Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
sharkypeti #2708 üzenetére
Szia, lehet rosszul nézem, de a kód az Oneplus 13R -hez passzol. Elnézést, ha rossz az információm. CPH2645_15.0.0.000(EX01) - Európai/Globális változat (EU/Globális);
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! 12R-nél a CPH2645 modell az milyen kiadás?
-
Erdmis
tag
válasz
RetepNyaraB #2704 üzenetére
Lakatolom az alkalmazás választóban, meg az akkumulátor optimalizálás ki van kapcsolva. Nekem ennyi van állítva és nem zárja be
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
RetepNyaraB #2704 üzenetére
Nekem sehogy nem sikerült.. Egyedül a Google tárcsázót nem nyitja újra, de azt meg nem szeretem..
-
Erdmis
tag
válasz
Ferenczi Áko #2702 üzenetére
Nekem a legújabb 2.0.23 van, de nem indítja újra. Mondjuk a korábbi verzióknál sem volt ilyen.
-
Tibor7878
tag
válasz
Ferenczi Áko #2698 üzenetére
2.0.22 rev122
Reklámmenres változatNálam ez van fent, soha nem tölti újra, egy próbát megér.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #2698 üzenetére
Acr phone
-
Ferenczi Áko
addikt
Van aki a Google tárcsázó helyett másikat használ? Én a TruePhone-t használom minden telefonomon, de itt zavar, hogy mindig "újratölti"az alkalmazást.. Csak ennék az egy appnál van ez.. Már lakatot is tettem rá, hogy a memóriában tartsa,(nem mint ha kilőné) de mindig újratölti. Volt nálam több Oneplus 12 is, mindegyiknél ezt csinálta, de csak ez a program..
-
söndör58
csendes tag
Én is a 8t töltőjét használom a 12r - hez.
Huszon pár perc alatt tölti 20% - ról 100% - ra és közben csak langyosodik. -
válasz
Ferenczi Áko #2692 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Ma dobta fel.. Volt már?
-
zizidor
őstag
Kicsit off, de hátha. A 100W-os töltő technikai adatait akartam megnézni, de per pillanat nincs a shopban, csak a 80-as. Annál meg ezt írják:
The OnePlus All-rounder 80W GaN Dual-port Charger fully supports SUPERVOOC 67W and 80W devices, topping off your batteries in minutes. Working with 60W PD and PPS charging protocols, it lets you charge both your phone and laptop with full output.
Szóval a töltő a SuperVOOC mellett PD és PPS szabványt is támogat és használható akár laptop töltésére is. Ezt esetleg próbálta már valaki? Nem biztos hogy szeretnék első lenni.
@Ferenczi Áko: Ugye? Szerintem is!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Tegnap került hozzám egy zöld színű 12-es példány, hát ez valami elképesztően gyönyörű..
-
-
zizidor
őstag
válasz
RetepNyaraB #2679 üzenetére
Arra számítottam, de a matt fóliának is megvan az előnye, nem csillog a lekerekített széleknél, én nem marad rajta ujjlenyomat. De ekkora különbségre nem számítottam.
Vettem egy matt fóliát is tartaléknak, szerintem nem mostanában lesz rá szükség. -
hdavid1
tag
IP65-ös telefont miért ne? Minden irányból érkező alacsony nyomású vízsugár ellen védve van a hivatalos magyarázat szerint. Nehogy már ettől baja legyen.
-
Sanya
nagyúr
Olvastam, hogy csap alatt mossátok a mobiltelefont, kérdezem, hogy mosogatógépben az alsó vagy a felső polcra érdemes tenni a maximális tisztaság érdekében?
TI milyen tablettát ajánlatok hozzá? -
hdavid1
tag
De ez IP65-ös telefon, nem hinném, hogy egy sima csap alatti mosástól baja kéne legyen. Muszáj volt, kosz ragadt rá véletlen.
-
zizidor
őstag
válasz
zizidor #2638 üzenetére
Na, végre megjött a fólia (múlt péntek óta a futárcég raktárában dekkolt), gyorsan le is szedtem a régi, sérült fóliát és felraktam az újat. A régi matt volt, ez sima. Két erős különbség: SOKKAL jobb és élesebb a kijelző képe, nyilván nem véletlenül, viszont ez a fólia kitűnően gyűjti az ujjlenyomatokat.
-
hdavid1
tag
Kamera párásodást nem tapasztalt valaki? Lemostam a telefont csap alatt (közepes hőmérsékletű vízzel, óvatosan), erre teljesen párás lett mindhárom kamera. Nem akar megszűnni már pár napja. Redditen olvastam, mások is panaszkodnak erre...
Ráadásul még az OIS se működik egyik kamerán se.Küldhetem én is a szervizbe, úgy látszik.
-
söndör58
csendes tag
válasz
Trailblazer #2674 üzenetére
Szia!
Szívesen kicserélném, ha gondolod!
Bár nem tudom, milyen messze laksz.A 8t telómon most cseréltem akkumulátort,
úgy adtam a lányomnak. -
zizidor
őstag
válasz
Trailblazer #2662 üzenetére
Esetleg kérdezz rá itt. Nekem egy 8T-t javítottak (akku csere).
Cserélhető hátlapok, amelyek megújítják Oneplus 12R készüléke külső megjelenését. Vállaljuk a gyári Oneplus 12R hátlap cseréjét is.
-
söndör58
csendes tag
válasz
Trailblazer #2668 üzenetére
Üdv!
Egyébként itt egy "segédlet" a hátlap cseréhez.
Nem egy ördöngős dolog!
Érdemes megnézni! [hátlap csere] -
kano
nagyúr
válasz
Trailblazer #2664 üzenetére
Hát, aki ledobja az így járt...
Ha nem dobod le, akkor nincs ez.
-
kano
nagyúr
válasz
A gyártó nem szervizel. Szervizpartnerei vannak neki.
De igen, a Oneplustól kérj ajánlatot.Életedet kiszeded belőle (annak nem egy telefonban a helye) és elküldöd javíttatni. Lengyelekhez viszik. Hétfőn elvitték az enyémet és szerda dél körül már vissza is ért (mondjuk nekem 5 perc meló volt vele).
-
söndör58
csendes tag
válasz
Szerintem, ha viszed a hátlapot - egy telóboltban kicserélik gyorsan.
Úgy gondolom. -
kano
nagyúr
válasz
Trailblazer #2658 üzenetére
Akkor kérjük ajánlatok a hivatalos szerviztől. Oneplus Chat.
-
söndör58
csendes tag
válasz
Trailblazer #2654 üzenetére
Szerintem a hátlapot lehet cserélni, vagy cseréltetni.
Ráadásul nem is vízmentes a kialakítása.
Járj utána... -
Trailblazer
veterán
Most vettem 5 perce észre, hogy a hátoldalon a sarka meg van sérülve a telómnak (12R, 16/256), és pókhálószerű repedések futnak végig a kamera felett. Múlt héten esett egyet - gyári tokban. (Amit nem mellékeltek hozzá, hanem én adtam érte közel 10 ezret a négybetűs zöld manós boltban.) Ennyit ér a tok, a telefon meg hirtelen 0 forintosan eladhatatlan lett. Még úgy is, hogy működésileg továbbra is hibátlan. Nem vagyok boldog...
-
Sanya
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2650 üzenetére
Ha angol-kínai fordító elég, akkor ez a te programod.
-
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
válasz
Trailblazer #2647 üzenetére
12 (v15.0.0.702)
De erről a Fordításról nem találtam semmit. A verzió infó nem említi, csak hogy át lehet méretezni a mappákat 1x2 vagy 2x1 méretre is, meg néhány apróság.
Lehet hogy nem is a frissítéssel jött? Én kavartam valamit félrészegen? (Nem)
-
RetepNyaraB
veterán
Mivel alin boldog-boldogtalan árul fóliát, nehéz kiszűrni a jót. Ártól függetlenül. Nekem pl nem sikerült legutóbb, de azért működik ez is; jobb, mintha a kulcsom karcolgatná pár ezer homokszem társaságában a zsebemben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Trailblazer #2643 üzenetére
Nem akarom reklámozni (ezért linkeltem a webshop neve nélkül), de ennek a fóliának pont ez (is) a lényege. Nálam is sok a szállópor mennyisége, ezért fóliát csak véletlenül sikerült feltenni a múltban, keményebb üveget annál többször. Egy-egy porszem így is mindig alatta maradt.
A hydr.gél fólia viszont tényleg kilökte maga alól a bent maradt porszemeket. A mikéntjét nem tudom, de a felhelyezése után 1 nappal már egyik sem volt ott. Előtte általános takarítószerrel mostam le a teló üvegét, amely nem hagy foltot. A gyári fóliát könnyű leszedni, az újat pedig gyerekjáték volt feltenni, mivel a középső csíktól kell elindulni lefelé, majd utána felfelé (vagy fordítva, lényegtelen).
Ráadásul az előlapi kameránál sem kértem kivágást, így ott sem kellett centizgetni. Kivételesen igaz a gyári reklám és az oktató videó: bárki laikus könnyedén fel tudja tenni a fóliát a telóra.
Már csak ez nem hagy nyugodni, hogy bármelyik olcsóbb AliExpress változat ugyanilyen könnyedén feltehető-e pormentesen, vagy sem? Direkt nem akartam azokkal kezdeni, mert negatív tapasztalat esetén nem vettem volna meg a drágább hazai változatot.
-
Trailblazer
veterán
válasz
petipetya #2642 üzenetére
Eleve a jelenlegi fóliát le kéne szedni, lepucolni a helyét, gondoskodni arról, hogy foltmentes maradjon az új fólia felapplikálásának erejéig, és hát itt nincs tisztatér sajnos, simán alámegy addig valami, levegőben szállongó akármi. Szóval tartok tőle. Persze ehhez előbb kéne a fólia is, de az meg a fizetésem függvénye.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Trailblazer #2639 üzenetére
Ez lámabiztos, ha nekem sikerült, akkor bárkinek 🙂
-
válasz
Trailblazer #2640 üzenetére
Több fajta van ezen belül is, de nem olcsó. Évekkel ezelőtt 7 ezer forint volt a tokbarát verzió. Feleségem 8T-jén kábé négy évig volt napi használatban, szóval az ára megítélésekor a tartósságot is érdemes figyelembe venni.
-
válasz
Trailblazer #2633 üzenetére
MediaMarkt, ClearPlex.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Trailblazer #2633 üzenetére
link
Mindig béna voltam a fóliákkal, ám ezt valóban fel lehet tenni buborékok nélkül. Teljesen rendben van, nyugodt szívvel ajánlom. A gyári OnePlus tokkal együtt a nem tokbarát fólia is remekül együttműködik, illetve az előlapi kameránál direkt nem kértem kivágást. Ez utóbbi nem zavar be annak működésébe, viszont már nem fogdosom össze zsíros ujjal a kamera környékét az oda érkező értesítések miatt - a korábbi (gyári) fólia emiatt ott is kezdett feljönni. -
Szerintem nem szedik le. Ez gyors volt, reméljük eredményes is!
@zizidor: én az ingyenesekben nem annyira bízom, de ízlés kérdése, a semminél tutira több az is. Azt én sem értem, hogy mirét nem használt jelszó menedzsert, de igen, az is megvédte volna. Szerintem használ, csak nem olyat, ami beépül a böngészőbe, így nem tűnt fel neki, hova másolja be a pass-t.
@RetepNyaraB: van egy norton licencem, amit nem használok, kispézé' átadom!
Hogy magyar-e, na, arról lövésem nincs!
@petipetya: ha az egész életedet ebben töltöd, akkor azért előbb vagy utóbb beszívod, mert hibázni fogsz, elaltatja az éberségedet a rutin. Egyébként repülőn ült, állítása szerint a jetlag is bejátszott.
-
kano
nagyúr
Tegnap 13:40 körül vitte el a UPS futár a telefont, ma reggel már ott volt Lengyelországban. Kb 1 órája kaptam az értesítést, hogy elindult vissza.
Ezek tényleg nem t*kölnek. Mondjuk csak egy 5 perces művelet volt vele. Remélem nem szedték le a fóliát a kijelzőről (gyári volt rajta)... -
RetepNyaraB
veterán
Szó sincs egóról. Én nem látom hasznát egyiknek sem eddig. Ott ül a telón, szép kis statisztikákat írogat és kész. Cserébe tudja az adataim. Legboldogabb vagyok, ha javasoltok olyat, amit apám telefonjára rakhatok, aki viszont az ég világon MINDENT beszív, amit a net kiköp. Lehetőleg persze tudjon magyarul. Lehet pénzes, az előfizetést viszont nem kedvelem..
-
zizidor
őstag
"egóból nem költesz ilyesmire"
Bocs, ma nem vagyok formában, biztos az április 1 hatása. Szóval nem arról van szó hogy nincs, csak nem fizetős (Bitdefender Free), bár egy ideje már fontolgatom a pro verziót, egyelőre még ez van. A fél életem meg inkább a Proton termékekben. Troy Hunt is nagy valószínűséggel jobban járt volna olyan jelszó menedzserrel, ami URL vagy app ID alapján működik (pl. Bitwarden és társai).
És nem, egyik sem fizet a reklámozásért.
-
válasz
zizidor #2622 üzenetére
Ennyi. A védelem sose elég, de annál nagyobb hiba nincs, mint amikor egóból nem költesz ilyesmire, amikor ott a telefonodon a netbankod, a 2FA-d, a fél életed. Nem kicsi a tét, ha zeroday, vagy csak szimpla phishing áldozata leszel.
Most szívatták be a HaveIBeenPwned tulaját, pontosan azért mert adathalász emailre kattintott a telefonján. Márpedig, jó eséllyel kijelenthető, hogy az az ember biztonság tudatos. Ha ezt egy URL ellenőrző védelem mellett teszi, kapásból kibukott volna, hogy csaló oldalon próbál meg belépni.
-
zizidor
őstag
Arra nincs valami beállítási lehetőség, hogy bal oldalon tudjam lehúzni a kapcsolókat, jobb oldalon az értesítéseket? Gyanítom hogy nincs, csak nekem lenne így praktikusabb.
-
zizidor
őstag
válasz
RetepNyaraB #2623 üzenetére
Én semmit. Nem is azért írtam, csak hogy vannak esetek amikor hiába vagy óvatos és magabiztos, nem azon fog múlni.
-
zizidor
őstag
válasz
RetepNyaraB #2620 üzenetére
"Még megnyugtatóbb odafigyelni mit csinálsz"
Ez az úgynevezett hamis biztonságérzet. Egy csomó olyan sérülékenység van, aminek a kihasználásához nincs szükség emberi közreműködésre, vagyis teljesen mindegy mennyire vagy óvatos, mert nem azon múlik. Aki elég idős, még emlékezhet pl. a Blaster vírusra. Elég volt neki ha csatlakoztál a netre, semmit nem kellett letölteni vagy bármire rákattintani.
-
válasz
RetepNyaraB #2616 üzenetére
"Alkalmazásbolt levédett"
Nagyon nem, rendszeresen visszatérő hír, hogy százasával szedik le a csaló appokat. Addig viszont azok simán elérhetők egy kattintással. Én ESET-et használok, ha másra nem, arra tökéletes, hogy a letöltéseket átnézze. Éves szinten nekem megér 3000 forintot, de lehet még annyiba se kerül.
-
válasz
RetepNyaraB #2616 üzenetére
+1
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
söndör58 #2615 üzenetére
Csak magam nevében: droidon nem látom értelmét (de már winfoson se nagyon; a beépített defender elég jó, hülye ellen meg bármi kevés). Alkalmazásbolt levédett, van pár megbízható apk oldal, az ész nélküli kattintgatást kell kerülni.
Szerk: a szerző magánvéleménye nem tükrözi a szerkesztőség hivatalos álláspontját
-
söndör58
csendes tag
Üdv!
Használ valaki, valamilyen vírusvédelmet? -
zizidor
őstag
Én meg úgy jártam, hogy Google Wallettel akartam fizetni, miközben USB-n a laptophoz volt csatlakoztatva a mobil. Kiírta, hogy elutasítva, mert az USB hibakeresés aktív, és így nem biztonságos.
Oké, kihúztam, de azóta is minden próbálkozást elutasít [OR-FGEMF-20] hibakóddal (tök általános, semmi konkrét vagy értelmes indok nem derül ki belőle). Újraindítás sem segít. Egyébként az USB hibakeresés sincs és nem is volt bekapcsolva. Közben a Wallet szerint is megfelel a mobil mind az 5 követelménynek.
-
gt4r4
tag
Sziasztok!
A gyári fényképek applikációban, a kamera nevű mappa átkerült az egyéb kategóriába, és nem is engedi vissza rakni a főoldalra, minden mást igen... Mit lehet ennek tenni? Másnak is ilyen? -
M_David
tag
Köszi szépen, rájuk próbálok
-
M_David
tag
Sziasztok! Van valakinek más ajánlata a gyári távirányító alkalmazás helyett? Panasonic Tv és Hifi-vel nem jól működik együtt, csak pár gomb megy...
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2604 üzenetére
Mindent kilövök azonnal ami nem kell (utálom amikor a háttérben van és nem tudom mit csinál ott). Szóval 4GB Rammal is elvagyok (egy Moto készüléken).
Timer
Sajnos nem nagyon van most jó akció amazonnál egyikre sem, így szerintem javítás lesz belőle.
Most nem lengyeleknek kell küldeni, hanem Hollandiába. Meglátjuk...
Köszönöm! -
RetepNyaraB
veterán
Minden modern rendszer annyira teregeti magát, amennyire a lehetőségei engedik. Ezen felül persze van olyan eset, amit nem lát előre a heurisztika; ilyenkor jön a lapozgatás.
Ettől még jó a rengeteg RAM, én is élvezem, hogy nem csuk be semmit a háttérben. De nemrég még remekül elvoltam a 6GB mellett. -
Nekem nincs, de a 7 Pro topikban nagyon sokan küldték vissza akku cserére, és jellemzően 1 hét alatt megkapták, garanciában cserélve az akkut. Talán 1 negatív tapasztalata volt valakinek.
A 12 GB RAM kérdésre: a RAM pont olyan, mint a kuki. Inkább legyen nagyobb. Kiváltképp, ha mondjuk nem 1 évig tervezed használni. Az átlagos memória használat esetemben jelenleg 12.66 GB. Magyarán, ha most 13R lenne, már kénytelen lenne swappolni. És ez a 15-ös droid, ha jön újabb, márpedig jön még rá, ez az érték csak növekedni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest