- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Zöldséget és némi gyümölcsöt vettem ugyan próbából (korrekten kimérték), de jellemzően én sem a Tescoban szoktam ezeket, hanem napi szinten valamelyik más boltban. Viszont a tartós élelmiszereket, fűszereket, takarítószer, higiéniai cuccok, stb, ezeket a nagybevásárlás során szoktam főként megvenni.
Itt külön jó, hogy mivel a Clubcard alapján pontosan tudják, hogy miket szoktam vásárolni, így ugyanazokat tudtam beszerezni, amik már jól beváltak. Sőt, a végén még fel is hívta a figyelmemet, hogy kihagytam pár dolgot, amit szoktam venni, és tényleg...
Kiszállítási díj 699 Ft volt, ráadásul Kecskemétről, pedig itt nálunk is van Tesco...
Papírtáskákért 349 Ft-ot számoltak fel.
Viszont 3400 Ft-nyi Clubcard szutykot meg utalványt érvényesítettem, szóval a kiszállítás alsó hangon is ingyen volt, az árak meg ugyanazok, mintha személyesen szedtem volna össze.
Állítólag már jó régóta van ilyen, de nem is tudtam róla, hogy ide is szállítanak, egy hírlevélből tudtam meg valamelyik nap. Tény, hogy ennél kényelmesebben aligha lehet ezt megoldani. -
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 80 : (10:20 2026. 04. 11.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, meg 2 fél lietres kólás palack.
Odamentem a géphez, ahol épp a személyzet már sokadjára "javította" de úgy tűnt nem ürítették. Volt előttem egy csávó, bedobta a 6db palackját, majd távozott. Nem mellesleg ő is utalással dolgozott. A gép végig úgy visított mint egy disznó, sőt néha kétes mély hangok is előjöttek belőle...
Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, kettőt se akart bevenni elsőre, de másodikra igen. Aztán mikor bnedobtam a hatodik üveget is, akkor megköszönte, hogy papírmentes vagyok. Anélkül, hogy kifizetésre nyomtam volna, és rögtön írta, hogy hívjam a személyzetet. - hogy fognak nekem ezek örülni - gondoltam magamban. 300ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hogy ismersz már

Teszt futások voltak csak a későbbi rekordokhoz. Egy Athlon XP 1466@3250MHZ és egy C2D E2140 1600@3800MHZ. Mindkettőben lesz még! Meg memória, alaplap beállítások, finomítások kellenek majd.#44948 RandomName : Hát ez szomorú... de én is diszkréten pezsgőzhetek mert másnap dolgom van. 24 óra?
Gondolom lesz della belőle... -
koshmar
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Köszönöm!
-
KROK640
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Isten őrizz... a lányokat szeretem

Azonkívü mostanában Tigris haverom is nagyobb népszerűségnek örvend nálam, pedig tegnap mikor rámírt az volt az első gondolatom : "már megint mennyit akar kölcsön kérni?" Szerencsére csak zenét küldött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Mit keresett a macska az ágyadon?*

Nekem míg volt, hidegben bejött, a nappaliban a földön lehetett, meg a kis ládájában, aztán ennyi. Tudta nagyon jól, hogy vannak helységek ahová be sem léphet, ágyra meg ilyenkre meg pláne nem mehetett fel.* Jó, pár szép cica anno nekem is volt, de azok nem macskék voltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 79 : (10:36 2026. 04. 07.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, meg 2 fél lietres kólás palack és két cappy-s üveg.
Odamentem a géphez, finom illat, tisztaság várt. Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, és hiába volt több is kissé horpadt, mindet elsőre bevette. Kifizetésre nyomtam, megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 200ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nem tudom, de oroszlánnak durva lenne.

-
koshmar
veterán
Segítek: állat (haszontalan)
-
koshmar
veterán
Szerintetek ez mi? A helyes megfejtők között nem sorsolok ki semmit..
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ez igencsak jól hangzik. Mint írtam Air-fryen magam is gondolkodok. Itt meg gomba pöri volt, ma sonka tojás lesz a menü
#44920 koshmar : Akkor majd holnap
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Air-fryer-ben sült gombafejek, + pirított sajt tojással. Joghurt, cola.
-
KROK640
nagyúr
Akkor Boldog nyulat
mindegy kinekmindenkinek
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Tegnapi húslevest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom lesz della belőle...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)