Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Tegnap voltam bent a T-nél hogy tudnak e valami részletet erről a felmondási dologról. Azt mondták nemrég kapták meg ök is aszabályzatot a központból.
Rövidem vázolnám helyzetem: 4 előfizetésem van (nagy a család) mindegyiket készülékkel együt vettem, ebből kettőnél a díjcsomagra is van hűség és még egyik sem járt le, de ősznépileg szeretnénk átmenni más szolgáltatóhoz ezét érdekelt a dolog.
Megnézték a gépben de egyiket sem tudom felmondani!!!!!!! törvény ide vagy oda. Az ok végtelenül "egyszerű": Az üzletszabáylzat szerint nem mondhatom fel az előfizetést akkor ha az előfizetéshez valamilyen kedvezmény járúl és azt használom is. Esetemben a kedvezmény az hogy mindegyik telefont ugye előfizetéssel vettem amiből következik hogy olcsóbban kaptam meg a készüléket mint pl dominó vagy listaár tehát KEDVEZMÉNYESEN. Igaz a díj emelkedik és ezért felmondhatnám az előfizetést de a kedvezmény nem drágul. Szóval szopacs persze meg kell várni a hivatalos leírást elsejétől.
De kérdem én: akkor ki tudja felmondani az előfizetését, hisz aki előfizetést vesz 90% ban telefont is vesz és az biztos olcsóbb mintha dominóban venné még ha nem is köt hűséget a díjcsomagra.
Másik oldalról persze mi van akkor ha most veszek egy S3-at pl mozaik XXL-re és alhozom 50E-ért és két hét mulva felmondom. Van egy 150E-es telóm 50E ért. Ez is érthető.
Mi a véleményetek.
Ha jól tudom a Vodánál ez a folyamat már lezárult van valakinek tapasztalata? -
-
Cilindrik
aktív tag
válasz szabogabor10 #18888 üzenetére
Végre ez nem csek nekem tünt fel, de igy gyakorlatilag minden hűségnyilatkozatos telefon "kedvezményes" nem? Hisz olsóbb mint a listaár.
-
Cilindrik
aktív tag
fentebb irtam az esetemet, én bementem megkérdezni és nem ezekkel a szavakkal mondta a csaj, de ha kedvezményesen vetted a készüléket akkor az üzletszabály szerint nem mondhatod fel az előfizetést ezzel JELEN ÁLLÁS szerint le vannak védve gyakorlatilag szinte bármelyik előfizu felmondása alól
-
Cilindrik
aktív tag
nem az olvasással éertelmezéssel van gond,
persze védjék le magukat hiszen ha egy 20 000 Ft-os havi dííjért megveszel egy 150E-es telót mondjuk 20-ért akkor nehogy már felmondja az előfizető 2 hónap mulva kötbér nélkül ez teljesen jogos.
Ez kicsit olyan mint a devizahitelnél az árfolyamkockázat. Akkor sokan szó nélkül elfogadták aztán meg anyáztak.
Én csak azt kifogásolom hogy kicsit szemét módon van kitalálva, mert ezzel az erővel duplájára is emelhetik a tarifát és nem tehetsz semmit.
Tudom aláírtam elfogadtam, mondom csak a hozzáállással van bajom.
-
Cilindrik
aktív tag
-
Cilindrik
aktív tag
válasz Tibee86 #18972 üzenetére
Na most beszéltem velük hasonló cipőben járok mint te. Azt mondták hogy mivel kedvezményesen vetted/m a telot és a kedvezményt nem érinti a változás ezért nem mondhatod fel, nem szüntetheted meg a számot (kötbér ellenében igen) de mehetsz alacsonyabb díjcsomagba akár a legkissebbe is. Ez igy szerintem korrekt.
Annak hogy valaki részletre vette a telót sztem nincs jelentőségehisz teljesen más számlaszámon kezelik, külön kapod a csekket külön jelenik meg a neten is.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz manchester85 #18995 üzenetére
ott a pont
-
Cilindrik
aktív tag
válasz cris78 #19077 üzenetére
Ez igaz hogy nem sok a különbség de a 2 év mellet szól pl az hogy 1 évre nem adnak részletfizetési lehetőséget és sztem az emberek nagy része így vásárol pl egy drágább telefont.
Mellesleg sosoem érettem hogy miért csak a szifonokat adjáj 24 hónapos részletre, ha ugyis odakötöd magad 2 évre akkor nem mindegy hogy 12 vagy 24 hó a részlet? -
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19080 üzenetére
szia
1. Ikont csak iphon mellé lehet választani
2. Mozaikkal már adja az összes telefont -
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19082 üzenetére
2 év hűségnél másfél év után válthatsz. Ha nem várod ki pontosan a 2 évet akkor 3000 Ft-tal drágább a telefon.
A díjcsomag a váltás napjától számláz a másikban, ugyhogy a számlán is az adott hónapra 2 díjcsomagot fogsz látni (látod mennyi percet melyik díjcsomaggal beszélted) Az adatforgalommal vigyázz én annó net 500 ról (ebben még volt túlforgalmazási díj) váltottam ikon 200-ra de hó végén úgy számította mintha túlforgalmatam volta (zsíros kis számla volt, pedig aznap le is mondtam a csomagot).
-
Cilindrik
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #19095 üzenetére
amit kiír a webshop azt fizeted, abba már beleszámolják
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Webshop-os rendelésnél mennyit kell várni hogy felhívjanak adategyeztetés céljából?
Tegnap 11.30 kor adtam le a rendelést és még nem hívtak.
Nem új ügyfél vagyok van már 2 élő előfizetésem.Köszi
-
Cilindrik
aktív tag
válasz bopeti98 #19503 üzenetére
Sziasztok
A következő kérdésre keresek választ:
Adott kát kártya "A" és "B". Jelenleg a "B"-t használom az "A" pedig rá van irányítva.
Az SMS-t ugyebár nem tudom árirányítani. Viszont meg tudom valogy nézni hogy az "A"-ra kapott sms-t anélkül hogy a kártyát betenném egy telefonba?Köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet hogy kérdezték már:
Hang alapú csomagot át tudok váltani adat alpú csomaggá?
Bövebben: Van egy Eco díjcsomagos számom előfizetésre vállalt hűséggel de díjcsomagra vállalt hűség nélkül. Ezt át tudom tenni mondjuk gonet M-re?
Vagy ezt igy nem engedik.köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Valami benfentes nem tudja váletlenül mikortól leszkapható az iPad mini?
köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Kérdésem lenne:
Ipad megrendelésénél belépek webshopba nézem a konstrukciókat és nem dobja fel az összes részletfizetési lehetőséget, gondolok itt a legkissebb csomagokra pl ikon net 2 gb, az egyel nagyobb csomagra adja a részletfizetés lehetőségét.
Tudom azt irja részlet csak arany és platinakártyás figuráknak van.
Szóval azért nem dobja mert csak aranykártyás vagyok és a legkissebb konstrukcióhoz platina kellene?Köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Köszi a választ csak az a baj hogy amit meg szeretnék venni ezzel a konstrukcióval azt csak webshopban árulják az árlista szerint. (Retina 32 Gb)
Van esély rá hogy ezt javítják?A 6 számjegyű folyószámlaszintő jelszóval nem enged be a webshop csak az 5 sámjegyűvel. Mit csinálok rosszul. (5 előfizum van, annak egy egyik számát adtam meg telefonszámnak + a 6 számjegyű jelszót)
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
Üzletben azt mondták, lehet tartozékokat részletre is venni, de a webshop-ban ez nemigen látszik.
Van erről valami info vagy árlista?
köszi -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Előfizetés átírásának mik a feltételei?
A konkrét problémán a következő: Van 5 előfizetésem ebből 1-et szeretnék átiratni más névre, viszont a mai nappal lett egy lejárt számlatartozásom amit csak jövőhéten tudok rendezni.
Ez akadályozza a dolgot? Ki kell várni amig rendezni nem tudom vagy ki lehet venni belőlle hogy csak azt az egy szám tartozását rendezem?
Remélem érthető voltam.
Köszi -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy ipad garamciális szervizelése (pixelhiba) hogy gyorsabb?
1. T szervízben leadom?
2. valamelyik hazai apr szervízben leadom?köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdés, lehet hogy volt már.
A webshopos készlet és az üzletek készlete mennyire azonos?
Konkrétan, webshopban nem lehet megrendelni a 1020-as nokiát mert készlethiány van. Ennek ellenére előfordulhatr boltokban?Köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Majdnem 2 hete beadtam szervízbe (Telekom üzletben) a telefonomat. A javítási határidő jövő kedden lejár. Pusztán informatív jelleggel kérdezem, ha kifutnak a határidőből akkor mi következik, milyen lehetőségeim vannak?
köszi
-
Cilindrik
aktív tag
válasz ANDROID??? #47750 üzenetére
Akkor minek írnak határidőt?
A javítási vállalási lap hátulján van szó mindenféléről ha letelik a határidő de nem nagyon megyek el rajta mit jelent, gondolom ez esetben is őket védi. -
Cilindrik
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #47751 üzenetére
Erre én is gondoltam, ebben az a jó hogy fel sem lehet hívni az üzletet
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ha webshopban vásárolok akkor ugyebár 14 napom van hogy esetleg elláljak a szerződéstől.
Viszont ha üzletben vásárolok akkor van ilyen lehetőség? Én valami 3 napra emlékszem de nem találok erről semmit.Köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Van egy T-s ipad minim, amit garanciában cseréltek újra, de nem a T hanem az istyle.
A kérdésem csupán az hogy amit kaptam az istyle-től az független lehet, kipróbálni sajnos nem tudom.köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Szüntetett meg valaki mostanában előfizetést, miket ajánlanak fel mostanában csakl hogy maradjak.
Épp múlthéten járt le egy előfizetésem amit nem feltétlen használnék tovább, de hátha mondanának valami okosan.
Kb 2 éve szüntettem már meg egyet akkor a kedves hölgy a telefonban gyakorlatilag csak azt nem ajánlotta fel hogy házhoz jön és "lerendez"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- PlayStation 5
- Politika
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tudományos Pandémia Klub
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen