-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Esetleg azt lehet tudni, hogy milyen számról jön az SMS? Hátha esetleg tiltólistán van nálam, vagy valami, már semmi más ötletem nincs...
A weben be tudok lépni, ott e-mail + jelszó, aztán küldi az SMS-t, ami meg is jön, kódot beírva minden OK (ez ha jól látom, a 1414-ről jött)...
Belépési adataim rendben vannak, itt a telóm b***akszik egy ideje, de nem tudok rájönni, hogy mit csinálok rosszul. Eddig a banki app-al szivatott, mostmár ezzel is.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
.LnB
titán
& thomas77
Köszi a válaszokat. Akkor nem érdemes várni a rendeléssel. Mondjuk nem sürgős, mert van még idő karácsonyig.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Gedeon31
addikt
A telefonszámommal és a régi email címemmel nem tudtam újra regisztrálni. Elég fura a telefonszámommal nem tudok belépni. Az új fiókkal sem engedi összerendelni a telefonszámomat
A régi fiókot törölni kellene tudjam használni az új fiókban a telefonszámomat ,de a régi fiókba meg nem tudok már belépni. -
-
vg
addikt
Ez egy jó tipp lett volna, de az a baj, h nem vagyok már tini, nincs türelmem a bohóckodáshoz. Nem igazán gondolnak arra a korosztályra aki tényleg fizetőképes. Telefonszám alapján látnia kellene az előfizető korát, és nem kellene AI-al hülyéskedni, hanem egyből ügyintéző... De gondolom nem sok brainstorming lehet ott amúgyse. Mindegy, majd küldik aztán befizetem. Kicsit túltoltam a szekeret azt hiszem.
-
dzf007
senior tag
Inkább a Vodafone-nak kellene ilyen szerződést kötni. Állítólag Nyíregyházán volt fejlesztés, azóta rosszabbnak tűnik.5G (4G DSS) sebességbe néha 3G+ nak felel meg. Legjobb lenne ha közösen használnának egy nemzeti adótorony hálózatot, akkor talán lenne mindháromnak mindenhol lefedettsége és megoszlanának a költségek is.
-
félisten
-
félisten
-
p2pp
őstag
Igazából nekem is mindegy van e csak használható legyen!
Én lennék a legboldogabb, ha nem 0,15/0,15 meg 1/1
lenne és totál használhatalan! Nálunk!
Remélem máshol nincs ilyen!
Mi egyedi eset vagyunk kis nokedli 30.000-es kisváros igaz.
Jeleztük többen is Évek óta, de semmi sem töténik sajnos!
Biztos több helyen ez fordítva van.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
veterán
Csak ez épp elég arra, hogy fenntartok egy (több) telekomos előfizetést egy olcsóbb flottás alternatíva helyett, hogy jaj majd veszek telefont részletre kedvezménnyel, aztán amikor időszerű lenne nincs ami jó lenne vagy nincs olyan változata ami jó lenne vagy horror áron.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
erdoke
titán
Nyilván mások az igények. Térerő nélkül sokat érnék a korlátlan akármivel, de bruttó 5700 Ft-ért lenne korlátlan telefon + 50 GB net, ha szükség lenne rá. Nincs. Flottán belül egymást ingyen hívjuk, minden másra pedig ott az 5 Ft os, másodperc alapú percdíj. Hűség alatt is szabadon lépkedhetünk a csomagok között, tehát ha az elején választott mobilnet mennyiség kevés lenne, akkor lehet felfelé mozogni. De lefelé is. Az előfizetések pedig a saját nevemen maradnak, így egyszerűen mozoghatunk egy év múlva, ha valami nem tetszik.
A legjobb aláírás a héten
-
veterán
-
-
Landsmann
addikt
Az a baj, sokan azt sem tudják hogy lehet megnézni egy mailben az e-mail címet. Jópár évvel ezelőtt az egyik megyei lap oldalára volt regisztrációm, kellett a kommenteléshez. Egyszer csak jön egy mail, valami vállakozás reklámozta a szolgáltatását. Megnéztem a mail címet, ahonnan küldték. Egy női név volt, de ismerős volt. Mikor megnéztem a megyei lap impresszumát, világossá vált miért volt ismerős a név. A spam feladója a megyei lap főszerkesztőjénelk a felesége volt. Na, írtam az illetőnek, hogy az már mégis milyen dolog, hogy a lap oldalára regisztráltak mail címeit odaadja a feleségének, akinek semmi köze a laphoz, teljesen más profilú volt a vállakozás. MÉg neki állt feljebb, hogy megrémíti, hogy így feltérképezem a családi kapcsolatát. Írtam neki, semmiféle feltérképezésről nincs szó, csupán a gyanús levelek feladóját mindig megnézem a mail fejlécében és ismerős volt a név.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
PedroPascal
senior tag
Igen ezt én is észrevettem. De nem az 5G-nek kellene jobbnak lenni?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Aaron14
őstag
Azon gondolkoztam, hogy talán ha felhívnám őket azzal, hogy az összes szolgáltatásunk lemondanánk még akkor is, ha kötbért kell fizetni. Ezzel el lehet valamit érni? Tényleg nem tudok már mit kitalálni, mert mindenki csak leráz annyival, hogy "Menjen üzletbe!".
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Rengeteg előfizetőnél jelentkezett ez a hiba. Még a saját nevemre szóló Domino előfizetésemmel is ugyanez a helyzet. Telekom Facebook oldala tele van ezzel a problémával. Kemény hogy 2023-ban ez gondot okoz egy ekkora kommunikációs vállalatnak.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
A racionalizálás jegyében nálam sincs megrendelve külön az 5G opció, mert mint korábban is írtam, én kb 8-10 GB-ot használok el havonta az 50 GB-os keretből, HBO MAX, Amazon Prime, Disney+, Youtube Stream telefonon nézése közben, ha ritkán úton vagyok, bőven elég.
Másrészt nekem eléggé speciális a helyzetem, mert két lakásról van szó, és a Magentát kénytelen vagyok a két lakás között megosztani, azért, mert az elsődleges lakásomba - 40 méterre vagyok a Telekom optikától - nem tudom áthozni. Egyrészt azért, mert ez is egy társasház, de nem hozta el idáig a Telekom az optikát. Másrészt azért, mert nincs közös képviselő, és csak annak az aláírásával lehetne igényelni (Közös képviselő akkor sem volt itt, amikor 2019-ben ideköltöztünk, és nincs közös költség sem, ami ezen a puccos környéken lenne vagy 25-30K havonta), vagy az összes lakó hozzájárulásával. Ezzel meg az a baj, hogy 8-an lakunk két lépcsőházban, de van aki Ausztriában dolgozik, más meg nyaralónak használja másodlagos lakásként, és van két albérletes is, akiket nem nagyon mozgat meg...
Viszont a Vodafone minden további nélkül bekötötte nekem 2019-ben, amikor áthoztuk Berettyóújfaluból. Felmentek a tetőre, koaxot lelógatták kész... előttünk Invitel volt, az sem problémázott állítólag, meg hát tény, hogy ők is itt voltak. Aztán a DIGI-nél volt egy olyan ,hogy DIGI-s szerelő telefonált a ház előtt - ő valószínűleg a jogi egyetem árnyékában szerezte a szakmunkás bizonyítványt - telefonban így szólt: ez társasház! Ezt így nem lehet bekötni... és elment. A második szerelőnél esett az eső, ő azért ment el (ekkor visszamondtam a DIGI megrendelését), aztán eltelt egy év, megint megpróbáltam megrendelni, jött két DIGI-s szerelő, nem foglalkoztak vele, bekötötték De egyébként is a lakásokban DIGI és Vodafone van felváltva.
A Telekomnál viszont bár kiküldték ezt:
Annyit csináltam, hogy kitöltöttem, aláhúztam, hogy tulajdonos, elküldtem, kinyomtattam 7 példányban az űrlapot kitöltetlenül, bedobtam mindenki postaládájába, majd az esélytelenek nyugalmával meghosszabbítottam a Magenta 1-et a berettyóújfalui lakásra, ahol apám használja, így nekem csak a Magenta 1 felét kell fizetnem. Ezért az árért cserébe, a szobámban van: Telekom TV, a DIGI mellett, mobilinternetem 50 GB-ig, korlátlan telekomos vezetékes és mobil irányba (de szerintem esélyes, hogy kiterjesztem minden irányra) és ami fontos, kedvezményes készülékvásárlási opcióm..m, valamint ha változik a helyzet és bekötik a házba véletlen, akkor át tudom költöztetni onnan ide. Nekem ez havonta 8000 Ft-ba kerül, sokáig ingadoztam a NetFone fele, de ott "érdekes dolgokat" is olvastam, a Samsung Galaxy A54 meg 178 E Ft lett volna náluk 128 GB-osban, még itt 130K-ért vásároltam a 256 GB-osat. Vodafone-ra nem akartam visszamenni, mert ED3.0--n szolgáltat, a Yettel 5G meg havonta 1000(2 éves), 2000 Ft (1 éves), a router bérletidíj, meg nekem az az álláspontom, hogy otthoninak használni mobilinternetet csak akkor érdemes, ha nincs optika az utcában. Nekem van DIGI FTTH, ami tökéletesen működik:
Ilyen feltöltést a Yettel 5G-nél sem láttam, 140-es maximum volt, Youtube-ra 200+ fölött szaladnak fel az anyagokbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
nagyúr
mert nem lóg rajta mindenki, akinek 5G képes a készüléke.
Az még nem is lett volna baj, ha mindenki lóg rajta, ha nem értetlenkedve speedtestelgetett volna annyi nagyeszű! Plusz valami érthető tájékoztatás kéne a usereknek, hogy mi is az 5G előnye, mert a nyekergésekből az derült ki, hogy az embereknek fogalma sincs erről.
Az is egyértelmű volt, hogy tesztelés zajlik, mégis felháborodás van, hogy miért nincs alapból mindenkinek most már! Nyilván nyáron lehetett tesztelni normálisan, de ezt a különdíjas 5G-t azért nem tartom korrekt dolognak, amelyik díjcsomagban benne van, az menjen úgy, aztán majd bevezetik a többinél is, felesleges feszültségkeltés csak ez az 1600 ft-os valami...
(#136065) GoodSpeed
A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik? Ez a baj ebben az országban, mindenki ócsóért akarja a legjobb szolgáltatást, de úgy, hogy mások ne kapják... Csak éppen az 5G tesztelés lényeg épp az volt, hogy a Telekomos adathasználókkal teszteltek. Itt háborogsz, de fogalmad sincs, miért csak az 5G jó neked!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Csak ezt nem írták az SMS-ben. Mindenesetre egy EFI angolosan távozik, mert a 1414-en megy a "Magenta 1 ügyfelünként üdvözöljük önt", de a tornyon már egyből átrakott 4G-re. A sebességen nem is háborogtam. Gyenge volt, de legalább 5G-n lógott a készülék. Értem én, hogy tesztelget, meg nézi, hogy hányan fognak az 5G miatt Gigaerős netre váltani (ami nálam nem opció, mert Hajdúszoboszló fürdőnegyedében lakom ugyan , de a negyed olyan 30-40%-a nincs lefedve optikával, 40 méterre van tőlem a Telekom optika vége, ezért vagyok kénytelen DIGI FTTH-n lenni), vagy befizetni a piktorgrammért 1600 Ft-ot havonta, aztán olyan lesz a sebesség amilyen, vagy jó, vagy attól eltérő. Az is természetes, hogy a Dominosokat kigórták. Stressz tesztnek elment, bár szerintem fel sem kellett volna engedni őket. Szóval annyiból szerencsém van, hogy 5 hét van hátra a hűségből, nem tudom, hogy fognak e hívni, de annyira nem is érdekel.
Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte. Aztán 2023 tavaszáig nem volt.Pár hónapig ment, most meg leugdaltak még Magenta 1-esként. De nincs gond, visszamondtam kötbérmentesen, októberben meg szintén kötbérmentesen felmondom. Van, aki tolerálja az ilyen eljárást, meg van aki nem. Valószínűleg kisebbségben leszek, de én nem tolerálom.
#136061aprokaroka87: De most a Yettel megint előkerült.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
4Grider
nagyúr
Ha N28-on maradnak, akkor azon dolgozhatnak, de minek. N1-en kicsit több értelme lenne, N78-al meg soha nem lesz az autópályákon és egy számjegyű főútvonalakon 5G lefedettség. Mindezekből következik, hogy nagyvárosi környezetben a yetihez hasonlóan eleve N78-al kellett volna kezdjenek, egyéb településeken N1-el és csak az egyéb területeken kellett volna az N28-al megjelenni. Semmi értelme egy nagyvárosban N28-al nyomulni, nem is értem, miért jutott eszükbe.
-
titán
-
totron
addikt
Ha van 5G-tudás a készülékében nem hiszem, hogy lemaradott lenne. Egyébként én is ebbe estem bele, állítás-fejlesztés után lecsökkent térerő, fos jelminőség, jóval gyorsabban amortizálódó akksi, ki nem csengések, gurgulázó hanghívások, bizonytalan net. Előtte 13 évig hibátlan volt mindez.
-
veterán
Beállítás kérdése. Alapból ki re
Simán megy 5G energiatakarékos módban is. S20+ és S21 Ultra.polonic, értem. Elnézést a tudatlanságomért. Amit írtam innen onnan cikkekben olvastam.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Soulfly842
addikt
Na, ezzel spekulálok én is, hogy így legyen
A Note 9 8GB RAM 512GB tárhelyes telómtól nem akarok megszabadulni. Kitartok mellette amég lehet!: Utoljára anno a Note 2-esemhez ragaszkodtam ennyire Meg talán az LG G2-höz (talán az volt az utolsó korszakalkotóan jól sikerült LG telefon a piacon. Optimizáltságban jócskán felülmúlta az átlagot anno)
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Igen nagy eséllyel DSS, azaz a sávokat mind a két generáció használja. Ott van nagy különbség a két generáció között, ahol az 5G olyan sávot használ, amit a 4G nem. Ilyen egyelőre csak egy van, az N78 (3600 MHz). Az viszont nagyon pontszerű, épületekben a bázistól 1-200 méterig működik.
-
veterán
Pedig nagyon is életszerű. Telefonban elmondtam az ügyfélszolgálatosnak mindent, hogy milyen óráról lenne szó, akkor a díjcsomagom is változna mármint ugyanaz lenne csak még régebbi csomagom van ami olcsóbb és most drágább lenne. Ő mondta hogy mennyi lenne, én meg utána megnéztem a weboldalon és én drágább árat kaptam mint egy új ügyfél.
csaszi75
Nem az alapbeállítást használtam, hanem azt amilyen csomagom lenne a szerződéshosszabbítás után.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
-
Gubu0101
veterán
Tudom az van,de semmi.Azt hittem van ra mas szoveg.Generaltattam uj qr kodot az elozot toroltem.Az uj qr kod meg nem jo nem lehet aktivalni Cseteztem veluk mar 4 orat es igy is rossz.Most hivhatom a 1414-et
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Enigma1945
őstag
Mar jelentettem azt mondtak utanna neznek es 1 honap idot kernek majd ertesitenek. Semmi sincs bekapcsolva, csak a 3gb net opcio volt de az meg regebbi volt. Komolyan irom, magatol vette le, nem adom sosem senkinek a telot, csak en hasznalom. Nem vasaroltam semmit, nem hivtam senkit.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Plug Life
senior tag
„A Domino viszont amúgy sem teljesen alkalmas a célra, vannak rajta bizonyos korlátok, amit ha nem ismer a használója, téves következtetéseket fog levonni, kevesebbet fog mérni ott, ahol amúgy a megfelelő havi díjas előfizetéssel többet is lehet...”
Ez pontosan mit jelent?
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
legenda
Jut eszembe, van ez az ünnepi korlátlan net 10 napra, nem is néztem utána, hogy az 5G adott abban, vagy sem.
Mondjuk a céges előfizetés korlátlan és annál sem tudom (nem foglalkoztam vele, mert a flották mindig kérdésesek ilyen szempontból), pedig egy ideje 5G képes telefonjaim vannak, csak nem kapcsoltam azt be.Zeki: Igen, az benne van a pakliban, mert szeretnek mindenkit átterelni az új csomagokra, amennyire csak lehet.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest