- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfoksz
junior tag
válasz
pusihusi #15380 üzenetére
"Kapnak a Samsung Galaxy A52-esek negyedéves biztonsági frissítések legalább 2025 októberéig. 2021 végén Android 12-t, 2022 végén Android 13-at, 2023 végén pedig Android 14-et kapott. Az Android 14 az utolsó jelentős operációs rendszer frissítés ehhez a telefonhoz. "
Samsung hivatalos információ.
A kugli forditó magyartalanságáért bocs.... -
pusihusi
addikt
Jó reggelt. Mennyi ideig kap frissítés az A52 s 5g? Köszönöm !
-
atos30
aktív tag
Sziasztok. Beszereztem egy ilyen telót használtan. Az érdekelne, hogy a következő szoftververzió mond-e valakinek valamit. Google nem volt a barátom. :
SAOMC_SM-A528B_OXM_ROM_14_0009 ROM/ROM,ROM/EUX/ROM
Ez nem valami hekkelt ROM?
-
vince
őstag
Nekem speciel pont bejön a megváltozott app drawer, nekem sokkal jobban kézre esik le/fel "görgetni", mint oldalra lapozni
-
judas13
addikt
Pont ezt írtam fent is! Igen és így be is ugrott, hogy nekem is Used: Very Good volt.
Ment is vissza a netán bele mókolt, ki tudja kinél és merre is járt cucc egy vadi újra cserélve.
(ráfizetés nélkül természetesen)
Annyi volt, hogy onlineba valami Amazonos taggal kellett a csere előtt egyeztetni, hogy mi is a helyzet.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chiller #15368 üzenetére
Akkor legyen tiszta, full EU-s firmware, Telekomos (TMH) aktív-CSC -re is állítva a készüléket, hogy a lehető legközelebb lehessen minden: szoft. oldalról, a max elérhető lehetőséghez.
Szóval, ha ezzel sem javul, akkor készülék oldalról többet nem lehet tenni az ügyért.● Frija -val, lehívod a legutolsó OXM firmware -t, például ezen régiókódok bármelyikével : XEH, TMH, AUT, BTU, SFR, XEO, stb...
Bármelyikkel (⇑) is... - a letöltés eredménye ugyan az az OXM lesz.
Majd, a leírásnak megfelelően kicsomagolod, hogy a komponensek hozzáférhetőek legyenek.●● Vedd ki a SiM -met a készülékből .
●●● Az Összefeglalóban található (utolsó előtti sor..) lehetőséggel, azaz ODIN -nal telepíted a letöltött firmware -t, az FR -t adó verzió szerint. Ügyelve mindazokra az óvintézkedésekre, amelyek az FR -rel kapcsoltban ott szerepelnek .
+ ! ... : Az ODIN ⇒Options -ben, pipáld ki ( ☑ ) a Re-Partition -t is !
●●●● A Flash lefutása, és az első boot után, csak addig léptesd tovább a dolgokat, hogy lásd a kezdőképernyőt . Itt, most megnézheted, hogy az OXM -mel, milyen régiókódra váltott az aktívv-CSC -d . "Az"...- a default régiókód az OXM -ben .
●●●●● Ezt (⇑) követően, átállítod a készülék aktív-CSC kódját : TMH -ra, ezzel a leírással:
Ezzel (⇑), a kódsorod, nagy valószínűséggel erre (⇓) fog váltani 1db SiM -mel (ha a SiM1 -ben van a kártya..) :
TMH/TMH/???/XSP/STH
Miután az is rendben lefutott + 1 ismételt reboot... - Visszarakhatod a SiM kártyát.
* Első körben, és hosszútávon is... - Én inkább ignorálnám az 5G -t .
-
gerner1
nagyúr
válasz
orso0355 #15367 üzenetére
Pedig, itt is volt már többször téma. Amely azért lehet érdekes, mert típusonként eltérő az azzal elérhető modul tartalom. Így, könnyen lehet, hogy némelyik modult, csak sideload -dal lehet elérni, ahogy az volt eddig is .
Sőt, az sem zárható ki, hogy némelyik nem fog elindulni a gyári GoodLock -ból, és esetleg, valamelyik 3rd-party megoldásra lehet szűkség (NiceLock, vagy FineLock)... -
Chiller
őstag
Azt írtam, több mint 2 hete van nálam a készülék. Ez azt jelenti hogy kb. 1 hónapja rendeltem. Akkor még közel 30db volt készleten, volt új ("new") és használt is. De persze nyilván biztosat én se tudok mondani. Ahogy fentebb írtam is, ránézésre vadonatúj volt amikor kibontottam.
-
bul07
nagyúr
Tegyél egy nagyobb memóriakártyát a telefonba és ha véletlen megint él a kijelző akkor arra csinálj egy teljes mentést Smart Switc-el
Akkora memóriakártya kel hogy a képek minden ráférjenTényleg csinálok én is egy mentést képek nélkül, hogy legyen egy tartalék mentésem, képeket meg kompletten lemásolom a PC-re
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Meghalt a telefonomban a képernyő. Tök fekete nem kapcsol be, de a telefon teljesen normálisan működik. Okos órán megjönnek az értesítések és azon keresztül válaszolni is tudok ill. azon keresztül telefonálok is. A kérdés hog hogyan tudom átvinni a cuccaimat egy új telefonra. Ma random 30 percig életre kelt a képernyő és csináltam egy biztonsági mentést One tárhelyre. -
válasz
orso0355 #15350 üzenetére
Most komolyan, az app drawer ilyen problémát jelent, hogy emiatt szar az egész szoftver? Én személy szerint mindent kiraktam mappázva a home screen-re, amit használni szoktam, gyakorlatilag alig látom ezt, de simán lehet bármilyen ingyenes launchert letölteni rá, ami pont úgy működik, ahogy az elvárt, hiszen ez Android, nem iPhone.
-
Chiller
őstag
válasz
gerner1 #15353 üzenetére
"Mennyire laktad már be ?"
Teljesen mindegy, amúgy 1-2 hete próbálom működésre bírni. Simán beleállok bármibe, ha elég a SW-es megoldás (de igazából végszükség esetén a szervizt is vállalom, ahogy mondtam, csak furcsálltam az egészet). Szóval amit mondtok azt megcsinálom vele
Bármikor nyomok rajta egy resetet.
Ami kell az kb. hogy tudjak hívni és engem tudjanak hívni. Na meg persze menjen a szokásos mobilnet (bár ezt amúgy annyira nem használom, dominos vagyok
)
Hívásrögzítő (ha arra gondolsz, hogy felvenni hívás közben a hangot) nem kell.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chiller #15351 üzenetére
Az, eredetileg is OLM firmware -s volt, ez 1000%, mert az inicializálási kódja az alá tartozik. Az pedig, firmware cserével sem változik, egyik Samu -n se. & eddig úgy tudtam, hogy az 5G -s rádiórész régiókódja sem.
Az 5G -s rész pedig, picit összetetteb, mint ami abból látszódhat elsőre, hogy kiírja (ha van..) ..
Ilyen a szürke-import.
"Mit lehet most ilyenkor tenni?"
2 lehetőség biztosan van :
- Mixed firmware -t hozol létre a telón, és akkor megmarad a jelenleg is aktív natív hívásrögzítőd.
- Nem mixed firmware -t hozol létre a telón, és akkor full az EU -sokon is futó OXM firmware lesz a telón, de biztosan nem lesz natív-hívásrögzítőd.Mennyire laktad már be ?
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chiller #15347 üzenetére
Szingapúri piacra gyártott példányod van (STH) . Ezen felül, az 5G -s rádiórész ahhoz a régióhoz igazított (utolsó előtti kód ) . Akárcsak az aktív-CSC -d.
Amennyiben, még nem frissítettél rajta software -t (mert így vetted ki a dobozból), akkor ez biztosan nem egy új készülék.
Meglehet próbálni esetleg "át-szoftverezni" , akár mixed firmware -esre. De, szerintem az itthoni 5G , elképzelhető, hogy nem fog működni . Ez, a 4G & 2G -n talán lehet, hogy tud egy keveset csiszolni, amellyel esetleg kismértékben javulhat .
-
Chiller
őstag
válasz
gerner1 #15343 üzenetére
Áh igen, ami lemaradt, próbáltam gyári visszaállítást is, de nem segített, és most ugye a legújabb SW van fent, gondoltam hátha segít.
Egy kicsit a hozzáférési pontokkal is játszottam, de nem jutottam pozitív eredményre.Van amúgy itthon wifi6, így ha konstans működne a VoWiFi, akkor nem is zavarna, de úgy látom (tapasztalom) ha nincs elég jel (?) hogy csatlakozzon a MTelekom hálózathoz, akkor a VoWiFi sem megy, ami baj.... mert így tényleg elérhetetlen vagyok.
A kért kép:
Igazából elég hosszú lenne leírni miért, de ezt tartom az egyik legjobb telefonnak (ill. a sima A52-t), és én is tudom hogy ezek már az utolsó darabok, így nem igazán akarom visszaküldeni (feltételezve, hogy esetleg nem kapok másikat, csak a pénzt vissza), így inkább ezt javíttatnám (és használnám).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chiller #15341 üzenetére
2021. novemberi gyártás. Szóval, relatíve, még az elejéről.
OLM firmware -en vagy , abból is a legutolsó release -n. Szóval, nem az EU -s OXM -en.
Még egy screenshot -ot csinálj légyszi erről, hogy látszódjon a teljes kódsor :
Beállítások ⇒A telefon névjegye ⇒Szoftver adatai ⇒"Szolgáltatói szoftverver". címsor alatti utolsó sorban (tehát onnan lefelé a 3.sorban látható...).
Példa erre (⇑) -
Chiller
őstag
válasz
gerner1 #15337 üzenetére
Köszönöm a foglalkozást, csatolom az SS-t:
Próbáltam igen, kikapcsolt 5G-vel is, és a vicc kedvéért kipróbáltam only 2G-vel is. Ugyanúgy semmi (telefonhívás/fogadás szempontból). Néztem GMON-t is, azon rendben csatlakozik a toronyhoz, amit igazából végképp nem értek. Ahogy az 1-3-4 pálcából látni is. De egy bitet nem bír letölteni, és mindenki azt írja hogy nem vagyok elérhető.Ránézésre bontatlan, nem refurbished cucc. Az akksi miatt is úgy néz ki, hogy csak sokat állt a polcon (alig bír 1.5 napot nulla képernyőhasználattal. Szóval biztos csontra lemerült a polcon).
-
judas13
addikt
válasz
Chiller #15336 üzenetére
Lehet még kapni vadi új telefont a típusból?
szerk. Amazonon anno vettem egy iPhone 13 minit, de rögtön kicseréltettem, mert valami alig használt kategóriásat adtak a bontatlan helyett még ha patika is volt amúgy az.
Valami gari csak van rá neked is pláne ha új a teló vagy nem? -
orso0355
őstag
Férjem enyémnél újabb Samsung (NEM A52s!!!) telefonján frissült a One UI 7.0-ra és android 15-öt is kapott. Iszonyatos, borzalmas fos, teljesen átalakították a komplett kezelést, működést, hihetetlen. Csak mondom.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Chiller #15336 üzenetére
Kezdésnek, egy screenshot -ot betennél erről (⇓) ?
- a gyári Samu tárcsázóba írd be ezt :ӿ#12580ӿ369#
"Gondolom ez antenna hiba lesz
"
- Lehet az is, és esetleg más is . Amennyiben tényleg új .... - akkor egyrészt cefet sokat volt valahol polcon, elfekvőbe. Másrészt, talán a hardware -s antenna hiba esélye, némileg gyengül ...+ ignorált 5G -vel csinálja ezt ?
-
Chiller
őstag
Sziasztok,
múlt héten vettem egy vadonatúj A52s 5G 256/8GB-os telót, és olyan gondom van vele, hogy faluhelyen ahol más telefonon még normális a térerő, ott ezt írja:
- nincs szolgáltatás (pedig van akár 2-4 csík)
- csak segélyhívás lehetséges
- néha kiírja hogy 4G és Telekom HU, de ettől függetlenül ugyanúgy nem lehet se hívni, se mobilnet nincsAmazonon vettem, független a készülék, MTelekom sim van benne, de kipróbáltam más szolgáltatóval is, ugyanezt csinálja. Ha kimegyek utcára, vagy városba, ott van térerő és sebesség rendesen, de csak emiatt nem szeretnék elköltözni
Simet cseréltettem a szolgáltatóval, de nem javult meg.
Gondolom ez antenna hiba lesz -
gerner1
nagyúr
válasz
Dr Bubo #15334 üzenetére
Beállítások ⇒Zárolt képernyő és AOD ⇒Zárolt képernyő szerkesztése. Majd érinted az órát, és alul az A (automata) helyett ⇒szín kiválasztás.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Most ideiglenesen visszatértem erre a készülékre.
Próbáltam testre szabni az AOD-t. De gyári beállításokban nem tudom módosítani, csak a témaáruházból enged módosítani. -
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #15327 üzenetére
Tényleg sokszor a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek,
megjegyzem, de persze sose legyen rá szükség.
-
válasz
Leonardo91 #15328 üzenetére
Nem feltétlenül látszik a porton a szennyeződés, lehet egy kis izzadság került bele, aztán a só kiült az érintkezőkre és a levegőből megköti a nedvességet. Egy picit dörzsöld meg hosszában vékonyra hasított gyufaszállal, illetve arra vékonyan tekert papírral, ha van otthon IPA alkohol (nem a sörre gondolok
), abba is mártsd bele a végét.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Az asszony A52s -je kezdi megadni magát vagy legalábbis az usb port (?)
Mostanában random sokszor kiírja , hogy vizes a töltőcsati
Órákig... Aztán gondol egyet és semmi.. újra tudja tölteni
Természetesen közel sincs vízhet és por/kosz sincs benne
2021 őszi a telefon ,de gari lejárta előtt cserélték akksit , usb portot meg kijelzőt
Tehát maga a toltoport se olyan régi
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #15325 üzenetére
alaplapit is próbáltam, és az előlapi usb-A és usb-C-t is. Windows-ra gyanakszom.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_ #15324 üzenetére
Még egy tipp, másik USB port? Nem USB HUB-ra teszed?
USB HUB-on nekem sem mindig működik, attól függ melyik HUB.
Ha semmi nem segít, próbáld másik gépre csatlakoztatni.
USB adatkapcsolatnál az USB HUB-ok, meg a ház előlapján lévő USB portok nem mindig jók, főleg régebbi gépeknél gyenge az előlapi kivezetés.
Alaplapi USB csatit próbálj, meg nézd meg a teló csatlakozóját, nem-e ment bele valami kosz, ami miatt nem tökéletes az érintkezés. Esetleg míg rajta van a gépen, mozgasd meg finoman a kábelt a telefonnál, hátha reagál.
Én ezeket próbálnám. -
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #15323 üzenetére
+Aryes: Igen és igen.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mercutio_ #15316 üzenetére
"Sziasztok, pár napja hiába dugom PC-re a telót az nem érzékeli új meghajtóként
Több kábellel is próbáltam, alaplapi AMD drivert is frissítettem."
- Nem tapasztaltam ilyesmit, nálunk rendben. Bár , full intel konfig ..."Jól látom, hogy alig találni (vagy csak viszonylag drágán a mostani modellekhez képest) sima tokot és üvegfóliát?"
- Szerintem igen. -
crok
nagyúr
válasz
Mercutio_ #15316 üzenetére
Eszközkezelőben látszik egy felkiáltójeles ésvagy MTP eszköz?
Nem-e csak a híres-hírhedt Win8..10..11 MTP probléma csapott le.. -
Mercutio_
félisten
Sziasztok, pár napja hiába dugom PC-re a telót az nem érzékeli új meghajtóként
Több kábellel is próbáltam, alaplapi AMD drivert is frissítettem.Volt előtte Win10 update, szóval lehet az "hozta" a helyzetet, de nem tudom biztosan ahhoz kötni.
Bármi tipp?
Jól látom, hogy alig találni (vagy csak viszonylag drágán a mostani modellekhez képest) sima tokot és üvegfóliát?
-
davidovi
tag
Sziasztok, a következőben kérném a segítséget.
Pár napja / hete a telefon nem viszi át a hívás hangot BT eszközre.
Galaxy Buds 2 Pro-val használom, illetve Mazda 6-ra van rákötve (van még Watch 5 is, de azon nem beszélek).
Messenger/GSM hívás/Whatsapp hívás nem megy át rá, nem hallom, sem autón, sem a Buds-on, ugyanakkor a Buds-nak nem hinném hogy baja lenne, mert a zene megy rajta.
Ha hívás közben kattintok a BT jelre hogy Buds/Autón akarok beszélni, nem reagál semmire.
Ötlet, hogy mi állíthattam el?
(Hard resetet nem szeretnék, mert DÁP app van rajta ami melóhoz kell, és akkor mehetnék kormányablakba újra aktiváltatni magam).
Köszi. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
orso0355 #15311 üzenetére
Kapuvári vagyok, de rengeteget járok arra, főleg Nick környékére horgászni.
Témához kapcsolódva, nem egyszer előfordult, hogy vízparton fotóztam, aztán a telót az autó tetejére tettem. Persze ott is felejtettem, volt hogy fékezésnél előre repült, volt hogy kanyarban oldalra, de meghallottam a koppanást. Olyan is volt, hogy kiesett a zsebemből, mikor a villogó zöld jelzésnél át akartam szaladni, pont belerúgtam, 10m-re elpattogott az aszfalton. Póló szivarzsebből előrehajoláskor megszámlálhatatlan esetben repült.
Kihajtható tokban van, meg üvegfólia van rajt, szerintem mindegyikből legalább a 4. garnitúra.
De gondolom ezek nélkül nem élte volna túl.
Napokig az udvaron volt, nem trehányság, elfelejtettem hol tettem le. Megázott, nap sütötte, persze tokban, de a tok átázik, átmelegszik.
Bár néhányszor úgy éreztem, gyengül az aksi, úgy tűnik, jelentéktelen. Persze, annyiszor tölthettem 3 év alatt, mint legtöbben 6 hónap alatt. Igaz hogy legtöbb esetben 10-14 naponta töltöm, de vannak esetek, hogy naponta (Navigáció, kórházban-nyaraláskor internetmegosztásra használtam a laptopomhoz).
Így 3 év használat után kijelenthetem, hogy eddigi legjobban bevált telefon, legtöbbet kibír. Talán egyszer fagyott le, vagyis csak akadozott inkább. És a leghosszabb üzemidejű. Igen, a butatelefonok nem mentek el ennyit, hasonló felhasználással 6-7 napot bírtak (Pl Nokia 3310 Li-ion akkuval, gyárilag Ni-Mh aksival jöttek, kicsit gyengébb üzemidővel)
Stabil, tudnék mesélni hogy 10 éve a Nokia Lumia hányszor eljátszotta, hogy csörög, de nem lehetett se felvenni, se kinyomni. Hála istennek akkoriban hátlap levehető volt, szóval aksi ki-be.
Ez megy, teszi a dolgát mindenhol. Nem kell újraindítgatni, stabil. Lányom már egy ideje Samsung párti, nem vesz mást, most A54 van neki. Szerintem maradok én is ezen a vonalon. -
orso0355
őstag
válasz
Zoli bácsi #15310 üzenetére
Off, de helló, itt egy répcelaki származású topiktárs
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_ #15309 üzenetére
Ha engem kérdezel.....
2 napja töltöttem, de ma megkínoztam az aksit, pipacsmező mellett megálltam, vagy 20 fotó készült. Még 14 nap van hátra szerinte. Ez nagyjából igaz.
Amikor Prohardverre regisztráltam, (2003 azt hiszem) poén volt a nick nevem, mert amit akartam, foglalt volt. Sajnos már 60 fele tekerve, ősz fejjel, ifjabb kollégáktól élőben megkapom a titulust..Ez úgy jön ide, hogy én nem nyomom egész nap, napokig rá sem nézek sokszor. Nem telefonálgatok, csak ha fontos, engem is akkor hív a család. Így szoktuk meg, akkor szocializálódtam, mikor vezetékes telefon is kiváltság volt. Ezt szoktam meg, eszem ágában sincs felhívni az asszonyt hogy van, valami fontos kérdés felmerül, ha telefonálunk. Feltöltőkártyáról nem megy el egy hónapban 500ft szerintem.
Néha használok mobilnetet, néha fotózgatok, de valahova leteszem energiatakarékos módban, előfordul hogy napokig ott van, hozzá sincs nyúlva. Asszony udvarról hozta be minap, napokig ott volt.
Nem szivatás, nekem így tényleg kb. két hétig megy.Röhögöm, kollégák jönnek melóba, keresik a töltőt. Na jó, le se teszik, nyomják egész nap.
Nem vettem észre én változást, bár ma mérges voltam, hogy lassú a fotózás. Aztán rájöttem hogy user error, bekapcsolva maradt a vaku, végigvillogattam a pipacsmezőt. Nem rossz képeket lő amúgy szerintem. Répcelak-Dénesfa közti rét 2 órával ezelőtt. Ha belefér, megmutatom.Google fotókkal kis szaturáció és kontraszt rátéve, de nem sok változás van az automatán kiköpött jpg-hez képest. Ez a sok piros megbolondítja sokszor az automatikát, a zöldek néha nagyon fakók, szinte szürkések.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zoli bácsi #15276 üzenetére
Sziasztok,
további tapasztalatok frissítés utáni üzemidő terén?
-
pdr755
aktív tag
Tud vki megbízható szervizt akku cserére?
Ahol cca 2 éve volt cserélve oda nem akarom vinni mert már akkor is drágább volt mint kellett volna.
Viszont ha nem túl drága egy újabb akkucserét meg reszkiroznék benne.
(Újabb készülék van már de ezt is meg akarom tartani) -
DrKapocs
őstag
válasz
Ghostman78 #15302 üzenetére
Ne sz@rozz, jobb nem lesz, küldd vissza.
-
judas13
addikt
válasz
Basszus ez a pech, zuhanó repülőről süllyedő hajóra esni! Remélem nem lesz azért kuka az aksi.
Többiek elmondják én nem mondanék lámaságokat.
-
válasz
Tudod linkelni, hogy pontosan melyiket? Vagy egy screenshotot róla, ha már nincs fent.
-
Breki
veterán
válasz
Samsung Members
Akkumulátor diagnosztika
[link] -
razorka777
veterán
válasz
Az accubattery tudja pár merítés töltés után kb megsaccolni az akksi élettartamát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged