- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Tudom, hogy működött, nekem is van 2 számra...
De egy alap 2k-s előfizetése a mai világba már mindenkinek van...
Jelenleg Next S atk-ba 5.400ft. Ha csak kettő ember akar korlátlanul beszélgetni, úgy családbarát jobb árban van/volt... Nem mellesleg nem kell csörgethetni, hanem bármelyik fél hívhat. Továbbá Next s atk-val webes felületről telefont rendelni kész szenvedés, rosszul van/volt beállítva a kedvezmény rá... -
bopeti98
őstag
Persze, a jelszót azonnal megváltoztattam, de nem hiszem hogy beléptek az online felületre, mert akkor kaptam volna SMS-t.
Egyébként ezt a számlamásolatot hova küldték? Csak mert én nem kaptam semmit, csak kiszámlázták. Lehet hogy valaki a saját címére kérte, vagy rögtön személyesen kinyomtatták neki? -
Soulfly842
addikt
Akkor leírnám mégegyszer a tényeket
Új mobilnetre nem támogatott, de annak nincs akadálya, hogy 30 nappal az aktiválást követően átváltsd a hang alapú előfizetést mobilnetre!
Move xs--> aranytárskárty net&roll XS
Move S --> net&roll Xs, ATK net&roll SUpg-nél nem támogatja a ws,de egyedi ügyféligény okán mehet a minőségi készülékcsere üzletben.
-
tepenzed
őstag
a simem kódjába benne van a 4G kódja (most fejből nem tudom mi az,múltkor direkt megnéztem) szóval sztem ezt a csomagot egyszerűen nem állították át,hamár amugy is korlátozott a sebessége
(#64497) bazsy01: majd írnál légyszi,ha van fejlemény
?
#kali: hát ez elég nagy kicseszés, de akkor nem értem az oldalon miért írja,hogy 4G a netem
-
Zeki
nagyúr
A pirosaknak is nyomni kell a 4G-t, ráadásul beszopatta a 2 T szolgáltató a 800Mhz-es vidéki 4G megosztással. Neki meg egyedül kell kell kiépíteni a 90% körüli lefedettséget, mert mintha a frekik elnyeréséhez lefedettségi kötelezettség is társult volna. Mindez év végéig.
polonic
Szerintem a hívások így is tudnak olcsók lenni. Csak nem akarják. Meg az állam is sarcol keményen.
Mindenesetre tényleg 2 évente cserélni kell akkor a telókat, mert mindig jön valami. -
madrac
senior tag
Inkább csak te nem értetted hogy mire céloztam. Itt már nem csak a feltöltőkártyásokat különösen hátrányosan érintő szabályról van szó az áremeléssel kapcsolatban. Az se mindegy hogy pontosan milyen helyeken van ez leírva, mert úgy tűnik hogy te is csak látatlanban okoskodsz buzgó módon, viszont akkor akár te is kijavíthattad volna a kollégát a surf-el kapcsolatban...
Az pedig különösen röhejes, hogy a telekom nevében eljáró ügyintéző szava semmit se jelent neked. Kb. ennyire komoly maga a cég is... -
-
látatlanban akkor sem lehetne biztosra eldöndeni, ha akár 99 kontra 1% lenne az arány, arról nem is beszélve, hogy a telekom alkalmazás sokszor olyan lehetőséget is bedob, amit elvileg nem lenne szabad adott előfizetés kapcsán, de ez legyen a szolgáltató problémája...
stevve; szia, a telekom alkamazás online is kiírja a hűséggel kapcsolatos dátumot, illetve ha az már lejárt, akkor azt is.
-
Gedeon31
addikt
-
írhatsz még sokkal több esetet, kifogást és gyakorlati tapasztalatot - erre és emiatt direkt írtam korábban, hogy nem a gyakorlatra vagyok kíváncsi, hiszen ügyintézője válogatja, hogy mit és miként csinál, az az ő felelőssége -, akkor is vannak olyan feltételek, amit az ügyintéző nem tud ellenőrizni, ha nem kéri el a sim kártyát, és ha ellenkezőleg tesz, akkor nem tartja be a vonatkozó szabályozást, ezen nincs mit ragozni.
régen ebből sem volt probléma, nem cseréltek bemondásra egy hibásnak vélt sim kártyát, szervizzel rendelkező üzletbe kellett bevinni és a szervizes ellenőrizte azt - neki a képzése része volt adott munkafolyamat is. (igaz, akkoriban még az ügyintézők is jobbak, képzettebbek voltak összességében...)
aki sima ügyintézőhöz kért sorszámot, azt szépen átirányították a szervizeshez és megtörtént a sim kártya ellenőrzése, csak aztán cserélték, ha valóban problémás volt a működése. -
a leadni és a bemutatni között van különbség, ha eleve nem kellene megnéznie a sim kártyát az ügyintézőnek, akkor miként tudna megfelelni a szabályozásban leírtaknak, miszerint rongálódás...stb. esetén fizetős a csere?
nem a gyakorlatot kérdezem, hiszen tudjuk, hogy valóban nem mindig kérik el/nézik meg, legyen az ő dolguk az ügyintézés menetének a lepapírozása, de hivatalosan is le van nekik írva, hogy nem kötelesek megnézni - csak megnézni, utána visszaadhatják, immár nem aktív állapotban - a cserélendő sim kártyát?
mert akkor anomália van a kapcsolódó szabályozás és a munkaköri leírás tekintetében. -
madle
őstag
Igen, igazad van. Megoldom majd így valszeg, csak a Like S SIM kártya Tesómnál van külföldön, de majd mondom, hogy ellopták a telót és kell egy új SIM. Aztán majd itthon Muter elhasználgatja azt a 2700Ft-os havidíjat, Ha én meg faterom Next S-be leszünk akkor velünk már tud ingyen beszélni ha felvesz a 3 szám közé.
-
madle
őstag
LEhet ebben igazad van, hogy a Like S-t kihagyhatnám.. Először ki akartam próbálni, hogy azzal a csomaggal mit forgalmaznék egyébként, de most hogy mondod lehet gyorsan elérném azt a 6500-as keretet. Egyébként azért lett volna jó ha megmarad az AK mert fateromat is be akarom majd hozni Next S-be magam mellé, és akkor az már "csak" 5500 lenne. De akkor lehet arra csak később kerül sor, amint visszakerülök AK-ra.
-
Aaron14
őstag
Köszönöm válaszod! Olyanra esetleg van lehetőség, hogy a hűségidő lejárta (2015.07.19.) előtt 3 hónappal kilépjünk a Palettából, (persze minden szolgáltatást megtartva, TV, vezetékes telefon, internet) és egy másik díjcsomaggal (Next S Aranytárskártya) vásárolhassak magamnak egy új mobilkészüléket?
-
club1
veterán
-
StSanya
senior tag
Egészen pontosan:
"A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával."
-
Fr3eWar
őstag
Lesz, mindkettőn száma megy abba.
Még egy kérdés, mi számít lejárt tartozásnak?
Nyáron volt hogy küldtek egy SMS-t, hogy fizessem be 30napon belül az elmaradásom, pont nyaralni voltunk, és így elfelejtettem hogy be kellene lépni, és befizetni, mivel elektronikus úton intézem ezt is, de nincs csoportos beszedés. Minden hónapban belépek és kártyás fizetéssel csengetem határidőre a dolgokat.
Az SMS után persze rögtön kerítettem netet, és beléptem befizettem. Ez lejárt tartozásnak számít, vagy csak ha valaki nem fizet mondjuk 30napig?
-
tomy86
addikt
Rendben, hogy leírod, csak az a gond, hogy az ügyintézőknek erről ezek szerint fogalmuk sincs. Erről sem
Ugyanis továbbra is ötletszerű a sim csere díjazása. Főleg régi kártya esetén (10+ éves). Két éve velem is fizettetni akartak egy 12-13 éves (Westeles) sim cseréjekor (1430-on is azt mondták, hogy fizetős történet) és fél éve ugyanígy próbálkoztak az egyik ismerősöm hasonló korú sim kártyájánál. Végül csak trükközéssel lett ingyen.
-
Fr3eWar
őstag
Hali,
Ez volt talán az a hozzászólás amit kerestem.
Szóval, jelenleg két mobil előfizetésünk van a T-nél.
Az egyik számról lejárt a hűség már áprilisban, a másikra novemberben fog.Elképzelhető, hogy most szeptember végén lecserélnénk a telefonokat újabbra, így Kb 300K-lenne amit otthagynánk a T-nél, lehet hogy egy része részletre menne.
Mit jelent az hogy rosszabb árakon lehet készüléket kihozni, illetve nincs részletfizetési lehetőség sem az egyik számra?
Köszi!
-
Huhh, basszus, no offense, de mondták már, hogy nehéz eset vagy? persze, hogy mondták, de nincsenek jó állapotban
Köszi a tippet a Net+Arany- ról!
Úgy néz ki, hogy kezd világossá válni a dolog, köszönöm Nektek kali- val a kitartó segítséget!
ezt azért ismerjétek el, hogy hibásan van megfogalmazva:
hogy 800.- ft havidíjkedvezmény hang-, és...-előfizetésre -
Valami nagyon nem áll össze, azt mondták, ez az akciós 190.- ft is részarányos díj, ha nem látom szükségét és visszamondom, márpedig 1790.- ft- ot biztos, hogy nem ér 500 MB/hó, meg úgy látom a 200 MB is elég lesz.
A 200 MB- os csomagra egyébként 590.- és 690.- ft van a honlapon. Nem értem ezt az összevontan levont +1090.- ft- ot! -
Köszi, de közben ezt is találtam, ez alapján mégse 1790.-ft!?
A fenti képen írtak alapján meg 800.- ft kedvezménnyel 190.- ft, tényleg sírva fakadok, hogy egy ilyen egyszerűnek tűnő dolgot sem lehet egyértelműen megjeleníteni a Telekom honlapján!
Ha már kértem ilyet pár napja, akkor lehet módosíttatni 200 MB- os csomagra amúgy?
-
Vilagos
csendes tag
Bocsi, rosszul fogalmaztam. A lényeg az hogy ez szám vagy 10 évvel ezelőtt társkártyaként lett az enyém, és a számla így a családhoz megy együtt az övékkel. Viszont a számot szeretném megtartani, és hogy az én nevemre/címemre jöjjön számla.
Ezért gondoltam hogy csak ezt a számot kivenni ebből, és átíratni a nevemre. A szint ezen azt hiszem arany, a fő számon meg platina. Majd a telefon vásárlásnál úgyis szeretnék egy nagyobb díjcsomagra váltani. -
Vilagos
csendes tag
Köszönöm. Mozaik XS-em van, szerintem nem társkártyás maga a csomag.
Tehát akkor egy 6500-as díj ellenében bármikor a saját nevemre írathatom. Még annyit hogy ha átíratom, akkor az előfizetéssel minden maradna a régiben, tehát a hűségidő lejáratának dátuma, utána meg a kedvezményes készülékvásárlás? -
BigBlackDog
veterán
Gondolom akkor ugyanez a helyzet a Like 300-al is (csak lezárták, de még nem vezették ki), igaz? Ha egyébként módosul a havidíj (pl. +300 Huf a postai befizetésért), akkor arról mindenképpen küldenek sms-t az ügyfeleknek?
(#45624) n@p@lm: Hasonló igénnyel én is élhetnék, ha átraknak Like S-be Like 50-ből, csak nem akarom a 300 Huf többletet (is még) fizetni?
-
-
BigBlackDog
veterán
Értem, köszönöm. A SIM kártya árát már egyszer felszámolták (talán 800 Huf volt egy éve), de akkor ezek nemcsak annyi a dolog. Igazából hűség azért lett vállalva, mert megkötéskor az ügyintéző csak min. 1 év hűséggel tudott adni egy nyomorult sim kártyát és hát akkor még nem nagyon volt szó arról, hogy meg kívánják szüntetni a díjcsomagot a hűségidőn belül. Persze tudom, apró betűs rész, meg aztán nem mindig minden úgy történik, ahogyan annak kéne a papírforma szerint.
-
djculture
félisten
Ja mert most engedik ami nem jelenti azt hogy fogják máskor is . Esetleg elolvashatnád a kisbetüs részeket is áremeléskor a számla végén. Ott leszokott irva lenne hogy ha a kedvezményeket érinti akkor van jogod a szerződésből kilépni kötbér nélkül ha nem érinti akkor meg nem. Gyakorlatilag ez ott lebeg minden előfizető feje felett aki egy telefont pl elhozott olcsóbban hűséggel.
-
Ez nem olyan egyszerű. Már kétszer estem bele abba, hogy a szifonom a szoftverfrissítés miatt kezdett használhatatlanná válni vagy vált is. Pl anno a 3G-m az ios 4-gyel eljutott oda, hogy egy naptár megnyitása 35 másodperc volt. Most a 4s-sel még nem tartunk ott, de határozottan belassult a frissítéssel. Mi lesz ios 8 alatt?
Persze mondhatod, hogy ne frissítsek. Aztán le lehet lassan mondani az appokról, mert az új ios kell nekik, illetve az appok frissítéseiről, mert az új verzióhoz kell az új ios.
Na most képzeld el ezt egy 5 éves hardverrel. -
-
djculture
félisten
Ha pedig szól hogy az ő adatait mondta be valaki akkor tuti befogják jelenteni, a honlapon is kint van:
Az adatokat megadó személyt az általa megadott adatok valódisága tekintetében büntetőjogi felelősség terheli. Ha az adat megadásakor az adatok nyilvánvalóan valótlanok, úgy a Szolgáltató a SIM kártya aktiválási kérelmét elutasítja, az előfizetői szerződés nem jön létre. Ha az adatok megadását követően derül ki, hogy az adatok valótlanok, úgy a Szolgáltató a SIM kártyát letiltja, a Domino Quick Előfizetői Szerződés érvénytelen. A +36-30/633-6366 hívószámra érkezett hívások tartalma rögzítésre kerül, azt a Szolgáltató legtovább az Eht-ban meghatározott időtartamig tárolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged