- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nem jött még szóba, tegnap frissült a Telekom app. Szuper lett, jól néz ki, és végre szolgáltatásokat is lehet bekapcsolni/kikapcsolni, illetve Domino számokat feltölteni. De régóta vártam már erre.
Androidosok / WP-sek hátrányban..
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kEndru
csendes tag
oke gondoltam egyebkent ..
amugy szerintem ez valamifele hulye marketingfogas akar lenni ez a hiany van mindenhol....
mert az embereknek mindig az kell ami nincs !! ...
nem hinnem hogy mar az x-edik generacio utan ne keszultek volna fel a tomeges keresletre, ha pedig nem keszultek fel akkor nagyobb lejton van az alma mint azt gondolni lehet
-
veterán
válasz kakuk.tamas #51993 üzenetére
De pont nem az Apple-nél (legalábbis az utóbbi időben).
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szabogabor10 #51990 üzenetére
Benne van a cikkben is, hogy "ha minden jól megy".
Szerintem láttunk már nagy bukásokat...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
w333
félisten
válasz szabogabor10 #51990 üzenetére
Az egész ország sír + tüntet, aztán mindenki megveszi az i6 -t
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
veterán
válasz kEndru #51987 üzenetére
Egyébként azzal, hogy megszűntették a 32 GB-os modellt, sokkal többen veszik a 64-est, pláne, hogy nem is drágább. Ezért van a 64-esből a legnagyobb hiány.
Egyébként iStyle / iCentre-ben is abszolút hiány van belőle, és azt mondták, közel sem biztos, hogy még idén kapnak új szállítmányt.
-
kEndru
csendes tag
válasz szabogabor10 #51986 üzenetére
ok csak nem ertem az egeszet...kevesebb fogy sokkal belole mint ket eve az 5-bol pl... annal sem csinaltak ezt ... de ha csak usa piacra gyartottak belole akkor ertem csak akkor kar volt bejelenteni ...
-
veterán
-
kEndru
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki kellokeppen bennfentes T-s ?? .. a kerdesem az lenne hogy mikorra varhato vegre hogy 64Gb-s i6-ok erkeznek?? ... elvileg azt mondtak mar ket hete kellett volna hogy almaek szallitsanak de nem tortent meg;-/
A honalpon az allt amikor egy honapja megrendeltem, hogy hamarosan ujabb keszlet erkezik, ami nemreg modosult a kovetkezo kiirasra: rendelesre 1-2 nap
mar lassan majd kijon a 6s mire megkapjak a magyarok!?
-
halkow
őstag
sziasztok!
Egyik ismerősömnek beéget a még 1,5hónap garanciás lumia 800a kijelzője
szóval azt szeretném kérdezni hogy a telekom ezzel tud-e még kezdeni valamit? vagy előfordulhat hogy egy új lumiára cserélik ?
Alcatel onetouch idol2s the king
-
varsam
őstag
válasz Beca1990 #51964 üzenetére
új előfizetéssel 53760-ba kerül.
Nem valami kuponnal akcióztad le esetleg? Vagy ha hűséghosszabítasz akkor automatikusan adta a 23760-at? Az elég jó ár érte szerintem is..(#51974) r3dsnake
Egy Express a legkisebb díjcsomagban havi 990Ft-ért nem éri meg?[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lord.lakli #51965 üzenetére
Mind a 3 szolgáltató saját appal rukkolt elő anno...
-
lord.lakli
őstag
Azért mert elvesztette a Samu az NFC kezelést, azért még nem eltérő, csak okos fejlesztők ügyesen fejlesztettek. Tudom mire van a SIM, de a kezelése akkor sem függ telefontól szerintem. Nem mellesleg a teszt legelején teljesen más készüléket támogatott a három szolgáltató.
-
Beca1990
senior tag
Samsung Galaxy Express - készülék váltással kicsit kedvezményesebben mint ahogy ki van írva....
(ha érdekel valakit)[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz lord.lakli #51956 üzenetére
A teszteken pont az derült ki, hogy hiába kvázi szabvány az NFC, mégsem egységes a kezelése még Androidon belül sem. Egy tavalyi konferencián pont erre hozták példának, hogy valamelyik Samsung készülék egy frissítés után elvesztette az NFC képességét.
A SIM a titkosítás miatt kell - azon van megfelelő alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Amikor még a béta tesztje volt ennek, én az olvastam valahol, hogy annak köszönhető a szűk telefontámogatás a teszt során, hogy bizonyos fejlesztői API-k (elérések a rendszerhez) annak ellenére, hogy elvileg egységes az Android, a gyártóknak köszönhetően nem találhatók meg minden telefon szoftverében.
-
törölt tag
válasz Vangelis #51942 üzenetére
Nem találod már, hajnalban, kicsit átalakult az oldal,illeszkedett volna a fő oldalhoz (reszponziv) dizájnban egy csomó telefon hiányzott,meg díjcsomag, és a telefonok árai is rosszul voltak ki írva, aztán mire felébredt a nép, vissza állt minden a jelenlegi állapotra.
-
lord.lakli
őstag
válasz Vangelis #51942 üzenetére
Te is lecsapnál rá
(#51944) pietrasko: azért ez nem kicsit butaság, már bocsi. SIM az SIM. Rég rossz lenne, ha telefononként, gyártónként lehetne más és más SIM kezelés. NFC meg szabványosított. Ott milyen hiba is lehet? Az elfogadhatóbb indok, hogy a programot csak azokon tesztelte a T, de a progi meg sok mindenre nem kell valójában ha csak fizetni szeretne az illető.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
köszi!
meghirdettem másnap, és egy napon belül el is vitték.
kell néha a változatosság.
hétvégén nézegettem, nem volt sem telekom webshop útján rendelhető, sem pedig budapesten egyik t-s üzletben sem elérhető a note 4, vasárnap felvettem kívánságlistára, erre hétfőn délelőtt jött is az e-mail, hogy rendelhető, illetve az egyik budapesti üzletben át is vehető, de csak néhány darabot kaptak, azóta ismét nem rendelhető, illetve a fővárosban üzletben sincs, csak néhány vidéki nagyvárosban van elvétve belőle, szóval jó, hogy gyors voltam és nem vártam ki a rendeléssel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
hétfőn rendeltem magamnak egy note 4-et a szolgáltatós webshop útján, még azon a napon át is vettem az egyik telekom üzletben a készüléket, erre ma jön a boldogító e-mail, hogy küldeni szeretnének ajándékot, kérik a kiszállításhoz szükséges adatokat.
a megrendeléskor vetettem ugyan egy pillantást a szövegre, hogy ajándék külső hordozható akkumulátort adnak minden meghatározott online rendelés mellé november 10-től, de a telefon átvételekor már eszemben sem volt, így most örömmel válaszoltam az e-mail útján érkezett megkeresésre!
korrekt!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
slice14
veterán
válasz Sofian #51946 üzenetére
Csak sajnos itthon nem müxik a Wallet. Ha működne, mehetne a mobiltárca a sunyiba ilyen korlátozásokkal.
Ebből az egészből kikellet volna hagyni a szolgáltatókat. Oké hogy Secure SIM, de ilyen feltételekkel. Nevetséges.#51947 pietrasko: Ez így már világosabb történet, de mibe került volna azt a portot is beleépíteni az app-ba és a visszajelzések alapján fejleszteni. Egyébként is a Nexus-al kellet volna kezdjék, mert végül-is az az elsődleges fejlesztői készülék. Egyébként meg tudod ki venne ilyen gyártó által szétbarmolt androidos sz@rokat.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
dptrsk
Topikgazda
válasz slice14 #51945 üzenetére
Kommunikáció a SIMmel.
Egy példa:
Samsung esetében monjuk az 1es porton lehet elérni a SIMet, Lgnél a 4esen stb.A program minden tesztelt készülékre tudja, hogy melyik portra kell küldeni az adatot.
A Te nexusod a google gyártatta, s a SIM egy dedikált 0s porton kommunikál(hiába LG) a SIMmel, amit a telekom nem tudott tesztelni mivel a raktárában nincs nexus.. Ha fel is ismerné LGként és küldené a 4es portra ami a nexusnál mondjuk semmire nincs kötve. Te szidnád a T-t mert nem megy...
Nem kell Telekomos telefont venni, elég ha olyan függetlened van amit a telekom is árul.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz slice14 #51943 üzenetére
Ha szabadon minden nfc-s letölthetné, s nem működne akkor pedig menne a panasz, hogy egy teszteletlen telóval nem megy...
Egy alkalmazásnem úgy működik, hogy megírták androidra és akkor mindenkinek jól megy, minden HW más. Le kell tesztelni minden esetet, főként egy banki műveleteket végző programnál.
-
slice14
veterán
Mi történt a Mobiltárca appal, mért tünt el play-ről?
Valamint mi a francnak ez a korlátozás, mért nem lehet korlátozás nélkül letölteni minden NFC-t telóval. Oké értem hogy marketing, vegyél nálunk telefon
hülye-gyerek. De könyörgöm, ha a telefonom alkalmas rá és meg vagyok vele elégedva, akkor minek vegyek másikat? Mért nem elég az hogy Telekom-os vagyok?Azért ez kicsit felháborító, hogy Telekomosként nem tölthettem le szabadon az alkalmazást.
Kíváncsi vagyok hogy mit szolna hozzá az ügyintéző, hogy ha bemennék és cseréltettném a SIM kártyám secure sim-re....
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
w333
félisten
Atyaúristen ... mi történt a telekom weboldalával és árakkal ?
Na akkor pl. a Galaxy Alpha 2 év hűség + (2190 havidíjtól) = 170160 Ft !
Ugyan ezzel a díjcsomaggal kamatmentes részletre = 216103 Ft !
Valaki árulja már el hogy komolyan mi történik, mer elvesztettem a fonalat
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sziasztok!
iPhone 6 64 vagy 128 gb-osat szeretnék venni. A kérdésem az, hogy a telekom oldalán az van, hogy rendelésre. Valaki tudja, vagy tapasztalta, hogy ez hány napot jelent?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
szabacsik
őstag
válasz szabogabor10 #51927 üzenetére
Így minden világos. Valóban nagyon jó csak nem kiegészítést keresek mert nem akarok pluszba fizetni, de tekintve, hogy jövő hónap közepén fel lesz oldva a korlát és ez meg egy hónapra ingyenes, megrendelem / kipróbálom . Köszönöm a segítséget mindenkinek
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
veterán
-
-
djculture
félisten
válasz szabacsik #51924 üzenetére
Én ahogy olvastam böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű megnézése tartozik csak ebbe. Ezen tartalmakat megtudod nézni az alapcsomagod álltal biztosított maximum sávszélességgel akkor is ha az alapinternet csomagod korlátozás alatt van. Viszont minden más pl a beágyazott multimédiás hang és videó tartalmak online flash játékok adatforgalmai stb amik a webolodalakon vannak továbbra is fogyasztják az alap neted keretét és le is korlátozódnak.
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. Jelenleg Go!Net L van fizetve 500mega 2000Ft-ért ma lekorlátoztak és még messze 8.-a és gondoltam valami adatcsomag bővítéssel vagy nagyobb Go!Net-re váltok amikor is észrevettem, hogy ha minden igaz akkor így ezen a néven már nem is létezik. Ekkor találtam ezt a Korlátlan böngészés-és e-mail opciót és egész csábítónak találom. Tekintve, hogy youtubos videót nagyon ritkán akkor is rövidet, fájlokat letölteni is ritkán s.o.s. helyzetben szoktam, de ha ilyenek vannak akkor ugye inkább wifi közelben. A kérdésem az lenne hogy valahogy felárat kérnek ha esetleg becsúszik egy youtube vagy valami amit elméletileg nem lehetne? Hogy működik ez? Az app-ok amik netet használnak azokkal mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
djculture
félisten
Előfizetés x évvel engem nemfog érdekelni az biztos, nem szívatom vele magamat. Ha az lenne hogy 2 évig változatlan az amit aláirok a szerződésbe akkor oké de úgy változik ahogy éppen a széljárás az árával együtt. Jövőre érzésem szerint még az internetadó más névvel is előkerülhet megint.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Mivel nagymamának, anyósnak/apósnak/....kiskutyának ilyen telefon csomagja van, bármikor feltud hívni és tudunk csacsogni mobilon ingyen...
Én ilyen szemszögből is mérlegelek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
GLOCK34
aktív tag
[link]
Csak lesz valami... -
Vangelis
félisten
Érdekes mobilról megy a telekom.
Megnézem volna milyen akció van .. ha rosszabítanék....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
313313
addikt
-
313313
addikt
válasz n@p@lm #51900 üzenetére
Nálunk az egész család T-mobilos és szinte mindenkinek Új Hoppá csomagja van, szóval díjaznák, ha átmennék a Telenorhoz, az a havi max 1k meg nem ér nekem annyit.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest