Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Szeretnék utána járni egy dolognak. Szeretett cég telefonos ügyintéző rendszere nem volt hajlandó kapcsolni senkit, pedig 20 percet vártam. Na mindegy, hát ha itt tud valaki segíteni.
Arról lenne szó, hogy van most egy mobilinternet előfizetésem, ami külön van hozzákapcsolva az előfizetéshez, tehát nem hűségidős. A probléma az, hogy van mellette egy limitbővítő opció is (korlátlan böngészés és emal), és leszeretném most mondani. A lényeget már megkaptam a limitbővítővel kapcsolatban, hogy hiába mondom le hó középen, akkor is kiszámlázzák a díját. Ez oké, ezt benyelem.
A lényeg viszont, hogy ha lemondom, és vele együtt a mobilnetet is, mert másik előfizetésre váltanék, akkor az eddigi mobilnet díját is + az új díját is, úgy hogy most következik a hónap forduló + hó vége közeleg, kiszámlázzák ? Vagy hogy van most ez ?
-
válasz
djculture
üzenetére
közben írják a kapcsolódó témában, hogy a beidézett 150 ft/1 gigabyte csak a mobilinternetre vonatkozik, csak az előtte szerepel, bár közben valaki cáfolja, hogy az internetre is, szóval csak muszáj lesz elolvasni az egészet, hogy ne félinformációk alapján irkáljunk.
-
djculture
félisten
Mit húzzak meg egy internet forgalmon. Játékot veszek csak lekell tölteni ez már maga manapság 30-50 giga/játék. Újabban már az office és viruskeresés is felhős offline termékek egyre inkább nem lesznek, már a win9 is online lesz azt csiripelik a verebek. Frisitések dokksik minden interneten tárolódik már ezeknél.
Nem kell torrentezni hozzá, legál alap dolgokkal is elmegy 100 giga simán. Ez a terv szerint 15 ezer adóval járna. -
glaci
őstag
válasz
djculture
üzenetére
A 150/giga az rengeteg.
Mobilneten (korlátos, alig használható adat mennyiség) nyilván még nem olyan vészes. (Most is nemrég emeltek ennyit a gigás net bővítő árán.)
Vezetékesnél viszont eszement drágulást okozna. Ebben a formában szerintem tarthatatlan.
Gyakorlatilag a szolgáltatóknak be kellene vezetni az alapdíj + forgalmi díjas előfizetéseket. Az emberek meg nem mernének forgalmazni.
SZÉP ÚJ VILÁG! -
válasz
djculture
üzenetére
vezetékes internet esetén kivitelezhetetlen ekkora összeg - mobilinternet esetén sem reális, de a több voip azon megy, adóztassák azt jobban, kivitelezhetőbb -, bár én nem forgalmazok 100 gigákat havonta, végszükség esetén nagyon meghúzhatnám magam az adatforgalom tekintetében, fájjon a feje inkább torrentes józsikáéknak...
-
válasz
raziel01
üzenetére
24/7 torrentezo geppel ez kb a halalomat jelentene..

Havi 3-5 terra forgalom utan bele se merek gondolni, mennyi adot tennenek ra, ha az atlagfelhasznalokra tervezik az egeszet.(#49980) hurenzon
Ismerek olyanokat, akik szinten hasonlo felhasznalasi moddal, csak picit nagyobb tarhellyel ennek a tobbszoroset forgalmazzak, szerintem ok is fogjak a fejuket, ha meglatjak. -
válasz
Richee11
üzenetére
szia,
attól függ, hogy milyen díjcsomagban van, tartalmaz benne foglalt adatkeretet (mint például a surf), vagy sem;
domino netplusz m (500 megabyte) 990 ft vagy 1790 ft
domino netplusz l (1 gigabyte) 1290 ft vagy 2190 ftdjculture; mondjuk 100 forint megánként - ez lehetetlen árazás.
nem lesz/lehet komoly áremelés emiatt. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
A feltöltőkártyás előfizetőknek mennyi az 500megás és az 1 gigás mobilinternet?
-
-
n@p@lm
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
olyan hangcsomagot keresel amiben van adat is?
mert azon belül nem fogsz találni voip kompatibilis csomagot. -
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy jelenleg melyik a legolcsóbb, VOIP képes díjcsomag?
Előre is köszönöm -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az iPhone 4S már kivezetésre került, jelenleg az i5S (16 és 32gb) valamint az i5C (8GB) kapható hivatalosan az apple-től. Ez jövő őszig így fog maradni. (És amúgy sosem az aktuális előtti modellt herélték ki 8gb-osra, hanem az előtte kettővel lévőt. Jelen esetben ez az 5C és az előző évi az i5S. Itt viszont megtartották még a 32gb-os opciót is)
-
Soulfly842
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem fogja kivezetni, maradt az i5S 16 és 32gb.
-
Soulfly842
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Kizártnak tartom a januárt.
Eddig minden évben úgy volt, hogy miután bejött az új csúcsmodell a korábbiakat kivezette az apple és maradt egyedüliként a 8GB verzió.
Persze ez csak találgatás és nem több, de az eddigi évek apple üzletpolitikája ezt némiképpen megerősíti.
Ugyanennek - korábbi évek tendenciáján alapuló logikai 'elképezlésnek' - mentén mondtam - józan ész alapján, anélkül, hogy bármiről tudtam volna - , hogy jó eséllyel kb. 1 hetes differenciával a 6 megjelenéshez képest lefognak esni az 5S árai

Utóbbi bejött.
-
Gergőke88
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
5s 16 gb lesz akkor készleten, nagyobb modell biztos nem. Főleg ezeken az árakon.
-
br4adam
aktív tag
Az iPhone árak végre elfogadható szintre estek a mai árlistaváltozással.
-
Sziasztok!
Iphone 6 arak mikortol lesznek?
Koszi
-
válasz
üzenetére
abban valami kanyar van, mert amikor nekem s4 volt, akkor a wnw apn beállítással nem ment a 4g/lte, az s4 témában találsz is kapcsolódó hozzászólásokat, hogy másoknak is csak az új apn (internet.telekom) beállítását követően lett 4g/lte háló, addig bármit csináltak, hiába volt 4g/lte képes előfizetés és lefedettség, nem bírták működésre bírni, csak a 3g hálóra kapcsolódott fel a telefon.
lehet, hogy utólag lefrissíti a rendszer az újabb, megfelelő hozzáférési pont értékeit. -
[P]laci
senior tag
-
válasz
[P]laci
üzenetére
visszafelé kompatibilis, így a telefon által adott módok menni fognak.
a wnw nem jó lte eléréshez, az csak 3g (3g/h/h+), edge és gprs módokhoz megfelelő.
amikor a wnw és társai elkészítésre kerültek, akkor még nem volt képben az lte, így nem kerülhetett bele.
régen is volt ilyen ugrás, nem olyan meglepő ez. -
glaci
őstag
válasz
[P]laci
üzenetére
Semmi, azon kívül, hogy tudsz majd internetezni.
3G -n fog csak menni természetesen. (Ha azt tudja a telefonod.)
Ettől ugyebár nem kerül LTE modem a telefonodba.
(De ha nem LTE "képes" az előfizetésed (pl. Dominó), akkor hiába LTE képes a telefonod, akkor sem fog menni az LTE.) -
[P]laci
senior tag
Hajt a kíváncsiság emberek!
mi történik ha egy nem LTE-képes telón átírjuk erre az apn-t? 
(#49937) glaci: jaja tudom, hogy ettől nem kerül LTE-képes chip a telómba hirtelen!
csak kíváncsi lennék, hogy miért nem egységes az apn (3G-n ugye a régi van, 4G-n meg internet.telekom) és ha van oka, akkor mi az... 
-
Vangelis
félisten
egy év hŐŐséggel még mindig 201000ft.
Igaz itt már van járulékos költség is.. de mégsem 2év rabiga! -
Vangelis
félisten
Mivel olvassák a fórumot inkább ne írjunk be semmit

Vagy nem is tudom, mert így mindig hamar kiderül sajnos
-
Furcsa ez, hogy a csúcsmodelleknek időről időre elrontják az árát.
-
zakrafein
csendes tag
Sziasztok! T-Mobile webshop-ban vásároltam készüléket dominó kártyával. A csomagban nem volt semmilyen papír (számla, garancia). Vártam postán, de nem jött. Nem tudjátok mi a módja, hogy ezekhez a papírokhoz hozzájussak? Várjam még a postát (lassan 2 hetes a telefon) - hozzáteszem hazafelé beugrottam egy t-mobile üzletbe és az intéző azt mondta meg kellett, hogy kapjam a csomagban ... hát abban pedig nem volt csak nem akartam vitatkozni mert nem volt nálam semmilyen papír.
-
törölt tag
Kis kiegészítő a Note 4-hez, jól el van dugva az oldalon , ezt bezzeg nem teszik ki a fő oldalra...
A www.telekom.hu honlapon keresztül történő első 25 fekete és 25 fehér készülék előrendelés mellé Samsung NX mini fehér fényképezőgépet adunk! Az ajándék színe nem választható.
-
válasz
hurenzon
üzenetére
a z3 + bluetooth hangszóró most is 201 e ft domino csomagban, de az volt egy ideig elírva 130 e ft-ra.
a z3 compact + bluetooth hangszóró dimono csomagban 151 e ft, az annyi is volt, de inkább az árazták volna lejjebb, arra inkább vevő lettem volna a kompakt mérete miatt, talán még az iphone 5s-t is lecseréltem volna rá, vagy amellé, ha nagyon megérte volna. -
válasz
hurenzon
üzenetére
nem szabad sokáig gondolkodni, ezt már a korábbi z3 + bluetooth ár elírásakor (200 e ft helyett 130 e ft) megtanultam, most csak azért nem rendeltem, mert 2 év hűséges előfizetéssel - csak az előfizetésre, díjcsomagra nem - is 199 e ft, és nekem jelenleg is van szabad előfizetésem, valamelyik mindig az, amire lehet épp hosszabbítani, ha megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bitcoin topic
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet ez ilyen teszt hogy mennyire háborodnak fel az emberek..

mi történik ha egy nem LTE-képes telón átírjuk
csak kíváncsi lennék, hogy miért nem egységes az apn (3G-n ugye a régi van, 4G-n meg internet.telekom) és ha van oka, akkor mi az...