- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstaye
tag
válasz
consono #7143 üzenetére
Felső legördülő menü ikonok átláthatatlansága, wifi-mobilnet nincs külön, kattintással plusz ablak nyílik, nem egyből ki/be kapcsolja a funkciót, home screen baloldala tabu, nem lehet kirakni oda ikonokat, telefonhívásnál ha lerakod, akkor csak egy felirat van, hogy vége a hivasnak, nem vált sotetre vagy más erősebb vizuális visszajelzés. Ikonok és betűméret beállítása nem túl konzisztens, mikor a facebook kényelmesen olvasható, akkor a beallitasokban már nagy minden. Tudom, lehet tenni launchert, dial appokat, de eddig minden telefonomon a normál szintet megugrotta a gyári, itt nem annyira.
A legidegesítőbb pedig a wifi: amire csatlakoztatva nálam azt produkálja a telefon, hogy nem jönnek meg az értesítések, ph nem tölt be, gmail keresés csak homokórázik. Azert is fura, mert a weboldalak betöltődnek, de az ilyen kisebb forgalmat generáló dolgok nem. 1 nap után ennyi. -
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor #7139 üzenetére
Csak alapul véve az elődjét a 200-ast , nem tartja az árát sehogy , 1-2 hóna és 150 alatt lesz .
-
Firstaye
tag
Erre a wifi nem működésre van valami megoldás? Láttam, hogy más is küzd vele, töröltem a hálózatot, stb, de a kisebb adatforgalommal járó dolgok nem mennek 10-bol 9 alkalommal wifin (gmailben keresés, ph, értesítések nem jönnek meg), böngészés megy. Kicsit vicc kategóriának érzem ezt a problémát 2025-ben. Pixel 8a-rol van szó.
-
nutfile
aktív tag
múlt héten Barcelonában voltam pár napot, azóta csak LTE kapcsolatom van a P8-on.
korábban végig 5G-n lógott itthon a Telekom hálózaton.
szvsz minden jól van beállítva, mégsem megy vissza 5G-re, marad LTE-n.
céges fizikai simen és privát e-simen is ez a helyzet.mit tegyek, hogy legyen 5G-m?
(igen, mindkét sim-nél be van állítva preferált hálózatnak az 5G) -
manokaki
addikt
szerintetek
melyik a jobb vétel ?
új Honor 400 pro vagy 1 hónapos Pixel 9 Pro ? ( 220 illetve 250 e Ft )
-
Bilux
veterán
Megvan, kellett bele sim
ezek szerint csak wifin használva nem működik minden képen kell neki ehhez mobilhálózat is
-
Bilux
veterán
válasz
ozeviktor92 #7128 üzenetére
De most komolyan így hogy menjek vissza stabil 15-re?
-
juve600
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #7128 üzenetére
Akkor jön a stabil 16 a napokban?
-
Bilux
veterán
válasz
ozeviktor92 #7125 üzenetére
Akkor nem csak nekem nem megy? Vagy nem értem nem lehet ezt szarul csinálni olyan egyszerű...
-
juve600
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #7125 üzenetére
Én tegnap este léptem ki és azonnal feldobta az A15-öt
-
Bilux
veterán
Van egy pixel telefon ami bent volt béta programban. Kiléptem belőle de nem kaptam meg ota a stabil Android 15-öt... Mit rontottam el vagy meddig kell várni?
Vagy most csinálnom kell egy gyári visszaállítást?
Köszönöm -
Fradipuma
tag
Valaki esetleg a #7064-re? Ezzel szívok az autóban. Amint csatlakozik a fejegysèghez, a telefonròl eltűnik a térerő és a mobilnet is, a térerő jelző mellett pedig megjelenik a műhold. Le kell csatlakoztatnom az autóról a telefont, makd újra csatlakoztatni, és akkor már faja minden. Mondjuk van, hogy csak 5. csatlakozásra nem dobja be ezt az üzenetet és már elég frusztráló kezd lenni.
-
nagytalpu
csendes tag
Az a baj hogy nem értem a Google hova akarta pozicionálni ezt a telefont. Kicsi az akku, lassú a töltés, gyenge a modem, rossz PWM érték, turkáljak a fejlesztői beállításokban hátha jobb lesz a GPS.
Még így is ellennék vele - vettem vezetéknélküli töltőt, GPS-nek használnám a másik telómat-, de megfájdul a fejem ha öt percnél tovább nézem.
Egy nem fejfájós átlagember nem bíbelődik a fejlesztői beállításokkal, kipróbálja, megállapítja hogy van ennél olcsóbban jobb alternatíva és visszaviszi a boltba.
Sajnálom nagyon, pont egy ilyen telóra lenne szükségem, de ez nem jött be.
Megvárom a Pixel 10-et és teszek egy újabb próbát. -
tomboy0013
veterán
Nálam még a 7 Pro is jobb ezen a téren mint asszony i15-e, külföldön észlelhető leginkább. Nem értem annál miért nem megy a problémázás a térerő témában, tavaly siralmas volt Sziciliában, konkrétan nem lehetett normálisan csatlakozni, állandóan dobálta el a hálózatot, meg a mobilnet is sokkal gyengébb volt. 2 hete Párkányban mobilnetnél lehetett észrevenni, hogy alig tölt be neki valamit, a Pixel-em meg azonnal hozott mindent azonos mobilhálózaton.
-
-
nagytalpu
csendes tag
Sajnos megy vissza a Pixel 8a a boltba.
Két hete vettem, azóta barátkozom vele.
Baromi jó telefon, de a PWM... Fáj a szemem, fejem.
Na meg az az eset amikor nem tudott külföldön hálózatra csatlakozni.
A GPS sem áll a helyzet magaslatán, nehezen talál pozíciót és akkor sem igazán pontos.
[kép] -
Csepy
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #7097 üzenetére
Tényleg? Ez érdekes. Nekem Pixel 9 Pro és Pixel 7 van, mindkettőn települt.
-
leslien
nagyúr
ha ez [link] igaz nem lesz Pixel 10.. marad az Oppo nálam. ami nem baj,de menjenek a pics@ba...
-
Csepy
Topikgazda
Reggelre megérkezett az Android 16 QPR1 beta 1.1.
Elsősorban bugokat javítottak. -
steewcv65
őstag
válasz
grizlisandor #7088 üzenetére
Akkor el is adom a telót, velem nem szórakoznak
-
Sofian
őstag
válasz
grizlisandor #7088 üzenetére
E hónapban jön, ez official google kommunikáció. Csak az a pletyka nem jött be hogy az első kedden.
-
steewcv65
őstag
Sziasztok, mikor jon a droid 16?pixel7
-
grizlisandor
veterán
Ott a rezgés meg a némítás gomb is, 7a esetén.
-
juve600
nagyúr
Vissza raktam az A15 -öt , ugyanúgy nincs rezgés ikon
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
A16 béta, a mindig mutassa az ikont rezgő módban be van kapcsolva, mégsem mutatja, ez bug lehet ?
-
manokaki
addikt
Sziasztok
Elfelejtettem ,hogy lehet változtatni fent az értesitési sávban jobbra a wifi , a jel erősség , aksi , stb jelét pixel 4a tudtam de most nem találom !?
-
Fradipuma
tag
Sziasztok. Ezt a funkciót hogy tudnám kikapcsolni?
-
Rchrd91
kezdő
Végülis lesz frissítés, vagy tolódik?
-
juve600
nagyúr
A16 QPR1 Betát felrekartam én is ,eddig jó
-
szlaci888
aktív tag
Sziasztok,
Nincs valakinek eladó 7 Pro, aminek törött a kijelzője, nekem az alaplap kellene egy cseréhez. -
K82
őstag
Nem egészen, a sokéves átlag szerint 10:00 AM (PST) után szoktak felkerülni a system image-ek. Mi kilenc órával vagyunk errébb, szóval este hét után már lehet nézelődni. Kivételek persze akadtak, de az esetek nagy részében este nyolc előtt már flasheltem az új verziót.
-
tomboy0013
veterán
válasz
dombila #7057 üzenetére
Úgy rémlik hogy tovább visz a béta profram az újabb főverzióra amikortól OTA érkezik meg az újabb főverzió bétája.
A negyedéves frissitésekből úgy lehet kilépni ahogy írtam is, legyen az bármelyik, amikor megjelenik az új akkor ki kell lépni a béta programból és bevárni a stabil frissítést. -
dombila
őstag
válasz
tomboy0013 #7033 üzenetére
De gondolom a QPR2 Beta-ból is ki lehet szállni, mikor megjelenik a publikus QPR2. Az A16 QPR Beta nem visz tovább az A17 Beta programba, ugye?
-
juve600
nagyúr
-
Thom!
veterán
Nem hiszem hogy ma megjelenik inkább a jövőhét...
-
vacs
veterán
developers.google.com/android/images
Frissítsd szorgalmasan az oldalt és ha itt megjelenik az Android 16, akkor szólj.
-
Xelo
addikt
azt csicseregték a madarak hogy 7 perc múlva kint az android 16 stabil. kíváncsian várom hogy az igazat csicseregték-e.
-
Bilux
veterán
válasz
ozeviktor92 #7046 üzenetére
Ugyanezt mondtam hogy s25 ultra van a fiókban. Semmivel nem lassabb sőt!
-
rtrace
junior tag
"Pixel 4 óta szerintem 80%-ban a kamera visszafejlődőtt"
A P4 pont az a generáció, amikor gyárilag opcionális HDRE már nem volt, bracketing ZSL-ben meg még nem. Volt helyette viszont nyomás rajtuk a többi gyártó miatt, hogy még gyorsabb legyen a képrögzítés és még nagyobb dinamikatartományt hazudjanak a képre, aminek ez lett az eredménye. Nehogy már ezt a korszakot sírjuk vissza...
Még a legegyszerűbb nappali kültéri képeken sem látom, hogy a régi mitől lett volna annyira jó, az újak meg mitől nem. Kicsit is nagyobb kihívást jelentő helyzetekben pedig már teljesen egyértelmű, hogy nem visszafejlődés történt, legyen az HDR, low light, vagy mozgó téma.
-
Essien
aktív tag
Az a baj hogy így is sokkal jobb kamera a többi márkánál. Nem azt mondom hogy a képek minősége sokkal jobb hanem szinte minden kép elfogadható minőség. Samsungnal (sima s25) sírva tudtam volna fakadni amikor beltérben mozgó gyerekről csináltam képeket.(Kb mind törlés) iPhone-nal picit jobban helyzet és még xiaomi volt nálam ami szintén ugyan ez... Nekem magasan a legkiegyensúlyozottabb telefon az utóbbi időben a pixel 9 pro.
-
vacs
veterán
válasz
Viper26 #7041 üzenetére
Ez elég nagy újdonság és előrelépés lesz:
A Google új Tensor G5 chipje megszabadulhat a Samsung korlátaitól. -
Viper26
nagyúr
Megvárom akkor, és majd kiderül.
Még ősszel volt nálam egy sima 9-es kb egy hétig, már akkor is tetszett.
Pro-ban gondolkozom én is.Android Auto gond nélkül megy (wireless)?
-
Bilux
veterán
válasz
Viper26 #7036 üzenetére
A Pixel 10 család hivatalosan augusztus 13-án mutatkozik be, egy hétre rá pedig - augusztus 20-án - meg is kezdődik a forgalmazása, állítja az Android Headlines és OnLeaks közös riportja. Az esemény helyszíne egyelőre rejtély, de az biztos, hogy az előrendelés már 14-én indul.
-
válasz
Viper26 #7036 üzenetére
Ha nem égetően sürgős a váltás, várni mindig érdemes: ha más nem, olcsóbban kapsz 9 pro-t
. Hogy miben lesz jobb a 10-es nem tudjuk, lehet semmiben - akkor is megspórolsz némi pénzmagot és mondjuk fél évvel fiatalabb akksid lesz.
Ha igyekezni akarsz, akkor valóban, a 9 pró egy elég jó cucc szvsz.
#7037: belenézek majd, gugli térkép. Nekem az lenne jó, hogy ki lehessen kapcsolni a képernyőt + szüneteltetni az egész GPS-esdit amikor van pl egy 200km-es egyértelmű autópálya-szakasz, majd amikor újra bonyolultabb területre érek, egy tapicskolással újra aktív az egész.
-
Thom!
veterán
AI egyelőre nekem nevetséges.
Android9 óta igazán nagy változás nem történt sőt...
A16 QPR1 hoz egy új skinszerűséget amitől hanyatt kell vágodni...
Pixel 4 óta szerintem 80%-ban a kamera visszafejlődőtt -
Viper26
nagyúr
Mivel az utóbbi időben egyre több gondom van az iOS kapcsán, gondolkozom a váltáson.
Azt nem tudom mennyire érdemes várni a 10-es szériára, állítólag nagy különbségek nem lesznek. -
A kugli hitelesítő appot levédtem a telefon feloldó PIN-nel. Lehet valahogy másféle kódot/jelszót megadni neki? Pl arra az esetre, ha navigációs használat miatt kikapcsolnám a képernyővédelmet?
-
tomboy0013
veterán
válasz
PACSA75 #7013 üzenetére
Amikor feldobja a telefon a QPR2 béta 1-es frissítést, akkor kell kilépni a béta programból és megvárni a stabil frissítést. Arra kell figyelni hogy ne indítsd el a telepítését a QPR2 béta 1-nek. Ha mégis elindítod akkor még a letöltés közben ki kell lőni a netet és újraindítani a telefont.
-
Tegnap este megvolt a töltési kísérlet bekapcsolt állapotban: szépen megy a 80% akksivédelem
.
A nagyfrissítéssel bizti ami bizti alapon kicsit várok majd...
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
MikeWazowski #7020 üzenetére
Úgy tudom, 27-én csak egy zártkörű "superfans" esemény lesz, ahol a beharangozás szerint megmutatják nekik az új Pixeleket is. Ám a tényleges megjelenés valószínűleg ennél később lesz, július-augusztusban.
-
Sofian
őstag
válasz
MikeWazowski #7024 üzenetére
A 16 hamarabb jön (ma elvileg) mint a pixel 10.
-
Bilux
veterán
válasz
MikeWazowski #7020 üzenetére
Augusztus szeptember előtt nem gondolnám, hogy lesz pixel 10
-
bigdady
nagyúr
Frissíti magát a 8a azt irja telepítené 15-öt. Már kint van? Nem bétázok, elvileg
Erdmes felrakni vagy még nem kiforrott? -
Xelo
addikt
válasz
MikeWazowski #6999 üzenetére
semelyiknél se, max ha gondod van a telefonnal. nagyobb frissítés után mindig gyenge az akksi meg jobban melegszik a telefon kb egy hétig mert újrakalibrálja magát de ettől nem kell félni.
-
bigdady
nagyúr
Hát ez nem csinál semmit. Power és le gombra bejön egy DOS szeru felület de recovery vagy rescue mode után no command felirat.
Decice state: locked. Van jelentősége? Más otlet? Igazából nincs is nagyon lehetőség csak power off, restart bootloder persze ezekre semmi.. (töltöttség 36% ha power off után felrakom újra tölteni) -
PACSA75
őstag
válasz
ozeviktor92 #7008 üzenetére
Szuper. Köszi az infót🙏. Esetleg ha bárkinek eszébe jut, amikor kijön a stabil QPR1, jelezze majd, hogy a bétások (aki szeretne), tudjunk kilépni.
-
TTomax
félisten
Bétán nem mennek a banki appok igaz?
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Rendeltem egy 8a-t a yetteltől de nem kapcsolt be ezért toltore raktam most kb 10 perc után felvillan 3mp-enkként a Google felirat fehér háttérrel majd elalszik és így tovább. Kuka? -
MikeWazowski
veterán
válasz
macilacipaci #7001 üzenetére
Ne tudom h menni fog-e, érdemes lehet akkor várni.
-
macilacipaci
csendes tag
válasz
MikeWazowski #6997 üzenetére
Eduroam menni fog vele? Már a 15-el az volt, hogy a CATEduroam Appnak túl új, csak a GetEduroammal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged