-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Megjött a Manba One V2, egyelőre nagyon pozitív, most tesztelgetem, írok majd róla részletesebben

-
kicsako
őstag
válasz
Pöttön
üzenetére
A cikk arról szól hogy sokan utazás közben használják a Switchet, ahol nem feltétlen áll rendelkezésre internet. D4 pedig online-only, így ez nem igazán működne. Steamdeckre nincs külön update szerintem, hanem a sima steam verzióval játszol, azt nem kellett "portolniuk".
-
Pöttön
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ezen én is meglepődtem, úgy voltam vele hogy az első játékok közt a diablo 4 lesz amit megveszek switch-re, aztán szembesültem vele hogy még nincs switch-re..
Gugliztam a témában, aztán találtam pár cikket ahol azt közölte le a Blizz hogy a live services játékokat nehéz megoldani hordozható konzolokon.
Ami mese habbal, mivel steam deck-re már kismilió éve van D4.. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Én kérdeztem köszi a választ akciós lesz megveszem majd, én is bízok hogy kap s2 patchet mert erős pletykák vannak hogy lesz új act is később. De amit nem értek hol van diablo4 kiadhatnák végre már. Ow is csak season2 indulására kapja meg a tuningot
bizakodó vagyok hogy blizzard később kapott devkitet aztán most indulnak be a dolgok
-
Pöttön
őstag
válasz
november
üzenetére
Nekem elvileg holnap jön meg.
Én 99%-ban hordozható módban fogom csak használni.
Ebben a videóban van 1 pár tipp amit befogok rajta állítani.
Illetve az új boost mod-ot tuti, mert sok switch 1-es játékot tervezek beszerezni.
-
markknight
nagyúr
válasz
november
üzenetére
Én csak a saját tapasztalatimről tudok beszélni. A por meg tud ülni a kijelzőnél, érdemes letörölni tisztán tartani. Az analógok, főleg a bal, a relative fél év után elkezdhet kopni, nálam megtörtént, de ez Switch 1-en is problémám volt. Illetve még annyi, hogy a kijelzőre tegyél fóliát, mert a saját dockja is össze-visszsa tudja karcolni (nem túl mély karcok, de azért napfényben látható) sajnos.
-
Norb79
addikt
válasz
november
üzenetére
Hahó!
1. Fiókot létre tudsz hozni, de nem jó semmire, csak akkor tudsz vásárolni, ha már beléptél és hozzárendeltél egy switchet a fiókhoz.
2. Nem.
3. Szokás kérdése, ez kb egy tablet, úgy használd.
4. Mindegy, sokszor hordozó tokhoz is adnak, az is jó, csak legyen rajta vmi, mert... lásd ötös pont.
5. Igen, szóval tegyél rá egy bármilyen fóliát, és akkor nem kell porcelánszoborként bánni vele.
6. Mint egy tabletra, ne dobáld, ne ülj rá, ne ejtsd ki az ablakon a sokadik emeletről, ne vágd hozzá senkihez, semmihez, ne dobd egy kád vízbe, ne tedd tűzbe, ne mikrózd meg, stb. Azért 60as IQ fölött nem szükséges külön útmutató ehhez.
7. Ezt passzolom, azért ez 4-5 év múlva lesz először érdekes kérdés, most egy éves sincs még a gép.
8. Ez ízlés kérdése, nekem csak a tok meg a fólia volt amit vettem hozzá a játékokon kívül, de mások szoktak más dolgokat is preferálni.Jó játékot!
-
november
tag
Sziasztok!
Napokon belül én is Switch 2 tulaj leszek. Még nem volt ilyen konzolom. A tapasztalt fórum társakhoz lenne pár kérdésem:
1. Nintendo fiókot gép nélkül is létre tudok hozni? Vagy kell hozzá a gép? Mire kell ügyelni az első fiók létrehozásakor?
2. Kell valamire figyelni első bekapcsolás előtt? Feltöltve hány százalékon lesz a gép? Vagy rakjam egyből a dokkólóba?
3. A későbbiekben hogyan érdemes használni hogy minél tovább jobban bírja az akksi? Vannak akkukimélő funkciók amiket szoftveresen be lehet kapcsolni? Itt is igaz az, hogy nem szabad mindig 100%-an feltölteni az akksit? Hány százalékig érdemes lemeríteni?
4. Milyen kijelző védő fóliát érdemes beszerezni? Budapesten szerintetek hol érdemes felrakatni? Vagy kinézek egy telefon boltót és ha szimpatikus az eladó felrakatom vele?
5. Az tényleg igaz hogy képes a dokkoló is megkarcolni a kijelzőt vagy a gépet? Mire érdemes ügyelni behelyezéskor? Kell-e ez ellen valahogy védekezni? Vagy nem egy műtárgyról hanem egy használati eszközről beszélünk?
6. Illetve mennyire kell vigyázni rá? Könnyen karcolódik, deformálódik a gép? Tudom viccesen hangzik, meg tiszta sor hogy nem fogom dobálni. Csak szimplán az érdekel, hogy aki közel 1 éve használja mit tapasztalt ilyen téren.
7. Ki mivel szokta takarítani, tisztítani a gépet?
8. Mik azok a kiegészítők amiket mindenféleképpen érdemes már első nap beszerezni? Gondolok itt arra például, hogy láttam hogy valaki vett a kontrollerre ilyen "kupak" védőt. Érdemes hasonló cuccokat beszerezni? Ezeket hol érdemes megvenni?Egyenlőre ennyi.

-
Bad Pritt
félisten
Ez a Resi Generation Pack ilyen időszakos csomag volt csak? Sehol nem kapni már.
-
Pöttön
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Közben keresgéltem a neten.
Ez a videó szerint az it takes two nem veszi be külön külön a joycon-okat.
Tehát 2 joycon-t kezel 1 joystick-nak, feltételezem akkor ha van 4 joycon akkor azt 2 kontrollernek fogja kezelni.
-
Pöttön
őstag
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Pöttön
üzenetére
Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Charging Grip
Amelyik játéknál lehet egy db. joy-con az irányító annál ha van négy darab akkor négynek fogja érzékelni, Super Mario, Mario Kart pl. ilyenek. Viszont ha berakod a gripbe akkor azért nehéz lesz, mert ott a belső felületén is vannak gombok, amiket használhat a játék.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A joycon-okhoz van ez a tartó markolat,amire ha felrakom a 2 joycon-t akkor kapok gyakorlatilag egy kontrollert.
Ebből lehet valahol még 1-et venni?
Illetve ha van 2 ilyen joycon tartóm, akkor azt a switch 2 kontrollernek fogja érzékelni, vagy 4-nek?
A választ előre is köszi!Az lenne a cél hogy a komplexebb coop játékokat a 2 kontrollerre átalakított joyconnal játszanánk (It takes Two, Split fiction stb.), az egyszerűbb játékokat amit meg lehet 4-en is azt meg a 4 joycon-al (Vampire Survivors pl.)
-
Rony949
őstag
Valaki kérdezte hogy milyen a Diablo 2.
Én most belekezdtem a D2-be. Grafikailag teljesen okésan néz ki, szóval a boost segített ezen. Sajnos a framerate 30 maradt, ami nem annyira gáz, mert játszható, de én számítok az elkövetkezendő 1-2 évben egy Switch 2 update-et. (Blizzard-nak simán meg lenne rá a kapacitása)
-
válasz
markknight
üzenetére
Amcsiknál már elérhető, szóval gondolom hamarosan EU-ben is.
Pokémon XD: Gale of Darkness, available now on
#NintendoSwitch2
-
playmore
tag
válasz
Pöttön
üzenetére
Látom már kiderült, de regelt konzol nélkül nem tudsz vásárolni. Használt konzol nem gond csak legyen valahova telepítve a profilod. Digitális akciók miatt ne aggódj, minden konzolos bolt folyamatosan rotálja ezeket. Nem Nintendo játékok szépen mennek lefelé aztán megállnak valahol és ott ismétlődnek.
Magyarországon hivatalosan nincs online támogatás, de nem hivatalosan - mint ezelőtt húsz évvel Xbox/PSn - van. Vagyis egy EU eurós régió ajánlott amit megértesz is. Ha kártyás játékokat veszel akkor azok nem régióhoz kötöttek. Vagyis bárhonnan lehet bármit bár japán (ázsiai) kártyákon nem biztos, hogy van érthető nyelv, de általában igen - utána kell nézni. Viszont a legtöbb DLC régióhoz van kötve (a frissítések nem) tehát nem EU kártyához nem biztos, hogy le tudsz tölteni bármit is, max ha csinálsz másik profilt. -
Pöttön
őstag
Úgyfest hogy nem.

Minden esetben amikor rányomok a vásárlásra Error Code: 9001-0026
fogad.Rá gugliztam..
A Nintendo 9001-0026-os hibakódja akkor jelentkezik, ha olyan fiókkal vásárol/vált be tartalmat a Nintendo weboldalán, amely még nem fér hozzá az eShophoz fizikai Switch konzolról. A probléma megoldásához kösd össze Nintendo fiókodat egy Switch konzollal, nyisd meg az eShopot legalább egyszer azon a konzolon, majd próbáld meg újra a vásárlást.Na most ebben az esetben nem gond, hogy én használtan veszek switch-et?
-
Pöttön
őstag
A pc-n nézem a nintendo oldalán, hogy tök jó leárazások vannak.
Van ami hamarabb lejár, mint hogy kézhez kapnám a konzolt.
Meg tudom valahogy venni előre ezeket a játékokat?
Lehet csinálni pc-n accountot, amivel megveszem ezeket a játékokat és aztán ha megjött a switch beállítom rajta ezt az accot? -
Norb79
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hát pedig ott is van változás 648p-ről 1080p-re. Elméletileg, de majd ránézek én is, hogy mit jelent ez a gyakorlatban.
-
playmore
tag
válasz
abrtom87
üzenetére
A többiek arról beszélnek, hogy a 22es legújabb Switch 2 rendszer frissítés óta van egy olyan opció a menüben, hogy a Switch 1 játékokat a kézi módban TV szintű grafikával futtatja a gép. A TV grafika nemcsak mindig jobb hanem a felbontása is jobban illeszkedik a Switch 2 képernyőjéhez így ez egy ingyenes, sokszor nagyon erős javulás kézi módban. Ez nem csinál semmit ha TVn használod és nem csinál semmit ha eleve Switch 2 játékkal játszol.
A Hogwarts Legacy Switch 2 változata ennél sokkal több és az egész játékot feljavítja Playstation szintre. Emellett a Hogwarts egy speciális eset ami nem az adott Switch 1 játékot javítja fel hanem egy teljesen külön álló Switch 2 változatot kapsz a vásárlással ami külön játszható az eredetitől. -
Norb79
addikt
válasz
abrtom87
üzenetére
Téged ez akkor most nem érint, ez most csak azoknak szól, akik nem dockolva használják az S2jüket. A nem dockolt módban az S2 patch nélküli játékok ezentúl (ha bekapcsolod az opciókban) nem az S1 nem dockolt módjában mutatják a játékot, hanem az S1 dockolt módjában.
Magyarul már nem a 720p verziót fogod látni kicsit elmosódva az S2-nek az 1080p-s kijelzőjén, hanem az 1080p dockolt módot, ami nem kicsit javít a kép tisztaságán. Ha a dockolt több fps-t tudott, akkor nyilván azt is megkapod ezzel a változással.Aki végig dockolva használja, ők semmit se fognak ebből érezni/látni.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Fps maradt 30?
-
markknight
nagyúr
Ez az Astral Chain is kemény! Fúú

-
abrtom87
tag
Sziasztok. Nem teljesen értem mi ez az update. Mi mindig docked módban használjuk a gépet. Pl Hogwarts Switch 1 verzióban van meg, most akartam a 2 update-et megvenni. Akkor ez így már felesleges is?
-
Norb79
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ahogy Idave is írja, ha nem volt dinamikus felbontás az S1 tv módban, vagy a teteje nem 1080p volt, akkor baj, amiket eddig néztem azokban mind volt, és 1080p volt a teteje, és az S2 HH is erősebb annyival a dockolt S1nél, hogy tudja tartani a max felbontást, az 1080p-t.
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ehhez talán az is kell, hogy a játék TV módban alapra magasabb felbontással legyen. Ha az már Switch 1-en is max 720p-900p volt, akkor ez a Switch 2-es boost sem fogja magasabb felbontásra húzni.
-
Norb79
addikt
Eddig csak a Grounded-et és az Outer Worlds-öt próbáltam hosszabban (nincs is jobb egy nap szabinál
), és azt kell mondjam ez egy csoda! Annyira tiszta, éles lett minden az eddigi mosottszar helyett, hogy vmi hihetetlen. A nagyobb detail is kijön, de hogy vége ennek a 720p-nek nem egész többszöröse a FHD, ezért nem pixel pontosan jelenik meg és mosódott a kép az a halálom volt, most meg tökéletes! Imádom!
-
GameChatet használta már valaki?
Lassan lejár az ingyenes 1 év. -
markknight
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Az elmúlt hónapokban lett annyi adatuk, hogy pontosan látták, hogy a játékok handheld módban nem izzasztják a gépet, ezért léptek egy ilyet általánosan. Én a magam részéről nem bánom, mert a Nier és a Persona 5 is úgy néz ki Switch 2-n, hogy az tényleg kritikán aluli. A Nier fejlesztői PS5-tel sem kezdtek semmit azóta sem, pedig lehetne, az Atlust pedig pontosan ismerjük, hogy teljes árat fog kérni egy ilyen megmozdulásért.
Ez amúgy azoknak akik dokkolva játszanak, nekik semmit sem mond ez a jópofaság, a fenti játékok meg amiket én mondtam azok is bénák 4K kijelzőn, max akkor fogyasztható ha méterekre ülsz a TV-től. Legalábbis monitor előtt nagyon retro feeling nekem, de még egy Apex Legends is.
-
Norb79
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Xbox esetén is van ilyen 60 fps boost mód, kezdetektől, aztán mégiscsak csurran-cseppen a 60 fps patch a sikeresebb játékoknál, amik meg nem annyira sikeresek, azoknak ott van menekülőútnak a 60 fps boost.
Szerintem itt is ez várható. Ami sikeres, az kapni fog normális patchet, ami nem, azoknak meg mégicsak jobb ez, mint az S1 HH móddal szenvedni S2 HH-ben. -
dobdan1
csendes tag
válasz
Kazuma989
üzenetére
Én megvettem a switch 2 verziót. A játék maga nagyon jó, több platformon is végigjátszottam már. A switch 2 verzióba nem öltek bele túl sok időt, kb. ugyanazt kapja az ember mint a sima switch verziótól, annyi eltéréssel, hogy 60 fps és magasabb felbontás. Vásárlásnál oda kell figyelni melyiket veszi meg az ember, mert nincs ingyenes frissítési lehetőség a switch 2 verzióra.
-
Csak annyi az aggodalmam mostantól, hogy nem lesznek már Switch 2 verziók, nem lesz 60 FPS-es Nier:Automata vagy Persona 5, Doom Eternal, stb.
Minek toljanak ezekbe több időt a fejlesztők, ha ez is elég?
Lehet kivárt a Nintendo kb. egy évet, látta, hogy nem nagyon jönnek a S2 frissítések, ezért bedobta ezt a lehetőséget most, hogy ne nézzük tovább a botrányos S1 verziókat. -
Bazsi1987
őstag
Diablo2-re rá tud valaki nézni milyen lett?😊
-
Felgolos
csendes tag
Borderlands 3 nálam játszhatatlan lett a boost mód bekapcsolása után.
-
-
Kazuma989
tag
Hali!Szerintetek h sikerült?Megérheti megvenni?
-
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez egy csoda! Gothic1-2t félreraktam, mert az 500-720p vállalhatatlan handheld, de majd most!
-
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem is (az 1080p így stimmelhet):

-

-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Epp linkeltem parral alattad
-
vrob71
tag
Ez a gyorsitás csak handheld módban jön ki vagy TV-re kötve is van változás?
-
tomee007007
addikt
Reggel gyorsan leteszteltem kb egy tucat 3rd party játékkal (Kingdom Come: Deliverance, GTA Vice City, Witcher 3, Dragon"s Dogma, Biomutants, Dying Light, stb), és valóban szemmel látható a javulás, egyedül talán az Alan Wake-en nem volt eredményes, de minden más játéknál tényleg parádés ez a boost mód

Kérdés, mennyire csökkenti majd az üzemidőt, de valamennyit biztosan.... -
pzstm
titán
-
-
szkutyi
addikt
Mit is csinál ez?nagyobb felbontás?vagy?
-
markknight
nagyúr
Pár játékot kipróbáltam és nagyon durva az eredmény
Na innentől már megéri Switch 1 játékokat is venni a konzolra, engem pont ez a mosottas szarság tántorított el eddig, de a Fire Emblem pl meg a Demon Slayer is magáért beszél. Gondolom az összes ilyen király!
A data management meg kapott színeket, ez is újdonság
-
EmThor
addikt
Megjött a handheld boost mode shadow drop.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy Switch 2-t innen hardveraprórol, + 1 256gb-os kártyát.
Elvileg a switch 2 az 256gb-os ha jól tudom, ez a tárhely beépített, vagy ekkora memória kártya van benne alapból, és akkor potyára vettem a +1 memkarit?
A választ előre is köszi!
Másik kérdés:
Tudtok ajánlani valami jó pofa játékot, amit 2-en tudunk játszani buszon a 2 joycon-al?
-
markknight
nagyúr
Kíváncsi vagyok a Nintendo végre mikor dobja ki a Pokémon XD-t. Mindjárt itt a hónap vége, de semmi infó. Komolyan mondom, ez a szivatás mesterfoka.
-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Érkezhetne a Defiance is végre, mert megjelenés előtt 1 nappal kiírni, hogy késünk és "later date" elég nagy pofátlanság..
-
kicsako
őstag
Valaki megvette a MHS3-at? Volt day1 patch? még mindig homályos a kép?
-
seamus
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!
-
kicsako
őstag
Épp Bravely Default-tal szemezek, Vinteden és HA-n is drágább a használt mint boltban az új(igaz épp akciós de akkor is
) -
seamus
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy Switch 2 vásárlásán. Úgy látom gazdaságosabb, ha használt fizikális játékot veszek, majd ha végigjátszottam, eladom. Tudnátok javasolni helyeket, hol pörög legjobban az adásvétel? FB csoportok? Hardverapró? Létezik online shop aki ezzel foglalkozik?
Köszi előre is!
-
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Kicsit összezavarodtam. A Switch 2 verzió már megvehető, de a Switch 1-eshez a frissítés csak 18-án jön?
Szóval, ha én csak az I-III Switch 2-t veszem, azonnal élvezhetem 120fps-sel, de ha a kicsit jobban megérős I-VI bundlet választom (ami csak a Switch 1 verziót tartalmazza), akkor várnom kell 18-áig? A IV-VI-ra meg ki tudja meddig. -
tomee007007
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Én anno PS1-en toltam sokat ezeket, de itt ezek a Remastered verziók elég pofásak lettek, bár az irányítás még mindig nem példaértékű, azon lehetne bőven csiszolni. Nagyon jó, és növeli a retrófaktort, hogy gombnyomásra átválthatsz az eredeti grafikára. Ez mondjuk sokszok a keresésben is jól jön, mert jó pár "rejtély" kevésbé látszik az új árnyékokkal.
Nem, a IV-VI is sima Switch 1 verziós még, de gondolom annak is hamarosan jön az updet-je
-
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Elgondolkoztam rajta. De aztán azon is, hogy most annak örüljek, hogy 20 év után megint játszhatok azzal a játékkal, amit már anno Nokia N-gage-en is játszottam gyerekként és ami már akkor se volt új?
Amúgy a IV-VI már Switch 2-es?
-
EmThor
addikt
Pár demót kipróbáltam, a Bananza tetszett a legjobban, zseniális a pálya rombolhatósága, megunhatatlan kb.
A gép maga jó vékony, kézben fogni nehezebb mint a switch 1-et, mert nagyobb és nincs mibe kapaszkodni/támasztani a tenyerem belsejét, ujjaimat.
A kijelző szép, csupán lcd, nem oled, de amiket írtak a neten, hogy rossz a késleltetése meg szellemképes, abból semmit sem tapasztaltam, teljesen rendben van.
A ventije nem hangos, a gép felül 2 oldalt langyos csak.
A dokk meg nem olyan stabil mint a switch 1-é, kicsit kevés az anyag benne, lehetne merevebb is, mindig félek, hog, széttörik.
De jó gép, a játékok meg zseniálisak, gyerekek is nagyon élik!
-
tomee007007
addikt
Tomb Raider I-III Remastered március 18-án kap ingyenes Switch 2 update-et
Eshopban egyébként akciós ez is, és a IV-VI is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- eFootball
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Skull and Bones Special Edition Ps5 ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

játékot eleve futtatva lehet hagyni aztán ki/be kapcsolva látható a különbség
Már csak +10 fps kellene és meg is van a SW2 update

Sirandrish