Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Netfone
Hirdetés
-
IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
ma Az OpenRun Pro 2 dedikált mélynyomót és visszafogottabb vibrálást hoz, meg egy csomó egyéb üdvözlendő frissítést.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Megoldható-e az valahogyan, hogyha van egy sim, rajta X összeg, abból fel tudjak tölteni egy másik telefon kártyáját pl online ügyfélszolgálaton? Vagy akár abból az összegből fizikai feltöltőkártyát vásárolni a webshopból?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Nietzsche_ #16490 üzenetére
Köszi, de ez csak havidíjasra vonatkozik ha jól látom. Konkrétan az egyik Domino-s simről kellene a másikra az egyenleget "átvarázsolni". Akkor jól értelmezem, hogy ilyen lehetőség nincs? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Ha vásárolnék egy telefont, ami ki van már fizetve a T-mobile felé, de még van rajta aktív előfizetés (kb 15 hónap), akkor az adásvételi szerződés / letiltás elleni szerződés mennyire biztos pont? Szóval pl ha egy kifizetett, nem részletre vásárolt telónál a hűségidőn belüli előfizetését nem fizeti az előző tulaj, akkor a telót is letilthatják? És ha ez így történne, akkor a papírommal és egy feljelentéssel mennyire oldható meg a dolog?
Telefon vásárlás előtt állok, és szeretnék biztosra menni.Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Ha egy garanciális teló be van adva szervizbe (és járt cserekészülék), akkor mennyi időn belül kötelesek megcsinálni? Biztos van valami határ, de haveromé már május óta van bent. Ezt "kicsit" sokallom... Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Volt mobilnet előfizum, aminél beállítottam az online ügyfélszolgálatnál, hogy ne újuljon meg hónapfordulónál. Ez idáig oké, viszont ahogy lejárt a mobilnetem, átváltott Go!NapiNet-re, és le is vont 200 forintot. Ez már a második ilyen alkalom, és nagyon bosszantó. Beállíthatom azt valahogy, hogyha lemondok egy mobilnetet, ne váltson át egyből erre?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Igen, ebben a csomagban vagyok. Előtte éjszaka kaptam sms-t, csak egy nappal később kérdeztem rá itt a fórumon. Nem tudnám sehogy beállítani, hogy ne váltson automatikusan Nap mobilnetre, ha lemondom bármelyik csomagomat? Mert így már másodszorra vonta le teljesen fölöslegesen a díját.
-
r3dsnake
nagyúr
Jól látom, hogy megszűnt a GoNet S csomag? Akinek jelenleg ez a csomag aktív, nála ugyanúgy marad a 30mb 600ft-ért?
Köszi
-
r3dsnake
nagyúr
Ha rámegyek a webes ügyfélszolgálaton a mobilinternet díjcsomagváltásra, miért csak az 500mb-os gonetnél van akciós időszaki díj? A többi csomagnál a teljes ár van feltüntetve. Ráadásul a gonet xl nem is látszódik a felsorolásban.
Mi lehet a gond?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Elkísértem ma egy rokonomat a T-mobile üzletbe, hogy nézzünk neki telót, most járt le a hűség. Nézegettük a Sony-kat, amikor odajött egy Samsung promóter, zavaróan nyomulós stílusban. Kérdezgette mi az elképzelés, stb, mondtuk hogy két Sony közül vacillálunk. Persze ez nem tetszett neki, és elkezdett áradozni a SAMOLED-ről. Én elmondtam a véleményem róla, hogy mennyire túlszaturált, mennyire érzékeny a szemem a túlhúzott színekre, és zavaró. Azt mondta, hogy menjünk azért nézzük meg az egyiket egy Sony mellett... Na ez nem volt túl korrekt dolog. Külön Samsung stand volt, de furcsa mód a Sony telefonok mellé került egy Samsung. Elkezdi mutogatni, hogy mennyivel szebb a Samsung kijelzője, mint a Sony IPS-e. Mondom, hogy az nem IPS. Erre ő: de. Rákerestem, TFT. Ez szándékos félrevezetésnek tűnik. Más is tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz lord.lakli #32900 üzenetére
Xperia SP vs. S Advance
-
-
r3dsnake
nagyúr
iPhone-ok garanciáztatásával mi a jelenlegi álláspont? Még mindig cserél a T-mobile, ha van valami hiba? Jelenleg foltos a kamerám képe, és szeretném tudni, hogy várhatólag refurbished készüléket kapok, vagy a mostani lesz javítva?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Ha biztosításban lett cserélve egy készülék, arra újraindul a garancia? Ha igen, akkor új jótállási jegy is kiállításra kerül?
-
r3dsnake
nagyúr
Ezt az onlinekedv kupont elfogadják még? Ha igen, hol tudom beírni?
-
r3dsnake
nagyúr
Próbáltam aktiválni a Netplusz-t:
SMS-ben: rossz kód
Online ügyfélszolg.: 30 megás gprs csomagot dob be helyette
1430: ez a nyomógomb itt nem használható.Gratulálok. Ahhoz meg külön, hogy a VOIP is korlátozásra kerül. Mondjuk VPN-nel meg lehet oldani.
-
r3dsnake
nagyúr
Akkor az XS csak diákoknak elérhető? Valamint a 500mb+spotify premium az dominosokra is vonatkozik?
-
r3dsnake
nagyúr
Olcsó roaming mobilnet nincs?
-
r3dsnake
nagyúr
Az amúgy teljesen érthetetlen számomra, hogy ez a 500mb-os spofity domino mellé miért nem elérhető?
-
r3dsnake
nagyúr
Ha más nevére/címére veszek telekom előfizetéses csomagot (music xs), online ki tudom egyenlíteni egy totál más névhez tartozó bankszámláról az egyenleget? Ne neki kelljen már utalgatnom, hogy fizesse be a számlát, nem akarom terhelni vele. Lehet, hogy triviális a kérdés, de 2002 óta vagyok dominós, szóval fogalmam sincs hogy megy ez. Ja és ami még fontosabb. A számomat vihetem tovább?
-
r3dsnake
nagyúr
Használt készüléket tervezek vásárolni. Amennyiben a telefon nem részletre lett vásárolva, de valami oknál fogva a hozzá vásárolt előfizetés havidíja mégsem kerül befizetésre, ebben az esetben is tiltják a telefont? Tehát törlesztő nincs a készülékre, viszont 2 év hűség lett aláírva az előfizura.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Music XS csomagnál van lehetőség arra, hogy más legyen a számlázási cím, mint akinek a diákigazolványával előfizetésre került a csomag?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Esetemben, ha most Dominos vagyok és Move XS-re váltok e-packkel, EZ alapján havi 500ft jóváírást is kapok egy évig, ha vállalok 2 év hűséget? (Bár azt nem biztos, hogy akarok...)
Valamint alapból nincs hűség a Move XS csomagra? Akkor is ugyanúgy 1990Ft?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Az normális jelenség, hogy már megkaptam az előző havi e-számlámat (ki is fizettem), de az aktuális havi forgalomnál még mindig majdnem 2000ft-ot ír, amikor ebben a hónapban még nem is telefonáltam?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Arról vajon miért nem kaptam e-mailt a hó elején, hogy új e-számla lett kiállítva? A cím biztos, hogy jó, és a spam közé sem ment.
Valamint mennyi idő után tudom megnézni a már befizetett számlát pl. pdf formátumban, mert 2 napja fizettem be és még mindig azt írja, hogy idén nem került befizetésre egyetlen számlám sem...
-
r3dsnake
nagyúr
MoveXS csomagom van 1GB-os bővítéssel. El fog fogyni a keretem idő előtt. Ha most félidőben lemondom és újra előfizetek rá, az jár valamilyen extra költséggel?
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy ha mobilnet dijcsomagot szeretnék váltani, azt nem tudom online lemondani, mindenképp telefonálni kell vagy személyesen kérni? Ez is ultragáz, dominonál tök jól müködött ez az opció.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz r3dsnake #48903 üzenetére
Jól értelmezem, hogy az 'LTE alap net", mint aktív díjcsomag azt takarja, hogy lemondásra került a kiegészítő csomag, és csak a díjcsomagban foglalt alap adatforgalom aktív? Tehát esetemben a MoveXS 30megája? Ha az előfizetésem része ilyen csomag, akkor gondolom semmiképp sem számlázhatnak utána adatforgalom alapon, mivel nincs túlforgalmazási díja a 30 megás csomagnak. (Csak lassítás, ami mondjuk jelenleg nem tűnik érvényesnek, mert hiába léptem túl, ugyanannyival megy.)
Mondjuk elég furcsa ez az 'LTE alap net' megnevezés, tekintve, hogy az előfizumnak nem is része az LTE
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy tuti nem lehet gond abból, hogy az előfizum mellé kapott 30 megás netet használom jelenleg, de a 30 mega elfogyasztása után is ugyanolyan sebességgel megy? Jelenleg használom aktívan, elvégre a mobilnetem túlforgalmazási díjtól mentes, de nem szeretném, hogy ebből probléma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen