- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Köszi
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nalam hoyolab alkalmazasban(Android) a batllechronicle menupontban van, es azt hiszem a html alapu bongeszos feluleten is ott talalod.
-
Mike
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
ez engem is érdekel
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Tudom joval ezer folott van az enyem is.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
-
xeon forever
addikt
Varka animation -Prologue
Video link -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen, sot egyik top Nod-Krai DPS. a napok szamat irja szerencsere nem a beleolt orakat... azt en nem akarnam tudni

-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Köszi
Ezt hol tudom megnézni amúgy?
Nincs valami statisztika hogy hány órát játszottam eddig?Megpróbálok mindent össze rakni hogy Flinset kitudjam maxolni ha kiesik.
Nem tudom életképes C0-an is?
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem az egész jó.
Nekem ilyen volt anno...
-
Roland861010
veterán
Hát a mostaniban is csak ennyit bírtam kihozni!
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Illugán, vagy Ainon úgy is rajta van ez Silken Moon's Serenade, amiből elég egy, mivel a a csapatnak adott buffok nem halmozódnak így Zhonglira legyen ez: Aubade of Morningstar and Moon vagy ha paraszt akarsz lenni, akkor: Instructor
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Marmint? Flinsnek is jo ez a set. de az hogy mindenkin a DPS set van az hulyeseg.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
nagyjából ezen a vonalon indul el.
Ineffa, Columbina, Sucrose, Ei
Zhongli Xingqiu/Aino, Illuga, Zibai
Mivel nincs meg Flins, szerintem használd a lunar-charged csapatba Columbinát, úgy is azt mondják, hogy elég erős kombót alkot Ineffával.
Sucrose buffolja, Ei pedig garantálja a burst elérhetőségét. (Columbine eléggé energia igényes)
Lunar Crystalyze oldalra
Zhongli Xingqiu/Aino, Illuga, Zibai
Megjegyzés: Zhonglit érdemes lehet EM-EM-Crit-re építeni, valamelyik support/sub dps Nod-Krai szettet ráadva. -
Roland861010
veterán
6/9 így elsőre!
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én nem bánom, hogy kihagyható, mert a waifu-kat szeretem gyűjtögetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon régóta emlegetett karakter ő, így igen csak csúnya dolog így elbánni vele. Persze a hype miatt így is rengetegen behúzzák majd. És ugye ha kivesszük az end-game tartalmat, akkor vele is jól meg lehet lenni gondolom.
Bezzeg Zibai most jött, relatív erős is, pedig eléggé semmiből előhúzott karakter. -
Roland861010
veterán
Abyssra, ebből hogy építenétek?
-
Roland861010
veterán
Sordoran: nem is értem..pedig lehetőség ott volt nekik hogy valami ultra OP fizikai sebzésű karakter legyen .
Lehet kellene a többi területtel is foglalkozni
Amit nem értek még kellene 38 Lunoculus de ahogy az eddigieknél mutatta már egyetlen egy sincs a térképen.
Csak a ládákat és megmaradt kihívásoat látom.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Varka nem is lesz annyira erős, szóval nyugodtan kihagyható. Mivel megvan Ineffa és Columbina is neked, Flins jobb választás.
-
Shiro
senior tag
Szerintem így jobb

Flins egy Fae, őket anno Hyperborea lakói hozták létre halott sárkányok maradványaiból, és a műveletben részt vett Canon is.And the furnaces of the deep galleries thundered day and night. Turning to forbidden methods, artisans forged countless fae spirits upon the bones of giant beasts.
Having spun fallen frostmoon light into flawless flesh and blood, they clad it to forms once frail and weak.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ehhez még annyit hogy működik Xbox Clouddal is TV-n is.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Régen azért tán jobban jöttek, jobb volt az arány.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Igy 5 es fel ev utan eszre vettuk...
Sok streamer is felvetette mar, hogy 5* c0-c1 hamarabb osszejohet mint egy 4* c6 aminek van is ertelme, 4* os karik c6 kb egyenerteku egy 5* c0-c1
-el.
-
Roland861010
veterán
Aki szokott telon játszani annak ajánlom figyelmébe ezt az Allis BT kontrollert. Én 5k-ert vettem.
Lehetne kicsit nagyobb a fogó része de akinek kicsit kisebb keze van mint nekem tökéletes választás.
Van benne Xbox kontroller mód és hibátlan.
Galaxy S25 Ultraval használom.
-
Roland861010
veterán
Ti észre vettétek már hogy mióta a 4* karakterek mind olyanok a banneren ami az adott 5* karakterhez kell sokkal kevesebbszer esnek? Nagyobb a szórásuk, lassan megint jön egy 5* karakter de Illuga még mindig csak C1. Ennyi 4*-os fegyver még nem esett mint ezen a banneren.
Közel összesen 100 pullnal vagyok és 1 Aino és 2 Illuga..vicc.
Anno 1-1 10es pullban 2db 4*-os is eset ugyan abból most meg szigorúan eddig minden 10. az csak. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Mindent értek mostmár...
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Várom hogy Aino C6 legyen és akkor van egy harmadik független csapatom.
Van Zhongli is nem a legjobb állapotban de kapott egy szép tuningot az elmúlt időszakban. -
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ineffa helyett szerintem egy másik hydro support jobb lenne. Vagy ha pajzs kell és van Zhongli akkor ő.
-
Roland861010
veterán
-
xeon forever
addikt
Zibai valoszinu kimarad, Varka jo lenne 50/50 ben igy hat a garantalt Varka utani ami ki is lesz akkor?
-
Citrone39
tag
Ez az, lehet Miliastra Wonderlandbe menni primogemért!
Ezt a kényszerítést vártam már tőlük mióta. Szerencsére így is kihagyom. -
Roland861010
veterán
Ahhoz képest mennyire jó fej a játék 5*-os karikkal se Aino se Illuga nem akar haza jönni időben.
Aino már C4 rég óta Illuga meg C0..
De nagyjából megint 40 wish körül járok és még egy nyamvadt C1 se akar lenni igaz C2 lenne az igazi. -
Wayne
aktív tag
Meg is csak kap Zibai egy sajat supportot
-
Citrone39
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, úgy tűnik már kiment a fejemből. Akkor ezt most buktam.
-
Citrone39
tag
Feltűnt már egy idelye, hogy nem kapom meg a heti jutalmakat az ingyenes 5 csillagos Constellationhez, annak ellenére, hogy minden nap szorgalmasan belépek megcsinálni a napi küldiket. Ez mitől van?
Mint látható, ma is megcsináltam mind a négyet, ki vannak pipálva, erre baloldalt továbbra is 4/4-et ír, a Weekly Progress pedig még mindig 0/5. Ez valami bug? Vagy én csinálok valamit rosszul? -
Roland861010
veterán
Samsung Store akció!
A kártya adatokat töröltem.
Amúgy 10%ot lehet kapni most.
-
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nekem még mindig sok az early, de nem bukok annyit, mint régen.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
30 alatt jött nekem is pedig előtte C0 Columbina majd Ineffa aztán a fegyvere és C1 Ineffa.
Nem is bíztam benne. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Gratula
Én elhasználtam a szerencsém a fegyver banneren, meg a primot is. 76 ra jött Columbina garantált, utána 67 pityre Ineffa fegyo majd ujabb 67 pityre columbina fegyo es most 20 pity van Zibaion, egy éve nem volt 30pityn beluli early, remènykedem hátha most lesz.
-
Sordoran
Topikgazda
Dottore boss harc egy csalódás szerintem. Előző két heti boss azért ha szintén nem nehezek, de elnyúló harcok, kell csépelni ellenfelet, van taktika amire figyelni kell. Ellenben itt bemegyünk, elbújunk egyik oszlop mögé, majd ütjük amíg megnyílik portál, majd ott leütjük a 3 klónt, majd ezt mégegyszer és vége. Persze van még ilyen-olyan mechanikája, kerülgetni lehet ezt-azt, de lássuk be, gyakorlott játékosoknak nem kihívás, és cserébe nem is hosszú a harc.
Rerir valamilyen szinten egy megtért karakter már, szóval őt már fel kell oldozni. Csak áldozata volt a vágyainak, majd Dottore ármánykodásának. Viszont jah, Dottorét jó lenne hetente kétszer is pépesre csapni.
-
Sordoran
Topikgazda
Én is találkoztam (nem konkrétan) ezzel a hírrel. Meglátjuk, végülis ne húzzák sokáig a sztoriszállját. Ráadásul stílusos is lenne, ha Sandrone ekkor érkezne pont vissza, és ezúttal ő vinné be a győztes ütést.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg is kértem chatgpt-t, hogy nézhet ki, hát ez azért morcos lenne így.
(ez a kép 5%-al drágította a következő memória vásárlásodat)
-
Shiro
senior tag
-
Roland861010
veterán
Hát haza jött.
Eddig egész jól jönnek a bannerek!
-
Shiro
senior tag
Ja, mert nem mindegy mit raksz mellé.
https://imgur.com/a/OH0hQ6Y
Többnyire azoknak kedvez, akik gyorsan és sokat tudnak támadni. Navia, Ningguang, Chiroi, Zhongli (EM) (Na meg itt működhet a Xilonen dps)
Megjegyzem, az egész gyenge pontja Columbina, mert 210% enerdzsiricsárdzs épphogy kevés neki. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
ugyanaz, mivel mas nem is lehet
magyaran ha jon geo content es rabasztam
-
xeon forever
addikt
Neferről átpakoltam mindent. Charged atk-ja igen csak jó lett(Lunar crystalized-al), Abyss megy neki. Zhongli meg Illuga és Columbina tásaságában kifejezetten jó velük menni openworld kavicsokat farmolni meg ellenfelekre, bossokra is hasznosak, engem meggyőzött.
Az összes bosst lecsavartam velük, ami azért érdekes mert ez volt az első csapat amivel egy szuszra végig mentem Teyvaton, más csapatokkal volt, hogy csapattársat kellett váltani egy egy boss esetén.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ma megnéztem rendesen és Abyss kompatibilis
Elméletben
és gyakorlatban egyaránt
Elméletben Stygian Fearlesshez is lenne elég sebzése,

Csak azok a fránya speckó feltételek...
Eddig egyedül Naviát találtam jobbnak nála a régebbi Geo karakterek esetében.
Valamiért jól működik és, ha DEF-ből skálázódna, akkor gyanítom, hogy elérné akár a top meta karakterek sebzését is.
-
Shiro
senior tag
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Vagyis 9* ..
-
Roland861010
veterán
Hát ez nem lesz 12*
-
Sordoran
Topikgazda
Jöhet egy hülye kérdés? Ez mi, ez valami teszt aréna?

BTW Illuga helyzet, most belefutottam, hogy 6.5-ben jöhet Linnea aki egy 5*-os lunar-crystallize support karakter lesz, vagyis kiválthatja remélhetőleg Illuga C6-ot amit sokkal nehezebb ugye megszerezni.
Mivel Zibai beszerzéséhez vezető úton jött a C1 Illuga nekem is, így nem pazaroltam semmit, de ezek után biztos nem fogok tovább húzni és kockáztatni ezen a banneren.
Leakek szerint akkor 6.5-ben Linnea, 6.6-ban Nicole, majd 6.7-ben Sandrone, mindegyik kell szóval spórolni fogok.
-
Shiro
senior tag
Eddig Illuatarból esett kettő (Céegy) A bosst előre farmoltam neki, a gyomokról megfeledkeztem.
Szóval félkészen is tetszik:
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát, majdnem hagytam a fenébe ezt a bannert... 2x dobott 4* fegyvert, és 4 db Gorou jött ki... Mondom ha nem lesz Illuga, akkor Zibai-val nem járok annyira jól. Szerencsére következő 10-esben jött 2 db Illuga is, majd csillant az arany, és átfordult a fate ikon is, vagyis meglett Zibai. Még csak most állt össze a Nefer csapat, így nem sürgős, de már a Zibai/Illuga páros fejlesztésével fogok foglalkozni.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én is így voltam vele. Ineffával lenulláztam maga, azóta összejött 30 wish-nyi cucc, gondoltam ellövőm mert Aino-ból kéne pár mert C0-n van csóri, meg ha már van új 4 csillagos, az se baj ha belőle is jön. Hát nem jött egyikből sem, cserébe jött az early arany és nyertem az 50/50-et. Szóval nem kellett, de mégis meglett a geo asszonyság.

-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Mostani event utolso pályája lunar cristalyzera épül. Ott is van trialban Zibai, Naviam erősebb és több reakciója van, illetve Zhongli+Navia a régiek közül tökéletesen működik Columbinaval.
Kifejezetten erős csapat: Columbina+Aino+Zhongli+Navia és még élvezetes is játszani egy shieldbot Zhonglival (50k+ HP) nulla sérüléssel végig mentem az eventen. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én egy 2x 10 wish-t toltam bele eddig (4* fegyó és egy Gorou jött), de most inkább az event questeket tolom le előbb. Félek, ha bukom 50/50-et, akkor terv szerinte ugye elengedném, viszont az event quest hatására (ahol ugye vele interaktálunk) megkedvelem és újra nekifutnék. Pedig nem kéne pazarolni. Inkább egy korai, 50/50 győztes wish kellene.

A trial alatt annyira nem volt meggyőző, a sebzés biztos jó (nehéz ez alapján összevetni más karakterekkel, így hiszek másoknak), a mechanikája inkább csak közepes alá élvezeti szempontból. -
Roland861010
veterán
Na hányan huztatok be a Geo SS karit..?
-
Wayne
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Az a baj, hogy csak egy columbina van a játékban és az összes Nod krai DPS ígyénli őt, igaz működnek Ainoval is, de ő kicsit fapados hozzá képest. Ennek ellenére valószínűleg ki fogom húzni Zibai-t úgy, hogy van Neferem
Sokkal jobban tetszik a karakter / playstyle, illetve még nincs Geo DPS-em. Remélem az összes 4 star Illuga lesz
Még két óra... -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Columbinaval jól fog működni Zibai.
- Spoiler alert: Igen.
-
xeon forever
addikt
Szerintem jó lesz Zibai:
Zibai test -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Részemről fegyók kiestek 130 fatebül , hála gaccsa isteneknek. Ineffa már meg volt előző bannerről, most szerencsére haza jött Columbina is, szóval teljes a készlet, maradt 6 wish.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Columbinaval jól fog működni Zibai.
-
Sordoran
Topikgazda
Hopsz, forrás megjelölés lemaradt. Hivatalos genshin közösségi oldalon volt megosztva, unofficial art. Eredeti szerző: @cha_hanare
Én rá fogok próbálni terv szerint, ha 50/50 sikerül akkor jó, ha nem akkor azt lehet jelnek veszem és kimarad. Igazából utóbbi időben buktam az 50/50-eket, szóval most esélyesebbnek érzem, hogy bejön.
-
Sordoran
Topikgazda
Már csak pár óra van hátra Columbina és Ineffa bannerjéből, szóval utolsó lehetőség rájuk menni aki tervez velük. Utána jön a váltás.
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Itt még Paimon aranyos volt
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Azóta is várom, hogy játszható legyen!
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
OKE!!

-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/LyY7pPoH8Zo?si=ZKoQwkUd_3LDPGp1
Bele se merek gondolni, hogy most kéne elkezdenem... -
xeon forever
addikt
https://youtu.be/ShB3vNlSdDA
Több mint 5 éve nem néztem meg. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Dontsd el pls.
nemtudom hogy ez most jo vagy rossz. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez a mental limbo
.... akartam mar rola kepet szerkeszteni de mar nem visz ra a lelek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére

-
Citrone39
tag
Ezt kifejtenéd bővebben? Én mindkettővel játszom, de olyan sok közös vonást azért nem találtam bennük. A grind ott főleg az automatizált gyártósorok kiépítésével zajlik ahelyett, hogy naponta oda mennél valamilyek ellenfélhez, ami dob neked valamilyen fejlesztőt. Szóval a grindben sem hasonlítanak.
#22001emiki6
"nem fogom erőltetni a napi, heti játékot, ha már nem esik jól"
Hát ezt elég nehéz betartani annak, aki már fizetett Monthly Passt/Welkin Moont rájuk, ami ár-érték arányban a legjobb módja a gacha valuta szerzésének.
A többi dologgal csak egyetérteni tudok. -
emiki6
veterán
Annyi, hogy itt nem végtelen artifact farming van 5 szintű rng-vel, hanem legyártod a geart azt kb kész is vagy. Bár van valami artifact jellegű cucc, de az nem is számít sokat.
Ne siess, élvezd ki, nem hajt a tatár. Mondjuk itt is a masodik régió kínai, mint szinte mindenhol, oda még éppen nem jutottam el, de ott lehet majd a legjobb geart gyártani. Meg ugye ott vannak a mat-ok, amik a lvl 60+ -t feloldják.
Ma tudtam meg, hogy azért van ez, mert a kínaiaknál a 2 szerencseszám, ezért szokott kinai lenni a masodik "világ".Farmolni amúgy nem kell sokat, csak character és skill level up mat-ot. Drága felhúzni 90-re egy karaktert, de ráérünk. Csak annyira kell erős legyen a csapat, hogy a sztori boss-okat legyőzze az ember.
168 local speciality-t mondjuk nem kell összeszedni.
-
Roland861010
veterán
Hát csak nem bírtam ki.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6
üzenetére
Nekem még a gyártás zavaros, de én még csak ott tartok hogy eltüntettük a Blightot egy területen amiért a csaj ránküldött egy behemótot. Még csak 20-as karaktereim vannak, mert fogalmam sincs hol van gomba, ellenben 2 db 10-es húzásból adott 2 db 6-os és 3 db 5-ös karaktert. Nekem inkább az nem tetszik hogy ugyanúgy grindelni kell majd, és ezt nem biztos hogy újra el akarom kezdeni.
-
emiki6
veterán
Wayne megidézett, szóval: igen, én most azt tolom.
Arknights Endfield benyomasok összefoglalasa:
Azt hittem open world fatigue-em van, de kiderült, hogy az csak genshin fatigue, ami valahogy nem akar múlni, hiába tettem félre.
Az enfieldet játszva olyan érzésem volt, mint mikor elkezdtem a genshint (2022 nyarán). Talán akkor élveztem játékot ennyire utoljára.
Nincs mászás, így nem annyira open world, cserébe nagyobb kihívás helyekre bejutni és struktúráltabb a map. Az exploration-t itt nagyon élvezem.
Ami még hozzá tesz, szintén újfajta kihívás, hogy az exploration része az infrastruktúra kiépítés is: villanyoszlopok az áramnak, zipline ("libegő") közlekedésre és bányászgépek, amik a nyersanyagot szolgáltatják.A gyárépítés rész egy rendkívül hülye ötletnek tűnt számomra egy ARPG gacha-ban, ezért is nem igazán érdekelt a játék, mikor először hallottam róla (csak végül kipróbáltam mermérne), aztán pont az lett az, amit legjobban élvezek... Gyártósorokat magamtól összerakni és optimalizálni...

Annyi játékmechanikával van tele a játék és számomra mind érdekes, hogy egyik játékelemet sem érződik túlhasználtnak.
Genshinben is, zzz-ben is az volt a bajom, hogy kevés bennük az alapvető játékmechanikák száma és sokfélesége. Az hogy ugyanaz a gameplay ennyiszer van ismételgetve (repetitív) egy idő után élvezhetetlenné teszi azt, ami eleinte jó mókának tűnt.A játékmenet változatossága és felépítése pedig olyan, hogy 80-90%-ban lényegtelen, hogy milyen karaktereket húzol ki (mindenki egyforma gyorsan fut, nincs exploration ability, a közlekedést a zipline-ok kiépítésével lehet gyorsítani, nem uj karakterekkel). A gacha-t itt abszolút nem érzem alapvetőnek, inkább csak még egy mechanika a sok mellé.
A harc kicsit más, mint a többi gachánál, itt nem kell váltogatni a karaktereket, mindenki egyszerre jelen van. Az irányított karakter irányítva pedig a másodlagos karakterek skilljeit is lehet aktiválni.
Nem annyira látványos szerintem, de tök más mint a többi, ami egyelőre érdekessé, élvezetessé teszi számomra.
De itt sem meghatározó a combat endgame, így emiatt sem fontos új karaktereket szerezni, kevesebb a fomo.A gacha rendszere elég sajátos. Gyakorlatilag az a lényeg, hogy csak akkor szabad rámenni egy karakterre, ha van kéznél 120 pull, mert a pity azthiszem nem megy át, cserébe vannak más előnyök.
-
Bennem olyan érzést kelt, mint egy teljes árú AAA játék: kb annyi minőségi content van benne, nagyon jól is néz ki és olyan optimalizált, ami a mai világban elég ritka. Mindezt ingyen ugye.
Nyilván nem mindenkinek való, de érdemes kipróbálni. Én azt hittem nekem nem való, aztán most az új kedvenc játékom. ¯\_(ツ)_/¯
Úgy mentem bele, hogy nem fogok a gacha-ra koncentrálni, inkább megpróbálom a játékot élvezni és csak olyat csinálni benne, ami kedvemre esik. Másnak is ezt ajánlom.

Illetve úgy vagyok vele, hogyha nem fogom erőltetni a napi, heti játékot, ha már nem esik jól. Sem itt, sem más live service játékban. Ha elfogy a kontent az úgy tekintem majd, mintha végigjátszottam volna és ha jön új patch azt DLC-nek fogom tekinteni.Számomra az endfield a gacha játékok evolúciójának legújabb következő szintje.
Szerk: ja igen, rendkívül addiktív és felborítja az ember időérzékelését. Nem egyszer lett hajnali 3-4, úgy hogy egy "fél órával" ezelőtt meg csak éjfél volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindent értek mostmár...
Mint látható, ma is megcsináltam mind a négyet, ki vannak pipálva, erre baloldalt továbbra is 4/4-et ír, a Weekly Progress pedig még mindig 0/5. Ez valami bug? Vagy én csinálok valamit rosszul?

Gratula

Mivel Zibai beszerzéséhez vezető úton jött a C1 Illuga nekem is, így nem pazaroltam semmit, de ezek után biztos nem fogok tovább húzni és kockáztatni ezen a banneren.