- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Fölhívtam a 1430-at a kuponkód miatt... és pillanatnyilag semmit sem tudnak. Azt tudják, hogy elfogadja a kuponkódot mindenhez a rendszer, de nem tudják hogy végülis mihez is lehetne felhasználni. Kérte hogy hívjam őket csütörtökön. Addig kapnak központi tájékoztatást.
-
morphin
tag
Ezért a kódért hol kell regelni? Vagy mi után jár? Akinek van egy felesleges, PM-ben elküldené ha szépen meg kérem?
-
bostone
addikt
Egy hozzáértő személy tudna segíteni abban, hogyan tudhatok meg egy simhez tartozó hívószámot? Valahol meg kellene jelennie a készülékben?
-
Vangelis
félisten
Még jó, hogy megpróbáltam beváltani. Így legalább többen is jól járunk.
-
krisztian112
senior tag
Én most rendeltem a Ghoo 5200mAh-s külső akkumulátort, és simán betudtam váltani a kupont, csak a 950Ft-os házhosszállítási díjat kell fizetni, úgyhogy hajrá gyerekek!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Flottába való belépés előtt állok, és ha jól tudom, akkor ez előfizető módosítással jár, ami utolsó információim szerint 6 ezer magyar forint.
Viszont ha előtte átmegyek Dominóba, és aztán Domino csomagról előfizus, akkor az 4050 forint, amiből 2700-t jóváírnak a számlán, mivel az amúgyis lebeszélhető lenne.Jó a gondolatmenet, vagy belelóg a kezem a bilibe és nyugodjak bele a módosítási díjba?
-
SPF
senior tag
Ez: [link] pl. ingyen lenne kóddal?
-
polonic
félisten
Engem is érdekelne kuponkód! Köszönöm!
-
dptrsk
Topikgazda
Én is örülnék egy kódnak PÜben, ha valakinek nem kell.
-
Vangelis
félisten
Akinek még van kódja ne sajnálja!
-
St3ven
addikt
válasz
hvaskogabor #34062 üzenetére
De örültem volna én is privátban egy ilyen kódnak.
-
hvaskogabor
csendes tag
válasz
lord.lakli #34065 üzenetére
Nincs mit, használd egészséggel!
-
lupus_l
aktív tag
Csak megjegyzem, a kuponkód tartozékoknál is működik, tehát érdemes felhasználni
-
Beca1990
senior tag
Ha valakinek nincs szüksége a kuponkódra, elküldheti nekem Pü-ben!
Köszönöm -
lord.lakli
őstag
válasz
hvaskogabor #34062 üzenetére
Hali!
Köszi szépen, nagyon jól jött. Üdv. -
hvaskogabor
csendes tag
Nekem nem kell: AKCIONEKEM-6PX3L.
-
313313
addikt
Pár napja nem kapok sms-t, ha kinyomom a hívást, nem állítottam el semmit se. Továbbá beállítások/mobilhálózatok-ra hiába kattintok, nem hozza be, ergo hívás késleltetést és társait se tudok beállítani. Ezek lehetnek sim/szolgáltatás hibák vagy telefon?
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Telekomnál vásárolt, érintőkijelzős mobilnál, amelyiknek meg van repedve a kijelzője (de tökéletesen funkcionál), annál érvényes marad még a garancia? Tehát, ha a mobilnak előjön valami más hibája akkor javítani/cserélni fogják attól függetlenül, hogy sérült?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #34031 üzenetére
Sajnos nem tudok regisztrálni a www.akcionekem.hu oldalon. Az első oldal kitöltése után a személyes adatok megadása helyett rögtön a bejelentkező felületre ugrik, ahol a jelszavamat kellene megadni, ami persze még nincs.
Sikerült valakinek mostanában regisztrálni?
-
1430
senior tag
válasz
krisztian112 #34043 üzenetére
Ha a "hiba" alatt azt érted, hogy az árlista szerint az Y300-as Domino-val 30 ezer, de a neten 35-ért rendelhető, akkor annak az az oka, hogy most +10 ezer Ft-os feltöltőkártyát adnak mellé 5 ezerért.
-
Vangelis
félisten
válasz
krisztian112 #34043 üzenetére
Y300 domnóival és kedvezménnyel csak 19900ft ra jön ki!
Dominóval kell venni ennyi. Nem előfizetéssel. No problem! -
krisztian112
senior tag
Keresd a hibát! Köszönjük Telekom a 10ezres kedvezményt, így már érthető...
-
smileismarci
tag
szerintem ez miatt van ott [link]
de akkor is érthetetlen aki
szjigerszjger , vagy mi az vegyen olyan telót vagy tök se tudja -
Derrewyn
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #34039 üzenetére
Ez olyan kb. mintha Harry Potteres telefont árulnának:
[link] -
St3ven
addikt
Ez amúgy WTF?!
-
Alex0007
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam 1 GB Net&Roll csomagot a Mozaik XS csomag mellé az lenne a kérdésem, hogy minden hónapban, ha szeretnék +1GB adatforgalmat vásárolni akkor elkel küldenem +NETROLL szót a 1430-ra vagy most így már minden hónapba fogom kapni a +1GB adatforgalmat 1000 Ft-ért vagy mindig, ha elfogy az adatforgalma, akkor újra kel küldenem egy SMS-t a 1430 a +NETROLL szóval?
-
1430
senior tag
válasz
Gergőke88 #34017 üzenetére
Gergőke88 és St3ven
Azok kaptak szerintem ilyen kódot (így például én is), akik regisztráltak korábban a www.akcionekem.hu oldalon. Ha most regisztrálsz, nem biztos, hogy kódot is kapsz, de később még jól jöhet a reg. Amúgy nem szoktak túl sokszor jelentkezni, hiába van heti egy SMS beállítva (igaz a múltkor email-ben "zaklattak" valami szállodai ajánlattal).
-
-
válasz
Vangelis #34001 üzenetére
Nekem is küldtek kódot...
Bármely havidíjas előfizetéshez felhasználható...Tudva, hogy a havidíjas előfizetés esetén a készülék annyiba kerül, mint Dominio-val, csak ugye van még két év havidíj, így nem írom le, hogy mit gondolok éppen, mert az legalább 3 nap eltiltás lenne a fórumról....
(#34021) kali :
Pont ugyanezt...
-
válasz
St3ven #34019 üzenetére
én is csak most kaptam, és (még?) csak az egyik előfizetésemre;
regisztráltam anno, amikor onlien rendeltem domino konstrukciós csomagot.
korábban is kaptam már ilyen kedvezményt, de akkor konkrét típusú készülékre szólt, talán galaxy y, így nem éltem a lehetőséggel.pepe091; ez elég ciki a telekom számára...
-
válasz
levente9710 #34003 üzenetére
szia,
alapesetben úgy, hogy kiküldik számodra a szerződést, aláírod a csomaghoz mellékelt átvételi elismervényt - ez a csomagon kívül van, a futár/átadó csak ehhez fér hozzá, a csomagban lévő iratokhoz csak te -, és az egyenértékű a szerződés aláírásával, mivel ez is szerepel rajta;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
a futár/átadó csak az említett átvételit viszi el, és juttatja vissza a szolgáltatóhoz, de azon már szerepel az aláírásod, és a fentiek szerint - jogilag - olyan, mintha magát a szerződést írtad volna alá.
az igazolásos részének a gyakorlati megvalósítását passzolom, abban majd segít egy t-s illetékes, hogy miként és mikor kell. -
St3ven
addikt
válasz
Vangelis #34011 üzenetére
Az a durva, így hogy írtad, sorba rendeztem a jelenlegi kínálatot, és én is elkezdtem gondolkodni rajta.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Ha valaki kapott ilyen kodot, és nincs rá szuksege és elküldené, azt megkoszonnem! -
levente9710
újonc
Helló
Telefonvásárlás előtt vagyok és az lenne a kérdésem hogy ha online szeretnék szerződés megújítással telefont venni akkor hogy működik a szerződés aláírás? mert speciális külön (online) nem megrendelhető díjcsomagom van és ehhez külön igazolás szokott kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest