Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xcsabo
üzenetére
Telekom Prestige Flotta.
Korlátlan beszéd 3863 Ft (kisebb hangcsomag nincs)
50 db sms
+ választható net
1 GB - 893 Ft
4 GB - 2018 Ft
14 GB - 4268 Ft
Korlátlan 7118 Ft
Magentába is tehető
Saját néven marad, te intézel mindent.
+ 990 Ft/hó flotta tagsági díjPéldaként: hangcsomag + 4GB + 990 Ft (flotta tagsági díj)= 6871 Ft/ hó.
Nagyjából azonos T csomag:
Mobil L + 5 GB + Magenta kedvezménnyel 8600 Ft/hó -
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Igen, Yetteles a Bestfleet.
-
bp15
junior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Amit írtál 2 okból sem értem:
-1. a Flexi Pro eleve 6GB netet tartalmaz, nem 1GB-ot
-2. ha a Flexi Plusra gondoltál (ebben van 1GB adat), akkor pedig az alap csomag 2191+a kiegészítő 4GB 1500 Ft, összesen 3691 Ft...ezért kapsz 120 percet /majd 10 Ft a percdíj, és 1+4GB adatot. .... Bestfleettel "ugyanez": 3745 Ft ...275 perc majd 5Ft percdíj, 4GB net. Nekem utóbbi jobbnak tűnik... -
zzola
titán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Igen, igen, nem, nem.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Auchan flottába mennék a régi KÜF (Yettel) csomagból.
Flexi Pro csomag lenne 4Gb net kiegészítéssel.
Az alap csomag 1 GB net össze adódik a külön vett 4 GB nettel? És hogy elég egyszer megkötni a kiegészítő netet és akkor minden hónapban lesz?
A 11 hónap tarifa hűség után nem fog emelkedni a havi díj?
A személyin két kereszt név van de az Auchan-tól letöltött papíron csak az egyik. Lehet ez gond a Yettelnél? -
xcsabo
őstag
Sziasztok!
Melyik T-s flottát tudjátok most ajánlani, ahol saját néven marad a szám és nincsenek rejtett költségek? Magánszemély lenne jó csak első körben.
Köszi: Csaba -
-
zzola
titán
válasz
RootOfOrigin
üzenetére
Lehet készüléket vásárolni, 22 hónap a részletek száma. Persze több részletet is be lehet fizetni egyszerre, ha van rá keret.
-
RootOfOrigin
csendes tag
Sziasztok!
Auchan flotta esetén lehet-e készüléket venni az előfizetéshez, és ha igen, változtathatóak-e a részletfizetés hónapjainak mennyisége (értem ezalatt, hogy a készülék árát 6, 12, 22 hónap alatt kell visszafizetni, vagy fixen 22 hónap a részletfizetés)?
Előre is köszönöm a választ!
-
Marcsello31
őstag
Üdv mindenkinek! Lenne egy kérdésem: webcím:
[link] bennük mennyire lehet megbízni?
Magamnak keresek még egy korlátlan mobilnetet.
Hordozásra. A mobilnet XXL megy ameddig megy, az otthon marad. De kellene még egy amit magammal vihetem.
Az ár, nem is lenne baj, csak kérdés hogy vajon nem egy összetákolt valami. Ezek mellett van még egy rakat flotta lehetőség. " Nem le hurrogni" köszi a választ előre is.
. -
hcs57
addikt
A Bestfleet -t telefonon hogyan lehet elérni? Az e-mailre nem reagálnak..
-
tuto558
senior tag
A cég nálunk se kapott külön tájékoztatást - itt 2025 eleje óta él a keretszerződés. Csak mentem volna a Telekomhoz a munkáltatói igazolással igényelni a flottás díjcsomagot, és ott mondták, hogy hiába ez van a céges adatbázisban még, már nem tudják a régi csomagokat adni.
Írtam a céges ügyintézőnek, ő mondta hogy nem kaptak erről tájékoztatást, de megkeresték a Telekomot és azóta már frissült is a céges adatbázisban is az elérhető csomagok listája. -
Waikiki
tag
Sziasztok,
bárhogy is kerestem, nem találtam erre vonatkozó információt.
Lehetséges az, hogy Bestfleet esetében a flottán belüli beszélgetés nem ingyenes?
-
bp15
junior tag
válasz
lapaj74
üzenetére
Akkor jó....mert én is így vagyok vele. Volt egy máv-os korlátlan duma+7GB csomagom 4300-ért, és dobtam....feltöltősbe....most úgy alakult, hogy kicsit sokat kellett beszélnem ezért vettem 5000-ért 30 napos korlátlan dumát....de továbbra sem az a terv, hogy havi 5000-et a ONE-nál hagyok...Szóval most én is gondolkodok, hogy bestfleet 275 perc+ 4GB (aztán ha nem elég a 275 perc, akkor 5Ft-tal folytatom), vagy auchan korlátlan+6GB...esetleg fid*sz DPI
Úgy látom lassan erodálódik a ONE bázisa... -
lapaj74
újonc
Van egy Flotta Premium 10 GB Special csomagunk 2990-ért. De lecserélném BestFleet-re mert nagyon nem felel meg az elvárásaimnak a szolgáltatás minősége. Nincs 5g csak plusz előfizetési díjért, Budapesten X. kerületben nincs térerő csak vowifivel. Ha van is néha térerő a lakásban letöltés 2-3mbit/s, feltöltés 0. Kőbánya-Kispesten ONE használhatatlan. A másik kettő ott is jól működik.
-
lapaj74
újonc
A BestFleet flottánál a 275 perces csomagoknál ha lefogy az adatkeret ott milyen adatjegyek vannak + ban és mennyiért ? -
oszy
veterán
Ami nekem az irodában van, azt nem vihetem ki onnan terepre. Pedig mobiltelefon

Úgy lehet szabadabban telefonálnék a sajátomról ha korlátlan lenne, de lehet megpróbálkoznék a 275 percessel. Az nem kevés azért.Az adatara én a külön megvásárolhatót értem. Ami a táblázatban a sor végén van. Azt nekem kell megújítani (havonta előfizetni) vagy arra is akkor szerződöm le mikor belépünk a flottába?
-
zzola
titán
Kérdés, hogy ki tudod-e használni a korlátlan beszélgetést? Mert ha nem, akkor feleslegesen fizeted. A 275 perces csomagok is jók, másodperc alapon.
A flexi pro-ban benne van a havidíjban az adat és a +50 db. sms is.
Ha a zasszony nevén van az alőfizetés, akkor nem. Online kiváltjátok mindketten az auchan kártyát és bementek a flottába külön. Ugye így majd egymás között ingyen lesz a beszéd, ezért mondtam, hogy kell a korlátlan duma?
-
oszy
veterán
Nekem ez nagyon szimpatikus árazás: Flexi Pro 5.271 Ft korlátlan beszéd és 6 GB internet.
Úgy tudom, hogy egy számot lehet bevinni. A jelenlegi flottában a nevem alatt fut a feleségem száma is, ami a saját nevén van. Ez így nekem 2 számnak számít? Lehet az egyiket át kell váltani kártyásra az átlépés előtt?A kiegészítő netet havonta kell megvásárolni?
-
hcs57
addikt
Sziasztok! Májusig Mediclub flottások vagyunk a felségemmel, flottát keresünk kedvező árakkal, nyugdíjasan. Az összefoglaló számomra kissé áttekinhetetlen, nehéz összehasonlítani a sok flottát. Létezik valami aktuális táblázat, de az nem tartalmazza mindet, ami az összefoglalóban van..
Ki, mit ajánlana? Havi 100-120 perc beszélgetés, max 1GB net. -
kovacss72
aktív tag
Sziasztok! Van-e valakinek infója kedvező orvosi/egészségügyi flottáról? Egyáltalán melyik szolgáltatónál érdemes érdeklődni?
A jelenlegi: One MobilePlus, 200 perc + 15 GB, 3000 Ft/hó. Névátírás miatt ez most úgyis bolygatva lesz, azért vizsgálom, hogy van-e esetleg más kedvezőbb lehetőség.
Előre is köszönöm! -
citkar
addikt
Tudni, hogy a táblázatban miért csak néhány flotta került bele, míg lejjebb a felsorolásban van több, aminek él a weboldala és nem tűnik rosznak (pl https://multiflotta.hu/ vagy https://mobilflotta.net/ vagy akár a https://olcsomobilflottak.hu/ ) ?
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Olyna flotta van a jelnlegi kínálatban, mint amiyen anno a DPI volt? Azaz minimális percdíj, ha kimerül a kvóta, akkor megy minden tovább, és értelmes áron rendelhető hozzá sok net (20-50GB)?
Vagy a korlátlan flották korában ez már rág kihalt? -
robag93
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nagyon keveset telefonálok, és általában egyben lerendezem őket. Arra az időre elővenném az elsődleges telefont, ezért emlegettem főleg a fogadást. Jól értem, hogy magának az atirányított hívás fogadásának is nagy díja van?
De persze ez még kérdéses, ki kell próbálnom, mert lehet életképtelen lesz az egész.@tuto: jogos, de "sajnos" Yetteles, régi KÜF még.
-
4Grider
félisten
válasz
robag93
üzenetére
Itt tényleg off, de nem igazán látok a kérdésnek én sem témát.
Alapból a felvetés ott szokott elcsúszni, hogy még korlátlan csomagokban sem ritka, hogy az átirányításnak elég magas percdíja van. (Maga a szolgáltatás cserébe mindenütt ingyenes.)
Mindegyik feltöltőkártya legalább fél-egy évig használható aktiválást követően. Ha hívsz róla, nem zavaró egy új/idegen telefonszám használata, amin idővel majd vissza is fognak hívni? Ha meg nem küldöd a számát, akkor egy csomóan nem fognak felvenni...
-
robag93
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb topic, de még én se vagyok teljesen biztos benne, hogy mit akarok. Hátha tudtok segíteni.
Adott az okostelefonom két SIM-mel. Egy butatelefont szeretnék digitális detox címszóval néha üzemeltetni. Nem szeretnék SIM kártyát cserélgetni. Az az ötletem, hogy lenne egy új kártyám, amire átirányítanám a hívásokat a számomról, ha az éppen nem aktív. Néha persze lehet indítani kellene hívást is róla, tehát nem ártana, ha van rajta pénz. Melyik a legjobb feltöltőkártyás konstrukció, amit nem csak hetekig lehet felhasználni?
Ez szerintetek életképes?
-
bul07
nagyúr
Ismét megpróbálkozik a mobilszolgáltatással a Lidl
Csak mobil nett
Kíváncsi leszek az árakra -
tuto558
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szivesen.
És esetleg még mégegy infó az érdeklődöknek: a flottás nethez rendelt multisim lekövette a tavalyi lakossági csomagos változást olyan téren is, hogy mostmár nincs külön okosóra és tablet/laptop multisim. Csak egy fajta van 990 Ft-ért es nincs rajta sebesség korlátozás. Max +2-t lehet rendelni.
-
tuto558
senior tag
válasz
tuto558
üzenetére
+ nem táblázat téma de talán hasznos infó ebben a topicban, aki esetleg Mohosz flottában gondolkodik (vagy olyan cégnél van ahol Telekomos flotta van), hogy az új sávos kedvezmény rendszerbe nem számít egyáltalán a flottás csomag.
Korábban ha egy flottás előfizetés be lett vonva Magenta1-be, a flottás csomag ára ugyan nem csökkent, de mégis olcsóbban lehetett kijönni mert az otthoni szolgáltatások megkapták a magenta kedvezményt.
Most viszont a sávos rendszerben nem csak nem kapja meg a kedvezményt a flottás csomag díja, hanem az össz költési szintbe se számít bele, így nem tudja növelni az otthoni szolgáltatások kedvezményeit.
-
tuto558
senior tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
2026-os Telekomos flotta net csomagoknál már nincs 2 multisim-es verzió.
45 GB az EU adat a korlátlan csomagban.
Ezek a net csomagok érhetők el:
[link]Mohosznál és nálunk cégesben is ugyanezek vannak március 12 óta, csak az ár a változó attól függően hogy a linkelt oldalon kiírt árakra mekkora kedvezményt tárgyalt ki az adott cég/szervezet.
-
bul07
nagyúr
válasz
default.
üzenetére
Hát
Hálón belüli sms???
Telefonszámaim 70-80%-a telekomos, itt a ezen a részem Panon(Telenor) és voda sose volt jó, így szinte mindenki Tmobil-os lett . Ezért nem jó a hálón belüli bármi
Táblázathoz
Nincs jelölve sehol hogy a perc az perc alapon vagy másodperc alapon van, lebeszélhetőnél meg a utólagos percnél.
Nagyon nem mindegy.
(pl 100perc is nagyon sok hívásra elég ha másodperc alapon megy, de ha perc akkor max 100 hívás) -
default.
őstag
A táblázatban szerintem találsz hasonlót, rögtön az első kettő:
Yettel Flexi XS - 4 GB, Flexi S - 7 GB -
bul07
nagyúr
Jelenleg 4200Ft korlátlan beszéd bármelyik hálózatba, valami 100db körüli sms, viszont csak 3GB nett
Olyan előfizetés kellene ami nem kerülne többe. 100-150perc beszéd másodperc alapon, 100db körüli sms(na jó ha visszafogom magamat 50db is elég), és olyan 5-6GB
Telekom van Yettel
Létezik ilyen?Másik fajta
Korlátlan net, 100-150perc beszéd másodperc alapon, sms nem muszáj. Olyan 5e Ft havi körül.
Yettel inkább de Telekom is
Létezik ilyen? -
Van egy régi KÜF-ös előfizunk, ahol kevés lett a net. Meg van egy ami úgy jó ahogy van. Mind a kettő egy néven van. Hogy lehetne az egyik számot átvinni auchan-os flottába? Nekem van auchanos kártyám és a feleségem nevén van a két szám. Az egyiket ő használja, azon kevés a net a másikat az anyós az jó ahogy van. Nekem külön van küfös régi csomagom, de az is jó.
Ezt hogy bogozzam ki?
-
zzola
titán
válasz
default.
üzenetére
Auchan oldalán regisztrálsz a bizalomprogramba, majd belépés után a "Kedvezményes szolgáltatások" menü alatt megkeresed a Yettelt és letöltöd az igazolást (.pdf).
Kinyomtatod és mehetsz vele Yettel üzletbe.
Illetve a tájékoztató szerint a +36 20 440 0404 számot lehet hívni megrendelés kapcsán. -
default.
őstag
Sziasztok,
Az Auchan flottába szeretnék belépni. Hogyan/kinél kell jelentkeznem?
-
-
-
tothlevi
újonc
Helló, tud valaki yettelnél olyan flottát ahol lehet korlátlan netes kártyát vagy 50 GB feletti adatmennyiséggel előfizetni? (Bestfleetet ismerem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
.

A BestFleet flottánál a 275 perces csomagoknál ha lefogy az adatkeret ott milyen adatjegyek vannak + ban és mennyiért ?

De persze ez még kérdéses, ki kell próbálnom, mert lehet életképtelen lesz az egész.

MADcat