- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
markknight
nagyúr
Most nézem, hogy a két új (régi) pokémon játék leírásából milyen szépen kikapták a pokémon home-ot..

-
RangerFox
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
VII meg Village
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én 60-on tolom, az az alap, de majd átrakom 40-re, mert azt mondják, hogy annál szebb a kép (nekem mondjuk YouTube ezt nem adja vissza). Eddig nem próbáltam.
-
Crvsh3R
senior tag
Én most próbáltam Fallout 4-et. Grafika szerintem jó, van 30/40/60 fps mód. Sajnos mod támogatás nincs még Creations Club-os sem, szóval nem értem az eShop oldalán az in-game purchase feliratot.
Amit viszont hiányolok de nagyon az a gyroscope használata pl. célzáshoz. Remélem később beépítik a játékba. -
RangerFox
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Én már most nyomogatom
-
RangerFox
veterán
Jó lett amúgy mindkét Resi port, az internal resolution persze alacsony, de nem annyira vészes, és 60fps handheld módban is (a Village néha megröccen, de semmi dealbreaker). Ilyen minőségben kb bármilyen third party AAA játékot szívesen újrajátszanék S2-n.
-
tomee007007
addikt
Resi 7, és Village minitesztek, elvileg nem lett rossz, főleg a 7
-
Kazuma989
tag
Hali!
Resident Eviléknél most hogy lesz az árazás?Ahogy nézem a 7 40$, a Village 50$ Egyben a 3 pedig 90$.
Baromira túl lett árazva a 7.8.rész.Nem éri meg külön megvenni őket hanem inkább egyben a hármat
EU-s árak még nincsenek…Vagyis fura 7,8nak nincs ára egyben a 3 pedig 100€😂😂
Itt miért drágább??

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki minden szaros dobozt elrak mindenhez.

-
RangerFox
veterán
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Nagyon menő
-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
De nézd meg azért, lehet a te ingerküszöbödnek ez még okés
-
Scarletiel
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Sejj akkor marad a PC.
Köszönöm szépen! -
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
PS5.. Switch 2-n a repülős részek még a demóban is szaggatnak sajnos, meg hát full homály az egész.
-
bmakszim
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
PS5-ön és PC-n is van demo, nézd meg és dönts belátásod szerint.
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Elég nagy dilemmában vagyok az érkező MH Stories 3 kapcsán. Ma letöltöm a demót megnézem hogy milyen, de ugye ez jön PS5-re, PC-re is ahol meglenne a 60 fps. Viszont videókban annyit tudtam leszűrni, hogy PC-n hiába van több fps, mégis jelen van a stutter probléma. Switch videókon meg hiaba 30-35 fps között ugrál, sokkal konzisztensebbnek látom, ellenben a 30 fps negatívumaival és a gyengébb képminőséggel.
Ti mire vennétek meg a helyemben? Bővíteném is a collection-t Switch-re is, csak ha nagyon gagyi akkor nem rontanám el az élményt. -
válasz
Kis Samurai
üzenetére
király

-
Kis Samurai
tag
válasz
lazac_
üzenetére
A gyerek egyelőre csak a legókban segít, még csak 4 éves. Kontrollert is még csak magában, kijelző nélkül fogott a kezében, de az ujjai azonnal rátaláltak a gombokra... lesz még vele bajom úgy érzem

A fóliás játékokra nem vagyok büszke, de sajnos kevesebb az időm mint amivel szeretnék játszani.
Ja igen, a teljes fal ilyen, ha nagyon el akarod rúgni a pöttyöst...

-
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Nem semmi fal
Holnap leszek 42, mutattam is a feleségemnek, hogy akkor kb. mi az elképzelés.
Látom akad még némelyik játékon a gyűjteményben fólia is. Én meg nem győzöm mondani a gyerekeknek, hogy bundáskenyeres kézzel ne fogdossák már feltétlenül egyből a gépet, előtte szappanos kézmosás, stb...
-
Norb79
addikt
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Nagyon jól néz ki, gratula mindkettőhöz és sok boldogot!
-
Kis Samurai
tag
Bocsánat, nagyon off, de hol mutogassam ha nem ebben a csoportban. 39. szülinapomra asszony meglepett két polccal meg egy piranha plant legóval mert "már nem férnek sehova a nintendós cuccaid". Azt hiszem jól nősültem

-
Crvsh3R
senior tag
Valaki rajtam kívül előrendelte a Fallout 4-et?
eShop oldalon van 1-2 érdekes infó róla amit én láttam, csodálom, hogy hogy máshol nem olvasni ezekről: az egyik, hogy azt írja, hogy a 120Hz-es TV-ket támogatja, illetve van egy in-app purchase ikon is. Előbbi nekem a 60fps módot, az utóbbi a teljes Creations Club menüt sejteti, telepíthető Creations Club modokkal. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Egy kis infó morzsa.
-
Rigormortiis
veterán
Garanciális problémával hova lehet fordulni S2 esetében? Eu-ban vásárolt gép garanciális javítását is lehet itt érvényesíteni?
-
abrtom87
tag
Wolfenstein Youngblood meger szerintetek 6 eurot? Sok rosszat olvastam rola, de inkabb az erdekelne hogyan futhat? Megvettem az Arkham trilogiat es a Knight az gyakorlatilag jatszhatatlan. Refundolni is fogom. A Youngblood ertelmesen jatszhato vajon? Olvastam olyat is hogy valakinek szaggat, meg 20 fps az egesz.
15-20 evet nem jatszatottam es most bepotolnam a nagyobb cimeket amik kimaradtak es jokat olvastam anno meg a klasszikusok folytatasait (pl Wolf 2-t vegigjatszottam mar, most az Alan Wake vegen jarok, RD Redemption-t is megvettem, Cyberpunk, stb)
-
draco31
veterán
Hello!
Nincsenek még pletykák lite modellről? Vagy még korai lenne?
Azt nyúzok jelenleg Fortival, de nagyon izzad már vele csóró.
1500 órát raktam már bele rajta, plusz még vagy 400 óra egyéb játék, de egyszer sem éreztem, hogy jobban élvezném TV-n a dolgot. -
válasz
markknight
üzenetére
botw, totk utan johetne egy 3. resz
az eladna nekem a switch 2-t -
válasz
markknight
üzenetére
Kass boldoggá hangszerelt nótájával kívánok boldog szülinapot!
-
markknight
nagyúr
Jól látom, hogy ma 40 éves a Zelda és erről sehol semmi, még egy hír se? Wow
-
jófejsrác
senior tag
Van valakinél a nintendo online exp családban 1 hely? Amiben voltam azt teljesen feloszlott a minap.
Köszi
-
válasz
markknight
üzenetére
nem is hallottam róla még, köszi
-
markknight
nagyúr
Gyereknek megmutattam ezt a Hello Mario appot
Hatalmas. Külön tetszik, hogy X perc után Mario álmos lesz és elalszik, így vita sincs, hogy most elrakjuk szépen a gépet. -
markknight
nagyúr
válasz
kicsako
üzenetére
Jó, mondjuk ha egy Microsoftra írnád, akkor azt mondom ok, de a Nintendóról beszélünk, akiknél egy darab műanyag is 2-3x áron mozog. Megfordítom, a Pokémon company tuti örülne az előfizunak, a Nintendo mondja azt, hogy nem
Most láttam, hogy 120 dolcsiért kapsz két régi pokémon kódot meg 3 üveggolyót.. 
-
kicsako
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ha 33% részesedés elég lenne hogy azt csinálj az adott tulajdonnal amit szeretnél, akkor már nagy bajban lenne a világ
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Játék eladásnál kell valamit tenni?gondolok itt arra hogy játék törlése, vagy valami külön opció?köszi. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
markknight
üzenetére
100%
A nosztalgia nagy motiváló erő. És nem állítom, hogy én mentes lennék ez alól.
-
kicsako
őstag
-
Scarletiel
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nézd úgy, hogy így sokkal több a remény a 2-3 shadowdrop-ra is. Amúgy engem se szippantott be de így fixen adok még egy esélyt neki

-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Annál volt a legkönyebb aktiválniiuk az ini fájlban a már benne lévő 4K és 60 FPS sorokat
-
tl-x
addikt
Pár grip kép:
-
Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition — Nintendo Switch 2 Edition — Announcement Trailer
The Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition — Nintendo Switch 2 Edition game is available now on Nintendo eShop.
The physical version launches April 16, 2026, only on the Nintendo Switch 2 system.
Join up with BLADE to explore the planet Mira and help bring humanity back from the edge of extinction, now with a faster frame rate (up to 60 fps) and enhanced resolution (up to 4K).
Nintendo Switch 2 players who already have Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition on Nintendo Switch can upgrade to the Nintendo Switch 2 Edition of the game by purchasing the upgrade pack.
-
kicsako
őstag
AC Shadows is kapott egy szép frissítést:
-
pzstm
titán
Fantasy Life update érkezett:
Update Notice The patch notes for version 2.1.2 on Nintendo Switch 2 / Nintendo Switch / PlayStation®5 / PlayStation®4 / Xbox Series X|S / Steam, are now available. ■ Main Updates - Fixed an issue where the line gauge would immediately drop to 0 when starting to fish with the Dark Dragon Fishing Rod or True Dark Dragon Fishing Rod equipped, causing the attempt to fail. - Fixed an issue in Snoozaland where the map would not open when you were targeted by an enemy. - Fixed an issue where, in multiplayer Dream Challenge "Primordial Dragon," the Divine Beard Tree could sometimes appear at the center of the map on guests' screens after clearing the battle, preventing them from opening the reward chest. -
jcrk
aktív tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Én a skull&co (vagy savage raven) cuccokat bátran ajánlom (ezt használom a switch, steamdeck és az xbox ally x-hez is). A neo gripet használom most a switch 2-höz. A fusion griphez képest hátránya lehet, hogy le kell venni a joyconok levételéhez, bár ez engem nem zavar mert nagyon ritkán veszem őket le.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap leszek 42, mutattam is a feleségemnek, hogy akkor kb. mi az elképzelés.
az eladna nekem a switch 2-t

Sirandrish