Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Nekem sem működik reggel óta.
Vagyis egyszer reggel próbáltam, meg most.
Ugyan ez a kép.DE!
Ne a "moments fül", bannerre-klikk módszerrel csináld, hanem az
áttekintés oldalon válaszd ki az előfizetésedet, majd fent extrák, DD > és aktiválodVagy a moments fülön lejjebb görgetsz (bannerek alatt) és ott is lesz lehetőség.
Akkor még a +20 pontot is le lehet kérni -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én reggel 7 óra 40-kor sikeresen beaktiváltam három kártyára is, az új felülettel. Akkor még működött. De van még egy kártya amire nem aktiváltam, nem is szoktam, de mindjárt megnézem.
szerk.
Hurrá, sikeresen beaktiváltad... Szóval nálam most is megy.szerk2.
És megérkezett az sms is. -
-
Cs1csó
titán
Ezt patikamérlegen figyelik folyamatosan, hidd el erre van 2-3-4 ember (egy csapat) akik napi 8 órában 8-tól délután 4-ig ezen statisztikákat, előrejelzéseket figyelik.
Plusz a Telekomnak is van X db "brigádja" akik fejlesztenek, építenek és őket nyilván szintén 8-tól délután 4-ig munkával kell tartani de nem fognak az X brigádból 3-4X-et csinálni
A One hiába ahogy a neve is sugallni akarja még mindig egy nagy katyvasz.A Yettelnek meg nincs VEZETÉKES lába, így a Telekom elég jó helyzetben van. Ahogy írták is a MARATON opcióval vagy akár a domino day-ekkel eléggé elgondolkodik az ember a váltáson. "hova, minek?!"
-
-
4Grider
félisten
Teljesen igaz, csakhogy a terjeszkedő Digi vezetékes üzletága nem volt veszteséges, azt a mobil hozta össze legfőképpen azért, mert a nagyobb szolgáltatók és az állam sem szerette volna frekvenciához juttatni a Digit. Megoldották a problémát és ezzel évek alatt el is lehetetlenítették őket.
-
enginev3.0
félisten
Kétlem hogy bedőlt volna a digi
Eleinte adták olcsón a dolgokat, mert nem volt megfelelően kiépített szolgáltatás
Aztán emeltek volna valamennyit az áron, de biztos nem ilyen nevetségesen drágán adtak volna mindent mint ez a 3És "szerencsére" egyre kevesebb az ellenfél hála az államnak (4ig), amikre meg ezek ráteszik a kezüket az nem olcsóbb, csak drágább lesz
-
bp15
junior tag
"A DIGI idővel ledarálta volna saját magát."
Aham...: épp hogy Romániában a telekomot darálta le a digi, már vonulnak is kifele....a gazdasági versenyhivatal jóváhagyta a telekom felvásárlását (voda+digi) már csak a hírközlési hatóság jóváhagyása kell a frekvenciák felosztására. -
-
-
nfsu17
veterán
Én email+jelszó
Ez azt hiszem "telekom fiók"-nak megfelelő bejelentkezési módszer
Zssom
A végén a fizetés előtt jött a jó hír, hogy csak 990 fejenként. 1gb net és 20 perc van rajta.
Ha neten "veszed" és üzletbe kéred időpontra, akkor 40 perc/2GB lett volna.
De szvsz kibírható így is
-
Cs1csó
titán
Ez a "hozzá nem értő" ügyintéző, nagyon zavaró, de nem is értem hogy "maradhat" anno úgy tudom, rendszeres kvázi "vizsga" teszt volt mindenből, ha meg jött be valami új abból még alaposabban.
Hogy tudna bármilyen csomagot, szolgáltatást ajánlani, értékesíteni, ha nem is érti/tudja az mit tartalmaz, vagy miben jobb/más mint egy régebbi csomag stb. -
itt a topikban is évente sok hozzászólás olvasható, miszerint nem lehetett online elvégezni,
Igazad lehet, de ne feledjük, hogy azok írnak, akiknek nem sikerült vagy nem képesek megoldani! Ennek a sokezerszerese az a szám, akik nem írják le ide, hogy pikkpakk sikerült nekik.

-
EmberXY
veterán
Esetleg azt lehet tudni, hogy milyen számról jön az SMS? Hátha esetleg tiltólistán van nálam, vagy valami, már semmi más ötletem nincs...
A weben be tudok lépni, ott e-mail + jelszó, aztán küldi az SMS-t, ami meg is jön, kódot beírva minden OK (ez ha jól látom, a 1414-ről jött)...
Belépési adataim rendben vannak, itt a telóm b***akszik egy ideje, de nem tudok rájönni, hogy mit csinálok rosszul. Eddig a banki app-al szivatott, mostmár ezzel is.
-
Gedeon31
addikt
A telefonszámommal és a régi email címemmel nem tudtam újra regisztrálni. Elég fura a telefonszámommal nem tudok belépni. Az új fiókkal sem engedi összerendelni a telefonszámomat
A régi fiókot törölni kellene tudjam használni az új fiókban a telefonszámomat ,de a régi fiókba meg nem tudok már belépni. -
vg
veterán
Ez egy jó tipp lett volna, de az a baj, h nem vagyok már tini, nincs türelmem a bohóckodáshoz. Nem igazán gondolnak arra a korosztályra aki tényleg fizetőképes. Telefonszám alapján látnia kellene az előfizető korát, és nem kellene AI-al hülyéskedni, hanem egyből ügyintéző... De gondolom nem sok brainstorming lehet ott amúgyse. Mindegy, majd küldik aztán befizetem. Kicsit túltoltam a szekeret azt hiszem.
-
dzf007
senior tag
Inkább a Vodafone-nak kellene ilyen szerződést kötni. Állítólag Nyíregyházán volt fejlesztés, azóta rosszabbnak tűnik.5G (4G DSS) sebességbe néha 3G+ nak felel meg.
Legjobb lenne ha közösen használnának egy nemzeti adótorony hálózatot, akkor talán lenne mindháromnak mindenhol lefedettsége és megoszlanának a költségek is.
-
p2pp
őstag
Igazából nekem is mindegy van e csak használható legyen!
Én lennék a legboldogabb, ha nem 0,15/0,15 meg 1/1
lenne és totál használhatalan! Nálunk!
Remélem máshol nincs ilyen!
Mi egyedi eset vagyunk kis nokedli 30.000-es kisváros igaz.
Jeleztük többen is Évek óta, de semmi sem töténik sajnos!
Biztos több helyen ez fordítva van. -
T0mBd1gg3R
veterán
Csak ez épp elég arra, hogy fenntartok egy (több) telekomos előfizetést egy olcsóbb flottás alternatíva helyett, hogy jaj majd veszek telefont részletre kedvezménnyel, aztán amikor időszerű lenne nincs ami jó lenne vagy nincs olyan változata ami jó lenne vagy horror áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze nem álltatom magam, tudom, hogy ez senkit sem érdekel ott.

Ezt patikamérlegen figyelik folyamatosan, hidd el erre van 2-3-4 ember (egy csapat) akik napi 8 órában 8-tól délután 4-ig ezen statisztikákat, előrejelzéseket figyelik.

nekem nem sikerült másodjára aktiválni
Legjobb lenne ha közösen használnának egy nemzeti adótorony hálózatot, akkor talán lenne mindháromnak mindenhol lefedettsége és megoszlanának a költségek is.
dptrsk