Hirdetés
- Megérkezett az új Google Wallet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
Hirdetés
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
AI segít tanítani az olasz iskolákban
it Úgy érzik, hogy le vannak maradva az IT-s képzettségben, ezért AI segítségével javítanának az olaszok az oktatáson.
-
CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
ph Már nem csak a v-colornak vannak üzemi frekvenciát, illetve feszültséget dinamikusan szabályzó RAM-jai, és sanszos, hogy ez a trend erősödni fog.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Toobee
veterán
válasz djculture #8329 üzenetére
1,5 hónapos készülékről volt szó, amúgy nagyon jó állapotban. Csak ez a dolog kissé kellemetlenül érintett. Ja és egy kis off: a srác felrakta újra a telefont, egy friss regisztrációval: [link] óvakodjatok tőle! Valószínű, hogy nem is tudta volna letiltatni a telefont, vagy csak szimplán le akart húzni egy kis pénzel, és meg akarta tartani a telefonját is...szánalmas emberek vannak, 20ezer ft-ért az anyjuk torkát is átvágnák...off vége
-
Csakesz87
csendes tag
válasz djculture #8476 üzenetére
Hát én végigolvastam az egész t.... fogarókönyvet,de egy büdös szóval nem láttam,h mit kellene még a go!neten kívül fizetni.Milyen díjcsomagokat vagy miket?
Miért a go!net az nem díjcsomag ,ha ott levan rajzolva szépen,hogy 1 év hűség a go!netre ennyi meg ennyi lóvé akkor rá birok menni hogy megkötöm!mi van itt akkor elhallgatva?? Mit kommplikálják az életet?
Nincs szükségem telefonálásra,de ha elkapom 104 ezerért és egy évig havi 1990-et kell fizetnem ahogyan ott a webshopba is áll, akkor megyek is megvenni amint lesz készleten!
(nekem a magyarországi telefonálásokból éppen elég évi 5000 Ft,de arra már van kártyám amit töltögetek)bocs,de ez a nem világos szöveg a t...től felidegesített
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz djculture #8985 üzenetére
sajnos elég sokan belefutottak - bár a másik oldala; azért akkor nem reklamáltak, amikor az előfizetés + telefon megvásárlása után azonnal nagyban nyomták netet, örömükben bele (sem?) gondolva, hogy akkor ez most ingyé lesz?!?!
arra viszont kíváncsi leszek, hogy a net start elvételével nő vagy csökken az apróbb forgalmat lebonyolítók tábora, esetlegesen több apróbb csomagos mobilinternet előfizetés köttetik, vagy sem...stb?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
addikt
válasz djculture #9375 üzenetére
Nem értem az érvelésedet. Az a különbség, hogy az egyik esetben a törvény szankcionálja, a másik esetben nem? Ezzel nem az analógiát cáfolod, csak a következményei között teszel különbséget.
Egyébként meg az éttermi példával csak annyi sántít, hogy a külföldiek valszeg egyedi "árajánlatot" kaptak. Ha mindenkire ugyanaz az ár vonatkozik, akkor nem hiszem, hogy őrizetbe vennének bárkit is ezért. Számodra nem egyértelmű, hogy itt csak a külföldieket húzták le?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
fi:zi'k
nagyúr
Akkor félre értettem, de így nem is vonható párhuzam a T-vel.
Az említett esetben (megpróbálták) átverés történt. De a T kiírja, hogy mi mennyi, csak legfeljebb nem tudsz róla.
Azt hittem úgy érted, ha én mondjuk nyitok egy büfét és kiírom hogy 100E egy sör, akkor visznek el bilincsben.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
legenda
esetleg ismered a részleteket is? mert nem mindegy, hogy milyen bűncselekmény(eke)t követtek el adott esetben... amibe belecsúzik általában a "személyzet"; kényszerítés, személyi szabadság megsértése, önbíráskodás, zsarolás, vagy akár emberrablás!
a tények pontos ismeretének hiányában szerintem inkább ne keverjünk ilyeneket egy net start vitához!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz djculture #10230 üzenetére
A SAJÁT díjcsomagját csak ismeri mindenki....különben pedig 6 GB egy mobiltelefonon esetén véleményem szerint eléggé extrém mennyiség... továbbá az én netemet ne tiltsák, és ne korlátozzák, ha én továbbra is ugyanazzal a sebességgel akarok netezni! ( A forgalombővítő opció pedig nem minden díjcsomagnál érhető el, pontosabban a mobilnetet is tartalmazó hangalapú előfizetéseknél nem érhető el...)
Arthuro_Adam:
Milyen kitételre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
válasz djculture #10230 üzenetére
Ezen az ég világon nincs semmi vizsgálni való.
Adott egy (speciális) díjcsomag ami tartalmaz X GB mennyiségű adatforgalmat, ennek a leforgalmazása után a további adatmennyiség után túlforgalmazási díjat kell fizetni. Ő ezen felül az X GB adatmennyiségen felül elhasznált még 6GB -ot ami -dedike szavait idézve- extrém felhasználásnak minősül. Ezzel neki is tisztában kellett lennie, szóval ezen nincs mit magyarázni.
Vannak díjcsomagok amikben az adott adatmennyiség elérése után sebességkorlátozás van, át kell váltani egy ilyen csomagra és ilyen többet nem fog előfordulni.
Tiltani a net elérést meg azért sem lehet mert akkor meg az lenne a probléma, hogy az ügyfél nem tudja igénybe venni a szolgáltatást amikor igénye lenne rá. -
Something_
őstag
válasz djculture #12257 üzenetére
Hát ha havi 8000 ft-ot lebeszél átlagosan jelen pillanatban, akkor nyert 63k-t, mert ingyen van a telefon.
Természetesen ha kényelmesen havi 4000 ft-ot beszél, akkor full pénzkidobás.
Sajnos sokan beleugranak az olcsó telefonba, mert nagy csomaghoz olcsón/ingyen adják.
Mint pl régebben az iPhone-osok, megvették 0 ft-tal, és havi 10-15e-es számlát bevállaltak és orrba szájba telefonáltak, hogy ne legyen pénzkidobás.. -
blueye
veterán
-
domerator
veterán
válasz djculture #12257 üzenetére
Hányszor elhangzott már, hogy nem életszerű a díjcsomag árát beleszámolni a készülék vételekor az akcióba... ha bárki úgy dönt, hogy egy sima telóval MM M díjcsomagot használ (és akár kihasználja, akár nem) akkor is kifizet ugyanennyit...
...és ez nem nézőpont kérdése.Na blueye megelőzött... ő is így gondolja, ahogy életszerű...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
manchester85
addikt
válasz djculture #12711 üzenetére
Na ez jó nagy marhaság volt. Nem létszükséglet, és? Azért kell megkérni vmi árát, mert nem létszükséglet? A műszaki cuccok árai inkább esni szoktak, mint emelkedni. Nyavalya telefon? Miért? Igen, ez is tönkremehet, miért ne mehetne? Jah, még dicsérjük is meg őket, persze. Ennek a hozzászólásnak úgy ahogy van, semmi értelme nincs. Buta közhelyekkel tarkított, e-paca, már meg ne haragudj. És nem azért, mert egy másik álláspontot képviselsz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Coolmat
őstag
válasz djculture #12857 üzenetére
Köszi a linket, viszont itt egyik módszer sem az általam is írt *102# . Ez a Fun ilyen öszvér, vagyis félig előfizu, félig feltöltőkártyás, és ennek megfelelően a *102#-es lekérdezésre ezt írja: Havi keret X Ft, Dominós része Y Ft ami felhasználható ...-ig. Ezt többször is lekérdezve nem csökkent a havi keret, szóval merem remélni hogy ez a módszer ugyanúgy ingyenes mint Dominónál.
-
legenda
válasz djculture #12984 üzenetére
aki nem akar netezni, az azzal kezdje, hogy automatikus szinkronizáció, frissítések...stb kilő!
mondjuk részemről a mai okostelefonok elképzelhetetlenek valamilyen mobilinternetes csomag nélkül, havi néhány százas - szerintem - már nem összeg egy apróbb mobilinternetes csomagért...
202577 ft? az szép...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Something_
őstag
-
1430
senior tag
válasz djculture #13105 üzenetére
Már megírtam egy órája.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Something_
őstag
válasz djculture #13105 üzenetére
Olvastam, hogy mi írt 1430 és meg is értettem, hogy dominoról előfizusra ingyenes, én csak azt írtam utána hogy tudtommal csak a hűség megkötése 5000 ft. (domino nélkül)
De ezt mind érdekességként hoztam fel, hogy dominoról előfizusra hűség nélkül "ingyenes", utcáról besétálva, pedig 5.000 Ft -
runner 125
nagyúr
válasz djculture #13143 üzenetére
Ok, én ezt megértem.
De, egy ideje már hűség nélküli fizeti édesanyám becsülettel - van, h 15k-s havidíjat is, most akkor, ha egyszer adnak érte egy készüléket ingyen, meg e kapcsán talán még valami kedvezményt is kap, akkor miért ne használja ki.
Nemde?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett az új Google Wallet
- Milyen monitort vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Hordozható SSD 1 TB /// Teljesen Új, Sosem használt // Számla + Garancia
- Samsung 870 EVO SATA SSD 1 TB /// Számla + Garancia
- MSI PRO X670-P Wifi /// Számla + Garancia
- LG OLED65C47LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- DJI Osmo Action 4 Standard Combo akciókamera - hibátlan állapotban +ND filterek +Care Refresh
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen