Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Na én pont karácsonykor frissítettem anyám Watch 4 óráját. Bár arra már nem emlékszem, hogy a Samsung Health miként került fel, moddolt-e, vagy sem (bár rémlik, hogy anno szórakoztam vele), de én nem vettem észre update után egyelőre semmit. Az óráján nem akart az időjárás frissülni (lokáció) az istenért sem már pár napja, és ekkor vettem észre, hogy jött a 8-as UI. De utána egyébként sikerült is az időjárás frissítés. Szóval miben nyilvánul meg, hogy nem működik a mod? Vagy akkor lehet, hogy szimplán az áruházból töltöttem le a Samsung Health-et
Fene sem emlékszik már. 8a telója van. -
ugyes
senior tag
Aki Samsung Galaxy Watch 4-7-et használ Pixelhez a moddolt Samsung Health appal, az ne frissítsen One UI8-ra, mert ott nem működik a mod. Saját tapasztalat + a mod szerzőjének bejegyzése arról, hogy még nem tudja miként oldja majd meg.
-
gyalu 1
aktív tag
Köszi mindenkinek a tanácsot. Majd, ha döntöttem beszámolok róla
-
-
gyalu 1
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom egy pixel 9a vásárlásán. A sima 9 vagy a 9a között vacilálok. Tudom a pro lenne az igazi, de erre van keret. A sima 9 megéri a plusz felárat vagy elég a 9a?

-
embe
nagyúr
Van egy Huawei AF15 Tripod Selfie botom, ami bluetoothtal kapcsolódik a telóhoz. A kis távkapcsolóval lehet exponálni. Minden telóval frankón működött, droiddal és iossel is.. Nem emlékszem hogy a Pixellel használtam volna.
Most akartam. És a gomb megnyomásakor nem exponált, hanem a zoomot kezdte állítani. Nem találtam a teló menüjében erre vonatkozóan semmit, hogy hogyan lehetne állítani.
Esetleg van tippetek? -
orbit76
tag
Hello, a pirossal bekarikázott menüt hol tudnám átállítani a G Fordítóra? Pixel 9, ha ez számít... Válaszokat előre is köszönöm!
-
Csepy
Topikgazda
válasz
hedgehog
üzenetére
Nem. A 9-es széria és a 10-es széria kameraszigetei minimálisan ugyan, de más méretűek, a 10-es széria szigete kb 1.5mm-rel magasabb, mint a 9-es szériáé. Pl a 10pro tokja rámegy a 9 pro-ra, de a kamerszigetnél alul marad egy lyuk (képen); viszzafelé pedig a 9 pro tokja fel sem megy a 10 pro-ra. Az XL-ekkel ugyanez, csak nyilván nagyobb méretben.
Emiatt persze a fóliák sem lesznek csereszabatosak.
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Mennyire csereszabatosak a kameravédő fóliák generáción belül és kívül? Jól tudom, hogy a 9 pro és 10 pro és 10 pro xl ugyanolyan kameraszigettel rendelkezik?Az alzán akarok egy Spigen-t venni, de nincs konkrétan 10 pro xl-hez való (azért alza, mert szeretném ha már holnap itt lenne, a második noname is elrepedt középen
) -
joergie
őstag
Pixel tulaj lettem énis, sziasztok

Tok fronton lenne kérdésem. van egy nilkin, ez melósnak, hétköznapinak jó lesz. casualnak egy spigen nano pop-ot néztem ki, illetve szeretné egy bőrtokot.
Mennék egy kört egy ilyen aliexpresszessel, hátha kivált egy belroy-t. vagy van más alternatíva bőrtokra? -
morfondőr
addikt
Mindenkinek köszönöm a választ, akkor a 9P lesz a preferált a keresgélésben!
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Pixel 7-et váltanék, de dilemmában vagyok: kb. ugyanazon az áron ki mit venne? Pixel 9 Pro vagy Pixel 10 non pro? -
BoB
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Mikor repültél utoljára?
Ma már wifi megy a repülőkön + ugye ott van a bluetooth füles ami szintén megy. A telefon meg már megjegyzi hogy a wifi és BT be voltak-e kapcsolva repülőüzemmód mellett, mert ha igen akkor amikor legközelebb arra teszed azokat nem kapcsolja ki.
UWB-t nem tudom repmód mellett megy-e, repülőn még nem kellett.
-
válasz
t72killer
üzenetére
Egy Android telefon soha sincs teljesen kikapcsolva. A töltéshez elektronikának kell működnie.
A telefonok UWB‑je nagyon kis teljesítménnyel sugároz – tipikusan –41,3 dBm/MHz EIRP, ami extrém alacsony, és szigorúan szabályozott. Ez a teljesítmény nagyságrendekkel kisebb, mint a Wi‑Fi vagy a Bluetooth.
A –41,3 dBm/MHz kb. 70 nanowatt. Ez a maximálisan kisugározható energia. Pontosan azért, hogy ne zavarjon más kommunikációt.
Nem ettől fog leesni a repülőgép.
-
t72killer
titán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Repülőmódban nem működik az uwb.
Ill egy érdekesség: ha kikapcsolt állapotban rádiójeleket sugároz valami, akkor azzal elvileg gond lesz repülős utazásoknál, uis a butateló korszak óta bemondják felszállás előtt, hogy "tedd repülőmódba VAGY kapcsold ki"...
-
válasz
Tomiii258
üzenetére
Az egy dolog, hogy biztonság szempontjából ez mennyire jó egy elvesztés/lopás esetén, de ha valaki nagyon meg akarja fújni a telómat...
A telefon kikapcsolt állapotban is kereshető. Az UWB kommunikáció nagyon pontos helyzetmeghatározást ad. Nagyvárosban jól használható, van elég telefon a közelben. A pusztában legalább egy telefonnak kell a közelében lenni, amely képes UWB kommunikációra.
A Google saját alkalmazásába kell belépni egy másik eszközön. Bejelentkezni a keresett telefonhoz kapcsol email címmel. Utána kereshető vagy teljesen lezárható a készülék. -
Tomiii258
tag
Az normális, hogy lezárt telónál is ki lehet kapcsolni a Pixelt?
Ha hosszan nyomom (én vagy a gyerkőc...) a kikapcsológombot, akkor feljön a segélyhívás, kikapcsolás stb képernyő és már csak a kikapcsolásra kell nyomni és szevasz.Az egy dolog, hogy biztonság szempontjából ez mennyire jó egy elvesztés/lopás esetén, de ha valaki nagyon meg akarja fújni a telómat, gondolom úgyis vannak rá módszerek...szóval első körben inkább az zavar, hogy a másfél éves gyerek ki tudja kapcsolni, ha nem figyelek rá...ez így normális?
Eskü, úgy emlékszek, hogy Samsungon nem lehetett lezárt telót kikapcsolni. -
Fradipuma
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetőség androidon is arra, mint Ios-en, hogy ha valaki ír messengeren, és ha hosszan rá nyomok a nevére, akkor megjeleníti kicsiben, hogy mit írt az illető vagy milyen képet küldött, kvázi egy előnézetet biztosít anèlkül, hogy a másik fél látná, hogy elolvastam amit küldött.
-
gulb
őstag
Van valakinek Nest Doorbell csengoje? Pixel fan tagsaggal adtak meg -£50 meg alapbol le volt arazva gondoltam veszek egyet. Ki tud rola valamit?
-
Csápájev
őstag
válasz
Drughi
üzenetére
Aki karácsonykor nem tart fulllll full full árukészletet, az 100%,hogy bajban van.
juuzer
Ha volt 6a-d,akkor tulajdonképpen mi a kérdés,pontosan ismered
Aksicserét számold bele,ha veszel és nem új benne.
A google szoftveresen lekorlátozta a régi aksikat,ezért is járt vissza 100 dodó,ami mondjuk nagyon korrekt volt tőlök.
Én nem cseréltem benne aksit, tartaléknak jó,de kb fél napokat bír,ha használod, az a max. -
Csendeske
aktív tag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Nem lett lassabb a net tőle?
-
válasz
juuzer
üzenetére
Topiklakó 6a-kat kezdik lecserélni, szerintem az a telefon próbálkozás volt. 7a tulajként én még nem érzem az akkumuzériát, de ha jön, hátlap ragasztott, azt feltépve tudom cserélni az akkut, így nincs para. 40 Eur+posta a gyári akku.
Én azt mondom, hogy legalább 8a-t vegyél, jobb telefon, mint az előző kettő és megéri ráfizetni. -
juuzer
addikt
Szoasztok!
2 éve volt egy Pixel 6a-m, amit eladtam, viszont nagyon szerettem.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e még 6a-t venni így 2025 végén? Tisztában vagyok a korlátaival (60Hz, 5G hiánya itthon, stb.), volt utána P8, P9, de valahogy mindegyiktől hamar megváltam.
Tartalék telefonnak lenne.
Hallottam az akkumizériát a 6a-knál, sőt 7a-knál is ezért félek, hogy egy időzített bombát vennék szó szerint.
Ettől picit félek. Előre is köszönöm a segítséget!

-
BoB
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nálam is alapból be volt kapcsolva hogy mobilneten ne legyen aktív.
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Ez merre található?
Sorry tárgytalan megvan! -
BoB
veterán
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Tényleg megy, pedig a támogatott országok között még nem vagyunk ott.
-
Drughi
addikt
Van valakinek összehasonlítási alapja (saját tapasztalata) Pixel 10 és Xiaomi 15 között.
Utóbbim van, de érdekelne a csere. -
Fuxosbömis
tag
Nálam is van Google VPN. Be is kapcsoltam. 7a
-
miklós67
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy a Pixelek használhatók fizikai sim nélkü is, csupán esimekkel? Mennyi esimet lehet beregisztrálni összesen? Ha jól vettem ki akkor maximum kettő működhet viszont csak egyszerre, a többi inaktivra kell állítani? Köszönöm előre is!
-
Free Rgc
tag
Végre megy a Google VPN! Vagy ez csak nekem újdonság?
Nem emlékszem mikor néztem utoljára, de akkor még azt írta az ön Országában ez nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fene sem emlékszik már. 8a telója van.

az xl (logikusan) szélesebb, ezért nem megy rá a spigen üveg