Hirdetés
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
félisten
igy van,legalabb nem szaladsz tul a havi betevo gigabyteon.. Esetleg streaming zene?bar az sem egetvero mennyisegu...meg 256kbit bitrataval se
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
_seth_
veterán
Az nekem be van kapcsolva, akkor lehet ez a baj...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Padló K.O
tag
jaja, ezek meg arra vonatkoznak, hogyha te nem akarsz indítani hívást emelt díjas számra
ja, meg sms-t.....ez lemaradt...
Felhívás!
Az utóbbi hónapokban jelentősen nőtt azon visszaélések száma, amikor Ügyfeleinket ismeretlenek telefonon különböző okokkal – pl. nyeremény ígéretével – megkeresik és érvényes feltöltőkártya-kód bediktálását kérik.
Ezúton felhívjuk minden Előfizetőnk figyelmét, hogy érvényes feltöltőkártya-kódot soha, semmilyen okból másnak – főként ismeretleneknek - ne adjanak ki! Emellett idegenek által megadott hívószám kártyás egyenlegét nyeremény ígérete miatt vagy bármely más okból elektronikusan ne töltsék fel!
Az elkövetők ugyanis a kódot kicsalva vagy a feltöltés révén az érintetteknek kárt okoznak, az önként átadott információkkal visszaélnek. Ilyen esetekben az okozott kárért a T‑Mobile felelősséget nem tud vállalni. Amennyiben hasonló megkereséssel találkozik vagy az átadott feltöltőkártya kódjával az Ön kárára mégis visszaéltek, javasoljuk, tegyen feljelentést a lakóhelye szerinti rendőrségen.
T‑Mobile
Három az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
MODERÁTOR
-
semmiho
tag
Eszközhibára gyanakszom leginkább, igen... Pláne, hogy próbáltam egy villámgyors, másik számítógépen a III. kerületben, ahol Excellent volt az UMTS vétel - de ott sem tudott csatlakozni, fél perc "homokóra" után eszközhibával elszállt az USB stick modem. (A modemen egyébként a legfrissebb firmware található, amit egy T-Pontban telepítettek rá 2 hete; utánanéztem a weben, illetve futtattam a hozzá telepített updater programot.)
Kísérletképp megpróbáltam a telefonomba áttenni a Web'n'Walk 5gb netes kártyát, és bár lakhelyemen nem produkált 1.5-3Mb/s letöltési sebességet, csak kb. 300-400 kb/s-ot, de így is sokszorosan gyorsabb volt. Csak zárójelben jegyzem meg: sajnos a telefonom "bugos" lehet (úgy látszik, lesújt rám valami földöntúli bug-harag), és 1-2 perc után lefagy az internetes kapcsolat. Mindegy, ez zavar a legkevésbé, a telefont telefonálni vettem, az USB-modemet pedig internetezésre.[ Szerkesztve ]
-
tothb71
csendes tag
...amely számlainfo abszolút átláthatatlan,sokszor irreális adatokat mutat mind a my t-mobil felületén,mind sms-lekérdezés stb. esetén,ugyanis az adott hónap forgalmát áfa ,s kedvezmények nélkül tüntetik fel. Ráadásul ,mindegy egyes lekérdezés 54 ft-ba kerül(adatforgalom,sms,hívások külön-külön...). A hívószám utolsó lezárt számlájára vonatkozóan pedig annyit ,hogy csak 7-étől mutatja azt az összeget,amely valójában a csekken is szerepelni fog majd.
Sony Xperia SP 4.1.2
-
legiaap
nagyúr
Volt itt még emberke aki szintén panaszkodott.
Az lesz...be fogom vinni azt csináljanak vele valamit, mert ebből elegem van már.
Komolyan mondom ennél még a vodás is jobb volt, pedig azzal is rengeteget küzdöttem.
És ez a net kezelő felülete is egy rakás...Még azt sem írja ki, hogy mennyi letöltésnél tartok. Tudom van progi, ami mutatja ezt. Használom is, mert muszáj.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
DarkByte
addikt
Hát ma úgy tűnik nem vagyok a legjobb formámban. Nem tűnt fel hogy ha 1 év hűséget vállalok akkor a teljes hűségidőszak alatt ingyen van a korlátlan opció. Ebben az esetben simán belefér a dolog. Ez a hűség vállalás akkor is működik ha már meglévő csomagom van amiről már lejárt az eredeti 1 éves hűségnyilatkozat? Nem sokkal járnánk jobban ha szolgáltatót váltanék (sőt a teljes árú havidíjjal ekkor a T a legolcsóbb), persze benne van a hűségvállalásban a lehetőség hogy a többi szolgáltató az egy év alatt ez alá ajánlhat, viszont akkor a T is módosítani kényszerül (ahogyan eddig is tette többször is) hogy ne veszítsen veszélyesen a nem hűséges előfizetőkből.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
24-18=4 Egyébként értem ám!
Viszont most aláírok újabb 24 hónapot... (Tehát: 24-18=6+24=30, azaz akkor megint ők járnak jobban, mivel 6<30, s addig tuti meg kell tartanom a számot, ami min. 1690x24=40560,- forint bevétel(nem társkártya))<tehát így jártam>
Jadro: nem biztos, hogy a webshopban választ talál rá, mivel nem postpaid, hanem dominós, s nekem két hete azt mondták, az ottani platinakártya "csak" virtuális pontokat jelöl, azaz a tarifakedvezménynél, feltöltésnél adott kedvezmény, stb. esetén számít...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Szabesz
őstag
Áh, idióták dolgoznak ott is. Elengedik az opció 1000,-os havidíját azoknak, akik az akció alatt aktiválják. wtf? Ha egyszer az opció csak az akció ideje alatt él?
Tipikusan itt: [link] "A 2009. február 28-ig aktivált opció[..]" Erősen azt sejteti, hogy az akció a havidíj elengedése, nem maga a korlátlanság.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
De utána próbáltad volna meg aktiválni Akkor meg minek kiemelni, hogy az addig aktivált csomagra?
Slusszpoén, hogy még azt is írják, hogy csak a hűség idejére nyújtanak korlátlan csomagot. Tehát, ha mondjuk januárban megkötöm hűség nélkül, feb. 28-án repülök a korlátlanságból?Joe bácsi: Félreértésben vagyunk szerintem, de lényegtelen. A fentebb linkelt pdf alapján nem így lenne. Nyílván exbelsősként könnyebb átlátni a dolgokat, de így ez kész katasztrófa.
Az az igazságh, hogy össze vissza beszél a T mindent. vankorlátlan-mégsincs, vanhavidíj-denincs (ugye a fenti ellentmondások miatt)...[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Olcsi
senior tag
Hát ez igen érdekes...belemegyek, hogy családbarát kedvezmény -> havidíjas -> kiválasztom a díjcsomagomat (médiamánia S) -> erre előjön a díjcsomag leírása. De hogy felajánlja, hogy megrendelhetném a családbarát kedvezményt, azt nem teszi.
Próbálkoztam úgy is, hogy családbarát kedv. -> megrendelés -> havidíjas -> erre azt írja a táblázat, hogy a dominohoz rendelhető csak (ott van csak pipa)...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen