Hirdetés
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Yettel topik
Hirdetés
-
Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
ma Apple A18-ra épül, az Apple Intelligence-re tervezték.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
válasz polonic #16337 üzenetére
Ha jól tudom interneten csak egykapus számhordozás indítható, az meg rengeteg problémába, hibába ütközhet.
Ha nem akarsz ezen stresszelni, hibába futni, akkor sokkal jobban jársz, ha kétkapus számhordozást indítasz, s üzletben intézed. Lényegében azzal, hogy kikérsz a másik szolgáltatótól egy ún. számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot, gyak. szinte nullára redukálod a hibalehetőséget. A telenor neked ezt a papírt csak úgy tudja kiadni, ha minden feltételnek megfelel a részükről a szerződésed, ha vállalják, hogy buktatót elhárítottak.
A kérdésedre válaszolva, igen, rengeteg a buktató, ezzel a megoldással viszont lényegesen kevesebb (és az ügyintézés folyamata is leegyszerűsítődik).
Onnan, hogy a T-mobile-nál rögzítik a szerződésedet, 3 nap múlva lesz egy időablak (esti órákban) amikor az egyik kártyáról átáll az új kártyára az előfizetésed. Időarányosan számlázódik ilyenkor mindkét szolgáltatónál, s az átállás pillanatáig a régi kártyát használhatod. A számhordozási időablakban csak annyit veszel észre, hogy egy kis ideig max. nem leszel elérhető.
A T-home kapcsolat pontjaidat tudod használni, ehhez viszont annyi kell, hogy magyar telekom szinten regisztrált ügyfél legyél (ergó, hogy a T-home-ot és a T-mobile-os 'profilodat' összeregisztrálják az üzletben).
Alapesetben, ha t-mobileos szerződéssel nem rendelkezel és médiamánia/mozaik díjcsomagra tarifahűséget akarsz vállalni, akkor a hitelképességi vizsgálattól függetlenül mobil előleg kerülhet előtérbe. A T-homeos és a T-mobilos összeregisztrálás után viszont ennek a megitélése lényegében kedvezőbb. Tehát az összeregisztrálást emiatt is érdemes elvégezni.
[ Szerkesztve ]
-
adam3
aktív tag
válasz polonic #16357 üzenetére
Ha kártyás vagy és pozitív az egyenleged, akkor egyszerű a vizsgálat, 1-2 nap alatt meg is van. Ha előfizetéses vagy akkor kicsit bonyolultabb. Hűségidőket megnézik midnegyik szolgáltatásodra (pl ha a tarifádra nincs hűség, de mondjuk a netre van az már para), befizetéseket ellenőriznek és társai. Ismertségi körömben midnegyik volt, ha nincs semmi gáz a kártyás 1 munkanapon belül általában, az előfizetéses 2-3 munkanapon belül elkészül. Aztán beballagsz a papírért, és azzal már mehetsz is az új szolgáltatóhoz
-
addikt
válasz polonic #16674 üzenetére
Nekem tökéletesen elég, kitartott most is hónap végéig lassítás nélkül, SGS II, folyamatos nettel, wifi nélkül, két beállított emaillel, időjárással, frissítésekkel. Igaz, netezni nem netezek rajta, ahhoz már szerintem kevés lenne.
Lassítás után viszont igazi szívatás a sebesség...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz polonic #16676 üzenetére
Természetesen díjmentes, s pénzbe sem kerül (havonta egy alkalommal, bár többször nem is lehetséges)!
De én a helyedben (minden T-s alkalmazott hagyja abba az olvasást!) nem írnék alá hűséget egy XS, vagy S, de még M-es díjcsomagra sem! Nincs értelme egyáltalán...
...talán ha az M-mel már az eredeti kétéves hűséges árnak a max 40%-t kérnék, akkor igen, addig viszont soha![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz polonic #16794 üzenetére
Azért, mert:
"A sávszélesség szerinti differenciálás a vezetékes csomagoknál már megszokott módszer az ügyfelek tájékoztatására, hiszen így mindenki maga döntheti el, hogy milyen sebességű szolgáltatásra van szüksége, de nem szükséges ismernie a mögötte lévő technológiát. A sávszélességek jelentősebb növekedésével pedig már a mobilinternet terén is értelmet nyer ez a sebesség szerinti osztályozás, ezért nemzetközileg is egyre több példa van rá."''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz polonic #17175 üzenetére
Ahh, rosszul fogalmaztam, este van Linket akartam kérni, hogy hol nézhetnèm.meg.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
1430
senior tag
válasz polonic #17219 üzenetére
Sehogy. Ügyintéző tudja beállítani. Önkiszolgálón legfeljebb a fogadott emelt díjas SMS tiltást lehet be- illetve kikapcsolni.
Pug
Maradjunk annyiban, hogy a rendeltetés szerű esztétikai okokra gondoltam, nem a gyártási hibákból eredő esztétikai hibákra.Kephamos
Majd kapsz egy tól-ig összeget, azt pedig a T-Pont szerviz fogja megmondani, mennyi az annyi.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Varszegig
veterán
válasz polonic #24267 üzenetére
Sok banknál februártól lesz fizetős ami addig nem volt. Szóval az ingyenesség egyre inkább megszűnik. A kártyás fizetés a Visa-sok esetében kerül pénzbe mert ott az alacsony jutalék már nem bírta el a tranzakciós adót. De különben az igaz, mindenki nézze meg a banki konstrukcióit. Nekem a kártyás sokkal előnyösebb.
-
Vangelis
nagyúr
-
luke.
aktív tag
válasz polonic #24441 üzenetére
Lenne egy kérdésem. Ha webshopba rendelek kihozza a futár vagy átveszem valahol... probléma van a készülékkel (törött, karcos lcd, bármi) akkor ezt tudom intézni egy t-mobile üzletben?
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Vangelis
nagyúr
válasz polonic #24447 üzenetére
Igen!
Hívhatod nyugodtan.
De lehet azt mondják, hogy csak üzletben él az akció.. de mond, hogy neked bonyolult megoldani bolton keresztül, de ha közel van a t pont akkor megéri bemenni!
Nekem is így küldték ki. plaettás áron a készüléket.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
club1
veterán
válasz polonic #24482 üzenetére
Minden más hálózatnak (kivéve a blue-t) más a hálózatkódja, azaz a sim lock-os T-s készülékek semmilyen más simmel nem működnek. A Blue esetében pedig megoldotta a T, hogy az eredetileg oda zárt készülékek még feloldva se működhessenek a blue hálózatán. Fordítva (blue-hoz zártak) persze működnek T-s simmel.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz polonic #24633 üzenetére
CVC2 kód van a kártyán, viszont a T felületén a "További információ"-nál ez van:
"A lentebb ismertetett bankkártyatípusokkal fizethet az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül.
Minden VISA, MasterCard, American Express dombornyomott kártyával, a kibocsátó banktól függetlenül.
Nem dombornyomott Electron kártyával, ha a kibocsátó bank lehetővé teszi a kártya internetes használatát.
Nem dombornyomott Maestro kártya esetén kizárólag az OTP Bank által kibocsátott, "675761" számsorral kezdődő kártyák használhatók. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a kártyaszám helyére a "675761" számsort szükséges először beírni, majd ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.
Minden internetes vásárlás céljára kibocsátott internetkártyával vagy webkártyával."Nem látok "nem dombornyomott Mastercard"-ot a listán.
Bár igazából nem annyira fontos, mert a netbankárban fel tudom tölteni, csak az összeg más, ott 3, 5, 10 és 15K van, a T-nél 1,5; 3,5; 5 és 10K.
-
1430
senior tag
válasz polonic #24903 üzenetére
Nem mintha rálátásom lenne erre, de nem sok esélyt látok rá, hogy ez belátható időn belül megtörténik. Illetve feltételezem, hogy ha lejjebb is mennek, akkor sem mennek el az XS-ig.
BoboDJ
Szerintem itt bőven nem a hálózat kapacitása az ok.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen