Hirdetés
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
Lejárta után érdemes (vagy előtte max. 30 nappal), ha előtte veszel újat, rosszabbak a feltételek.
Arannyal olcsóbban kapod, mint egyébként, de itt minimális a különbség, a fontosabb, hogy 2 évre újraköss, tarifahűséget is vállalj. Itt, ahogy megy fel a havidíj, úgy zuhan a teló ára.
KAP pontból a beváltható verzió 2 év után elévül, felhasználhatóság nem függ a hűségtől, és a kezdőrészletre használhatod fel.
A futamidőt sajnos nem tudod variálni, ha olcsóbb havidíjas díjcsomagot választasz, egyedül annyiban tér el, hogy a telefon ára emelkedik, tehát amit érdemes csinálnod, hogy lemenjen a törlesztő, hogy nagyobb díjcsomagra kötsz.
-
A@ron
tag
válasz msgt.fubar #45453 üzenetére
Nem igazán, de jobb, ha mielőbb letiltod, mert például, ha bűncselekményt követnek el vele, az annyira nem jó móka.
MOD: #djculture-nak annyiban igaza van, előfordulhat, hogy családban valaki a te nevedre vett. De ha nem, akkor azonnal tiltsd le szerintem attól függetlenül, hogy egyébként pár nap múlva így is, úgy is használhatatlan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz djculture #45465 üzenetére
kérlek, emeld már ki az idézett szövegből, hogy hol van az, hogy a Telekom büntetőfeljelentést tesz / a megadott adatokat harmadik félnek továbbítja. mert én ilyet sehol nem látok.
szerintem amúgyis csak max polgári pert lehetne indítani egy szimpla visszaélés esetén, amit csak az indíthatna, akinek a sérelmére a visszaélést elkövették (ez pedig nem a Telekom.)
Tiltassa csak le a kedves fórumtárs nyugodtan.
-
A@ron
tag
válasz ch003067 #45470 üzenetére
Bejelentkeztél a honlapon My T-be, és ott sem ajánlja fel a részletfizetést? (régi díjcsomagnál ez könnyen előfordulhat.)
Ha nem, akkor a legjobb megoldás az lehet, hogy - ha van lehetőség a "hivatali"-ból kikerülés nélkül - a jelenlegi kínálatból (Nextek, Moveok, stb.) választasz egy hasonlót vagy neked szimpatikusat és arra kötsz hűséget. (ezt egyébként ugynúgy lehet céges névre, ha azon van az előfizu, mintahogy magánszemély nevére.)
Ha ezt megcsinálod, akkor az alap ott indul, hogy tudsz részletre is fizetni, és a teló is jóárasul, bár hogy mennyire, az a havidíjtól függ. Na és persze majd tudsz biztosítani is, bár az alap amúgy.
-
A@ron
tag
válasz ch003067 #45475 üzenetére
Na akkor nézzük:
-telefont részletre csak akkor tudsz venni, ha díjcsomagra is vállalsz hűséget.
-hűséget csak aktív díjcsomagokra tudsz vállalni, lezártakra nem tudomásom szerint.
-kapcsolat pontokat a honlapon my t-be belépve letekerve a lap alján találod. 1 pont=1 forint.amúgy mennyi szokott lenni így a számlád havonta?
-
A@ron
tag
válasz Arolotifar #45478 üzenetére
annyit hadd tegyek még hozzá, hogy 3-5k körül valóban alig van kedvezmény, de ha valakinek havi 8-10k a telefonszámlája, akkor már bőven megéri...lásd pl.: iPhone 4S 8GB > 28.990 Ft
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz Arolotifar #45490 üzenetére
az ájfónt én is utálom nem mellesleg, de azt azért jegyezzük meg, hogy egy ilyen telefon ma használtan is 50-60k alsó hangon...
#lugosi: 5 éves a technika, aztán akkor mivan? Aki a legújabb, legtrandibb, csillivilli, 6000 magos gépsárkányt akarja magának, az ne sajnálja rá a százezreket. Aki viszont ezt nem használja ki/nincs rá kerete, miért is rossz ajánlat mélyen ár alatt kapni egy zsírúj készüléket?
#BiG G3ry: örülök, hogy megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz Arolotifar #45498 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. De azért azt ne vitassuk el, hogy ez egy korrekt ár érte.
#Hegyirabló: milyen díjcsomag, milyen készüléken?
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz lugosi #45514 üzenetére
az igaz, hogy nem véletlenül van ez így kitalálva. Nem véletlenül rühellem az Apple-t én sem
a lényeg, amit érzékeltetni akartam, hogy azért ha egy 8-10k-s előfizura ír alá az ember, akkor már lehet jóárasítva kapni a telókat.
Egyéb esetben érdemes egy összegben, vagy a korábban már említett metódusokkal, helyeken részletre megvenni a telót, és alacsonyabb csomagot választani.
-
A@ron
tag
válasz djculture #45547 üzenetére
Ez baromság, pont pár napja ugyanitt volt szó arról, hogyha emelik a díjad, 15 napod van onnantól, hogy jelezd, hogy ezt nem fogadod el, és válthatsz díjcsomagot, ha akarsz.
@vipnolf #45553: pontosan ugyanez volt velem is a telenornál, ezért jöttem át a t-hez, hát, ég és föld.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz BigBlackDog #45599 üzenetére
Ha csak díjcsomagot váltasz, de a T-nél maradsz, nincs kötbér. Ha hűséged még van, és elmész a T-től, akkor valószínűleg a belépési díjkedvezményt terhelik ki kötbérként(SIM kártya ára magyarul, ez számszakilag 4238 vagy 5000 forint lehet szerintem, a szerződés kötésének napjától és az akkor befizetett összegtől függően).
Persze, ha jelzed majd a elmondási szándékot, lehet hogy adnak valami kici ócó egyedi kedvezményt, de mondjuk ilyen mega alacsony havidíjas díjcsomag mellett erre nem alapoznék.
Like S-nél egyébként utalásnál 2790 a havidíj, és pluszban kapsz kedvenc szám lebeszélhetőség perceket és 250 mega mobilnetet. Persze, hogyha ez is sok, akkor nem érdemes ezzel szórakozni.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz punky10 #45609 üzenetére
Amire te gondolsz, az lezárt díjcsomag, itt viszont kivezetésről van szó, tehát mindenképp váltani kell valamelyik másik díjcsomagba.
Move XS e-packkel 1.990 forint havidíjas, esetleg még ezt tudnám ajánlani, itt viszont a percdíj jelentősen magasabb, így érdemes elgondolkozni valóban a Like S e-packen. (2790 Ft)
-
A@ron
tag
válasz BigBlackDog #45616 üzenetére
Igen, a SIM listaára 5000 pénz, ebből levonva a 762 befizetett forintot, kijön a 4238 forintos kötbér.
#1430: óh, végre egy kollega
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
válasz BigBlackDog #45625 üzenetére
1. Igen, ez a helyzet a Like 300-zal is.
2. szerintem igen, ha a feltételek a te károdra módosulnak, értesítünk.
3. semmiképp nem tudsz ilyen igénnyel élni ebben az esetben, mivel a díjcsomag kivezetésre kerül. Ha beváltasz Like S-be,akkor az e-Pack kedvezmény megkapásának egyetlen módja, hogy aktiválod a kedvezményt és teljesíted a feltételeket (utalás, elektronikus számla, ne tartozz, időben fizess). A Like 50-ben nem maradhatsz, mivel megszűnik, az S-be pedig ha belépsz, akkor elfogadod, hogy ez ennyibe kerül. Sajnos így ezzel nem élhetsz szerintem.#djculture: most olyan alacsony havidíjú díjcsomagról beszélünk, ahol nincs DCS hűség, így nyilván ez nem játszik. De egyébként igen, a példafelvetés jogos.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
-
A@ron
tag
válasz bajzal #45978 üzenetére
Surfnél 890+690 (NetPlusz S) =1580 Ft = 200+150 = 350 MB net.
de a NetPlusz M meg amúgy jobban megéri itt, 990 Ft = 500 MB net. Így 1880 forintodba fog kerülni 500+150, tehát 650 mega net.Ha leváltasz más díjcsomagba (amiben nincs alapból net), akkor drágább a bővítő opció. Ott már 1090 Ft a 200 megás, így inkább a Surf+bővítőt ajánlanám, mert ott a percdíjak is egy kicsivel barátiasabban festenek.
-
A@ron
tag
válasz laszlohu #46030 üzenetére
Sajnos egyébként ez sok helyen így van, mert ugye ez függ attól is, hogy a hálózat mennyire van terhelve, van-e IPTV/Interaktív SAT rákötve, stb, stb. De ez már otthoni topik.
-
A@ron
tag
válasz Vilagos #46062 üzenetére
Lehet, de akkor a szerződés társkártyásból átvált ugyanannak a díjcsomagnak a főkártyás verziójába. (= drágább lesz a havidíj.) Plusz van egy egyszeri 6500 forintos díja a váltásnak.
Telefont akkor tudsz venni hűségidő alatt, ha nincs készülékhűséged (tehát eredetileg készülék nélkül vetted a SIM-et). Egyéb esetben igen, meg kell várni a hűség lejártát, és utána tudsz venni készüléket kedvezményes áron (ha 2 évre aláírsz újból).
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz Vilagos #46065 üzenetére
Akkor mire írtad, hogy "Nekem egy társkártya előfizetésem van" ?
Igen, minden marad a régiben. Annyi, hogy mivel a díjcsomag havidíja alacsony, nagy kedvezményt ne várj a készülékvásárlásnál, ha arany- vagy platinakártyás vagy, akkor azzal egy kicsit olcsóbb, illetve ha vannak Kapcsolat pontjaid, akkor azokat a készülék kezőrészletére majd beválthatod.
#46064 Beca1990: A G6-L11-et, tehát a 4G-s modellt, amiben bizony 8GB a belső tárhely.
-
A@ron
tag
válasz koma106 #46136 üzenetére
Nincs külön díja természetesen.
És a kollegának igaza van, hogyha a havi számlához képest kiugróan magas forgalmat generál egy előfizető, akkor hóközi számlát állíthat ki a T, és értesít telefonon, hogy mi újság. Ez az előfizető védelmére van, hogyha véletlenül elkezd roamingolni, stb., ne legyen irreálisan magas, befizethetetlen számla.
-
A@ron
tag
válasz Aaron14 #46498 üzenetére
Ha készülékhűség lepörgött, akkor semmi gond nem lehet. Annyi, hogy a SIM only verziónak jelentősen olcsóbb (4000 fttal!) a havidíja, így érdemes átgondolni, hogy vesztek-e rá készüléket, mert akkor a havidíj is megugrik. Plusz a 2 év hűségidő a készülékvásárlástól számítva újraindul.
-
A@ron
tag
válasz Nordik #46991 üzenetére
Ha drágább havidíjú a díjcsomag, akkor semmi, csak azt is le kell kötnöd újabb két évre.
Ha olcsóbb, akkor elég nagy bukó, mert a kötbér a csomagban töltött hónapok száma x 3000 Ft.
Plusz ha készüléket is veszel, akkor erre még rájön a készülék listaára és a kedvezményes ár közötti különbség (ez akár százezres tétel is lehet).Érdemes jól átgondolni, de hűség nélküli Nextet meg azért nem érdemes kötni, mert az pont ennyivel drágább.
#46995 tylerdd: Személyesen kell, mert papírt kell aláírni. Szerintem annyival nem tudod drágábban/könnyebben eladni, ha független, mint amennyibe kerül, de te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz ubyegon2 #47034 üzenetére
Huhh, basszus, no offense, de mondták már, hogy nehéz eset vagy? Mármint értem a (jogos) igényt, de ezt azért rövidebben is meg lehetett volna fogalmazni
ezt nem érted félre, így van.
Ez esetben viszont ne NetPlusz S-t, hanem kifejezetten NetPlusz Arany-t kérj.
Remélem, végre sikerült megfejteni minden rejtélyt
-
A@ron
tag
Ilyet érdemes lehet venni?
-
A@ron
tag
válasz peugeotmate #47293 üzenetére
csak a szokásos
-
A@ron
tag
Azt szerintem csak akkor, ha a tulajdonos igazolja papírokkal a tulajdonjogot és kéri a tiltást, magyarul, ha ellopták.
legdurvább eset az SIM-tiltás és tartozás behajtócégnek átadása nagy tartozás esetén, illetve jön még a feketelista. Csalás, vagy bűncselekmény-gyanúnál a rendőrség.
De miért is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen