- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
kovacsmi_74
senior tag
-
törölt tag
válasz
kisapa #124092 üzenetére
Szerintem ne csinálj semmit és marad minden ahogy eddig. Mert csak kivezetett csomag a 2019, nem megszűnt. (remélem nem is fog még sokáig) Ha váltasz újra, a régire már nem tudsz visszamenni. Nekem is egy 2019-es csomagom van és én is örülök a Spotify, Apple Music, chat appok adatforgalma nem számít. A most árult csomagokban csak a 15 GB van minden így, a kisebbekben nincs zene.
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen számon lehet lekérdezni a feltöltőkártyás egyenleget? -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Szeptemberben lejár a hűségem egy Mobil M 2019+2GB net csomagom. Ez nekem teljesen elég ráadásul a Spotify adat is ingyenes. Az új tarifa csomagnál csak 4GB-ot lehet választani amiben nincs is benne a Spotify használata. Ha ne váltok csomagot minden marad úgy ahogy eddig volt, vagy esetleg valami kedvezményt kivesznek belőle?
-
andor80
senior tag
Sziasztok vodáról váltok .Giganet mobilnet lesz korlátlan.
Kérdésem Youtube videók tömörítés nélkül mennek vagy max 720P?
Köszi -
szirtesi
csendes tag
válasz
blackmajesty #124082 üzenetére
Ez baromi jó, csak miért nem tud erről semelyik ügyintéző? (telefonon, boltban, Facebook Messengeren mind megerősítették, hogy elérhető korlátozás nélkül….)
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
szirtesi #124073 üzenetére
A 10GB és 15GB csomagra már nem jár az 5g 3 hónapos promóció, ez tavaly szeptemberben járt le. Azóta csak a korlátlan csomaggal van 5g.
A 3 hónapos korlátlan adathoz pedig nem jár, csak azok a csomagok tudják az 5g-t, amik eleve korlátlan adat csomagok. (2020 előtti mobilhoz ahogy írtam korábban is, lehet kérni ilyet, de az feláras)
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124079 üzenetére
Hát én nem néztem senkit hülyének, csak linkeltem amit találtam.
-
MadMancs
veterán
válasz
szirtesi #124077 üzenetére
Igen az ott van a képemen, hogy az első három hónap korlátlan adatforgalmu a net, bár az nem egyenlő a korlátlan csomaggal ami 5G képes.
Bár valószínűleg ha 100% hogy lefedett területen vagy, és csak 4G, akkor nem 5G képes a csomagod, azaz amit én linkeltem a valós. -
szirtesi
csendes tag
válasz
blackmajesty #124070 üzenetére
Eddig már 5 különböző telefonos és üzleti ügyintéző nézte meg, és mind azt mondta, hogy az üzleti M + 10 GB adat kombináció esetén látnom kellene az 5G-t.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
szirtesi #124052 üzenetére
Ez így ebben a formában azért nem igaz. A hang csomagod határozza meg, hogy melyik korlátlan csomag jár, nem mindegyik korlátlan adat csomag 5g képes.
Eddig a 2020-as üzleti mobil keretszerződés mellé járt az 5g, de már a régebbihez is kérhető 5g képes korlátlan adat csomag, de árban picit több, mint a csak 4g képes.
-
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer #124067 üzenetére
Ez alapján elég egy mobil előfizetés.
-
szirtesi
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #124064 üzenetére
Ezek nem a telefon mellé választható csomagok.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Magenta 1 családi csomag feltételei mik?
Egy előfizetéses mellé hány dominos kell minimum, 1 elég? -
válasz
st3v3np3t3r #124064 üzenetére
Itt az 50 GB-os csomagra már írják az 5G-t, de ezek a külön adatcsomagok.
-
válasz
#33802016 #124061 üzenetére
Nem feltétlenül, sok helyen vannak érdekesebbnél érdekesebb srácok is.
A lényeg az értékesítés, sokszor bármi áron... (Ismert ugye az ügyintéző anyagi érdekeltsége is és itt jön képbe az egyén milyensége, meddig megy el mondandójában az ügyfél meggyőzéséig, tutadlanságból mond téves infót, vagy esetleg szándékosan is füllent akár.) -
törölt tag
pl, hogy csinos csajok legyenek? (a pult mögött)
"Az üzletben dolgozókat hagyjuk inkább - bár próbálok nem általánosítani, mert nem mindegyik inkompetens, de nagyobb hányaduk sajnos az, mivel egy ideje nem az ilyen szempontból is minimális hozzáértés a lényeg, hanem más..."
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Chrome, inkognitó módban szoktam bejelentkezni. Most, 2 órával feltöltés után, megjelent a feltöltött összeg az egyenlegben. A net adategyenlege még nem változott.A két útvonal eredménye azonos lesz a végén, de a második az egyszerűbb, ha a részletek tiszták.
Akkor a + 5 GB is meg fog jelenni. Csak holnapra kell, de para milyen lassú a Telekom. -
-
válasz
szirtesi #124055 üzenetére
Azért kérdeztem, mert bizonyos feltételek mellett nem megy 2 SIM használatakor az 5G az iPhone-on.
Az üzletben dolgozókat hagyjuk inkább - bár próbálok nem általánosítani, mert nem mindegyik inkompetens, de nagyobb hányaduk sajnos az, mivel egy ideje nem az ilyen szempontból is minimális hozzáértés a lényeg, hanem más... -, nem kell szolgáltatótól származónak lennie a készüléknek, iPhone esetén nem is lehetne jelentősége, mert a szolgáltató nem nyúlhat bele direktben a szoftverbe.
Amire figyelni kell, hogy bizonyos iOS frissítések után; Beállítások -> Általános -> Infó - itt várni kell kicsit és ha felugrik értesítés, engedélyezni kell itt is a frissítést.
Az általad használt díjcsomagnak érdemes még jobban utána nézni, mert üzletinél is vannak/lehetnek kivételek.
A céges nekem is üzleti korlátlan, de spéci, nem mindenki számára elérhető és aszerint is kellett utána járnom a részleteknek azon infókon kívül, amit az alkalmazás kiír azzal kapcsolatban. -
tknof1871
őstag
Üdv! Telekom, Domino, feltöltős, Maraton mobilnet, PC-n böngészőben bejelentkezve Telekom fiókba
Vasárnap nem működik a Telekom webes felülete? Vagy ha karbantartás van akkor kiírják, most nem működik? Mondjuk nem is hagyják betöltődni az oldalakat ahol vásárolni lehetne?
Feltöltöttem, SMS-t kaptam a Telekomtól, megjött a pénz. Böngészőben nem jött meg. Mindegy, annyi pénz még volt rajta, vettem 5 GB Maraton net bővítőt. Még nem kaptam meg az 5 GB-ot. Ez van 1 órája!
A net bővítőről:
Áttekintés > Testreszabás > Maraton net bővítők. Írja, 5 GB 3 990 Ft. Ráklikkeltem a részletek linkre, szóval egy másik oldalra vitt. Elolvastam, OK, jó lesz az 5 GB, de itt egy Aktiválom gomb volt, amire ráklikkeltem.
Az Áttekintés oldalon > Testreszabás > Maraton net bővítők menüpontban egy karikára kell klikkelni, akkor egy pont lesz a karikában, és akkor egy Megrendelem gombra lehet klikkelni.Ez a két dolog a két oldalon, Aktiválom és Megrendelem, ezek ugyanazt jelentik, ugye? Az egyenlegemen lévő pénzből megveszem az 5 GB adatforgalmat.
-
szirtesi
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #124054 üzenetére
-
szirtesi
csendes tag
Egy SIM (csak fizikai, nem eSIM a felső tálca részben van, vagyis felfelé néz a SIM fémes része), 14.7.1 iOS, 4G megy, Telekom székház mellett 100 körüli letöltést mértem.
A Westend Telekomban azt mondta az ügyintéző, hogy szerinte csak a tőlük vett készüléken megy, de ezt a telefonos üsz cáfolta.
-
rin33
senior tag
A B28 mekkora sávszélességgel megy? 50mbit-et tud kb 10Mhz-re tippelek Sajnos Redmi Note 9-en nem látom mert mtk procis.
-
juve600
nagyúr
köszi a tippeket
-
MadMancs
veterán
válasz
juve600 #124045 üzenetére
Ez a leírás azért vicces mert Netfone nál nincs VoLTE, ezért nehéz lenne kikapcsolni ami nincs. Egyébként második postod azt sugallja hogy telefonod/telefonotok nem csíp valami hálózati beállítást, mivel ezek szerint csak 1 cellán jelentkezik. Erre Telekomtól kell kivizsgálást kérni (nálunk is volt egy T cella ami sokáig rakoncátlankodott). De mivel nem Telekom előfizető vagy, valószínűleg Te nem tudsz hibajegyet felvetetni, Netfonnak kell jelezni. Ők nem tudom ezzel kapcsolatban intézkednek e helyetted.
-
4Grider
félisten
válasz
juve600 #124045 üzenetére
Nincs nálatok 3G lefedettség. Ezért amikor beérkezik a hívás, a telefonodat a hálózatnak le kell kényszerítenie 2G-re, mert 4G-n a Netfone-nál nem tudsz hívást fogadni, mivel nincs náluk VoLTE. Valószínűleg ez a lekényszerítés nem jól működik (nem megy az egylépcsős 4G-2G leváltás).
Ha lesz majd a Netfone-nál VoLTE, akkor a jelenség meg fog szűnni.
De miért ebben a topikban tetted fel a kérdést? -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Nálam valami gond van :
Valaki hív akkor a hívő félnek azt mondja hogy nem vagyok elérhető, én meg sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom van. Szolgáltató (NETFONE ,de a TCOM hálózatát használja ) már mindent megnézett és sim kártya csere is volt ,sim1,sim1 slotban próbálva de nem jó.
Telefon is cseréltem,az sem segített.
Január óta vagyok ennél a szolgáltatónál és random,havi 1-2 alkalom szokott lenni,de most már naponta szinte az összes hívásom ilyen, 10-ből 8 kb,a másik két alkamlommal jól működik.
Feleségem is náluk van,neki eddig nem volt ilyen gond,de ma reggel neki is előjött ugyanaz a hiba.
Egyszerűen nem értem a dolgot .
Lefedettség van :
A szolgáltató által javasolt dolgokat is megcsináltam :
Android rendszerben az elérési útvonal:
Beállítások - Vezeték nélküli és hálózati beállítások - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok: Ezen a menüponton belül kell létrehozni egy új APN címet, melyen belül az elnevezést (pl. Netfone) követően az "APN cím" sorba az alábbit szükséges beírni: internet.telekom Beállítások - Vezeték nélküli és egyéb hálózatok - Mobilhálózatok - Előnyben részesített hálózattípus - 4G és VoLTE kikapcsolása - ha a VoLTE be van kapcsolva, az esetben jelentkezik az a hiba, hogy nem minden bejövő hívás érkezik be, ezért kérjük kikapcsolni!
Ezek után sem lett jobb.
Ötlet esetleg valakinek ?
-
Gubu0101
veterán
válasz
#33802016 #124028 üzenetére
Nekem takarék számlam is van,most arol fizettem,mar honapok ota nem hasznaltam szamlafizetesre,de minden gond nelkul elfogadta,igaz visa kartya.Nem kellett semmi ellenorzes.Lehet erdemes lenne neki elmenteni a kartya adatokat es ugy fizetni.Kerdes melyik bankon keresztul fizetne
A raiffesennel aplikacion keresztul hagyom jova,bankja valogatja.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Ha chaten vagy telefonon hosszabbítok még jelenleg futó 2 év hűséggel rendelkező előfizetést készülékvásárlással egybekötve (még a 22 hónap nem járt le, tehát a kötbérrel csökkentett kedvezmény jár csak), akkor jár mellé az extra online kedvezmény vagy csak a alap készülékkedvezmény? Esetleg rendelt már így valaki? Köszi!
-
Dilikutya
félisten
Az mennyire segít a környezettudatosságon, ha a Telekom 1GB-os netbővítő zöldben drágább?
-
goop
őstag
Megint van az appban váltás másik díjcsomagra. De egyszer 1, egyszer 3 hónap korlátlanságot ír.
Ha tuti 3 lenne lehet még váltanék is. -
Teodor52
senior tag
Köszönöm st3v3np3t3r és kovacsmi_74.
-
Gubu0101
veterán
válasz
karl_fischer #124018 üzenetére
Nekem,eddig nem volt semmi bajom vele,pedig ioson 15 beta van fent,minden nap szoktam valamit bogaraszni az appban
-
dashed
senior tag
válasz
karl_fischer #124018 üzenetére
Igen, itt is megjavult..
-
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74 #124014 üzenetére
Érdekes, hogy itt működik foglaltság esetén is...
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Hogy lehet beállítani feltöltős sim-es, telekomos készüléket, hogy ha folyamatban van egy beszélgetés, de érkezik egy bejövő hívás, akkor jelenítse meg a készülék a számot, hogy visszatudjam hívni?
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Unokatesóm EU-ban tartózkodik, Dominós, 1,8 GB netje van Maraton csomagban, meg 300 MB domino day, mégsem működik kint a netje.
Az appban is írja, hogy 1,8 GB Eu-s mobilinternet, azt hittem ez így automatikus.
Vagy valamit aktiválni kellene még hogy működjön?Köszi előre is a segítséget!
-
Yszapos
tag
Sziasztok!
Adott egy Gigaerős Net díjcsomag, korlátlan adatforgalommal. A kártya egy kínából rendelt kültéri 4G-s routerben (version 3) van benne, és nagyon stabilan hozza a 100/30 Mbps sebességet (kábellel jön be a házba). Viszont amit megfigyeltem, hogy mostanában vannak ezek a nagyobb viharok, akkor a net sebessége drasztikusan lecsökken olyan 50/10-re, de volt már rá példa, hogy 30/10 körül volt. Mikor jó az idő, akkor simán 100/30 körül van mindig a sebesség.
Ez normális jelenség? Ha igen, akkor oké. Ha nem, akkor mi lehet a ludas?
-
MadMancs
veterán
válasz
kakuk.tamas #124001 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest