- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Most az tök mindegy, itt az elv a borzasztó. Hogy telenoréknál kétszer ennyi adatom volt ingyen és több óra netezés után is csak 38 mega fogyott.
Míg a telekomnál 585 Ft-ot fizettem azért hogy csinálhassak kb. másfélszer egy sebességmérést és hopp mind a 110 mega elfogyott. Nonszensz. -
5000 forintos telekom (telefon tartozék) kuponja nincs valakinek véletlenül?
minden ajánlatot meghallgatok!
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nem értem én ezt a bagázst. Gondoltam kipróbálom a 4G-t egy LTE képes usbs modemmel. Ezért megrendeltem a 10 megás napi netet, amire az online felület azt írta, hogy ingyenes, ezután viszont levonták a 195 Ft-ot. (nesze neked következetesség) Majd ezután megrendeltem 390-ért egy 100 megás szart, ami egy pillanat alatt elfogyott. Nem teljesen értem hogy a picsában van az, hogy 110 mega ilyen hirtelen elfogyott, hiszen csak egyetlen speedtestet nyomtam meg utána akartam egy második mérést csinálni, aminek a feltöltése már fokozatosan visszaesett a nullára ezt követően jött is az sms, hogy felhasználtam a 100 megát. Agyrém.
Ugyanezt a speedtestet telenorékkal már vagy hatszor eljátszottam meg netezgettem vele összevissza, 230 megám volt eredetileg és most még csak 38 mega fogyott! Hát hogy a jó istenben van ez?
Azaz gyakorlatilag 585 Ft-ot fizettem kb. 5 perc netezésért, ami nevetséges.
Aztán a másik kedvencem:
Az online felületen a bejelentkezés után elérhető szolgáltatások közül kb. fele annyi (vagy még annyi se) érhető el, mint a *111#-tel.
Az már csak ilyen slusszpoén, hogy az online megrendelt szolgáltatást nem lehet lemondani. Indok nincs, csak a pofádba nyomja ezt az üzenetet:
A szolgáltatás módosítása nem lehetséges
Ezt a szolgáltatást kizárólag üzleteinkben, személysen van lehetőség módosítani.Hála jó istennek le fog járni az egész a retekbe, úgyhogy valószínű többet már nem fognak idegesíteni.
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #74093 üzenetére
Ha ennyi embert hívogatnak kedvezményekkel, csak kössön újra, meg akad 1-2 jó kedvezmény a kártyásoknak is, akkor igazán előrukkolhatnának valamivel a meglévő ügyfeleknek is...
Esetleg kitalálhatnak valami jót a Családbarát opció helyett is...
Meg mintha említette volna valaki, hogy lesznek új díjcsomagok/kedvezmények... -
313313
addikt
Esett 1-2 telefon ára, meg új készülékekre van 15% kedvezmény...
Nem akar Telekom mostanában valami jó díjcsomaggal kijönni? Esetleg régiek árát csökkenteni?
-
punky10
addikt
Nem tudom mi bajorok van az új webes felülettel.Igenis van fejlődés.Pl a "kis türelmet" animációs sokkal szebb lett.Meg a ...meg a...most hirtelen más nem jut eszembe...
De mivel legtöbbször úgyis ez a felíratot láttam a honlapon, így igenis látványos a fejlődés... -
Fernet
senior tag
Szia!
Igen, engem is kerestek. ITT írtam is róla.
Én elfogadtam, a kapott szerződésben annyi van, hogy ha a két éven belül felmondod, akkor az időarányos kedvezményt vissza kell fizetni. De a megkötéstől számítva 14 napon belül el is állhatsz a szerződéstől.
Nekem Magenta csomagom van, úgyhogy maradok a T-nél még egy darabig. (Másik szolgáltató meg nem is nagyon van a környéken)
Ha kell elküldöm priviben a szerződés szövegét.
-
Breki
veterán
Sziasztok !
Mást is keresték meg telefonon olyan ajánlattal, hogy lejárt hűségidejű aranykártyás ügyfél havi 20 perc ingyen lebeszélhetőség minden hónapban vagy havidíj 1000-es olcsóbban esetemben 999 ft-ért.
Cserébe két éves hűség !
Hol találok erről bővebb információt?
Lejárt hűségidejűként független telefonnal nem szeretnék látatlanba ilyenbe beleugrani.
-
embe
nagyúr
válasz
balagedebr #74084 üzenetére
Nem minden előfizetéshez jár a 4G. Csomagfüggő.
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Adott 2 db T-s előfizus SIM kártya, amikhez van net is. Mitől lehet az, hogy ugyanabba a telefonba beletéve az egyiken van 4G, a másikon meg csak 3G? -
válasz
Vangelis #74076 üzenetére
Mivel nem az OTP a bankom szerintem elküldenek a pi-ba,mint a telekomnál,hogy tegyek feljelentést a rendőrségen,vagy azt mondják,hogy mivel telekom feltöltés volt,menjek a telekomhoz,ezért voltam a telekomnál,hogy erről a terminálról,vagy miról többet megtudjak,dehát nem voltak túl segítőkészek
-
Igen a telekom saját menümön keresztül töltöttem fel,az ATM-ből csak pénzt veszek fel
#74074) Vangelis:A bankom azt nem tudja.hogy milyen számra töltötték fel,csak azt tudja mikor,történt 2016.07.16 15.33-15.35 között 4 kisérlet
15.35 15000 ft nem sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés
15.35 15000 ft nem sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés
15.34 15000 ft sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés
15.34 15000 ft sikeres 02201095 telekom mobil feltöltés -
válasz
milenda #74067 üzenetére
A bankom szerint ugyanarról a terminálról,vagy terminálon keresztül(ami lehet OTP is mert azt hiszem azon keresztül megy)amin az 1500ft-s feltöltésem ment,nyúlták le,ennek a aterminálnak a száma 02201095
(#74068) szabogabor10 :Most fizettem másodszor kártyaszám alapján,eddig csak e-bankon keresztül fizettem,ritkán,ha veszek fel ATM-ből,azt csak megbízható zárt helyről veszek fel
#74072) Vangelis:
Az Otp-ben nem voltam,azt majd a rendörség megkeresi,ha szükséges -
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #74068 üzenetére
Még jó, hogy nekem minden fizetéshez külön kódot is küld a bank.
Mondjuk az én számlámmal sokra mennének
-
-
válasz
4Grider #74062 üzenetére
Semmit sem hagytam fenn,a Bank kicserélte a kártyámat,pedig a Telekom weblapon keresztül fizettem,és a lenyült összeg valakinek a mobilján landolt,tehát mobil feltöltésre használta fel,és hagyott rajta 10000ft-t,saját otthoni számítógépemről töltöttem fel,mint oly sokszor már.
Avastot használok+Spy Hunter+Advanced System Care+Adware Cleaner+Malware Fighter -
-
Sziasztok
A következő kellemetlen dolog történt velem.
Junius 15-n pénteken töltöttem fel a telekom honlapján,a személyes menümön keresztül a Dominómat bankkártyás fizetéssel,ezt másodszorra tettem eddig,mind a kétszer 3-4 szeri kisérlet után sikerült a feltöltés ami 1500ft-t jelentett,erröl kaptam sms-t is hogy sikerült.
Vasárnap akartam e-bankon kersztül kifizetni e-bay-s vásárlásomat,megrökönyödve vettem tudomásul,hogy junius 16-n valaki lenyúlt a számlámról 2x15000 ft-t telekom-s feltöltésre,a bankom szerint 4-szeri kisérlet történt ebből az első kettő sikerült,a már említett 2x15000ft,majd a következő 2 már nem sikerült,mert nem volt rajta 15000 ft,ezért maradt rajta 10000ft,ha lett volna rajta többször 15000ft,azt mind lenyúlták volna
Úgy az 1500ft-s feltöltésem,és a lenyúlt 2x15000ft is ugyanarról a 02201095-s terminálról ment.
Bementem a szegedi telekom pontba,ahol elmondtam a történetet,és elmondtam,hogy melyik terminálról nyúltak le,hogy más ne járjon úgy mint én,de nem nagyon mutattak hajlandóságot,hogy utána nézzenek,kicsit én éreztem kellemetlenül magamat,hogy ilyen dologgal kerstem meg őket,azt mondták tegyek feljelentés a rendőrségen,amit persze már elötte megtettem,a rendőrségen megnyugtattak,hogy mondjak búcsút a pénznek.
Náluk van minden előfizetésem több mint 10 éve,TV,Internet,Telefon,Mobil,amiknek a hűsége év végén lejár,de úgy nézki hogy lelépek tőlük.
A kérdésem,hogy valaki járt-e már hasonlóan mint én
Bocsi a hosszúra sikeredett írásért -
embe
nagyúr
válasz
szabogabor10 #74058 üzenetére
és bopeti98 köszi a választ!
Akkor a fiam használhatja Bluemobile kártyáját tovább, ezzel így számolok. -
-
embe
nagyúr
Hali!
Kérdésem, hogy létezik a szolgáltatónak olyan konstrukciója, hogy pl. családi csomag? Ahol a családtagok pl. ingyen hívhatják egymást.
Másik kérdésem, hogy a Bluemobile az nem számít hálózaton belüli hívásnak ugye? -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok. Létezik valami megoldás, hogy a DuoNet-es sim kártyát használni lehessen (androidos) telefonban is, nem csak laptopban/tabletben?
Köszi
-
troland26
őstag
Srácok!
Régebben beírtam a T keresőjébe a "használt" szót és kidobta az aktuális használt készülékek listáját ( már , ha épp volt valami ) :most beírtam és egy csomó oldalt bedob csak épp készülékeket nem ( vagyis nincs kedvem/időm 1250 oldalt végig pörgetni ) Van valami aktuális "varázsszó" amivel úgy működne a kereső mint régen ?
-
TheMarci
addikt
Hát, régebben a Nokia 6310-nek zörögtek a gombjai úgy, mint a fene, csak akkor nem volt nagy divat a cseréskedés, nem hiszem, hogy a használatot nagyban befolyásolná. A kocsimban is kattan az index, ha megnyomom, mégsem cserélek, ez egy gomb, vele jár. Ha jogos, akkor pedig kérdezés nélkül cserélnek, nekem 6 év alatt már vagy 5 telefonom cserélték.
-
ForRedGlory
félisten
Tudom, hogy nevetseges. Nekem sem tetszik, hiszen azert ezek a telefonok eleg dragak es az ember hasznalna, plane vasarlas utan. Igy meg varhat ra tobb napot is.
Nem is ertem, hogy a fogyved hogy asszisztalhat hozza. A Telekom bevallalja a buntest. Ugyus kevesen mennek el hatosaghoz. Legalabbis gondolom.
-
n@p@lm
őstag
válasz
ForRedGlory #74042 üzenetére
Amíg valaki perre nem viszi a dolgot.
Aztán az alma körül nézhet.... -
-Ben-
veterán
válasz
ForRedGlory #74042 üzenetére
De ez nevetséges. Az apple meg persze ha nem ismeri el a hibát (ahogy eddig se nagyon akarta), akkor kampó? Így jártam?
Azért mindig új szerződést kötni, egészen addig míg egy többé-kevésbé „tökéletes” telefont kapok, eléggé fárasztó és időigényes.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
St3ven #74041 üzenetére
Miert is? Ez nem legenda, az Iphone eseteben NINCS 72 oran beluli csere... Es nem, nem azert mert a Telekom kocsog, hanem mert az Apple kocsog.
Iphonet kivetel nelkul mindig szervizbe kuldik es utana cserelik, ha rossz.
(Igen, ismerem a jogszabalyt, de attol ez meg igy mukodik)
-
Keem1
veterán
Amíg online rendelésnél 14 napon belül mindenféle indok nélkül visszaviheted a készüléket, nem hiszem, hogy gondot jelent, ha tényleg így lenne. De erősen kétlem. A személyes ügyintézők hozzáértése elég erősen a béka hátsója alatt van, már többször megtapasztaltam. De leginkább a Westendben lévő T pont ügyintézőire igaz ez. A hozzá nem értés netovábbja az összes.
-
-Ben-
veterán
Az tényleg igaz, hogy iPhone -ra nem vonatkozik a 3 napon belüli csere a Telekomnál?
Az ügyintéző azt mondta, hogy iPhone készülékekre se régen se most, soha nem vonatkozott még a 72 órán belüli csere sem, online rendelés esetén sem. Ez fura eléggé.. A Telekom a honlapon azt írja, hogy amennyiben van készleten az adott telefon, úgy 3 napon belül cserélik, ha hibás. Nincs kiemelve, hogy ez Apple termékekre nem vonatkozik...
-
Dinter
addikt
Üdv!
Ha ritkán telefonálok, és mobilinternetet akarok (mondjuk legalább 500MB/hó), akkor mi a legolcsóbb megoldás? Eddig a telenor 2000Ft/hó csomagját találtam legjobbnak 1GB nettel, van itt ennél jobb? A net és vezetékes telefon is innen van, ha ez számít. Feltöltőkártyás vagyok. Ha nem lépek be, 1190/hó-t ír az 500MB-re, de ha belépek, akkor már 1990/hó. Ez miért van?
-
Skizz
addikt
Hello,
Júliusban lehetett igényelni valami fesztiválozó alibivel 3 giga ingyen mobilnetet, csak diákig. kellett hozzá. Abból nekem még maradt, az felhasználhaó augusztusban is?
köszi.
-
Fernet
senior tag
Üdv!
Ma hívtak a Telekomtól, kedvezményekkel kapcsolatban. Azt az ajánlatot kaptam, hogy két évig 1000Ft-ot elengednek az előfizetésem havidíjából. Ez nem rossz, csak közben gondolkodóba estem. Jelenleg MoveXS csomagom van Netplusz kiegészítővel. Ha váltanék NextS ATK-ra, akkor (ha minden igaz) már 1500Ft a kedvezmény, tehát 3990Ft lenne a havidíja. A telefonos hölgy ezt nem tudta megoldani, mivel nálam az otthonival van összekapcsolva a szolgáltatás (Magenta1) és az ő rendszere nem ajánlotta fel az ATK-s csomagokat. Azt javasolta, hogy menjek be T-Pontba, ott biztosan tudnak segíteni.
Mivel ismerem a helyi T Pontot, nem vagyok meggyőződve arról, hogy simán menne az ügy (20 éves lányok ülnek a gépek mögött, amivel alapvetően semmi gondom nincs, csak még a tapasztalat hiányzik és nagyon könnyen mondják, hogy nem megoldható valami)
Ezért inkább itt kérdezem első körben, hogy felkészülten mehessek.
Átválthatom a jelenlegi MoveXS csomagomat NextS ATK-ra úgy, hogy mellé megkapom az 1500Ft kedvezményt?
-
Olvasgattam Domino díjszabást.
Domino Turbo 100MB adatopció: A hang díjcsomagban foglalat, vagy hang díjcsomaghoz megrendelt adatszolgáltatás sebességével felhasználható 100MB kiegészítő adattartalom 7 napos érvényességgel.
És akkor itt a magyarázat az egynapos dologra: Naponta egyszer megrendelhető, azonban több bővítő is lehet aktív párhuzamosan egy szolgáltatáson.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy dominoban vagyok és van 1gb netem. Regisztráltam erre az ajándék 3gb netre mikor még lehetett. Azóta se a honlapon se az appban nem mutatja hogy mennyi netem fogyott el. Így azt sem tudom hogy él-e a +3gb adatforgalom. Nincs valami más lehetőség hogy lecsekkoljam? -
tlac
nagyúr
van egy domino surf csomagom, és elfogyott az alap net rajta
a turbo 100 megával szeretném bővíteni, de nem ajánlja fel a t-s app ezt az opciót
ez normális?
sms-ben is próbáltam, de a +TURBO100MB-ra azt mondja, hogy hibás -
bopeti98
őstag
A számlamásolat mennyibe kerül? Semmit nem találtam erről a honlapon.
És ugye jóváríják ennek az összegét, ha nem én kértem? -
4Grider
félisten
válasz
dangerzone #74009 üzenetére
10 évvel ezelőtt is volt a Domino-nak rendelkezésre állási ideje (jellemzően 1 év). Akkor elveszítetted róla az addig el nem telefonált egyenleget, majd 90 nap múlva a számot lekapcsolták.
Most hasonló a helyzet a Domino 5 csomag esetén. Annyi változott, hogy lejárat után max. 1-2 hónappal feltöltve visszakapod az addig le nem telefonált egyenleget. -
dangerzone
addikt
Sziasztok. Létezik manapsag meg olyan feltoltokartya, mint kb 10 eve a Domino? Ami ugy mukodik, hogy megveszed x osszegert es addig tart amig le nem telefonalod? Havidíj, internet, minden sallang nelkul.
-
vieri2000
tag
A Telekomnál milyen új készüléktipusok várhatóak szeptemberben? Van erre valamilyen előzetes információ?
-
4Grider
félisten
Jól értelmezed, mondjuk nehéz is lenne máshogy értelmezni azt a leírást.
Minden hónapban automatikusan megújul míg le nem mondod.
Ha lemondod, akkor nem fog megújulni.
U.i.:
Ha nem sokat telefonálsz, akkor érdemesebb visszaváltani Surf-ről Domino 5-re. Úgy drágább lesz a net, de összességében kevesebbet fizetsz havidíjakat havonta. -
SLYM
veterán
sziasztok! a pokemon go miatt nézegettem az utóbbi időben a netcsomagokat, mindenfélét, de különböző okok miatt úgy döntöttem, hogy maradok a feltöltőkártyás csomagoknál és azt is átgondoltam, hogy a telefonszámomnak is a réginek kellene maradnia.
eddig a domino surf csomagban voltam, ami havonta 890 forint, tartozik hozzá havi 150 mega net és ha ezt túllépem, akkor 10 megánként/és minden nap fizetnem kell 195 forintot, ami elég drága, hogy ha megtörténik a túllépés. most találtam ezt: [link]. tehát ha jól értelmezem, akkor havi plusz 690 forintért (a havi 890 forint mellé) adnak még 200 mega netet, de most hogy ha túllépem az összesen 350 megát, akkor is csak visszakorlátoznak 32 kilobyte per secre, tehát most már nem kell fizessem a 195 forintokat minden nap ha túllépem a limitet
kérdéseim:
jól értelmezem a leírtakat?
hogy ha megrendelem SMS-ben ezt a cuccot, akkor ezt innentől minden hónapra automatikusan levonják, vagy nekem havonta kell az SMS-eket küldözgetni?
illetve ha megunom a pokemon go-t, akkor vissza tudok állni a sima csomagra, hogy ha automatikusan mindig levonják majd innentől a pénzt?
köszönöm a válaszokat
-
4Grider
félisten
válasz
Donki Hóte #74001 üzenetére
Minden előfizetéshez (prepaidhez is) kell jelszó, különben telefonon nem tudsz intézni semmit sem. Személyes ügyfélszolgálaton tudsz magadnak beállíttatni.
-
válasz
lupus_l #74000 üzenetére
Na ezt nem értem. Ezt írják a linkelt oldalon:
Az új SIM-kártyát az alábbi módon szükséges aktiválnod:
Régi kártyádról hívd fel a +36-80-639-999 számot, és a szerződés jelszó megadását követően munkatársaink rögzítik igényedet. A kártyacsere a hívást követően azonnal megtörténik, így a készülékedbe helyezett új SIM-kártya - a készülék bekapcsolását követően - már működni fog a telefonodban.
Az új micro SIM-kártyát a régi, normál méretű kártyát elfogadó készülékedben adapter átalakítóval a későbbiekben is használhatod.
Vagyis ez az ingyenes kártyacsere csak előfizetéses kártya esetén működik?
Nekem a Domino kártyámhoz se szerződésem sincs, se jelszó sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest