Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Árazásból ismét 5-ös, kár, hogy nincs készleten

-
törölt tag
-

BP XI.ker. Nem rossz.

-
varsam
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor szokott ilyen lenni, amikor számlatartozásod van. Ilyenkor egy gép hív fel, amikor felveszed akkor olyan mintha bontaná a kapcsolatot majd hívna rögtön valakit a telód, pár mp múlva pedig jön a gépi szöveg, hogy üdv a Telekomnál és Önnek xy forint számlatartozása van.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Androidon tudod korlátozni, hogy rejtett és ismeretlen számot utasítson el a rendszer automatikusan. Gondolom más oprendszereken is van hasonló.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Valószínűleg csak valami elcseszett fordítás. Ezért használom minden eszközömet angolul inkább.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Világos, csak azt nem értem, hogy a miért korlátozott-ként jelöli meg, amikor biztosan semmi híváskorlátozásom nincs belőve a mobilon(kimenő-bejövő, külföldre-külföldről, föld alól meg a sztratoszférából sincs korlátozás bekapcsolva...)

UI: Egyéb okokból én sem korlátozhatom, hogy rejtett számot automatikusan dobjon el a teló
-
[P]laci
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
én már nem is szoktam nekik jelentőséget tulajdonítani... felveszem 10-13 mp után le is rakom (a nagy semmit nem szeretem hallgatni
) és akkor hónapokig nem történik semmi. 
mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért veszek fel "privát számot", azért mert sokszor hívnak rejtve is és nem akarom automatikusan ezeket ignorálni.

-
M.A.Z.
aktív tag
Budapest Belváros, belső udvarban, földszinten 39/12 Mbps-al száguld a 60-as LTE

-
lord.lakli
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Általában direkt marketing és valami csudát akarnak rád sózni, csak nem túl jó hatásfokkal működik a központjuk.
-
M.A.Z.
aktív tag
-
Elnézést, ha a kérdésem nem (csak) ide tartozna, de mivel Telekom-os vagyok, talán ide (is ) tartozik.
Szóval néha napján (nem csak én) kapok hívást, magánszámról(rejtett szám), amit ha felveszek nem szól bele senki. Amikor megnézem a hívásinfót, akkor meg az vagyon odavésve, hogy Korl.-va (nyilván korlátozva rövidítése)Szóval mi lehet ez a hívás és miért lenne korlátozva?

-
kissbg
tag
Ha adott egy olyan hely, ahol eddig csak EDGE volt, most viszont van 4G, a telefon viszont csak a 3G-t tudja, akkor az kapcsolódhat 3G üzemmódban a 4G hálózathoz, vagy marad az EDGE?
-
válasz
Melack
üzenetére
Én iPhone 4S-t cseréltem mind a háromszor, és adtak ilyen fos 5000 forintot sem érő samsungot 1 alkalomkor amikor cseréltettem, de hallottam más amit visszavitt fele annyit nem ért anno mint a 4s-em, aztán iphone 3g-t kapott cserének.

Képzelheted mit éltem át amíg nem kaptam vissza a telefonomat azzal a szutyokkal.

-
-
Melack
veterán
Telekom üzletben adnak cserekészüléket szervizelés idejére?
-
Indian74
senior tag
-
-
hurenzon
senior tag
válasz
Indian74
üzenetére
Szia! Írj ide egy emailt
sehsupport@samsung.com
telemax bevizsgálja és ha megint hibás, akkor kapsz egy utalványt, amivel mehetsz a Telekomhoz és kapsz egy új telefont vagy a pénzt vissza.
Csak csatolt a garancia levelet, számlát és a hibáról képet vagy videót.
1 hét alatt meg lesz minden. -
Indian74
senior tag
Sziasztok! Visszakaptam a K zoom telefonomat de megint kijönnek ugyan azok a szoftveres problémák és sajnos összeszerelési hibát is találtam rajta.
Milyen jogaim vannak hova vigyem kit keressek hogy panaszomat érvényesítsem.
A Samsung központot felhívtam de ők össze vissza beszéltek hogy email címen nyújtsak be panaszt lefényképezve meg a többi papírokkal a telefon adataival és ha a központ elfogadja panaszomat akkor bevizsgàljàk kb 3-4 munkanap és akkor is javítják vagy jobbik estebe kapok egy új készüléket.
Mivel úgy hallottam meg itt olvastam hogy a Telekom-nál nem lesz szervizes ügyintézés,akkor hol is intézkedjek hova is menjek????!!!
Meddig kell várnom hogy egy korrekt működő jól összeszerelt telefont kapjak vissza????
Tudom nem ide kellene írnom,de ha valaki tudna,segítsen már nekem.
Köszönöm.

-
milyen típusú telefon?
100-at tud lte útján, vagy 150-et?
csak azért kérdezem, hogy a telefon a korlátozó tényező, és amúgy mehetne feljebb is, vagy a hálózat tud ott annyit? ez is szép eredmény persze, de 150-es lte telefonnal mondtak már nagyobb értéket is, bár ne onnan. -
hurenzon
senior tag
Na megkaptam a samsungtól a csereutalványt.
Azon rajta is van , hogy vissza kérhetem a telefon árát.
Erre ma voltam a Duna pláza T-pontba és senki semmit nem tud az ilyen utalványokról, mert eddig a szervizes intézte, de ugye az meg már nincs.
Samsung és a Telekom ügyfélszolgálata is azt mondta, hogy tudniuk kellene, hogy mit kéne csinálniuk.
Holnap megyek egy szervizeshez. Kíváncsi leszek. -
kisninja
őstag
Sziasztok falun (Alsónána) milyen jelerősítőt érdemes rendelni akár Kínából ? Sajnos 0-1 es a jelerősség eddig csak edge volt az is ilyen erővel, most legalább 25M/10M a net. Tudom hogy nem szabad ilyet használni de a lakásban térerő szinte semmi.
Illetve itt hány MHz es lehet a háló vagy teloról, hogy tudnám kideríteni.
Nagy a valószínűsége, hogy itt nem lesz plusz adótorony 300emberre. -
SPF
senior tag
Szerintetek az iPhone 4S kapható lesz még november elején?
-
ShadowX
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Én a music bôvítôt akartam neten aktiválni és azt mondta a 1430-on az ügyintézô, hogy sorry, fáradjak be személyesen. Ráadásul a rendszer kiadta, hogy lehet business netcsomagom, én meg betelefonáltam, hogy azok lte képesek -e. Erre közölték, hogy nekem nem is lehetne azt látnom és intézkednek a törlésrôl....

-
313313
addikt
Beállításokban a mobile adatot engedélyezd, illetve nézd meg, hogy beállítások/(itt előtte még lehet más menüpont)mobilhálózatok/hozzáférési pontok/ itt legyen valami apn beállítva
-
Cidan
tag
válasz
313313
üzenetére
Van net előfizetésem, csak a szerződéskötéskor nem lett beállítva mert akkor még nem volt okostelefonom. Most már van és szeretném elkezdeni használni a netet, viszont nem tudom hogyan tudnám aktiválni, használni.
Olvastam olyasmit, hogy a 1430-ra kell küldeni egy sms-t "+díjcsomag_név" üzenettel vagymi.
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni mi a menete a mobilinternet aktiválásának/beállításának? Házilag meg lehet ezt oldani?
-
ubid
senior tag
válasz
313313
üzenetére
Tulajdonképpen nem csak böngészés.
A legtöbb benne a skype... második a zenehasználat... mondjuk spotify. aztán a többi... messenger... feedly... email. és satöbbi.
de nyilván a legtöbbet a skype eszi meg meg a zenehallgatás online.NETPlusz XXL jól hangzik de én azt 6000 - ért látom :S
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék vodáról t-mobile-ra váltani és a segítségeteket szeretném kérni.
Nekem nagyon fontos a mobil internet a munkám miatt.
jelenleg havi 4-5 GB netet használok el.
Valami ilyen adatmennyiséggel rendelkező kedvező árú csomagot szeretnék.
Tudna valaki segíteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak annak a munkájában nincs hiba, aki nem is dolgozik...
mindenki jobban jár!
200k-s ár... mondtam én!

Már egy Galaxy Mininek is örülnék. Vagy bárminek, amiben van wifi.

dptrsk