Hirdetés
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Siri AI nélkül startolt el az iOS 27
-
69573 - 69501
69573 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-09-06 17:06 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.09.06.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
köszi a válaszokat, akkor valahol felejtős a történet, főleg hogy drágább/vagy hűséges és csak telefonban megy, az is addig amíg engedik.
Fura, hogy szép lassan megszűnnek az adatkártyás előfizetések.
a küffös csomagot láttam a weboldalán, egyhéttel ezelőtt még ott volt a korlátlan csomag 6900ft-ért?! A mai naptól már nem látom énsem, persze meg van az ok biztosan. -
dzf007
senior tag
Azt én is észre vettem, hogy levették, egy héttel ezelőtt még fent volt.
amúgy itt még fent van ill van korlátlan csomag,
hogy melyik szolgáltatótól azt passzolom.
link [link]
nem reklámozok csak segítségként adom a linket.Ez a mobilnet [link] ami jóval drágább, mint a kuf oldalán igénylet...6100ft vs. 5300ft 100GB. Korlátlan mobilnet csak a hangalapú csomaghoz jár..Itt 1 év hűséget is kötni kell, küfnél nincs hűség. A tarr elvileg csak 4G képes a küf 5G.. ?
-
4Grider
félisten
link [link]
nem reklámozok csak segítségként adom a linket.A linkeden szereplő előfizetések csak telefonokban használható, hangcélú előfizetések. A Tarr az adat előfizetést szüntette meg, amivel akár havi több TB adatot is lehetett forgalmazni. A hangcélú kártyán aktivált korlátlan adatopcióval igen ritka, hogy valaki havi néhány száz GB-nál több adatot forgalmaz (idővel meg ezeket a Tarr fel is szólítja).
-
Marcsello31
őstag
link [link]
nem reklámozok csak segítségként adom a linket. -
qnadam
veterán
-
dzf007
senior tag
A kuf.hu-n már levették a Tarr korlátlan mobilnet csomagját (6900Ft/Hó). Így ez nem köthető már! Vajon miért?
-
cat7cat7
csendes tag
Na az én számom is auchan dolgozói volt
miután tisztáztuk, elég gyorsan újra kötötték bizalom kártyásra. Mindenki vigyen magával friss auchan engedélyt, akkor gyorsan megvan. A hátránya talán annyi, hogy újra indul a hűség ide, de mivel elégedettek vagyunk ezzel a csomaggal, nem probléma. Illetve írtam privátot egy kérdéssel, amiről nem akarok beszélni nyilvánosan, amíg nem ellenőriztem le, de mondott érdekes dolgot is az ügyintéző. Hátha az ismerősödnek is hasonlót mondtak, akkor már jobban elhinném és akkor lehet átalakítom a jelenlegi csomagjaimat.
Amennyiben sikerült az infó ellenőrzése, akár privátban is- érdekel, hogy hogyan alakítanád át a jelenlegi csomagodat. Köszi!
-
vegyszer
veterán
Nem kell figyelni újabb trükkre, csak nézni kell a számlákat, onnantól kezdve 60 napod van a váltásra.
Ha jól értem, fentebb az volt a probléma, hogy nem megfelelő csomagba tett be a személyes ügyfélszolgálaton dolgozó fogalmatlan egy-két új előfizetést (a rendes flotta helyett dolgozói csomagba), és idővel így ki lett belőle hajítva, mert gondolom a HR időnként egyeztet a szolgáltatóval.Rötében olvasva csak a lényeg nem jött át elsőre, de így tisztább a kép.
Köszönöm! -
FattyDove
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ott arra írtam, hogy az nem jelent semmit, hogy egy héttel korábban valaki még tudott szerződést kötni.
A KÜF-nél volt olyan, aki egyik nap még megkapta a flottaigazolást, másnap már nem tudott szerződni a Yettelnél. -
FattyDove
őstag
-
amargo
addikt
A linkeden a lap alján jópár kérdésre ott a válasz, többek között erre is:
"A legfontosabb kérdés: Hogyan?
Magyarországon mobilszolgáltatást indítani nehéz feladat: a piac hosszú évek óta zárt. A Novi-Com a Netfone hivatalos partnereként kínál mobil szolgáltatásokat, amelyek a One országos lefedettségű hálózatán működnek. Ennek köszönhetően ügyfeleink megbízható, nagy kapacitású mobilhálózatot használhatnak, kiváló lefedettséggel és stabil minőséggel. Azaz a nálunk elérhető Netfone SIM-kártyák ugyanazt a stabil, széles lefedettségű hálózatot használják, amit országszerte már jól ismernek az ügyfelek."Igen, köszi, mobilon nem találtam kereséssel, Netfone. Olyan KÜF-ös áraknak tűnt, furcsa más céget reklámozni így.
-
vacs
veterán
-
Fifi
őstag
A linkeden a lap alján jópár kérdésre ott a válasz, többek között erre is:
"A legfontosabb kérdés: Hogyan?
Magyarországon mobilszolgáltatást indítani nehéz feladat: a piac hosszú évek óta zárt. A Novi-Com a Netfone hivatalos partnereként kínál mobil szolgáltatásokat, amelyek a One országos lefedettségű hálózatán működnek. Ennek köszönhetően ügyfeleink megbízható, nagy kapacitású mobilhálózatot használhatnak, kiváló lefedettséggel és stabil minőséggel. Azaz a nálunk elérhető Netfone SIM-kártyák ugyanazt a stabil, széles lefedettségű hálózatot használják, amit országszerte már jól ismernek az ügyfelek." -
amargo
addikt
-
Baltazár123
őstag
Korrekt volt az ügyintéző, elmondta, ennyit tud jelenleg csinálni, gondolom ez a flottás csomagokhoz való korlátozott hozzáférésük miatt van. Még a flotta frissített áraihoz sem tudtunk visszanézni, mert már meg lett kötve a szerződés, azt csak egy új szerződéskötés egy pontján mutatja fel a rendszer.
Na az én számom is auchan dolgozói volt
miután tisztáztuk, elég gyorsan újra kötötték bizalom kártyásra. Mindenki vigyen magával friss auchan engedélyt, akkor gyorsan megvan. A hátránya talán annyi, hogy újra indul a hűség ide, de mivel elégedettek vagyunk ezzel a csomaggal, nem probléma. Illetve írtam privátot egy kérdéssel, amiről nem akarok beszélni nyilvánosan, amíg nem ellenőriztem le, de mondott érdekes dolgot is az ügyintéző. Hátha az ismerősödnek is hasonlót mondtak, akkor már jobban elhinném és akkor lehet átalakítom a jelenlegi csomagjaimat.
-
cat7cat7
csendes tag
Szervusztok!
Összekavarodtam a fórumon.
Milyen előfizetés volt az, amit látszólagos előre jelzés nélkül át tettek másik publikus csomagba? Ez csak az Auchan flotta tagok egy részét érinti? Vagy van más is?Mert yettel KÜF zárás idején (két éve, vagy mikor) minket is tereltek nagyon, de le sikerült rázni őket.
Végig néztem a számlák alját, de csak új számlakép értesítés volt. Más nem.
Amíg ki nem dobnak, én maradok. Mert most két yettel KÜF 14476 forint. És olcsóbbat saját nevén jelenleg nem nagyon lelek. De most akkor kell figyelni valami újabb trükkre? Vagy ez rám nem vonatkozik?
Nem a régi yetteles küf-ös változott, hanem az Auchan dolgozói. (mindkettő van)
Tegnap yettelben legalább egy ingyenes liqvid kijelzővédő fóliát kaptam sms-es értesítéses kód alapján..... mondhatjuk, hogy 30 év alatt ez már nagy szó.......
A yettel is egyre jobban belemegy olyan apróságokba, amik miatt tüskét hagy az emberekben.
Ha jól dolgoznának, nem felméréseket értékelnének, hanem pl a dolgozókat képeznék és gördülékeny lenne a dolog, akkor a lényegre koncetrálva sokkal produktívabbak és hatékonyabbak lennének.
pl. a tegnapi miatt írtak egy sms-t, hogy felkerestem üzletüket, blablabla, értékeljem a következő linken. Na a felugró ablakos link nem működik, (hiába van engedélyezve, csak erre az esetre) így értékelni sem lehet, és üzenni sem lehet..... ez sokadik 9-10 ilyen értékelő link, pl kérdeztek (volna) roaming minőségről stb. azok sem voltak megnyithatók...... -
kurtuzov
senior tag
Érdekes ez, mert én is szerettem volna adatmegosztót az auchan flexi pro-hoz és akkor nem lenne külön adatkártya, de ehhez nem adnak. Felhívtak valami nagy agyat is, mert kértem őket nézzenek utána. Lehet, hogy csak leráztak, bár ajánlott yeti üzletbe mentem, ahol felkészültek az ügyintézők.
Látok arra esélyt sajnos, hogy az ügyintéző nem nézett utána, hanem bemondta a sablon választ, hogy vissza kell menni az adatmegosztó miatt. Ez egyébként tényleg így van, nekem is vissza kellett mennem miatta, de ez külön net kártya volt másik flottában. Az auchan-ben nem volt akkoriban (lassan 2 éve) adatmegosztó. Meglepődnék ha a yeti ezen lazított volna, de legyen szerencséje a barátodnak.
Korrekt volt az ügyintéző, elmondta, ennyit tud jelenleg csinálni, gondolom ez a flottás csomagokhoz való korlátozott hozzáférésük miatt van. Még a flotta frissített áraihoz sem tudtunk visszanézni, mert már meg lett kötve a szerződés, azt csak egy új szerződéskötés egy pontján mutatja fel a rendszer.
-
Baltazár123
őstag
Tegnap volt egy barátom Auchan Flexi Pro csomagot kötni, neki is 5502 Ft volt az alap havidíj, remélem fogják frissíteni a flotta oldalán is az adatokat.
Ami érdekes volt, hogy kért adatmegosztó kártyát, de az ügyintéző azt mondta nem tud adni, csak majd ha már aktiválták a csomagot a következő elszámolási időszak kezdetén. Így mehet majd vissza, ez szerintem nem túl ügyfélbarát megoldás.Érdekes ez, mert én is szerettem volna adatmegosztót az auchan flexi pro-hoz és akkor nem lenne külön adatkártya, de ehhez nem adnak. Felhívtak valami nagy agyat is, mert kértem őket nézzenek utána. Lehet, hogy csak leráztak, bár ajánlott yeti üzletbe mentem, ahol felkészültek az ügyintézők.
Látok arra esélyt sajnos, hogy az ügyintéző nem nézett utána, hanem bemondta a sablon választ, hogy vissza kell menni az adatmegosztó miatt. Ez egyébként tényleg így van, nekem is vissza kellett mennem miatta, de ez külön net kártya volt másik flottában. Az auchan-ben nem volt akkoriban (lassan 2 éve) adatmegosztó. Meglepődnék ha a yeti ezen lazított volna, de legyen szerencséje a barátodnak.
-
4Grider
félisten
Szervusztok!
Milyen előfizetés volt az, amit látszólagos előre jelzés nélkül át tettek másik publikus csomagba? Ez csak az Auchan flotta tagok egy részét érinti? Vagy van más is?Mert yettel KÜF zárás idején (két éve, vagy mikor) minket is tereltek nagyon, de le sikerült rázni őket.
Amíg ki nem dobnak, én maradok. Mert most két yettel KÜF 14476 forint. És olcsóbbat saját nevén jelenleg nem nagyon lelek. De most akkor kell figyelni valami újabb trükkre? Vagy ez rám nem vonatkozik?
Nem kell figyelni újabb trükkre, csak nézni kell a számlákat, onnantól kezdve 60 napod van a váltásra.
Ha jól értem, fentebb az volt a probléma, hogy nem megfelelő csomagba tett be a személyes ügyfélszolgálaton dolgozó fogalmatlan egy-két új előfizetést (a rendes flotta helyett dolgozói csomagba), és idővel így ki lett belőle hajítva, mert gondolom a HR időnként egyeztet a szolgáltatóval. -
vegyszer
veterán
Szervusztok!
-
goop
őstag
A rossz csomaggal kapcsolatban, én inkább arra gondolok, hogy nem szándékos lehetett, hanem mikor kötöttem, simán csak mellé kattintottak, hiszen auchan auchan, örült az ember, hogy megvan. A gond, hogy én sem vettem észre, mivel minden ugyanaz, árban, csomag elnevezésben, kiegészítőben.
-
kurtuzov
senior tag
Tegnap volt egy barátom Auchan Flexi Pro csomagot kötni, neki is 5502 Ft volt az alap havidíj, remélem fogják frissíteni a flotta oldalán is az adatokat.
Ami érdekes volt, hogy kért adatmegosztó kártyát, de az ügyintéző azt mondta nem tud adni, csak majd ha már aktiválták a csomagot a következő elszámolási időszak kezdetén. Így mehet majd vissza, ez szerintem nem túl ügyfélbarát megoldás. -
Zssom
tag
Voltam bent személyesen. Kb. 15 perc arra ment el, hogy megértse a gondom, mászkált ki be a vezetőhöz. A végén a három előfizetésből sajnos csak egyet tudott áttenni a rendes auchan csomagba, a másik kettőt nem, mert telefon van mellé, és vastag kötbért írt a rendszer. Azt hagytuk, és itthon írtam a yettelnek. Az is kb egy óra volt, mert a flottás űrlap nem működik, jó pár próbám volt mire rájöttem, így a sima űrlapot töltöttem ki, remélem nem akad el náluk. Kezdem unni őket, az appos szarságok, nem látom a részletes ki nem számlázott hívásokat, stb...
Örülök, hogy sikerült. Szerintem hamarosan sokakat ér majd meglepetés a közeljövőben emiatt az aljas húzás miatt, mert ez az volt tőlük. Nekem úgy rémlik, hogy az ÁSZF nem hatalmazza fel őket arra, hogy működő, nem kivezetett csomagok között pakoljnak át előfizetőket csak úgy egyoldalúan. Az app az még mindig fos, aniatt is szégyelljék magukat, de erősen, a ki nem számlázott forgalmak nekem is hiányzik, ugyanúgy, mint az elektronikus hívásrészletező. Szégyen és gyalázat, hogy a mai modern világban arra kell energiát és figyelmet fordítani, hogy azt figyelje az ember folyamatosan, hogy a szolgáltatója mikor akarja átb@xni.
-
qnadam
veterán
Svájcban (Winterthurban, nem egy kis faluban) megnéztem, mennyibe kerül a vezetékes internet, mennyibe a korlátlan mobil, és rögtön megvolt a magyarázat, miért lassul használhatatlanra esténként a mobilnet.
-
goop
őstag
Akit érdekel esetleg:
Ma voltam bent yettelnél (telefonnal, videochattal én sem mentem semmire). Előtte azért telefonos egyeztetés az auchan flotta tarifacsomag táblázatán szereplő telefonszámon elérhető segítőkész yetteles kollégával.
Ügyintéző azt sem tudta, miről beszélek, azt mondta, írjak emailt. Mondtam, nem szeretnék, azért vagyok itt, hogy ezt elintézzük (közben megjött feleségem flexi pro-jára is ugyanaz a szöveg, csak neki flexi plusz-ra akarták váltani az 5502,-Ft helyett 6255 Ft-ért). Hihetetlenül nehezen, de sikerült kiverekedni, többszöri telefonos egyeztetés után, hogy maradjunk a flexi pro csomagban, 5502 Ft-os áron. A szerződés frissítésre került, az "új" csomagok szerint, melyek teljesen azonosak tartalmilag és a mostani inflációkövetés utáni díjakkal, újra indított 11 hónapos hűséggel. Mindez közel egy óra alatt a kettőnk előfizetésével. A még hűség alatt álló előfizetéseimhez nem akartak nyúlni, de kérdésemre utalt rá az ügyintéző, hogy figyelni kell a számlákat, mert nincs jizárva, hogy azokat is piszkálni akarják idővel.
A dolgozói flotta valóban újra tárgyalásra került és megállapodás is van már, annak tartalmáról nem sikerült információhoz jutni, de a bizalomkártyás csomagok nem változtak, csak az IKÁ-val.
Meglehetősen felbosszantott a dolog, de kiderült, hogy jól tettem, hogy böngésztem mindig is a számlákat. Szerintem ez egy hihetetlenül gusztustalan húzás volt a yetteltől, eddig ilyennel nem találkoztam náluk. Ez még annál is aljasabb, mint amikor a megszünt yettel küfös ügyfeleket akarták lehúzni. Itt ugyanis nem ajánlatot küldtek, meg nem próbáltak rábeszélni valami más, egyébként kedvezőtlenebb csomagra, hanem egyszerűen közölték, hogy mindenképpen átkerül az előfizetés az új tarifába, mindezt úgy, hogy érdekes módon, pont ezt a számlát nem lehetett letölteni és normális méretben megnézni, ahol ezt apró betűvel leírták. Azóta mondjuk, már letölthető, de érdekes egybeesés mindenképpen.Javaslom, nézzétek a számlákat, mert ezzel a yettel megközelítette az egykori csodafos szintjét.
Voltam bent személyesen. Kb. 15 perc arra ment el, hogy megértse a gondom, mászkált ki be a vezetőhöz. A végén a három előfizetésből sajnos csak egyet tudott áttenni a rendes auchan csomagba, a másik kettőt nem, mert telefon van mellé, és vastag kötbért írt a rendszer. Azt hagytuk, és itthon írtam a yettelnek. Az is kb egy óra volt, mert a flottás űrlap nem működik, jó pár próbám volt mire rájöttem, így a sima űrlapot töltöttem ki, remélem nem akad el náluk. Kezdem unni őket, az appos szarságok, nem látom a részletes ki nem számlázott hívásokat, stb...
-
Baltazár123
őstag
Akit érdekel esetleg:
Ma voltam bent yettelnél (telefonnal, videochattal én sem mentem semmire). Előtte azért telefonos egyeztetés az auchan flotta tarifacsomag táblázatán szereplő telefonszámon elérhető segítőkész yetteles kollégával.
Ügyintéző azt sem tudta, miről beszélek, azt mondta, írjak emailt. Mondtam, nem szeretnék, azért vagyok itt, hogy ezt elintézzük (közben megjött feleségem flexi pro-jára is ugyanaz a szöveg, csak neki flexi plusz-ra akarták váltani az 5502,-Ft helyett 6255 Ft-ért). Hihetetlenül nehezen, de sikerült kiverekedni, többszöri telefonos egyeztetés után, hogy maradjunk a flexi pro csomagban, 5502 Ft-os áron. A szerződés frissítésre került, az "új" csomagok szerint, melyek teljesen azonosak tartalmilag és a mostani inflációkövetés utáni díjakkal, újra indított 11 hónapos hűséggel. Mindez közel egy óra alatt a kettőnk előfizetésével. A még hűség alatt álló előfizetéseimhez nem akartak nyúlni, de kérdésemre utalt rá az ügyintéző, hogy figyelni kell a számlákat, mert nincs jizárva, hogy azokat is piszkálni akarják idővel.
A dolgozói flotta valóban újra tárgyalásra került és megállapodás is van már, annak tartalmáról nem sikerült információhoz jutni, de a bizalomkártyás csomagok nem változtak, csak az IKÁ-val.
Meglehetősen felbosszantott a dolog, de kiderült, hogy jól tettem, hogy böngésztem mindig is a számlákat. Szerintem ez egy hihetetlenül gusztustalan húzás volt a yetteltől, eddig ilyennel nem találkoztam náluk. Ez még annál is aljasabb, mint amikor a megszünt yettel küfös ügyfeleket akarták lehúzni. Itt ugyanis nem ajánlatot küldtek, meg nem próbáltak rábeszélni valami más, egyébként kedvezőtlenebb csomagra, hanem egyszerűen közölték, hogy mindenképpen átkerül az előfizetés az új tarifába, mindezt úgy, hogy érdekes módon, pont ezt a számlát nem lehetett letölteni és normális méretben megnézni, ahol ezt apró betűvel leírták. Azóta mondjuk, már letölthető, de érdekes egybeesés mindenképpen.Javaslom, nézzétek a számlákat, mert ezzel a yettel megközelítette az egykori csodafos szintjét.
Na ez szép. Nejem nevére jön a számla, soha nem nézi.
csoportos beszedés, szóval már csak az emelt összeget láttuk volna. Mondjuk még nem kapott ilyen értesítést, hogy át akarják rakni, de kösz, hogy szóltál, ránézek a következő számlákra is. -
axioma
veterán
Akit érdekel esetleg:
Nekem ezt ugy sikerult meglepniuk, hogy netet akartam valtoztatni huseg alatt, de tobbszor beallitottak majd a kozpont kikapcsolta. Akkor nagy nehezen atraktak az azonosba, bar eroskodtek hogy csak felfele valthatok, mondom jo lesz az csak nem lefele-nek is, es amugy is, ez konkretan nem valtas, minden ugyanaz, naluk valtozik egy kod. De annyira felhuztam magam rajtuk, hogy 2 honapon belul visszamondtam a kiegeszito netet teljesen, masik kartyarol intezem.
-
Zssom
tag
Holnap be kell mennem a yettelhez, telefonáltam, de kb. semmire sem mentem velük. Van egy tippem, kétféle auchan flotta volt, egy a bizalom kártyás egy egy dolgozói. Most valószínűleg a dolgozói lett felmondva, és itt a kavarc, mert a bolt ahol kötöttem őket, félre nyomhatott valamit... A telefonos szerint a maradék 2 szám, amin nem volt változás, az élő keretszerződéses, ebből sejtem ezt.
Akit érdekel esetleg:
-
goop
őstag
nejem megnézte, ő flexi pro-ban van és nem kapott ilyesmit. Ha kiderül, mi történt, írd már meg. Kíváncsi vagyok. Nem akarok megint új flottát vadászni
Holnap be kell mennem a yettelhez, telefonáltam, de kb. semmire sem mentem velük. Van egy tippem, kétféle auchan flotta volt, egy a bizalom kártyás egy egy dolgozói. Most valószínűleg a dolgozói lett felmondva, és itt a kavarc, mert a bolt ahol kötöttem őket, félre nyomhatott valamit... A telefonos szerint a maradék 2 szám, amin nem volt változás, az élő keretszerződéses, ebből sejtem ezt.
-
Baltazár123
őstag
nejem megnézte, ő flexi pro-ban van és nem kapott ilyesmit. Ha kiderül, mi történt, írd már meg. Kíváncsi vagyok. Nem akarok megint új flottát vadászni
-
goop
őstag
-
4Grider
félisten
-
yanna
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
FattyDove
őstag
-
4Grider
félisten
-
FattyDove
őstag
-
yanna
addikt
-
FattyDove
őstag
Megszűnt a KÜF fb csoport, vagy kivágtak, mert írtam egy tagnak, hogy ne akarjon a Yettel-es régi KÜF-ből átjönni a One-os KÜF-be?
-
4Grider
félisten
A Netfone-os KÜF nem korlátlan beszéd csomagok alapvetően a kereten belül mp alapú elszámolasuak, durva lenne, ha a 275 perc keret 275 1 másodperces beszélgetéssel elfogyna. Azt én is furcsállom, hogy kereten felül miért perc alapú a számlázás, ha kereten belül másodperc alapú tud lenni. A másik, hogy a lebeszélt perc statisztika ugyanebben a díjcsomagban emlékeim szerint tavaly még működött, mert napi szinten mindig ott ellenőriztem, mennyit telefonáltam eddig a számlázási ciklusban.
Nem találtam a Netfone ÁSZF-ben egyetlen olyan csomagot sem, amiben az adott díjcsomag számlázási egysége eltért volna a díjcsomag lebeszélhető keretének számlázási egységétől. Persze az ÁSZF-ben nincsenek benne a flottás díjcsomagok, tehát akár még lehetne is, csak elég nehéz elképzelni, hogy menet közben váltogasson a számlázási rendszer akkor, amikor elérted a lebeszélhetőség határát...
-
zoli62
addikt
A Netfone-os KÜF nem korlátlan beszéd csomagok alapvetően a kereten belül mp alapú elszámolasuak, durva lenne, ha a 275 perc keret 275 1 másodperces beszélgetéssel elfogyna. Azt én is furcsállom, hogy kereten felül miért perc alapú a számlázás, ha kereten belül másodperc alapú tud lenni. A másik, hogy a lebeszélt perc statisztika ugyanebben a díjcsomagban emlékeim szerint tavaly még működött, mert napi szinten mindig ott ellenőriztem, mennyit telefonáltam eddig a számlázási ciklusban.
-
Marcsello31
őstag
-
4Grider
félisten
-
artad
csendes tag
Szia! Ha még nem talalkoztál velük, itt is érdemes szétnézni
[link]
Nekik lehet hogy hosszabb életű korlátlan mobilnetjük van.
"Gondoltam megosztom hátha segít."
Üdv!
Ha nem is lenne korlátlan a net de pl egy 1tb havi csomag
Még mindig korrekt lenne. De lehet csak ên gondolom így.
Köszi, ismerem őket. Ha minden kötél szakad, akkor ők lesznek a befutók.
-
artad
csendes tag
Logikus, de akkor egyáltalán miért árulják a korlátlan netet a flottások? Vagy időközben jöttek rá, hogy nem éri meg nekik? Az ügyfelek sz*patása.
-
Marcsello31
őstag
Ma felhívott a Kopassz Kft-től (Tarr hihi éééérteeed hihih) egy úriember és először felháborodva mondta el, hogy nem technikai dolog miatt bontják a net SIM szerződést, hanem gazdasági okok miatt. Mondtam neki, hogy nyugodtan visszahallgathatja a beszélgetést, a hölgy nem beszélt a gazdasági háttérről, csak arról, hogy valószínűleg a sok hibajegy és a technikai mivoltja miatt bontanak szerződést. Aztán tisztáztuk végülis és segítőkésznek is bizonyult, de közben találtam nagyjából 7000 forintért korlátlan netet a https://mamke.hu/dijcsomag-ajanlatok/ oldalon.
Aztán majd kiderül, hogy ők meddig bírják.Szia! Ha még nem talalkoztál velük, itt is érdemes szétnézni
[link]
Nekik lehet hogy hosszabb életű korlátlan mobilnetjük van.
"Gondoltam megosztom hátha segít."
Üdv!
Ha nem is lenne korlátlan a net de pl egy 1tb havi csomag
Még mindig korrekt lenne. De lehet csak ên gondolom így.
-
4Grider
félisten
Ma felhívott a Kopassz Kft-től (Tarr hihi éééérteeed hihih) egy úriember és először felháborodva mondta el, hogy nem technikai dolog miatt bontják a net SIM szerződést, hanem gazdasági okok miatt. Mondtam neki, hogy nyugodtan visszahallgathatja a beszélgetést, a hölgy nem beszélt a gazdasági háttérről, csak arról, hogy valószínűleg a sok hibajegy és a technikai mivoltja miatt bontanak szerződést. Aztán tisztáztuk végülis és segítőkésznek is bizonyult, de közben találtam nagyjából 7000 forintért korlátlan netet a https://mamke.hu/dijcsomag-ajanlatok/ oldalon.
Aztán majd kiderül, hogy ők meddig bírják.Ahogy korábban írtam, az MVNO-k GB-onként fizetnek a fő szolgáltatónak, logikus, hogy havi x GB felett nem éri meg nekik a 6900 Ft-os korlátlan csomag.
-
artad
csendes tag
Aztán majd kiderül, hogy ők meddig bírják. -
adika4444
veterán
Korábban a #69497-ben leírtam, hogy eddig volt csoda, hogy a Tarr korlátlan adatkártyát adott, ha egyszer ők a One felé GB alapon számolnak el. Gondolom a One feléjük is emelt és kiszámolták, hogy ez egyre jobban nem éri meg nekik. Szóval nem te vagy az egyedüli, akinek felmondtak. A routerekben használt adatkártyákkal az a gond, hogy iszonyat sávszélesség igényük van, 100 telefonáló sem használ annyi sávszélességet, mint egyetlen aktívan netező. Az internet osztott erőforrás, a mobilnet meg aztán főleg, hiszen az egy bázisállomásra jutó 1-2 vagy néhány Gbps-on osztozik az állomásra csatlakozó összes előfizető. Így aztán a szolgáltatók nem győznek méregdrágán fejleszteni az egyre többet fogyasztó mobilnetesek miatt. Ennek az a vége, hogy kihátráltak az olyan korlátlan adatelőfizetésekből, amik routerekben is használhatóak és nincs alapból rajtuk erős sávszélkorlát vagy qos. Néhány régebbi yetteles flottában van még korlátlan adatkártyára lehetőség, jó eséllyel hamarosan azok a lehetőségek is megszűnnek.
A Yettel már próbálkozott az XXL üzleti mobilnet csomaggal (1TB felett nettó 10000 forint), aztán visszatértek a normál ténylegesen korlátlan megoldásra.
Amilyen szűk körnek érhető ez már el és amilyen erős hálózatuk van mögötte, én nem hiszem, hogy nagyon kapkodnának felszámolni. Persze az biztos zavarja a szemüket, hogy sokaknak OtthonNet helyett van, de itt a fórumon is jól látható, hogy csökken a korlátlan adatkártyások száma. Anno 2018 körül (amikor én is beszálltam) még nagyon ment ez itt, most már jóval kisebb az érdeklődés.
-
Zssom
tag
Sziasztok
Ilyet más is kapott esetleg, vagy csak egyedi eset:
Auchan flexi Pro csomagról van szó
-
artad
csendes tag
Vannak olyan helyek az országban még mindig, ahol nincs más opció, csak a SIM-es mobilnet...
-
Baltazár123
őstag
Sziasztok!
Telekomos vagyok, korlátlan beszélgetés, 5 GB net és 500 sms sávos kedvezménnyel: 7308 ft
Létezik ettől olcsóbb megoldás ami nem.ONE szolgáltató?auchan flotta flexi pro, 5,5e korlátlan beszélgetés, 6gb net és 50 sms. Ha neked 500 sms kell, na az már egy jó kérdés. Lehet venni +150 sms csomagot hozzá 1800ft-ért, de akkor ugyanott vagy árban, mint most és kevesebb az sms is. 500-as sms csomag nincs nekik, csak 1000-es, ami már drága.
-
macika eger
junior tag
Sziasztok!
Telekomos vagyok, korlátlan beszélgetés, 5 GB net és 500 sms sávos kedvezménnyel: 7308 ft
Létezik ettől olcsóbb megoldás ami nem.ONE szolgáltató? -
dzf007
senior tag
".A tarr korláltlan net most is köthető 6900ft- ért" ezt úgy állítod, hogy van ismerősöd aki az elmúlt 1-2 napban kötötte meg? Vagy csak feltételezés részedről, mert látod a kuf oldalán....de pl. ha kérnél egy SIMet, akkor már ott kiderülen, hogy csak fent maradt az oldalukon, és nem teljesítik a megrendelést?.....
Mint írtam a munkatársam most kötötte számhordozással 31.- én volt az átállás..tarr korlátlan net+ korlátlan hívás. Másról beszélünk te csak a netről én a csomagról...Nekem 100GB csomagom van. Elképzelhető hogy megszünt, pedig most emelte 6900ft- ra ahogy az one, yettel is talán hasonló árra emelte..
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tényleg kell neked a korlátlan? Mondjuk nem mondod ki explicit, de úgy tűnik, hogy otthoni netnek haszáljátok folyamatosan a mobilnetet. Ez nem tilos természetesen, de gondolom amikor a többiek is elkezdik letölteni a zinternetet
a cellán, akkor jön az a helyzet, hogy nulla közelire lemegy. Nekem one korlátlan van, de havi 30gb-t még soha nem léptem át, azt is csak akkor közelítettem meg, amikor több napra elszállt a vonalas net otthon. Ha megszűnne ez a csomag, nekem elég lenne mobilnetre kb 30gb is, ezért kérdezem, hogy mennyi a valós havi fogyasztásod, indokolja-e a korlátlan net igényt.
Illetve ez is többször lelassul, van hogy leáll, de utazás közben nem sokat érdekel, otthon meg csak akkor, ha nincs vonalas net. A one-nál ez elég jól megfigyelhető. Családban van yettel, tkom net it és ezek, ha lassulnak is, akkor olyan, hogy mondjuk nem 90mbit/s (4g+) hanem csk 60. A one az nagyon meg tud feküdni. Már ritkán mérem, meguntam a méricskéléseket, de van hogy 1mbit-re is lemegy és legjobb esetben sem tud itt nálam (pesti agló) 25-30mbit/s többet, ahol a tkom meg yeti 90. Nagyon érzékeny a napszakokra és hogy mikor használják sokan. A yeti, tkom nem ennyire.Korlátlan mobil csak net szerintem már csak a publikus ajánlatok vannak, amik elég drágák vagy korlátozott sebességűek. Ha kevesebb havi keret is elég, akkor viszont már sokkal több lehetőséged van. Ok, ez nem feltétlenül az a válasz, amit szerettél volna kapni.
Egyébként az auchan csomag mostani pontos árait nem tudom, mert emeltek 4,4%-ot, de kb 1,5e alap előfizetéshez lehet(ett) venni 5990ft-ért korlátlan netet (108gb napi max letöltéssel). Egy ezressel kb drágább, mint amit megcéloztál és van hozzá egy felesleges hang előfizetésed is, meg napi korlát (amit csak akkor lépsz át, ha 4k streamet nézel vagy telepítesz vmi játékot), de legalább yetteles net.
Ahogy többen írják, a magyar szolgáltatók nem akarnak olyan ütemben fejleszteni, amilyen ütemben egyébként nőhetne a mobilnetes igény. Úgyhogy elkerülhetetlen a fogyasztók korlátozása, sajnos. Nyilván nem az lesz a megoldás, hogy akkor fejlesztenek gyorsan
Egyébként azt nem értem én csak, hogy külföldön akkor hogy csinálják, mert ott jellemzően nem ilyen kis kanállal adják a net mennyiségeket. Ja és persze nyilván találni drágább előfizetést is, de nem is kell nagyon megfeszülni ahhoz, hogy találjak olcsóbbat, mint bármelyik magyar ajánlat. Ez igaz több országra is, ahol ismerőseim laknak, mindegyik röhög ha szóba kerül, hogy milyen drága itthon a mobil előfizetés.Talán külföldön azért tudják így adni a korlátlan netet, mert nem vezetékes net kiváltására használják az emberek.
-
Baltazár123
őstag
Sziasztok!
X év előfizetés után (telefon + internet és egy külön csak netes SIM kártya) a Tarr Kft úgy gondolta, hogy felmondja az internetes SIM kártya szerződésemet (ajánlott levelet küldtek a postára, közben az összes kommunikáció e-mailben megy, de mivel mondtam nekik, hogy nem fogok bemenni a postára, az ügyfélszolgálatos felolvasta, tudom, hivatalos levél és gondolom muszáj nekik így kiküldeni, de amúgy sz@rok rá). Az előzmény annyi, hogy ahol használjuk a netes SIM kártyát, ott hetente néhányszor 5-10 percre elment a net. Néhány hibajegy született az elmúlt években, mert bejelentettük a hibát, de a pingvinezésnél tovább sosem jutottunk. Mindegy, ez van, elfogadtuk, lehet vele élni.
Erre jött ez a felmondó levél. Amit azért nem tartok fairnek, mert előtte mondjuk egy IT-s vagy egy technikus felhívhatott volna, hogy ez van, ez a helyzet, jó-e ez így nekünk vagy sem. Valahol IT-sként ha valaki így kezeli az ügyfeleket, akkor kirúgják...
Persze kértem őket, hogy hívjanak fel mielőtt lekapcsolják, de eddig nem tették meg.
A problémám ezzel csak annyi, mivel nem szeretek én sem a saját zsebem ellensége lenni és a telefon+net SIM és internet SIM együtt olcsóbb volt, mintha most maradnék a fő kártyámmal a Tarrnál és keresek mellé külön korlátlan internet SIM-et valamelyik másik cégnél.
A kérdésem mégiscsak az, hogy valaki tud-e 6500 forint környékén olyan szolgáltatót, aki ad csak internetes SIM kártyát?
Köszönöm!Tényleg kell neked a korlátlan? Mondjuk nem mondod ki explicit, de úgy tűnik, hogy otthoni netnek haszáljátok folyamatosan a mobilnetet. Ez nem tilos természetesen, de gondolom amikor a többiek is elkezdik letölteni a zinternetet
a cellán, akkor jön az a helyzet, hogy nulla közelire lemegy. Nekem one korlátlan van, de havi 30gb-t még soha nem léptem át, azt is csak akkor közelítettem meg, amikor több napra elszállt a vonalas net otthon. Ha megszűnne ez a csomag, nekem elég lenne mobilnetre kb 30gb is, ezért kérdezem, hogy mennyi a valós havi fogyasztásod, indokolja-e a korlátlan net igényt.
Illetve ez is többször lelassul, van hogy leáll, de utazás közben nem sokat érdekel, otthon meg csak akkor, ha nincs vonalas net. A one-nál ez elég jól megfigyelhető. Családban van yettel, tkom net it és ezek, ha lassulnak is, akkor olyan, hogy mondjuk nem 90mbit/s (4g+) hanem csk 60. A one az nagyon meg tud feküdni. Már ritkán mérem, meguntam a méricskéléseket, de van hogy 1mbit-re is lemegy és legjobb esetben sem tud itt nálam (pesti agló) 25-30mbit/s többet, ahol a tkom meg yeti 90. Nagyon érzékeny a napszakokra és hogy mikor használják sokan. A yeti, tkom nem ennyire.Korlátlan mobil csak net szerintem már csak a publikus ajánlatok vannak, amik elég drágák vagy korlátozott sebességűek. Ha kevesebb havi keret is elég, akkor viszont már sokkal több lehetőséged van. Ok, ez nem feltétlenül az a válasz, amit szerettél volna kapni.
Egyébként az auchan csomag mostani pontos árait nem tudom, mert emeltek 4,4%-ot, de kb 1,5e alap előfizetéshez lehet(ett) venni 5990ft-ért korlátlan netet (108gb napi max letöltéssel). Egy ezressel kb drágább, mint amit megcéloztál és van hozzá egy felesleges hang előfizetésed is, meg napi korlát (amit csak akkor lépsz át, ha 4k streamet nézel vagy telepítesz vmi játékot), de legalább yetteles net.
Ahogy többen írják, a magyar szolgáltatók nem akarnak olyan ütemben fejleszteni, amilyen ütemben egyébként nőhetne a mobilnetes igény. Úgyhogy elkerülhetetlen a fogyasztók korlátozása, sajnos. Nyilván nem az lesz a megoldás, hogy akkor fejlesztenek gyorsan
Egyébként azt nem értem én csak, hogy külföldön akkor hogy csinálják, mert ott jellemzően nem ilyen kis kanállal adják a net mennyiségeket. Ja és persze nyilván találni drágább előfizetést is, de nem is kell nagyon megfeszülni ahhoz, hogy találjak olcsóbbat, mint bármelyik magyar ajánlat. Ez igaz több országra is, ahol ismerőseim laknak, mindegyik röhög ha szóba kerül, hogy milyen drága itthon a mobil előfizetés. -
bp15
tag
".A tarr korláltlan net most is köthető 6900ft- ért" ezt úgy állítod, hogy van ismerősöd aki az elmúlt 1-2 napban kötötte meg? Vagy csak feltételezés részedről, mert látod a kuf oldalán....de pl. ha kérnél egy SIMet, akkor már ott kiderülen, hogy csak fent maradt az oldalukon, és nem teljesítik a megrendelést?.....
-
4Grider
félisten
Neked konkrétan van korlátlan tarr-os adat előfizetésed és még nem mondták fel? Csak mert hogy mi van még mindig a kuf.hu-n arra nincs közvetlen ráhatása a tarr-nak...
-
dzf007
senior tag
Sziasztok!
X év előfizetés után (telefon + internet és egy külön csak netes SIM kártya) a Tarr Kft úgy gondolta, hogy felmondja az internetes SIM kártya szerződésemet (ajánlott levelet küldtek a postára, közben az összes kommunikáció e-mailben megy, de mivel mondtam nekik, hogy nem fogok bemenni a postára, az ügyfélszolgálatos felolvasta, tudom, hivatalos levél és gondolom muszáj nekik így kiküldeni, de amúgy sz@rok rá). Az előzmény annyi, hogy ahol használjuk a netes SIM kártyát, ott hetente néhányszor 5-10 percre elment a net. Néhány hibajegy született az elmúlt években, mert bejelentettük a hibát, de a pingvinezésnél tovább sosem jutottunk. Mindegy, ez van, elfogadtuk, lehet vele élni.
Erre jött ez a felmondó levél. Amit azért nem tartok fairnek, mert előtte mondjuk egy IT-s vagy egy technikus felhívhatott volna, hogy ez van, ez a helyzet, jó-e ez így nekünk vagy sem. Valahol IT-sként ha valaki így kezeli az ügyfeleket, akkor kirúgják...
Persze kértem őket, hogy hívjanak fel mielőtt lekapcsolják, de eddig nem tették meg.
A problémám ezzel csak annyi, mivel nem szeretek én sem a saját zsebem ellensége lenni és a telefon+net SIM és internet SIM együtt olcsóbb volt, mintha most maradnék a fő kártyámmal a Tarrnál és keresek mellé külön korlátlan internet SIM-et valamelyik másik cégnél.
A kérdésem mégiscsak az, hogy valaki tud-e 6500 forint környékén olyan szolgáltatót, aki ad csak internetes SIM kártyát?
Köszönöm!Általában a tarr a kuf.hu- n hűség nélküli, így talán könnyebben felmondható.A tarr korláltlan net most is köthető 6900ft- ért, így nem értem a tied miért szünt meg? Elege lett a sok hibajegyből? Nekem is van pár mostanában...
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Köszönöm!Korábban a #69497-ben leírtam, hogy eddig volt csoda, hogy a Tarr korlátlan adatkártyát adott, ha egyszer ők a One felé GB alapon számolnak el. Gondolom a One feléjük is emelt és kiszámolták, hogy ez egyre jobban nem éri meg nekik. Szóval nem te vagy az egyedüli, akinek felmondtak. A routerekben használt adatkártyákkal az a gond, hogy iszonyat sávszélesség igényük van, 100 telefonáló sem használ annyi sávszélességet, mint egyetlen aktívan netező. Az internet osztott erőforrás, a mobilnet meg aztán főleg, hiszen az egy bázisállomásra jutó 1-2 vagy néhány Gbps-on osztozik az állomásra csatlakozó összes előfizető. Így aztán a szolgáltatók nem győznek méregdrágán fejleszteni az egyre többet fogyasztó mobilnetesek miatt. Ennek az a vége, hogy kihátráltak az olyan korlátlan adatelőfizetésekből, amik routerekben is használhatóak és nincs alapból rajtuk erős sávszélkorlát vagy qos. Néhány régebbi yetteles flottában van még korlátlan adatkártyára lehetőség, jó eséllyel hamarosan azok a lehetőségek is megszűnnek.
-
artad
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
dzf007
senior tag
-
BoEsOrsi
csendes tag
-
Flashback
veterán
-
pepu alma
újonc
Áá... miért fizetnél 60 EUR-t? Helyi simet vegyél. Rendszeresen (2-3 évente nyáron) járok Svájcba és a GoMo vagy Digital Republic csomagjai 13-15 CHF-ért korlátlanok. GoMo-nál min. 60 napra lehetett előfizetni, nem tudom hogy ez megvan-e még (lemondás után még 1 hónapig élt a kártya).
Digital Republicnál nincs ilyen. Annyi, hogy mobilban lehet csak használni őket és megosztod. Tökéletesen működött, néha a Salt hálózata is 500-800Mb/s-ot tudott. Persze ez erősen függ attól, hogy hová mész.
GoMo a Salt, a Digital Republic a Sunrise hálózatát használja.Megvettem a kártyát spanyol Vodafone kártyát kaptam egész EU-ban megy nekem az kell. Ausztria Németország Svájc. Most telepítettem 800 Mbps .
-
kano
nagyúr
Áá... miért fizetnél 60 EUR-t? Helyi simet vegyél. Rendszeresen (2-3 évente nyáron) járok Svájcba és a GoMo vagy Digital Republic csomagjai 13-15 CHF-ért korlátlanok. GoMo-nál min. 60 napra lehetett előfizetni, nem tudom hogy ez megvan-e még (lemondás után még 1 hónapig élt a kártya).
Digital Republicnál nincs ilyen. Annyi, hogy mobilban lehet csak használni őket és megosztod. Tökéletesen működött, néha a Salt hálózata is 500-800Mb/s-ot tudott. Persze ez erősen függ attól, hogy hová mész.
GoMo a Salt, a Digital Republic a Sunrise hálózatát használja. -
pepu alma
újonc
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
ha ilyen sokáig kint vagy érdemes venni ottani feltöltös kártyát.. nincs roaming a nettel, nem merül a telo..
-
dzf007
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
69573 - 69501
69573 - 69501 69500 - 69401 69400 - 69301 69300 - 69201 69200 - 69101 69100 - 69001 69000 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Itt a világ első olyan HDMI kábele, ami 16K-s felbontást is átvisz
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Autós topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél át
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -fehér 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Honor 200 Pro , 12/512GB , Újszerű 12 Hónap garanciával
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512GB SSD 27% ÁFÁS - Magic Keyboard 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF X570 R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB CM MASTERCASE H500P ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B250M i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 460W
- Gamer PC-Számítógép! Acer Predator I3 10100F / RX 6500XT / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
miután tisztáztuk, elég gyorsan újra kötötték bizalom kártyásra. Mindenki vigyen magával friss auchan engedélyt, akkor gyorsan megvan. A hátránya talán annyi, hogy újra indul a hűség ide, de mivel elégedettek vagyunk ezzel a csomaggal, nem probléma.
Ellenben kettőt marad, szóval nem értem a rációt.

MADcat