Hirdetés
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mozgásban a The Eternal Life of Goldman
gp A PC-re és konzolokra szánt alkotás egy oldalnézetes akció-platformernek készül.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbomann
tag
Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos állam bácsi csinálta. Te aláírtad így ŐK joggal körömmel ragaszkodnak ehhez. Én olvasok újságot híreket és nem lepet meg, mert felkészültem és okt29 vége az előfizumnak és lemondom, de elötte természetesen beírok a panasz könyvük be, mert kritikán aluli a szolgáltatásuk és nem méltóak a magenta viselésére.
-
Zoli2010
csendes tag
Ha a díjemelés a csomagodra is hatássval van, akkor felmondhatod vagy ilyesmi.
Persze nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha pl. hűségre vettél egy telefont és a cég belekalkulálta azt, hogy x ideig hűségesen tejelsz nekik.
De nyilván Te azokra a feltételekre vállaltad a hűséget ami adott volt. 15 napod van a felmondásra.A trémobil valami ilyesmit írt:
"A fenti díjmódosítások az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek.
A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, továbbá az Eszr. 15. § (5) bekezdése és az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1.6. pontja alapján díjmódosítás esetében a nyilatkozattétel fenti határidőn belüli elmulasztása is elfogadásnak minősül,ha a Szolgáltató az Eht. 144. § pontjának megfelelően tett eleget értesítési kötelezettségének. E határidőn belül a fenti módosítással érintett előfizetőnek lehetősége van más díjcsomagot választani a mindenkori Díjszabásban szereplő díjcsomagok közül, a választott díjcsomag feltételei szerint. A Szolgáltató általi felmondására az
Általános és Domino Üzletszabályzat 12.6. pontjában foglalt rendelkezések irányadóak.
(...)
Rövidítések:
Eht. – az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
Eszr. – az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól 6/2011. (X. 6.) NMHH rendelet
" -
Zoli2010
csendes tag
Mindenki emel, ha emel.
Szerintem a 1430-at hívd fel és dobd fel nekik ezt az infót.
Szerintem nem adhatod vissza a készüléket.
Leválthatsz kisebb csomagba, akár a legolcsóbba is és ott megy tovább a hűséged.
Aztán később felváltasz pl., de a hűség tobábbra is az olcsón gördül tovább.
Szóval be vagy biztosítva, hogy egy olcsó csomaggal van egy jó készüléked, és tulajdonképpena drágábbcsomagot használod tovább... Szerintem...
De T-s kell, hogy maradj a (hűség)idők végezetéig. -
Zoli2010
csendes tag
Én Emailben kaptam. Javasolnám, hogy hívd fel őket és kérdezd meg, hogy milyen lehetőségeid vannak. Este 10 után csak műszakiak vannak bent, így előtte hívd.
Tapasztalatom alapján komplexebb kérdésnél akár rögzítheted a beszélgetést, mert sokszor volt már olyan, hogy mondtak valamit és a végén nem úgy volt. Ha rögzítenéd, akkor adatkezelőnek minősülsz , de ezt el is mondják, ha jelzed nekik. -
tomy86
addikt
"Egyébbként Mozaik S csomagra van a hűség, de ha azt mondjátok, hogy át lehet cserélni úgy XS -re, hogy nincs szankció, akkor azt még lehet, hogy megjátszanám."
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezz rá! Én a tavalyi hasonló emeléskor felhívtam a 1430-at, mondtam hogy az áremelés miatt tudtommal válthatok kisebb díjcsomagra is a hűség ellenére. Azt mondták semmi akadálya és meg is csinálták a váltást. Ne személyesen menj be, mert a legtöbb üzletben fogalmuk sincs semmiről, a stílusukról nem is beszélve (persze tisztelet a kivételnek)! -
Vangelis
nagyúr
Látod! Próbálkozni kell csak.... ha igazad van és ezt Ők is tudják!
De nem szabad hülyének nézetni magad.Én már mindhárom szolgáltatótól menekültem meg így hűség alatt.
Ami nem azt jelenti, hogy nem leszek újra előfizető... csak minek legyen hűségem ha nem feltétlen kell.
Majd keresek valami flottát és meglátjuk!?
Nekem is lett volna még áprilisig hűségem... de jobb ez így
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
Pontosan nem ... csak körülbelül.
Nekem eltüntek a régi számláim my-tmobilból és rákérdeztem, hogy miért.
Plusz megkérdeztem a hölgyet, hogy mi újság a felmondásommal? Nincs e gubanc belőle.
Annyit mondott, hogy most kötbérestemen bárki felmondhatja a szerződéseket mert áremelések lesznek. Nem kell aggódnom.
De a felmondott telefonszámot sem kérte el, tehát nem tudhatta a hátteret.Akkor tényleg mindenki mást most.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
glaci
őstag
Egyébbként érdekes tesztet végeztem egyszer Gyékényes állomáson.
Ott mind a 2 szolgálltatónak csak EDGE hálózata van.
Nekiálltam letölteni egy 5 Mb -os fájlt egyszerre mind a 2 -n.
Mindkettő lassú volt a 3G -hez képest, de a Vodán már végzett, amikor a T -n még mindíg csak 40% -nál járt a letöltés.Ettő függetlenül a Vodátol átmentem a T -hez és egyelőre maradok is egy darabig.
Szerk.: Mobilrol írok, nem emlékszem hogy kell részben off -ot írni (pedig tudom, hogy van valmi kódja), azért írtam 2 db. -ban.
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Onderon
senior tag
nem hinném hogy ez így kivédhető lesz. a limitbővítő opció nem a díjcsomag része, nem lehet hűséget kötni, emiatt ez havonta megújuló kiegészítő csomag, ami szerintem azt eredményezi, hogyha elkezdik blokkolni a vibert és a skype-ot, mint voip szolgáltatást, akkor elkezdik blokkolni és kész.
-
dptrsk
Topikgazda
Ugye most a Mozaik XS alap 200MB aktív neked, ha november 1 előtt bekapcsolod a N&R 1GB-t akkor nem korlátoznak, viszont ha nov. 1 után kapcsolod be már érvényesül rád a korlátozás(abban az esetben is érvényesül ha nov. 1 előtt aktíválod és nov. 1 után lemondod) Ha jól értelmeztem.
-
313313
addikt
Én még a SAR (Specific absorption rate) értékre gondolok. Mivel ezek egyre kisebbek, így gondolom egyre gyengébben küldi/fogadja a jelet a készülék, aminek az eredménye, hogy nem mindig talál adott térerőt és azt se olyan minőségben, mint amit szeretnénk.
Megfigyelhető ez másban is, hogy spóroljuk itt, spóroljunk ott, erre valamiben biztos gyengébb lesz a cucc...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
butaság lenne, hiszen szabványról van szó.
nincs olyan, hogy egy lte képes készülék arra van kihegyezve, és a többi módozattal nem bánik megfelelően.
annak már inkább van jelentősége, hogy milyen firmware/modem verzió van a telefonon, és itt jönnek képbe a nem megfelelő régiós módosított firmware verziók, és egyéb gányolások...savoo; nem mondható így, gyártóra általánosítva.
313313; ebben már van/lehet pici igazság, az viszont nem baj, ha a magas sar érték nem "égeti" az embert, nem véletlenül törekednek alacsony értékre.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
Más a telefon vevő része ennyi a történet. Nekem van egy ezer éves nokia 5110-em azzal még a föld alatt is tudtam telefonálni /a szolnoki kórház épülete alatt/ minden más telefon ott dobta a kapcsolatot, 5110-en 2 csik volt. A mai hálózatok mellett még durvább különbségek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Részemről lehet az említett sugárzási érték, meg a teló álltal nem támogatott 1900 MHz is, passz.
Hagyd már az 1900-as frekit.
A T-Mobile nem forgalmaz 1900-on. Magyarországon a másik kettő se.
Az LTE-re az 1800 frekikből csoportosított át egy részt, a maradékán pedig 2-2,5G megy.
A 3-3,5Gt pedig 2100 MHz-n nyomja.A Voda a múltkori, utólag érvénytelenített freki pályázat után az elnyert 900-as frekiket beüzemelte országos 3G-re. Vidéken ezért jobb a 3G lefedettsége.
-
legenda
kérdezz rá a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy mi a helyzet a számlával, illetve jelezd, hogy nem kaptad meg.
érdemes befizetni, ne legyen lejárt tartozás csak azért, mert sokáig nem kaptál csekket, az ászf is tartalmaz erre vonatkozó részt, hogy mi a teendő ilyen esetben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
Ez a jelenség a hónap utolsó napján részletre történő készülékvásárláskor "normális". Mivel augusztus utolsó napjáról még nem készült számla, nem lett kiküldve a szeptemberben esedékes első törlesztő csekk sem. Majd az októberben érkező számlához két törlesztő is lesz. Ettől függetlenül akár már most is befizetheted, sőt ha most belépsz, már az októberben esedékes törlesztő is ott lesz, illetve 2-3 nap múlva már a számla is.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
D@ve89
tag
"De ugye a Biztosító (Telekom) részéről csak annyi lett volna..."
Mondjuk nem értek hozzá, de van egy olyan gyanúm, hogy a Telekom csak közvetít egy biztosító és a biztosított között, mind a "termék" (biztosítás) eladásában, mind az eljárásban. Csak a pontosság kedvéért. Ha valaki tud valami biztosat erről, az nyugodtan megírhatja amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
Ezt megkérdeztem én is egy arra érdemes üfsz emberkétől.
A helymeghatározással nincs gond (legközelebbi üzlet meghatározása miatt kell - volt a válasz),
mert e nélkül is bármikor bemérhetnek ha akarnak,
de a többi jogosultság nekem is aggályos...
Erre nem volt semmi válasz, csak mellébeszélés...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Sofian
őstag
egy kemény 2700 ft-os domino SIM volt 0 Ft-osként amit meg sem tudtam venni, mert a rendszer nem engedte módosítani sem a tranzakciót. A hölgy mondta, hogy menjek vissza 15 perc múlva amíg törli a tranzakciót utána a kuponkód is újra használható lesz. A tranzakciót nem tudta törölni mert beragadt így a kuponkód is beragadt. Ez után úgy döntöttem ,hogy veszek jövőhéten (amikor kelleni fog) egy Domino Quick-et a relay-ben.. ott legalább nem kavar be a webshop.
A 1430 azt mondta pár nap alatt kivizsgálják a beragadt kuponkódot is.. vagyis bukó az egész... majd hangsúlyozta, hogy majd bármire beválthatom.. ennél a pontnál már inkább nem is reagáltam semmit..
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Egyébbként szerintem ahogy a telefonálgatás, úgy a dolog állandó fórumon tartása sem tesz jót a dolognak.
(Tudjátok, Telekom is olvassa, sőt néha még reagál is hivatalosan.)Sofian:
Sajnálom. Sajnos ma gondok vannak a rendszerükkel. Majd meglátod mi lesz, ha nem éled bele magad, legfeljebb kellemesen csalódsz.
Szerintem a téma lassan hanyagolhatová válik. Aztán ha legközelebb lesz ilyen, akkor aki kap, az szép csendben kipróbálja és reménykedik, hogy összejön. Ha nem, akkor nem, ha igen, akkor igen, aztán kész.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen