- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41338 üzenetére
Csak még a lépcsőt arra tervezik, hogy egy, akár két ember egyszerre is azon mászkáljon, akár valami extra teherrel a kezében, addig a bútorok tetejét(!) főleg a kis szekrényekét nem hiszem.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41332 üzenetére
Igen. én is legfőképp erre akartam reflektálni, hogy akkor versenysúlyban kell maradni, különben reccs lehet az ágy felé tartva.
na meg felmerül a papucsban vagy anélkül másszunk a bútorok tetejére? kérdéskör is ugyebárAz éjjeli áramszünetes iszki mellé pedig be is vagy b*szva mint az elhagyott gyárablak természetesen, mert úgy az igazi
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41333 üzenetére
Szerinted. De te, mint idegenkívüli lény, nem vagy (s)mérvadó....
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41330 üzenetére
De most nem mindegy neked, hogy egy random lépcső vesz el a térből, vagy abba a részbe akár pakolhatsz is.... Ráadásul sokkal olcsóbb a bútor, mint a lépcső....
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41336 üzenetére
És akkor lényegében mikor indul a következő járat a Marsra?
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41333 üzenetére
Akkor a purdék potyognak majd éjjelente, ha fosni kell szaladni sötétben?
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #41331 üzenetére
Lépcső alá beépítve azt mondom én is, hogy tök jó (nekem pl a hűtőm van így a lépcső alá beépítve, mikor ezt az újat vettem, komoly szempont volt, hogy a hűtő maximum milyen magas lehet), de akkor amikor ténylegesen egy lépcső a teherviselő felület.
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41332 üzenetére
Szerintem oda csak a purdék mennek fel. Kihozták a maximumot a húsz négyzetméterből. Még mindig jobb, mint ha egy ágyon alszik az egész család a húsz gyerekkel.
A felső képes pedig nagyon figyelmes, hogy a macskájára is gondolt.[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41328 üzenetére
Helytakarékossági szempontból szerintem is jó, de ha ennyire kreatív lennék, hogy a bútorokból építenék lépcsőt, akkor már valami lenyitható létrát odagányolnék az ágyhoz...
Mert ugye éjjel, áramszünetben ha arra ébredsz, hogy fosni kell, aztán iszkiri, ott bizony lehet, hogy valami törés lesz a vége, ha a bútorokon keresztül kell lejutni.
Nem beszélve arról, hogy a bútoroknak sem feltétlenül tesz jót, ha rajtuk mászkál az ember, főleg amilyen pozdorjalemezből vannak a mai IKEA és egyéb megoldások...Up the Irons!
-
somogyib
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41329 üzenetére
Igen, meg alapvetően jól is meglehet csinálni, de sok helyen nem annyira sikerül jól.
Itt leginkább az az érdekes, hogy a bútorokon kell felmászkálni, és csak egy ágynyi az egész, gondolom a nem megfelelő belmagasság miatt. Pár éve Pesten jártam olyan körfolyosós galériás lakásban ahol a belmagasság miatt a galéria a legnagyobb szoba majdnem másopdik emeleteként funkcionált és a földszinten is ki tudtam nyútjózni meg az "emeleten" is, akkora belmagasság volt.
Meg olyanba is, ahol még ennél is nagyobb belmagasság nem volt kihasználva, mondjuk ott már az erősen kifelé leejtő körfolyosó lap a derékig se érő rozoga vaskorlát amúgyis félelmetes élmény volt, pláne egy olyan negyedik emeleten ami szerintem legalább olyan magasan volt mint paneleken a nyolcadik. Apró érdekesség, hogy bár ez Pesten volt de ebből a házból pont a lentebb említett leányzóval mentem találkozni, és közösen koncertre. (ÍÍÍ, ennek a napnak idén októberben lesz 10 éve)A nyelvét már el is felejtettem, de igen, pontosan róla van szó, és a csigalépcsőjókről
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41328 üzenetére
Így lehet megcsinálni, az 1nm-re eső 1.5nm-t.... A galéria intézménye jó dolog, mert a meleg levegő felfelé száll, csak legyen akkora belmagasság, hogy alul se törpejárásban kelljen mászkálni.
Na igen. De szerintem az a színes raszta hajú csaj, aki kígyószemes kontaktlencsét viselt, és hozzá kettévágatta a nyelvét is, az rendelkezik akkor önfegyelemmel, hogy nem fog ki rajta a saját csigalépcsőjük.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Akkor némileg témát váltva, bedobom ide is :
Ez valami új örület, hogy a bútoraidon hegyet mászva mész az ágyadba, de Pesten eléggé divatos lett, 6 napon belül három ilyen jött velem szembe, de most csak kettőt találtam meg hirtelen.Szóval elképzelem, amint egy szombat este a különféle alkoholok magasfokú tisztelete és tesztelése után az ember bedőlne az ágyba.
Itt a másik :
Mondjuk jártam olyan helyen is (Randomname te tudni is fogod, hogy kire gondolok) ahol egy csodaszőllősi kisházban olyan meredek csigalépcső volt, hogy megkérdeztem a lánytól, hogy ezt hogy szokta abszorválni részegen? Nevetve csak annyit mondott, hogyha már a sötét sáros úton végigjössz ez a legkevesebbb, hamar meglehet szokni
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #41325 üzenetére
Azta ... sosem gondoltam volna, hogy egy kis nők, nőügyek ennyire elijeszt téged
(Reméltem legalább valami parfümös topicot linkelsz. A nőügyes topicba beleolvastam, elvesztettem az IQ-m felét, és 20%-al nőtt a nemlétező öngyilkossági hajlamom)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #41295 üzenetére
Megint szűzérme....
-
somogyib
őstag
azégbekiáltóbüdösmindenitneki!!!
Mi a rózsaszín parfümös b.zis topik lett ez???
Az ilyen témákkal menjetek inkább más degenerált topikokba, ne itt fárasszátok a komoly trollnépet.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41320 üzenetére
Javaslom azoknak a műveknek a teljes kontextusukban történő olvasását, random 4-et próbáltam ki, egyikben sincs szó földönkívüliekről, gyanítom a többiben sincs, maximum ha a szerző is nagy tisztelője volt a szintetikus kábítószereknek és/vagy pszichiátriai gyógyszereknek.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41320 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41319 üzenetére
Lyézush ... az ilyesmivel jobb nem lyácccani
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41319 üzenetére
Ott pont a parfüm a legkissebb probléma....
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41311 üzenetére
Egyrészt, nem csak az embereknek van orruk. Másrészt, én már sokadik generációs leszármazott vagyok, félig ember. Az emberiség múltjában is voltak hibridek, nefilimek, stb. A legismertebb hibrid Jézus volt. Atyja Isten, anyja ember. Nem így nézek ki.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
KROK640 #41285 üzenetére
Erről meg ez a film jut eszembe: Xantus János: Diorissimo 1980
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41314 üzenetére
A szemétégető kemence fala már nem is jó?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41310 üzenetére
Elhiszem
-
EmberXY
veterán
-
RandomName
senior tag
-
EmberXY
veterán
-
RandomName
senior tag
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41300 üzenetére
Hoppá!! Mi az a T/1? "nyomjuk", "hatással vannak még mindig ránk"
Tehát akkor mégsem vagy földönkívüli?
Up the Irons!
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41306 üzenetére
#41304 RandomName : Ebből csak a kecskekoponyás oldalkocsis pannónia van meg.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41305 üzenetére
Valóban nem az én természetes illatom, de attól még rajtam van, nekem is kellemes (mikor befújom) aztán nekik is, és végül hozzám bújnak. (Na nem csak az illat miatt, bár ezt a mesét megpróbálták velünk anno elhitetni az illatszer gyártók, egyik haverom panaszkodott is, hogy vett egy fajta sprayt mert a reklám szerint majd ráizgulnak a nők, és nem történt semmi.) Sőt, horror áron még feromonos parfümöt is lehetett kapni a 2000-es évek végén. De szerintem ha alapból nem vagy jó, akkor azzal sem leszel.
A filmet meg ismerem, de meglehetősen régen láttam.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
idegen lény
őstag
Aki még nem látta volna: Parfüm: Egy gyilkos története
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41305 üzenetére
Így van, egy átlagos szombat este meg bemutatja az italokkal való manipulációt.
-
idegen lény
őstag
válasz
KROK640 #41291 üzenetére
Az nem a Te illatod, azt sem tudod, hogyan állították elő, és hogy miből. Lehet, hogy meg is lepődnél, ha tudnád. Nem hozzád bújnak, hanem a pézsmapocok farokmirigyének az illatához, ami valószínűleg feromon jellegű, csak nem a Te feromonod, úgyhogy átvered őket. A jó kapcsolat alapja pedig az őszinteség, nem a manipuláció. Bizonyára láttátok már A parfüm: Egy gyilkos története című filmet. Elképesztően gyönyörű film, és jól bemutatja az illatokkal való manipulációt.
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41302 üzenetére
Nem. Ő kézilabdázott a DSI-ben, és fiatalkorában olyanokkal bandázott a tóciban, mint Katona Attila a Bicikli Múzeum alapítója, (neki még igértem a múzeumba 1-2 jó könyvet ami kiállíthat) és a hortobágyi Kosina családba ment férjhez. Az ő férje az a kopasz, 185cm magas Kosina Zsolti, akit tizen-huszonévvel ezelőtt csak kék betyár lajbiban láthattál mászkálni mindenfelé, és az oldalkocsis Pannóniáján volt egy kecskekoponya szarvakkal....
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41301 üzenetére
Hm, előbb piperkőc, most meg közhelyek ... Maga udvarol nekem Safranek?
Gyere csak közelebb és mesélj az idegen lányokrólInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41298 üzenetére
Csak nem az általam is ismert unokatesód?
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41294 üzenetére
Az embereknél már elkorcsosult ez a képesség, de a párválasztásban attól még segíthet ösztönszinten, ha nem nyomjuk el más szagokkal. A kísérlet csak azt bizonyította, hogy mekkora hatással vannak még mindig ránk a feromonok.
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
Jött unokatesóm németből, megint kaptam scotch-ot az önzetlenségemért.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41295 üzenetére
Két zsemle, benne parizer, sajt és piros arany, összesütve melegszendvics készítővel, mellé paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma és csípőspaprika összevágva, oliva olaj, ecet, só, gyros fűszer, összekeverve.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41292 üzenetére
Viszont kicsit másképp fontos a mint azt te gondolod.
Ezen a bolygón az emberi nők elsősorban a biztonságot keresik egy férfi mellett. Ezért jön be nekik tudat alatt az izmos test, a rossz fiúk, stb. És ide tartozik a pénz, vagy annak megkeresésének potenciálja (ígéretes feltörekvő emberek akik még sehol sem tartanak). Nyilván mindenki a saját szintjén, vannak ugyan "kitörések" de alapvetően a nők a saját (anyagi) szintjükön belül igyekeznek a legjobbat választani. Tehát a közmunkás a közmunkást, a gyári munkás a gyári munkást, az ügyvéd meg másik ügyvédet vagy hasonló szinten mozgót. (egyébként a közös munkahely is komoly összehozótényező tud lenni, csak szakítás után nem praktikus)
Az pedig, hogy valaki igényes és ad magára kívánatossá teszi, tudat alatt is a nőknél, egy cseppnyi luxus pedig nem árt, hiszen a legtöbb nő ebben a történetben kívánja magát elhelyezni, valamint nem árt, ha a barátnői is irigykednek egy picit a pár választására, mert ez a belső hierarchián is feljebb helyezi el, valamint megerősíti abban, hogy igenis jól választott. (Ez olykor kétoldalú, mert a jó szerető ritka kincs, és hamar körbemegy a lányok között).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Sertészűzérme saját húslére sütve, szombati zsemle.
Most mit csináljak..... Olcsóbb volt, mint a csirkemell filé...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41293 üzenetére
"Az állatok mivel kezdenek minden egyes ismerkedést? Megszagolják egymást. Mert a testszagok minden információt tartalmaznak a másikról."
"Volt egy kísérlet, hogy egy váróteremben véletlenszerűen néhány székre férfiferomont fújtak. Az összes nő azokra ült rá."
Itt valami logikai pontatlanságot érzek.
Tehát akkor a férfiferomont kiszagló hölgyek minden információt megkaptak a feromon "tulajdonosáról" (ha egyáltalán beazonosítható ez), és minden hölgy számára ugyanazt az "OK, ez jó lesz." információt hordozta ez? Vagy csak inkább a párzásra való fehívás és a megmutatkozó potenciális készség az, ami odavonzotta őket? Ahogy az állatvilágban is van...Up the Irons!
-
idegen lény
őstag
De továbbra is úgy gondolom és tapasztalom, hogy a válások fő oka nem a pénzhiány, hanem a nem megfelelő párválasztás, amit szerintem jelentősen megkönnyítene, ha nem nyomnánk el egymás szagjeleit, a feromonokat. Az állatok mivel kezdenek minden egyes ismerkedést? Megszagolják egymást. Mert a testszagok minden információt tartalmaznak a másikról. Ráadásul a szaglás a legérzékibb érzékelésünk, és persze a tapintás. A szagok közvetlenül és azonnal hatnak az agyunkra, idegrendszerünkre. Volt egy kísérlet, hogy egy váróteremben véletlenszerűen néhány székre férfiferomont fújtak. Az összes nő azokra ült rá.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41290 üzenetére
Nem kezdek vitát arról, hogy miért nem feltétlenül van igazad, meg részben az is van ... De én így szeretem, és imádom mikor hozzám bújnak megszagolni az illatomat. Barátnőm és a barátnői is imádják
A válás szerintem tök másra vezethető vissza, és az esetek nagyon nagy részében az anyagi helyzet és a pénz a felelős érte.
-
idegen lény
őstag
válasz
KROK640 #41288 üzenetére
A feromonokért vannak oda, nem azért, ha egy férfi után illatfelhő lebeg, ami természetellenesen elnyomja a feromonok szagát. Nem csoda, hogy olyan sok a válás.
#41289 RandomName
Dögszag ellen sokkal hatásosabb a tisztálkodás.[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41287 üzenetére
Így van. Ezért nem dezodort használunk, hanem parfümöt. Tudod, amivel a középkorban a franciák a dögszagukat takarták.... Abban nincs alumíníium, kivéve ha olyan illatút szeretnél venni...
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41287 üzenetére
Piperkőc?
Csak adok magamra
Egy időben jártam öltönyben is, meg gyakran ingben, nyakkendővel. Akár kocsmába is.
Tudod eléggé szeretem a lányokat, nőket, és ők oda vannak az ilyesmiért.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
idegen lény
őstag
válasz
KROK640 #41285 üzenetére
Milyen piperkőc vagy. Én maximum szódabikarbónát használok, vagy azt sem.
A feromonok hatását nem szabad elnyomni. A dezodorok ráadásul tele vannak alumíniummal. Az szívja fel az izzadtságot.[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz
somogyib #41284 üzenetére
Az ok, de többen is szerveznek bajnokságot, erre akartam utalni.
Pontosabban arra, hogy a különböző szervezetek által szervezett erős ember bajnokságokban lehet különböző magasságokba kell pakolni a golyót?"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41281 üzenetére
Sajnos ez ilyen
mikor elkezdtem használni a Hugo Boss Boss greyt (2007) akkor 3000ft volt egy üveggel, három évvel később már 11 ezer, manapság pedig szétakciózva is 30K felett van
A Chanel platinum égoïste az még durvább.Aminek nem örülök, hogy az Adidas Black megszűnt, sokáig az volt a nyári illatom. És Teamforce sincs egy ideje
A Fragonardnál meg ahogy elnéztem több mint 400 eurot fogok hagyniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName #41283 üzenetére
A boxot és egyéb küzdősportokat nem hiszem, hogy fel lehetne hozni példának, mivel ott mindkét félnek ugyanazokat a szabályokat kell betartaniuk a küzdelem során.
-
RandomName
senior tag
válasz
somogyib #41282 üzenetére
Mondjuk vannak különböző bajnokságszervezők, mint pl a boxban, és különböző bajnokságokban különböző szabályok vannak? Így lehet egyszerre 2-3 világrekorder is....
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName #41280 üzenetére
Miért változtatnának a magasságon? Úgy már nem összehasonlítjató két rekord.
Vagy tegyék le 0,001 mm-re, akkor talán rágurítom én is.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41277 üzenetére
Parfümmel hagyjál békén.
Amikor 4 éve elkeztem a Chanel platinum égoïste-t használni, akkor volt 100ml kb 36e Ft. Most meg sem merem nézni. Tavaly akartam venni, akkor nem volt 84e alatt..."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41279 üzenetére
Mind a kettő wr.
Azért tippelek, hogy a magasság ahova felrakják lesz a különbség."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
idegen lény
őstag
válasz
RandomName #41276 üzenetére
Lehet, hogy az a hivatalos világrekord, azokat csak a világbajnokságokon lehet felállítani. Amit egy edzésen ér el, az nem hivatalos.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41274 üzenetére
Jaja, csak én többször megyek egy hónapon belül. Kocsival elég havonta egyszer bevásárolni
(gondolnám naivan, de nincs annyi Thai chef leves egyszerre a polcokon a Tescoban amennyi nekem a havi fogyasztásom abból).
Tusfürdőből én is vettem elég sokat még két bontatlan 400ml-s Axe-om van, kétféle illatban, plusz egy harmadiknak az alján. Mosogató szerből hasonló a helyzet, már csak kb 1/3-ig volt, így vettem még egy litereset, majd kint németben is vettem mert kellett, alig használtam belőle (csak a végén kellett) és hazahoztam, abból alig hiányzik. Mosópor : volt itthon vagy 4-5kg, de kint kellett, így vettem egy 40 mosásosat, végül nem is használtam, így hazahoztam. Szóval tusfürdő, mosogató szer és mosópor kb 1 évre előre megvan
Hetente egyszer mosok.
Parfümből nekem eleve sok van, mivel minden évszakra más illatot használok, és van olyan (pl a tél) amikor kombinálok. Plusz dezodorból két féle. Ha már a télnél tartunk Hugo Boss boss greyt hamarosan vennem is kell, mert fogyóban a 200ml-s, de sokáig kitartott. Plusz a Fragonard tavaszim is közel nullán áll, de ők meg nem szállítanak MO-raúgyhogy azt majd úgy kell megrendelnem, amikor kint vagyok Németben vagy Ausztriában, akkor jöjjön.
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #41275 üzenetére
De biztos vannak bajok, mert nézem ezt a videót, 2003-ban saját világrekordját dönti meg 222kg-ról -> 232.5-re. Majd 2010-ben 215kg a világrekord. Mi lehet a különbség? Magasság?
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz
idegen lény #41273 üzenetére
Na jó, de akkoriban volt annyi pénze, és/vagy szponzorkajája a mára már nem is létező cégektől, hogy a fokozatosan egyre többet eszik dologgal felgyorsította az anyagcseréjéjét, és simán tudott mukbangolni, csak ő amit lehetett az edzéssel ki is vett belőle.... Ráadásul akkoriban a kaja jobban elérhető volt, mint mondjuk a proteinpor. Tehát ha nem akart vegyészkedni, akkor nemigen volt választása.
Nem ismerem a lore-t ami mögötte van, de arra emlékszem, hogy a Darázs, meg sokan megharagudtak rá amikor natural eszméket tolt, talán a YT- van erről még emlék, én kb '98(?)-ig néztem néha amikor a tv-ben nem volt érdekesebb, mint a világ legerősebb embere hazai selejtezők...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41272 üzenetére
Nagyságrendileg ugyanott lehetünk, de ezek a cuccok nekem 1 hónapra elegek, kenyér, innivaló meg 1-2 alternatív kaja, zöldségek, stb persze még kell, de a tartós dolgok nagyjából elegek, még marad is, főleg a tisztítószerekből... Tusfürőd, folyékony szappan, dezodor, ilyesmikből is mindig veszek megszokásból minden bevásárlásnál, de már felbukok bennük a fürdőszobában, annyi felhalmozódott. Mosószer, öblítő is kb másfél hónapra vagy még tovább is elég szokott lenni, hetente kb max 1-2-szer mosok.
Hátizsákba ennyi minden nem férne bele, nekem is kb ahhoz hetente kéne menni.Up the Irons!
-
idegen lény
őstag
válasz
KROK640 #41269 üzenetére
Ha nem enne, nem bírná a fellépéseit. Ahhoz rendesen kell zabálnia, ahhoz meg fellépéseket kell vállalnia, hogy tudjon rendesen zabálni. Ez egy ördögi kör. Meg hát hozzászokott a zabáláshoz. Nem az a böjtölős, önsanyargató típus. Kipróbáltam Fekete László (fater) egész napi étkezését🤯💪Isten éltesse sokáíg❗🏆
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41271 üzenetére
Én egy nagy hátizsákkal szoktam járni bevásárolni, és kb hetente kell menni, akkor olyan 10-12 szokott elpattanni. Nekem sajnos a Tescohoz távolsági buszozni kell, meg a buszmegállótól is 1400 méter. És Tíz esetből kilencszer tényleg futni vagy szinte futni kell a buszhoz.
Mostanában mindent kártyával intézek, legalább nem kell pakolgatni az aprót, így is van egy doboznyi majd valamikor elsózom a kisboltban, örülni szoktak az aprónak.
Hétvégén ha csak lehet nem járok vásárolni, pláne Tescoba nem." mostanában alig iszok alkoholt" - munkád is van ... a végén még jön valami csaj is, és rendes ember leszel
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41268 üzenetére
Buszra én ezt aligha tudtam volna felvinni, az a cigóbatyu valami bútoráruházas szatyor, a füle olyan hosszú, hogy teljesen életszerűtlen szatyorként vinni, hiszen leér a földre, a kényelmes fogáson felüre kell megemelni, ami ekkora súlynál (szerintem a 30-40 kiló tuti megvolt a rahedli konzerv, meg folyékony cuccok), bár nem tűnik soknak, de annyira irreális erőfeszítés, hogy azzal kényelmesen haladni lehetetlen, szóval max kocsiból ki és lakásba be, de hogy ezzel utazni, az lehetetlen.
Igen, volt egy üveg bor, is, amit épp most kortyolgatok, este elmaradt.
Jaja, 36 ezer volt, ráadásul automata kasszával, KP-val fizetve, haladni kell a korral. Ami fura volt, hogy szombat késő délután, szinte koraeste, amikor csúcsidő van kb a Tescoban is, nem volt emberes kassza, valaki szóvá is tette, azt mondták, hogy kevesen vannak, így nem tud senki beülni..."A többit gondolom a sarki kisboltban veszed
"
Egy raklap borral/sörrel mégsem jöhetek ki a Tescoból...
De amúgy nem sokat szoktam venni, szinte mostanában alig iszok alkoholt, néha elkortyolgatok valamit, de nem számottevő.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41267 üzenetére
ÚÚÚ, ez jól hangzik.
Itt Tomyum leves lesz meg utána spagetti mexikói szósszal , hússal és indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttalInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41262 üzenetére
Akkor három hétig meg nem eszik?
Amúgy nem akarom bántani, de tavaly mikor MO-n dolgoztam 190-ből úgy tettem le ilyen havi 40-eket, hogy még rezsit is fizettem mellette, kajáltam, és kocsmázás is volt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41259 üzenetére
Ismerős érzés, bár nekem a legnagyobb csapás az szokott lenni, mikor ennyi packkal még futnom kell szó szerint 1400 métert a buszhoz. Jah meg persze kifizetni. Ahogy látom neked is egy 36 ezres csapás volt ez. De örömmel látom, hogy van benne némi leves is meg mintha 1 üveg bort is vélnék felfedezni. (A többit gondolom a sarki kisboltban veszed
).
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Tükörtojás, alatta sült szárazkolbászdarabkákkal, joghurt, zsemle.
-
EmberXY
veterán
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41261 üzenetére
Érdekes, hogy Uri Geller is gömbvillámhoz ért gyerekkorában, mert labdának hitte, onnantól jelentkeztek a képességei. Patakyba is 12 évesen csapott gömbvillám, bár nem tudom, hogy csaphat egy emberbe gömbvillám. Tudom, hogy a kisebbek nagyon gyorsan cikáznak a föld felett, mint a cikeszlabda, de furcsa rájuk is használni a belecsap igét. Ezek a veszélyesek, ha ilyet látunk, azonnal le kell feküdni a földre. A nagyobbak lassúak, azokat egy seprűvel (pl. Nimbus 2000) kikergethetjük. Pataky Attila születése óta kapcsolatban áll a plejádokkal - YouTube
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41259 üzenetére
Szegény apjának csak 180 ezer forint a nyugdíja, ami csak egy heti étkezésére elég.
Fekete László: Egy heti kajámra elég a nyugdíjamAVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41257 üzenetére
Vannak ott bajok bőven..
De Hajdú is érzi az energiát, az a lényeg. [link]
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #41255 üzenetére
Ha már Tesco, nekem ma megvolt a bevásárlás.... Konzervek, tisztítószerek, meg minden szar, ami kb egy darabig elég lesz, a szokásosnál is nehezebb volt a cumó, úgy hoztam be, mint Fekete Miki az aktatáskát... [link]
Még a nyugta is látszik, ennyit ér a magyar forint.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41257 üzenetére
Igazán fura lett volna azt mondania : Ufó hozott ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41254 üzenetére
Én meg mára kihagytam a Tescot maradt a sarki kisbolt ...
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #41238 üzenetére
Végülis most voltam a boltban....
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41251 üzenetére
Végignéztem, mert ... ezt végig kellett
A leírása alapján egyértelműen pszichedelikus élmény volt amin keresztül ment. A képi világa ilyesmi lehetett, ez a videó remekül érzékelteti. Tippre ez psychedelic cubensis, esetleg a fehér kaktusz hatásának világa, illetve szintetikus vonalon egyértelműen lizergsav-dietilamid (LSD).Ezeket itthon nem könnyű beszerezni, úgyhogy Patakinak jó kapcsolatai lehetnek, (az idegen lényekkel)
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41249 üzenetére
Hol van ez a videóban pontosan? Random beletekergettem, mert rühellem Hajdú minden manifesztációját, de itt el is akadtam, azt hittem, éppen kiveri neki...
Nem tudom, milyen lénnyel találkozhatott Pataky, de hasonló cuccot szívhattok.Up the Irons!
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41248 üzenetére
Nem hazudik, csak keveri a dolgokat. Ez gyakran előfordul azokkal, akik felkészületlenül kóstolnak bele a spiritualizmusba. Tibetben is jó páran beleőrültek már abba, amikor egy gyorstalpalón felnyitották a harmadik szemüket, de nem bírták feldolgozni a látottakat. De mondta is, hogy találkozott sárkánylénnyel, aki, mint tudjuk, maga az ördög. "És a mennyben nem találtatott hely a nagy sárkánynak, aki kivettetett; ama régi kígyót, akit az ördögnek neveznek, és neveznek Sátánnak is, aki az egész világot megtéveszti; kivettetett a Földre; és angyalai is vele vettettek." Pataky Attila: Találkoztam sárkánylénnyel, de más földönkívüliek is léteznek
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41247 üzenetére
Ő azt állítja, hogy ti vittétek el már többször is. Valaki hazudik.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41243 üzenetére
Neki is kimondja a nevét a béka.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41240 üzenetére
Kár, hogy nem Björk, akkor ha rálépnél egy békára, kimondaná a neved.
-
idegen lény
őstag
válasz
RandomName #41236 üzenetére
Ha Szent Anna ajánlotta, akkor csak jó lehet.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41238 üzenetére
Táskás : Az jó. Ahogy elnézem nekem eléggé kiesik mindentől, vagy barátnőmhöz kimenet (na pont oda kéne a táska) vagy madárba menéskor lelehetne lepasszolni. Érdekelne majd azért a te véleményed is.
Tudom, ez a sokáig 5 nap aztán 6-7 nekem olyan Ausztria feeling. Régen dolgoztam egy Debreceni cégnél (nevet nem írnék ha lehet), ahol alap volt a heti 6 nap (noha az állásinterjún szó sem volt róla), és nem volt ritka, hogy este fél 7-re a kedvenc hangulatkarbantartómba is a melóhelyről (akkor az Árpádtéren voltak) estem be.
Nekem szerencsére boltba sem kell menni
bár már ismét közeleg egy nagy tescos bevásárlás ideje.
Öltözz fel alaposan, reggel jártam kint, pokoli hideg van.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName #41233 üzenetére
Reggel óta semmi bajom nem volt, most megint kúszik felfelé már túl vagyok a 38.7°C-n, és jön fel a köhögőroham is.
Székben ülni a gép előtt kényelmetlen, ágyból kb semmit nem tudok csinálni ami leköt. Mert most a "tv" sem köt le. Kb 40 perc, és beveszem a következő adag gyógyszert, és hátha lemegy annyira, hogy eljussak a boltba."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41235 üzenetére
Nálunk sokáig csak 5 napozás, aztán, ha bejön valami olyan meló, amit csak hétvégén lehet csinálni, (mint most a nyomozó ügyészségen mindenféle, vagy tavaly a Felföldi Kft-nél szabványosítás) akkor hirtelen bedörren egy 12-19 napos munkahét, utána hónapokig megint semmi.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41234 üzenetére
Még én sem voltam, a Szent Anna utcai táskás ajánlotta, hogy oda érdemes menni, mert neki vannak olyan gépei, amibe lehet merevfalú táskát/bőröndöt is tenni.
Annának említettem, ő elment oda, neki jó tapasztalatai voltak.
Tippre ez lehet az: [link]"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Hopsz az előbb véletlenül elküldtem a postot írás közben, sebaj így emészthetőbb lesz a hossza :
szombat vasárnap is meló, talán kicsit túl sok egy hétre (tapasztalatból mondom, tavaly nekem is volt még vasárnapom is)
" de nincs szabad időpont a háziorvosnál, És keddre se" dübörög az egészségügy ... Ráadásul valami dupla influenza járvány is van
Az a két nap meg nem felesleges, ha hasznosan tudod tölteni, lehet játszani, fórumozni, filmezni, (ahogy én csinálom) kisD-zni (én is ki fogok mozdulni valamerre), akár elvinni a táskádat a javítóba, és hamar elröppen az ha jól mulat az emberInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Persze, tudom milyen az ilyen itthonlét ... Nekem dec 24-én délután kezdődött hasonló, a legrosszabb nap a dec 26-27 volt, 28-án mentünk Nagyváradra, mentem én is, de végig minden bajom is volt, alig vártam, hogy hazaérjünk. Teljesen még most se gyógyultam meg néha fújom az orrom meg köhécselek, de lehet, hogy ez már egy új valami ...
Csillag utcai bőrőndjavító? Most felkeltetted az érdeklődésemet, mert nekem meg a Ciprusi hátizsákomon kellene itt-ott javítgatni, és nem találtam rá embert, szóval erről írhatnál részletesebben is, hogy pontosan hol, mennyiért stb. Akár akkor ha már van róla tapasztalatod.
Azt tudom, hogy hol van a Csillag utca, egyszer a pacsirta utcán mellette jól nem vettem meg egy házat. Story : Akkoriban lakást/házat nézegettem (2008 április vége) és nézegettem lakásokat házakat. Arról a napról több jó storym is akad, de most hirtelen maradok a Pacsirta utcánál. Utcáról egy nagy kapun be, udvar hátuljában csendes kis L alakú házikó eladó, kivülről elsőre enyhén viseltes, belülről viszont igencsak frissen felújított. Egy anya-lánya páros fogadott, mindketten nagyon kicsípve, szexybe vágva magukat, tényleg jól nézett ki mindkettő. Akkor életkoromból adódan nyilván a lány felé fordult az érdeklődésem, aki zavarba ejtően kedves és közvetlen volt. Kicsit olyan bűvész és az assziszentense érzésem volt. A lakás tényleg szépen fel volt újítva, de feltűnt, hogy a bútorok meg a poszterek/képek a falon nagyon fura helyen vannak. Majd az egyik szekrény mögött/felett mintha az áprilisi napot is láttam volna bekandikálni. Letettem az üveggolyómat (ház nézőbe ezt is mindig viszek) és kb bárhol tettem le, egy bizonyos irányba gyorsuló mozgással elindult a golyó. Ekkor már volt sejtésem, ráadásul a fürdőszobába ami szintén szépen fel volt újítva érve kiderült, hogy egy éven belül két csőtörés is volt, ami szintén redflag volt.
Aztán kimentem, hogy vessek egy pillantást távolabbról a házra, és az első amit felfedeztem, hogy az L hosszabbik száránál van egy helyen egy púp a tetőn, és a viszonylag új tető ott hiányos, majd jobban megnézve a ház egyik vége konkrétan le volt törve, és süllyedt! Nem szóltam semmit csak visszamentem, és gyorsan fel is fedeztem (akkor már láttam kb hol kell keresni) akkora repedést a falon, hogy a kézfejem kifért rajta! (pedig mekkora hűtő volt előtte). A csajok itt hamar rájöttek, hogy vége a dalnak, elillant a kedvesség, és nagyon rövid időn belül én is onnan.
Nem tudom, hogy végülis túl tudtak-e adni a süllyedő "hajón", de később egy szakemberrel beszélve azt mondta, hogy megállítható lett volna a dolog de mindenképp 7 számjegy lett volna még a vételáron felül (6,5M-t akartak ezért a süllyedő romért). Összehasonlításképp akkor 8 Milláért a Domonkos Lajoson első emeleti kifizetett és megcsinált panelprogramos, új liftes, csittóra felújított, elektromos redőnyös, klímás 1+2 fél szobás lakást lehetett kapni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #41232 üzenetére
Én már unom. Pedig szerda napközben kezdődött, estére láz, csütörtökön már nem mentem, de nem tudtam pihenni, mert dokihoz kellett menni.
Első éjszaka még 38,2, második éjszaka 39,... kb negyedóránként olyan száraz köhögésroham, hogy azt hiszed most vérzik be a torkod, (rendesem izomlázam lett a köhögéstől első estére) És ezek mellé annyi vizet iszol, hogy könnyebb legyen köhögni, hogy nem vagy éhes, és ettől meg energiaszegény leszel.
Pedig úgy elterveztem, hogy szétszedem az XBoX One-t, kitakarítom, meghirdetem. Dewalt hátizsákom beviszem Debrecenbe a Csillag utcai bőröndjavítóhoz, meg ilyesmi...
Ráadásul most szombat+vasárnap meló lett volna, így nem csak a táppénz miatt kapok kevesebbet, de azt a kb 60e-t is bukom. Ja, táppénz.... Elvben hétfőn mehettem volna vissza kontrollra, mert addigra fogy el az antibiotikum, de nincs szabad időpont a háziorvosnál, És keddre se. Marad a szerda, azaz lehet két felesleges napot leszek táppénzen.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41228 üzenetére
Igen, tényleg jó itthon lenni, és egész nap játszani meg filmezni fogok
És semmilyen láz vagy nyavalya sincs melléNeked meg jobbulást
(öblítgets sűrűn és sokat pálinkával)
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41230 üzenetére
Ezért jó dolog az előfizetés, amiért ugyebár semmi extrát nem lehet elvárni, mint tudjuk.
Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #41229 üzenetére
Köszi. Máshogy szar....
30 perces etapokat tudtam aludni a köhögés miatt, a láz hullámzik, tehát amikor nincs a ruhát dobnád le magadról, mert meleged van, 20 perc múlva meg indul a fázás...
Ez annyira rányomta a hangulatomra is a bélyegét, hogy éjjel felkúrtam magam a Prime videón, az HBO Max-en, és a Youtube-on is....Első kettőn olyan rossz az ajánló. és a kereső, hogy hiába látja az előzményeim, mégis teljesen eltérő dolgot tol elém. Prime meg olyat csinál, hogy ki van kapcsolva az automatikus lejátszás, megnézek egy filmet, és elindít mégis egy másikat magátől. 2mp után kinyomom, és utána hetekig ott tartja a megtekintés folytatása listában....
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #41228 üzenetére
Akkor most jó vagy nem jó?
De ha már felhoztad, akkor jobbulást.Up the Irons!
-
RandomName
senior tag
Olyan jó itthon lenni, csak ez a 39 fokos láz ne lenne....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41225 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyen joghurtos arc lenne
Egyedül talán a kőműves actimel amit szeret
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41214 üzenetére
Ezt villanyszerelők előtt ne hangoztasd
-
somogyib
őstag
válasz
idegen lény #41216 üzenetére
Mert mi nem a sajátunkból, hanem idegen lények hibáiból tanulunk.
-
EmberXY
veterán
válasz
Azért nem mindegyik... Jópár PCB elfüstölne ellenállások nélkül.
Up the Irons!
-
somogyib
őstag
válasz
Ezt is jó tudni.
Mindig tanul az ember. -
idegen lény
őstag
Minden ellenállás hasztalan.
-
somogyib
őstag
válasz
idegen lény #41211 üzenetére
Nekem még nincs kultúrám.
Hol lehet kapni? -
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41211 üzenetére
Azokkal a ványadt kis testeitekkel elég nehéz is lenne minket leszedálnotok. Aztán mire vérző orral visszamennétek az űrhajóhoz, azt már rég leadták vasba' a riszájkling matadorok. Lehet, hogy pont ezért ragadtál itt, nemde? A társaid meg már valahol grillcsirkeként végezték...
Up the Irons!
-
idegen lény
őstag
válasz
EmberXY #41210 üzenetére
A kultúrátok megismerése a feladatkörömbe tartozik. A saját közegetekben természetesebben viselkedtek, és nem kell leszedálnunk titeket, hogy nyugton maradjatok.
-
EmberXY
veterán
válasz
idegen lény #41208 üzenetére
Tán közöttetek nincsenek bolondok? Pl. olyanok, akik fórumon beszélgetnek egy idegen faj egyedeivel ahelyett, hogy simán elrabolnák őket?
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41208 üzenetére
Egy kis kólaszag megéri, ha van lesz egy 50ft-os palackja az embernek
-
idegen lény
őstag
válasz
KROK640 #41207 üzenetére
Tegyük fel, hogy maga az életidegen folyadék nem tud kiszivárogni, bár ez is véleményes, ám a kőolajszagú illatmolekulák attól még simán kijutnak. Ti vagytok az egyetlen faj az univerzumban, akik képesek ilyen destruktív italokat fogyasztani. De hát sosem voltatok a legélesebb kés az univerzumban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41206 üzenetére
Vissza lehet ám zárni a kólás üveget errefelé.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41204 üzenetére
Jaja, egy fél literes üveg "asszondja " nem fér bele.
Szerintem az egész kombájn is benne van(az apja pont mezőgazdasági gépszereléssel foglalkozik)
majd PMben megírom, rövidesen válaszolok, csak nekilátok gyorsan a vacsora készítésnek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41198 üzenetére
Fájdalom : rendelésed részeként jön fél liter kóla is, lezárt palackban. Megiszod, és az üveget adod barátnődnek, hogy ezt elviszitek, erre közli, hogy nincs hely a táskájában
Neked meg némi bátorságot kéne gyűjtened a buszok közelében, mert nem csak HELL-es dobozokat buksz...
-
koshmar
addikt
válasz
idegen lény #41199 üzenetére
Milyen értelemben?
RandomName: Igen, anyai ágon unokatestvérem.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Rysen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest