Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurenzon
senior tag
Na pont most hívott a Samsung. Elnézést kértek és küldenek egy ajándékot is. Illetve mondták hogy 3 napon belül megkapom a csereutalványt. 3 lehetőségem lesz.
1. Kapok egy ugyan ilyen S3 készüléket.
2. Vehetek bármilyen másik készüléket.
3. Visszakapom a vásárlás összegét. Nagyon korrekt volt a Samsung. -
cris78
őstag
Sziasztok!
Félig off leszek
bocsi!
Van T-mobilos net előfizetésem. Arra ugye kérhetek havi 500-ért duo kártyát. Na azt a kártyát valahogy egy wi-fi-s tabletre nem lehet rádugni valami kütyüvel? -
313313
addikt
Szavatosságnál meg a hiba bizonyítása a fogyasztóé az első 6 hónap után, amikor is neki azt kell bizonyítania, hogy az x ideje kapott készüléke gyártási hibás volt, vagy legalábbis az eladótól hibásan kapta meg a terméket...
Lehet itt lovagolni dolgokon, de a 2. és minden további garancia, ami az első felett van, az nem teljes értékű. Ezt szinte mindenki mindenhol rögzíti is. Ha itt olvasgatsz kicsit, akkor látni fogod, hogy az 1 éven felüli garanciák korlátozottak, és ez ellen tenni semmit nem tudsz...
-
válasz
313313
üzenetére
a szavatosság alapban is jár és hosszabb intervallumú, mint az egy év kötelező jótállás!
ilyen szempontból a kutyát nem érdekli a második évben adott korlátozott jótállás, hiszen a szavatosságra is azonos - korábban leírt - érvényesíthető jogok vonatkoznak, és annál ilyen tekintetben a második évben sincs korlátozás. -
313313
addikt
"...A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az általa forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától a jótállás alá esõmeghibásodás esetén 12 hónapos kötelezõ jótállást nyújt.
Jelen jótállási jegyen megadott termékre Magyar Telekom Nyrt. további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt, melynek részletes feltételeit a megvásárolt termékhez csatolt Használati Útmutató és/vagy a www.t-mobile.hu weblap tartalmazza. Ezen kötelezettségvállalás azonban semmilyen körülmények között nem minõsül a Fogyasztó részére a jogszabályok által biztosított szavatosság, illetve jótállás Magyar Telekom Nyrt. általi kiterjesztésének, hanem ez egy önálló jogosultság. ..."
Idézet a t-mobile garancia jegyéről(még a május előttiről), 2. év korlátozott garancia... -
válasz
313313
üzenetére
amiből indult a kérdés, az s3 azonos típusra történő cseréje már nem igazán fog menni a szolgáltatónak, és hiába jönne nekem a t-s - vagy bármilyen más - illetékes, hogy a második év korlátozott jótállás és nem ad vissza pénzt - ezt írtad korábban, hogy esetedben erre hivatkoztak -, nem véletlenül idéztem be korábban, hogy a szavatosság nem/sem ismeri a levásárlás intézményét, és bizony a szavatosság nem csak egy év, illetve a második évben sem él adott szempontból semmilyen korlátozó tényező, szóval szavatosság keretében élnék a jogokkal; kijavítás (nem megy?) < kicserélés (nem tudják tulajdonságai, adottságai tekintetében azonosra cserélni? tehetnek elé bármilyen más típust, azonnal mondok több eltérést is adott szempontból, amik miatt nem felel meg az előzőnek!) < árleszállítás (nem olyan a hiba, hogy x összeg ellenében elviselném és használnám úgy!) < elállás!
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Minden havidíjas díjcsomagnál van 4G/LTE használat vagy ez díjcsomagtól függő. Melyik díjcsomag nem tudja, ha van ilyen?
Esetleg ha van valakinek linkje erről azt megköszönném, de nem találtam.
Köszönöm szépen a segítséget
-
foxymaci
senior tag
A mai Bingo szerdai ajánlattal már meg sem próbált akciót csinálni a T.... nokia lumia 530 35990ft ért pont annyiba kerül mint tegnap vagy tegnap előtt...
-
-
313313
addikt
válasz
313313
üzenetére
Kitúrtam a telefon papírjaimat. A használati utasítás hátuljában részletezik a garanciát, abban ez áll:
"Amennyiben a meghibásodás megerősítése megtörténik, a telefonja vagy ennek bármely része a helyzetnek megfelelően csere vagy javítás tárgyát képzi. A megjavított készülékre és tartozékaira ugyan azt a hibát illetően egy hónap jótállás érvényes. A javítás vagy csere elvégzése során olyan felújított alkatrészek felhasználása is lehetséges, amelyek egyenértékű működést biztosítanak."Ez az olvasatomban azt jelenti, ha nem bírják javítani, a cserét el kell fogadnom... De ez a második évre vonatkozik....
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
2014.09.04-én vettem egy L925-ös készüléket, hivatalos Telekom üzletben(mamutban).
Nem találom se a számlát, se a garanciapapírt.
Van a készülékkel egy kis gondom, ami biztos garanciális probléma, ezért kérdésem, hogy ilyen feltételek mellett bevihetem e egy hivatalos telekom üzletbe, vagy csak oda vihetem ahol vettem, vagy egyáltalán nem fognak foglalkozni papírok nélkül velem sehol, illetve a készülékkel? -
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok. Nem is probléma, kérdés.
A helyzet a következő: 2015.04.14-ig van hűségem Mozaik XS díjcsomagra. Na igen ám, viszont menetrend szerint túllépem a havi keretet. Hol pár száz forinttal, hol meg 1-2 ezerrel (Az eddig legbrutálisabb az egy 7.000-es számla volt...nagyon extrém kilógás), az átlag a 4-4.500.- körül.
A kérdésem az lenne hogy megoldható a felfelé váltás valami magasabb havidíjra? És ha igen, akkor ezt mely díjcsomagokra tehetem meg? Azt tudom hogy az egyetemi kiesik...még egyetemista vagyok.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
foxymaci
üzenetére
Hát jah...
Eközben megérkezett a Samsung Galaxy Tab S 10.5
Valaki kereste ezeket is ez is kapható,csak a link nem működik.

Samsung Galaxy Tab 4 LTE 8" és 10.1" -
313313
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Mivel a 2. év szabadon vállalt, nem kötelező, így arra teljesen más feltételek vonatkoznak, amiket az eladó cég vállal. Tehet nincs abban semmi törvénytelen, hogy a 2. évben garanciában cserélt termékeknél nem indul újra a garancia, hanem folytatódik.
Te amikor megveszed az adott terméket, az eladó/gyártó 2 év varanxiát vállal rá, amit teljesít is. Az meg legyen a fogyasztó szerencséje, hogy az utolsó pár hónap garancia egy új termékre vonatkozik... -
Vangelis
félisten
Az volt már, hogy a 18 év feletti középiskolások is igénylehetik a kedvezményes előfizetésket?
-
törölt tag
-
n@p@lm
addikt
1430-on melyik menüponttal tudok ÉLŐ ügyintézőt kapcsoltatni?
katasztrófa az egész menürendszer, a szokásos 0-ra nincs ügyintéző.... -
Vangelis
félisten
Én is most adtam le egy L800-as Nokiát se kép se hang.
De gondolom még biztos javítják.
-
313313
addikt
Már elfogadtam, ha nem fogadtam volna el, lehet vissza adják a pénzt is, de idő...
Viszont 2. évben a garancia nem indul újra, az viszont fix.hurenzon: nyilván visszakérheted, de a vételárat (amennyiért vetted) ha előfizetéssel, akkor azt is érinti, továbbá idő, mire megkapod a kp-t.
-
válasz
313313
üzenetére
te a szolgáltatótól vásároltál, vele állsz direktben szerződésben, azzal nem kell foglalkoznod, hogy a szolgáltató a gyártóval, illetve annak szervizével miként intézi a dolgot, de a készülékre a második évben is adott a gyártói jótállás, amit a szolgáltató is köteles biztosítani/továbbadni számodra.
nincs olyan szavatossági/jótállási igény, hogy levásárlás.
elfogadhatod ugyan, ha számodra megfelelőt kínálnak fel, de nem vagy köteles, ahogy kicseréléskor is elfogadhatod a tulajdonságai/adottságai tekintetében a korábbitól eltérő típust, de azt sem vagy köteles.hurenzon; egy év a kötelező jótállás a vonatkozó jogszabály alapján, afölött a gyártó önkéntes többletet ad, amivel kapcsolatban már szabhat meg eltérő/szűkített feltételeket.
-
313313
addikt
Akkor engem félretájékoztatott a szervizes ügyintéző. Magyarázott valamit a 2 évről, meg hogy azt a gyártó vállalja a saját feltételeivel és ő nem ad vissza pénzt...
Végül is a cserével jobban jártam, mintha a pénzt kaptam volna vissza, hiába a 2 hó gari...
Szerk: Konkrétan cserejegyre beírta az új telefon típusát, a gari jegyre feltüntette a cserét, valamint, hogy gari ugyan addig érvényes, mint az eredeti készülékre. Ha jól emlékszem Jegyzőkönyvet a vásárlók kifogásáról nem töltött ki...
-
válasz
313313
üzenetére
az legyen a szolgáltató gondja, jogszabály szerint akkor sem vásároltathatja le, ha nem tudták kijavítani, és kicserélni sem tudják megfelelő azonosra, akkor átvihető az elállás, nem kötelezhetnek a levásárlásra, ilyen tekintetben nincs jelentősége, hogy az első vagy a második évben történt a meghibásodás.
esetedben sem jártak el épp jogszerűen, de biztos másként papírozták le... -
313313
addikt
válasz
hurenzon
üzenetére
Szervíz cserejegyet állít ki, t-mobile meg meghatároz egy értéket, hogy az alatt választhatsz.
Nekem 2 hónapja volt egy cserém a 22. hónapban, srác elmondása szerint csak cserét választhattam, pénz vissza nem (ennek nem jártam utána...) viszont a választott új készülékre csak 2 hónap garanciát kaptam, ami viszont teljesen jogszerű döntés volt a részükről... -
-
válasz
hurenzon
üzenetére
szia,
a vonatkozó jogszabály nem ismeri a levásárlás fogalmát; kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás, így nem kötelezhetnek rá, más kérdés, hogy az esetleges kapcsolódó hűséges előfizetés miatt - ha nem domino csomagban vagy listaáron lett vásárolva - variálni kell.
-
hurenzon
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ezen a héten kapok a samsungtól egy 125 e Ft-os csereutalványt egy S3 készülék helyett.
T-mobile webshopban vettem. Az lenne a kérdésem, hogy még mindig visszakérhető az összeg? Vagy muszáj levásárolni? -
Ha a mozaik xs lemondasa utan, dominoval atsetalok egy masik uzletbe, hogy szeretnek music xs csomagot kotni, akkor nem fognak elkuldeni a busba, mert 30 napot kell varni?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Tudom h nem örökli. A pontnak akkor is gyűlnie kellene... Mindig így volt. No mindegy.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Bejövő hívás passz, és igen gsm

-
313313
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez szép és jó, de ezek regisztrált kártyák, elvileg végig csináltak vele mindent.
Csak be kell rakni készülékbe, és lehet róla hívni egyből... -
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm! :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
ha valaki a befizetési határidő után 2 héttel fizeti a számláit, tehát állandóan tartozása van, akkor a hűségidő lejárta után felmondhatja az előfizetését vagy csak szüneteltetésre van lehetőség addig, ameddig nem rendezi tartozását?!
-
Soulfly842
addikt
válasz
313313
üzenetére
Domino Quick csomag. Szóbeli szezrődéskötést le kell bonyolítani. Van a domino csomagban feltüntetve egy ingyenesen felhívható szám egy leírás kíséretében (fel kell hívni, adatokat lediktálni, kiküldenek egy levelet a megadott címre és ebben le van írva a visszaigazolás mikéntje is.
Ha ez elmarad a kártyát felfüggesztik.
Leírás:
Domino QuickNoá, új előfizetés nem örökli még meg a kiemeltségi szintedet
Majd hét hónap után az is arany kártyás lesz és gyűjti majd szépen a pontokat is. 
-
törölt tag
A múlt hónapban vettem új előfizetéssel új telót,viszont most hónap elején amikor befizettem a számlát,azt vettem észre hogy nem kaptam pontot. :/ Az előző előfizetésemnél mindig kaptam pedig ott csak mozaik xs-ben voltam,itt most Next S-ben, az 5490-es csomagban. Mi lehet ennek az oka?
-
313313
addikt
Adott egy Domino5 sim kártya. *102#-el lekérdezve aktív, egyenleg felhasználható 2015.x.x-ig, van rajta 600ft. Azonban ha hívni szeretnék bármilyen számot ezt mondja be az automata: "adott irányba nem kezdeményezhet hívást". Ez ilyenkor hogy is van?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Telefont szeretnék venni részletre, aminek van kezdőrészlete is.
Ha ezt webshopban veszem meg, akkor azt a futárnál kell fizetni vagy a következő számlára terhelik rá (kezdőrészlet és/vagy első részlet)?Ez az eset érdekelne a gyakorlatban.

-
Mono25
csendes tag
Mindegy, megrendeltem a Z3-t. Ha nem független nem gond, lesz helye a családban.
iPhone 6 árára kíváncsi leszek a Telekomnál. -
törölt tag
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Persze, cseréli....

Mindig tanulok valami újat a fórumon.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
ahogy írtam is korábban, amik eddig a kezemben voltak t-s z3 és z3c, azok függetlenek, illetve a fórum több témájában is leírták ezt sokan, akik vettek a t-nél adott típusú telefonokat.
a t-s z1c is mind független volt, amiket én láttam, illetve erről is olvashatsz több témában is itt a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bocsi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)