- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piacon a Galaxy S25 család
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vangelis
félisten
válasz
PRDZsolesz #48093 üzenetére
Nekem már csak 2 személyes átvételt ír! ....
Vannak érdekességek...
Reméljük, hogy lesz novemberben megint valami extra kupon a akció!
https://armegoszto.hu/
-
djculture
félisten
válasz
PRDZsolesz #48093 üzenetére
Ennél nagyobb hibák is vannak ott sajnos..
-
djculture
félisten
válasz
PRDZsolesz #48089 üzenetére
Az akkor van mikor nincs a központi raktárban olyan termék csak az adott t-pontokban.
A vangelis féle kuponozás idején ezt is megtanultam[ Szerkesztve ]
-
namenlos
tag
Tárgyhavi számlát hányadikától lehet általában letölteni?
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy a webshopban rendelnék a telefonomhoz egy hátlapot, mielőtt a kosárba rakom kiírja, hogy házhoz szállítással vagy személyes átvétellel is lehetséges a vásárlás, viszont amikor megrendelném a terméket, a szállítási módnál csak a "Most veszem át" lehetőséget ajánlja fel, és természetesen az én városomban nincs.
-
válasz
szili.tamas1 #48085 üzenetére
nem paranoia, hanem létező probléma mert, már azzal is elég kárt tudnak neked okozni, hogy kiolvassák a prohardveres bejelentkezési adataidat, és mondjuk hirdetéseket adnak fel a nevedben, előlegeket csalnak ki a hirdetésre jelentkezőktől...stb.
igen, megtörtént eset, olvass bele a csalós témába itt a fórumon!
biztos örömmel jársz majd rendőrségi kihallgatásokra...stb.
egy fórumról van szó csupán, de ezzel is elég nagy kárt tudnak okozni neked, és akkor még nem beszéltünk a közösségi oldalakról, a levelezéseidről...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
-
Paletta 100S-el nem igen vagyok megelégedve!
Rendeltem hozzá +1GB netet meg kéne rá külön SMS szolgáltatás is /hó, mert azt a beszélgetésen kívül külön számlázza... (ami nem igazán jó) az előfizu díjba csak a beszélgetés tartozik bele, szöveges üzenetek nem. Ki tudna ajánlani olcsó és jó megoldást?L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szili.tamas1
senior tag
-
válasz
zoli62 #48080 üzenetére
az a biztos, amit én látok és olvasok, mert sokszor egy vessző hiánya...stb is befolyásolja a szöveg jelentését, és néha olyan kivizsgálást írnak, hogy a megfogalmazás erősen problémás, és nem azért, mert nem értem - hiszen jómagam is jegyzőkönyveztem...stb eleget, ráadásul főként jogi területen -, hanem mert aki írja, az vélhetően sablonban dolgozik, és nem mindig megy neki a megfelelő átfogalmazás, vagy csak nem foglalkozik vele, ha a szöveg nagyon változik, vagy ilyesmi...
van egy olyan telekom kivizsgálásom (kábelnet, iptv és kábeltelefon ügyben), amit ha bárki hozzáértőnek megmutatok - poénból -, azonnal nevethetnékje vagy sírhatnékja támad, annyira pocsékul van megfogalmazva, és ha azt valaki felolvasná nekem telefonon, biztos elküldeném a fenébe, mert értelmetlen zagyvaság...[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
taip
senior tag
Próbáltam telefonálni, de amikor kérdezte a numerikus jelszavamat, beütöttem azt, ami szerintem az, de nem fogadta el. Kipróbáltam és az internetes ügyfélszolgálatra sem enged be, tehát valószínűleg rosszul emlékszem a kódra.
Szóval úgy tűnik, marad a várakozás vagy a személyes megjelenés üzletben, de azért köszi a választ.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
amit előttem is írtak, és úgy gyorsabbak és rugalmasabbak.
igaz, nem mobilos téren, de telekom; a panaszomat követően, a 30 napos intervallum utolsó(!) napján - valami 17 óra környékén - küldtek egy sms-t, hogy panaszomat kivizsgálták, és postai úton küldik meg a részleteket, amit utána, néhány nap elteltével kaptam meg. az sms-ben semmi érdemi információ nem szerepelt, csak a postai úton kapott levélből tudtam meg a későbbiekben, hogy igazat adtak nekem - bár az a panasz első pillanatától egyértelmű volt számomra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zoli62
addikt
Van a T-Mobile-nak egy számlázási osztálya. Ilyen ügyekben velük érdemes egyeztetni. Hívd fel a 1430-at, és kérd, hogy kapcsolják őket.
-
taip
senior tag
Gondoltam, hogy 30 nap, nem is ez a gond, de a számla befizetése problémás.
Ugyanis automatikusan vonják a folyószámlámról a számla összegét, amit nem tudok befolyásolni. Ha egyedi átutalással küldök annyit, amennyi szerintem helyes, attól még a követelésük megmarad. Volt már olyan, hogy egy havi számlát átutaltam, majd ettől függetlenül automatán is levonták.Egyébként miért jobb szóban intézni mint írásban? A levélnek is van nyoma és úgy gondolom, hogy el kell jutnia egy illetékeshez, nem várok azonnali választ.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
szia,
30 nap, de jobb lett volna/lenne telefonon - rögzített hívás keretében - (is) intézni.
a számla nem befizetése okozhat problémát számodra.r3dsnake; a számla végösszegét már láttam tegnap is, de e-mail csak akkor érkezik, amikor a részletes számal *.pdf, megtekinthető/letölthető formátumban is felkerül, és az még néhány nap.
nem szabad/érdemes kapkodni a számla befizetésével addig, amíg az részletes formában meg nem jelenik, utána is van még rá idő bőven a határnapig.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Arról vajon miért nem kaptam e-mailt a hó elején, hogy új e-számla lett kiállítva? A cím biztos, hogy jó, és a spam közé sem ment.
Valamint mennyi idő után tudom megnézni a már befizetett számlát pl. pdf formátumban, mert 2 napja fizettem be és még mindig azt írja, hogy idén nem került befizetésre egyetlen számlám sem...
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Mennyi idő alatt várható, hogy válaszolnak egy számlareklamációra?
Több, mint 3 hete küldtem egy levelet hogy rosszul számláztak, visszajött egy automata válasz, hogy köszi a megkeresést, majd válaszolunk, aztán azóta semmi... Csak azért érdekes, mert addig a számla egyáltalán nincsen befizetve, a nem vitatott része sem, nem szeretném, ha egyszer csak letiltanának.
A válaszlevélben nincs semmilyen ügyazonosító, szóval ha felhívnám őket telefonon, kezdhetem nulláról magyarázni (és ki tudja, hozzájutok-e egy illetékes ügyintézőhöz).Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
elsejétől eltűntek a 20% kedvezmények a telefonoknál ha az interneten rendelem,ez végleges vagy még lesz ilyen?
üdv! -
313313
addikt
válasz
nobiand #48064 üzenetére
Már kicserélték a képet...
A vicc az az egészben, hogy holnap is ennyibe fogják adni, és tegnap is ennyibe adtákHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
nobiand
aktív tag
Már megint alkottak
-
eastsider
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #48057 üzenetére
wiresharkról gondolom még nem hallottál
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #48054 üzenetére
Lehet felétek minden bokor mögött, és még használható is a sebessége, de errefele nem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Olvass utána a dolgoknak, nyitott wifin mindent letudnak követni, amit csinálsz, amit beírsz.. és úgy is, hogy a nyitott wifi tulaja sem tud róla.
-
válasz
nem titkosított hálózat, nem titkosított forgalom, és bizonyos feltételek mellett, gyakorlatilag majdnem minden átfolyt adat olvasható kintről, az általad megadott felhasználónevek, jelszavak...stb is.
-
válasz
szili.tamas1 #48054 üzenetére
te minden nyitott wifi hálózatra engeded felcsatlakozni az eszközeidet?
nem a legjobb ötlet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
tipuka #48041 üzenetére
Igen, elküldöd a 1430-ra a "+NETPLUSZXXL" kódot, és egyből visszaírnak, hogy sikeresen aktiválták, plusz utána még egy sms-t küldenek, hogy mi a fordulónapod. +3090 Ft csak akkor lesz ha 2. alkalommal is aktiválnod kell. De ha csak 1 hétről van szó, akkor szerintem lehet elég lesz az egyszeri 5GB is.
-
glaci
őstag
válasz
somasz #48042 üzenetére
Persze egyszer majd a nagy Európai Únió még meghozhatja azt az egyetemes európai szolgáltatót is, és akkor majd a roaming is okafogyottá válik, akárcsak ez a SIM lock mizéria.
De van egy olyan érzésem, hogy ez még nagyon nem mostanában fog bekövetkezni.
Mindenesetre szép álom ... (Talán túl szép is ahoz, hogy valaha is valósággá válhasson.)
(De ha mégis lesz: Na akkor majd nem lesz ilyen gondod.)
Addig sajnos minden szolgáltató külön céget tart minden országban. (Külön hálózati azonosítóval, külön SIM lock -al, külön tarifával ... Minden országban - mást és mást, ahol amit megérdemelnek az előfizetők és amennyit még ki tudnak fizetni!)(A végén ironizáltam, nehogy flame legyen ám belőle!)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
válasz
Fr3eWar #48040 üzenetére
szia,
a hűség lejárta előtt, tehát előrehozottan előfordul bizonyos készülékeknél, hogy a le nem járt néhány hónap hűséget hozzácsapják a készülék árához, de az jellemzően csak úgy 1000 ft havonta, de ez nem minden telefonra igaz, típus függvénye is.
a részletfizetés adott típusú készülék és konstrukció függvénye, hogy adott készüléket adják megfelelő díjcsomagban részletre, vagy sem.somasz; szia, nincs egy cég, minden országban más és más a szolgáltató hálózati kódja, 21630 a magyar telekom, más országokban ez a kód eltér telekom esetén is, és így van ez más szolgáltatóknál is, nem lehet azonos hálózati kódja egy szolgáltatónak két eltérő országban.
a hivatalos, szolgáltató általi függetlenítés a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Üdv!
Húgom kivitt magával Németországba egy itthoni T-függő Lumia 520-t, de nem fogadja el a kinti T-s kártyáját.
Van különbség? Meg lehet oldani valahogy egyszerűen, hogy elfogadja? Mégis csak egy cég...
Ötletek, tippek?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
tipuka
addikt
-
Fr3eWar
őstag
Hali,
Ez volt talán az a hozzászólás amit kerestem.
Szóval, jelenleg két mobil előfizetésünk van a T-nél.
Az egyik számról lejárt a hűség már áprilisban, a másikra novemberben fog.Elképzelhető, hogy most szeptember végén lecserélnénk a telefonokat újabbra, így Kb 300K-lenne amit otthagynánk a T-nél, lehet hogy egy része részletre menne.
Mit jelent az hogy rosszabb árakon lehet készüléket kihozni, illetve nincs részletfizetési lehetőség sem az egyik számra?
Köszi!
-
Teko001
őstag
A T-Mobilos felületen meglehet valahol nézni az elmúlt hónapok számláit (úgy mint T-Homenál PDF-ben)? Ha igen, pontosan hol? Nem igazán találok ilyesmit
-
válasz
tipuka #48032 üzenetére
Nem. Mert bármikor aktiválod, részarányosan számlázódik attól függetlenül, hogy mennyi adatforgalmat használtál el. Az akkori példámmal azt hiszem 10 napokkal számoltam. A havidíjat el kell osztani 30-cal, mert a szeptember 30 napos, így megkapod, hogy naponta mennyibe kerül, ez 103 Ft. Ezt annyival szorzod, ahány napig használtad. Viszont mikor már másodjára aktiválod, akkor a belépési díjat ki kell fizetni, ami 3090 Ft, erre jön rá utána szintén naponta a 103 Ft, amíg le nem mondod.
-
tipuka
addikt
-
biztos előfordul néha, hogy igény esetén visszavonnak elfekvő néhány darabot az üzletekből, és ha többen is jelezték korábban, hogy rendelni szeretnének olyat, akkor arra a kevéske darabra gyorsabban ráugorhat más, ezért érdemes fürgének lenni, mert ilyen módon szerencse kérdése is a dolog.
-
vagy pont fordítva történt, kikerült a termék elérhetősége - esetlegesen nem is nagy darabszámban -, kiküldték a tájékoztató leveleket, és mire beléptél, már megrendelték mások, mert gyorsabban reagáltak a levélre, vagy épp anélkül is pont akkor rendeltek online.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Kaptam egy e-mailt, hogy a kívánságlistára tett termék megérkezett a webáruházba, örömmel várják a megrendelést,stb...ott a link is... belépek, de semmi, ugyanazt a készlethiányt mutatja, nem is lehet rendelni.
Ilyenkor mi van? Mennyi idő, amíg frissítik a honlapot? Nem úgy kéne, hogy a honlap frissítése után küldeni az e-mailt?
A kevés is több a semminél.
-
válasz
ShadowX #48015 üzenetére
Végül 10. próbálkozásra engem is beengedett. De az a vicc, hogy mind a 10 alkalommal küldözgette az SMS-t, hogy sikeresen beléptem, holott csak utoljára sikerült..
(#48021) 313313
Azért Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégét és egy magyar egyetemet ne hasonlítsunk össze ilyen téren. A Telekomnak talán illene olyan szerverparkkal rendelkeznie, hogy elviselje az ilyeneket. Egyébként meg szerintem nem mi vagyunk többségben akik egyből ki szeretik fizetni a számlájukat, és már ennyitől is omladozik a rendszer..
-
r3dsnake
nagyúr
Az normális jelenség, hogy már megkaptam az előző havi e-számlámat (ki is fizettem), de az aktuális havi forgalomnál még mindig majdnem 2000ft-ot ír, amikor ebben a hónapban még nem is telefonáltam?
Köszi!
-
313313
addikt
válasz
palee69 #48018 üzenetére
Pedig nincs ez másképp a neptunnal és etr-el sem. Tantárgyfelvétel előtt órákkal belépve 5-10 percenként nyomogatod az f5-öt, hogy ne dobjon ki a rendszer és imádkozol, hogy mindent felbírj venni...
Egy szó, mint száz minden rendszer megtud hasalni, ha egyszerre sokan használják...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
palee69
senior tag
3 böngészővel próbáltam egyikkel sem bírok belépni megnézni a számlámat
"Az idő igaz,S eldönti,ami nem az."/Petőfi Sándor/
-
HofiZoli
senior tag
válasz
pepe091 #48010 üzenetére
egyszer csinálta, másodszorra beengedett, kb 2 perce
-secret- szerintem ma meglesz a számla is[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Nektek írja már a havi számlát az online felület? Mindig elsején kapom de tegnap meg ma reggel sem volt még ott.
-
Logeeen
senior tag
Ez a Music opció tényleg ingyenes az első 30 napban?
A 30. napon le kell mondani, vagy magától megszűnik?#Xiaomi 13T#
-
cris78
őstag
Van kuponos app
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Zeki
nagyúr
válasz
Teko001 #47991 üzenetére
Nos, új simet is adtak már, azzal sem ment a mobilnet. Aztán a 1430-on a technikus valaki más segítségével megoldotta. Valami beakadt a rendszerbe, azért nem aktiválódott igazából a mobilnet.
Jártam már így egyenlegfeltöltéssel is, szintén éjfél után csináltam azt is, még jó hogy nem léptem el a weboldalról, így tudtam csinálni egy képernyőmentést, a tranzakció azonosítóval. Konkrétan délután sikerült elintéztetni, hogy az egyenlegen is megjelenjen, és nem csak kifizetve legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Orvosi kérdések
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- Windows 11
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest