- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #85995 üzenetére
Én se hívogatom őket, minek... úgyse mondanak semmi értelmeset.
A véletlen "előfizetést leválasztották" szövegre ez jött:
Elnézésedet kérjük, hogy akaratlanul is kellemetlenséget okoztunk! A jelenséget egy hiba okozza, melynek kivizsgálása és megoldása folyamatban van. Örülünk, hogy végül sikerült megoldanod a gondot, köszönjük jelzésedet!
na ennyit erről..
-
totron
addikt
válasz
maxika2004 #86049 üzenetére
1430-on lehet Domino jelszót létrehozni. Ne rohanj.
-
Bence008
tag
Üdv!
Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy a Telekomtól vásárolt Huawei E5577C 4G routeren van SIM lock? Elég jó listaáron adják, ha kártyafüggetlen, akkor inkább tőlük venném. Nem sok esélyét látom, de hátha. Köszi!
-
matthewKER
tag
válasz
balees #86092 üzenetére
1430-n kitartás szükséges, végig kell hallgatni egy tájékoztatót majd a menüt, majd még egy tájékoztatót és amikor már pont annyi hatásszünetet tart, hogy feladd és lerakd, akkor fog megszólalni egy hang, hogy "Ügyintéző kapcsolásához válasszon az alábbi két lehetőség közül".
Egyébként az általad leírt hibák sajnos nem egyedi esetek... -
-
balees
tag
Sziasztok,
telenorról váltottam telekom dominora. Telekom fiókot sikerült létrehoznom, viszont a dominos "előfizetésem" nem tudom összekapcsolni. Az applikációban azt az üzenetet kapom hogy "Már létrejött a Telekom fiók kapcsolat" (én nem változik semmi). Weben keresztül pedig technikai karbantartás hibaüzenet fogad, már napok óta. Se a 1430-on, se a 1414-en nem tudtam emberi hanggal beszélni.
Az alkalmazást már újratelepítettem többször, illetve megpróbáltam belépni egy másik telefonon, de úgy sem működött. Domino jelszavam be van állítva.
Ha van ötletetetek segítsetek! -
Ma bent voltam egy OFF-os mobiltársaságnál adategyeztetni, a város közepén lévő ügyfélszolgálatuknál bruttó 5 perc volt az egész.
Ennél az időnél messze többet szívtam a Telekom netes felületén szüttyögve
-
tsteve
senior tag
válasz
Hege1234 #86088 üzenetére
érdekes hogy a *102# kijelzett egy jövőbeni lejárati időpontot mégis az esetedben... tudtommal ez a "normál" lejárat (hivatalosan: rendelkezésre állási idő) végét jelzi dominó esetén.. szóval fura kicsit ez nekem.. no mindegy... és az un. "lekötési idő" sem két hónap tudtommal, hanem 90 nap...
-
Hege1234
addikt
válasz
tsteve #86082 üzenetére
nahh megvan a hiba
(15 perc alatt kapcsoltak is)a sim-et már "kikapcsolták"
ha jól értettem miután kikapcsolják van egy esetleg ha meggondolnád magad időtartam
ami 2 hónap
még ebben a tartományban van tehát csak pénzt kell rá rakni
és utána lehet is adategyeztetni onlinesry én is csak most tudtam meg hogy kikapcsolták
erről engem sem informáltak -
vpanangin
senior tag
Üdv!
Telekomos iPad, hűségidő lejárta után függetleníthető? Ha igen, akkor mi a menete és mennyibe kerül?
Köszönöm.
-
tsteve
senior tag
-
Hege1234
addikt
az a gond hogy el sem jutok az adategyeztetésig
már az sms jelszót sem kapom meg amivel tovább tudnék menni
nem vagyok robot résznél vagyok ahol a zöld pipa meg is jelenik
csak éppen amikor kattintok hogy adjon kódot
azt írja hogy nem írtam be jól a számot -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Ebben lehet ludas a T? Vagy történt valami változás?
-
tsteve
senior tag
válasz
Hege1234 #86073 üzenetére
a nyilvántartó oldalon (link alul) tudod "tesztelni" az okmány adataidat...
ha OK választ kapsz, mehetsz a telekom online felületre is...
egész apró eltérések miatt is negatív lehet az oldal válasza sajnos... pontosan írj be mindent...
de pl. ősrégi igazolvány esetén pont és kötőjel nem kell az igazolvany szám megadásánál... -
Hege1234
addikt
szeretnék adategyeztetni egy számot
de azt írja hogy nem megfelelőt adtam meg
(néztem többször is jól írtam be)*102#
2017.06.14 ig működik a kártya
15ft van rajta
szóval még aktívnak kellene lennie...ötlet ?
-
g0dl
addikt
válasz
kovacss72 #86069 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól. Nem készültek fel rendesen a feladatra, gondolom szerencsétlen callcenteresek meg szívnak rendesen.
De mi a fenének ígérik, ha tudják, hogy nem tartják be. Még jó, hogy pick-pack pontba kértem, én nem tudom ekkora szórásnál, hogy ráéek-e a munkahelyemen, ha jönne a futár. -
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a szolgáltató tartozék kínálatában várható e szerintetek a Samsung Dex Station, illetve a Gear 360 (2017)?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
maxika2004 #86066 üzenetére
1430, ha jól rémlik csak végigvárod a menüt és kapcsolnak.
Vagy 1412 hibajelentés s kéred kapcsoljon mobilos kollegát
-
dptrsk
Topikgazda
Nálunk az összes eddigi SIMnél:
1. Sikeres adategyeztetés, de még limitet nézünk.(ez kb 1 napon belül megjött)
2. ingyenes hétvégi hívások (erre többet kellett várni, s mikor megjött én onnantól veszem, hogy sikerült a limitellenőrzés is)De ezek szerint az ismeretségi körömben levő kb. 15 kártyán csak véletlen, hogy mindig ilyen sorrendben jöttek az SMS-ek, s nem törvényszerű.
-
St3ven
addikt
Domino Web adatkártyán sikeres adategyeztetést hajtottam végre online.
Kíváncsi vagyok, kapok-e ingyenes hétvégi beszélgetést.
-
g0dl
addikt
Még múlt héten rendeltem egy domino sim-et online ( maratont szeretnék ), de még telefonon azóta sem kerestek, pedig addig nem is hagyják jóvá. Elvileg szerdára ígérték a kiszállítást, de ezt elég bizonytalannak érzem.
-
anadroid
senior tag
válasz
MittuDomain_ #86056 üzenetére
Jön majd egy megerősítő SMS is (nekem kb. 2 héttel az ingyen hétvégés után jött), de abban az is benne van, hogy a mennyiségi korlátot még nem vizsgálták, és annak eredményéről még egy SMS-t fognak küldeni.
-
gebro
aktív tag
válasz
dptrsk #86057 üzenetére
Azért számomra furcsa, hogy nem adnak konkrét választ az adategyeztetésről.
Én már vagy két hónapja csináltattam meg személyesen, és semmi sem történt.
Ma voltam bent két T pontban is más jellegű okból, és rákérdeztem a dologra, és hát nem igazán tudtak megnyugtató választ adni.
Most ott tartok, hogy július 1-én kiderül. addig fel sem töltöm a kártyát. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #86056 üzenetére
Ezt az SMSt várták
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Szúk két hete megcsináltam a szüleim Domino-jára az online adategyeztetést.
Ma kaptak mindketten SMS-t, de nem arról szólt, hogy az egyeztetés sikeres volt és bejegyezték őket, hanem arról, hogy most hétvégére ingyendumát kapnak.
Most akkor várni kell még egy SMS-t, vagy nem kell parázni, a nevükön van a SIM, öröm-boldogság? -
nobiand
aktív tag
válasz
maxika2004 #86053 üzenetére
Nekünk is volt ilyen gondunk. Ügyfélszolgálatot felhívtuk, és ő törölte a régi jelszót. Utána létrehoztunk egy újat, és azzal már ment.
-
tsteve
senior tag
válasz
maxika2004 #86051 üzenetére
tényleg olvasd végig az oldalt amit linkeltem, ott van legalul hogyan készíthető új jelszó a dominó előfizudhoz... megadod a dominó számodat a megnyíló oldalon... a Telekom pedig küldi a kódot.. új jelszót állithatsz be vele, ami 12 óra után véglegesíthető egy második, érkező sms-re adott válasszal...
-
maxika2004
őstag
válasz
tsteve #86050 üzenetére
hát de ...
1777-et is probáltam, leirtam mi fogadott....
mert mit nem fogtam fel ?...... és ott a " nem tudom a jeszavamat" .... pedig uj fiók jelszót akar csinálni, pedig a fiokjelszó jó mert beléptem,
és az előfizu hozzáadáshoz meg ti mondtátok nem az a jelszó kell.....akkor ???
Rohaggyon meg az t ugy ahogy van.... amugy a maraton csomagot el se tudták mondani az üzletben hogy lehet az 1777 ről aktiválni, pedig olyan kurvajol le van irva !...........
nagynehezen rátették ugy 20 perc alatt, de nemtudták hogyan.... -
tsteve
senior tag
válasz
maxika2004 #86049 üzenetére
egy fenét olvastad végig...
-
maxika2004
őstag
válasz
tsteve #86048 üzenetére
Igen végigolvastam.....
" kérjük adja meg dominó jelszavát...... de honnan a k...életből szedjem !!!!!!!!!!!" jelszó módositás : kérjük adja meg régi jeszavát "
Hát nem vagyok egy hülyegyerek, (állitólag)
de aki ebben segít ezek szerint kicsit részletesebben azt szenté avatom .... -
tsteve
senior tag
válasz
maxika2004 #86046 üzenetére
-
SUPREME7
őstag
2 hete beragadt "visszahívásra vár" rendelésre más is kapott mailt, hogy törlik, és változatlan feltételekkel újraindítják és adnak grátisz a kellemetlenségért egy 5K tartozék kupont?
Nem tudom mi van a T-vel de rendkívül jótékonyak ...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
lugosi #86041 üzenetére
Nem kaptam kedvezményt a csomagra, teljesen standard. Havi számlám 4-8 000 Ft olyan 1 GB adat.
A családban van több UPC-s szolgáltatás, elég nagy kedvezményt kapnék társkártyára (több mint egy éve van mobil is, teljesen rendben van a szolgáltatás), azért elkezdek árajánlatokat gyűjteni. -
ACE-
addikt
válasz
maxika2004 #86036 üzenetére
Az előfizetés hozzáadásakor nem a Telekom fiók jelszót kell megadni, hanem az éppen hozzáadni készülő hívószámhoz tartozó jelszót, ami általában 5 számjegy.
-
-
válasz
zoltanz #86037 üzenetére
Nem kell drágábbra váltanod, maximum az lehet szerintem, hogy a jelenlegi csomagod lesz drágább, ha olyan csomagod van, ami 2 év hűséggel olcsóbb volt, mintha határozatlan időre kötötted volna. Akkor most a határozatlan idős árért kapod ugyanazt. De lehet hogy tévedek, nekem ezt mondták mikor lejárt az egyik szerződés.
-
zoltanz
nagyúr
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segítsetek lécci :
T-com fiokot regeltem, minden okés is..... belépésig....
akarom a telcsiszámot (" mobil elöfizetést" ) hozzáadni, és mindig kirja hogy a jelszó hibás.....
valami ötlet ?..... mert a jelszó tuti jó....kiléptem beléptem vele többször is, de a mobil elöfizetés hozzáadásakor
" a megadott jelszó hibás" üzi fogad !elöre is köszi a segítséget !
-
zoltanz
nagyúr
Most hívtak, jövő hónapban lejár az előfizetésemre a hűségidő, váltanom kell díjcsomagot menjek be (magyarán drágább lesz).
-
tsteve
senior tag
válasz
tibi970307 #86028 üzenetére
én megtettem a feljelentést annak idején, 1x tanúvallomás a rendőrségen, 1x megjelenés a bíróság előtt, ahol végül 3 személyt ítéltek el, a hangfelvételek amiket leadtam döntő fontosságúak voltak... ingyen plusz szabi járt rá (Pécsett volt a tárgyalás) az utazást is térítette a bíróság. 1 fő börtönbe is vonult ténylegesen, mert próbaidős volt már....
nekem megérte, jól szórakoztam a majmokon... 1 volt csak kisebbségi a 3-ból egyébként, adataimat nem tudták meg, zárt adatkezelést kértem...engem nem akart senki lebeszélni a feljelentésról, igaz nem bp-i kapitányság volt, ahol megtettem... -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Wind-Storm #86027 üzenetére
1777 vagy online elfelejtettem menüpont.
Ha online elfelejtettem megoldást választod, arra figyelj, hogy pár nap múlva jön egy SMS, amire 12 órán belül válaszolni kell, különben visszaáll a régi jelszó. -
4Grider
félisten
válasz
fahrii #86029 üzenetére
Látod, hogy sikeresen lebeszélték a feljelentésről. Mindenki jól járt (nem nőtt a bűnözés, a rendőrnek sem kell többet dolgoznia, neki sem kell tanúskodnia és ezzel saját lakcímére szabadítania a kisebbségi családot, stb.) Persze a következő áldozatok egy része a saját hülyesége és kapzsisága miatt így jár...
-
válasz
tibi970307 #86028 üzenetére
Te most komolyan erre áldozod a szabadidőd?
-
tibi970307
tag
Egyébként elmentem a rendőrségre.
Jelenleg kb 150 ilyen ügy van körülbelül. Ha feljelentést teszek, akkor mehetek bíróságra. Az csak úgy nem megy, hogy információt adok a hálózat felszámolására. Ha minden igaz, akkor a börtönben is telefonhoz tudnak jutni, és nagy része onnan indított hívás (az értelmét mondjuk nem látom). -
Wind-Storm
őstag
Helló!
Eddig nem is tudtam róla, hogy van a mobilszámomhoz tartozó online telekom fiók, vagy mi a fene.
Ezt csak most vettem észre, hogy adategyeztettem.
Kér ügyféljelszót a bővebb adatmegtekintéshez. Ezt hol tudnám beállítani pontosan?
Köszi! -
bostone
addikt
Van valami pletyka arról, hogy a telekom is bevezeti a korlátlan netet mobil előfizetések mellé, mint a telenor?
-
tsteve
senior tag
válasz
dokee78 #86021 üzenetére
így van... én is hasonló módon váltottam felfele, kb. 1 ezressel lett csak több, de az addigi 1 gigából 10 giga lett... hűség kedvezményt nem fogsz kapni, de a hűséged lejárati időpontja is marad az eredeti (új hűségre csak 3 hónapon belüli lejárat esetén lehet szerződni)
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
A hét elején sikerült áthurcibálni a számainkat a Telenortól Dominóba.
(Mondjuk ez is megérne egy misét.)
Az a bajom, hogy nem tudok új fiókot létrehozni, ill. nem tudom hozzáadni a meglévő Telekomos fiókhoz mert ismeretlen felhasználói azonosítóként könyveli el a számomat. Jelszót készítettem hozzá.
Mi a megoldás?
Köszi! -
lacib
tag
válasz
tibi970307 #85984 üzenetére
Sziasztok.
Engem most hívtak, hogy nyertem 150.000 ft-ot. Menjek el egy automatához és akkor megkapom. Mondtam , hogy most nem tudok menni. Személyesen elmehetek a Pólusba és ott is felvehetem, 7-14 óra között.
Már majdnem elindultam. -
tsteve
senior tag
válasz
totron #86014 üzenetére
de itt legalább kijavítódnak a téves infók is percek alatt legtöbbször.. engem is kijavitanak, ha kell, láthattad ezt, s én is javítok másokat, ha ők tévednek.. bárki tévedhet, joga van ehhez is akár.... ezért is jó ez a topik... de ebből számlás-prepaid ellentétet kovácsolni elég nagy túlzás
-
totron
addikt
válasz
tsteve #86011 üzenetére
Ki fog derülni, nyilván. Nem is mint jövőkutató szólaltam fel, hanem mint a lépten-nyomon megfigyelhető mentalitás, ami zavart. Budapest határáig tart a világ, csak a havidíjas előfizető létezik, lehetne folytatni a sort. Önmagában ez, a félig-meddig lappangó, de azért mindig kicsit jelen lévő mivoltában még el is menne, de ha valaki beesik ide - ahogy én is tettem - és hiteles, alapos forrásnak tartja a topikot, akkor félrevezetődik, mert egy vagy több számlás gyermek nem látott túl saját mozgási területén és téves nótát fújt bele a világba, figyelembe nem véve, hogy a pre-paid vonalon nem feltétlenül ugyanaz a változás állt be.
-
tsteve
senior tag
válasz
AllTheBest #86012 üzenetére
övével is jó.. telekom engedi... bár ez nem biztos hogy törvényes... vizsgálja már pár hatóság ezt az online gyakorlatot, amelyben a telekom előfizetők gyűjtésére használja fel törvényes kötelezettségét, s közben nem tisztázottak az eredeti előfizetők jogai sem... másik 2 szolgáltató nem is engedi ezt
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Adott most ugye ez a személyazonosság igazolása a telekomnál... RÉgebben eladtam az egyik telefonom az egyik rokonomnak sim kártyával együtt. Ilyenkor az én nevemmel kéne újra regisztrálni az az övével is jó?
-
tsteve
senior tag
válasz
totron #86010 üzenetére
valódi, friss adatok hiányában a jelen is kérdéses, hiszen a mostani állapot kb. fél év múlva lesz csak látható a statisztikákban, az bizonyos mindenesetre hogy durva eltolódás lesz a számlás irányba hamarosan, ehhez nem kell nagy jóstehetség sem, hiszen nyilván sok tízezerszámra fognak megszűnni a prepaidek hamarosan...a valós, eddigi trend a prepaidek visszaszorulása volt, s ez minden bizonnyal folytatódni fog az adategyeztetés hatása miatt...
-
totron
addikt
válasz
tsteve #86009 üzenetére
Telenor nem kér hűséget a Helló Datához. Annyiban trend, hogy a szolgáltatók lemásolták egymás (ultra)alacsony percdíjú pre-paid opcióit, csomagjait. Erre értettem. Ezek már megtörtént tények, körbeért a dolog. A jövő meg nyilván kérdőjeles, mint mindig, csúf üzleti érdekek alakítják, akár gyorsan, így ezen nem is évődöm.
-
-
dokee78
félisten
Jól gondolom?
Jelenleg a lezárt Move S díjcsomagot használom. 3410 Ft
Mobil S 2000 Ft+400MB net 1000 Ft.Viszont ez lefelé váltás,tehát nem megoldható éppen zajló hűség alatt?
-
totron
addikt
válasz
r3dsnake #85972 üzenetére
Akkor ugye az ÁSZF és a kollektív fórumtudat szent jegyében abban maradtunk, hogy dominósok számára nem nyírták ki a korlátlan böngészési opciót, előfizetésesek számára pedig igen. Legyünk pontosak, ha kérhetem és ne az legyen, hogy a prepaidesek a senkik, a számlások meg az istenek. Már csak a dezinformáló hatás miatt se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest