- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran #21166 üzenetére
Asmoday miért nem szólalt meg?
Máshogy kérdem: Miért úgy van megírva a történet, hogy nem kapott szöveget? S ez igaz az archin queetre is.
Miért nem szerepel még Star Railben?Nekem kicsit olyan érzésem van, mintha nem akarnák vagy nem tudnák Kianát szerepeltetni a HI3 utáni játékaikban.
Illetve a másik három Shade "teljesen új" dizájnt kapott.
Ronova egy kicsit emlékeztet Fireflyra, vagy talán őrá:
Herrscher of Corruption
Illetve Naberius rokonsága okán hasonlít Furinára. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #21166 üzenetére
Egyébként Skirk vonal is érdekes ebből a szempontból. Mivel a vonalak ugye mint kiderült nem csak ezzel a bolygóval van összeköttetésben. Kezd egyre jobban érdekelni, HSR-Genshin lore vonal.
Azt ugye tudjuk , hogy időrendi sorrendben HSR story Genshin után van.
.A kérdés az: Genshines isteneket emleget a HSR az eltűnt istennek kel??? -
Sordoran
Topikgazda
Shiro kiütötte a topikot a lore elemzésével, de jöhet a következő!
Tegnap dobta le a hoyo a közösségi oldalain az új lore bombát:
Teyvat Chapter Interlude Teaser: The Gods' Limits
Egy majdnem 9 perces videó, régóta várt szereplők külsejét imserhetjük meg, és sok lore információ, beindultak az elméletgyártók is. Belinkelem CatWithBlueHat videóját is annak aki, szeretne részletes elemzést, magyarázatot előző videóhoz:
Everything You Missed in "The Gods' Limits" Teaser (Genshin Impact Lore) -
Shiro
senior tag
A fegyverskinekkel kapcsolatban egy kis lore, mitológiai háttér
A fegyverek Khaenri'ah öt bűnöséhez (Five Siners) köthető, és Shade-ekéhez hasonló erővel rendelkeztek.
Rhinedottir kardja a Serpent Devourer
Eredeti nevén "Logseims" ami Jörmungandr a világkígyó egyik megnevezése, aki Loki fia
A Jörmungandr név jelentése valami olyasmi lehet, hogy nagy és hosszú, ami utalhat óriáskígyóra és folyóra is. Vagy akár az Yggdrasil ágaira is
A Logseims jelentése tengerszál, ami a folyó jelentést erősítené.
Rhinedottir "Rajna lánya" neve valószínűleg családnév. Feltehetőleg az egyik szülője, vagy őse Rhine néven volt ismert.
A Rhine (Rajna) jelentése szintén folyó ami arra utal, hogy a "Logseims" egyfajta "alternatív családnév" lehet.
Mivel Jörmungandr az Oroboroshoz hasonlóan szintén egy farkába harapó kígyó, ami ara utalhat, hogy a családja már hosszú generációk óta magas szinten műveli az alkímia mesterségét.
Továbbá a fentiek alapján a "Rhinedottir" név úgy is értélméhezhető, hogy "Jörmungandr lánya", ami arra enged következtetni, hogy esetleg egy sárkány leszármazottja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hroptatyr pallosa a Ardent Storm
Eredeti nevén "Starkuthr" vagy Starkad egy nyolckezű óriás.
Eljegyez egy Ogn nevű lányt, akit elrabol egy másik óriás Hergrim őt párbajban legyőzi, de Ogn nem akar hozzámenni, inkább öngyilkos lesz. Bosszúból Starkad elvesz mindent ami Hergrimé volt, beleértve a fiát is Grimrt.
A brávelliri csatában Sigurd Hring oldalán harcolt.
A csata után Sigurd Hring hűséget követelt a Völsung klánból származó Sigurdtól és népétől, aki ezt megtagadta. Sigurd Hring sereget küldött ellene, tagjai közt Starkardal
Starkard párbajra hívta Sigurdot, de mikor megtudta, hogy ő az a Sigurd (Sigfried) aki legyőzte Fafnírt a sárkányt, menekülőre vette.
Egy napon Grani Starekard nevelőapja az istenek tanácsa elé vitte, ahol Odin három élethosszal áldotta meg
Szintén Grani volt a neve Sigurd lovának aki Sleipnirnek, Loki fiának volt a leszármazottja.
Megj: Sarkardnak nyolc keze, Sleipnirnek nyolc lába volt.
A Hroptatyr egyike Odin számtalan megnevezésének.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rerir lándzsája Shattered Moon
Eredeti nevén "Barnstokkr" egy fa ami Völsung király csarnokában ált.
Egyszer egy lakoma alkalmával egy magas félszemű ember jelent meg (aki Odin volt álruhában) és egy kardot szúrt a fába mondván aki kitudja húzni az remek ajándékot kap, ami maga kard volt, mely a Gramr nevet viselte.
A kardot egyedül Völsung fia Sirmund tudta kihúzni. Később az ő fia Sigurd (Siegfried) ezzel a kardal győzi le Fafnírt a sárkányt.
Völsung Rerir fia volt, aki Siginek volot a fia és aki Odinnak volt a fia.
A "mitológia" lapján Rerir és Hroptatyr családja között egyfajta rivalizálás lehetett.
Mivel valószínű, hogy Irmint részben Odinról mintázták, így Rerir lehetséges, hogy rokonságban állt vele.
--------------------------------------------------------------------------
Vedrfolnir katalizátora a Hallowed Fetters
Eredeti nevén "Gleipnir"az a mágikus kötél amivel az istenek megkötözték Fenrírt az óriásfarkast, aki szintén Loki fia volt.
Vedrfölnir egy sólyóm aki egy névtelen sas fején ül aki pedig az Yggdrasil tetején
Vídófnir egy kakas aki egy Hræsvelgr nevá sas alakjt felvett óriás fején ül, aki Mimir fájának tetején ül.
Mivel Mimir fája azonos a Yggdrasillal, így azt is kijelenthetjük, hogy Vedrfölnir és Vídófnir azonos egymással.
Az egyik legenda szerint Dáinn ("*Dainsleif") egyike azon négy szarvasnak akik a Yggdrasil ágai között legelésznek. Így Vedrfölnir és Dainsleif mondhatni Mimiren keresztel lesz egymás testvére
A másik három szarvas az Dválinn, Duneyrr (Durin) és Duraþrór.
A kérdés, van e bármiféle kapcsolat Dainsleif és Durin vagy Dvalin között?
Mivel a mitológia szerint Odin bölcsessége Mimirtől származik, így mondhatni Hroptatyr akár hozzá is köthető.Surtalogi íjja a Starpiercer
Eredeti nevén "Gusisnautar" magyarul Gusir "ajéndéka" három mágikus nyílvessző
Gusir a finnek vagy a számik királya. (Illetve lézetik egy azonos nevű óriás is)
Ketil győzi le egy íjjpárbajban, az apósa Brúni segítségével, aki egyben Gusir testére is volt.
Mivel Brúni egyben Odin, így Ketil utódai egyben Odin leszármazotta is. Közéjük tartozik egy Sigurd Hring nevezetű is aki már említve volt Hroptatyr-al kapcsolaban.
Gusir ajándéka voltaképpen hadizsákmány, ám a történet egy másik változatában Gusir ajándékként adja Ketil fiának Grimrnek. A nyílak később az ő fiához Oddrhoz kerülnek.
Egy másik történet szerint Ans (aki vagy Ketil, vagy annak leszármazottja) találkozik egy Lit nevű törpével és ráveszi hogy készítsen neki mágikus íjjat, és hozzá nyílveszőket. (a törpe 5-öt készít).
Ketil a nyílvesszők mellett egy kardot is zsákmányol Gusirtól melynek neve Dragvendil volt.
Ketil legyőz egy Surtr nevű emberevő óriást is aki apjának volt a barátja.
Mivel Ketil fia Grimr és annak fia Oddr voltképpen Odin leszármazottai így előfprdulhat hogy Surtalogi szintén rokoni kapcsolatban lehet Irminnel és a szülei talán politikai okokból kerültek börtönbe.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mimir és Loki
A Legend of the Shattered Halberd c könyv egyik főszereplője Mir az ő apja Mi Tingren egy udvari miniszter (akirúl később kiderül hogy csupán a nevelőapja) így voltképpen Mir teljes neve Mi Mir.
Mi Mir igazi apja a Jötunheimi Asurák kánja.
Mivel a nagy valószuínűséggel a jötun(óriás) és az asura(titán/félisten) megnevezés a sárkányokra uta, a kán pedig uralkodói tisztség, így mondhatni Mi Mir az Nibelung fia
Mi Mir egy kardot örökölt vérszerinti apjétól, melynek neve Laevatain a mitológia szerint ezt a kardot Loki kovácsolta, így Loki voltaképpen Nibelungra utal.
(A gugli éjáj kihozott oylat si, hogy egyes elméletek szerint a Laevatain Surtr kardja, így mondhatni ez a Surtalogi
Mivel a logi és a Loki szavak etimológiailag léngot vagy fényt jelentenek., a Surtr pedig feketét. Így a Surtalogi név akövetkező variációkban fordítható le.
Surtr lángja (kardja)
Surtr fénye
Fekete Loki
Feketeláng
Feketefény, ami egy rérdekes elgondlás, mivel Nibelung eredetileg a fény elemet birtokolta később pedig fekete sárkányként írjá le. -
Citrone39
csendes tag
válasz
xeon forever #21163 üzenetére
Erről kérnék némi felvilágosítást, mert ez (mint ahogyan az összes többi is) egy full lineáris story volt, A meg B válaszokkal, amik valójában ugyan oda futnak ki.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #21162 üzenetére
Teljesen jogos az érvelés.
Skirk pedig a story quest végig olvasása után (itt már van csavar, hogy mit választasz és számít ani fog) sokat dobott a játék lore vonalán.
Azért nem spoilereztem, mert van egy pont ahol számít mit választasz...pc-n ált+f4 ki tudsz lépni... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Citrone39 #21161 üzenetére
Engem játék elejétől fogva jobban érdekelt az átívelő szál, mint magában a Teyvaton belül történő dolgok. Unknown God, Traveller és tesójának eredete, a hamis égbolt, Abyss eredete és terve, stb. Ezek a motívumok nem újak hogy most a semmiből húzták elő mert nem volt ötletük, játék megjelenése óta megy a teórizálás. Valószínüleg ezért is tetszett annyira, végre azokat a szálakat pedzegetik amiről eddig az évek alatt csak információ morzsákat szórtak el. -
Citrone39
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #21158 üzenetére
Nem tudom, engem annyira nem nyűgözött le Skirk storyja. Olyan érzésem volt, hogy már nem tudnak mit kitalálni, ezért jönnek a más világokból jött karakterekkel (amikor még ezt a világot se igazán magyarázták még el). Persze lehet mondani, hogy Traveler is más világból jött (így már a játék kezdetétől fogva benne volt ez a dimenzió utazás dolog), de én Travelerre mindig is úgy gondoltam, hogy ő a játékost testesíti meg, így nem kell túl komolyan venni, hogy tud dimenziók között is utazni. Skirk fájdalmas múltja simán játszódhatott volna Teyvat valamelyik részén is akár, mert semmit nem adott hozzá ez. Lassan már úgy érzem magamat mint egy Star Warsban, holott én egy középkori fantasy elé ültem le. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #21157 üzenetére
Játékra gondoltam
Mondjuk az anime is nagyon oda tett, főleg most a Cinderella GrayID-m ha valaki játszik 878 461 698 792
-
Wayne
aktív tag
Jobban belegondolva 5 star constik és fegyverek nélkül ez a reális szint, amit megcsináltál, sokaknak a friendlistemen ez sem megy. Látom te még kitartasz Bennett C5 mellett. Én fél-egy éve aktiváltam (talán Arle miatt). Szerintem semmi értelme már. Ki játszik még physical keqinggel, Eulaval vagy melt Ayakával?!
-
jonnyjoker01
veterán
Sztoriztam egy jót a héten.
5.6 Archon quest (Albedo):
Tetszett, jól sikerült, Albedo továbbra is az egyik legmenõbb karakter Genshinben sztori szempontjából . Nem annyira tetszik hogy a Hexenzirkel tagjait még 5 év után is titokzatosan állítják be, muszáj volt valami kisállat karakterbe csomagolni õket
De örülök hogy legalább kaptunk valamit. Lore-ból szerintem nagyon sok új dolgot nem tanultunk, de legalább megerõsítést nyertek a népszerü teóriák. Sariból -> Sari gyerek transzformáció brutális, kíváncsi vagyok hogy mi lesz vele.
5.7 Archon quest (Zibling):
Szintén nagyon jól sikerült, fényévekkel jobb mint a tavalyi. Megmagyarázta Lumine motivációját elég keményen és hatalmas lore dumpot kaptunk. Beindultak a dolgok, egyre izgatottabb vagyok a folytatásra. Egyedüli dolog amit kritizálnék hogy furcsa hogy most hallunk elõször a hibernációs kamra kulcsról, hogy 5 év alatt nem tudtuk hogy ilyen egyáltalán létezik, pedig mindig nálunk volt a sajátunk. Kicsit olyan érzést kelt hogy a semmibõl húzták elõ ezt az ötletet. Skirk story quest:
Le a kalappal, fantasztikus lett, egyik kedvenc questemmé vált a játékban Én azt mondanám hogy Fontaine AQ Finale-val vetekszik. Tökéletes pacing és dialógusok annak ellenére hogy vagy 4 órás a quest, érzelmekkel teli, érdekes, egyszerüen baromi jól megcsinálták. Ha ezt konkrétan Fontaine után adták volna be Natlan elõtt akkor szerintem még jobban lehidaltam volna. Több olyan pillanat volt a questben hogy azt gondoltam "na akkor itt hagyják abba cliffhangerrel" de mindig tovább ment a sztori és végül szép kerek lezárást kapott (persze azon kívül, hogy nem most harcol(unk) Surtalogi ellen).
Baromi jó volt ezeket végigtolni Natlan csalódása után, visszahozta az érdeklõdésemet
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #21155 üzenetére
És amúgy valaki UmaMusume innen?
-
Citrone39
csendes tag
válasz
xeon forever #21148 üzenetére
Van annál budgetebb Skirk is
Röhelyes, de máig nem találtam nála szimpatikusabb cryo main DPS-t. Talán majd a cryo archon...
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever #21147 üzenetére
Arról beszélgettem vele, hogy a Genshin neki való játék. Nem unná a küldik alatt a 3 órás karattyolást, nem idegesítené Paimon visitozása, nem unná a grindet, a domaint, a bosst, mind az 1500 artifactot meg tudja jegyezni, tehát tudna optimalizálni, stb. Túl sok minden nem maradna nekem. Nem tudom hol siklott ki a Genshin, vagy csak hogy eltelt 4,5 év?
-
Wayne
aktív tag
Én a helyedben megfontolnám Benny-t is, jól battery XL mellé, illetve mindenkinek hasznos az ATK buff. Illetve, ha van Chevrose-od, akkor egy overload csapat is jó lehet, így fischl és Iansan is bejön a képbe. Amber szerintem ide tul gyenge. Venti helyett meg inkább kazuhat vinném. Pyro dpsről már lent írtam, hogy miért szívás, de a pozitívum, hogy gyorsabban szedi a pajzsát. Varesa is jo, mint electro dps.
Amugy meg Kinich és Emily messze a legjobbak ide. Neked több karaktered van, nagyobb a választék, én inkább vertikálisan "építkeztem".Nekifutottam még párszor a harmadik bossnak (lava dragont nem akarom egy darabig látni
), sikerült jelentősen gyorsabban megölnöm. Látszik mennyire Skirkre optimalizálták. Meg persze a három early win sem jött rosszúl
-
Shiro
senior tag
Tegnapelőtt elvileg sikerült megcsinálnom a láva dragont egy Ei-Nahida csapattal, de nem tudom ki lehetett a másik kettő
A lehetséges opciók:
Amber
Xianling
Fischl
Venti.Úgy lett meg hogy sikerült harmadszorra is triggerelnem a phase 3-at. (ez összesen 90% hp true damage)
Most néztem próbáltam egy Amber, Nahida, Xianling, Ei csapatot.
Az első Phase 3-al levettem a HP-ja közel felét.
A másodiknál, meg mintha feleződött volna sebzésem.Megnéztem normál esetben:
When the Fury bar reaches 50% and 100%, it will take True Physical DMG equal to 15% of its current HP and interrupting any attacks it had queued.
A Stygianban viszont a egyre csökken a true damage.
Az első Phase2-ben 2x15%
A második Phase2-ben 2x7,5%*
A harmadik Phase2-ben 2x3,75%*
* feltételezés, a látottak alapjánSajna ezt nem lehet kijátszani azzal, hogy egy hydro karakter segítségével kihagyod a phase 3-at.
Illetve ha nem tudsz róla azt az illúziót keltheti benned, hogy akár F2P csapattal is össze tudod hozni, csak applikálj elég pyrot hozzá.
---
Szerk: Ja most látom current HP -
xeon forever
addikt
Budget Skirk
Örülök, hogy TC... -
Mike
veterán
Éppen a Genshinről beszélgetek a Chatgpt-vel, hogy tudna optimalizálni, erre ilyet írt: "
2. Build audit:
> „Miért van a Barbara-n 4-es Gladiátor szett? Hogy healing közben tudjon csapkodni... csodás.”Annyira nevetek 🤣
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21142 üzenetére
6 erősségi fokozat van, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az 5. (fearless) szint teljesíthető jól kiépíthető C0 karakterekkel, rengeteg YT video van fent. A legnehezebb (dire) fokozatrol is találni videokat, de oda már nagyon jól kiépített karakterek kellenek és nagy elszántság. De ha van 1-2 early consti, akkor az nagyban megkönnyíti a dolgot. Számomra a lava dragon volt a legnehezebb, mert az első két phase-ben szinte egyáltalán nem sebzi a pyro, csak arra kellenek ezek a karakterek, hogy levigyék "shildjét". Csak a harmadik phase-ben van normális sebzés, de az is csak pár másodpercig, ezért erre az időintervallumra kellett időzítenem a burstöket. C0 Kinichel és C0 Emilyvel ez a szint is teljesíthető. Nahida elég budget opció, nekem nem működött, ahogy C3 raiden overload sem.
A harmadik szint teljesíthető full C0 Skirk csapattal. Elsőre meg talán Mavuika vagy Arle a legjobb opicók.
Talán a legfontosabb, hogy jo "energiaellátása" legyen a csapatoknak, hogy ne kelljen várni a burstökre, mivel 0 energiával kezdődik a harc. Nálam Xianglinek és Bennetnek 280+ ER volt [Buildek] Így még fontosabbak lettek a favonious fegyverek.
#21143 Sirandrish Akkor telepítsd újra és húzd ki Skirkot abbol a 15-20k primobol -
Citrone39
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #21142 üzenetére
Az utolsó 2 szint igen. De azokért nem is jár primo. A 3. fokozatig C0 karakterekkel is lehet boldogulni. Részemről addig éri megcsinálni.
-
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #21134 üzenetére
Köszönöm! Furák ezek az új gombok, majd megszokom.
Na de legyen egy kis ON topik is: a téma összefoglalót majd szeretném aktualizálni. Sajnos jövő hétvégéig erre nem lesz még időm, de ha közben lesz ötlet ezzel kapcsolatban nektek azt szívesen fogadom majd.
Addig is sok dolgom nem lesz szerintem, mert itt mindenki normális, segítőkész egymással. -
Sirandrish
legenda
Üdvözlégy az új TG-nek!
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #21131 üzenetére
Valószínűleg igen. Még ha nem is top gacha játék már, mindig a dobogó körül keringenek bevételekben.
Én pedig rendkívül kitartó vagyok, pár nap múlva lőnek le egy mobilos játékot amibe naponta 2-3x belépek a mai napig, pedig első pár hónap után már közelébe se voltam a valódi progress-nek, csak vegetálok, de a napi kötelezőket így is letoltam. Tehát évek óta megszokásból napi 15-20 percet töltöttem el egy játékba, ami már soha nem térül meg. Talk about waste of time... -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish #21129 üzenetére
Amennyiben más nem, én vállalom. Az biztos hogy a szerverek leállásáig itt leszek.
-
Sirandrish
legenda
Sajnos Xeon kolléga nem ment át a rostán, szóval továbbra is keressük az utódomat TG szerepkörre!
Aki szeretne ezzel foglalkozni, az jelentkezhet bátran! Persze TG nélkül is tud működni a topik ahogy eddig is, lévén már jóideje nem vagyok jelen! -
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever #21126 üzenetére
Rendicsek. Írok az ügy kapcsán a megfelelő emberkének
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #21123 üzenetére
Vállalom. Ha más nem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #21124 üzenetére
Kis ráncfelvarráson esett át, köszönöm
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #21123 üzenetére
De jó lett az új arcképed
-
Sirandrish
legenda
Halihó skacok!
Mivel már jóideje nem játszom a játékkal, és nem is tervezem újra beülni a mókuskerékbe, ezért valamelyik kitartóbb kollégának szívesen átadnám a Topikgazda címet.
Érdekelne esetleg valakit? -
Wayne
aktív tag
Próbáltátok az új challenget? Az első és harmadik nagy nehezen meglett, de a Lava dragonra nincs semmi ötletem, elég esélytelennek látszik Dire nehézségen. Ahogy néztem Kinics és Emily a legjobb oda, de ők nincsenek meg nekem (nem is lesznek). Talán, ha felhúznám Iansant és Sevrozt és egy Overload csapattal próbálkoznék? Mondjuk Arle, Sevi, Iansan, Fishl?
-
xeon forever
addikt
4 Star powa.
https://youtube.com/shorts/E3IdMMuRd28?si=xQioowinkG4YgPky
-
Wayne
aktív tag
Remélem senkiből nem váltok ki negatív irigységet, de ilyen mázlim még soha nem volt eddig. Escobar és Skirk is dupla five start volt. Lányom spontán válasza harmadik early skirk után: "fuck you"
-
Shiro
senior tag
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #21111 üzenetére
Igen, viszont nincs infó arról, hogy Snezhnaya mikor jön. Jelenleg úgy tűnik majd jövőre, tehát most 6.x alatt végig maradunk Nod Krai-ban.
-
xeon forever
addikt
Ezt még nem is hallottam...
https://youtube.com/shorts/miYTgz_tMM0?si=tlURQxwYcgZ876Md -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #21105 üzenetére
Most nem Cyro Nation jon sajnos szoval egy ev haladekot kaptal
-
Wayne
aktív tag
Gondolkodtam, hogy mázli volt-e, hogy mind az 5 roll a critekre ment. Ez egy elixires artifakt volt, aminél garantált, hogy legalább 2 roll a kiválasztott statokra megy. Az uj artifakt reroll materiálnál pedig ez van:
Tehát elvileg 2+3 azaz 5 roll garantált elvileg. Vagy az utóbbi felülírja az elixires szabályt -
Sordoran
Topikgazda
Én minden féle rituálé nélkül hoztam ugyanezt az eredményt.
Jó, oda mentem narwal bejáratához, ennyi. Nekem is Mona jött, csak utána Skirk. Kicsit el is gondolkoztam, hogy mivel többet költöttem mint reméltem, rámenjek-e a fegyverére, de végül adtam neki esélyt, és második 10-es pull-ból jött az is.
Persze segített az is a döntésben, hogy meglepetésemre mégis jön 5.8-ban új karakter, de leak alapján nem fogott meg, így skip lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Rég voltam már itt, kicsit beléd állok
Echo farmolás pedig elvben nem annyira különbözik a Genshintõl, csak sokkal megengedõbb. Ha a domain (tacet field) nem adja be pont azt a fajta vagy main stat echo-t ami kell akkor ki mész a világba és lemészárolsz egy fajt
Bár most vezettek be olyan cuccot amivel cserélheted a main statját az echo-knak szóval egyre kevesebb szükség van rá. Maga a fejlõdés milliószor jobb, ha kint van egy karakter, 1-2 héten belül már fullos szettje van nálam. Pl. Cartethyia kijött nem is tudom hány napja és már majdnem toppos artifact szettje van nálam, mindezt úgy hogy egyszerre jött ki a karakter és az új echo szett is.
Genshinben hónapokig nyomhattam a domaineket ahhoz hogy egy elfogadható normális szettem legyen 60% dmg potenciállal.
Én ezen égtem ki a legjobban a Genshinnel kapcsolatban, hogy egy karakter kiépítéséhez konkrétan hónapok kellettek és pontosan ezért nem játszom már, úgyhogy meg tudom mondani a különbséget a kettõ között
Ha ugyanilyen rossz / rosszabb lenne mint a Genshin, már rég abbahagytam volna.
5500+ gold tunerem és 600+ arany echo XP izém van, mindez úgy hogy Cartethyia szettjére sokat költöttem, egyszerüen nem fogy el mert hamar összejön ~80-90% dmg potenciálos szett. Arról nem is beszélve, hogy kevesebb szett van és lassabban jönnek újak, tehát simán lehet pakolgatni karakterek között (fõleg azért is egyszerü mert vannak loadoutok, egy kattintás az egész).
Csapatösszeállítás terén ennyit hagyok itt: [link]Quickswap mechanika a legjobb dolog a játékban, le lehet tojni magasról hogy mennyire illenek össze a karatkerek, mert attól hogy legalább 2 DPS karakterrel játszol egyszerre, mindegy a buff, pótolja a sebzésveszteséget az, hogy... 2 fõ DPS kari játszik egyszerre a csapatban
Nagyon sok csapat kombináció összeállítható emiatt.
Genshinnel kapcsolatban nagyon remélem hogy Scheznaya jó lesz. Gyenge pontom a havas tájak, Dragonspine továbbra is az egyik kedvenc területem. Natlan sztori és karakterek terén is elhasalt nálam, pedig nagyon vártam a Nation ofPartyWar-t. -
Shiro
senior tag
Vveb event primo meg minden
https://hoyo.link/OFeyFZKYs?i_code=GCAP3RPBHN -
Wayne
aktív tag
válasz
kill_switch #21100 üzenetére
Kipróbáltam, ha már kaptunk kettőt ajándékba.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #21100 üzenetére
A nulla az rosszabb... évente 1x megpróbálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest