Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
Van itt olyan, aki előrendelte fél hónapja a Sony Z3-at QX10-el, de már megkapta?

-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy ha mobilnet dijcsomagot szeretnék váltani, azt nem tudom online lemondani, mindenképp telefonálni kell vagy személyesen kérni? Ez is ultragáz, dominonál tök jól müködött ez az opció.
-
[P]laci
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Korlátlan böngészés-és e-mail opció
"Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. E-mailezésnek a vonatkozó szabványoknak megfelelő, interneten keresztül az SMTP protokollon ( az e-mail küldést megvalósító szabvány protokollon) át küldött elektronikus üzenetek küldése és fogadása minősül."
-
club1
veterán
-
-
A@ron
tag
Ha a net a legfontosabb, akkor ott a max 2290-es Move XS, és rögtön bővítőnek 1290 az 1 GB net.
Ha a telefonálás a fontos, akkor ott vannak a Next csomagok.
Kettő közötti kompromisszumként pedig a Move S, M, M ATK illetve a tanulóknak további kedvezmények (Like S, Music XS)
Ha dolgozói díjcsomagról beszélünk, ahol általában valóban nincs benne alapnet, akkor pedig legtöbb esetben a telefonálás van vicc áron, evidens szerintem, hogy a net valamivel drágább. Annál az adott cégnél érdemes ilyenkor reklamálni, aki a díjcsomag feltételeit így alkudta ki.
-
vwpolopg
őstag
Azt tudja valaki miért szűnt meg tegnaptól a facebook zero?
-
törölt tag
-
Aaron14
őstag
Paletta 200-as mobilcsomaggal igénybe tudom venni a Spotifyt?
-
Hege1234
addikt
mitől lesz valaki arany vagy platinás a dominonál ?
(netPlusz) 590ft lenne a net az 1090 helyett ami jól hangzik -
Paloczi95
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ezt a teljes árat ezt hol lehet megtudni, hogy mennyi? Nekem Mozaik XS-em van, amin pár napja (25-én) járt le a 2 év hűség. Terveztem váltást, de csak év végén, addig gondoltam marad a mostani. Ezek szerint nem, de a teljes ár hova van leírva?
-
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Mióta van T-Online, T-Home és a többi... azóta vagyok náluk.. és mióta van hűségidő, azóta mindig mikor lejár a teljes árat kell fizetni... (automatikusan..) ls ezért teszem azt, hogy hűség lejárta elött mondjuk 1 hónappal új hűséget vállalok (kis +kedvezményeket kiharcolva, szolgáltató váltást említve, vagy egyéb... pl. lemondást)
és új (kedvezőbb áron) kapom ugyanazt vagy többet... ez a mai világba így megy és így játszható... így is jól jár a szolgáltató ! /elhiheted/
(gondolok itt Otthoni, vagy Mobil előfizetésre... mert van mind2 nekem is pl.)L
-
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
És vajon a kollega írásba is adja neked?
Mert az ÁSZFből nem ez olvasható ki, s a szolgáltató az ÁSZFhez kell, hogy tartsa magát, nem pedig a 1430on az ügyintéző mondataihoz... -
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
A tarifahűség után, ha nem hosszabbítasz, akkor a hűség nélküli árat számlázzák ki, az ÁSZFben is ez van. x év hűséggel: 5490/7490 ha lekerül a hűség: hűség nélküli ár. Szerintem
-
PhoenixSzG
tag
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Hátha valakinek hasznos lesz később: 1430-on megerősítették, hogy a tarifahűség lejárta után változatlan árral használható marad a díjcsomag.
-
válasz
polonic
üzenetére
A telefon LTE képes? Ha igen, a mobilhálózatoknál engedélyezve van az LTE? LTE lefedett területen tartózkodsz? Ha mindenre igen a válasz, akkor még megpróbálhatsz egy újraindítást, valamint ellenőrizd, hogy az apn internet.telekom-ra van állítva.
-
raziel01
veterán
válasz
üzenetére
"10.
Új korlátlan tematikus adatopciók kerülnek bevezetésre belföldi használatra: (1) közösségi oldalak adatopció, díja 890 Ft/hó (2) böngészés és email adatopció, díja 1890 Ft/hó (3) éjszakai net adatopció, díja 5590 Ft/hó
(4) TV és film adatopció, díja 990 Ft/nap.
A TV és film adatopciónál a korlátlanság a megrendeléstől számított 24 órás időszakra
vonatkozik. (A feltüntetett díjak bruttó díjak."Hm.. Érdekesen hangzik de tuti nem éri meg.

-
manchester85
veterán
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Az egyik nem működik, a másikért meg fizethetek mobiltarifa szerint.
Most jo, érdekes, köszi mindkettőtöknek.
-
club1
veterán
-
PhoenixSzG
tag
válasz
manchester85
üzenetére
+36-1/265-9210 vagy +36-30/930-3100
-
manchester85
veterán
Sziasztok,külföldről milyen számon tudom elérni a T ügyfélszolgálatat? Egy korábban megszüntetett szamot szeretnék valahogy "visszaszerezni". SOS lenne a dolog, ami számot találtam, nem él.
-
Pipikék
tag
Sziasztok!
Mozaik Xs csomagba vagyok eddig csak 3G volt,péntek óta LTE .más is tapasztalta?

-
Fernet
senior tag
Üdv!
Mozaik XS csomagom van március óta és az extra szolgáltatások közül az 30 SMS kedvezményt választottam megrendeléskor. Ezt szeretném most átállítani kedvenc számra. (ugye ezek közül 1 db díjmentes, a
továbbiak ára 350 Ft/hó) Lemondtam az SMS kedvezményt, de az állapotánál annyit ír, hogy "Felfüggesztve". Éppen ezért a kedvenc számot nem ingyenesnek hozza, hanem írja, hogy 350 Ft lesz. Mit kell tenni, hogy a lemondott kedvezmény állapota ne "Felfüggesztve" legyen, hanem "Nincs aktiválva"?Köszi.
-
laszlohu
addikt
Üdv
olyan kérdésem lenne, hogy milyen papirokat kell vinnem,
ha szeretnék egy új micro sim kártyát a meglévő
domino feltöltőkártyás normál méretű sim helyett,
úgy, hogy a telefonszám ne változzon,ha céges lenne a vétel ( BT : Betéti Társaság )
a másik kérdés, ha kellene a BT tulajdonosának aláírása,
azt ki lehet - e váltani meghatalmazássalKöszönet
-
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Más szolgáltatóhoz átmenni szigorúan csak a hűségidő lejárata után lehetséges (kötbér fizetése nélkül)? Vagy van esetleg olyasmi dolog, hogy x hónappal előtte már lehet?
-
Sayuar
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Köszönöm.
Ha csak Budapestet és a nagy városokat építik ki a következő 1 évben az is a lakosság fele. Ha a lakosság felének fel van kínálva az olcsó telekom szolgáltatás, akkor már megindul az árverseny.
Mivel érdekel a téma, ezért utána olvastam a Romániában végbement piaci változásoknak, amit a digi váltott ki. Ott is azt mondták, hogy kicsi pont. Jelenleg a legtöbb pozitív irányú számhordozást ők regisztrálják, országos roaming van a vodafone-nal, a versenytársak árait pedig megfelezték.
Azt se felejtsük el, hogy várható a roaming eltörlése jövő év végén.
Lesz itt árcsökkenés, ez nem kérdés.
Amúgy pedig a Telekom 1700 fős elbocsátása is egy hatástanulmány miatt volt (érdekes mód azt követően jelentették be, miután a digi indult a tenderen): előre tudják, hogy mennyivel fognak kevesebb pénzt zsebre vágni, részben a digi, részben a roaming miatt.
-
Sayuar
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Ezt tapasztalatból mondod, vagy a buszmegállóban hallottad Gazsit erről beszélni?
2007-óta vagyok digi előfizető. 1x se nem volt eddig se műszaki se egyéb gondom.
Majd ha a telekom 1 év múlva csökkenti az árait (pl. most dominóval 48 Ft/perc=15 eurocent, miközben otthon, Németországban 9 centért adják a percet ugyancsak feltöltős csomagban), akkor ne felejtsd el, hogy bár volt 20 éve hogy megtegye az ár csökkentését, mégis csak akkor fogja megtenni, amikor a digi piacra lép.

-
-
PhoenixSzG
tag
Ha váltok Next S Aranytárskártyás díjcsomagra 2 / 1 év tarifahűséggel e-Pack-kel, akkor a tarifahűség letelte után is marad a 5490 / 7490-es havidíj, vagy felmegy 8490-re?
-
Sofian
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azért ehhez a csomaghoz szépen meg kellett dolgozni a háttérben... If you know what i mean...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soulfly842
addikt
A frekvencia tenderen az MT szépen bevásárolt egyébként. Durva lesz itt szerintem az elkövetkező időszakban a 3G/4G/HSPA+ bővülés

Bár... az eddigi üzletpoltika alapján - szigorúan találgatás alapon - a 4G fog gyorsan inkább, komoly léptekben fejlődni!

"A Magyra Telekom nagy lefedettséget fog biztosítani 2014.09.29 10:27
Az első ütemben (12 hónapon belül) 675, a második ütemben (36 hónapon belül) 936 települést fog lefedni a Magyar Telekom."
/portfolio.hu/
-
Sayuar
senior tag
piac+ megegyezés kérdése.
Pl. Romániában a digi 2 éves roaming szerződést írt alá a vodafone-nal, így egy csapással megoldották a lefedettséget.
A dolog pikantériája, hogy amennyiben van digi net+ tv, és még vállalsz 2 mobil előfizetést, akkor a mobil előfizetést 4 EUR-ért kapod per SIM. Ezért a 4 EUR-ért kapsz: korlátlan EU-s !!! beszélgetést + 5GB netet.NE írjátok le a DIGI-t, lesz itt meglepetés.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Ez azért nem teljesen így van.
Webshopon nem, de személyesen igen.Ha viszont nulla forint volt a belépési díj, akkor a belépési kedvezmény kötbért ki kell fizetni (hűség nélkül 5000 Ft lett volna a belépési díj, hűségidővel nulla forint - az ebből adódó kötbért (belépési kedvezmény kötbér) ki kell fizetni) és mehet is rá a készülék

Utóbbi normál új előfizetésnél van, ha dominóról történt a havidíjasra váltás - mivel már egyszer ki lett fizetve a dominós sim indulásakor a belépési díj - még ilyen kötbért sem kell fizetni.
-
tomboy0013
veterán
-
Ákinard
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
Bármi van még annyira se foglalkoznak veled mint a telekomnál.
Lehet, hogy eddig nekem csak szerencsém volt velük, de 2007 óra eltelt "pár" év alatt egyetlen bénázásuk volt csak:
Sokadik szerződéskötéskor bejelentették, hogy a kedvezményes csomag csak új előfizetőknek jár, így le kellett mondanunk a telefont 3 hónapra, hogy újraköthessük. Jó nem okozott gondot, mert a telefon csak úgy van (évi 2400 forintot bőven megér, és filléres a percdíj) de azért mégis elég gyökér megoldás volt.Ellenben ami pozitív: bekötéskor nem szaroztak letekertek gond nélkül 40 méter vezetéket, hogy bekössem majd szépen a padló mellett, sőt tekert még hozzá, mondván: biztos elég lesz?

Hibaelhárítás: pár hete is pénteken pukkant el valami a lépcsőházi elosztóban meghallgattam a szokásos 72 óránk van elhárítani dumát, mégis este fél 9-kor (!!) hívott a szerelő, hogy elnézést, hogy ilyen későn hív, de erre kanyarodott megnézni és már rendben van de itt áll a parkolóban nézzem meg megy-e nálam is mert még vissza tud jönni.
2007-2008 magasságában szombaton történt meg ugyanez (akkor először) akkor szombat délben jött ki, hiába regélték el a 72 órát akkor is.
Nagyon ritkán a telefon akadt el, 2-3 évente 1x de azt is kijavították hamar.Úgy vettem észre az ÜFSZ is korrekt, ha az elején tisztázod velük, hogy nem az egységsugarú "húzzaki dugjabe, villog a ződ" típusú felhasználó vagy hanem közlöd,hogy az eszköz nem válaszol mi a hibakód, stb stb.
De mondom, lehet csak nekem volt szerencsém velük...
(A T-nél pl nem is említem, hogy pár hete a motorola defy+-omat (2 éves) garanciában Nokia 500-ra akarta kicserélni az ügyintéző (3,5 éves) és akkor sem igazán tűnt fel neki a bibi, amikor rákérdeztem, hogy ha a 2 évs teló nincs készleten a 4 éves hogy van? Végül a 4. helyen a 6. próbálkozásra sikerült a csere.... (Árkád -1; Sugár Mille mobil, Mammut 2x (Itt legalább tudta mi a helyzet csak egyik nap nem volt cseretelefon másnap "műszaki hiba miatt" nem volt gariügyintézés. ) Aztán kiderült, hogy a műszaki hiba az leltár, és így a Westendben sem tudtak segíteni, Ott mondjuk legalább korrekt volt az ürge, tudta mi a dolga, el is mondott mindent kiválasztottuk a cserét ki is hozta, csak lepapírozni nem tudutk a leltár miatt, de másnap úgy 1/4 óra alatt megolotta, még külön "fast track" sorszámot is adott a sim kártya cseréhez amit az értékesítő pultnál csináltak.
De nem vagyok az a panaszkodós típus, de akkor már 200 lehetett a vérnyomásom kb... -
válasz
tomboy0013
üzenetére
Májusban vetted a Next St vagy mar megvan egy ideje a SIM csak most valtottal?
Ha májusban vetted 7 hónapig nem tudsz telefont venni. -
Varszegig
veterán
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Hát ja. Extrem digitalnál induló ár 199.000 amiből most lejön 15%, az meg még 170 sincs. Gyári gari, független telefon.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Melyik telefon szolgáltatonál találsz normális árakat

-
[P]laci
senior tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
csak a szokásos, semmi extra...
csak azért a "nagy" örömködés, mert az előzetes infók szerint az S5 ára felett lett volna. -
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Ezressel drágábban van hűség nélküli is... igaz, az is hálózatfüggő.

-
[P]laci
senior tag
Elérhető végre a Telekomnál a Samsung Galaxy Alpha: [link]
Ahogy néztem az S5 alá lőtték be árban. -
Huroq
senior tag
Üdv!
Újra én. Most beszéltem a házhoz szállítási osztállyal azt mondták szerdán jön a telefon. Erre most kaptam egy üzenetet, hogy 10.02. a várható szállítási időpont. Ezt az üzenetet vegyem figyelmen kívül? A kérdés azért merült csak fel bennem, hogy mikor maradjak otthon.
Köszi.
-
tomboy0013
veterán
Beírom mégegyszer hátha valaki válaszol:
Segítséget szeretnék kérni: Jelenleg Next S Sim Only előfizum van amit májusba kötöttem 2 évre. Meg lehet azt oldani, hogyha most szeretnék készüléket venni akkor átvariálják sima Next S-re a csomagom és azzal együtt készüléket is vehetek? Netes felületen ha rámegyek a készülékvásárlásra akkor kiírja, hogy hűségidő alatt nem tudok telefont venni. Ha az első kérdésemre igen a válasz akkor ezt a részt is meg lehet valahogy változtatni úgy, hogy tudjak neten rendelni? Csak azért kérdezem mert a netes vásárlás kedvezményeit ki szeretném használni. Továbbá, jár-e valamilyen költséggel a dolog ha lehetséges? -
Salak
aktív tag
A tányéros Digi az maga a rémálom például. Elég egy kis szél és már "nincs jel". A HD csatornák meg sokszor még akkor sem működnek, ha a világon semmi nem indokolná a nem működést... Sajnos a sportcsatornák miatt nincs más választásom..
De a net szolgáltatásukról én is csak jókat hallottam. -
KZP
őstag
Én Budapestről tudok nyilatkozni: kb. 4-5 éve van nálunk Digi, semmi rosszat nem tudok rá mondani. Kiváló minőségű a szolgáltatás színvonala, nem is beszélve az áráról!

-
-
válasz
djculture
üzenetére
évekig t-home iptv és kábelnet szolgáltatásom volt, idén január óta digi van, és ár/érték arányban sokkal jobb a digi, a technikai szolgáltatásuk is nagyon rendben van, hiba még nem volt a bő 8 hónap alatt, arról nem is beszélve, hogy a t-nél kevesebbet - töredéke netes sebesség és sokkal kevesebb tv csatorna - kaptam drágábban még a speciális csomagban is, ami a digi megléte miatt olcsóbb a publikus akciós áraknál, de összetételében és árban is elmarad a digi mellett.
-
sms-t kaptam, lájf...

a családbarátba november 1-jétől vezetékes szám nem vonható be, hanem csak mobilos, a kedvezmény csak utóbbiakra él majd.
még szerencse, hogy eddig is csak mobil hívószámokkal vettük igénybe a családbarát opciót, ellenkező esetben rossz lenne - a fenti időpont után - leszokni róla. -
polonic
félisten
Ezt hogy érted, hogy VOIP-ra?
Mert a VoLTE még nagoyn gyerekcipőben jár, telefonok is alig tudják.Mert ha úgy érted, hogy mobilnet szolgáltató lesz és engedélyezi a viop-ot, az már megint más. Az sem igazán egészséges. Nem építene ki pl CS core csak PS core networkot? Az súlyos pénzekbe kerül és nem biztos, hogy az olcsóságról lenne ismert ez a digi termék is.
-
Zeki
nagyúr
Amúgy mi van akkor ha a Digi az elnyert frekit és sávszélt VOIP-ra használja?
Akkor több lehetősége lesz?
Mert mindenhol azt olvasom, az a 10Mhz nagyon kevés. De kevés-e akkor is, ha VOIP? -
Vangelis
félisten
Tőlem a múltkor UPC kérdezte, hogy akarok-e infót kapni, ha indul a mobil szolgáltatásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg mert az ingyen volt ezek meg nem

és új (kedvezőbb áron) kapom ugyanazt vagy többet... ez a mai világba így megy és így játszható... így is jól jár a szolgáltató ! /elhiheted/
(gondolok itt Otthoni, vagy Mobil előfizetésre... mert van mind2 nekem is pl.)