Hirdetés
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Zelda botw-ben ki tudta megcsinálni youtube nélkül az elefánt fejtörőit? Ha igen, hogyan jöttetek rá?
Nekem nem ment nélküle
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Látod csak nem bírtam ki
-
tl-x
addikt
Megérkezett a pack!
-
Bad Pritt
félisten
Köszi a Fire Emblem válaszokat, közben elvitték sajna az occó kártyát, amit kinéztem, úgyhogy lehet inkább leárazott Unicorn Overlord lesz a menü.

-
tl-x
addikt
Srácok ez most melyikhez jó 2-eshez vagy az 1-eshez? Leírás, kategória és méret szerint 1-es de nevében és a képeken a 2-es van.
Vett valaki ilyet hozzá innen? -
válasz
TrishtanAG
üzenetére
hat lehet kiprobalom majd kosz
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Mondanám, hogy próbálj ki egy Gamesir G8 Plust, nekem az egyik kedvenc controllerem, de az ára a Pro környékén van.
-
Ahh siman fizetnék tobbet a joy-conokert, ha olyan minőség lenne, mint a Pro controller. Szeretek handheld jatszani, de a Pró controllerrel jobb az élmény

-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Ha van egy potato Pc-d, akkor érdemes a széria többi klasszikus darabjait azon játszani, mert kábé menüből választhatóan moddolhatóak 4K-s hátterekkel, csinosított 3D modellekkel, halom quality of life változtatásokkal és akár szinkronnal(!) is.
Én az FF9-cel nosztalgiázom most így, és durván más élmény azért.
[link] -
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
A Three Houses az S1 egyik ha nem a legjobb játéka nálam (A Xeno 2-3-al együtt). Imádtam a dlct is. Erős, fordulatos, egybefüggő és hosszú sztori. Az Engage egy képregényesebb, kicsit túlbonyolított harcrendszerű katyvasz nekem. Kicsit amolyan best of fe utánérzésem volt.
-
Rony949
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én a héten belekezdtem az eredeti FF7-be Switch-en. Még sosem játszottam vele és addig nem szeretném tolni a remake-et, amíg nem fejezem be a 97-eset.
JRPG-t még sosem vittem végig, anno próbáltam az FF1-et, de elakadtam, illetve az első Xenoblade-et is próbáltam, de valami miatt félreraktam a játékot.
Most viszont az FF7-et NAGYON élem. 15 óra ment bele eddig és úgy haladok vele mint kés a vajon. Lehet az is benne van, hogy ez az FF kifejezetten lineáris. Van egy pont ahol tudsz mászkálni a nagyvilágban, de az is eléggé be van korlátozva. Vagy egy hegy miatt, vagy egy folyó illetve tenger miatt. Emellett úgy vettem észre, hogy a játék nem igazán igényli a tipikus JRPG-s grindolást. Én legalább is sose vettem rá magam hogy most fél órán át gyűjtsem az XP-t a random encounter-ökkel.
A sztori nagyon jó és a pacing kifejezetten jó. Szinte sosincs unalmas rész, mindig történik valami izgalmas vagy szórakoztató esemény. A karakterek tipikus japánosan megírt karakterek, ezeket vagy kedveli az ember vagy utálja, én el vagyok vele, nincs vele problémám.
A harc rendszert még nem tapasztaltam ki 100%-ig, volt egy-két harc ahol nem igazán értettem hogy miért úgy történtek a dolgok, ahogyan történtek.
Egy része van, amit negatívan éltem meg. Maga a grafika még okés, ahogyan a karakterek kinéznek, azzal megbarátkoztam. Mégis csak PS1-ről beszélünk. A pályák viszont előre rajzoltak, hasonlóan a korai Resident Evil-ökhöz. Vizuálisan nagyon jól néznek ki, de az irányítás nagyon megsínyli. Nagyon sokszor előfordult és előfordul a mai napig hogy beakadok, vagy nem egyértelmű hogy hova mehetek és hova nem.
És hogy ranteljek még egy kicsit az irányításról, a harc alatt se szuperál a legjobban. Főleg arról beszélek, mikor ki kell választani hogy kit támadsz vagy healelsz. Itt is jópárszor előfordult, hogy sikerült egy társamat megütnöm, vagy egy enemy-t feltápolnom. Viszont azóta rájöttem, hogy be lehet kapcsolni egy plusz szöveg ablakot, ahol kiírja mindig hogy ténylegesen kire mutat a kurzor.
-
Bad Pritt
félisten
Jahm, a szint végül nem volt gond, pár chapter alatt lvl 50 lett a party, HP up és MP up materiákkal vagyok csak elmaradva nagyon. Vicces módon csak egyszer haltam ch.3-ban annál a mellékküldetésnél, mikor a kigyúrt kutyalényt kellett levadászni, túl bátorak voltunk és kicsit nagyobbat csapott, mint normal nehézségen.
Az is mókás, hogy ilyenkor jön rá az ember, ezeknél a japán játékoknál milyen eszeveszett sok az átvezető, átugrálom az összeset és kb. 3 óra alatt már ch.7-nél vagyok, pedig még a mellékküldetéseket meg a Tifa discoveryt is megcsináltam.Granblue Fantasy Relink pont mától akciós PS-en, nagyon gondolkozom rajta is meg a Scarlet Nexuson is, ez utóbbi félbemaradt még megjelenés környékén Xboxon, most jó olcsóért mérik.
De hogy on is legyek kicsit: Fire Emblemből a Three Houses vagy az Engage, ha ez lenne az első?
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Na, hajrá, gyorsan jön az xp, ap hard módon, van valami szorzó, pillanatok alatt maxos lesz a csapat. Ap-t meg a legjobb az egyik utolsó fejezet elején farmolni, amikor mész be a Shinra épületbe, ott végtelen kis katona ellenfél jön az épület parkolójában. Én ott nyomtam a köröket, amikor maxoltam a materiákat. Ez grind, de sajna sokat segít.
Nekem tegnap ment le a Granblue Fantasy Relink hard mode (itt Utlimate mode) végigjátszás. Nincs FF7 magasságokban, de kellemes kihívás volt itt is így végigjátszani a sztorit.
-
playmore
tag
válasz
matezz00
üzenetére
Az inventory upgradet úgy ki lehet hagyni mint a sicc. Negyven óra jobbnál jobb fegyver elhajigálása után nem bírtam tovább mert éreztem, hogy valahogy kellene tudni és megnéztem. Ha nem az úton mész a ninja faluba akkor annyi volt, sohasem találod meg. A Master Sword simán megvolt, 3 kivételével az össze shrine simán megvolt, ez totál esélytelen ha nem botlasz bele.
-
Bad Pritt
félisten
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, bedaráltam a maradék sima trófeákat és elkezdtem a hard végigjátszást, rohadt nagy feeling.
Lement a scorpion boss elsőre, de már érzem, hogy valszeg farmolnom kéne előbb xp-t meg materiát, mert szükséges lesz a sok magas szintű MP up-ra... -
matezz00
csendes tag
válasz
szkutyi
üzenetére
olyan, hogy valamit rosszul csinálsz nincs a Zeldában, vagy bejön vagy nem
a játék gyorsan tudatja veled, ha valamire még nem áll készen a karaktered, de konkrétan minden megoldás valahol el van szórva a mappon
úgy emlékszem kihagyni nem nagyon tudsz dolgokat, mindenhova vissza tudsz térni később -
Ramirex
csendes tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Szerintem nem érdemes youtubeon megnézni, hogy hogy kell megcsinálni a szentélyeket mert elveszi az élményt. Én teljesen úgy csináltam végig ezt a játékot, ahogy a 90-es években, youtube nélkül. 1 szer kérdeztem meg a chat gpt hogy hogy kell a lost woodsban közlekedni. jelenleg kb 80 shirent találtam meg a 120 ból.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
4 szentély teljesítése után tudsz egy életerőt vagy staminát fejleszteni. Közben úgyis találsz majd új fegyvereket. Közben a páncélokat is tudod a tündérnél fejleszteni, de mire oda jutottam, már baromira nem éreztem szükségét. Ha nem megy egy szentély, bátran nézz yt videót róla

Én kóboroltam szentélyek után, közben figyeltem a korok magokra (magamtól is sokat megtaláltam), mert ezekkel az inventoryt tudod fejleszteni, a sztori volt az utolsó, ami érdekelt.
Ez a játék a felfedezésről és annak öröméről szól.
-
szkutyi
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi szépen mindenkinek
igazából elején tartok szerintem ...18 óra...találtam 2 szentélyt ahol egy pókszerű robot van, világító pengékkel...nem tudtam legyőzni őket...mindig maradt 10-20% hp-ja, mire én meghaltam..kicsit elkeserített..aztán nem tudtam fejleszteni a képességeim, mert nincs elég ancient alkatrész...csak a sensorhoz volt elég alapanyag...én csinálom rosszul valamit, vagy olyan a játék hogy rengeteget kell menni, és annak többet vissza látogatni bizonyos helyekre?...
Most impa adott 4 új helyet a térképen, isteni fenevadak, akiket vissza kell allitsam a jó oldalra .de ehhez szerintem még gyenge vagyok...hogy tudok fejlődni ha nem tudom csinálni ezeket a kuldetéseket?
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.hol találok aktív magyar zelda Botw közösséget?jó lenne beszélni valakivel aki már játszott..nem alapokról, arra ott a gemini, inkább főbb tapasztalatok, mi jó, mi nem jó, stb.
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Meddig tart még a Switch 2- gépre ez az akció? Pl.: az Alzán?
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Gran Turismo feeling.
-
Rony949
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Az a baj, hogy a 2008-as GRID volt a legjobb és a folytatások csak árnyéka annak. Illetve ezeket a versenyzős játékokat szerintem nem jó analóg ravaszok nélkül játszani.
-
tomee007007
addikt
Egy három órát már beletettem a tegnap megjelent Grid Legends-be, és azt kell mondjam nagyon szépen fut, bár egyelőre csak handheld módban próbáltam. Quality beállítással is szépen megy kb 35-40 fps-el, nem laggol, nem döcög, szépek a fények, a textúrák, esőben minden visszatükröződik, tényleg pofásan néz ki.
Pár autónál tapasztaltam árnyékolási hibákat, illetve open wheel járgányoknál többször egybe értek/estek (olykor szó szerint) az autók, tehát lesz még mit javítani a patch-ekkel, de alapvetően szerintem nagyon jól sikerült port, tudom ajánlani
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ez velem is így volt. A botw volt az első zeldám. Én mondjuk csak 200 órát tettem bele összesen a 2 részbe, de nagyon élveztem őket. A totk nekem a top1 switch játék lett.
-
szkutyi
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Pont most jött meg, délután kiveszem az automatából.elvileg bontatlan...18k-ert ha így van, az nagyon jó...
Zeldába eddig 14 órát tettem bele.
Egy gyenge "szar" vagyok eddig..xd -
markknight
nagyúr
Ez a Villion: Code egész jónak tűnik.
https://www.youtube.com/watch?v=4PoKCoXINvs
-
-
pzstm
titán
I played Mario Tennis Fever at an in-store demo kiosk!
Here are my impressions:
- Very vibrant and colorful
- Great animations
- Basic controls similar to Mario Tennis Aces
- Court size feels tighter
- Game now has a Talking Flower commentator in addition to the announcer
- Lots of characters
- Character models look great
- Much more detailed crowd and grass
- Elemental rackets such as fire, ice, electric etc.
- Very flashy effects
- Lobs and drop shots seem more extreme
- Gameplay feels smooth
Only played for 20 mins but overall I was impressed. It is a very fun tennis game and looks like a great improvement on Aces!Kis előzetes a februári Mario teniszhez. Egyelőre én nem érzem a Day1 vásárlást benne aztán majd meglátjuk
-
KTai
csendes tag
A Tomodachi Life-ban bezzeg lehet ún. "nonbinary" gendert választani
-
Sanraith
aktív tag
0 kezemen meg tudom számolni hogy a 2000-es években hány 18-as besorolású játékban láttam nemiszervet, szóval ebből a szempontból sok visszafejlődés nincs. A Dispatch eredeti verziójába raktak cenzorált módot, amivel a tartalomkészítők úgy tudtak videózni a játékból hogy nem veszítették el azonnal a reklámbevételüket - szerintem ez korrekt. A Switch-re vagy a CERO, Nintendo vagy akármilyen fejesek miatt ki kellett venni pár jelenetet, és mivel már ott volt a cenzor mód, ezért költséghatékonyabb volt bekapcsolva tartani mint átírni azokat. Ez szívás, és én is lemondtam volna ha lett volna preorderem.
A PC témát mint okot felhozni viszont fura, mert éppen a "PC ellenes" hatalmak lobbiznak azért, hogy az itt cenzúrázott tartalmak részben vagy egészben elérhetetlenek legyenek. Lásd felnőtt oldalak tiltása, vagy belépés csak állami azonosítóval, iskolai szexuális felvilágosítás megnyirbálása/megszüntetése, könyvfóliázás, stb.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Itt van egy lehetséges megfejtés: I think Dispatch being censored on Switch is likely due to CERO policies, not Nintendo policies.
-
l.skywalker
titán
Február 26-án megjelenik Switchre és Switch 2-re a
The Disney Afternoon Collection
[link]Antal József emlékére
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Én amúgy is 99%-ban Nintendo címeket hajtok rajta.

-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hiába erősebb most a hardver, úgy tűnik mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az ember ezt is first party címekre meg pár mobiljátékra használja. Most már igazán rájuk férne egy jó nagy anyagi zakó, aztán kicsit észbe kapna a cég.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jaja, de azok csak a nevükben hentai, amúgy meg a legprimitívebb képkirakó játékot AI generált manga képekkel.
-
Scarletiel
őstag
Szerintem a Nintendo-nál erről is valami olyan öltönyös csoport döntött akinek fingja nincs milyen játékok vannak a saját platformjukon. De azért ki**szott hálás vagyok hogy a sok hentai puzzle meg egyéb játék cenzúra nélkül elérhető továbbra is az eshopon akár kisgyerekeknek is, mert a szülői mód se szűri. Ja nem...
-
válasz
markknight
üzenetére
Nem tudom, majd holnap kiderül. Ha itt nálunk mégis teljes értékű lesz, akkor arról úgyis lesz valahol majd említés.
-
válasz
markknight
üzenetére
Pont most néztem én is a SwitchUp videót, nevetséges.
-
markknight
nagyúr
Cenzúrázva lesz a Dispatch.. Le is mondtam az előrendelést. Röhej
-
Rony949
őstag
A Xenoblade játékokhoz hozzácsaphatnának már egy Switch 2 upgrade-et. Az, hogy még Switch 2-n is 540p felbontáson, vagy az alatt fut mindegyik rész, az botrány.
-
Clair Obsur: Expedition 33 Nintendo Switch 2 portja idén megjelenik
-
g@bo
nagyúr
Megjött, aliexpress 😀
-
playmore
tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni egy rendeléssel kapcsolatban a Nintendo Storeból. A platinum pontjaimat szeretném levásárolni és régebben volt szó róla, hogy az ír boltot használjam. A címet (Address 1) nem akarja elfogadni sehogy sem (invalid address). A beépített automata kitöltőt használtam először, utána manuálisan írtam be, de sehogy sem tetszik neki. Van valami trükk erre? Előre is kösz.
-
szkutyi
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Csak azért húztam be.
gyerekeknek is legyen mivel játszani, ha már a zeldát nem hagyom nekik.xd
Egyébként brutál ez a Zelda...nem is gondoltam volna hogy ennyire osszetett, kidolgozott...egyszerűen mindenre gondoltak...egyenlőre nagyon.balfasz vagyok.xd -
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem elég ha a másik kettő erőlteti ezt a félgenerációs hülyeséget.
-
markknight
nagyúr
Fú, hát erre a Suika Game Planetre nagyon rá lehet csúszni.. Főleg ha van egy rakás podcast amit hallgatok a háttérben. Valami 3 eurós játék..
-
Scarletiel
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ha jól tudom Nintendo-ra nem jellemző, hogy "pro" verziókat adjanak ki. Szerintem max lite meg Oled lesz megint de teljesítmény ugyanaz marad. Amúgy igényes portokra mindig van igény

-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
A fizikai kiadás out of stock is lett. Remélem lesz valami félgenes erősebb Nintendó 2-3 év múlva, ha másért nem, ebből tanulhatnak ők is, hogy van igény a third partykra.
-
Scarletiel
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem remek port lett!
-
River
Arcképgyáros
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen most került a kezem közé a GTA 4, Kézikönyv, óriási térkép, minden volt

Most meg nézd meg, már szinte játék sincs a dobozban csak "Game key Card"

-
markknight
nagyúr
Erre mondják, hogy grafika!

-
Scarletiel
őstag
Pedig milyen szép is volt mikor kis füzetke várt egy játék kibontásakor, melyben alapvető dolgok le voltak írva, meg esetleg egy kis marketinganyag, képek, artworkok. Hmm régi szép idők
-
River
Arcképgyáros
válasz
szkutyi
üzenetére
Akkor nagy csalódás lesz neked a többi fizikai játék is mert 98%-ban semmilyen papír nincs már ezekhez a játékokhoz. Persze a helye megvan de általában nincs semmi a tokban a játékkártyán kívül.
Ezek alól üdítő kivétel volt:
Hades II: mini Artbook, Soundtrack
Illetve Cyberpunk 2077: Matricák, kiskönyv -
szkutyi
addikt
Megjött a zelda..már van is frissítés rá.. [kép]
Fura hogy a tokban nem volt semmi papír.:/ -
szkutyi
addikt
18k-ért jó vétel a donkey kong bananza?
Tudom tudom mindenkinek maga dönti el mi jó vétel és nem de azert mégis szerintetek? -
NyMRooD
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A francba, pénteken vettem konzolvilából (boltból, nem online), ugyan ezt csak Donkey Kong nélkül, 195-ért, jó ár volt de 15 ezret megért volna a Donkey. Mondjuk ennyiért ha online vettem volna sem vacakolnék a visszaváltással, de sajnálom, hogy ez a csomag még nem ebben az árban volt pénteken.
-
30z.Samu
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez mondjuk tényleg elég jó deal.
-
ImpersonatoR
addikt
Ez talán nem rossz deal ha valaki most akar venni gépet.
Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Donkey Kong Bananza : 209 490 Ft
Ugye a MK kód a DK fizikai.
[link] Alza.hu
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Rage47
üzenetére
köszi, jó ezt hallani
Sokáig nem volt szerencsém a prime sorozathoz (nem volt wii-m, meg game cube-om), Prime remaster az első a sorban. Ezek után nagyon szeretném látni a 2. és a 3. részt is remasterben.Ezelőtt meg a Dread-re álltam rá, bár az ugye side scroller. Amit ki akarok hozni ebből, hogy a Metroid játékmenet/stílus nagyon is tetszik.
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Simán hozza a szintet, a vélemények túlzóak. Iszonyat sok a károgó ember a neten, nehéz kiszűrni, melyik valid.
-
Sziasztok!
Most, hogy péntekig lehet game vouchert venni, kezd a kérdés sürgető lenni
Elég vennem 1 hónapos NSO-t? Ugyanúgy 12 hónapig élni fog a voucher? Nézegettem a kínálatot, és valószínűleg vennék 2-t.
2x99 + 4 = 202 euróból kijönne 4 játék (körülbelül annyi must have van a listámon jelenleg). -
Jacob Gibbs
tag
Én most az első rész remaster-re függtem rá keményen. Nagyon jó.
A 4. részen gondolkodtam, de elég vegyes véleményeket olvastam róla tesztekben és nem mertem megvenni. Hab a tortán hogy a backlogom sem kicsi.
S1 topikban írták hogy most akciós alzán, ennyiért el is gondolkodnék rajta.
-
pzstm
titán
No ennek is vege lett. Jo volt, tetszett

-
30z.Samu
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szintén zenész, most sem tökéletes de a játékok 98%-ában már boldogulok.
Meg sok mindent megértek külföldi utazás esetén is, meg tudom magam értetni. De még mindig erősen hiányosnak érzem. Pl a gyors beszédet nem értem meg. -
szkutyi
addikt
Tudtok valami oldalt vagy kozosseget, részletes leírást és segedletet MAGYARUL a zeldához?
Kevés az angol tudásom, telefonnal folyamat fordítgatni pedig nehézkes játék közben...
Gondolok itt a fegyverekre, főzetekre, stb stb.
köszi. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Na akkor képzeld el, ha valaki szereti a Mariót annak milyen volt az első film és ez még százszor jobb lesz.

-
-
szkutyi
addikt
Megrendeltem az elsőt.
nagyon szépen köszönöm az alzás linket és a kupont! Remélem nem bánom meg
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Proxmox VE
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Autós topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az kemeny.grat!
úgy emlékszem kihagyni nem nagyon tudsz dolgokat, mindenhova vissza tudsz térni később
Már be van izzítva a mozis ismerősöm, hogy premier előttire meglegyenek a jegyek 

Sirandrish