- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
ez megy már vagy 3 nap óta
-
válasz
Darth_Revan #10098 üzenetére
Úgy értettem, hogy önállóan, csak a készülék. De esetedben ugye IPTV mellé van ez, mint lehetőség. Viszont ez a lényegen nem változtat!
-
válasz
Darth_Revan #10093 üzenetére
Ezt nem találom a webshopban...
Dobsz egy linket hozzá?
-
válasz
Darth_Revan #10091 üzenetére
Az a lényegen nem változtat, holnap szállítják!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Darth_Revan #10089 üzenetére
Azt jelenti, hogy még nem lett átadva kézbesítésre.
-
Darth_Revan
veterán
T-Mobile webshop-ból történő rendelésnél a "Szállításra vár." státusz mit jelent? Azt hogy be van csomagolva és holnap odaadják a futárnak vagy azt, hogy holnap már jön a futár vele?
-
kungzi
veterán
felhívtam a 1430-at, nem sikerült. kapcsolták az ügyfélszolgálatist és ő azt mondta vmi miatt le volt tiltva, hogy csomagot váltsak. aktiválta és utána már tudtam neten váltani.
-
kungzi
veterán
végre sikerült csomagot váltani
-
tjb007
nagyúr
Az email a lehető legrosszabb választás az ilyen esetekben mert:
1. nem fogsz azonnal választ kapni
2. csak még idegesebb leszel ha 1 hét múlva kapsz egy emailt amiben azt írják, hogy hívd fel a 1430 -at vagy fáradj be személyesen valamelyik T-Pontba.A számlázást meg általában egyből kapcsolni szokták.
-
hr2
őstag
válasz
F-ECT$ #10079 üzenetére
Üdv.
Mi lehet a probléma? Most kaptam a 1430-tól 1 SMS-t, hogy 15732Ft-al elvagyok maradva.
Na ez teljességgel lehetetlen ugyanis mindig időbe bevolt(van) fizetve a csekk, illetve ha belépek a MY T-Mobile-ba, ott se írnak ilyesmit. Hozzáteszem nem is írhatna ilyesmit mivel lehetetlen.
Akkor most mi van? (nem szeretem az ilyet, erre ébredek és akkor legyen jó napja az embernek)
szerk:
F-ECT$ : személy szerint nem neked ment a kérdés, csak félre nyomtam. -
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Albérletbe költözök koliból. Az albiban nincs internet, csak ha beköttetem. A legjobb t-home lenne, de egyedül vagyok és nem biztos hogy akarok ilyesmit, mert nekem csak net kellene, se telefon, se TV.
Alternatíva lenne a mobil internet. Csak estére kellene emaileket nézni esetleg csetelni, jó lenne zenét hallgatni illetve youtubozni, de ez lehet sajna felejtős...
A másik dolog, hogy lehet vennék új telefont is...
De a telefonos előfizetős net nagyon drága... havi 10 ezer környéke.
A stick-es nethez pedig nem lehet telefont venni, ugye -
kezdő
senior tag
Hello!
Az Alcatel OT-990 se várható?
Barátnőm szeretne szerződni a T-vel, de jelenleg nincs olyan androidos telefon ami tetszene neki és árban is beleférne.
Érdemes erre az Alcatelre várni? (esetleg más hasonló készülékre?)Jelenleg csak a Galaxy Mini az alternatíva, de az képernyő felbontásban és kamerában is extra gyenge...
-
sssirius
tag
válasz
dedike #10068 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
tjb007: A feltételekkel tisztában vagyok, egyetemista vagyok és még leszek is egy darabig
MédiaMánia díjcsomagok azért nem szimpatikusak, mert nincs bennük lebeszélhető perc sajnos. ( ha rosszul tudom javítsatok ki )
Nem tudjátok, hogy Like díjcsomagban kb mennyi lenne a készülék?
-
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlás előtt állok, és kinéztem T-mobilenál a Sony Ericsson Xperia mini készüléket. Kinéztem mellé a Like díjcsomagot. A honlapon nem tudtam kiválasztani mellé sajnos. Ez azt jelenti, hogy azzal a csomaggal nem vásárolható a készülék? Vagy csak üzletben van rá lehetőség? Holnap be tudok menni megkérdezni, de gondoltam hátha tudtok segíteni.
Ha már itt járok... tudtok ajánlani valamilyen csomagot, vagy opciót olyanra, hogy szeretnék telefonálni ( minden hálózatba ), legyen benne valamennyi adatforgalom, sms. Kb 3-4k havidíjra gondoltam.
Előre is köszönöm! -
kungzi
veterán
sziasztok
ha van tarifa hűségem, akkor az a szerződésben hol van feltüntetve? két hónapja emeltem egy csomagot, de most vissza szeretném állítani a régit, ha nincs a tarifa hűségem, akkor ezt megtehetem
MédiaMánia XS volt az első díjcsomagom, utána 2 hónapja kb váltottam MédiaMánia M-re, de visszalépnék XS-be
díjcsomagváltás menüben ez van írva:
Díjcsomagváltás Díjmentesen válthat másik díjcsomagra, amely 30 napon belül időarányos havidíj számítással érvénybe lép.
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Pár hete feltettem itt egy kérdést, akkor nem válaszolt senki, hátha most.
Szóval érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy T-Mobilos sticket (de lehet más szolgáltatóé is csinálja) akarok feltelepíteni, de nem engedi, mert azt írja ki, hogy már van egy régebbi telepítve, előbb töröljem azt, majd azután telepítsem az újat. Persze a régi letörlése után is ezt írja ki, vagyis marad a gépen valami, amit az új stick érzékel és nem engedi magát telepíteni.
Namost, néhány esetben a revo uninstallerrel sikerült megoldani ezt a problémát, de korántsem mindegyik esetben.
Tud valaki esetleg más megoldást, amivel teljesen el lehet távolítani egyes stick-ek szoftvereinek uninstall után beragadt dolgait, registry bejegyzéseit?
Vagy esetleg olyan módszert, amivel mégis a gépre lehet erőszakolni az új stick programját? (csökkentett módban sem megy) -
válasz
manchester85 #10050 üzenetére
Én kértem...
-
manchester85
veterán
A hozzászólásaink miért lettek törölve?
-
-
1430
senior tag
válasz
albiosz #10040 üzenetére
Ezeket a nem alapdíjas hálózaton belüli számokat a Díjszabás "interaktív szolgáltatásoknak" hívja, és nyilván az egyes szolgáltatásokhoz kapcsolódó technikai számok sem állthatók be, pl. a Dallamcsengő 30/8040400-as száma vagy a Hangposta hívószámai, stb.
kungzi
A Mobil TV oldalon is aktiválhatod, miután közli veled, hogy nem aktív a szolgáltatás. Arra figyelj, hogy a MM díjcsomagokhoz a Mobil TV Alapcsomag jár, azt tudod aktiválni, és ha 30 napig nem használod, ki lesz kapcsolva. Ha ma aktiválod, akkor például már csak 3 napra eső keretet tudsz csak felhasználni a havi keretből, utána túlforgalmazásod lesz! (kivéve iPhone)
A Mobil TV oldal gyors eléréséhez küld a MOBILTV szót a 17123-as díjmentes számra. -
tjb007
nagyúr
-
zoli62
addikt
Gondolom hűségidős Relaxnet M-ről lehet felfelé váltani szintén hűségidős Net&Roll M-re?
-
kungzi
veterán
sziasztok
médiamánia m díjcsomagom van. a mobilt tv-t hogy tudom aktiválni? illetve ezzel a csomaggal, mit tudok nézni? milyen csatornákat?
-
albiosz
őstag
Üdv!
Kedves barátnőm Like díjcsomagra szeretne váltani, ami rendkívül kedvezőnek tűnik minden szempontból. Keresem a csapdát.
Bár lehet csak túl gyanakvó vagyok, ezért kérem a kedves szakértők segítségét.
Szóval nagyjából tiszták a feltételek, egyedül az nem kerek nekem, hogy mi alapján választhatja ki a 3 ingyen hívható számot (havi 100 óra erejéig). ,,Az előfizető jogosult választása szerint három hálózaton belüli alapdíjas számot..." Mi lenne itt az alapdíjas? Úgy tudom az emelt díjas (kettőnegyven + áfa percenként stb.) számok nem szoktak 30-asok lenni, hanem régen 0690-esek, manapság meg 0681-esek. A kulcskérdés, hogy bármilyen tés számot választhat, lehet az a szám kártyás (domino) és nem kell a hívandó számnak szintén Like díjcsomaggal rendelkeznie?
Előre is köszönettel!
-
válasz
Tappancs2001 #10038 üzenetére
Vidéken, ha 13.00 előtt rendeled, akkor másnap! Budapesten nem tudom, ott délután is szállítanak! (...és nem függ attól, milyen telefont rendelsz!)
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a webshop-ban rendelek egy Nokia N8 telót készülékváltással, akkor kb. hány nap alatt kapom meg a készüléket? Előre is köszi a választ.
-
lesaux
veterán
Köszönöm, Urak, ez nem jó hír!
-
lesaux
veterán
Még valami: ha pl. a MédiaMánia díjcsomagokban azt olvasom, hogy Benne foglalt adatforgalom felett minden további megkezdett 10 kB = 0,1 Ft, szóval az ilyen, hogy is mondjam, csak a szolgáltatónak előnyös konstrukció helyett nincs olyan opció, hogy simán lekorlátozza a sávszélt?
-
lesaux
veterán
Azt tényleg nem láthatom a weben, vagy csak én nem találom meg, hogy meddig érvényes még a hűségidőm?
-
-
válasz
Rison77 #10026 üzenetére
-NETSTART a 1430-ra, aztán +GONETS szintén a 1430-ra!
Vagy felhívod, s ott szintén megoldják neked a problémát. Abban viszont igazad van, hogy mindezt díjmentesen csak a My-T-ben tudod intézni! (Különben tegnap délután én sem tudtam belépni, de ma reggel már sikerült!)
-
Rison77
senior tag
Üdv!
A My-Tmobile csak engem nem akar beengedni? Kérnék egy jelszót sms-ben, aztán kirakja az oldal hogy váratlan hiba történt, de közben az sms megérkezik a kóddal, beírom és azt írja ki hibás jelszó, gondoltam tegnap csak átmeneti zavar, 5 próbálkozás után le is tiltott tegnap, de ma ugyanazt csinálja. Szeretnék rendelni egy GO! Net S csomagot, de az sms-re azt válaszolják hogy a szolgáltatás nem engedélyezett egy kizáró szolgáltatás miatt.(gondolom itt az alap beállított net start-ra gondolnak) -
dokee78
félisten
válasz
ForRedGlory #10024 üzenetére
Értem
-
FRENK1988
veterán
Egy efi megkotesehez kell csekk meg munkaltatoi igazolas?
-
dokee78
félisten
válasz
ForRedGlory #10019 üzenetére
Szerinted itt fórumozik az összes ügyintéző?
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki magara ismer. Velem beszel ma 16-1730 kozott masfel oran at T-Mobile szamlazason, irjon mar
-
looser
addikt
Sziasztok, nem tudjátok, az hogyan lehet, hogy egy multimédia üzenetre, amelybe egy darab 23 Kb-os 300x300-as jpg képet csatoltam és kb. 20 karakternyi üzenetet, 273KB-ot ír ki a telefon, miközben küldi? Nokia 6300, de gondolom ez mindegy lehet. Csak meglepett a dolog :-)
-
1430
senior tag
válasz
dokee78 #10011 üzenetére
Két féle készülékváltási mód van: normál és előrehozott.
normál (kiemeltségtől függően eltér az ár) = lejárt a hűség (esetleg nem is volt) vagy 30 napon belül lejár
előrehozott = 24 hónapos hűség esetén több mint 30 nap, de kevesebb mint 6 hónap van hátra a hűségidőből és van arany vagy platina kártya isEgyébként igen, ott dolgozom, de önszorgalomból írogatok ide.
-
1430
senior tag
válasz
dokee78 #10006 üzenetére
Igen, 30 nappal a lejárat előtt már a "normál" árakat kapod.
hugeboy
Én még ott vagyok fennakadva, hogy ebből a táblázatból hogy nem derült ki számodra egyértelműen a 11 Ft-os ár...Davey7
Alapvetően el tudod indítani interneten keresztül a számhordozást, de ez nagyjából annyit jelent, hogy feladod a megrendelést, ami addig várakozik, míg be nem mész üzletbe, ahol bemutatod a Vodafone-tól kapott számhordozási nyilatkozatodat (kétkapus) vagy meg nem hatalmazod a T-Mobile-t a számhordozásra (egykapus). Utána már hasonló a helyzet, mintha simán egy új számmal rendelnél a WebShopból. -
-
hugeboy
tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Dominos számomra érkező hívásokat szeretném átirányítani az előfizetéses számomra, akkor annak milyen anyagi vonzata van (díjmentes vagy 11 Ft/perc) . A T-mobile honlapja nem egyértelmű.
Előre is köszi.
-
Davey7
senior tag
Hat szeretnem vinni a szamomat a Vodafonetol a T-hez az korulbelul mennyi idot vesz igenybe? Mert el szeretnem idoben inditani. Most meg kulfoldon vagyok,neten ezt el tudom inditani,korulbelul mennyivel elotte kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Amazon Kindle
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest