Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bbendre
őstag
Akinek van (még) Pixel telefonhoz Gemini Pro előrhetősége (Vagy előfizet)
az nem csak a Gemini Pro-hoz fér hozzá, hanem:1000 credit van ezekre :
https://labs.google/fx/Valamint itt is több minden elérhető és égetetőek a kreditek:
https://notebooklm.google.com/Van még valami amit kihagytam? Minden tipp jöhet még

Havi 1000 kredit nem kevés azért -
Csápájev
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szerintem sehogy

-
peugeotmate
addikt
válasz
Csápájev
üzenetére
A PWM érzékenységet hogy tudnám előre kiszűrni azon túl, hogy használom egy ideig a készüléket és rájövök, hogy az vagyok-e?
Bár már azt is olvastam, hogy ez az érzékenység idővel is ki tud alakulni nem megfelelő kijelzőt nézve... Elvileg a MacBook Prom M4-em is alacsony PWM-es. Telefonom iPhone 11, iPad 010-em - ezek még LCD-k és tényleg nem bántó nézni őket. Ár/értékben nagyon jó a 9a. -
-
ddsteel
senior tag
válasz
Essien
üzenetére
Ez a káva téma abszolút túl van lihegve szerintem, egyáltalán nem feltűnő. Pár tesztben láttam én is, hogy negatívumként írják. Sőt, van a tesztek után mondjuk 5 negatívum és abból ez az egyik. Hát nekem egyáltalán nem az, ezt nem említeném meg. Viszont olyat is olvastam, hogy valaki meg direkt örül, hogy kicsit nagyobb a széle, mert ahogy hozzáér az oldalához, vagy kicsit feljebb a kijelző felé, nem veszi fantomérintésnek, nem nyomja meg véletlenül a kijelző szélét.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Telekomba próbáltam nyomkodni, de sok funkció le volt tiltva. Azt hiszem a 10 vagy a 9 volt kirakva.
Pedig erősen gondolkozom egy 9a-n.
Vastag a káva, viszont kompakt és olcsó és jó a kamerája. Telekomtól 100 körül tudnám elhozni. Iphone 16-17 drága. 15 már viszonylag régebbi. S25 meg szeirntem nem igazán ér 140-el többet a 9a-nal. -
ddsteel
senior tag
válasz
Rhino82
üzenetére
Szia, a kerek ikonokat én is utáltam, már négyzetesek vannak. Töltsd le a Nova Launchert és azzal be tudsz állítani négyzetes ikonokat. Asszem gyárilag nem lehet. Gyárilag az NFC kikapcsolására sincs külön gomb, ahhoz is le kellett töltenem külön progit (NFC Quick Settings). Ezek nálam fura és érthetetlen hiányosságok voltak de úgy látszik, másnak is, mert van rájuk megoldás

-
bbendre
őstag
válasz
Rhino82
üzenetére
Olyan mint az iOS csak Android.
A témák alatt tudod váltani az ikonokat, de első körben firssíteni kell a telefont meg kell neki egy kis idő mire ez az opció megjelenik
Nekem minden FR után idő mire át tudom állítani 5 ikon szélsre a home screent mert az opció nincs ott egy ideig...
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Nem volt még pixelem. Van amit szokni kell a stock androidon a többihez képest? Kötöttebb, butább vagy ilyesmi?
Illetve mindenhol ezekkel a kerek ikonokkal látom. Ezt lehet módosítani gyárilag? Vagy csak play áruházból letöltött témával lehet? -
Tigo
tag
Sziasztok!
Most lett először Pixelem. (10 PRO)
Vannak bármilyen "titkos" trükkök, beállítások, amelyek pozitív irányba viszik a telefon működését? ... vagy csak "jópofa", hasznos dolgok.Köszi
-
Csápájev
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Vajon a ZAGG InvisibleShield® Glass Elite mit tud?
Régebben Ebayről sikerült olyan kijelzővédőt rendelnem,ami tényleg üveg hatású volt és nagyon szerettem,azóta is olyat vadászok,de nem sok sikerrel.
Nem az a műanyag lap,mint amiket manapság árulnak. -
TaylorPro
addikt
Hű egy ilyen tokot a Jade ződ telómhoz féláron bevállalok.
-
Köszi szépen!

De kár, hogy ebből is kimaradunk.

-
TaylorPro
addikt
Hoppá!
Most jött a mail:
Boldog új évet, kedves Pixel Szuperrajongók!
Szeretnénk biztosítani, hogy ne csak te, hanem az eszközeid is felfrissülve kezdjék az új évet. Ezért exkluzív ajánlatunk minden elkötelezett szuperrajongónak , amely 50% kedvezményt biztosít minden Pixel telefon-, okos- és fülhallgató-kiegészítőre a Google Store-ban.*
Ezt a kedvezményt 2026. január 8. és február 4. között válthatod be. Egyszerűen add meg a következő kódot a fizetés során:
Köszönjük, hogy Pixel szuperrajongó vagy – izgalmas új évet kívánunk neked. -
embe
nagyúr
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Nekem volt két napja, P9, de csak egy 15MB-os valami volt, vélhetően biztonsági. De az érdekes hogy a Rendszerfrissítés: 2025.december 5, a Play 2025. november 1.
-
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Nincs fix időponthoz kötve a frissítés, akkor jön, ha készen van!
-
Fuxosbömis
tag
Januári frissítés? Nuku?
-
PACSA75
őstag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nálam erős rezgés esetén tapasztalható hasonló jelenség / reccsenés. Szerintem valamelyik kamera lencséje okozhatja. Ha megrázod a telefont, hallatszik, hogy lötyög a lencse. Erős rezgés esetén szerintem ez rezonál (Pixel 9). Amúgy én eddig Doulingonál vettem észre. Mikor nagyon boldoggá teszem, van egy erős rezgés. Ilyenkor hallható.
-
Gabesz87
veterán
Ha már hang... én meg olyat tapasztalok néha, hogy a hangszóró pattan, reccsen egyet. Illetve ilyen hang jön ki belőle. Általában pl. játékokban lévő reklámoknál tapasztaltam, de ilyan is volt már, hogy csak bezártam a FB-ot és akkor. Más tapasztalt ilyen hangot? P10
-
Dare2Live
félisten
Olyanba belefutott valaki, hogy az ébresztés nem csörög, FB messenger nem csörög de a sima hívások csörögnek, hang jó?
Ha a telefonra ránézek, látom, hogy bejött a hívás, csörög az ébresztés... csak hang nincs. Ha felveszem messengert akkor gond nélkül megy a beszélgetés.
Minden hangcsúszka fel van húzva.@orbit76
Brutál jó. 8 Pro hasonló SOT/használattal 10% körül lenne. -
orbit76
tag
Ez nem rossz. P9.
-
bbendre
őstag
válasz
lovas93
üzenetére
A 8Pro-n hasznaltam amikor a gyerek beteg volt, de minden meres mas eredmenyt hozott. 37.2 es 38.4 kozott volt mindig. Igy nem tudtam pontosan, hogy lazas vagy hoemelkedes. De anya vagy nagymama homlok csok tesztes kb 99.999999% pontos eredenyt adott mikor kell a lazcsillapitas
-
Ma voltam kint a Szecskában (gyógyfürdő)
Kezemben volt a teló, mert fotózgattam. P9P
Jött az úszómester megmérni a víz hőfokát amit naponta többször is megtesznek, kötelezően rögzíteniük kell.
Gondoltam megkérdem mennyi a víz hőmérséklete amit mért, mondja 33 fok.
Megmértem a telómmal, és nekem 32 fokott mutatott.Úgyhogy elkönyveltem, hogy a beépített hőmérő azért nem humbák módjára működik, hanem közel pontos mértéket ad.
Ti szoktátok használni a hőmérőt?
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az egész jó ár szerintem érte.

bbendre:
Atya világ!
Lehet tényleg poénból meg kéne hírdetnem.
-
válasz
steewcv65
üzenetére
Az egy töltéssel mennyi idő nem egyszerű kérdés.
Nekem SIM+eSIM van a telefonban. De a tevékenységtől nagyon függ a telefon fogyasztása. Vezetés közben akkor is gyorsabban fogy az akkumulátor kapacitása, ha nem csinál semmit sem a telefon, csak toronyról - toronyra jelentkezik át.
Jó helyen tartva a telefont, nem kell nagy energia felhasználással kommunikálni a tornyokkal, legalább 2 napig ellenne a telefon, minimális használat mellett.Az akkumulátor kapacitás degradációja használat és felhasználó függő. Hányszor sikerül teljesen lemeríteni. Hányszor sikerül töltés közben napon felejteni a telefont, általában napon felejteni a telefont.
Sőt a töltő is befolyásol egy kicsit. Egy rendes PPS töltővel a telefon pontosan tudja szabályozni a töltőfeszültséget, nagyon kis lépcsőkben. Ezzel a hőtermelést jobban kézben tartja a telefon.
A kb 1,5 éves pixel 9 pro XL 95%-os. -
steewcv65
őstag
Pixel 10 kinek milyen idők jönnek ki egy feltöltéssel és az is érdekelne, hogy kinek milyen állapotban van az akkuja.....
-
gulb
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Van az is csak az videot nem enged vagyis limitalt.. igy viszont minden 1 helyen es leresheto mrgoszthato csaladba mindenki Google photos al meghivhato stb. ( 3 cloud ba mentem a kepeim es fontosabb videoim..)
-
Nekem Amazon Prime előfizetésem van. Korlátlan tárhely jár hozzá a fényképek tárolásához.
Lényegében "ingyen van" és nem kell trükközni a feltöltéssel.#11017 bbendre:
Jó ajánlat, a hülyének is megéri. Vagy csak annak.
Gondolkodom, kirakok egyet 10 ezer euróért. Hátha valaki ráharap.
-
gulb
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nezd meg mennyi 1Tb/ev es azt szamold ki hany evig mennyi kepet videot akarsz tudsz feltolteni. Nekem van egy p1 em eletben tartva semmi masert csak a tarhelyiatt. Minden gopro dji drone videot is feltoltok 🥳
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Pont van egy eladó 1000 euróért:
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/google-pixel-1-983741489

-
-
gretzky77
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Igen előfordulhat sajnos ilyen, én is jártam így egy nem jól visszaállított Pixel Watchal, de elàllás keretében vissza lehet küldeni. Bosszantó kicsit, de sztem ilyen szempontból is korrekt az Alza.
-
macilacipaci
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Alzán vigyáznék a használtan. A Google Pixel 8 Pro topikban december közepén járt pórul maross kolléga.
Üdv. Vettem Alzáról egy "újszerű" értsd valaki által visszaküldött telefont (igazából kettőt is, de az első full karc volt, ez a második már hibátlan). Bár nulláról indít, kér egy pin kódot, vagy olyan google fiokkal való bejelentkezést, amivel már egyszer bejelentkeztek a telefonra. Jól sejtem, hogy ez bukó lesz, küldhettem vissza?
-
Szerintetek egy Pixel 1 telefon mennyit érhet?
Ha jól tudom, ha a készülékről van feltöltve a Google fotókba a kép, akkor az nem foglalja a tárhelyet. -
morfondőr
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
Egyelőre 9 pro xl lenne a kiszemelt, de nem kapkodok. Partnero-nál pont nincs 256gb-os, de majd nézegetem! -
tomboy0013
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Melyiket nézted ki használtan? Csak azért kérdezem mert GSM boltokban olcsóbban hozzá fogsz jutni új bontatlan EU-s készülékekhez. P8a/P9-től 2 év gyári garanciával vannak ezek is, felesleges használt Alzásat választani. Kivéve ha korábbi modellről van szó, mert ott még fontos hogy Alza szintű bolt adja a garanciát.
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Alzán árult használt Pxelekről van valakinek tapasztalata? Egyáltalán hogy kerül hozzájuk ilyen? Ki lehet jót fogni?
Előre is köszi a választ! -
Redchucky
aktív tag
Pixel watchban tényleg nincs magyar nyelv?
Vagy a gemini átb@szott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Starlink
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár már azt is olvastam, hogy ez az érzékenység idővel is ki tud alakulni nem megfelelő kijelzőt nézve... Elvileg a MacBook Prom M4-em is alacsony PWM-es. Telefonom iPhone 11, iPad 010-em - ezek még LCD-k és tényleg nem bántó nézni őket. Ár/értékben nagyon jó a 9a.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csepy