- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draun01
tag
válasz
Blamazs #7583 üzenetére
Hasonló esetben vagyok, de én még kivárok, hátha googlenek lesz valami visszahívási akciója a 6a aksija miatt (2 hete röppentek fel róla hirek) és akkor esetleg jobb áron tudok váltani. Amúgy nekem a 8a jobban bejön, a 9a meg aksiban hamar le lesz korlátozva (200 töltési ciklus után, az jó indulattal is kevesebb mint 1 év)
-
walcott14
csendes tag
-
-
bozont
veterán
-
Blamazs
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Pixel 10 Specs Confirm Battery Upgrade, Camera Downgrades: Before we talk specifics, recall that it was reported back in April that Pixel 10 would sacrifice camera specs in exchange for a new telephoto lens. That information now seems accurate, as a leak of the device’s spec sheet does mention a new 10.8-megapixel telephoto lens. While the new lens is welcomed, the other two cameras are getting downgrades, with the wide angle lens getting downsized from 50MP to 48MP and the ultra-wide lens going from 48MP to 12MP
-
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok,
Telefon vásárlás előtt állok, a pixel 7a és a 8a az ami megtetszett a méreteik miatt.
Olvastam,hogy melegednek és, hogy gyorsan merülnek, mik a tapasztalataitok erről?
(Játékra nem használnám).A segítséget előre is köszönöm.
-
-
Firstaye
tag
válasz
nagytalpu #7606 üzenetére
Ezt én is teszteltem: fele, negyedannyi műholdat lát a 8a, mint egy régi Huawei telefon Bp. 13 kerületben. Gyakorlati hátrányát még nem tapasztaltam, de eddig csak itt a városban navigáltam vele. Ahol a régi Huawei ugrált, nem volt pontos ( Ausztria hegyek között pl), ott valószínűleg a pixel jelet se fogna.
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
blackmoto #7605 üzenetére
Szlovákia, Párkány.
Pár órán át csak 2G volt, az sem mindig.
Aztán hirtelen lett minden.
Mivel vannak kapcsolataim a szolgáltatónál másik telefonról felhívtam őket, megkértem nézzenek rá. Nem láttak kapcsolódást.
Ugyanezzel a SIM kártyával máskor, más telefonban nem volt ilyen gondom
Működik a GPS, perszehogy működik. Csak gyenge.
(A Pixel 8 ebben is jobb amúgy.)
Más teló vs 8a:
[kép] -
blackmoto
senior tag
válasz
nagytalpu #7596 üzenetére
Merre jártál külföldön, ahol ennyire rossz tapasztalatod volt?
Én május elején voltam Székelyföldön 4 napig, de semmi gondom nem volt a GPS-szel. A készített fényképeken is ott a helyszín koordinátája szépen elmentve.
Csak a Szent Anna tónál tűnt fel, hogy nem volt térerő, de azon nem is csodálkoztam. Ott nemigen telefonált senki a hegyek között. Ilyen hegyes völgyes tájakon nem azt szoktam figyelni, hogy hol nincs térerő. Ilyen területet találok itt a Gemencben is.
A mutatott térerő ikonnal nem szoktam foglalkozni. Addig jó, amíg nem 0. Eleinte engem is zavart, hogy gyengébbnek mutatja, mint az előd telefon, mégis van ahol a Pixel 8a simán látja a WiFi-t, a Zenfone 9 meg nem. Pedig az Asus-nak vannak komolyabb WiFi csatlakozási képességei. -
Postas99
őstag
Tudom, hogy nem itt kellene mondanom, de ha már úgy is app-oknál tartunk.
Ingyenes reklámblokkolós youtube kliens Tubular (https://newpipe.net/) GitHub-on a forrás is és az APK is. Tökéletesen átugorja az összes reklámot. -
válasz
kiraly.andra #7572 üzenetére
Ez jól hangzik. A hírlevél-feliratkozásért is jár 15%, az vajon még kumulálható
?
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
gretzky77 #7595 üzenetére
Valóban volt benne egy csipetnyi irónia... Ha jobban érdekelne a képek minősége akkor valamelyik Pro-t vettem volna meg.
Beleraktam a 8-ba egy SIM-et, tehát teljesen funkcionál.
Leginkább arra vagyok kíváncsi hogy a 8 is olyan e mint a 8a volt. Annak roppant gyenge volt a GPS modulja, és külföldön kínos volt hogy nem kapcsolódott hálózathoz, nem volt netem és nem tudtam telefonálni. Nézem azt is hogy vidéken milyen a jelerősség vele - nem őszinte a mosolyom.
Az nagyon fura hogy negyedóra olvasgatás után a 8a tönkrevágta a szemem és fájt a fejem, a 8-nál semmi ilyen nincs. Pedig ugyanaz a PWM érték.
Ezt most egy Honor 400-on pötyögöm, elvagyok vele, de nagyon hiányzik a Pixelek kisebb mérete. -
gretzky77
veterán
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
slice14 #7593 üzenetére
Valahogy kibírom hogy két hónapig nem kapok bizt. frissítést.
Volt nálam egy frissen vásárolt 8a. Mindenképp visszavittem volna a boltba mert nem bírtam a PWM-et.
Pont megjelent a 16, felraktam rá. Az első ami feltűnt hogy csak akkor működött az ujlenyomat-feloldás ha előtte megnyomtam a bekapcsológombot. Pár órát bíbelődtem vele de nem sikerült megoldanom. Mást nem is néztem, leköltöztem róla és visszavittem.
Vettem egy használt Pixel 8-at, még Android 14 volt rajta. Felment rá a 15 és ennyi most elég. Tartalék teló, ill. néha fotózok vele, hasonlítgatom a tökéletesnek mondott Pixel képeket más mobilok képeihez.
Szóval egyelőre nem érdekelnek a bizt. frissítések (más telefonokra negyedévente jönnek.) -
-
vacs
veterán
Pixel 7-em ma jelzett, hogy elérhető az Android 16 (stabil) ...
Direkt nem erőltettem a frissítést, kíváncsi voltam mikor jelez magától!
Van még olyan elvetemült rajtam kívül aki nem telepítette azonnal megjelenéskor? -
TaylorPro
addikt
válasz
kvojnovics #7585 üzenetére
Elég ritka és nem olcsó. Google store-ban már régóta nincs. Akinek van nem nagyon adja el. Néha felbukkan használtan.
-
TaylorPro
addikt
válasz
kvojnovics #7582 üzenetére
Csak a gyári Pixel stand 2 tudja ezt. Én a Pixel 6 óta használom, még ahhoz vettem.
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Telefonváltás előtt állok. P6a-ról váltanék. Pixel 8a volt a kiszemelt főleg a méretazonosság miatt. Közben kijött a 9a is ami ugye modernebb készülék de nagyobb. Akinek volt mindkettő a kezében mit mond, sokkal nagyobb tepsibb a 9a? A 8a nem kézreállóbb design? Videót néztem már róluk, de kézben azért más lehet az érzés.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Abban kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e olyan vezeték nélküli (álló) töltőt ajánlani, amivel maximális sebességgel tölthető egy Google Pixel 8!
Köszönöm!
Szép napot!
-
consono
nagyúr
válasz
Mi az az extra akció? Nekem 39.99-et mutat.
-
Postas99
őstag
válasz
Köszönöm az infót, én megvettem a personal.lifetime licensz -t, igaz csak 3 készülékre használható így került 14 USD -be. A tiéd jobb ár.
-
consono
nagyúr
válasz
tomboy0013 #7576 üzenetére
LEhet, hogy eszközfüggő a frissítés...
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #7574 üzenetére
Keress rá nekem is úgy dobta fel, 4mb az egész béta 2.1
-
juve600
nagyúr
ismerős akarja a telóját a stabil 16-ról a tegnap kijött béta 16-ra frissíteni OTA , de nem engedi neki regiszrálni a telóját a béta programba ......
nekem úgyanez volt és nekem sikerült a regisztráció
mi lehet nála a gond ? -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Postas99 #7568 üzenetére
A PC World online boltjában gyakran akciózzák, most éppen 170 helyett 40 USD a családi csomag, ami 9 eszközre teszi lehetővé a telepítést. Ebből még lejön 24 USD egy extra akció keretében, azaz kb. 5500 forintért életreszóló licenszet kapsz.
-
Postas99
őstag
Szia!
Még egy ami használható.
AdGuard (itt már volt szó a privád DNS beállításról) viszont az alkalmazás nem csak ezt tudja. Hirdetés blokkolás, Nyomonkövetésd blokkolás, bosszantók blokkolása, DNS védelem, tűzfal, böngésző védelem.Ha nem vásárolod meg az alap funkció is tökéletes. Ha lifetime szeretnéd megvenni (3 készülékre) 14 dodóért bőven megéri (stacksocial) de ha a webfelületükön vásárolsz akkor is 1000 HUF/hó az ár ha nem akarsz egyben pénzt fizetni érte.
Hidd el sokkal jobb vele az élet.
-
juve600
nagyúr
-
Az Android 16-ra váltással anomáliák keletkeztek az első generációs Pixel Watch használatában.
Megszűnt működni a Wallet. A Fitbit sem működött rendesen. (Egyébként sem OK, bár az egy másik történet.)Ma érkezett egy update. A Pay szolgaltátás már működik. A Fitbit reggel derül ki.
Zökkenőmentesre is előkészíthették volna a váltást. -
nyitom
aktív tag
válasz
barcaforca #7561 üzenetére
Nekem is ugyanaz a pixel van de nálam nincs semmi gond.próbáld törölni a cash t
-
barcaforca
tag
Sziasztok! Mai napon nagyon zavaró lett,hogy görgetéskor a Chrome nagyon akadozik. Most átmentem az Opera böngészőbe ott nincs probléma. Google pixel 9pro-t használok,a Chrome is Google de valahogy most nem stimmel valami. Tippetek van mihez kezdjek első körben?
-
JColee
őstag
válasz
grizlisandor #7558 üzenetére
28k penz volt, kijelzo tulelte, semmi baja. Ranezesre jol nez ki a telo, a kijelzo is szepen illeszkedik most. A karcok amik vannak, azokat en gyartottam a telora
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a 9-es szériától felfelé már bárhol lehet venni telefont? Ha jól értem akkor legyen EU régiós és akkor a Google javítja. Az alzás akcióról pont lecsúszott a párom így a Btel-t néztük ki, tőlük vettem már korábban telefont, nem volt gond (igaz, garis ügyintézés sem).
-
vacs
veterán
Ez egy Viber reklám!
A Tárcsázónak ehhez semmi köze...Állíts be reklámblokkolót!
Ingyenes alapszintű reklámblokkolás:
Telefon beállítások > WiFi és Internet > Privát DNS
Oda kell beírni és menteni: dns.adguard-dns.com
Forrás by Crok. -
Thom!
veterán
Sima P10 szerintem P7 esetleg P8ról egy jó frissítés lehet.
P10P pedig P7/P8pról lehet megérős váltani.Biztosan nem leszek az elsők között akik kipróbálják az új szériát.
S25U elvittem nyaralni elég jó kamera, de valami hiányzik, videóban pazar. -
embe
nagyúr
Miért jelenik meg a tárcsázóban egy Temu reklám???
Már máskor is előfordult ilyen. Ez pl. egy Ikea hívás. értem én hogy Google.... de ez olyan így mint egy rossz kínai telefon.
Nincs fent a Temu alkalmazás, nem használom a Temut. Bár ahogy nézem ez valami Viber baromság? De akkor is.... -
ugyes
senior tag
Ezt követve az EKG és a vérnyomásmérés is aktív lesz. Nekem nem 1-2 perc volt, de végül megoldottam.
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
bigdady #7534 üzenetére
Adatforgalom csökkentőt kapcsold ki ha aktív és adj korlátlan internet használati engedélyt.
Messenger ikonra hosszú klikk, felugró ablakban van egy i betű, arra nyomj, utána Mobiladat-forgalom és itt legyen bekapcsolva a háttéradatok és a korlátlan is (mindkettő be).
Illetve itt egyet vissza lépsz és Alkalmazás akkuhasználata, ezen belül legyen engedélyezve a háttérbeli futás, és a Háttérbeli futás szövegre kattints és azon belül Korlátlanra állítsd! -
bigdady
nagyúr
Szisztok
pixel 8a esetén a Fb messenger nem küldi el az üzeneteket csak néha az miért lehet. Küldést ir ki és nem kapják meg. Egyszer meg jó. Milyen beállítás bug lehet ez?
Masik telon is be vagyok jelentkezve az okozhatja? Csak nem. -
l!nk87
aktív tag
-
Bferibörs
addikt
válasz
Grande Ale #7524 üzenetére
8 proval és 9 pro xl-el használom,nincs vele gondom.
-
gretzky77
veterán
válasz
Grande Ale #7524 üzenetére
Nekem 9 Pro Xl van és Galaxy watch Ultra, nincs ilyen gond. A 4es már wear OS?
-
Grande Ale
őstag
Sajnos a Galaxy watch 4 nem igazán működik a pixel 8-al, a watch manager leáll, azt írja. Van megoldás erre, használ valaki Samsung órát ezzel a telefonnal?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Pixel 9 XL Pro-t melyik hazai boltban lehet megfogni, kicsit nyomkodni? Telekomnál van ilyen kirakva?
-
slice14
veterán
Részben "megoldottam" az időjárás eltünése problémát (kezdőképernyőn). Létrehoztam a modult a KWGT-vel
, de ez csak az időjárást tudja mutatni. Semmi extra dolgot, mint pl. a csatlakoztatott eszköz akku töltöttsége. Kép
Bocsi a trollkodásért.
-
gretzky77
veterán
-
PACSA75
őstag
Ha ki szeretnék lépni a béta programból, most megtehetem (A16 QPR1)?
A cél, hogy wipe nélkül szabaduljak meg a bétatól. -
Bferibörs
addikt
Sok szó esik az akksi merülésről,ha valakit érdekel,hogy mi minden okozhatja. Több videó is van fent az oldalon az android turpisságokról:
-
juve600
nagyúr
Pixel 9 + Android 16 béta → stabil verzió flash Android Flash Tool-lal → most nem működik a béta kilépés.
Ez egy ismert „beragadás” típusú hiba, amikor a rendszer összezavarodik, mert te manuálisan telepítettél stabil verziót, de a Google szerverei szerint még mindig a béta programban vagy.megvan a hiba
-
juve600
nagyúr
Azt írják egy forumon hogy lehet hogy google szerver oldali hiba hogy nem tudok kilépni a bétából. Valaki aki bétán van megnézni hogy ki tud-e lépni belőle ? Köszönöm
-
juve600
nagyúr
na teljes törlés,kilépés, android flash tool-al stabil 16 fel, előtte próbáltam kilépni bétából, akkor azt irta hogy nincs eszköz a fiókhoz kapcsolva, majd most telepítés után megint próbáltam és most már látja a telót de nem tudok kilépni a bétából, remélem igazad lesz és kell egy kis idő/nap mire kilép
-
janeszgol
félisten
válasz
Jinx L. Joke #7472 üzenetére
"(Más kérdés, hogy most 1-2 hónapja inkább a Pixel 5-t használom újra, mert számomra ez a tökéletes telefon. A P8 meg a fiókban porosodik...)"
Erről szabad többet tudni? Semmi szakmai, meg beleokoskodás. Pusztán kíváncsi vagyok. Minden ilyen furcsaság érdekel. Ki miért használ régebbi telefont, pedig van újabb, olcsóbbat, pedig van drágábbja stb.
-
K82
őstag
válasz
juve600 #7503 üzenetére
Mit számít ha úgyis el akarod adni? Másrészt meg felrakod a friss 16 -ot a flash tool-lal, az érkező betát pedig nem telepíted.
Próbálhatsz kilépni betából telefonos böngészőből, vagy pc-n is megpróbálhatod másikból. De akár az is előfordulhat h azért nem történik semmi mert már kiléptél és egy előzőleg telepített P9-re vonatkozik a kilépés (még ha ugyanarról a készülékről is van szó). Várj egy kicsit, nem megy azonnal.
-
juve600
nagyúr
nem tudok kilépni a bétából valamiért itt :
innen meg nem tudom eltávolítani , azért van ott többször mert a android flash tool-al feltettem előbb a stabil 16-ot majd a béta 16 -ot majd most újra stabil 16-ot......... tudom,tudom
mindenhonnan törölni szeretném a telefont,a bétából is és újra belakni úgy mintha most vettem volna kia dobozból
A fiokomat is szeretném törölni a béta programból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest