Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Jelenleg két számmal vagyok még a yetteles KÜF 50GB/korlatlan beszéd (6700ft körüli összegért).
Az egyik "probléma", hogy asszonypajtás rákívánt egy új almásnokiára. De egyben megvenni nem szeretnénk. És felmerült, hogy van-e olyan flotta, ahol értelmezhető készülék kedvezményt is kapni, de az árak se sokkalta rosszabbak, illetve a net se sokkal kevesebb?
Ahogy nézem, a téma összefoglaló Excel fájlja lassan két éves. Az mennyire releváns még ma?
Néztem, hogy egy minimalista magenta mellé mit ajánl a Telekom, de nem értelmezhető a teló kedvezmény, de legalább kétszer annyi a havidíj.
Vagy jobban kijöttem volna, hogyha Dec 31-ig megveszem a telót a médiamárktban 20 havi 0%THM akcióban? (Most már állítólag kiketyegett. Másutt nem néztem még.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok! Auchan flottánál van jobb ajánlat yettel/telekom hálóra, ahol viszonylag egyszerű a számhordozás, illetve megmarad a nevemen az előfizetés?
-
tothtamaas
csendes újonc
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem olcsóbb mint a lakossági csomag, illetve főleg azoknak lehet jó akik márkahűek.
-
Baltazár123
őstag
válasz
tothtamaas
üzenetére
Kell hozzá OPSZ tagi engedély, amit nehezebb szerezni, mint horgász engedélyt, bár nálunk is folyamatosan mondogatják a polgárőrök, hogy szívesen látnak új tagokat. Szóval nem nehéz bekerülni, de emiatt a csomag miatt inkább ne. Mitől jó árú ez? Muszáj a hang csomaghoz elég húzós árú netet is venni. Maximum az egyéb publikus csomagokhoz képest értelmezhető.
pl nálunk a vállalalati tkom flotta hasonló áron megy, mint az OPSZ, talán jobb is, 3 opció van a hangra, de még az se nagyon mozgatott meg engem, mert az auchan csomag sokkal jobb ár/érték.
Ami talán megéri, egyik kolléga csinálja, hogy a korlátlan nettel kérte és az egyik multisim a nyaralójában a routerben dolgozik. Így ott nem kell netre előfizetnie. Ez talán megéri, ha valaki mindent beleszámol. A többi opció szerintem annyira már nem.
-
tothtamaas
csendes újonc
Lehet hogy megvan az elérhető Telekom flotta?
OPSZ flotta
https://www.telekom.hu/lakossagi/static/sw/file/OrszagosPolgarorSzovetsegvaltasipdf2025.12..pdf
-
SUPERMAN1
csendes tag
Sziasztok!
Klasszikus kamionos használtra tudtok valami jó ajánlatot?
Most 50 GB Eu - 6700 HUF ért van, yettel flotta.
Ennél van jobb ?Előre is köszi!
-
juve600
nagyúr
válasz
martongunar
üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
martongunar
üzenetére
Igen, Yettel.hu
-
válasz
martongunar
üzenetére
Így van, csak azért írtam, mert az esetlegesen hirtelen túl sok ingerélmény mellett meglepődne, hogy miért nincs nete, akkor ne pánikoljon, hanem erre a beállításra nézzen rá.
-
martongunar
tag
válasz
juve600
üzenetére
Tiltás feloldása = aktivált szolgáltatás. Csak mint érdekességet írtam. De nem ismétlem magam, hívd őket és kérdezd meg aktív-e a szoláltatás, vagy tiltva van. Szerintem egyébként az 1. zóna szinte biztos, hogy alapból aktív.
moddingR: a telefonban lévő adatroaming tiltás opció értelemszerűen csak a mobiladatra vonatkozik, hívást nem befolyásolja. Ha jól tudom.
-
juve600
nagyúr
válasz
martongunar
üzenetére
Nem tiltani akarok hanem használni
-
juve600
nagyúr
válasz
martongunar
üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
martongunar
üzenetére
Nincs erre valami sms-ben elküldhető kód hogy aktív vagy nem a roaming?
-
4Grider
félisten
válasz
juve600
üzenetére
A küf esetén te vagy az előfizető, így a korábbi jogosultságaid élnek. Ha csak kártya szintű elérésed van, az ettől függetlenül gáz. Ebben az esetben marad a telefonos ügyfélszolgálat. Vagy megkockáztatod, hogy az előfizetésen gprs roaming tiltás van. (Tényleg nem roamingoltál az előfizetéssel egyszer sem ennyi éven át?)
-
wolf88
aktív tag
Lehet, hogy a telefon beállításokban is be kell kapcsolnod, engedélyezned.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Ezzel a csomaggal tudok Olaszországban telefonálni és netezni ??
KÜF csomag
-
dunai0612
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kértem yetteltől otthon netet, de csak 4g+ van. 70-90mbit/s mértem. Az nekem kevés lesz, ha úgy nézem, hogy 4fő van a családba, mindenkire jut egy tv(online) és telefon, talán lesz 2 számítógép (legdurvább esetet nézve).
Egyenlőre még a Telekom domino a befutó, csak routert kell szereznem.
Azért kíváncsiságból írtam a Telekomnak, hogy ha már a telkemen keresztül megy a föld kábelük a faluba, akkor nem-e rá lehet-e csatlakozni valahogy.
-
weres00
csendes tag
válasz
martongunar
üzenetére
Köszönöm. Nem tudtam róla. Mèg akár ilyen formában is jó lehet.
-
4Grider
félisten
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ők nem szolgáltatók, nincs írásbeli tájékoztatási kötelezettségük feléd. Nyilván amíg lehet kihúzzák, hiszen ebből is élnek. Náluk valószínű, hogy egyik pillanatról a másikra fog megszűnni a szolgáltatás.
-
RoyalAirForc
senior tag
Megjött az esedékes IQ számla. Továbbra sincs benne szó megszünésről...
-
weres00
csendes tag
Sziasztok!
A táblázatban szereplő t mobilos flottán kivül ismer valaki másik mobilflottát? Jelenleg korábbi küf yettel flottában vagyunk de szeretnènk váltani , ha lehet t mobilra . Itt jobb a tèrerő a yettelnek. -
bucihost
senior tag
Köszi, megoldódott közben. Átkapcsoltak a kedvezményadós osztályra, és kis győzködés után maradhat kedvezmény.
Röviden tömören válaszolok mindenkinek:
- Otthon Net + TV Tőlük van. ~400/50 a sebesség. Olcsóbb mint a T optika. (8k vs 12k)
- Publikus csomagra kaptam akkora kedvezményt, hogy olcsóbb lett mint az ExKüf (+ több a net).
Plusz Grátisz:
- Igénybe vettem a Yettel Full-t, Így a Net + Tv olcsóbb lesz.
- Promócióban vettem egy Honor 400 8/256-ot 53 990 Ft-ért, Ami ahogy nézem 150K körül mozog. (nem bizniszre, hanem saját célra mert a jelenlegi telefonom ~6 éves iPh 11pro)
-
Aucor
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hát nem tudom, most így ránézve a Telekomnál olcsóbb egy iphone 17PM előfizu mellé, mint árukeresőn a legolcsóbb helyen. Ráadásul 22 havi kamatmentes részlet esetén az infláció miatt 2 év múlva reálértéken nem ugyanannyit fog érni az a havi 25 ezer forint, mint most. Ráadásul így nem szürkeimportos hely, 3 év gari jár, a cég sem fog megszűnni közben.

-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12
üzenetére
"...miért szolgáltatótól vásárolsz készüléket?" - Mert kulonben kiurulne a hardverapro...
Amugy mi masert venne barki a nagy boltoknal is dragabban keszuleket mint az olyan reszletfizetesert amihez nem kell munkaltatoi meg bankszamlakivonat, aztan hogy igazabol kamatmentes (latszolag) kp kolcsont szeretne valaki es rogton megy fel aprora ("letiltas elleni garanciaval" hahaha) a telefon vagy a keszulek kell csak rovid a takaro de nagyok a vagyak, az mar mas kerdes. Akinek meg nem inge... -
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Történet röviden:
- Készüléket szerettem volna venni, de KÜF-re már lehetetlen. 12.17-én 1220 lakossági csomag ajánlatot kaptam egyedi %-os havidíj kedvezménnyel.
Utolsó kérdésemre, hogy mikor tudok készüléket venni az volt a válasz, hogy mivel 19 a számlázási fordulónap, így onnantól bármikor.
- 19.-én már láttam is az új csomagot, online próbáltam rendelni de nem jelent meg a csomagom a listában, ezért kértem visszahívást.
- 20.-án vissza is hívtak, rögzítették a rendelést, majd közölték, hogy akkor 11990 lesz a havidíj + a készuülék törlesztő.
- Itt rákérdeztem, hogy hova lett az egyedi havidíj kedvezmény? Jaaa hát 19-én ONLY SIM -es csomagba raktak, most át kellett rakni készülékesre, így nem megy tovább a kedvezmény.
Szóval kaptam kemény 2 napos havidíj kedvezmény.... Tanácsukra tegyek panaszt, de 30 nap a kivizsgálás.Ilyenkor az elállási idő szünetel a panasz miatt? Vagy már most kérnem kellene az eredeti állapot visszaállításást?
-
dunai0612
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm.
Az a baj, hogy csak a telekomnál van "normális" 5g lefedettség, ami 200mbit/s. A one 5g-je 15-40mbit/s. Yettelt nem próbáltam, de térkép szerint nincs lefedettsége. Műholdas tv adást akarom online tvre váltani (3db tv). Jelenleg one 4g van itthon, 10-30mbit/s. -
4Grider
félisten
válasz
dunai0612
üzenetére
Telekomnál csak hangcélú előfizetéshez választható korlátlan mobilnet (külön adatkártya tehát nincs). Olcsó flottás megoldás nincs, gyakorlatilag a Domino korlátlan net harminc napra 9900 Ft + 5G opció 1600 Ft-tól max. 10-20%-al olcsóbban/de nehezebben oldható meg, amit akarsz.
-
dunai0612
csendes tag
Helló. Telekom 5g hálózatára keresek korlátlan netet. Tudnátok ajánlani valamit.
-
snooze
veterán
jön a nagy küf birósági tárgyalás weboldalon lehet majd követni!. 😀
-
axioma
veterán
auchan ma reggel kuldott a 7-ei levelemre annyit, hogy tovabbitottak az illetekeseknek
yettel meg ma jovairta az elso ledobasig felszamolt 360 Ft-ot
erdekes, h 1.5 honap alatt en lennek az egyetlen, akivel ez tortent? hogy egyik oldalon sincs bekeszitett info -
enginev3.0
félisten
Köszönöm
Eskü vissza hallgatnám, de fixen 2. Hónapot mondtak
De nem baj, jó lesz később is
-
wwhy
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rosszul.
A napokban kötöttem, és a tájékoztatás szerint a 6. számla után írják jóvá, de nem automatikusan, kérni kell e-mailben vagy üfsz-on. -
Klown
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt hiszem a kauciót fél év után lehet visszakérni. De kérni kell az ügyfélszolgálattól! A havi számlákon írták jóvá.
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...csak az oreg motorosok ertik
.
MADcat
Dr Bubo