- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch #20676 üzenetére
Ezzel meg kellett volna várnod az 5.5-öt, mert a kiválasztott substatjaidra garantáltan kettő rollt kaptál volna.
No Sana No Life
-
kill_switch
senior tag
Egy újabb Elixires szánalom goblet. XD
Jó, hogy ilyen ritka az elixir, hogy hónapok mire egy gobletet meg lehet vele csinálni. Legalább nem túl sűrűn hugyoz le ez a rendszer is.
De eddig még egy épkézláb darabot sem sikerült adjon ez ahitványsikeres mihoyo projekt.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Ha ezt bekapcsoljatok, akkor a megszerzésük alapján időrendi sorrendbe teszi az artikat. Nektek mi a legrégebbi?
Mi ez a "Water balloons can be seen"?[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Belőlem meg kifogytak a lehetőségek. Klór megint nem jött haza. 60wisht sikerült kipréselni a játékból 50/50 bukás után, játékban minden kimaxolva, csak egyetlen küldetés nincs meg Sumerubol, amit napi küldetéssel tudsz kinyitni..
Reggel még találtam 2 kristályt beragadva és így lett meg a 160 Primo, persze 3* valami...
Jövőre megint pár száz dollárt el kell majd költeni a hiányzó karakterekre.[ Szerkesztve ]
Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
Sordoran
addikt
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem.
Kár érte, de nem lett volna amúgy se ennyi időm rá. Nem is csoda, hogy genshinben már nem gyűlik annyira a wish-re való, bár most szerencsére van még idő gyűjteni.
HSR-ben jól állok, bár ott pont most izgalmasabb amúgy is a felhozatal, tehát kell is oda.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20667 üzenetére
ez milyen oldal, pls linket
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20667 üzenetére
Éjfél után voltam 78%-al. (3-kor keltem)
Az 50%-os területen gondoltam nyítok pár ládát, egy se akadt.
Már majdnem fel is adtam.
De aztán megtaláltam azt a 9 manitoos freskót.
A BP-ből is majdnem kifutottam. -
Shiro
senior tag
Már azt hittem nem lesz meg.
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever #20631 üzenetére
-
fpatrik17
senior tag
Kis storytime: unalomból bepróbálkoztam fegyóbanneren, nyílván Absolution esett. Sebaj, örülünk neki mert Bennyboynak nem volt jó kardja. 2 kanyart én elvből nem lövök azon a banneren, így nekiálltam húzgálni a maradékomból Clorinde-ra, mert Chevreuse is banner karakter aki viszont az elmúlt időben kedvenc 4*-osom lett.
Esélytelenek nyugalmával, de mondom hátha összejön pár konsti meg véletlen egy Clorinde... Na most ott tartok, hogy egymás után hullott 5 db Chev, kb 40!!! wishből, így most C5-ön tanyázik. ~ 3 nap múlva vége a bannernek, tartalékom nincs, csak az a max pár db wish amit össze tudok kukázni World quest meg felfedezéssel... Az a sanda gyanúgy, hogy beetetett a játék C5-ig és a büdös életben nem lesz meg a C6, szóval k*rvára szorítsatok hátha!• Honor Magic5 Pro •
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20660 üzenetére
Voltak jó pillanatok.
Nekem kifejezetten tetszett a sárkányos főleg azokkal vízcseppekkel amik folytak a kameráról. Tiszta IL-2 érzésem volt.
Azért remélem lesz még valami ütős mielőtt megyünk nyaralni.giran~
-
xeon forever
addikt
Ha Natlan storyt egyetlen fényképbe össze akarom sűríteni:
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
60 primo
11KU0MNDK2RGSzerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
Shiro
senior tag
Úgy néz ki, fegyverre is működik:
https://www.youtube.com/watch?v=ege2gTbEHx8[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Klorinde még mindig hiányzik, itten már csak egy óriás Luck segítene.
LAnYAn C3 legalább, viszont mennyi fegyvert dobált mostanában az meglepő volt. RNG god 2025 kicsit megőrült.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #20653 üzenetére
Gratula, a sebzesén is észrevehetőet fog dobni, megérte hidd el
No Sana No Life
-
xeon forever
addikt
Raiden 2025Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
-
CJ4567
nagyúr
Egyszerre hozta rám a szívbajt ez a 10-es pull, és egyszerre lettem nagyon boldog.
No Sana No Life
-
xeon forever
addikt
Hát igen. Sokaknál sok féle képpen kiverték a biztosítékot...
https://youtube.com/shorts/6PBXIAi9fQQ?si=7tUQRyydUAlqNvZ-Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
5.3 patch után volt megint PS plus csomag, akinek van előfizetése az ne felejtse el bezsakolni.
-
Fernet
senior tag
válasz
xeon forever #20642 üzenetére
Kivételesen szerencsém volt a húzással, 47 wishből meglett úgy, hogy nem is elsőre jött.
Sokkal jobban mutat Arle kezében mint bármelyik másik fegyver.PJWS nagyon nem passzolt hozzá.
(nem tudom még mihez kezdek az Absolutionnal, Clorinde nincs meg)
-
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #20643 üzenetére
Igazából a base atk is magas, mehet alá sok hp main stat sok crit/critdmg subbal. A Bond of life igaz kárba vész.
+ (Nekem tetszik a design Chev-vel. Amikor DPS használom akkor a PJWS jöhetne még szóba de az a zöld színével sehogy sem passzol a karakterhez)Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20642 üzenetére
Chev ebből a fegyverből a crit rate-n kívül semmit se tud használni
No Sana No Life
-
Fernet
senior tag
Ezt el sem hiszem.
-
CJ4567
nagyúr
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
CJ4567 #20636 üzenetére
Hát igen, egyéni ízlésbe nem kötök bele.
Valóban élesebbek a textúrák, viszont így az élek is élesebbek szóval fűrészfogasabb(?) is hogy úgy mondjam, jobban kijönnek a pixelek közötti különbségek ami zavaró lehet. Itt egy kis összehasonlítás 1080p-ben (1.2 render).
Nem tudom 4k-hoz melyik passzolna jobban, szvsz SMAA+driveres élesítés, de majd a kolléga kitalálja neki hogy tetszik.
Most nyomom egy kicsit FSR2-ben, hátha
giran~
-
kory24
őstag
válasz
Urzu_7 #20634 üzenetére
Köszi!
Azt nem írtam, hogy a monitor 4k, így olyan felbontáson játszom.
A proci az i5 12600k (6p+4emag 16 szál), de nemigazán vettem észre, hogy azt terhelné.Eddig FSR2 volt, akkor megnézem az SMAA-t.
a rendert feltettem maxra, de sok különbséget nem vettem észre :s
de akkor leljebb veszem. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
kory24 #20632 üzenetére
A játék elsősorban CPU gyilkos, szóval minden mehet csutkára azon a kártyán. Bár az environment detail annyira nem fontos maxra csak ha nagyobb felbontáson tolod, ilyen távolabbi textúrák, modellek meg effektek lesznek szebbek tőle amúgy.
Anti-aliasing FSR2-ről SMAA-ra mert az a legszebb és legjobb. Motion blur tetszés szerint, de inkább off. Bloom is egyéni ízlés szerint. A felbontás meg olyan amilyen. Amit ki tudsz hozni a monitorból és ha van még elég kraft akkor állíthatod a render resolution-t. Általában 1.2 bőven elég.
Élesítés szerintem teljesen felesleges AMD driverben hacsak neked nem szebb úgy, azzal játszadozhatsz a többihez felesleges hozzányúlni.
giran~
-
xeon forever
addikt
válasz
kory24 #20632 üzenetére
Amd oldalon nem biztos de azt tudom, hogy a bloom kikapcsolása után nálam sokkal stabilabb framek voltak.
Egy HDR képes kijelzővel szinte felesleges ez a beállítás, nagyon hasonló mint egy nem HDR kijelző bloom beállítással.
A stabilitás a rengeteg reakció esetén pl abyssban fontos, ne legyen minimális drop sem.
Illetve amit észrevettem, hogy 5.3 után a több szálas procik nagyobb cachel előnybe vannak a magasabb órajellel szemben.[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
AMD videókártya esetén (6800) milyen beállításokat érdemes beállítani, hogy a lehető legszebb legyen a játék?
Jelenleg így vannak:
Itt mit érdemes beállítani?
Pl játékban a Render Resolution azt érdemes állítani nagyobbra?
Vagy az Anisotropic filtert 8ról 16ra? -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20625 üzenetére
Koszonom Uram, esetleg parfum nem erdekli?
Azt tudom hogy Shiro mindenkit bezsakol.
-
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever #20619 üzenetére
507
#20620 fpatrik17 voltam olyan idióta, hogy topupoltam a fegyver miattez a csapda, ha már ott állsz két bukta után a garantált fegyverel. Ha itt abbahagyja az ember, akkor ugye nem viszed át a következő bannerre a fate pontokat. Most már szerencsére csak egy kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #20625 üzenetére
Pontosan, nekem minden karakter megvan akit akartam eddig, és a jövőben is így tervezek. Rálesek leakekre ha úgy alakul, így lehet sejteni mikor jön valaki érdekes. Most ugyan alaposan elvertem a tartalékaim nagy részét Mavuika és Citlali érkezésére, de szerencsére mivel az új 5* karakter aki 5.4-ben jön később standard lesz, így könnyen kihagyom most. Legkésőbb ősszel az évfordulós ajándékként fixen meglesz.
Utóbbi 1-2 évben már sajna nem fordítok annyi időt a fejlesztésekre, de azért megállják a helyüket a hétköznapokban. A HSR-be több lelkesedésem van ebből a szempontból jelenleg, ott ráadásul most jött új terület, pörög picit a sztori is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz
fpatrik17 #20624 üzenetére
Mondom, hosszútávon mindenki másképp játszik.
Pl Shiro kollégának van itt a legtöbb karija, Urzu7-nek egy maxos Amber C6 Buildje van.
Sordoran folyamatosan követi a fejlesztéseket és a jövőbeli karaktereket.
Fear meg igy:
-
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever #20623 üzenetére
Én ezeket látom csak, de itt Wayne acc-ja az beteges. Azok az artik...
(én az ashee vagyok)
• Honor Magic5 Pro •
-
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #20620 üzenetére
Nekem is vot' de csak volt
nem huzol mindenkire Welkin + PB. Meg ha nem ugy sul el akkor Credit Card. Bar en azt mar nagyon reg nem hasznaltam.
Amugy messze Wayne-k van a legjobb accja szerintem itt a topiktarsak kozul.
Az artifactjai is bombak, meg a legjobb karakterek, must have constelletionjeivel vannak felvertezve. -
Sordoran
addikt
válasz
fpatrik17 #20620 üzenetére
Nem lehetetlen, ha az ember spórol rá. Az az 500 wish összesen 80ezer primogem, ennyit össze lehet szerintem egy év alatt is spórolni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
Ez a leginkább jogos:
https://youtube.com/shorts/3IJlD3ymUAc?si=yTC0AFZV2qUCpuKk
-
Sordoran
addikt
válasz
Fernet #20614 üzenetére
Nem ajánlom senkinek, magamnak se a fegyver bannert, bár már mostanra jóval barátibb lett. De erre én is rámentem anno, mert azért mégiscsak egy kasza.
Szerencse, hogy nem csinált ebből hagyományt a mihoyo, mert drága lenne minden menő karakternek össze szedni a menő fegyverét.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20612 üzenetére
Ez konkrétan lehúzós.
100 dollárból nincs garantált. Magyarul szerencsejáték...
Nem egy terméket/szolgáltatást/játékot veszel, hanem "sorsjegyet".
A skinek még nem mérvadóak a kristály vásárlásnál, mert ahhoz először meg kell nyerned az adott karaktert.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #20611 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan nagy mutatvány lenne leprogramozni, hogy C6 legyen a limit és amikor kinyitod a C7-et akkor kiírja, hogy "Hé... ez már neked fullon van, válassz egy másik standard karaktert".
Mindenki boldog lenne. De persze jobb így, hogy gyakorlatilag mennek bele a constellation-ök a semmibe. Gondolom azt hiszik ez majd vásárlásra ösztökél, vagy nem tudom.Imádom, mikor az update bejelentő videókban nagy vigyorral és lelkesen előadják a
semmitmondóvilágmegváltó "életünket könnyítő" újításokat, miközben ilyen alapvető lehúzásokkal van tele a játék. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #20610 üzenetére
De jó is lenne, hogy addig amíg van olyan standard 5* karakter aki nem C6, az lenne inkább adva, mint a C6+ constellation-ök. Főleg, hogy ismét bővül majd a lista, és gondolom többség inkább vele akarja majd bukni mint a már jól ismert, és nem használt régivel.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20609 üzenetére
C7 Dilucodat cserélném Cvégtelen Keqingre
-
xeon forever
addikt
Chlorinde szevasz...Diluc C7.
-
Fernet
senior tag
Nem adta magát könnyen, de meglett 157 pullból
-
fpatrik17
senior tag
Javaslom próbáljátok ki a mostani Abyss csak 4*-os karakterekkel, elég jó móka. Mondjuk azt hittem vért fogok hugyozni, meglepően simán meglett a 36 csillag. Fegyverből Beidou, Fischl, Benni-nél maradt az 5*-gos fegyó mert lusta voltam átbuildelni 4* fegyverrel.
1. oldal:
Rosaria - Kaeya - XL - Bennett
2. oldal:
Beidou - Fischl - XQ - SucroseBuildek:
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Wayne
aktív tag
válasz
Fernet #20603 üzenetére
Azért nekem sincs mindig szerencsém, túlnyomó részt bukom a 50-50-ket, ellenben gyakoribb az early.
[Kipróbáltam] Arle solot abyssban, elég jó idő alatt teljesíti a maga részét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Lightyear - befektetési app
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!