Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Biztos 30 fps a gameplay?
-
markknight
nagyúr
Érdekes ez a Gamecube emus luigis mansion. A cutscene meg a gameplay 30 fps, mikor nyitja a kilincset, akkor az 60.. ok
-
pzstm
titán
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/s/QNTKjfp41T
1,5 milla ment el Fantasy Life i-bol
-
Én is csatlakozom a topikhoz, a család megtalálta a fa alatt a Switch2-t. A Mario kart változatot vettem black fridaykor aliról (spanyol szállítással), összesen 150-ért. Annyi izgi volt a dologban, hogy a dobozban lévő kód Hong Kong régiós volt, de végül sikeresen be tudtam váltani. Egyelőre minden pöpec, a gyerekeknek a Nintendo Switch Sports jön be a legjobban.
(Wii-m volt 2015-ig, 10 év után tértem vissza) -
Én ilyet nem hallottam, de hát ha a Reddit ezt írja akkor biztosan így van 😅
Ezeknél a bundle csomagoknál ha kód van, nos az bizony benne kell legyen a dobozban
És milyen gyári ragasztás, a Nintendo gépek doboza, egyáltalán nincsenek lezárva semmilyen módon, tehát már ez furcsa 😳 Ezért is írtam, hogy bárki kivehette, az eladó is, vagy a futár kézbesítő stb...mindegy, mert ez téged nem vigasztal, nem tudom mit lehet ilyen esetben tenni 🤷 -
Lala6
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Igen, többször megnéztük a dobozt.
A neten azt írják mások (Reddit), hogy nem mindig adnak kódot, már alapból hozzárendelik a konzolhoz a játékot és le lehet tölteni kód nélkül is. Sajnos nekünk ez sem működik.
A gyári ragasztás sértetlen volt a dobozon, nem nyitották ki előttünk. -
Pedig annak benne kellett volna lennie a csomagban, mármint a játék kódnak, ilyen kártyán van a kód! Simán kivehették belőle, mert ezek a Nintendo gépek nem úgy vannak lezárva mint egy Ps5 vagy Xbox sajnos! Plusz ezért nem szabad semmit kintről venni, mert csak a gond van vele utána, ha gariztatni kell vagy bármi egyéb dolog van

Biztosan mindenhol megnéztétek
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Switch 2 konzolt karácsonyra a fiamnak. A dobozán ott a logó, hogy benne van a Mario Kart World játék, de a kódot nem találtuk meg benne.
Olvastam a neten, hogy már nem kell kód hozzá, hanem az e-shop-ban automatikusan felajánlja a letöltését. Sajnos nekünk nem akarja felajánlani, csak azt hogy vegyük meg.Van esetleg valakinek ötlete, hogy hova tudnék fordulni támogatásért? A gépet az Allegro-ról rendeltem, nem hazai vásárlás. A Nintendo support oldalán elvesztem, olyan adatokat, azonosítókat kér tőlem, amivel nem rendelkezem.
-
NIceh
junior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi!
Ès az irànyìtàs?
-
NIceh
junior tag
Metroid Prime 4 Beyondon gondolkodom. (Switch 2 Edition)
Handheld-be is ok a game?
-
ldave
félisten
Két bejgli között más nem is ment most

Ez ilyen végtelen játék, mint a legtöbb ilyesmi szokott.
Vannak harcos, gyűjtögető és gyártó életek, mindegyik külön fejleszthető.
A sztori aranyos, vicces. Bőven van mit felfedezni, gyűjtögetni.Nagyon ajánlom, aki kedveli az ilyesmit.
-
playmore
tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
A probléma ezekkel nagyjából ugyanaz mint ami a PS4/XBO játékokkal volt amikor megjött az új generáció. A legtöbb kiadó úgy látja, hogy egy frissítés - legyen akár fizetős - akadálya lehet egy jövőbeni Remaster vagy új rész profit maximalizálásának. A Nintendonál is látszik, hogy bármikor előkerülhet egy Switch 2 Edition kitömködni az üres hónapokat és ha valamihez van frissítés akkor új részt nem várhatunk jó darabig.
-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
A Bayonettáknál az lenne. Elég hányinger Switch 2-n sajnos. Sokszor azt sem látom mi történik, a photo mode-on pedig hangosan felröhögök ahányszor látom a 3-ban. A legdühítőbb, h kvàzi semmibe nem tartana felhúzni a felbontást.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Értem amit mondasz, de a tisztább kép és 60fps az soha nem 0 hozzáadott érték. Persze olyan látványosat tényleg nem fejlődne mintha a Xeno 3-at patchelnék ki.
-
Rigormortiis
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Remek kis Babylon's Fall meg a friss Ninja Gaiden 4 ebben a generációban a mérlegük. Igencsak gyatra.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Tényleg, a Platinum mit csinál mostanában? Mert se Bayo 4ről sem Astral Chain 2-ről nincs hír
-
markknight
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Majd ha lesz Bayo 4, akkor profitot úgy fognak maximalizálni, hogy puffer időből leül egy db fejlesztő a gép elé és átírja a resolution beállítást, majd deployolja, aztán 19-23.990 forintos áron eladja a Nintendo.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
A Bayo 3nál és a XC3-nál érezném én igazán szükségét. Az octopath travelerek esetén pl szerintem pontosan 0 hozzáadott értékkel bírna egy ilyen peccs.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jah simán bírná a konzol meg fluidabb lenne több részletet látnám dobna a hangulatán egy 1080p is mert igénye nem sok lehet.
-
Scarletiel
őstag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Alapból egyik Persona játék sem a realisztikus grafikáról szólt, sokkal inkább a képregényes vonalat hivatott hozni, éles kontrasztos színek, animés rajzolás, kpow szerű szövegbuborékok. Tehát ezzel nem lenne bajom, én sokkal inkább szeretnék felbontásnövelést, mert sub 720p van handheld módban és olyan 720p körül docked módban ami kissé blurry-vé varázsolja az egészet, + a 30fps ami ugyan ennél a címnél még teljesen kibírható, de bírná a konzol a 60-at simán.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én most tolom a persona 5 royal-t, és tiszta playstatino2 grafja van.
Kiindulva a 3ból ez is kap egy remake-et vagy reload verziót idővel, de patch nem hiszem hogy lesz. Witcher 3 elvileg lesz frissítve switch2-re, csak most cyberpunk nekik a fő fokusz valahol olvastam, többi passz. -
Crvsh3R
senior tag
Köszi a hasznos infókat!
Ha gold pontos dolgot nem vesszük figyelembe (nincs már pontom) akkor sem ajánlott a régió váltása? Jó lenne egy accounton tudni a dolgokat.Jelenleg kártyásan van meg a játék, de ez az egyedüli kártyás játékom és ez is csak a digitális beszerezhetőségi probléma miatt.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Próbálok bízni benne, hátha. Azért ezek a címek igazán megérdemelnék a patchet, mert az Octo 1-2 simán elmenne 1080p 120fps-el a gépen. A Bayonetta 1-2-3-ra igazán ráférne egy ráncfelvarrás, de ettől függetlenül még zseniális hack and slash. Az SMT simán menne 1080p 60fps-el, mert egy Steamdeck is tudta nyomni 800p 90-el. Witcher 3 meg mi menő lenne már magasabb felbontással 40-60 fps-el nyomni. A Fire emblem meg first party szóval....
No nem mintha ezek nélkül a patchek nélkül ne lenne fain velük játszani, csak szerintem hatalmas kihagyott ziccer. -
ayo
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem pl még van.
Jcrk: igen. Nekem us és jp fiókom van. Gmail nél elég valahova pontot rakni és akkor még külön cím se kell ezeknek a regisztrációkor. Adott fiókkal vásárolsz fő fiók meg játszol
koncsik: passzív ayo
-
Norb79
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Octo1-2 esetén bíztam benne, hogy lesz ilyen a 0 kiadásakor, ahogy sutyiban a DQ3hd-t is fel patchelve a SE, amikor közeledett a DQ1-2hd kiadása, de nem.

-
Scarletiel
őstag
Ezekről a címekről ne is álmodjak, hogy kapnak Switch 2 patchet igaz? Mármint nem arra gondolok, hogy a Switch 1 verzió most már stabilabban fut, hanem rendes upgrade-et.
Xeno 1-2-3-X
Fire Emblem Three Houses
Bayonetta 1-2-3
Witcher 3
Octopath traveller 1-2
Dragon Quest 11
Shin Megami Tensei V Vengeance
Persona 5 Royal -
ayo
veterán
válasz
Crvsh3R
üzenetére
nem a fő EU fiók régióját érdemes váltogatni, hanem csinálni egy külön US accountot csak vásárlásra. Dying Light digitálisan EU-ban nincs, US shopban igen (JP is játszik, de US egyszerűbb, angol biztos). US gift card (Play-Asia, Amazon), beváltod, megveszed. Ha marad egyenleg, nem vész el, csak azon a régión költhető el, később DLC-re vagy kisebb cuccra jó. Letöltés után EU fiókkal simán játszható, frissül, nincs hátrány. Arra figyelj, hogy a DLC-t mindig ugyanabból a régióból kell venni, mint az alapjátékot. A fő account régióváltogatása nem ajánlott, mert Gold pontok el tudnak veszni.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Gyári Sony PS5 Black Cover PS5 Slimhez/Pro-hoz!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi
Az első részt nem hittem lehet überelni, sikerült...

Sirandrish