Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
van egy telekomos ont 5670
most jön hozzá egy asus rt be 58u
ppoe az oké , de hogy kell
összekötni a 2 őt .Mit hova kell ?
Meg hogy a tv marad a telekomos ont-be.
Köszönöm -
-
yogibear
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
2023 nyári... ha a táp lenne, akkor minden kanálissal előfordulna, de ez csak ezeknél jön elő, ahogy tavaly meg másikakkal...
Plusz természetesen volt ráakasztva hónapokig sokkal nagyobb teljesítményű saját táp ami atombiztosan jó és a jelenség ugyanez, random jön elő...
Mindegy csak érdekes jelenség, nem vág a földhöz nyomok egy restartot... amúgy sem árt neki, mert pár hét után van olyanja is, hogy lelassul a csatornaváltás... restart "kipucolja"...
Inkább az az érdekes, hogy tavaly még másik kanálisokkal csinálta, nem a mostaniakkal... azok meg most hibátlanul mennek... akármennyit is lapozok köztük... -
yogibear
addikt
válasz
Kbali
üzenetére
Mondjuk írtam is hogy ilyenkor csak újraindítással (aka restart) áll helyre, de sebaj...

Véletlenszerűen jön elő, van hogy napokig semmi baja... aztán gondol egyet és lefagy az adott csatorna adása... a saját sorrendben szomszédos kanálisok meg közben mennek rendesen, ha átváltok rájuk... jah és persze lan kábellel csatlakozik az ONThoz, mielőtt felmerülne hogy a wifi a hibás.
Tavaly kb nyáron jött elő ez először, volt, hogy késő este pl a History, vagy délután az AXN... vagyis időhöz sem köthető, most pl reggel 9 után akadt le a 2 Viasat... -
yogibear
addikt
Valami továbbra sem 100-as a boxnál... SDMC...
Régebben csinált olyat, hogy pl az AXN-re, vagy Viasat Explore-ra, Historyra (ezekre emlékszem) lépve néha szénné fagyott az adás... tovább léptetve más kanálisokkal nincs baj...
Most ugyanez van Viasat Film és Viasat 6 esetén, eddig ezeknél tapasztaltam...
Csak és kizárólag a restart segít ilyenkor helyretenni... -
xDiESEL92
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki One (exVodafone) koaxos hálózatról váltott Telekomos Kábelnet (Koaxos) szolgáltatásra.
Mik a tapasztalatok pingidőben, stabilitásban?
Előre is köszönöm!
-
Matrox1995
tag
Köszi mindenkinek!
Csak simán újracsatlakoztattam a PPPoE-t a modemben és jó lett.
Nem tudom mi történhetett, hogy kaptam címet, de mégse működött.
Mindenesetre egyből feltűnt, hogy a CF oldalak jelentősen belassultak. -
válasz
Matrox1995
üzenetére
Működik:[kép]
-
enginev3.0
félisten
válasz
Matrox1995
üzenetére
Nekem újra kellett ma indítani a routert
Csak utána működött -
Multibit
nagyúr
válasz
Matrox1995
üzenetére
Igen, működik.
-
válasz
Matrox1995
üzenetére
Működik.

-
Matrox1995
tag
Nektek működik az IPv6?

-
trec12
addikt
Társasházi engedély leadás után mennyi a reális várakozás mire kiépítik? Tíz lakásról van szó. Három hónap eltelt már. Ez belefér még? Ahogy nézem a címeket ősszel-télen indultak meg a társasházakkal. Hol lehet utána kérdezni a Telekomnál, hogy áll az ügy?
-
szarnyasdino
junior tag
Valamit mokoltak a email rendszerrel? (mozilla thunderbird) Idén semmi üzit nem kapok meg. Magamnak küldtem gmail-ről proba leveleket de semmi nem jön át. Tipp/ötlet mi a gond?
-
fila
senior tag
Át akarok jönni Digről(One) a telekomhoz. 2/1-es net elérhető nálunk, ezt néztem ki. A KAON PG2380G-t adják biztosan, vagy adhatnak mást is?
-
tuto558
aktív tag
-
HUNited
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Ez jó hír, akkor lehet majd megkérem a srácokat hogy Technicolort adjanak (gondolom náluk is van több eszköz a kocsiban mint anno a diginél). Openvrt az alapból nem olyan rossz, főleg ha van mód terminálon (SSH-n) rácsatlakozni (de gondolom ezt letiltották).
WiFi tekintetében van összehasonlítási alapod? Úgy látom belső antennás (mindkettő) így az antennák nyeresége nem túl izmos, gondolom 2-3 dbi csupán. Nyilván függ az ingatlan szerkezetétől és méretétől, nekem a bruttó alapterület úgy 135m2, és ott a szuterén és az emelet is. Még a 6dbi-s Mikrotik mellé is kell egy wAP eszköz (ami idővel majd kültéri lesz, csak még előtte felújítjuk a házat) ami a földszinten elér mindenhova és elmegy pl. a kapunyitóig is a hatótáv. Nekem fontos (lesz) a kültéri lefedettség is. Nem bántam meg a Mikrotiket, igen jó a szoftvere, kezesbárány (de mire belejöttem azt hittem agyf@.t kapok), hardveresen is brutális. Szerintem szolgáltatói eszköz bizonyos hálózatméretig felel meg (de én akkor is sajátot használtam, paranoia vagy nem tudom). Nagyon mások az embereknek a prioritásaik, ezért lehetek ellenszenves hogy én nem igazán szeretem ha a szolgáltató mondja meg mit csináljak és mivel.
-
tuto558
aktív tag
válasz
HUNited
üzenetére
Nálam Technicolor van, én routerként használom, és tökéletesen működik, nem melegszik, wifije is erős és stabil. Egy butított openwrt fut rajta.
Van a családban szülőknél Sagemcom 5670 is, routerként a wifije gyengébb tapasztalataim szerint. Pppoe passthrough-val viszont igazából mindegy hogy melyiket kapod, mindkettő stabil cucc. -
HUNited
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Köszi. Nincs az az Isten (netflix és tsai). Mivel a TV-m alapból androidos, és egy kicsit erősebb is mint ez a boksz, ezen csak és kizárólag a lineáris adás fog menni (ha fog és nem marad a Tarr). Az azért eléggé nem hangzik jól hogy egy fullhd adás 2-3 Mbps csak. Ha ez tényleg így van, a lineáris tv nem nekem való a telekomnál (ezt mondjuk eddig is sejtettem)
-
HUNited
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Hát azt azért csak nem (remélem) a Sagemkom legalább gyárt normálisabb eszközöket, ellentétben a Technicolorral ami ismereteim szerint a legalja kínai (legalábbis bő 10 éve az volt, lehet mióta a Ciscot megvették meg már őket is más, a koszon kívül más is ragadt rájuk). Mondjuk sokkal jobban néz ki mint a Sagemcom és talán kisebb helyet is foglal. Lehet jobb lenne, csak ne forrjon fel mint a régiek, untam a fél évenkénti cserét.
-
HUNited
őstag
válasz
snyper990
üzenetére
a decemberi rész: gondolom evidens volt csak mivel nem vagyok szimpi belekötöttél. 2025 december végén kapott engedélyt a hálózat, de a kárácsony és újév miatt most a holnapi nappal kezdik el telepíteni az igénylőknél, ezért idei mivel idén indul. Hozzám 6.-án 10-kor jönnek, szóval esélyesen még nem túl sokan igényelték a faluban (nem csak ebben a faluban, hanem máshol a környéken is most indult úgy tudom).
-
tuto558
aktív tag
válasz
HUNited
üzenetére
Igen és nem. Úgy tudom hogy konkrétan az IPTV adás ami külön VLAN-on jön multicasttal, nem számít bele a profilba optikán, így az nem zabál sávszélt (de ha mégis, akkor sincs 2-3 Mbps-nél több egy FullHD adás). De ha a boxon valami nem-telekom-os streaming appot indítasz, pl Netflix, az igen, a te sávszéledet fogja használni
-
-
HUNited
őstag
válasz
Ziyan
üzenetére
jah erre gondoltam. Akkor gyakorlatilag két hálózat lesz. Remélem a wifi azért letiltható. És akkor ha a mikrotiket két lanon kötöm be, dupla sebességem lesz?
(mikrotiknél bármelyik port állítható wanra és képes összefűzni őket - így akarom megcsinálni amúgy a TARR-al is, ha már fizetem) -
HUNited
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Sajnos a mikrotik soho vonalán nem nagyon vannak 2,5-ös eszközök, az enyém is gigabites, ami amúgy nekem elég is. De mivel eléggé komoly hardvere van, biztosan tudná kezelni. Ezért nem rendeltem 4 gigás csomagot. De az biztos hogy a Mikrotik megfelelő eszközei kezelik ezt, hiszen náluk rengeteg a 10-es eszköz (no nem a soho vonalon).
-
HUNited
őstag
válasz
mlinus
üzenetére
Használsz mögötte saját eszközt, vagy ez a fő routered? Ha ezt használod elsődlegesként, mennyire komplikált pl a dhcp leasek/reservationok, portok, tűzfal beállítása? esetleg terminál elérhető? A Tarr eszközön konkrétan kb. 5 perc volt beállítani egy darab mac címre az ip kötést, olyan veszett lassú volt. több tucat eszköznél ez halál volt, nem is tettem be csak az elsődlegesen fontosakat, mert a Mikrotik még nem volt belőve a Tarra (most költöztünk ide pár hónapja)
-
válasz
HUNited
üzenetére
Számtalanszor kitárgyaltuk már itt
de röviden és tömören:
PPPoE passthrough bekapcs, majd saját routert átállít PPPoE módba, felhasználónév/jelszó beír, és kész is, modemként tekinthetsz a Telekom ONT-re.
Külön IP-t kap a routered, teljesen látható kívülről, mintha nem lenne semmi előtte...
Ettől független a többi saját portja és wifije is működik, az eredeti IP címével (magyarán egyszerre 2 kapcsolatod lehet, 2 IP címmel). -
HUNited
őstag
válasz
tuto558
üzenetére
Köszi. Ezt nem értettem én sem hogy miért van egy optikai eszközön wan port. Ez a Telekom oldaláról letölthető használatiban van, hogy az egy lan/wan port. De akkor ezek szerint nem WAN-ként is használható LAN port, ergo gondolom oda érdemes bekötnöm a tyúkot (Mikrotiket). Ilyenkor lenne jó ha bridge módba kapcsolna, a többi 4 portot szépen kikapcsolná (mint a Tarr vagy Digi), a wifivel, dhcp-vel és egyéb baromságaival együtt, hogy normálisan tudjam használni a saját eszközöm dupla nat helyett, és a 36 wattos fogyasztásából (3A12V táp, aminek a zöme hővé válik) 8 watt legyen.
-
tuto558
aktív tag
válasz
HUNited
üzenetére
Többen is használják a Kaon-t a fórumról, akinek 4000-es csomagja van. Viszont ajánlom, hogy olvass vissza a témában mielőtt 4000-es csomagot rendelsz. Nálam csak max 2000-es csomag elérhető, így annyira nem ástam bele magam, csak nagyvonalakban olvastam végig a fórumon az ehhez kapcsolódó bejegyzéseket, és ha jól értettem a probléma abból adódik, hogy a saját routernek tudnia kell több CPU magon kezelni a PPPoE kapcsolatot ahhoz, hogy a 4000-es sebességet ki lehessen hajtani, és ezt kevés eszköz tudja (nem tudom a Mikrotik-ed képes-e rá), de a többiek majd kijavítanak.
-
HUNited
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Mivel tök új a szolgáltatás, így én sem tudom. Tamanetet néztem nem ismeri a címem, de köszi a tippet.
-
válasz
HUNited
üzenetére
Nem nekem kell ismernem a címedet, se az összes szolgáltatót, aki odamegy.
Itt többször elhangzott Tamanet elvileg országosan szolgáltat, nálunk van helyi ISP is, de nekik a BIX is One peeringes, nem tudom, hogy mennyire lenne jó az. IPv6 viszont valamiért nem nagyon van egyik esetben sem. -
HUNited
őstag
válasz
RVR400
üzenetére
Tuti, azzal keresem a pénzt
Mit gondolsz miért vagyok hajlandó két tizenezres szolgáltatást fenntartani párhuzamosan? Én ahhoz eléggé skót vagyok, ha csak csetgptre használnám a netet
Az hogy android box témában totál fogalmatlan vagyok (szerencsére) azt aláírom, de azért a netet tudom használni. Ezért is idegesít baromira hogy a szolgáltatók rámtukmálják a cuccaikat. Én a célhardverekben hiszek. Elhiszem hogy ez sokaknak unszimpatikus, de attól még egy létező igény, ha nem az lenne, nem nagyon árulnának komolyabb hálózati eszközöket a soho szegmensben. -
HUNited
őstag
válasz
RVR400
üzenetére
Megnézem majd, köszi. Sosem volt még ilyen cec eszközöm, így nincs tapasztalatom benne. Ha jól tudom, nem mindegy melyik csatiba dugom? És akkor a TV távjával irányíthatom az android boxot, vagy fordítva? (fel van makrózva a tv távirányítóm hogy a netflix gomb pl a kodit indítsa stb.)
-
-
HUNited
őstag
válasz
Ziyan
üzenetére
de most akkor bridge mód, vagy csak passthrought? Mert nem ugyan az, áramfogyasztásban sem. Ok, értem ha az android boxot arra kötöd, akkor kell hogy routoljon (Digi ezt is másként csinálta, nem IP TV volt). De gondolom a box bekapcsolt IGMP Snoopinggel megy a saját Mikrotikemről is.
Amúgy a karácsonyfa mód kikapcsolható?
-
HUNited
őstag
válasz
Aurig@
üzenetére
Más szolgáltatónál is gondom van a boxal (Tarrnál is, de ott legalább bridge módba tudtam tenni, méghozzá saját magamnak nem kellett érte könyörögni). Nem szenvedek csak próbálom felmérni a lehetőségeket.
A másik routered meg tudtad oldani hogy lásd kívülről, vagy ez számodra nem szempont? A szolgálttói router miatt dupla nat van (tudtommal) így extra szívás elérni az otthoni hálót, és tök feleslegesen routol és eszi az áramot ahelyett, hogy csak ontként funkcionálna.
Elhiszem hogy az ügyfelek 90%-ának ez a szolgáltatói router segítség, mert neki az kell hogy out of the box működjön a wifi és az ssid-t sem képesek megváltoztatni ráadásul képesek bekapcsolva hagyni a WPS-t is, de azért olyat még egyetlen más szolgáltatónál sem hallottam, hogy nem lehet bridge módba tenni az eszközt... Még a Telekomnak is van elvileg olyan ahol lehet (Sagemcom F@st 5655v2), nem értem az 5670-nél miért nem engedik. És gondolom nem kérhetek 5655v2-t.
-
HUNited
őstag
válasz
Kbali
üzenetére
feltöltési sebesség tarr nevű extra szutyok 30 mega. Nincs más opcióm, ez egy falu. Vártam a Telekomot már nagyon. A net az elsődleges, a tv-re nagyívben teszek. Mivel még hűségem van a tarrnál, marad is még 9 hónapig az is, így a tv esélyesen az lesz használva, mert ez a telekom tv a maradék kedvem is elveszi a lineáris tv-től. Ráadásul IPTV minőséget a Sweeten is tudok box nélkül akár kodin keresztül is havi 1200-ért. Esélyes hogy a TV-től ha tényleg ilyen vacak, el fogok állni 14 napon belül. Amúgy meg ma már minden szolgáltató ONT helyett ilyen szutykokat ad, még a Digi is (igen, tudom ma már one illetve ohne. egyedül ő adott konkrét ontot, amíg még volt, és csak akkor ha barátságos voltál a szerelővel és volt neki). Én GVH-val büntetném ezt a tiltott árukapcsolás kategóriába sorolnám. És mondhatják hogy ingyen van, szerintem igenis be van építve a havidíjakba. De ez még nem zavarna, csak lehetne választani. Úgy néz ki a polcom már most is mint a karácsonyfa, és az összes ami ér is valamit a saját Mikrotik Thateau Pro AX-em (és érdekes ott a led kikapcsolható...) meg a kis MiniPC szerverem.
-
HUNited
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Pl? Sajnos annyira új itt az optika (konkrétan idei, december végén engedélyezte az NMHH), hogy más szolgáltató még nem repült rá, legalábbis én ilyen keresőkön nem találtam meg a címem.
Amúgy kíváncsiságból, ha a legjobb szutykukon izé ontjukon csak 2,5-ös port van (az is csak egy, a wan), miként szolgáltatják a 4 gb-s csomagot? (a címemem az is elérhető)
-
válasz
HUNited
üzenetére
5670-em van kb. 5 éve, PPPoE passthrough módban ("bridge mód"), plusz set top box a saját portján (minden más saját routeren). Beton stabil, gyorsan indul, egyáltalán nem melegszik, soha semmi fagyás, sosem kellett hozzányúlnom az évek során.
Sokáig 1/1, újabban 2/1-es nettel.
Hová ennél többet? -
Aurig@
őstag
válasz
HUNited
üzenetére
Lehet jobban járnál ha maradnál a jelenlegi Tarr szolgáltatónál. Még be sem kötötték, de szenvedsz mindennel. Nem tetszik a box, nem tetszik az 5670-es szolgáltatói cucc, ki sem próbáltad, azt sem tudod milyen.
Nekem bő három és fél éve van ugyanez az 5670-es eszköz, az ég világon semmi bajom vele. Nekem is van mögötte egy másik router, ami a wifi-t adja, így lefedi az egész házat, a szolgáltatóin meg kikapcsoltam.
Alapjában véve - szerintem - nagyon stabil az 5670, bekötés óta 3-szor ment el a net pár percre, áramszünet végett, más okból nem. -
-
Sefter
veterán
-
tuto558
aktív tag
válasz
HUNited
üzenetére
Optikás eszközökön telekomnál nincs bridge mód, csak PPPoE passthrough. Legtöbb amit tehetsz, hogy kikapcsolod a számodra felesleges dolgokat az ONT-n, pl wifit ahogy írtad.
Boxot kikerülni nem lehet a Telekomnál. Android TV-n böngészőben volt már aki a Telekom TV Go-t működésre tudta bírni, viszont a képminőség ott bukó, mert a TV GO csak 720p-t tud. Normális TV adást csak a box-szal tudsz nézni.
-
HUNited
őstag
Be lehet tenni esetleg az iptvt kodiba? vagy telepíteni a lejátszó appot a tv-re? (szintén android) Kötelező szenvedni a plusz boxal két távirányító két konnektor újabb karácsonyfa pár leddel?
-
HUNited
őstag
válasz
AnonymusX
üzenetére
köszönöm. a pppoe passtroughtal az a bajom, hogy attól még az eszköz marad router, sugároz wifit is (bár az remélem kikapcsolható), ergo az áramfogyasztása nem egy ont fogyasztása totál feleslegesen + melegszik. Nem értem miért kell a szolgáltatóknak a 10x10-es passzív eszközöket ilyen torony szörnyetegekre cserélni amik szinte felgyulladnak ha 10-nél több eszköz van rajtuk és zabálják az áramot.
-
AnonymusX
őstag
válasz
HUNited
üzenetére
Szia!
Ahogy AMD94 írta, a Sagem 5670 vagy akár a Technicolor párja teljesen jó ONT-ok. Sokaknak elég otthonra bármelyik a korrekt Wifi6 teljesítményükkel.
Bridge módot ne keresd, PPPOE passthrough az, amit keresel. Keress rá itt a fórumban, sokszor felmerül, valamint az is, hogy ilyenkor az androidos beltérit az ONT-ra kötve érdemes hagyni.
Az androidos beltérin semmilyen extra zártság nincs, apk-ból is lehet rá telepíteni alkalmazásokat.
-
HUNited
őstag
Sziasztok, BUÉK mindenkinek!
Kedden esélyesen érkezik hozzám a Telekom optika.
Kérdés: azt már tudom, hogy ezt az android boxot nem tudom ci modullal kiváltani. ez egy szívás lesz nekem. De a lényeg, hogy létezik e valamiféle debloating lista rá? Eleve van lehetőség a sallangokat és a kémkedést leállítani?Netfluxes és egyéb hulladékokra gondolok, meg persze az instant Android TV-s feleslegekre. Tudok nem Play APK-t (pl. Adguard) telepíteni? Mennyire zárt a rendszer? Vagy át se vegyem küldjem mindjárt vissza mert csak fejfájásom lesz tőle?Illetve a szolgáltatói eszköznél néztem hogy igen nagy eséllyel (optika+wifi6) egy Sagemcom F@st 5670 nevű borzalmat fogok kapni egy csinos kis ont helyett. Ennek a leírásában viszont nem látom a bridge módot, mint pl. az 5655v2-be. Nyugtassatok meg, hogy tudom a saját Mikrotik hálózatomat normálisan használni, és be lehet tenni az eszközt bridge módba?
Egyenlőre hűségidő miatt még marad a Tarr is, de ahogy a Hegylakó is mondja, a végén csak egy maradhat. A Tarrnál elég jó a kábeltv, CI modul is csak az extra adókhoz kell, viszont nekem nem a lineáris tv a prioritás, hanem a feltöltési sebesség.
Köszi a segítségeteket előre is: Sanyi.
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Felhívtam őket, újraindíttatták velem a két mesh eszközt, illetve a routert/modemet.
Fel kellett cseréljem a mesh vezérlőben a LAN kábeleket, a help desk szerint mostmár jó lesz.
Kíváncsi leszek, most tesztelem majd pár napig.
(A bekötést Telekom szaki végezte, nem én dugtam be a lan kábeleket). -
snyper990
őstag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
A Technicolor ONT-ken mindenkinél tele van a log hibaüzenetekkel, szóval az valószínűleg „normális”.
Ha az említett Kaon mesh a Telekom-féle okoswifi, akkor amennyiben még tart az arra vállalt hűségidő, fizeted a wifi asszisztencia szolgáltatás havidíját is. Szerintem úgy lesz leghamarabb megoldva a dolog, ha azt igénybe veszed -
LimaBravo69
tag
Technikai segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyen járok.
Adott egy otthoni internet-tv-vezetékes telefon előfizetés, 2gb nettel. Kaon mesh hálózat "teríti" a wi-fit.
Időnként kimarad az internet, ennél gyakrabban a wifi, ilyenkor a telefonokon (3 mobil) nem tölt be a böngészőn az adott oldal, megszakad a kapcsolat a hálózati zenelejátszóval is.
A modem egy Technicolor FGA 2233 típusú eszköz, a hibalistában a logfileban elég sok hibaüzenet van.
Küzd valaki hasonló problémával? Telekom felé egyszer már jeleztem, szerintük találtak és javítottak valamit, de a hiba továbbra is fennáll.
Okozhat ilyen hibát a modem?
Esetleg bármi ötlet, javaslat?
Előre is köszönök minden tippet!
-
gg72
veterán
Telekom/Technicolor FGA2233 routerhez milyen DC12V hosszabbítót vegyek? Új helyre tenném, de ez eredeti kábele rövid és azt látom, hogy hosszabbítóból van többféle.
-
jop
friss újonc
Telekom ÁSZF 2026 március
-
user12
őstag
válasz
hermandani
üzenetére
2: ha a telekom hgw-je adja a wifit, akkor a webes beállítási felületen, a wifi menüben a band steeringet kell kikapcsolni, majd megadni a kívánt wifi hálózatneveket (pl home24g és home5g)
A web gui elérhetőseége a kis fehér matricán találhatö az eszközön -
Essejó
veterán
válasz
hermandani
üzenetére
Tőlem a Samsung the Frame megkérdezte, hogy ki az internet-tv szolgáltatóm. Legördülő listából kiválasztottam a Telekom-ot.
A képeden a jobb oldali okos távirányítóval lapozok az EPG-ben hangosítom-halkítom. Sőt még be is kapcsolom az IPTV (Nem Android) boxot. Kikapcsolására még nem találtam rá.Emlékeim szerint a HDMI csatlakozó kiválasztásánál kérdezett rá
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:1. Hogyan tudom beállítani egy Samsung okos tv-n azt, hogy tudjak csatornát váltani a tv saját távirányítójával, ne a telekom saját távirányítójával kelljen?
Kezd zavaró lenni, hogy a tv-t a saját távirányítójával tudom kezelni, a telekom cuccait meg a sajátjával... jó lenne mindent elérni csak a tv-jével...
2. Hol tudom beállítani, hogy legyen 2,4GHz wifi?
Gree klíma vezérléshez kellene (meg majd a robotfűnyíróhoz) de nem látok itthon csak 5GHz-et.Köszönöm!
-
zolokas
senior tag
1.9E neosat holdon még mennek MTV-k 80,90,00
-
TV Go alkalmazásban a Filmklub csak SD minőségben érhető el? TV-n megy HD-ban (mondjuk a bitráta lehetne nagyobb), de mobilom (Xiaomi 15T) csak SD van a filmeknél.
-
Rick4
félisten
-
blg
senior tag
válasz
AMD94
üzenetére
ennyi van írva az ÁSZF változás doksiba, amit bemásoltam
de megnézve az ÁSZF csatornakiosztás pdf-et, nekem úgy tűnik, hogy mindbe bekerülnek, amelyekben most az SD verziójuk bent van. (nekem IPTV M 202204 és 202209-es csomagjaim vannak, én azokat néztem, és azokba bekerülnek (persze Cinemaxon kívül)) -
Zeki
nagyúr
Van infó, hogy a Paramount által megszüntetett csatornák helyett mik lesznek? Már ha lesznek.
-
skroy
senior tag
válasz
rostiron
üzenetére
Megnéztem egy random Hisense tv-t a Telekom oldalon, ott azt írja, hogy regisztrálni kell ezen az oldalon az 5 évhez.
-
rostiron
őstag
Sziasztok
Először is B.U.É.K mindenkinekVettem egy hisense tv-t online a telekomtól, amit 5 év garanciával hirdetnek, de a garancia papiron csak 36 hónap szerepel.
Hogy van ez pontosan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

dptrsk
l.skywalker