Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Kivezetik a Move XS díjcsomagot, lesz helyette jobb, olvsóbb. 50 perc/sms+3gb net.
-
313313
addikt
Adott egy Move XS csomag. A havidíja már nem leforgalmazható?
Ma kaptam számlát és a havidíjon felül kiszámláztak minden hívást/sms-t, végén ugye nem vonták le az előfizetés díját... -
313313
addikt
válasz
SteadyMan
üzenetére
Az felett ugye nem siklottál el, hogy Mobile M csak hálózaton belül ingyenes, hálóztaton kívűl sms és percdíj 35ft/db/perc, amit a 3000ft felett kiszámláznak, mivel abba csak a hálón belül free fér bele.
Továbbá ha elfogy az 1GB adatod, akkor nem lassítanak, hanem lekapcsolják a netet az adatforduló napjáig. -
313313
addikt
válasz
Cranberries
üzenetére
Én úgy látom, akkor kapnék egész jó kedvezményeket, ha Dominósról váltanák akármilyen előfizura...
-
313313
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az az opció nekem is aktív, 1 éve mondtam le a teljes otthoni szolgáltatás csomagot (előtte Magenta 1-es voltam), csak egy mobil számuk van náluk, de azon is megjelenik a korlátlan tv opció, még így egy év után is.
-
313313
addikt
-
313313
addikt
válasz
313313
üzenetére
Közben én is kaptam SMS-t a Most opcióról, amiben azt írja Megújúl, majd okt 1-től tudom bekapcsolni, ha a régi már nem aktív. Illetve továbbá írja:
"A régi Domino Most opció lekapcsolásáról SMS-t küldünk, kérjük csak utána keresd a megújított opciót az alkalmazásban."Olvasatomban, akkor mindenkinek lelövik, aztán majd valami újat bekapcsolhatsz valamikor...
-
313313
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
De a kérdezőnek most kell, azt már nem fognak neki kötni

Egyébként meg feltöltős csomagot keresett
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az a kemény...
Vámosoktól hozam el lefoglalt, majd visszaadott terméket egy sima 2 tanús meghatalmazással, ami nyomtatott volt és csak az én adataim/aláírásom volt eredeti... -
313313
addikt
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
500ft-al olcsóbb a Telekomtól, cserébe 2-3* annyit fizetnék az otthoni szolgáltatásokért
(most Flip-es vagyok, de lehetne Digi is, van az is a lépcsőházban...) -
313313
addikt
Hoppá-hoppá végén lesz egy normális verseny Digi nélkül is?
-
313313
addikt
válasz
sellerBP
üzenetére
Az meg van, hogy kb 1 éve lépett életbe az új törvény, melynek értelmében szigorúan kell ellenőrizni a feltöltő kártyát vásárlókat?
Ha nem kellett a domino kártya, rendelhetted volna listaáron is, akkor is 100k volt az ára. Ha meg ellőttél rá egy 5k-s kupont, akkor ennek ez az ára.
Én csütörtökön vettem át az S7-et (11.24-ei rendelés) és független. -
313313
addikt
Ma mondtam le egy előfizetést ill vittám át Dominoba. Kb 10 perc volt a dolog, mondtam mit szeretnék, csinálták. Semmi ügyfélmegtartó ajánlatot nem kaptam. Ennyit ért a kb 6-7 évem

-
313313
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
"Az akciós ajánlat 2017. augusztus 31-ig érvényes. Az akciós időszakot a Telekom meghosszabíthatja, ilyenkor nincs teendő, az opciót tovább használhatod, nem szükséges újra aktiválni." Forrás telekom.hu
-
313313
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Hol a hiba?
Kp-ba is annyi, mint részletre.
Ha meg az a baj, hogy listaáron is 110k meg 6k-s előfizuval is, akkor ez meg ilyen kategória... -
313313
addikt
Nem, van egy szint, ami felett oda nem vesznek fel embert szerintem...
Volt kolega is ott kötött ki, nem optikán szolgáltatásokat létesít. De fingja sincs semmiről... Azt se tudta, hogy nála is lehet megrendelni szolgáltatást, amiért ugye prémium is jár... De a használt/demo telefonokról se hallott még...Vettél te már tőlem telefont is...

Szerk.: Aztán kapcsoltam, hogy van a fórumon is Telekomos, velük semmi bajom, ők kivételek.
-
313313
addikt
Ez meg azoknak, akiknek szükségük van rá.

-
313313
addikt
Telekom is "hozzászólt" ehhez a feltőltős vs. előfizetéses vitához...

-
313313
addikt
Honlapot éppen "heggesztik" vagy csak nállam tünt el a teljes menü, semmit nem nyit meg, csak a reklám banner van...
Szerk.: közbe megjött a válasz is előttem, szóval heggesztik.
-
313313
addikt
Magenta 1-es telefon árlista megszünt létezni?
Illetve a 25k-s kedvezmény jár hosszabbításra is akkor? Mert már honlapon se egyértelműen fogalmaznak.... -
313313
addikt
Flipp mellé is jár a 25% előfizetői kedvezmény?
A 25.000ft jár már minden Magentásnak, vagy csak az új előfizetőknek? Tehát ha hosszabítok, akkor is kapom? Mert kaptam ma emailt, de ott nem írták, hogy új előfizetésre csak... -
313313
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Rendes sms-t kellett volna kiküldeni tényekkel: ha 06.30-ig nem keresi fel bármelyik kirendeltségünket adategyeztetés céljából, akkor 07.01-el töröljük számit és egyenlegét. Erre kormány rendelet miatt van szükség...
Nem pedig 3 mondat hablaty, hogy áfsz változás, aztán valahol a végén megemlítve, hogy adategyeztetés... -
313313
addikt
válasz
tsteve
üzenetére
Az odáig oké, de regisztrált Telekomos simek joval nagyobb fölényben voltak, mint a másik két szolgáltatóé összesen.
Másrészről a regisztrált sim-ek érvényessége: telekom 12 hó, telenor olyan 6 hó, vodafone 3 hó töltés nélkül regisztrálást követően, elképzelheted melyikből vittek el nagyságrendekkel többet és meikek maradtak meg...
pl: valamelyik Román szolgáltató telefonja csont nélkül ette a Telekomos simeket, hiába voltak sim lockosak, és nem kevet vettek pont emiatt... -
313313
addikt
Úgy nézem az új előfizetések netes részénél minden eszi az adatforgalmat.
Eddig ha Telekomos szerveren mértél egy sebesség retsztet nem számolta, most mérésenként olyan 90-100 eltünik a felhasználható adatokból.
A hab a tortán az lesz, ha a Telekom alkalmazás adatforgalma is csökkenti a keretet.
Természetesen a Telekom alkalmazás alapján jöttem erre rá... -
313313
addikt
válasz
gianone
üzenetére
Csak levezettem adott készüléket mostani példával.
Valahogy nekem nem jön át, hogy szinte mindenki biztosítja a telefonjait (ész nélkül), aztán azt se tudja mennyibe is van neki x idő mulva. Az emberek 60-70 százaléka nem is tudja, hogy van önrész, azt hiszi csak a havidíj van és bármi van biztosító fizet.Az meg hogy most mennyibe kerül egy készülék előfizura, nem érdekes. Nyilvan vannak/lesznek jó ajánlatok, ami megéri adott esetben az embernek (tavaly összel P8 40k 2k-s előfizetésre...) pl.: Black Friday, karácsonyi kalendárium....
Kiváncsian várom keresnek-e majd "jó ajánlatokkal", 13-tól köthetnék újr 2 év hűséget...
-
313313
addikt
válasz
313313
üzenetére
Már a kisker akciós árlistát nézik, ott 141k az S6 Edge.
Tehát rossz a képlet, 1,9*24+23=68,6k két év után, ha kár keletkezik (alap biztosítás). -
313313
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Gondolom nem 231k-ért vetted a készüléket....
Másrészről alap biztosítás esetén mondjuk az általad említett készülékre 2,4k/hó a biztosítás, 28k az önrész.
Ha 2 évig fizeted 24*2,4+28=85,6k. Alap plusz 24*3+28=100k, extra 24*3+33=105k, extra plusz 24*4+33=129k.
Ha 6-10k-s csomagod van, nagy akciókon kívűl is megkaphattad a készüléket 80-100k körül, tehet ha a 2. évben töröd össze és biztosítással cserélteted, akkor közel kétszeresébe van, ha aláírnál újra 2 évet lehet olcsóbban jönnél ki.
De ez az én véleményem
Nyilván ki kell számolni, el kell gondolkozni ki mennyire töri a készüléket. Most nem találom, hogy évente 1 vagy 2* tudsz-e biztosítással kárt rendezni... -
-
313313
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
El kell olvasni a biztosítási szerződésed, keresgélni fórumokon, asszem itt is írtak már pár érdekes dolgot...
Még 5-6 évvel ezelőtt "érte meg" a biztosítás, aztán elkezdtek trükközni vele és egyre rosszabb és szigorúbb feltételeket adtak...
Szerény véleményem szerint közepes/nagy előfizura vett drága telefont nem éri meg biztosítani, 2 év alatt kb még egszer annyit fogsz fizetni, pláne ha beüt a baj és önrészt leperkálod... -
313313
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én 7.800-at fizetek kb ennyi tv csatornáért, 30-as netért, meg az "ingyen telefonért", na meg a számkijelzés 300 huf, augusztusba lejár a hűség... Havi 300-400 perc telefonálás azért van rajta...
Szerk.: nállunk elérhető a Flipp, lehet majd matekozni, hogy jövünk ki jobban...

Szer2.: milenda: Szerintem meg a Digit akarják lenyomni...
-
313313
addikt
válasz
313313
üzenetére
Na csak nem, nehogy igazam legyen a végén

Az új AFSZ-ben sincs szó a csomagokról, csak, hogy melyik, milyen tarifakategória
-
313313
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vagy Telenor 2-3 hónap múlva megszünteti az új csomagokat, amit megvan a kellő aláírt szerződés... 3-4 éve a Flowwal volt valami hasonló, pár hónapig futott csak.
-
313313
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azt, hogy nem kell adott csomagért és árért aláírdod 1 vagy 2 évet.
Ma megkötöd, használod 2,3-6 hónapot, aztán lemondod... -
313313
addikt
válasz
ArNick
üzenetére
Ez Vodafone-nál pl nem működött...
A nevemen van szüleim kártyája, anya bement, hogy adat egyeztessen és a nevére írassa. Hiába volt nála a kártya, hiába a családi kötelék, nem tudott intézkedni, akkor írták volna a nevére, ha én is ott vagyok, az más kérdés, hogy fizetni is kellett volna érte...Szerk.: tsteve: vagy olyan nevén volt a kártya, hogy azt egyből névre írták... (Vangelis járt már így...)
-
313313
addikt
válasz
albiosz
üzenetére
Egyből él az új díjcsomag percdíje, de következő naptól fizeted az új csomagot. Nekem ezt mondták mikor váltottam.
Viszont ha váltasz, ugrik a családbarát, az olyan jó 1-1,5 éve nem aktiválják már.
Családi mobil opció van helyette, olcsóbb de csak nem lezárt díjcsomagok vonhatóak be. Illetve minimum 2 előfizetés kell hozzá, és annak is talán egy néven kell lenni. Régen elég volt egy előfizu a másik 4 szám lehetett feltöltős... -
313313
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
5 éve már így van ahogy mondtam. Előtte mi volt passzolom.
Vodánál 1x éve is kértek személyit, mikor feltöltős simet vásároltam, sőt akkor még személyi/lakcímkártya párost fénymásolták is. -
-
313313
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hagyjuk már a hülyeségeket, nyugaton kilóra veszel sim kártyát, ami bekapcsolás után aktív...
Hogy is van ez? -
313313
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Mind1, domino számok mehetnek a levesbe, azok csak koloncok úgy is, belépve online ránéztem, még olyan 4-5 élő szám van a nevemen...
Nem is értem, ezt miért nekem kell nyomozni, miért nem kapok róla értesítést. Mert a honlapra kirakok egy linket az nagyon nem az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest