Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ugyanebben az autóban működött az AA a P6-tal, akkor a P8-cal is működnie kellene.
Két ötlet, ha jó a kábel:
1. Nem hivatalosan volt aktiválva az AA a Passatban, és később frissítve lett rajta a firmware. Ez esetben újra aktiváltatni kell.
2. Összeakadt valami. Töröld a telefonon az AA appban a párosított autókat. Töröld a Bluetooth menüben is a párosított autókat. Illetve töröld az autóban is a Bluetooth menüben a párosított telefonokat.
Majd párosítsd őket újra Bluetoothon.
Utána egy tuti kábellel jöhet az AA.Dongle témában én is az AAWirelesst ajánlom, ráadásul magyar gyártmány. Két autóban is használtam, bérautókban szintén, mindig működött.
-
zzola
titán
Szomorú vagyok. Naponta nyugtázom, hogy a 9PRO szinte ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint a Samsung S24. Na jó, ez enyhe túlzás, de itt is jelen vannak az Exynos-os mikrolaggok. Kevesebb számban, de vannak. Sétáltam, készítettem egy tónál fotót. Az elkészült kép információit akartam megnézni, erre döcögve jeleníti meg/tölt be. 3.5 MB-os a kép. Néhány appnál ugyanez, a Google Discover viszont nem akad, az a Samsungon nagyon. 16GB RAM-mal, tiszta Androiddal azért nem ezt várom.
Tudom, majd jön: ha nem tetszik, add el. De ez nem így működik. Érdekes, az Apple meg tudja oldani 60Hz-en is a döcögés mentességet (bár nem tudom esetemben ennek van-e bármi köze, mármint a képfrissítésnek).
-
33as
senior tag
Szia, nem egyszerú történet ez a Droid Auto, szerencsémre vagy szerencsétlenségemre relatíve sokszor szoktam kocsit bérelni. Hááát 10 új (max 1-2 éves) kocsiból 5-6 nem szokta elfogadni a droidot! ( 7a volt most cserélem 9a-ra valszeg vagy 9-re) ezért a másik telom egy 13-as iPhone mindig nállam van. Persze az bezzeg mindig megy mindennel, pedig nem szeretem az elrendezését a képernyőn!
-
vacs
veterán
Alapból nem tudja a rendszer, de automatizáló appal megoldható pl Macrodroid
-
-
ghiottone
nagyúr
P7-el jártam ugyanígy - rengeteg kábelt (gyári kábel 3.2-es átalakítóval, op kábelek, ugrenn kábelek, motorola kábel, oppo kábel, stb.) végigpróbáltam és semmi. Azt javasolták vagy egy vezetéknélküli dongle, vagy frissítsem az autó fejegységét, mert lehet az segít - végén eladtam a telót, így már nem tudtam kipróbálni egyiket se
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Adott egy P8 Pro teló, legfrissebb Android és Android Auto, kocsink egy VW Passat B8 2016-os változat, amiben annó Pixel 6-al kábelen 2 éve ment az Android Audo pöccre.
Most kábellel csatlakoztattam, jármű csatlakoztatása majd semmi. Próbáltam a régi kábelével és 3 másikfajta kábellel, ami Ugreen, BlitzWolf és Basues de egyikkel sem megy.
Egy csomó Youtube videot néztem hogy lehetne a problémát megoldani, de sehogy sem megy kábelen, mivel csak a kocsi azt tudja.
Bluetooth-al tudok csatlakozni a kocsihoz, Spotifyról tudok zenét hallgatni.Próbáltam rokon Samsung A55 telójával, de azzal sem ment, nem csinál semmit sem.
Aundroid Auto támogatott autok listábában a kocsink benne szerepel.Valakinek van bármi ötlete hogyan lehet életre keltenem az Android Auto-t, mert szerenéám használni Navigációhoz?
Ismerösöm is arról panaszkodik, hogy Skoda Octaviaval (2018) nem tud a Samsung S23-al csaltakozni és használni az autót se kábelen , de máshogy.
Segítséget előre is köszi.
-
Csendeske
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6280 üzenetére
Szia !
Én a sim váltáshoz tudok hozzászólni.
A telcsin bemész a "Beállítások/Hálózat és internet/SIM-kártyák" menübe, és a hívásoknál a "Mindig kérdezzen rá" lehetőséget választod! Ezután ha hívást indítasz, megkérdezi, hogy melyik számról szeretnél hívni. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #6279 üzenetére
Az a fura, h alapértelmezettem 30 percre van állítva.
Egyébként amikor beírok egy addig ismeretlen számot, h lehet sim-et váltani? Hogy ne az alapértelmezettről hívja?
-
válasz
MikeWazowski #6278 üzenetére
Bár Xiaomi tulaj vagyok, de a Digitális jóllét appban szerintem csak akkor kell beállítani a korlátozást, ha szeretnél ilyet az adott programnál.
Alapból mindent addig használsz, amíg szeretnél. -
MikeWazowski
veterán
Érdekes dolgok történnek... nem tudjátok h mitől lehet h az áttekintés modulban az időjárás adat csak reggel 6 óra után jelenik meg?
Továbbá a digitális jóllét és szülői felügyeleten belül az alkalmazáskorlátozásokat h kell érteni? Ha beállítom h 0 perc akkor leáll az egész.... nem lehet ezt kikapcsolni, nem kell egyik appnak sem semmi korlátozás.... -
Drag77
senior tag
Sziasztok, van lehetőség a WiFi hot spot autómatikus bekapcsolására, ha egy bizonyos bt eszközhöz csatlakozik a teló?
Köszönöm
-
Egy piros pont a p9p-nek: eddigi csamcsungjaim emlékeim szerint visszafogták a töltést, ha aktív volt a kijelző. Ez viszont tolja bele rendesen a delejt most hogy megy a frissítés+ide írom épp a kommentet
(fali wattmérőben csücsül a töltő)
-
zoltanz
nagyúr
Használ valaki P4a 5G, P5, P5a, P6a-t 6GB memóriával, Android 13 vagy a feletti Os-szel?
Nem töltögeti sokat újra a böngésző a lapoat, ha sok van nyitva?
köszi! -
-
dombila
őstag
A legújabb frissítés óta nálam vacakol a Bluetooth. (P8) Hibátlanul működik a fülhallgatóm, amíg nem kapcsolódik a telefon Android autón a kocsiban. Ettől fogva a Bluetooth meghal. Nem lehet se kikapcsolni, se eszközt váltani. A telefon szerint van aktív eszköz, ennek ellenére nem használja, hanem csak a telefon hangszóró és mikrofon működik. Az autó kihangosítóját sem tudja használni. Android autóról leválasztás sem segít. Újraindítás után a Bluetooth rendbe jön a következő Android autós csatlakozásig.
Másnak nincs Bluetooth gondja? -
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #6264 üzenetére
-
-
Bferibörs
addikt
Hülye kérdés lehet.
A pixel 8 pro tok ( van egy pár) jó lehet a pixel 9 próra? -
MikeWazowski
veterán
válasz
WolfLenny #6261 üzenetére
Idézet a cikkből:
Egyértelmű, hogy a Pixel 9 Pro a jobb telefon a kettő közül a százezer forintos felár ellenére. Amellett, hogy dedikált teleobjektívet kapott, jobb az előlapi kamerája, jobb a hűtése, jobb a kijelzője, megtalálható benne az UWB chip, és a mm-es hullámhosszú 5G antenna, több a memória és gyorsabb a teljesítmény.
Továbbá kellett a nagyobb tárhely, szerencsémre a Telekom 256osat árul. -
WolfLenny
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6257 üzenetére
Mit tud a pro ami hiányzott a simában? Amúgy szerintem nekem elég lenne a sima mert nem vagyok kamera fan, de valahogy engem is piszkál a pro..
Nem tudom eldönteni, hogy megér-e plusz 50-60ezret a +4GB RAM és a ki nem használt kamera..
-
gretzky77
veterán
válasz
MikeWazowski #6257 üzenetére
Alza esetén 30 nap az elállás, ne add el bukóval!!!!
-
Tölteni viszont kell valahogy, úgyhogy a kecske és a káposzta viszonylatában ilyet találtam:
Én is használtam egy ideig.
Két problémát okozott.
Egyrészt a mágneses rögzítés összegyűjtötte az összes mágneshez vonzódó szennyeződést. A tisztogatástól nem szabadultam meg,
Másrészt a telefonból kiálló rész veszélyes. Ha arra esik a telefon, az USB port csere szükségessége garantált. Huawei P20-ban cserélnem kellett. Pedig nem magasról esett a padlóra.
A következő telefonomat már vezeték nélküli használatra kerestem.
Néha használom portot monitorra kitenni a képet. Utána azonnal a dugó vissza kerül a helyére. -
-
nyitom
aktív tag
Észrevettem egy furcsaságot, ha a 2g T kikapcsolom és csak a 4 g van akkor nem lehet telefonálni látszólag fullos térerőnél .
-
gretzky77
veterán
válasz
MikeWazowski #6240 üzenetére
Hogyhogy váltottál?
-
jan herz
tag
válasz
MikeWazowski #6247 üzenetére
Nyugodtan árulhatod ettől, semmit nem befolyásol. Te nem fogod tudni se letiltani, se látni, se semmilyen formában befolyásolni az új tulajdonost... Ahogy írták: néhány hét után fog eltűnni.
-
zzola
titán
válasz
MikeWazowski #6247 üzenetére
Ha belépsz a Google fiókba, majd eszközök. Ott ki tudod jelentkeztetni a régi készülékeidet. Itt a listában 30 napig megmaradnak a korábbi eszközök, amikkel beléptél a G fiókodba.
Innen is eltűnik idővel, nekem a Samsung S24-et már nem hozza.
-
MikeWazowski
veterán
A play áruházba is, mutatja h az előző telefonra milyen appokat szedtem le, meg h az app amit nézek az előző telefonommal is kompatibilis... de miért van ott még mindig...? Nem értem.
Mindegy, akkor várok, aztán majd eldől. Lehet addig nem is árulom. Köszönöm mindenesetre...
-
gabro0
őstag
Jól sikerült ez az áprilisi update, azóta nem csörög ki a telefonom, csak nem fogadott értesítéseket kapok
Más tapasztal hasonlót? P9PXL & Telekom.
-
K82
őstag
válasz
MikeWazowski #6242 üzenetére
Kell neki egy kis idő mire eltűnik onnan.
-
MikeWazowski
veterán
Ott is voltam, és ott a régi telefonról kijelentkeztem, minden esetben. Csak az aktuális telefon, PC és TV van ott.
Olyannak tűnik az egész mint szifonnál. Ott is rendesen törölni kell a felhasználótól az adott eszközt, mert hozzá regeli be. Lehet itt is ez történik? Csak így h adjam el a régi telefont? -
K82
őstag
válasz
MikeWazowski #6240 üzenetére
Böngészőből Google-fiók -> biztonság -> saját eszközök között is nézzél szét.
-
MikeWazowski
veterán
Tegnap lecseréltem a telefonom egy próra. A régin csináltam gyári adatok visszaállítását. A Google fiókon belül,az eszközöknél ki is jelentkeztem a régi telefonból.
Azonban az eszköz keresésen belül és a Google Playen belül továbbra is felhozza a telefont. Hol kéne még törölnöm hogy teljesen lekerüljön rólam? -
vacs
veterán
Legendd tesztelte a Pixel 9a-t: link
-
Enclave
aktív tag
Lehet korai a kérdés (hétfő óta elvileg nálunk is megindult a forgalmazás) de hátha, van aki rendelt és kapott 9A-t?
Ha igen, esetleg milyen az üzemidő egy "mezei" 9-eshez képest?
Mindenhol csak szubjektív értékeket látok teszteken ("...1 napot bír ha sokat nyomkodom, 2 napot ha keveset stb-stb...") de például GSMarena ahol üzemidőket interaktív grafikonnal lehet nézegetni, fura módon kihagyták a "battery life" részt...
(tudom hogy Alzában jelenleg előrendelés van kiírva és látszólag nincs készlet de kollégám például 9800X3D cpu-t rendelt elő és a hivatalos premier után 1-2 nappal már csöngetett nála a futár, holott hetekig az volt kiírva hogy "előrendelés" és látszólag nem volt készleten) -
K82
őstag
válasz
forintuser #6230 üzenetére
Nem rajongok a wireless töltésért és én sem szeretem fedetlenül hagyni az USB portot.
Tölteni viszont kell valahogy, úgyhogy a kecske és a káposzta viszonylatában ilyet találtam:
[link]
Bevált ez a kis mágneses cucc mert működik vele a gyorstöltés és az Android Auto is. -
balint82
senior tag
válasz
forintuser #6230 üzenetére
Gyors Google .
Gondolom smán lehet Pixelre is venni specifikusat , vagy 3d-vel nyomtatni. -
forintuser
őstag
Sziasztok. Buta kérdés. Létezik valamilyen dugó a töltő nyílás bezárására? Koszos helyen dolgozok, és amúgy is wireless töltöm a telefont. Megelőzendő a bajt. Köszönöm a válaszokat.
-
vacs
veterán
válasz
MikeWazowski #6227 üzenetére
Nem lehet.
Az oldal tetején az Összefoglalót javaslom átolvasni. -
MikeWazowski
veterán
Azt nem lehet beállítani, hogy az appokon ne csak pötty legyen ha van értesítése, hanem számmal jelezze?
-
embe
nagyúr
Pixel 9 - hez kamera frissítés jött ki. Bár én ezt az új kezelőfelületet nem látom.
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok,
Pitaka tokot használ valaki Pixelre? A magsafe töltés nem annyira prio, de a slim tokokat kedvelem, és eddig a Pitaka-val meg voltam elégedve más készülékek esetében...
Köszi
-
embe
nagyúr
Na végül ez a tok lett. Ringke Onyx Magnetic.
Ma jött meg, nagyon minőségi érzete van, magsafe-s töltő tartó az autóban stabilan tartja. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
macilacipaci #6199 üzenetére
Nálam takarékos módban mennek fel a képek, de jellemzően így is 5 és 10Mb között van a fájlméret, és nem ritka a 10-nél nagyobb sem. Ez persze sok tényezőtől függ, nem tudom, ki lehet-e jelenteni, hogy nálad valami hiba van.
-
válasz
macilacipaci #6199 üzenetére
A jpeg veszteséges tömörítési eljárás. Az eredeti felvételt optimalizálva tárolja.
Ha jobbat szeretnél, akkor a mentést állítsd át. RAW-ra. Hatalmas fájlokat fogsz kapni, de legalább ízlésed szerint dolgozhatod fel. -
kene84
aktív tag
Rendben, köszönöm a tanácsokat, kipróbálom.
-
dominating
tag
igaz nekem p7-em van, de ha 100%ig töltöd akkor kb megduplázódik az üzemideje. az a maradék "20%" tapasztalatom szerint inkább 50%. Adaptív töltést tedd 100%-ra, beállított ébresztő előtt 1 órával tölti fel, kb semmi baja nem lesz az akkunak. Szerintem ennek a 80% akkor van értelme, ha napközben is töltöd vagy autóban.
-
-
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
abszolút nem panaszkodásképp, csak inkább megerősítést várva kérdezem.
Vettem egy használt(fél éves) P9-et, 80%-ig töltöttem eddig 3 alkalommal, tehát tényleg nemrég óta van nálam, de a 3 óra 50 perc kijelző idő az teljesen normális nála?(11%-n van most)
Csak azért kérdezem, mert nem ehhez vagyok szokva. Nyilván több kijön belőle ha elkezdem 100%-ra tölteni. Előre is köszi. -
M_norbi
csendes tag
válasz
MikeWazowski #6200 üzenetére
Nálam áprilisra váltott ma reggel egy frissítés után.
-
zzola
titán
válasz
MikeWazowski #6204 üzenetére
Nekem nem, csak tegnap.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Ma is jött egy 35 megás, de maradt márciusi.
-
embe
nagyúr
Én mindig is droidos voltam. Egy éve vettem egy Iphone 13-ast. De most úgy döntöttem visszatérek. Amilyen nehéz volt azt megszokni .... most nem annyira könnyű visszaállni. 1-2 dolog van ami kicsit döcögősen működik a Pixelen, ami az almával könnyebben ment. ha nem adom el gyorsan, még lehet az marad, és a Pixel megy.
-
válasz
Most Android 15 van ugye? Nekem március 1-et ír utolsó frissítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest