Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Flottától kicsit fázok, a macera vele, legtöbbnél személyesen intézkedni se tudsz, meg céges előfizunak számítanak. Azért ha netet is akar bele az ember, a legtöbbnél már ott tart, mint akármelyik szolgáltató csomagjával, csak max ingyen beszél flottán belül.
Inkább fizetek kicsit többet, de bármikor az asztalt tudom borogatni, mint előfizető/számlafizető -
Vangelis
félisten
De jó, hogy én menekülhetek ..... 29.én.
Mind a két előfizetés megy a levesben...
-
djculture
félisten
2015 január 1-töl megint aszf változás, jött az sms
-
Vangelis
félisten
webshop bexart?
-
HardRic
addikt
Nagyon jó a Telekom ismét:
Leadtam neten a rendelésem, tök új csomag, saját név, minden. Bemegyek a T-pontba ahol szeretném átvenni, mondja a (egyébként tehetségtelen, hozzánemértő, állandóan főnököt odahívogató) nő, hogy ez a Like S cég nevére van, ezért nem tudja megcsinálni. Én meg nézek, hogy WTF. Nem tudta megmondani hogy miért van anyám cégére megrendelve, úgyhogy felhívtam a központot, ahol végre valaki értett valamihez, és mondta, hogy a szar rendszerük olyan, hogyha egy emaillel már rendeltem céghez akkor az ahhoz fog tartozni.
Az nem zavarja a rendszert, hogy újra kitöltöttem mindent, simán beírja onnan az adatokat.
Úgyhogy most megrendeltem másik címmel, de azt már házhoz, nem akarok még egyszer ügyintézőt látni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
djculture
üzenetére
Kalandos útja volt, mert a telefont benzinkutas pick pack pontba kértük, ezt is oda küldte Telekom de GLS-el. Oda meg nem tudják kézbesíteni, mert címzett ismeretlen (érthető is). Akkor átkértem csomagpontra, oda nem tudták kézbesíteni mert alá kell írni, majd harmadik napon saját címre hozták el.

-
ryori
senior tag
vágott microsim és az új nanosim, mint kiderült nem elég a vágás, mivel maga a chip is kisebb.
[link] -
Zoty4
őstag
Husegpontok felhasznalhatok tartozek vasarlasra? Pl autostarto, tok ilyesmi?
-
catroot
veterán
Ha webes felületen készülékváltást választok (ergo aláírok még két év hűséget, e mellé pedig díjcsomagot is váltok), akkor az új díjcsomag mikortól fog élni? Egyből miután leadtam a webshopon a rendelésem?
Vagy miután átvettem a telefont?
-
törölt tag
Páran kérdeztétek lesz -e fekete péntek:

-
cellpeti
nagyúr
céges előfizetésem van. Megadom a számom, belép a "T" oldalára, de mégse tudom megrendelni az adott készüléket. Járt már így valaki?
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
csababarca
üzenetére
úgy értem, hogy esetleg valami jó csomagban el lehetne e hozni, valami normális(WP
) telefont -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
nem tudjátok van valami jó akció most a telekomnál?

-
Sziasztok!
Telefonon rendeltem a T-mobile-tól egy készüléket, mert végül úgy lehetett megoldani, hogy beszámolják a hűség pontjaimat. Nem futárral rendeltem,hanem egy T-pontba. Nincs is ezzel gond, másnap kaom az sms-t, hogy átadva a futárnak, viszi a T-pontba, majd aznap később mégegy sms, hogy mehetek érte, 5 munkanapon belül bármikor. Itt jön az érdekesség, ma reggel kapok egy sms-t, hogy (ugyanaz a rendelésszám) átadva a futárnak és a kiszállítás a mai napon megtörténik... akkor ez most mi? Én nem kértem kiszállítást, tegnap érkezett meg a T-pontba, onnan 5 munkanapig átvehetem, erről tegnap e-mail-t is kaptam.
-
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
válasz
HardRic
üzenetére
A mobilelőleg 100% jóváírásra kerül tehát nem kapsz számlát addig amíg az fedezi,amikor visszahívnak adat egyeztetés céljából akkor csinálnak egy gyors hitelképességi vizsgálatot ,akkor mondják meg a pontos mobilelőleg összegét, ami lehet készülék árától függően akár 100.000 Ft is. Ettől még a rendelést leadhatod, nem minden esetben kérnek mobil előleget.
-
HardRic
addikt
Nagyon jó. Boldog, 0Ft készpénzel rendelkező egyetemistaként szerettem volna rendelni egy telefont Like S-sel részletre, hiszen pont 0Ft-ért elhozhatom. Végigzongorázom az egész köcsög rendelést erre piciben odabiggyeszti, hogy hoppá 10ezer forint azért kell mobilelőlegnek. Hát elmennek ezek a búbánatos, jó édes....
Hozzáteszem nincs ezzel különösebb baj, értem miért van, de ne a kiba... rendelés után írja oda, hanem előtte, 30-as times new romannel, rikító színben, felugró ablakban.
-
Dilikutya
félisten
válasz
zsolidodd
üzenetére
Én magam fizetem, de van egy feltöltőkártya is, amire töltök néha. A gyorsfizetésre azt írja pár napja, hogy sikertelen, de az ahhoz rendelt bankkártyával kártyásan tudok fizetni a honlapon. Csak épp azért állítottam be a gyorsfizetést, hogy ne kelljen a k.va számokat mindig bepötyögni.
-
ryori
senior tag
Jött egy SMS hogy a Turbo 1GB adatopció szolgáltatást aktiváltuk, de én meg sem rendeltem.
1x régebben. de azóta nem. és most megint elküldte, beléptem, megnéztem.
1GB adatom van még, számlához hozzáadódott az összeg.
-
Sziasztok! Voda kikapcsolt (lejárt éppen), maradt a T-s SIM-em. Domino SMS csomagom van, nem tudok rá netet rendelni, nem vehetem igénybe a szolgáltatást. Nem tudjátok miért?
Évente 1x töltöm a karim, van rajta pénz dögivel. T-nél nem vagyok ismerős.
-
laszlohu
addikt
Csoda történt, a múlt héten épphogy egyes, kettes volt a mobiltelóm térereje, most meg hármas, négyes,
bár borús volt az idő, lehet, hogy ez okozta,
ha ez így marad, akkor köszönet, Telekom. -
zsolidodd
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem. Amúgy új számlázási rendszer van, mi a T-homemal is elmaradtunk emiatt.
-
-
313313
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
4-5 hozzászólással elötted volt ez a téma.
Most ránéztem, még mindig nem könyvelték el, online felületen csipog, hogy tartozásom van. -
Lekönyvelődtek már nálatok a csoportos beszedések?
-
farkzoli
tag
Helló. Az imént beszéltem a üf-ön egy nagyon kedves ifjú hölggyel, de megerősítést keresek: Dominóval Relaxnet M-et használok, ami már kifutott csomag. Ha a lassítás után veszek rá "Adatforgalmi limit eseti bővítése" címen 1 vagy 3 GB-t, akkor az díjcsomagváltásnak minősül vagy nem? A hölgy szerint sajnos igen, és akkor a továbbiakban elesek a Relaxnet M-től, hisz azt már nem kapcsolják vissza.
-
Dilikutya
félisten
Telekom gyorsfizetéssel mi történt? Napok óta nem tudom használni. Bankkártya simán működik a T-Mobile oldalán.
-
cris78
őstag
Sziasztok! három napja egyre többször csak egy sms jön, hogy volt egy hívásom. Más tapasztalta!
-
Devas
őstag
Hali!
USSD kóddal: *111# próbálok a domino 5-höz telefonszámokat rendelni, de valami hiba lépett fel.
06 30 ... kezdetű formátummal csináltam. Elképzelhető hogy nem kell a 06 elé? Végülis úgy írja, adjam meg a telefonszámot a körzetszámmal együtt. Kicsit parázok hogy elírom és akkor egy jóideig nem tudom módosítani. :/
Köszönöm a segítséget!

-
csibabu
tag
Sziasztok! Nem tudok 4gre csatlakozni, pedig lefedettség van. Eco surf díjcsomagban vagyok de van netplusz L beállítva. Új sim kártya
-
ryori
senior tag
Amúgy azt ki tudja hogy a hívás miért szakad meg 3óra múlva?
Hívok egy számot: 2:59:59 majd: megszakad 3:00:00-nál , ujrahívom, 3:00:00-nál megint bontja

Next M korlátlan csomi

Túl sokat beszélnék? Lehet
de nem hiszem hogy 3óránként bontani kellene ><
Végülis nem zavaró, vagyis.. ritka az ilyen 6órás egyhuzamban telefonálás..
illetve mostanában már nem. -
bubuka80
tag
Köszi, én pedig visszakerestem és a tavaly májusi számlánál volt ez az affér, amit jún. 2-án számláztak ki és jún. 30-a volt a fizetési határideje. Érdekes... Lehet, hogy nem is a szívhez szóló emailemnek volt köszönhető a jóváírás? Habár tuti, mert aug-ban írtam az emailt, de a visszakapcsolási díjat már a júl-i számlával befizettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)