- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Nekem még egy ősrégi telefon van, amin még power toggles-el vannak kitéve a wifi, mobilnet, gps, stb widgetek a kezdőoldalra. (Így egy mozdulat kapcsolni, le se kell húzni semmit.) Ilyet lehet a Pixeleken is? (Családban láttam pár éves xiaomin, hogy benne van gyárilag ez, de nem tudom hogy android vagy miui feature.)
-
Hawk02
aktív tag
Én P7P-t használok,ez az első pixelem.Nekem bejön nagyon.GrapheneOs-t használok a telefonon.Ezért is esett a pixelre a választás.Egyszer kellett beállítanom a wifit és azóta,ha kimegyek a házból az udvarra átkapcsol adatforgalomra és mikor hatótávon belül vagyok fellép a wifi hálózatra.Bluetooth is tetszik,ha nincs kapcsolat a fülessel,mert mondjuk visszateszem a bölcsőbe 5 perc múlva kikapcsol.Nekem így kényelmes a használata.A legördülő menüt pedig úgy szerkesztem,ahogy nekem tetszik.
-
Firstaye
tag
válasz
consono #7143 üzenetére
Felső legördülő menü ikonok átláthatatlansága, wifi-mobilnet nincs külön, kattintással plusz ablak nyílik, nem egyből ki/be kapcsolja a funkciót, home screen baloldala tabu, nem lehet kirakni oda ikonokat, telefonhívásnál ha lerakod, akkor csak egy felirat van, hogy vége a hivasnak, nem vált sotetre vagy más erősebb vizuális visszajelzés. Ikonok és betűméret beállítása nem túl konzisztens, mikor a facebook kényelmesen olvasható, akkor a beallitasokban már nagy minden. Tudom, lehet tenni launchert, dial appokat, de eddig minden telefonomon a normál szintet megugrotta a gyári, itt nem annyira.
A legidegesítőbb pedig a wifi: amire csatlakoztatva nálam azt produkálja a telefon, hogy nem jönnek meg az értesítések, ph nem tölt be, gmail keresés csak homokórázik. Azert is fura, mert a weboldalak betöltődnek, de az ilyen kisebb forgalmat generáló dolgok nem. 1 nap után ennyi. -
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor #7139 üzenetére
Csak alapul véve az elődjét a 200-ast , nem tartja az árát sehogy , 1-2 hóna és 150 alatt lesz .
-
Firstaye
tag
Erre a wifi nem működésre van valami megoldás? Láttam, hogy más is küzd vele, töröltem a hálózatot, stb, de a kisebb adatforgalommal járó dolgok nem mennek 10-bol 9 alkalommal wifin (gmailben keresés, ph, értesítések nem jönnek meg), böngészés megy. Kicsit vicc kategóriának érzem ezt a problémát 2025-ben. Pixel 8a-rol van szó.
-
nutfile
aktív tag
múlt héten Barcelonában voltam pár napot, azóta csak LTE kapcsolatom van a P8-on.
korábban végig 5G-n lógott itthon a Telekom hálózaton.
szvsz minden jól van beállítva, mégsem megy vissza 5G-re, marad LTE-n.
céges fizikai simen és privát e-simen is ez a helyzet.mit tegyek, hogy legyen 5G-m?
(igen, mindkét sim-nél be van állítva preferált hálózatnak az 5G) -
manokaki
addikt
szerintetek
melyik a jobb vétel ?
új Honor 400 pro vagy 1 hónapos Pixel 9 Pro ? ( 220 illetve 250 e Ft )
-
Bilux
veterán
Megvan, kellett bele sim
ezek szerint csak wifin használva nem működik minden képen kell neki ehhez mobilhálózat is
-
Bilux
veterán
válasz
ozeviktor92 #7128 üzenetére
De most komolyan így hogy menjek vissza stabil 15-re?
-
juve600
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #7128 üzenetére
Akkor jön a stabil 16 a napokban?
-
Bilux
veterán
válasz
ozeviktor92 #7125 üzenetére
Akkor nem csak nekem nem megy? Vagy nem értem nem lehet ezt szarul csinálni olyan egyszerű...
-
juve600
nagyúr
válasz
ozeviktor92 #7125 üzenetére
Én tegnap este léptem ki és azonnal feldobta az A15-öt
-
Bilux
veterán
Van egy pixel telefon ami bent volt béta programban. Kiléptem belőle de nem kaptam meg ota a stabil Android 15-öt... Mit rontottam el vagy meddig kell várni?
Vagy most csinálnom kell egy gyári visszaállítást?
Köszönöm -
Fradipuma
tag
Valaki esetleg a #7064-re? Ezzel szívok az autóban. Amint csatlakozik a fejegysèghez, a telefonròl eltűnik a térerő és a mobilnet is, a térerő jelző mellett pedig megjelenik a műhold. Le kell csatlakoztatnom az autóról a telefont, makd újra csatlakoztatni, és akkor már faja minden. Mondjuk van, hogy csak 5. csatlakozásra nem dobja be ezt az üzenetet és már elég frusztráló kezd lenni.
-
nagytalpu
csendes tag
Az a baj hogy nem értem a Google hova akarta pozicionálni ezt a telefont. Kicsi az akku, lassú a töltés, gyenge a modem, rossz PWM érték, turkáljak a fejlesztői beállításokban hátha jobb lesz a GPS.
Még így is ellennék vele - vettem vezetéknélküli töltőt, GPS-nek használnám a másik telómat-, de megfájdul a fejem ha öt percnél tovább nézem.
Egy nem fejfájós átlagember nem bíbelődik a fejlesztői beállításokkal, kipróbálja, megállapítja hogy van ennél olcsóbban jobb alternatíva és visszaviszi a boltba.
Sajnálom nagyon, pont egy ilyen telóra lenne szükségem, de ez nem jött be.
Megvárom a Pixel 10-et és teszek egy újabb próbát. -
tomboy0013
veterán
Nálam még a 7 Pro is jobb ezen a téren mint asszony i15-e, külföldön észlelhető leginkább. Nem értem annál miért nem megy a problémázás a térerő témában, tavaly siralmas volt Sziciliában, konkrétan nem lehetett normálisan csatlakozni, állandóan dobálta el a hálózatot, meg a mobilnet is sokkal gyengébb volt. 2 hete Párkányban mobilnetnél lehetett észrevenni, hogy alig tölt be neki valamit, a Pixel-em meg azonnal hozott mindent azonos mobilhálózaton.
-
-
nagytalpu
csendes tag
Sajnos megy vissza a Pixel 8a a boltba.
Két hete vettem, azóta barátkozom vele.
Baromi jó telefon, de a PWM... Fáj a szemem, fejem.
Na meg az az eset amikor nem tudott külföldön hálózatra csatlakozni.
A GPS sem áll a helyzet magaslatán, nehezen talál pozíciót és akkor sem igazán pontos.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged