Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
22576 - 22501
22576 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
Nem hinném, mivel eléggé a lore-hoz van kötve az 5 fegyverkaszt (
). Ha egy egy karakter mégis valami mást használ, akkor az eddigi módon berakjék valamelyikhez, csak az adott karakter éppen valami mást fog használni. Pl Chaska esetében íj helyett egy bazi nagy repülő mordály.Primordial One + Four Shades
Max akkor, ha a távoli jövőben kilépünk Teyvatból és Sea of Stars felfedésesére, ami lehetővé tenné teljesen új szabályrendszerek, akár új elemek bevezetését is, de meg van az esélye, hogy úgy jár mint a Honkai Impact. Lezárult a történet, de egyben folytatódott a part2-vel új történettel és új szereplőkkel, majd a népszerűsége és a bevételei is ezzel együtt drasztikusan visszaesett mondván ez már nem az a játék.
Másrészt meg a Hankai Star Rail ami szintén tekinthető egyfajta folytatásnak, kurva népszerű lett, és le is ütötte a Genshint a dobogós helyéről. (Megjegyzem szerintem itt sokat számított az a tény, hogy az egy másik játék)
Ui. Egyébként lore szempontjából a Milliastra is egyfajta előszoba, puhatolózás a Sea of Stars irányába, rendszer szinten viszont eléggé konvergál egy kalap fos irányába.Mai napig bele se kezdtem a Milliastra-ba. Pedig most a Castorice jelmez jól néz ki, meg úgy a korábbiak között is van jó, és jövőben is lesz ami tetszik, de azokat is gyűjteni, mi értelme?
-
Shiro
senior tag
Nem hinném, mivel eléggé a lore-hoz van kötve az 5 fegyverkaszt (
). Ha egy egy karakter mégis valami mást használ, akkor az eddigi módon berakjék valamelyikhez, csak az adott karakter éppen valami mást fog használni. Pl Chaska esetében íj helyett egy bazi nagy repülő mordály.Primordial One + Four Shades
Max akkor, ha a távoli jövőben kilépünk Teyvatból és Sea of Stars felfedésesére, ami lehetővé tenné teljesen új szabályrendszerek, akár új elemek bevezetését is, de meg van az esélye, hogy úgy jár mint a Honkai Impact. Lezárult a történet, de egyben folytatódott a part2-vel új történettel és új szereplőkkel, majd a népszerűsége és a bevételei is ezzel együtt drasztikusan visszaesett mondván ez már nem az a játék.
Másrészt meg a Hankai Star Rail ami szintén tekinthető egyfajta folytatásnak, kurva népszerű lett, és le is ütötte a Genshint a dobogós helyéről. (Megjegyzem szerintem itt sokat számított az a tény, hogy az egy másik játék)
Ui. Egyébként lore szempontjából a Milliastra is egyfajta előszoba, puhatolózás a Sea of Stars irányába, rendszer szinten viszont eléggé konvergál egy kalap fos irányába. -
Mike
veterán
Szerintetek lesz új kaszt? Pl puskás. Adnám ha lenne. Meg valami mount lény aki felmászik a falon mint Tigrex a Monster Hunter Stories -ból?
-
xeon forever
addikt
Alice megmonggyyâ...
egyébkênt Paimon-> Asmoday... 
-
Shiro
senior tag
Most, ha jól értettem akkor el is tűnt.???
Asmodayre gondolsz? Ő most a "fa mögül" leselkedik.

-----------------------------------------------------------------------------
Kicsit félre ment a Qiqi wish rituálom
Jó pár éve ennek egész őszintén tudtam volna örülni, most inkább csak érdekes. 
-
xeon forever
addikt
Eddigi gyűjtésem nyers formában.
Salamon és Asmodeus variánsok történetei.
Ashmedai, a Talmudi Asmodeus
Itt még úgy gondoltam, hogy saját szavaimmal írom le a történetet.
Ennek oka, hogy jóval gyorsabb mint egy fordítással szöszmötölni, másrészt az eredeti szöveg helyenként nehezen érthető.
Kitovras, a Szláv Asmodeus
A következőnek a középkori orosz változatra kerestem rá. Mivel ez óorosz nyelven írodott ezért itt gépi fordítást alkalmaztam. A szöveg viszonylag tömör és jól érthető, ezért értelmetlennek találtam az újra fogalmazást.
Ez a változat bizánci közvetítéssel jutott el a Kijevi fejedelemségbe, a krónikás a helyi kultúrához igazította a történet részleteit, így lett pl a démon Asmodeusból egy Kitovras nevű kentaur.
Asmodeus (Midrás véltozat)
Ez a változat egy 20. század elején írt szöveggyűjteményből van.
Bár ez angol nyelvű, lusta emberként szintén ráküldtem a gépi fordítást.
(Úgy mint az elözőek esetében itt is belinkeltem az eredti verzót)
Ebbem a verzióban Asmodeus a tengerbe dobja Salamon varázsgyűrűjét, amit a király később egy hal gyomrában talál meg.
Következőnek az iszlám változat van soron, ahol Asmodeus egy Sakhr nevű dzsinn.
Ennek a változatnak az összeszedése úgy néz jóval nehezebb lesz, mint a korábbiak.
Egyrészt nincs teljes, csak részleges angol fordítás. A történet töredékesen szerepel több műben szétszórva. (Magyarán arab nyelvű történet töredékeket kell vadásznom az interneten)
Pár gondolat, arról hogy mi hogyan jelenik meg a játékban.
A játékban Salamon egyszerre jelképezheti Phanest, aki a mítosz szerint 72 démon felett uralkodott. Iletve a történet egyes elemei alapján a Travellert.
Asmodeus ideiglenesen elfoglalja Salamon trónját. A játékban Asmoday lett a Sustainer.
Asmodeus trónfosztása egyfajta büntetés Salamon gőgje miatt.
"Asmoday: The sustainer of heavenly principles. The arrogation of mankind ends now."
Mivel egyes verziókban Salamon egy kifogott hal gyomrában találja meg a gyűrűjét, így merem állítani, hogy a gyűrűt a játékban Paimon képviseli.
-----
Elvileg vannak hasonlóságai Merlinnel is, amivel kapcsolatban szkeptikus vagyok, de egyben őszintén kíváncsi is.
Aztán ott van Aesma Daeva az Aveszta démona akitől a név származik.
Na meg persze a különféle Asmodeus változatoknak különféle utótörténetük is van
Aztán ha megvannak Asmodeus különféle variánsai, akkor jöhet a "Tér" (空) ami szintén egy eléggé összetett filozófiát tartalmaz.
A "kutatásom"' oka az, hogy a Temple of Space történet szál után kétértelműségeket kezdtem érezni Asmoday karakterével kapcsolatban.
Szóval bár Asmodayről még mindig nem tudunk túl sokat, viszont úgy néz ki, hogy a készítők egy meglehetősen szerteágazó forrásanyagból dolgoztak.Most, ha jól értettem akkor el is tűnt.???
-
Shiro
senior tag
Eddigi gyűjtésem nyers formában.
Salamon és Asmodeus variánsok történetei.
Ashmedai, a Talmudi Asmodeus
Itt még úgy gondoltam, hogy saját szavaimmal írom le a történetet.
Ennek oka, hogy jóval gyorsabb mint egy fordítással szöszmötölni, másrészt az eredeti szöveg helyenként nehezen érthető.
Kitovras, a Szláv Asmodeus
A következőnek a középkori orosz változatra kerestem rá. Mivel ez óorosz nyelven írodott ezért itt gépi fordítást alkalmaztam. A szöveg viszonylag tömör és jól érthető, ezért értelmetlennek találtam az újra fogalmazást.
Ez a változat bizánci közvetítéssel jutott el a Kijevi fejedelemségbe, a krónikás a helyi kultúrához igazította a történet részleteit, így lett pl a démon Asmodeusból egy Kitovras nevű kentaur.
Asmodeus (Midrás véltozat)
Ez a változat egy 20. század elején írt szöveggyűjteményből van.
Bár ez angol nyelvű, lusta emberként szintén ráküldtem a gépi fordítást.
(Úgy mint az elözőek esetében itt is belinkeltem az eredti verzót)
Ebbem a verzióban Asmodeus a tengerbe dobja Salamon varázsgyűrűjét, amit a király később egy hal gyomrában talál meg.
Következőnek az iszlám változat van soron, ahol Asmodeus egy Sakhr nevű dzsinn.
Ennek a változatnak az összeszedése úgy néz jóval nehezebb lesz, mint a korábbiak.
Egyrészt nincs teljes, csak részleges angol fordítás. A történet töredékesen szerepel több műben szétszórva. (Magyarán arab nyelvű történet töredékeket kell vadásznom az interneten)
Pár gondolat, arról hogy mi hogyan jelenik meg a játékban.
A játékban Salamon egyszerre jelképezheti Phanest, aki a mítosz szerint 72 démon felett uralkodott. Iletve a történet egyes elemei alapján a Travellert.
Asmodeus ideiglenesen elfoglalja Salamon trónját. A játékban Asmoday lett a Sustainer.
Asmodeus trónfosztása egyfajta büntetés Salamon gőgje miatt.
"Asmoday: The sustainer of heavenly principles. The arrogation of mankind ends now."
Mivel egyes verziókban Salamon egy kifogott hal gyomrában találja meg a gyűrűjét, így merem állítani, hogy a gyűrűt a játékban Paimon képviseli.
-----
Elvileg vannak hasonlóságai Merlinnel is, amivel kapcsolatban szkeptikus vagyok, de egyben őszintén kíváncsi is.
Aztán ott van Aesma Daeva az Aveszta démona akitől a név származik.
Na meg persze a különféle Asmodeus változatoknak különféle utótörténetük is van
Aztán ha megvannak Asmodeus különféle variánsai, akkor jöhet a "Tér" (空) ami szintén egy eléggé összetett filozófiát tartalmaz.
A "kutatásom"' oka az, hogy a Temple of Space történet szál után kétértelműségeket kezdtem érezni Asmoday karakterével kapcsolatban.
Szóval bár Asmodayről még mindig nem tudunk túl sokat, viszont úgy néz ki, hogy a készítők egy meglehetősen szerteágazó forrásanyagból dolgoztak. -
Shiro
senior tag
A vègèn kiderül, hogy annyira nem hülyék a Mihoyonál...
Egy érdkes részlet:
"After his accession to the throne, a peculiar quarrel among heirs was brought before Solomon for adjudication. Asmodeus, the king of demons, once said to Solomon: "Thou art the wisest of men, yet I shall show thee something thou hast never seen." Thereupon Asmodeus stuck his finger in the ground, and up came a double-headed man. He was one of the Cainites, who live underground, and are altogether different in nature and habit from the denizens of the upper world. When the Cainite wanted to descend to his dwelling-place again, it appeared that he could not return thither. Not even Asmodeus could bring the thing about. So he remained on earth, took unto himself a wife, and begot seven sons, one of whom resembled his father in having two heads. When the Cainite died, a dispute broke out among his descendants as to how the property was to be divided. The double-headed son claimed two portions. Both Solomon and the Sanhedrin were at a loss; they could not discover a precedent to guide them. Then Solomon prayed to God: "O Lord of all, when Thou didst appear to me in Gibeon, and didst give me leave to ask a gift of Thee, I desired neither silver nor gold, but only wisdom, that I might be able to judge men in justice."
God heard his prayer. When the sons of the Cainite again came before Solomon, he poured hot water on one of the heads of the double-headed monster, whereupon both heads flinched, and both mouths cried out: "We are dying, we are dying! We are but one, not two." Solomon decided that the double-headed son was after all only a single being."
Nagy valószínűséggel Khaenri’ah és lakói az itt említett káinitákról, Káin leszármazottairól lettek mintázva.
Fejlett technológiával bíró föld alatti civilizáció, aminek lakói el vannak átkozva.
Rádűsul a nevek is eléggé összecsengenek Khaenri’ah Kain/Cain. -
xeon forever
addikt
Egy kis fél off:
Kíváncsi lettem Asmoday névadójának Asmodeusnak a történetére. Kiderült több népnél is szerepel különféle változatokban.
Mivel a szláv változatnak nem éppen van angol nyelvű fordítása, a magyar meg éppúgy se, ezért hát gépi fordításra kell hagyatkoznom.
Maga a szöveg óorosz nyelven íródott amit a google fordító a modern orosz alapján akar lefordítani, így természetesen hibás a fordítás. Az ai értelmezi a kontextust, így pontosabban fordít, csakhogy ő meg kiegészíti a szöveget azokkal a részletekkel amik a Talmudban szerepelnek, de a fordítani kívánt szövegben nem.
A vègèn kiderül, hogy annyira nem hülyék a Mihoyonál...
-
Sordoran
Topikgazda
Ez csak egy kis szelete a teljes elméletnek, de most nem mélyedek bele, korábban linkeltem már videót róla, amennyiben érdekel KLIKK IDE. Persze ez csak egy elmélet, és elég meredek is néhol, de nekem tetszene ha nagyrészt bebizonyosodna ez. Aztán majd meglátjuk pár év múlva mi lesz. Csinált már olyan elmélet videókat ez a srác, amik nem jöttek be, szóval túlságosan nem kell beleélni magunkat.
-
Mike
veterán
Nekem még mindig az az elmélet tetszik, ami szerint Paimon az P.A.I.M.O.N, vagyis az űrhajónk AI rendszerének fizikai megtestesülése (most hirtelen nem találom minek lenne ez esetben a rövidítése a neve). Lényegében így is egy nem természetes úton kialakult fajba tartozik, hanem egy teremtmény, csak mesterséges múlttal. Így pedig a természet törvényei máshogy működnek nála.
erről még nem halltottam, de jópofa elmélet ez is
-
Sordoran
Topikgazda
A régi elmélet szerint Paimon maga Asmoday, ez jelenleg úgymodosult, hogy Paimon az ő teremtménye/szolgája.
Ennél fogva minimálisan is de Paimon is rendelkezik a Tér feletti halatalommal, ami az ő esetében a feneketlen gyomorban nyilvánul meg.
Más hasonlattal élve Paimonnak is ugyan az a képessége, mint neki, csak kicsiben:
Nekem még mindig az az elmélet tetszik, ami szerint Paimon az P.A.I.M.O.N, vagyis az űrhajónk AI rendszerének fizikai megtestesülése (most hirtelen nem találom minek lenne ez esetben a rövidítése a neve). Lényegében így is egy nem természetes úton kialakult fajba tartozik, hanem egy teremtmény, csak mesterséges múlttal. Így pedig a természet törvényei máshogy működnek nála.
-
Mike
veterán
A régi elmélet szerint Paimon maga Asmoday, ez jelenleg úgymodosult, hogy Paimon az ő teremtménye/szolgája.
Ennél fogva minimálisan is de Paimon is rendelkezik a Tér feletti halatalommal, ami az ő esetében a feneketlen gyomorban nyilvánul meg.
Más hasonlattal élve Paimonnak is ugyan az a képessége, mint neki, csak kicsiben:
tehát mégsem ő az Unkown God?
-
Shiro
senior tag
-
Mike
veterán
amúgy Paimon miért nem kövér? állandóan zabál. a kaja és a mora érdekli csak.
szokás szerint az AI rajzolt, az egész az enyém, csak nem kézzel csináltam. ez van, nem tudok képregényt rajzolni, pedig mindig vágytam rá - majd következő életemben -
Shiro
senior tag
Egy kis fél off:
Kíváncsi lettem Asmoday névadójának Asmodeusnak a történetére. Kiderült több népnél is szerepel különféle változatokban.
Mivel a szláv változatnak nem éppen van angol nyelvű fordítása, a magyar meg éppúgy se, ezért hát gépi fordításra kell hagyatkoznom.
Maga a szöveg óorosz nyelven íródott amit a google fordító a modern orosz alapján akar lefordítani, így természetesen hibás a fordítás. Az ai értelmezi a kontextust, így pontosabban fordít, csakhogy ő meg kiegészíti a szöveget azokkal a részletekkel amik a Talmudban szerepelnek, de a fordítani kívánt szövegben nem.
-
F34R
nagyúr
-
xeon forever
addikt
KIpróbáltam dpsnek. Yelan-Furina-Esco-Nicole teamet.
Utazó nagyon nehezen lehet 4k atk ra feltornázni, Benny nélkül. Nicole NA konsta pyro ezért pici EM-mel vape/melt elég jó, legalábbis utazónál mindenképp.
Debuffolvais erős maradt...
-
Mike
veterán
-
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
-
Shiro
senior tag
-
Mike
veterán
-
Shiro
senior tag
-
Mike
veterán
Ez a lány tesó ruhájának párja.
nem igen segít rajta

-
xeon forever
addikt
-
Mike
veterán
Nod Krai story questben lehet megszerezni.
Mondjuk olyan katonatisztes
-
xeon forever
addikt
Egy jó kis video doro44-től.érdemes végignézni(feliratot érdemes bekapcsolni, ha nem tudsz angolul)
-
xeon forever
addikt
Nod Krai story questben lehet megszerezni.
-
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
Klee végig akar jön a kalandon a kis boszikkal..
Elvileg jön grafikai update is, az már ki fogja tolni pár évvel a játékot.honnan van Aethernek új gönce? De a haja is olyan fura. Vagy ő nem Aether?
a grafiakai update mit segít a dodge, parray hiányon, vagy a végtelen locsogáson?
igaz, itt a Templomban alig beszélnek, és csak ámulok, olyan mintha visszaugrottunk volna 5 évet
-
xeon forever
addikt
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
-
F34R
nagyúr
-
Sordoran
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
-
Mike
veterán
És hogy ne csak Xeon tegyen fel vicces képeket 😂

-
Mike
veterán
Hát ez a Temple of Space fantasztikus, csak ámulok
Alig betöltő képernyő

Ez meg csak úgy pluszban iderakom: turista gyerek Japánban

-
Sordoran
Topikgazda
-
Mike
veterán
Felénél... ha legalább tudnánk, hogy hol tartunk, más lenne. Szerintem fejben sincs mi legyen a vége és hamarabb fog elapadni a játékos bázis, minthogy befejezzék. Utána meg szépen elengedik a kezét, ha már nem hozza a számokat.
Szerintem már nincs benne annyi, max 2 év, persze utána még hagyni fogják sokáig
-
F34R
nagyúr
Legutóbbi archon questben, de előzőekben is ugye többször szóba került hogy Alice, meg a többi boszi miért nem segít hőseinknek miközben elég komoly bajban vannak. Rendre az a válasz, hogy máshol van rájuk szükség, Alice pontosított is korábban, akkor az abyssal harcoltak, tartották fel a "határon". Szóval itt még várható világ kitárulás szerintem is.
Már rögtön következő patchben vissza fogunk térni a holdra is amúgy leakek szerint, és nem csak egy kráterben fogunk tudni ugrálni.Igen en is ugy olvastam hogy Shneznayaban is max feltunik egyaltalan nem biztos hogy playable lesz.
Masreszrol en az Abyss oldalrol is hianyolok badass karaktereket, csak hogy kerek legyen a felallas. -
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
Miért?

Tök jó az a 1,5x-ös artifact drop rate, másrészről viszont az időszakossága miatt egy kicsit kényelmetlennek érzem. -
xeon forever
addikt
Legutóbbi archon questben, de előzőekben is ugye többször szóba került hogy Alice, meg a többi boszi miért nem segít hőseinknek miközben elég komoly bajban vannak. Rendre az a válasz, hogy máshol van rájuk szükség, Alice pontosított is korábban, akkor az abyssal harcoltak, tartották fel a "határon". Szóval itt még várható világ kitárulás szerintem is.
Már rögtön következő patchben vissza fogunk térni a holdra is amúgy leakek szerint, és nem csak egy kráterben fogunk tudni ugrálni.Boarder...mi vár még ránk?
-
Sordoran
Topikgazda
Már rögtön következő patchben vissza fogunk térni a holdra is amúgy leakek szerint, és nem csak egy kráterben fogunk tudni ugrálni. -
F34R
nagyúr
Felénél... ha legalább tudnánk, hogy hol tartunk, más lenne. Szerintem fejben sincs mi legyen a vége és hamarabb fog elapadni a játékos bázis, minthogy befejezzék. Utána meg szépen elengedik a kezét, ha már nem hozza a számokat.
Nem olyan regi reddit leak alapjan azt mondtak Nod-Krai storyval feluton jarnak. Szoval meg jo sok ev, nem Shneznaya az utolso Nation
-
kill_switch
senior tag
-
xeon forever
addikt
Most néztem túl a 2000. napon...

-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Áh, én is 4.-nek többnyire Neuvillette-et, Kokomit vagy Yelant rakom, de amúgy tök fölösleges. Furina, Esco, Skirk trio bőven megoldja a helyzeteket. Mondjuk a csavaros hátú is inkább egy cryo Neuvillette-nek hat.
Igazából Columbina is elférne... mindegy, fasz se tudja mi lesz.
3 karaktert nem lehet free to play-be megoldani a jelenlegi 1500 primóval.
F34R
Na az az, ami nem fog megtörténni.
Fizettem ennek a játéknak éppen eleget éveken keresztül a BP-vel meg a Velkinnel. Sokszorosát kifizettem így is egy AAA játéknak... pedig azoknak legalább általában szokott vége is lenni.
Igen tudod hogy max 100 ora es vege... itt meg konkretan felenel tartunk.
-
xeon forever
addikt
Áh, én is 4.-nek többnyire Neuvillette-et, Kokomit vagy Yelant rakom, de amúgy tök fölösleges. Furina, Esco, Skirk trio bőven megoldja a helyzeteket. Mondjuk a csavaros hátú is inkább egy cryo Neuvillette-nek hat.
F34R
Fizettem ennek a játéknak éppen eleget éveken keresztül a BP-vel meg a Velkinnel. Sokszorosát kifizettem így is egy AAA játéknak... pedig azoknak legalább általában szokott vége is lenni.
Én még nem szoktam le a cuccról...patchenként 1db 5*
-
kill_switch
senior tag
F34R
-
F34R
nagyúr
Ha megvan Escoffer akkor Citlali annyira nem kell ugye?

Tetszik az csavaros hátú menyecske, úgyhogy elengedem Nicole-t miatta, de Citlalit meg már régóta akartam, csak közbe jött Esco, úgyhogy most nem tudom melyik kezembe harapjak majd.Harapj egy jo vaskos MasterCardba
lehetoleg fekete szinu
-
Sordoran
Topikgazda

Tetszik az csavaros hátú menyecske, úgyhogy elengedem Nicole-t miatta, de Citlalit meg már régóta akartam, csak közbe jött Esco, úgyhogy most nem tudom melyik kezembe harapjak majd.Hááát, nekem ők ketten vannak Furina mellett Skirk és Neuvillette csapatban is. Persze vannak más variációk is, érdemes utána nézni.
-
kill_switch
senior tag

Tetszik az csavaros hátú menyecske, úgyhogy elengedem Nicole-t miatta, de Citlalit meg már régóta akartam, csak közbe jött Esco, úgyhogy most nem tudom melyik kezembe harapjak majd. -
Sordoran
Topikgazda
Ez egy apró jel arra ,hogy a superconductot is jól megerősítik Sheznaya előtt... Sandrone nekem offos lesz, Citlalit kell pótolnom igy 1,5 év után.
Előre láthatólag team: Citlali-Mav-Kokomi-Raiden/Citlali-Nicole-Yelan-Raiden...meg lesz jó sok mix is. Hex karakterek+Natlan karik pl.
Új reakció lesz, Stella Supoerconduct, gondolom hasonló mint most Nod Krai alatt volt a sok lunar reaction. Hogy ez cyro specifikus lesz-e, vagy kap-e majd többi elem is Snezhnaya alatt az jó kérdés. (lehet aki kimaradt lunarból azoknak lesz ez)
-
xeon forever
addikt
Ez egy apró jel arra ,hogy a superconductot is jól megerősítik Sheznaya előtt... Sandrone nekem offos lesz, Citlalit kell pótolnom igy 1,5 év után.
Előre láthatólag team: Citlali-Mav-Kokomi-Raiden/Citlali-Nicole-Yelan-Raiden...meg lesz jó sok mix is. Hex karakterek+Natlan karik pl.
-
Mike
veterán
komolyan. van újra cél. rájöttem hogy élvezem a játékot, a barangolást. Nulla quest-tel. Igaz most belefutottam egybe (automatikusan elindult) de nem bántam meg. Ez a rész érdekel. A régiókban a helyiek nyomora, poltikai szarkavarása, fesztivál nem. A nagy live service-ben Traveler eredeti célja elsikkadt.
(Amúgy mindenki mást élvez egy játékban, és szerintem én mást mint te. Az MMO pont nem lenne jó számomra, mert megtestesíti mindazt amit gyűlöllök egy játékban)
-
Mike
veterán
A Temple of Space lenyűgözőre sikerült. Rég éreztem ilyet már a Genshinben.
A durva az, hogy egy kék mellékküldi vitt el oda, amibe véletlenül botlottam. Wow! -
Sordoran
Topikgazda
Következő banner?
Következő patch, várható bannerek:
Phase 1: Sandrone és Columbina
Phase 2: Citlali és Raiden Shogun -
xeon forever
addikt
-
Sordoran
Topikgazda
Örülök neki, hogy itt nem volt hat guy-hoz hasonló dizájn váltás. Cserébe a szoknya rövidült, dekoltázs nőtt...
-
xeon forever
addikt
Nnicole már most nagy kedvencem lett. Charged atkra jelöli a közeli ládákat és az érdekességeket.
#Fear, nem tudom mire mondtad, hogy kevés csapatba jó....
Rengeteg variáció van.
Mostani kedvencem: Yelan-Raiden-Jean-Nicole pl. Elég jó csapat(itt CW set kell neki inkább)
#22510 igen, sikerült elolvasztaniuk ax AQ után...
-
F34R
nagyúr
Cukiság lvl 1000000....
Ha valaki elfelejtette volna screenshotolni...
És még jó is a csapat...

Ez az event?
-
xeon forever
addikt
Cukiság lvl 1000000....
Ha valaki elfelejtette volna screenshotolni...
És még jó is a csapat...

-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Van pár egzotikus...
Mavuika-Raiden-Nahida-Nicole
Szét buffol mindenki mindenkit...elokerul a strapon
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Nicole igazából egy Lauma-Fishl[hex]-Columbina-Nicole[hex] vape/burgeon/lunarbloom teamben szerintem jól fog szerepelni, majd a színházban, a mostaninak lehet neki feszülök megint Nicole miatt...
En is elbasztam, mert utolag derult ki hogy alig egy marek csapatnak jo Nicole
hogy baszna meg.
-
xeon forever
addikt
Nekem előbb meg kell ritkítani az artifactjaimat megint, mert már tele a tatyó.
Viszont az jó, ha új set több karakternek is jó. Így nem csak Nicole-t fogom öltöztetni vele.
Nekem ugye Durin és Varka se kellett, így kételkedtem abban mi haszna lesz Nicole-nak, de úgy látom egy overload teambe jó lesz Nicole-Arlecchino-Chevreeuse-Fischl felállásba. Bár így utóbbi kettőt is ráncfelvarrom előbb, legalább lesz mit gyűjteni.
Nicole igazából egy Lauma-Fishl[hex]-Columbina-Nicole[hex] vape/burgeon/lunarbloom teamben szerintem jól fog szerepelni, majd a színházban, a mostaninak lehet neki feszülök megint Nicole miatt...
-
Sordoran
Topikgazda
Ez a quest egêsz jól sikerült.

Illetve az új artifact set tényleg jó Qiqinek.
Raiden-Furina-Esco-Qiqi prémium team.
Raidenre is meg Qiqire is ez a set kell.Nekem előbb meg kell ritkítani az artifactjaimat megint, mert már tele a tatyó.
Viszont az jó, ha új set több karakternek is jó. Így nem csak Nicole-t fogom öltöztetni vele.
Nekem ugye Durin és Varka se kellett, így kételkedtem abban mi haszna lesz Nicole-nak, de úgy látom egy overload teambe jó lesz Nicole-Arlecchino-Chevreeuse-Fischl felállásba. Bár így utóbbi kettőt is ráncfelvarrom előbb, legalább lesz mit gyűjteni.
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
Ez a quest egêsz jól sikerült.

Illetve az új artifact set tényleg jó Qiqinek.
Raiden-Furina-Esco-Qiqi prémium team.
Raidenre is meg Qiqire is ez a set kell.4 nap alatt lett fullos artifact setted?
Új hozzászólás Aktív témák
-
22576 - 22501
22576 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP P5Q58AA Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

egyébkênt Paimon-> Asmoday...