- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
burkus1993
csendes tag
válasz
quailstorm #86784 üzenetére
engem is ez fogad... kezdek pipa lenni...
-
válasz
quailstorm #86795 üzenetére
Sajnos ez megint egy olyan dolog, mint rengeteg kereskedelmi szoftverben a legkényelmetlenebb másolásvédelmi megoldások: a legális usert szivatják az ilyenekkel, aki a kalózváltozatot használja annak meg sokkal könnyebb, ott megoldja. Mi is azok miatt kényszerülünk ezeknek a megcsinálására, akik mindig visszaélnek mindennel. De hát ez van.
-
válasz
"Nekik fontos ez a szopatás oldják már meg, engem marhára nem érdekel"
Nem, sajnos neked fontos, utána kell menni.
Én a telefonos ügyfélszolgálaton megnyomom, hogy ügyintéző kapcsolása és az elmúlt időben nemigen volt várakozás, kapcsolják is. -
[P]laci
senior tag
válasz
quailstorm #86787 üzenetére
sztem próbáld meg később (vagy holnap), ha neked nem megy előfordulhat, hogy ott se megy éppen nekik valamiért, így megspórolsz magadnak egy fölösleges utat.
nem a 1430/1414 számon kell adatot egyeztetni, hanem a +36-80-630-045-ös ingyenes telefonszámon!
Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?
- Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd! Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot!
- Üzleteinkben. Fontos, hogy legyen nálad a SIM-kártyád egy mobiltelefonban. Modem, riasztó vagy más nem SMS-képes készülék esetén kérd munkatársaink segítségét.
- Országszerte számos postán személyesen. -
Zeki
nagyúr
válasz
1430.
-
n@p@lm
őstag
válasz
quailstorm #69096 üzenetére
A microsim adapter egy százas, de új sim esetén úgy is tudja a keretet adapterként használni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
quailstorm #68464 üzenetére
Akkor meg pláne nem jó deal. Nem tudom amúgy, a 13" fölötti kategóriákat egyáltalán nem követem.
-
313313
addikt
válasz
quailstorm #68464 üzenetére
Amit linkeltem az új laptop... Ha éppen valaki olcsón keres újat netezni, annak jó lehet...
-
glaci
őstag
válasz
quailstorm #67894 üzenetére
Viszont akkor így elnézve a listát egy kicsit hiányosnak tűnik a cucc! -
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #65189 üzenetére
Nekem is karcmentes...
Csak nincs töltő... lexarom
Most frissítem... 84% ig tölött.... de voltak is gondok velük mindig
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #65174 üzenetére
Ez van....
-
n@p@lm
őstag
válasz
quailstorm #63151 üzenetére
nokia 225-öt én küldtem vissza, az előző tulaj vandál módon feszegette le a hátlapot több helyen is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #63177 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Annyit kérdeznék még, hogy az nagy gond, hogy a mostani elég ramaty állapotban van? Már vágtak micro SIM-re nekem, normál SIM-ből, én meg kicsit reszeltem is rajta, a hátlapján, mert valamelyik telefonban eléggé szorult.
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #63151 üzenetére
Átvették.. kiváncsi vagyok hány nap lesz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
quailstorm #62418 üzenetére
Köszi!
-
válasz
quailstorm #62411 üzenetére
Püff, pont van egy nokiám, egy 1520. Igaz, garis gond nem volt vele. Így értelemszerűen azt nem is gariztattam. Miután te általánosságban írtál, ezért pontosítottam. Szerintem nem volt sértő, hogy "ez nem így van".
Szerintem ezt túltoltad. Lásd be és ne erőlködj. -
válasz
quailstorm #62406 üzenetére
Nem igazán értem, mi bajod van. Én írtam korábban, hogy több készülék esetén is volt garancia. Nem írtam azt, hogy mindegyiknél, csak azt, hogy voltak garanciás készülékek. Te erre azt írtad, hogy nincs használt készülékekre semmilyen garancia a telekomnál. Én - a korábban általam leírtakkal összhangban - leírtam, hogy ez nem így van, mert egyes telefonokra van garancia. Erre nekem estél.
Azt se igazán értem, hogy milyen mentségem nincs, hogy pesti vagyok-e. Őszintén megmondom, hogy ezt már totál nem értem. Meg hogy a nokia care-ba került a telefonom, mikor garanciáztattam. Nos ez sem így van, mivel nem nokia volt amit gariztattam, így feltehető ugye, hogy nem oda került.
Szerintem higgadj le egy kicsit, nem értem mitől lettél ideges. -
válasz
quailstorm #62398 üzenetére
-
vwpolopg
őstag
válasz
Nekem még biztit is el akartak addni hozzá
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
1 ev szavatossag van.
-
válasz
quailstorm #62395 üzenetére
Ja értem. Én a telekomhoz vittem be, úgy értettem ott nem kérték.
-
válasz
quailstorm #62392 üzenetére
Nekem egyszer se kérték.
Egyébként több termék úgy volt kint, hogy mellé volt írva, hogy garanciás. -
Prien
addikt
válasz
quailstorm #62226 üzenetére
Alcatel Idol S-t javítottál?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #62226 üzenetére
már nincs xperia L.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #62224 üzenetére
sajnos eddig nem nagyon találtam.
Szerintem meg a xperia M nem ér 15 ezer ft-ot
Lumia 900 is kérdéses,hogy 12 -öt ér e adni érte.
-
válasz
quailstorm #62129 üzenetére
Nem-nem. A VIP-tagokat fogják lassan átnevezni Vangelis-taggá a Telekomnál!
-
South Velen
addikt
válasz
quailstorm #62122 üzenetére
Nekem és ismerőseimnek 4 ilyesmivel volt tapasztalata: 2 ebből tök új volt, egy kiállítási (eléggé leharcolt példány) és 1 tök új (legalábbis zárjegy rajta volt épen), de kijelzőhibás. De ez lehet, hogy gyártási hiba volt. Ha hibásak, akkor elég nagy blama lenne ha nem írnák ki.
Bár ki tudja, most elbizonytalanítottál. P7-et rendeltem 25-ért fehéret, a fekete 40, ez is érdekes..
-
válasz
quailstorm #62122 üzenetére
Telefont vettem ilyenben korábban. Hibátlan, a mai napig használom. Legfeljebb kibontva lehetett.
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #61120 üzenetére
hát nem nagyon.........
-
Onderon
senior tag
válasz
quailstorm #58988 üzenetére
Ne haragudj de azt mondani, hogy majd akkor használható lesz a telefon, hanem használom a Facebook app-et rajta az olyan, mintha azt mondanád, majd jó lesz a telefon, ha nem telefonálok rajta. Kevés ramot használó rendszer, meg hulladék app-ok? Mondtam egy szóval is, hogy Battery Doctort meg ilyen hülyeségeket használok? Ja bocs, tudom a Facebook-ot sem használhatom, Vibert sem gondolom, WhatsApp? Úristen. Nade akkor mit használhatok meséld már el légyszi! Vagy inkább ne, igazad van, hagyd rám, én is rád hagyom, mert én nem akarok látni
(#58990) kali: mi alapján kellene? Ezekbe futottam bele. Nem voltak jó hatással rám, az iPhone meg igen. Úgy-ahogy követtem az új megjelenéseket, de valamit mindig lehúztak mindegyik telefonban (mobilarena teszteket olvasok főleg, nem mindet, de igyekszem), vagy a fénykép amit készített volt rossz, vagy kevés volt a memória, vagy szaggatott az UI 8 vagy ki tudja hány magon stb. Tetszik az Android, örülnék, ha olyan simán működne, mint az iOS, de ameddig ez nincsen így, nehéz elhinni, hogy érdemes váltani. Gondolom neked sem véletlenül van most iPhone-od.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
quailstorm #58982 üzenetére
Csúcshardverek is akadnak. Ha pedig neked kell használható rendszert összehoznod belőle, az már gányolás. Főleg, hogy más rendszeren out-of-the-box megkapod az igényes, jól működő rendszert (belakás után is).
-
Onderon
senior tag
válasz
quailstorm #58982 üzenetére
Értem, azért telefonálásra használhatom, vagy tegyem bársonypárnára a vitrinbe és akkor majd jó lesz 1 év múlva is?
Más:
Tudom, mostanában az üveg kijelzővédő a menő, de találtam egy német céget, ami kijelzővédő fóliákat árul gyakorlatilag mindenre. Nem drága és ingyenes a posta. Én most rendeltem a húgom régi LG Optimus G-jére egyet, kiváncsiságból (600Ft volt, 6db...)
(#58981) kali: Samsung Galaxy S3, S3 mini, LG Optimus G, előbbi megfelelő állapotban volt, amennyire csak lehet, a mini nem tudom, egyszerűen csak használva volt, nem volt rá letöltve semmi hülyeség, persze Facebook igen, de na, azért az had legyen már. Utóbbit most próbálom, egyelőre nem fagyott le már 2 napja
Tudom, nem mai készülékek, de nagyban hozzájárultak, hogy 3GS óta ne akarjak iPhone-ról váltani
-
313313
addikt
válasz
quailstorm #55455 üzenetére
Papirok vannak a dologról?
1430 vagy beballagsz egy üzletbe, ha lejárt a 15 nap csapkodni az asztalt, fenyegetőzni fogyasztó védelemmel... -
Nandivagyok
aktív tag
válasz
quailstorm #54777 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Tehát elállás esetén a hűség hosszabbítás megszűnik, és újra meg tudom venni ugyanazt a készüléket kedvezménnyel az eddigi feltételek mellett? (remélhetőleg hibamentesen)
-
válasz
quailstorm #54440 üzenetére
Most megnyugtattatok. Tavasszal majd' 50-ért vettem a lányomnak...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
quailstorm #54233 üzenetére
Bocs, kimaradt, hogy nekem fu alatt csinaltak
-
ForRedGlory
félisten
válasz
quailstorm #54230 üzenetére
En is igy jartam a Lumia 930-al, de az be sem kapcsolt
Javitottak garanciaban.
-
djculture
félisten
válasz
quailstorm #54230 üzenetére
Annyi a lényeg hogy zsákbamacska ez a használt készülék vásárlás még jó hogy el lehet állni a vásárlástól
-
djculture
félisten
válasz
quailstorm #54228 üzenetére
Mert nincs rá garancia azért:
Ezen „Használt” cikkszámú termékekre nincs jótállás! Hibás teljesítés esetén azonban a fogyasztó 1 évig élhet szavatossági igényével, mely esetben az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen
Ezek használt estleg kishibás(használatot nem befolyásoló) emiatt értékcsökkent cuccok...
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54170 üzenetére
Hello
Ha alul a foltokra gondolsz,az a világítás. Nekem is olyan a kijelző meg az egyik ismerősömnek is. Sőt még a nokia lumia 530-nál is ilyen nálam.
Ragasztás hiba
-
vwpolopg
őstag
válasz
quailstorm #54197 üzenetére
Ha a nokia beveszi gariba, nyert ügyed van szerintem, de ha nem, akkor is mert visszaküldöd 14 napon belül (totál winwin szitu
)... csak mert ugye a telekom féle 12 hó szavatossággal szerintem nem sokra mennél...
-
djculture
félisten
válasz
quailstorm #54178 üzenetére
Kérdés hogy a csökkent értékű készülék náluk mit takar, általában ez minden boltban azt takarja hogy a készüléknek lehet némi hibája amire tekintettel értékcsökkentett áron árulják.
-
Teko001
őstag
válasz
quailstorm #54181 üzenetére
-
Teko001
őstag
válasz
quailstorm #54178 üzenetére
Náluk is munkanap van a két ünnep között
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #54172 üzenetére
Akkor vidd vissza és kérd vissza a pénzt.
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #54170 üzenetére
14 nap letelt?
-
St3ven
addikt
válasz
quailstorm #53543 üzenetére
Sry, tényleg.
Mentségemre legyen mondva, hogy nem volt sokat nálam a 301.
-
313313
addikt
válasz
quailstorm #53543 üzenetére
Pedig aza 206-os lesz, amibe mini sim megy.
Szerk.: 301-nek micro usb a töltő csatija, 206-nak a vékony Nokia.
-
St3ven
addikt
válasz
quailstorm #53538 üzenetére
301
Volt. De merült, mint a tégla.
Csak keresővel dobja ki a használtakat. Lumia 625 van még, szerintem erősen ajánlott annyiért.
-
Blue meth
senior tag
válasz
quailstorm #52981 üzenetére
Ahogy nézegetem mindenhol kifutó modell, akciózták is pár helyen, szóval 7-nél újabbal nem fog kijönni már.
Frissíteni meg nem kötelező ugye? Csak ha akarod.Az a baj, hogy vannak ilyen faszságaim, ha valamire nagyon rápörgök, a jó isten sem tud lebeszélni róla.
Meg tényleg úgy vagyok vele, hogy nem életem végig veszem, de mindenképpen szeretném kipróbálni ezt a 4s-t, illetve nem elhanyagolandó tényező, hogy jelenleg (és később sem valószínű, ha csak drasztikusan le nem megy az 5s ára, amire a 4s alapján nem sok esély van) csak erre van keret, erre is éppen hogy. Viszont mindenképp szeretnék váltani iPhone-ra, szóval ezért vagyok ilyen makacs ezzel kapcsolatban.
-
Blue meth
senior tag
válasz
quailstorm #52976 üzenetére
Igazából a 8 gigás verzió már csak "kényszer", újonnan már szinte csak ezt lehet kapni. Nekem is inkább min. 16 gb-os kellene, de azt csak használtan kapok, de telefon téren mindig finnyás voltam erre, csak is új készülék jöhet szóba.
De most olyanokat olvasok, amik elvették a kedvem kicsit.Eddig azt hittem, hogy még mindig egy nagyon jó választás a 4s, és pont barátok véleményei alapján. Mondjuk nem vagyok egy nagy telefonguru, nincs 10 alkalmazásnál több jelenleg sem a telómon. Igazából nagyon sokáig utáltam az iPhone-okat, nem gondoltam volna 1-2 éve, hogy nekem is lehet lesz egy, de utóbbi időben nagyon megjött a kedvem hozzájuk. Kivéve az 5c-re.
SIII-mal sokáig nagyon elégedett voltam, nagyon gyors volt fél évig legalább, elsőre, szaggatás nélkül futott minden rajta, egyedül a zene szaggatott (még most is) de azt olvastam a 4.3 miatt. Most sem mondom, hogy szar lenne vagy valami, vígan elvagyok vele, de egyre többször van valami gebasz vele, ráadásul nem rég bepókhálósodott a képernyő, egyre jobban kopik a széle, karcos a hátlap meg már nem tetszik. És az androidot is unom már. Ezért gondoltam ennyi pénzért tökéletes váltás lesz a 4s-re. Először 5-öt néztem, de az már kifutott, újonnan nem lehet kapni nagyon, 5c nem tetszik, 5s baromi drága, így maradt ez ugye. -
Blue meth
senior tag
válasz
quailstorm #52972 üzenetére
Nem tudom, ismerőseim (akiknek vegyesen van 4/4s) nagyon elégedettek velük, egytől egyig, panaszt nem hallottam még tőlük. Játékok mondjuk nem nagyon izgatnak, a mostani telómon is csak 1-2 marketes játék van fent (pl. subway surfers meg hasonlók), hétköznapi használatra miért nem elég?
Tudom sokan írják az 5C-t, de nekem nem tetszik. Biztos fasza tudásban, de nem tetszik, hogy műanyag a hátulja, nem tetszik, hogy le van kerekítve a széle, nem tetszik, hogy színes.
Viszont a 4s külsőre gyönyörű, nekem a 3,5-es kijelző is bőven megteszi (2 évig Galaxy Ace-m volt, szintén ekkora mérettel, teljesen jól elvoltam vele), és árban is jóval jobb.
Kamera sem izgat nagyon, az a 8mp bőven jó, amennyit én fényképezgetek.. mostani SIII-ban is pont ugyanekkora kamera van, az is szép képet csinál.
Igazából ha már hozza az SIII szintjét napi használtban (és miért ne hozná), nekem már megérte a csere. Szebb telefon, kisebb - ezáltal könnyebben kezelhető.
-
cris78
őstag
válasz
quailstorm #52830 üzenetére
A 10 darab
-
polonic
félisten
válasz
quailstorm #50925 üzenetére
jaja, az imsi-t megnézi és ha egyezik a mobile country code és a mobile network code, akkor megy csak a sim lockolt telefon az új simmel.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #46567 üzenetére
Ja
hát nekem lenne módom rá, de inkább kihagyom, mintsem a szervízesek kezébe kerüljön a cucc ☺
-
törölt tag
válasz
quailstorm #46565 üzenetére
A hazai T-mobileos verzióra rátehető?
-
golyós
addikt
válasz
quailstorm #44368 üzenetére
A héten cseréltem le a telefonom.Zte grand X In-t Wayteq -re.Elötte Nokia C6 volt. Nem kellett net.
A feleségem HTC-t cserélt tavaly Samura.Ott sem kellett net. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #44087 üzenetére
Azt írta hogy te írj.
Én nem játszanék ezzel. -
#TOTTI
őstag
válasz
quailstorm #44081 üzenetére
Írj egy tulajdonátruházási papírt otthon és vidd be, én is csináltam már ilyet, mindentől függetlenül működni fog.
-
reechyke
tag
válasz
quailstorm #43688 üzenetére
Teljesen rosszul emlekszel... Ha volt ilyen, akkor legaläbb 20 22 eve lehetett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged