Hirdetés
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Többször volt már szó arról, hogy azért tudja a Telekom irreálisan drágán adni a telefonokat, mert (egyrészt van, aki megveszi, másrészt) nem kell egyben kifizetni és van, akinek ez az egyetlen módja, hogy drágább telefonhoz jusson.
Most az "addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér" mondást hagyjuk.Csak jelezném, hogy ismét 0%-os THM-re lehet kapni a telefonok többségét az Edigitalnál, szóval aki inkább független telefont venne részletre a 2 év hűség helyett, annak érdemes szétnéznie ott.
-
-
kungzi
veterán
Hali
fater elfelejtette befizetni az utolsó két számláját és korlátozták a kimenő hívásait. Mennyi a visszakapcsolás a számlák befizetésén túl? vagy nem kell neki most pluszba fizetni?
-
Vangelis
félisten
Az 530-as Nokia 19990FT a madaras tescoban.
Itt meg 36ért hírdetik hihetetlen akcióban
Nem semmi.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Van egy T-s ipad minim, amit garanciában cseréltek újra, de nem a T hanem az istyle.
A kérdésem csupán az hogy amit kaptam az istyle-től az független lehet, kipróbálni sajnos nem tudom.köszi
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Weben meglehet nézni, hogy egy t-s készülékre mennyi garancia van?
-
Zoty4
őstag
-
Asbee
veterán
Az normális, hogy 24-én rendeltem elő a telefont next M-el. 31-én jött meg, de már 25 és 31 közöttre be kell fizetnem 3 ezret az előfizetésre?
-
ryori
senior tag
Üdv, valaki nem tudja mi van ezzel az aranyszíntű eléréssel? már a 7. hónapot járom, azt mondták átvált aranyra, nem lett. bementem azt mondták 12.-n vált át, felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták hogy 10-15 közt ellenőrzik. De a weboldal szerint 1.-én ellenőrzik, szóval akkor következő hónapban lesz csak arany, vagy 12.-n?
-
Zoty4
őstag
Iden lesz fekete csutortok vagy pentek akcio a T-nel?
Pont ket eve november vegen volt es akkor fillerekert , azt hiszem 1 ftert lehetett kozel 30ks telefont venni elofizuval -
djculture
félisten
válasz
Tomyyy93 #50969 üzenetére
Ja annak jó akinek nincs jövedelme igazolható mindenki más áruhitelt ugyanugy kap a médiamarkt-ban meg máshol is. Nem kell ott se kifizetni egybe ráadásul nem köt 2 évig semmi mert bármikor lehet úgy dönteni hogy előtörleszt az ember ilyen esetben nem egyszer még egy havit el is engednek.
Régen nagyon jó volt egy hűség de ma ott ratunk hogy azt se lehet tudni holnap mit találnak ki és miröl küldenek aszf változást. Akinek meg hűsége van türelmes birkaként kénytelen ebbe beletörődni. -
Varszegig
veterán
válasz
csababarca #50939 üzenetére
Hát ha elhagyta a simet, én nem trükköznék, mielőbb tiltsátok le, mielőtt a "becsületes megtaláló" esetleg telefonál valami közintézménybe, hogy bomba van, titeket meg a TEK ébreszt...
-
Vangelis
félisten
Én is most beszéltem a 1430-al és kértem, hogy pontosítsuki már, hogy mikor jár le a két előfizetés.
14 és 29.én ebben a hónapban.... juhú
Mondtam, hogy fel akarom mondani.. de meg sem próbáltak marasztalni. Pedig 20e ft felett fizetek minden hónapban.22-25 között.
Nézemm meg az ajánlatokat
Mondom remek... aki újat köt több kedvezményt kap
Mondta, hogy sajnálja.... Ilyen a rendszer -
Akor
csendes tag
válasz
Indian74 #50957 üzenetére
Én azon gondolkodom veszek a vissza pénzből egy vérbeli kínai telefont és kész. Tudja amit kell és OLCSO legyen. Hogy nincs garancia rá? Hát kit érdekel, ez garancia, hogy futunk a telefonunk után már lassan 2 éve. És még én vagyok a unfear mert szeretném a legtöbbet kihozni ennyi szivás után az egészből. Örüljek neki, hogy kapok 2 év után egy új telefont, meg hasonlók. De kinek éri ez meg ilyen áron?
-
Indian74
senior tag
válasz
Vangelis #50958 üzenetére
Pontosan TMX ,egy nagy rabló banda,csak meresztik a pi...jukat
Bocsánat a kifejezésért.
De ha már lenne eredménye pl csere igazoló lapot megkapnám,mondjuk holnap(aminek kicsi az esélye,jól elhúzzák)akkor nem is értem,mire is cseréljem,mit is kérjek,ezek után,milyen telefont,okosat???
Ha mégis kapom,hogyan választhatok telefont,mert benne sincs az enyém a KISKER ÁRLISTÁBAN. -
Indian74
senior tag
válasz
Vangelis #50956 üzenetére
De jár prémium garancia,csak az a baj bevizsgáltatást kértem,írjak a sehsupport@samsung.com-nak levelet a hibáról ha van fényképem,vagy videóm azt küldjem el nekik,megtörtént,október 27-én leadtam személyesen a TMX--hez azóta semmi,csak ez a rövidke levelecske.
A tö..m ki van az egész Samsung-al meg a szervizes központjukkal Telemax-al.
Felhivtam a Pest Megyei Fogyasztovédelmet,az monták öt napjuk van a bevizsgátatásra,az már lejárt,de unom már az egészet. -
Teko001
őstag
válasz
laceszgamer #50923 üzenetére
Ismerős ott vásárolt telefonja alapból független volt, amit itthon függően árul a T-Mobile. Ha független, akkor értelemszerűen igen.
-
Indian74
senior tag
Hát nagyon remélem hogy lesz valami és neked is sikerül a végére járni.
Nos nekem 127 napja vettem a telefont,szerviz kétszer,kaptam újat,aztán újból szerviz háromszor,már megint rossz, mai napig számolva 55 napot volt szervizbe a két telefon.
Nos ezt nekem ki fogja megfizetni,hogy én közben meg fizetem a részletet,meg a havidíjakat,net-et,stb,plusz az utánajárás,várakozás,addig kapok valami nagyon alap készüléket,ja és sok,sok levelezés aminek semmi értelme.
Vagyis ahogy írtad,legyünk élőfizetők,és fizess mint a katonatiszt,és ha elromlik,járj utána,de és ha megint újból elromlik ,újból és újból......
Tegnap írtam sehsupport@samsung.com cimére,hogy meddig kell várnom,tudnak valamit mondani??
A válaszuk:Tisztelt H Z Úr!
Értesítjük, hogy levelét megkaptuk, a válaszig szíves türelmét kérjük.
Tisztelettel:Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatLegszívesebben visszaírnék
MEDDIG VÁRJAK MÉG -
válasz
313313 #50949 üzenetére
a szabályozásuk szerint, az említett ügyfélszolgálati tevékenység az olyan esetek közé tartozik, ahol; ...kizárólag ügyvéd járhat el, vagy olyan természetes személy, akinek meghatalmazását közjegyző hitelesítette vagy ügyvéd készítette és ellenjegyezte.
nem baj persze, ha nem ragaszkodnak hozzá. -
szia,
iphone esetén régebben sem történt javítás, amikor még volt telekom szerviz, akkor is továbbították a készüléket - néha azonnal cserélték, ha egyértelmű volt a hiba, és volt is olyan típusú refurbished készülék raktáron -, annyi a különbség, hogy már te magad is viheted direktben az apple apr...stb üzletekbe/szervizekbe, ott is intézik a dolgot.
újraindul az egy év gyártói jótállás. -
Tomyyy93
tag
Egyik ismerősöm volt bent a T-nél hogy telefont vesz, de lebeszélték róla a kedves ügyintézők mert hogy jövőhéten lesz valami nagy akció.. tud erről valaki valamit vagy csak hülyítették?
-
csababarca
őstag
Értem.
hát lehet akkor veszünk egy új sim-et, ha nem kerül elő a régi.
Szerintem apum az előfizető, neki kéne akkor bemenni személyivel,vagy én meghatalmazással. -
taip
senior tag
válasz
csababarca #50939 üzenetére
A feltöltőkártyás számnak is van előfizetője, valakinek a nevére meg kellett venni anno a SIM-et (esetleg telefonnal).
Valahogy igazolni kell a jogosultságot, furcsa lenne, ha bárki bemegy az üzletbe, mond egy telefonszámot és kap egy SIM-et hozzá...
-
glaci
őstag
válasz
csababarca #50937 üzenetére
Bemegy a hugod és kér cserét, mert nem megy bele a régi az új telefonba. (Személyit vigyen!)
Ha szerencsés kicserélik, a régit meg letiltják. (Volt már olyan fórumtárs, akitől nem kérték a régit.)
Ha kérik a régit, akkor közli, hogy nincs nála és távozik. Aztán akkor másnap töredelmesen bevall egy másik ügyintézőnek, hogy elveszett és kellene pótolni. (Személyit ekkor is vigyen! No meg pénzt!)Szerk.:
Hát ha dominó, akkor az már kérdéses.
Nagyon kell Neki a régi száma?
Nem lenne egyszerűbb venni egy új SIM -et? -
taip
senior tag
válasz
csababarca #50937 üzenetére
Az tuti, hogy csak az előfizető intézkedhet (vagy kell egy két tanús meghatalmazás).
ÁSZF szerint az elveszett SIM pótlása fizetős, amit akár "el is felejthetnek", de csodálkoznék, ha adnának ingyen egy SIM-et, ha meg sincs az eredeti.
-
csababarca
őstag
hugom elhagyta a sim-kártyáját, ne kérdezzétek.
De amúgy is új telefont kapott,amibe micro-sim kell, ez meg ami elveszett normál sim volt.
Bemegyek a t-mobile-ba,bemondom a számot,és adnak egy micro-simet,vagy kell hozzá a normál is?: -
Akor
csendes tag
313313: „Ennyi erővel azt is mondhatná a T-mobile. 47k-ért vetted, 47k-ért választhatsz a domonósok közül ” Gondolom meg is tennék, ha ez valahol le volna írva az ÁSZF. Bár ez esetben biztosan visszakérném a 47k, és nem kell tőlük telefon.
Igazából talán már többet is írtam a problémámról, mint amire sokan kíváncsiak lettek volna.
Még annyiba kérnék segítséget, hogy hol találom ezt meg a T-mobil általános szerződési feltételei között ÁSZF ? Keresgéltem, de mindenhol csak a készülékbiztosításos esetre találtam rá. Azokba viszont rendre az akciós kisker árlistára hivatkoznak.
Végül is azt keresem, ahol hasonlóképpen le van írva, mint a linkelt pdf - XII. KÁRRENDEZÉS – 8/b részében. Link
Remélem, érthető voltam mit keresek és sikerül valakinek adni egy linket ahol meg találom, amit keresek. Az már csak hab a tortán, ha szó van arról is miként kell megállapítani a készülék árát a beszámításhoz. -
TBMC
addikt
sziasztok!
tegnap voltam polusba, gariztatni szerettem volna a keszulekemet(iphone 5s). mire kozoltek, hogy megszunt a tmobile szervize az egesz orszagban. s ezentul csak es kizarolag ugyfelszolgalatis kollega fogja atvenni a keszuleket s 3-4 hetbe fog tellni mire bekuldik az Applenak, o pedig csereli.
ezt kovetoen oly kerdesem lenne, hogy igy is ujra fog indulni az 1ev garancia? -
polonic
félisten
válasz
quailstorm #50925 üzenetére
jaja, az imsi-t megnézi és ha egyezik a mobile country code és a mobile network code, akkor megy csak a sim lockolt telefon az új simmel.
-
Fr3eWar
őstag
Off:
a "net"-et egy T vel írjuk. Nem nagyon érdekel a helyesírás, de annyira fáj mikor olvasom a hozzászólásaid, mintha egy marék jeget nyomnának a vesémhez. nett -> net / nettet -> netet, ezek az internet szóból erednek, azt sem úgy írjuk hogy internett.On:
Készülékbiztosítást csak személyesen lehet lemondani?
Mikor kihoztam az új telefonokat 1 hónap elvileg díjmentes biztosítás van rajtuk. Igazából azt sem tudom meddig tart az 1 hónap, vásárlás dátumától indul, vagy hónap elejétől? -
Létezik olyan hogy egyik napról a másikra tönkremegy a sim kártya?
Tegnap még nem volt semmi baj, ott ahol vagyok 100%-os a térerő mindig.
Ma nincs térerő, nem tudok telefonálni, engem sem tudnak hívni.
2 db telefonnal is próbáltam. -
joelke HU
őstag
Nekem most move xs csomagom van. A havidíja 1990 Ft-ért van feltüntve e-pack cuccal. Be van kapcsolva, sőt már évek óta azt használom, mégis nekem 2290 a havidíj. Az 1990 csak az új ügyfeleknek érhető el?
-
laceszgamer
addikt
Köszi a válaszokat.
-
quailstorm
félisten
válasz
262 01 Telekom Telekom Deutschland GmbH
216 30 T-Mobile Magyar Telekom PlcA telefon nem a fantázianevekre bukik hanem a kódszámra. Tehát NEM.
-
Zjunior
veterán
válasz
Negatív
!
-
laceszgamer
addikt
Németországi T-Mobile-ban vásárolt telefon használható a Magyar T-Mobile hálózaton is, jó bele a 30-as kártya?
-
Ákinard
aktív tag
Ok, köszi. Akkor majd figyelem, és max reklamálok.
De tényleg nevetséges már amit a weboldaluk csinál -
-
Ákinard
aktív tag
válasz
br.rak #50896 üzenetére
Vagy azt a pénzt kapod vissza/vásárolhatod le, amennyit te fizettél érte, VAGY az utolsó forgalmazott kismer árlista szerinti árat.
Ha előállna az az abszurd helyzet, hogy az utolsó kisker ára 40 ezer volt te meg 100at fizettél érte, akkor azt kéred hogy az általad fizetett összeget adják vissza... Nem jársz rosszul semmiképp.Amúgy nekem a defy szuperakciósan kifutóként volt huszonpárezer mégis 101 ezerért számolták be.
-
cserry193
tag
Sziasztok!
Van egy ikon200 LTE csomagom, 1GB havi adatforgalommal. Ez kevésnek bizonyult, ezért vettem hozzá előző hónapban egy NetPlusL-t ami +1GB.
Most nincs rá szükségem, így lemondtam a szolgáltatást, de így a csomagomhoz tartozó 1GB-t se tudom használni.
Ez miért van?
Felmentem telekom.hu-ra megnézni, hogy mennyi eddig a forgalmam, és az van ott hogy nincs megjelenítendő információ.
Köszi előre is!Szerk.: KÉP
-
Akor
csendes tag
válasz
dptrsk #50912 üzenetére
Minden alkalommal T főképviseletnél adtam le a telefont. Volt panaszkodás is. Ha csak annyit mondok, hogy az üzletvezető már arcról ismer, eladók között is van amelyik már megismer. A szervizesek meg mint az ezeréves ismerősnek köszönnek. Nincs személy szerint velük bajom, de ez már baromi ciki.
-
dptrsk
Topikgazda
Ha a telekomhoz viszed szervizeltetni és írsz nekik panaszt(vagy telefonon teszel panaszt) hogy nem tudtad 100%osan használni a szolgáltatást akkor a tapasztalatok szerint elengednek egy bizonyos részt a havidíjból mivel nem tudtad használni. Ha nem panaszkodsz hogy valami nem oké a telekom nem fogja kitalálni hogy nem tudod használni rendeltetésszerűen.
Így utólag lehet hogy késő de egy telefont/mailt biztos megér, hogy mivel nem működött sokszor te a cseretelefonnal nem tudtad használni a netet arra amire kellett volna...
Ha a sonyhoz vitted szervizbe akkor a telekom nem hiszem hogy fog visszaadni pénzt...
-
Akor
csendes tag
Ez már kicsit talán off
T nek 2 év alatt kifizetek 332k a szolgáltatásért. Ebből 111k a 7 gb nettért.
A nettet alig használtam amire kötöttem. Mindig másik telefonon bekonfigolni az alkalmazást, hamar meg lehet unni. Na meg persze volt olyan csere telefon is aminek a Chrome is sok volt.Telefonálni a 221 k ért persze megint nem lehetett zavartalanul. A zavar tovább fokozódott mikor valahol a 7 dik csere telefonnál fejreált a telefonkönyvem. Mentés-szinkronizálva a feeelllhöööööbe, lehet ez volt a gond egyébként. Természetesen repült ez is.
Ügyfelektől hideg-meleg, hogy vagy nem vagyok elérhető, vagy ha igen akkor is percenként szétkapcsol.Ha esetleg olvassa valaki a T-töl kérném nézze már meg hol van a csomagba ez az extra, és mennyiért.Ez az amitől már rosszul vagyok :
-"Nem a telekom húzza az időt hanem a gyártó..."
-a T-mobil csak a szolgáltatást adja a telefonhoz semmi köze
-fizess - fizess - fizess a nettet is? ezzel a telefonnal amit adtatok még nettezni sem lehet, egyébként meg örülj neki, hogy kaptál telefont, nem vagyunk kötelesek cseretelefont biztosítani. Ja, jó rendben, hogy fizethetem a semmit.
- sony sablon szöveg: kivizsgáljuk az ügyet. DDDD már vagy 6 szor kivizsgáltátok
-cseréltessem ki a sim kártyát!
-Van telepítve valami a telefonra? ÁÁÁ dehogy is miért is volna egy okos telefonra, de tudja mit már nincs jó ideje, mert minek.Most így a vége felé amit elmondhatok az az, hogy a sony végül bukta a telefon árát + javításokra fordított költségek. Szerintem neki nem érte meg eddig húzni.
T-mobil- nak? akivel szerződésben állok, és akitől kapom a számlát? Neki abszolút.
-Nem terheltem a mobilnettet
-Nem csicseregtem a telefonon sokat
-A sok szétkapcsolás miatt keletkezett egy csomó kapcsolási díj
-Most a balfék user hátha köt egy újabb szerződést mivel a T maximálisan ártatlan az ügybe szerintűnkVéleményem szerint a T a hibás mindenért.
- velűk van szerződésem, Nincs egy db számlám se amin sony volna az eladó(azt se tudom ki vagy mi az a sony
-Nekik csak annyi lett volna, hogy beszélnek a sony-val, hogy lássák a sok szétkapcsolást,bemértek valami cts szintett meg mit is tudom én milyen vizsgálatok voltak. Na meg egyébként is a többi szolgáltatással együtt közel 50 k fizet havonta és tartok tőle, hogy ezért elviszi az egészet másik szolgáltatóhoz.Lényeg a lényeg: senki semmiért nem felelős. Csak én azért, hogy fizessek mint a katonatiszt. Na meg persze megint én, hogy nem tereltem már az elején jógi útra az egészet!!!
-
Vangelis
félisten
Nektek megy a belépés?
-
dptrsk
Topikgazda
Nem a telekom húzza az időt hanem a gyártó...
Ha te foglalkoznál telefonokkal te is csak akkor cserélnéd ki ha a gyártó garantálja neked hogy nem a te károd, hanem garanciális hiba s megtéríti neked ma/holnap
Egyébként egyetértek veled 3 azonos hiba után cserélni KELLene, ha bizonyított hogy 3.alkalommal is ugyanaz a hiba.
-
Akor
csendes tag
válasz
dptrsk #50898 üzenetére
Ezzel az állításoddal maximálisan egyet értek/értenék ha a képlet valami hasonló volna mint ez:
A telekom miert adna neked egy 1 éve 200ks teloért egy most 200kba kerülő telót? = 3 szerviz vagy max még 2-3 és csere vagy vissza a lóvé vagy levásáslás vagy mit tudom én
De nem húzva az időt pofátlanul, és azzal biztatva, hogy akárhányszor javíthatják ugyanazzal a hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Jövedelem
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Gyúrósok ide!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest