- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Montesantos
üzenetére
Használd megelégedéssel! -
embe
nagyúr
válasz
Montesantos
üzenetére
Nekem B-Teles telóm van, számla ok, illetve EU-s modell, mutatja is a garit a Google oldal.
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem nem volt, nem is ertem
-
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Ohh, bocsi...
Alkalmazasok, messenger, ertesitesek es engedelyeknel volt egy olyan,h teljes kepernyos ertesites.....na ez volt kikapcsolva
-
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Megtalaltam, koszonom szepen azért
-
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Van otleted, merre keresgeljek?
-
-
steewcv65
őstag
Egy kerdes...
Hivnak messengerben es billentyuzar alatt egy kis ablak jelenik meg, hogy felveszem vagy elutasitom.Viszint elsonek fel kell oldanom a telefont....Otlet?
-
Üdv mindenki!
Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy aktív hívás közben ne nyíljon fel a kijelző? Máskor mindig ujjlenyomatot kér, de ha beszéd közben hívnak, felnyílik, és össze vissza nyomkodom a fülemmel...nagyon zavaró.
P7P, ha ez fontos.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
krono.
tag
válasz
Montesantos
üzenetére
Napi szinten kérdezi valaki, olvass kicsit vissza. Partnero eddig mindenkinek EU modellt adott, de Google oldalán rá is lehet csekkolni a szériaszám alapján. Ha EU modell, akkor javítják Googlenél így mindegy honnan veszed.
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy s20-at használok megjelenése óta, lassan megérett a cserére... pixel 10 256- vagy 10 pro 256 a jelölt a Partnero GSM vagy B-tel vásárlás lenne, elsősorban garis ügyintézés érdekelne.... vagy maradjak a "normális" áruházaknál?
-
Essien
senior tag
Nem tudjátok hogy a 10 pro XL kamera védő üveg jó lehet a sima 10 pro-ra?
-
gulb
őstag
Kb p6p ota nem hasznaltam tokot..elotte apigen minden valtozata. Most kaptam egy ingyen tokot a Google-tol egy Mous hat csak azert van rajta mert ingyen van amugy nem hasznalnam....
-
dussy
őstag
+1 a Spigen Liquid Air -nek.
-
Mostly Harmless
tag
háztáji hírek: a Gemini útmutatása alapján sikerült életre rugdalni a Timely-t Android 16-on.
ha holnap nem alszom el és nem kések el a munkából, működik.
-
Mostly Harmless
tag
válasz
MacEdm
üzenetére
Spigen Liquid Air nagyon jó tok, én is sokáig használtam 9 Próval.
Sportoláshoz (én MTB-zek) ajánlható még a Rhinoshield SolidSuit, kicsit vaskosabb, de nagyobb biztonságérzetet ad.
Télire, elegánsabb napokra meg ez a valódi bőr (tényleg az, újonnan egészen bőr szaga volt) az Aliról. -
Madoc
veterán
Köszi

-
Csepy
Topikgazda
Bukk900: ugyanazt találtuk

-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Ki milyen tokot használ/ajánl pixel 10 prora? Érdemes rá megvenni a gyárit ?
Illetve kijelzővédő fólia ajànlásokat is elfogadok
-
zoo8800
veterán
válasz
Csápájev
üzenetére
Nekem a Pixel előtt S22 volt, abban sokkal jobb ujjlenyomat olvasó volt. Abban nem optikai, hanem ultrahangos olvasó van, aminél nem kell nyomva tartani az ujjadat az olvasón, elég csak megérinteni a feloldáshoz. Mindkét telefonon pontos az olvasó, csak az S22-n sokkal gyorsabb és kényelmesebb a technológiai előnyéből fakadóan. Emiatt javasolnám a Pixel 9-est a 9a helyett.
(abba most ne menjünk bele, hogy az S22 flagship, a másik meg nem, tudom én is) -
steewcv65
őstag
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Ott vasaroltam,minden okes
-
válasz
bozsokiandra
üzenetére
-
bozsokiandra
tag
Partnero GSM-el mi a tapasztalat?
Neten vegyesek a vélemények és feltűnően olcsóbb, mint a többi bolt. -
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Felsoroltak közül, a 9-est venném.
-
Csak azt ne felejtsétek el, hogy ezek az akkukapacitás % értékek nem lineáris értékek, hanem mindig az aktuális adatokból számolja.
-
zoo8800
veterán
válasz
bozsokiandra
üzenetére
Nemrég vettem egy 9a-t. Így utólag biztos, hogy a 9-est választanám a jobb ujjlenyomat-olvasó miatt. Egyébként szuper a 9a is.
-
domper2015
senior tag
Van egy Huawei Nova 10 telefonom, ezt hasznom cégesként. Zenét hallgatni, levelezni,telefonálni, stb..Naponta 2-4 alkalommal töltöm gyorstöltővel, laptoppal vagy autóstöltővel. 27 hónap aktiv használat után 94%-oszt az akksija, pedig előtte egy évig dobozban pihent. Ilyen használat mellett a Samsung A52s már elfogyasztott 2 db gyári akkut és amikor eladtam jeleztem a vevőnek, hogy nem egy szuper az akkumulátora.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
littlemamba
üzenetére
A kijelző színein lehet alakítani a kisegítő lehetőségeknél van színkorrekció, azzal sokkal jobb, neten vannak róla infók, talán a fejlesztői beállításokban is kell állítani valamit de ez nem biztos. Azóta sokkal jobb, fehérebb a fehér. Még mindig nem olyan hófehér mint egy samun vagy a régi poco-mon, de a mostani állapot kifejezetten tetszik 1-2 hét használat után, kellemesebb ránézni mint a régire, pedig eleinte nem szerettem.
-
BoB
veterán
válasz
littlemamba
üzenetére
Sajnos ez az egész beépített akksi élet mutató a visszájára sült el. Ahelyett hogy segítene, becsapja a felhasználókat akik nem értik ez hogyan is működik, és kikapcsolják az intelligens és max 80%-ra töltést, amivel megrövidítik annak élettartamát. De mivel a beépített kapacitás mutató nagyobb számot fog mutatni (kezdetben), azt hiszik jól jártak....
-
littlemamba
aktív tag
Még az akku téma margójára leírom, hogy nálam mi történt.
P9a, első pixelem. November legeleje óta van meg, eleinte 80%-ra töltöttem, sok használat mellett, nem éjszaka és kábellel. Aztán január elején már teljesen kétségbe voltam esve, mert 97%-os volt az akku állapota. Itt siránkoztam, amikor írtátok, hogy engedjem 100%-ig.
Pár nap (1 vagy 2) múlva felment a kapacitás 98%-ra, amivel meg is barátkoztam, de csodák csodájára ma (így kb 1,5 hónnappal az után, hogy kivettem a korlátozást) már 99%-on van. (81 ciklussal, ami nem kevés időarányosan...)
Egyébként amióta elengedtem 100%-ra az első észrevételem az volt, hogy mintha-mintha lassabban merülne. Persze ez lehet beképzelés, de közben azt gondolom nem az.
Itt írta valaki a héten, hogy amúgy jobb volt, amíg nem tudtuk és nem nézegettük és igazából ezzel teljes tudok menni. Néha elgondolkozom, hogy tényleg ebből ügyet csinálni (és frusztrálódni rajta) mennyire nem okés működés. Ez egy használati tárgy végső soron.
Amúgy nem gondoltam, hogy meg tudom igazán szeretni a 9a-t. Tetszett a Pixel, különösen P9P-ket nézegettem megjelenés óta... Korábban balckberry user voltam, aztán, amikor már nem volt mit venni, akkor egy Zenfone10-re váltottam, de sajnos 2,5 évesen elhullott. Gyorsan kellett valami, így lett a viszonylag olcsó 9a. Attól féltem túl nagyot váltok lefelé, de a kijelző színein kívül komolyan megszerettem mára.
-
*RLaci*
addikt
válasz
bozsokiandra
üzenetére
9.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
bozsokiandra
üzenetére
a 9-nél is újabb gorilla glass
Azért a Victus 2 a 9-ben egy nagyságrendekkel jobb üveg, mint az középkategórába készülő, kültséghatékony (értsd gyengébb minőségű) 7i a 10a-ban.
-
bozsokiandra
tag
10a vs 9 vs 9a
Melyiket vennétek?
A káva nem zavar, a kiálló kamerasziget sem (tokkal használom a telefonjaimat). Videózni nem szoktam, fotózni ha tudja a mostani 7a-m minőségét nagyjából az már nekem megfelel. CPU, GPU nem annyira fontos, játékra nem használom csak egy normális minőségű telefon kell amit jópár évig használhatok még.
A 9a mellett szól a kedvező ár, de Exynos 5300 modemje van. Sokat használom vezetés közben. Ez számít annyit amennyire egyes cikkek kiemelik (kapcsolat stabilitás, energiatakarékosság)? A mostani 7a-val azért nem vagyok teljesen megelégedve ilyen szempontból.
A 9 mellett szólna hogy kisebb méretű (nem szeretem a nagy telefonokat) és újabb a gorilla glass. A modem már az 5400-as.
A 10a mellett szól a szintén új modem a 9-nél is újabb gorilla glass és a hosszabb support (bár kicsi az esélye, hogy 7 évig használnám még ha nem is vagyok az évente telefont cserélő típus). -
morfondőr
addikt
Én is használtam, csak a telefon képernyőjén, úgy meg kínszenvedés volt egy e-mailt is elküldeni az asztali gépről. Nekem már az új volt, hogy egy ilyen dokkolót rádugva monitor és bill/egér ráköthető. Persze bt-n eddig is lehetett, de pont az a lényeg, hogy kb. mindenhol elérhető perifériákkal lehet dolgozni. De amúgy ha csak sima képernyő tükrözés lenne, akkor az sem volna olyan zökkenőmentes, mert kevés olyan monitor van, aminek egyezik a képaránya, felbontása a telefonéval. A desktop mód meg a monitorhoz igazítja a felbontást.
-
morfondőr
addikt
válasz
nemszamit
üzenetére
Erre én is felkaptam a fejem, ha nem is a telefonban lesz az egész iroda, de ha kap az ember egy desktop felületet és távoli asztallal kapcsolódik egy Windows gépre, akkor bármi is megoldható.
Ezt a dokkot találtam a legolcsóbban, ami tölt is és talán nem annyira no-name: Genius UH-500
Esetleg valakinek van tapasztalat vele? -
gulb
őstag
Kb mar mindenre is eleg lehetne egy Pixel10p telefon... Siman dokkolhato lenne es mehet rajta az osszes irodai alkalmazas. En az IpadPro M4 chippel szerettem volna ugy hasznalni mint egy Macet de hat sikerult az Applenek azt is elb...nia;(( csak eppen nem ugy mukodik ahogy kellene. Ez az Android opcio sokkal jobbnak tunik. Nagyon birnam ha nem kene laptopot hordanom magammal meloba csaknegy image elindul es dolgozok majd lezarod es kesz.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
86% tartozik 551 ciklushoz.
-
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Nekem újdonság: (már nem csak béta környezetben) működik a desktop mode / Google Pixel Asztali Mód.
Roviden: lehetővé teszi, hogy Pixel telefonodat egy külső monitorhoz csatlakoztatva, egy hagyományos asztali számítógéphez hasonló élményt kapj. Ez nem csupán a képernyő tükrözése, hanem egy optimalizált, többablakos környezet, amely támogatja a külső billentyűzetet és egeret is. A funkció a DisplayPort Alt Mode technológiát használja, amely az USB-C porton keresztül képes videójelet továbbítani, és ezáltal egy teljes Android asztali élményt nyújtani.Részletes bemutató: [link]
Alin vettem 5k-ért USB HUB docking station-t és gördülékenyen működik minden a videó szerint!
Beállítások / Fejlesztői beállítások / Ablakkezelés (lista végén, érdemes mindent bekapcsolni)
-
zolka95
őstag
Német Amazonon:
Pixel 10a - 175 ezer
Pixel 9a - 115 ezer -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nem egy cellás a Pixelek akkuja?
-
Fradipuma
tag
Sziasztok, egy kis segítsèget szeretnèk kérni! Egyik napròl a másikra megszűnt működni a mindig aktív kijelző módom. Nem állitottam át semmit, nem nyúltam semmihez, de ha lezárom a kijelzőt, ki is adja a mindig aktív mòdot (mutatja az órát, időjárást, stb-t) de 20 másodperc után mégis teljesen elsötétül a kijelző, nem reagál ha rákoppintok arra se, csak ha a bekapcsoló gombot lenyomom arra ébred újra a telefon. Valakinek valami tippje esetleg?
-
hibavissza
veterán
Üdv, 9a, létezik, hogy nem teljes a magyar menü?
-
-
aldebaran
addikt
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Decemberben kezdte, ha nem akksi, akkor el tudom képzelni, hogy a negyedéves frissítésben volt valami... és akkor talán a márciusi helyrehozza.
Munkaeszköz, inkább nem mókolom.
aldebaran: DevCheck app. Korábban volt, hogy hozta a menüben, ma már nem.
-
krono.
tag
válasz
aldebaran
üzenetére
DevCheck nevű alkalmazás.
Íme a "megkínzott" developer Pixel 6-unk, ami vagy bedugva pörög 100%on, vagy csutkára le van merítve. Meg is látszik az akku állapoton sajna... De egyébként villám, ennyi év után is. Persze ezen csak pár alkalmazás van telepítve, úgyhogy nem teljesen valós életbeli helyzetben van.

-
Hogy legyen egy rendesen használt Pixel 6 is, enyém lassan 4 éves, nem gyilkolom, általában 80%-ig töltöm, de nem is babusgatom.
- 2022. júniusi
- 697 ciklus
- 88% kapacitás
[kép]Az utóbbi 3 hónapban kezdte, hogy random kikapcsol / újraindul kb. 2 hetente 1x. Csak azt veszem észre, hogy kikapcsolt, vagy a PIN-t kéri, tehát nyugalmi helyzetben produkálja. Gondolom az akku okozza.
Cserélni egyelőre nem sürgős, vélhetően megvárom vele a P11-et. Legfeljebb az 5G-t hiánylom, amúgy gyors, minden igényemet kielégíti.
-
gretzky77
veterán
Na én például ezért utálom, hogy ezt a hülyeséget is átvették az iOS -ből. Ott is mindig ez a téma, hetente kéthetente előjön valaki berakja és indul a cunami, hogy így meg úgy ennyi ciklus és csak ennyi % . Semmi értelmét nem látom csak azt, hogy ezen pörögnek a userek és csak frusztrálják magukat. Egy dologra jó kb, hogy eladásnál a kedves vevő az akksira hivatkozva tudjon alkudni! Ez egy használati tárgy, úgy használom, töltöm ahogy nekem szükséges, általában este megy vezetékmentes töltőre, egyszerű Alzás, és a napot simán kibírja, ha nem akkor rátöltök. Ha eljutok odáig akkor majd egy akku csere, de általában előbb cserélek telefont.
-
nálam 59 ciklus 2025.05.23. óta, 97%, pixel 10 pro
-
szkorhetz
őstag
P9P XL.
-
gulb
őstag
válasz
Mostly Harmless
üzenetére
Nalam 137 ciklus az Aug vett p10pxl es 100%
nem ertrm mit nezegetjuk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T 12/256GB, Fekete (Alza gari 2028.01.19) plusz tokok. BESZÁMÍTOK!
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49sm8600pla 49" hibás TV
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Használd megelégedéssel!

lásd:

Először vpn-nel kerestem.

nem ertrm mit nezegetjuk..