Hirdetés
Hirdetés
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
IFA 2024: Jópofa kiegészítők, amiket Berlinben láttunk
ma Szinte minden kiegészítőkkel foglalkozó cég ráállt a Qi2-re, kérdés, hogy a telefongyártók mikor fognak.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Én egy hónapja szerződtem le a T -vel, minden létező hűséggel, LTE -s kedvezményes készülékkel.
Azóta kiderült, hogy emelnek.
Most ha viszaadom nekik a készüléket, SIM kártyát azzal, hogy nem erről szerződtünk egy hónapja, és így inkább nem kérem, akkor ezt most megtehetem mindenféle kötbér fizetése nélkül, ha jól értelmezem?
Csak mert nem igazán jó ez így, ha maradok, akkor januárban megint egy emelés, aztán majd egy valamior a nyár végén és így tovább, azt hittem az árak már csak lefelé fognak majd menni, de úgy lágom tévedtem.
(Így lassan jobban járok, ha maradok a régi Vodás csomagomban. Esetleg ha átengednek kisebb csomagba, akkor maradhatnék, de azt gondolom nem lehet.) (Nyilván itt nem az a pár forint a gond, hanem az egyoldalú kiszolgálltatott helyzet és az egyre rosszabb irányba mutató tendencia.)
Remélem az EU hamarosan rákoppint az orrukra, mert nem igazán jó ez így.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Turbomann #32801 üzenetére
Hát, ha így van, az szop@tás.
Amikor én aláírtam, akkor még nem volt szó semmiféle emelésről.
(A szolgáltatásukkal amúgy én sem vagyok annyira megelégedve, mint a Vodáéval voltam. Városban OK, de ha kiteszem a lábam legtöbbször konvergál a nullához a térerő.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Zoli2010 #32810 üzenetére
Kár, pedig szívem szerint azt tenném, mert amikor leszerződtem 3 hete nem erről volt szó, és ha már igy indul a kapcsolatunk, akkor nem igazán érzem úgy, hogy az a tendencia még jóra fordulhatna.
Szóval szívem szerint visszaadnám telefonostól az egészet a fenébe.
Egyébbként Mozaik S csomagra van a hűség, de ha azt mondjátok, hogy át lehet cserélni úgy XS -re, hogy nincs szankció, akkor azt még lehet, hogy megjátszanám. Vagy a szakszervezetünknek van egy flotta csomaja még az is számításba jöhetne. (Bár az megint csak macera, mert a központból kel igazolás hozzá, ami kb. 2 hét mire megjön, és addigra legálább szépen kifutok a határidőből...)
Lehet felhívom Őket holnap. Vagy jobb az ilyesmit személyesen intézni?[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Zoli2010 #32803 üzenetére
Ezt amit bemásoltál, ezt hol találtad?
Csak mert én hivatalosan még nem tudok semmit. Még nem kaptam meg az első számlámat, és levelet is csak egyet kaptam eddig, amiben üdvözölnek az előfizetők között, és köszönik, hogy a minőséget választottam.
Nekem az emelésről még nem "szóltak", és a jogaimat (amit elvileg beírtál) sem közölték.Mert tarifahűség van, de én nem ezekre a feltételekre kötöttem.
Egyébbként a tarifahűség is érdekes, mert csak az van benne, hogy vállalom, hogy nem cserélem le 3900 Ft havidíj alatti csomagra. (Persze cseles, mert 5400 és 3900 között nincs semmi.)Szóval érdekelne, hogy ez most felülírja-e ezt, mert egy XS + 1-2 Gb NET jobban megfelelne az igényeimnek.
-
glaci
őstag
válasz tomy86 #32823 üzenetére
Szia!
Felhívtam Őket.
A hölgy kedves volt, és elmondta, hogy nem adhatom vissza, de szankciómentesen lejjebb válthatok egy csomaggal.
Majd átkapcsolt egy szintén kedves hölgyhöz, aki ezt meg is tette.
Még fölajánlotta azt is, hogy 1 évig 500 Ft. havidíj kedvezményt adnak, de azt inkább nem kértem.
Ha mégis kellene az S -es csomag, akor bármikor újra feljebb válthatok.
Egyébbként azt mondta minden marad az eredetiben, a hűség és a készülék törlesztője is, csak a csomag lesz kisebb.Azután a rossz pont után, amit ezzel a kavarással szereztek nálam, mint új ügyfélnél, ez a két hölgy nagyjából szépített, így most megint 0 -ról indulunk és kiváncsian várom, milyen lesz majd T-Mobile ügyfélnek lenni.
Egyébbként nagyon gyorsan megcsinálták a váltást, mert már el is ment az LTE hálózat és csak 3G -m van + kaptam egy SMS -t, hogy mikor fordul az adatforgalmi limitem. (Gondolom az XS -ét már túlléptem.)
Este majd felnézek a saját oldalra és rendelek hozzá egy Net&Rol 1 Gb LTE opciót, úgyis inkább netezek rajta, mint telefonálok.Köszi szépen a bátorítást.
Még nem volt velük dolgom (új vagyok), így eléggé tartottam ettől a beszélgetéstől.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #32826 üzenetére
Én jogosult vagyok náluk szakszervezeti flottára. (Annak idején azért nem az lett, mert arra nem eltt volna webshopos kedvezmény.)
Most megkérdeztem, hogy a flotta csomagra is válthatok-e (2500 HUF), de azt mondták, hogy arra azért nem, csak egyel kisebb csomagra, tehát az XS -re.
Mind1, amit megspóroltam így az előfizun, abbol lehet, hogy lesz egy flottás csomag, ezt meg csak lebeszélem lenetezem és kész. (Gondolom a My T-Mobile oldalon nyomonkövethető majd, hogy hogyan állok.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Hát ...
Ha valami nagy település közelébe érünk, akkor van minden, de legalábbis EDGE mindig, viszont kinn a "prérin" vagy csak kis falvaknál eléggé lesújtó.
OK volt, ahol a Voda is megadta magát, de amióta T -s vagyok, ezt sokkal sűrűbben tapasztalom. (Mint ahogy a 3G hiányát is. T -nél valahogy többször váltok EDGE -re útközben, mint annó a Vodánál.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Egyébbként érdekes tesztet végeztem egyszer Gyékényes állomáson.
Ott mind a 2 szolgálltatónak csak EDGE hálózata van.
Nekiálltam letölteni egy 5 Mb -os fájlt egyszerre mind a 2 -n.
Mindkettő lassú volt a 3G -hez képest, de a Vodán már végzett, amikor a T -n még mindíg csak 40% -nál járt a letöltés.Ettő függetlenül a Vodátol átmentem a T -hez és egyelőre maradok is egy darabig.
Szerk.: Mobilrol írok, nem emlékszem hogy kell részben off -ot írni (pedig tudom, hogy van valmi kódja), azért írtam 2 db. -ban.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Egyelőre nem Viber -ezek és a Skype is csak chat üzemmódban megy, de soha nem tudhatom mire lesz szükségem a jövőben.
Meddig kell megrendelnem a Net&Roll 1Gb limitbővítő opciót, hogy nálam még ne alkalmazzák a csomagszűrést?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Onderon #32951 üzenetére
Szóval, ha maradok, ahogy vagyok, akkor nincs szűrés, de ha előfizetek Net&Roll 1Gb LTE -re pl. akkor hiába teszem meg ezt még most, akkor is korlátozva leszek a jövőben.
Ez rossz hír, pedig azért akartam még időben rendelni, hogy a későbbi rendelés miatt ne legyen gondom ebből, de akkor ezek szerint nincs jó megoldás.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz dptrsk #32953 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint mivel nekem van most egy meglévő Mozaik XS -em, amíg ez a csomagom van, addig ha van N&R, ha nincs, nem vagyok csomagszűrve.
Az csak akkor aktiválódik, ha valamikor késöbb díjcsomagot módosítok.Ez egy igazán jó hír!
Akkor nem izdulok tovább emiatt! Köszi még egyszer![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz dptrsk #32955 üzenetére
Akkor nem értem. Valamelyikünk rosszul értelmezi a leírtakat. (Reménykedem benne, hogy, nem én.)
Szerk.:
Egyébbként eredetileg in is így gondoltam, azért kérdeztem, hogy mennyi időm van még.
Viszont aztán pont Te linkelted 1430 hozzászólását, amely szerint (ha jól értelmeztem, akkor) nem kell kapkodnom, mert amíg nem nyulok az alap csomagomhoz, addig nincs korlátozás.
Én úgy értelmeztem (és ezért is örültem meg neki), hogy ha most van egy netes előfizum, akkor nem vagyok korlátozva, és hogy erre ha rendelek egy (amúgy korlátos) + opciót, akkor is maradok korlátozás nélkül (csak mert alapban nem vagyok korlátozva).
Viszont ha előfizut váltok (vagy mondjuk új előfizető vagyok), akkor már eleve korlátozva leszek, és bármit is csinálok, úgy is maradok.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Onderon #32959 üzenetére
Hát ez az, én is ezért érdeklődtem.
Mert ha csak az számít, hogy már megvan az előfizu, akkor majd rendelek N&R 1Gb LTE -t akkor, amikor majd szükségem lesz rá.
De ha az a szempont, hogy totál semmi nem módosulhat, akkor megrendelném még időben, aztán úgy maradna, amig az EU az orrukra nem koppint a csomagszűrés miatt.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz wertigo1984 #32960 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a T. küld-e SMS -t.
A Voda küld, az biztos, mert megtapasztaltam. Én is jártam így egyszer.
Néztem youtube filmet (otthon, csak elfelejtettem bekapcsolni a WiFi -t) és egyszer csak jött egy SMS, hogy 80%, aztán pár nappal késöbb a következő is, hogy lelassítottak.
(Azóta raktam Tasker -t, ha otthon vagyok bekapcsol a WiFi, a mobilnet meg ki.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Akkor most már ezt is tudjuk! Köszönet érte!
Egyébbként nekem, mint új T-Mobile előfizetőnek (15 év Voda után, elötte pedig Panonos voltam - a Westellel viszont nem volt soha kapcsolatom) egy csomó új és szokatlan dolgot kellett tudomásulvennem amióta átváltottam ide.
Pl.: Hívószám kijelzés: fizetős szolgáltatás (bár a mozaikosoknak elengedik). Hívásrészletező: szintén fizetős, akár papiron, akár elektronikusan, meg minden esetben. Adatforgalom / vagy bármely egyébb forgalom lekérése: fizetős, még interneten is! (Ez utóbbi 2 gyanús is, mintha el akarnák venni az ember kedvét attól, hogy utánna ellenőrizzen, hogy hogyan számláznak!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #32965 üzenetére
Akkor nem értem nekem miért mondta azt az ügyfélszolis csaj amikor előfizettem, hogy fizetni kell érte, méghozá nem is kicsi összeget.
Mindenesetre köszi az infót! Úgyis be kell majd mennem, mert a páromat is költöztetem át, akkor majd rákérdezek / megrendelem.
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #32967 üzenetére
Köszi az infót!
Nekem 1200 valamennyit mondott a csaj.
Mindegy, úgy tűnik nem volt képben a saját dolgaikat illetően.
Akkor megyek és én is megrendelem.
Szeretem látni, hogy miből áll össze az adott számla.
(Megnézem, hátha a My T-Mobile -ban is aktiválható.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz djculture #33241 üzenetére
Amióta váltottam Vodáról T -re én is sűrűn belefutottam, hogy nem volt térerő a vasút mellett, ahol sokat utazok. Idegeskedtem is rajta sokat, szídva magam. (Meg a T -t.)
Azóta egyszer mentem úgy, hogy volt nálam egy másik készülék is (Motorola Defy) és meglepve tapasztaltam, hogy azon van térerő, még 3G is, az enyémen, amit a T-nél vásároltam (SGS3 LTE) pedig nincs, vagy csak EDGE (de az is alig).
Összehasonlítottam a két készülék adatlapját a GSMArena -n, és arra jutottam, hogy logikus magyarázatként csak az jöhet szóba, hogy az adott (jó sok) területen a T-Mobile (Telekom) 1900 MHz -en szolgálltatja a 3G -t, amit a Defy lekezel, viszont az LTE -re kihegyezett csúcskészülékük sajnos nem tud.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet a teló is ludas a dologban, bár nem igazán értem, miért nincsenek a készülékek összehangolva a hálózattal. (Ergo forgalmaznának olyan készülékeket, ami az összes álltaluk használt frekin üzemel, vagy használnának olyan frekiket, amilyen telóik vannak.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Ne haragudjatok, akkor lehet, hogy rossz volt a feltételezés.
Nem akartam ilyen nagy vitát indítani a hozzászólásommal.
Mindenesetre 2 tény igaz:
1.: Régen (és még most is mert a tabletemen még mindíg MobilNet 7 csomag van) a Vodánál jobban van 3G lefedettségem az országot járva.
2.: Egymás mellett egy Telekomos Defy és egy Telekoms S3 LTE bizony a Defyn vígan van 3G, a Samun meg épp hogy van EDGE (ha egyáltalán van).
Hogy ezeknek mi lehet az oka, nem tudom. Részemről lehet az említett sugárzási érték, meg a teló álltal nem támogatott 1900 MHz is, passz. De hogy nem örülök neki, az biztos. Sajos!Szerk.:
Egyébbként full origi a teló. Nem főzött. Tehát arra nem fogható a probléma. Meg hát lakott területen jó, csak a pusztában tűnt fel, hogy külömbségek vannak.
Root -olva is csak 3 napja lett.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Nem, ezt nem próbáltam.
Igaz nem is tudnám, mert a Defy -ben egy 2 - 3 éves mini SIM van, az S3 LTE -be meg egy 1 hónapos mikro.
Gondolod, hogy a SIM lehet az oka?Szerk.:
Épp most futottam össze a vonaton egy ismerőssel, akinek szintén a T -től van S3 LTE -je, és azt mondja, hogy az Övé is ugyanazt csinálja. (Állandóan elmegy a térerő, nincs NET.)[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz meroly #33266 üzenetére
Szerintem lehet, mert nekem pl. pont ma este hordozódik a Vodás előfizum és Dominó lesz belőle.
Szerk.:
Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy az ismerős is ugyanazon az útvonalon vonatozgat, mint én. (BP. - Nagykanizsa)[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Ez is elszomorító.
Más:
Ma egy hónapja vagyok T -s.
Csekket eddig még nem kaptam.
Belépve a My T-Mobile -ba azt látom, hogy van egy lejárt befizetésre váró számlám mai határidővel.
Mit csináljak? Várjak míg jön végre egy csekk, vagy fizessem be bankkártyával?
Nem szeretném, hogy gond legyen.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Tuti kértem.
Meg ha nem kértem volna, akkor kaptam volna e-mailt vagy SMS -t, nem?
Ill. abban segítsetek, hogy miképp tudom megnézni papír hiányában, hogy mi ez a számla. (Szeretem tudni, hogy mire fizetek.)Kali: Biztos ami tuti, holnap rákérdezek. (Bár akkor már hátralékban leszek 1 nappal, remélem az még nem lesz gond.)
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Valaki, aki tudja hogyan kell, legyen szíves leírni miképpen lehet deaktiválni a T-Mobile (Telekom) hangpostását.
Ha megpróbálom kikapcsolni az átirányítást azt írha a telefon, hogy a szolgálltató nem támogatja.
Ha megpróbálom saját számra irányítani a hangposta helyett, akkor meg azt mondja: hiba.
Én azt szeretném, hogy addig csörögjön, amíg fel nem veszem, ha nem vagyok elérhető, akkor pedig azt közölje a hívóval.
Nem szeretném a hangpostát használni!
(Meg valamiért nem is tudom: az elöbb nem tudtam felvenni időben egy hívást, jött SMS, hogy hangpostám van. Felhívtam, kérte a kódom, de hiába írtam be az ügyfélkódot, azt mondta, hogy hibás. K@pja be!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Új kérdés:
Elfogyott a 200 Mb adatforgalmam.
Ez a 32 k/s szinte fáj, ezért elküldtem a "+NRLTE" -t a 1430 -ra.
Visszaigazolta, hogy a szolgáltatást aktiválták, a teló is felmászott LTE hálózatra, de a NET még mindíg fájdalmasan lassú.
Mennyi időt kell várni, hogy kikapcsolják a lassítást?
Vagy nekem kell még valamit csinálnom?
(Teló újraindítás, telefonálás, My T-Mobile?)
Aki járt már úgy, hogy lekorlátozták és utánna bővített, kérem írja meg, hogy miképp megy ez!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz lugosi #33318 üzenetére
Köszi!
Azt már sikerült megoldanom: "-hangposta" SMS -ben a 1430 -ra mogoldotta.
Most a NET lassításával szenvedek, pedig már aktiváltattam a limitbővítő opciót, de hiába van +1 GB -om, még mindíg be vagyok lassítva!
Erre nem tud valaki valamit, miért lehet?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Érdekes dologra lettem figyelmes:
Amíg csak 2G/3G hálózatokat használt a telóm, addig mindíg tudta az Android, hogy hol vagyok.
Amióta LTE/3G/2G, azóta viszont nem képes megállapítani a tartózkodási helyemet még hozzávetőlegesen sem. (Csak ha bekapcsolom a GPS -t.)
Ez szerintetek a T-Mobile vagy a SGS3-LTE esetleg az LTE technológia hibája?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Sterilzona #33382 üzenetére
Én is ezt a párosítást használom jobb hiányában.
Sajnos a T nem arról híres, hogy jót tesz az ügyfeleinek, de ki tudja!
Azért én is bizakodva várom a válaszreakciót!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Lugosi:
Igen, nyilván elírta, az árból látszik, hogy mire gondolhatott.Vangelis:
Remélem ennyire azért nem lesz igazad! (Bár én sem nagyon bízom bennük!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz sztmorzsi #33417 üzenetére
A helyedben én nem hagynám annyiban.
Ha egyszer benne van a szerződésben, hogy a hozzátartozó is számít, akkor az is számít.
Ne hagyd magad!
PSzÁF volt régen a Biztosítók és a Bankok "mumusa"! Most, hogy átalakultak nem emlékszem mi lett a nevük, de meg kell velük fenyegetni a biztosítót, aztán ha nem segít, akkor be is kell Őket panaszolni!Djculture:
De ugye a Biztosító (Telekom) részéről csak annyi lett volna, hogy rákérdeznek: Ugye a fia használta rendszeres jelleggel a készüléket, Ön csupán a nevét adta hozzá és a számlát fizette? Igaz? Ok, köszönjük!Persze a régi igazság most is beigazolódik, a biztosító csak beszedni akarja a zsozsót, kifizetni már nem.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz sztmorzsi #33423 üzenetére
Valamiért én mégis úgy érzem, mintha nem véletlenül nem kérdeztek volna erre rá vagy nem hívták volna rá fel külön a figyelmedet!
Ha ez ennyire fontos, akkor eljárási hiba, hogy nem az volt az első kérdésük, hogy ez így történt-e, és nem kértek be róla egy nyilatkozatot.
(Bocsi, biztos csak hülye vagyok, és összeesküvés elméleteket gyártok ...)Sztmorzsi:
Egy kört mindenképen megérne futni még vele. Túl nagy érték forog kockán, hogy csak úgy lemomdj róla![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Én egyszer nekikezdtem feltelepíteni. Aztán amikor elolvastam, hogy mihez kér hozzáférést ill. milyen jogokat akar, akkor mégsem tettem fel.
(A hely meghatározását még csak értettem a közeli üzlet keresése miatt, de hogy védett rendszerterülethez miért akar hozzáférni pl. arra nem találtam logikus magyarázatot.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz djculture #33972 üzenetére
Hűha! Jó lehet a Telekomnál dolgozni! Remélem egyszer nekem is sikerül bekerülnöm hozzájuk!
2,3 milliárd 250 fő részére, az fejenként átlag 9,2 milla. Ez adózás után is legalább 5 azaz öt millió HUF.
Ezek alapján tuti jól lehet náluk keresni.
És mint látszik, végkielégülni is.Muszály lesz bekerülnöm valahogy!
Mostantól ez lesz az életcélom!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Ha esetleg van még valakinek kupon kódja, aki nem használta el, és nem is szeretné a későbbiekben sem, az legyen szíves küldje el nekem egy privátban!
Előre is köszönöm szépen!
-
glaci
őstag
válasz choco01 #34261 üzenetére
Számhordozásnál (amikor egy X szolgáltatótól átmész Y szolgáltatóhoz), az új szolgáltatótol kapsz új SIM kártyát.
Ekkor jelezd, hogy neked micro kell, és azt fogsz mapni, mindenféle felár nélkül. (Én is így tettem, aminor a V -től áthordoztam magam a T -hez.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Megjött nekem is a kód! Juhhé!
Ma dolgozom késő estig, de holnap szabadnapos leszek.
Remélem holnap még menni fog a dolog, ha gyorsan átveszem.
Az a 32 GB -os UHS -es Samsung kari az melyik pontosan, mert ilyet nem láttam 3 napja még a webshopban.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Megvan a memória karim!
Minden hibája ellenére azt kell, hogy mondjam: a Telekom a legjobb mobilcég mind között!
Nagy LIKE a Telekomnak !!!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #34465 üzenetére
Én személyes átvételt kértem és a WebShop -ban kifizettem bankkártyával a maradékot.
Majd amikor végeztem, elindultam és 20 perc mulva már a T-Pont -ban voltam.
A hölgy, akihez kerültem, még nem csinált ilyet eddig, de kért segítséget, és a fiatalembernél 5 perc alatt megvolt. (Így kb. 10 percet voltam az üzletben.)
Nálam mindenesetre nagyon jók lettek ezzel a húzással! (Most egy darabig el fogok nekik nézni szinte minden hülyeségüket!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Sofian #34508 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, de szerintem pont azzal rontjátok el, hogy telefonálgattok.
Mivel az SMS -szerint megvan, hogy mire jó, örüljünk neki, hogy az informatikai rendszerben nem állították be pontosan.
Szerintem jelen helyzetben a "telefonon felhívom a figyelmüket a dologra" helyett a következőt érdemes csinálni:
Meg kell rendelni a cuccot a NET -en, személyes átvétellel és internetes bankkártyás fizetéssel. Majd minnél elöbb bemenni és átvenni.
Gondolom eleve van szúrópróbás humán ellenörzés (telefonálgatások után nem csodálkoznék, ha mostanában sűrűbben lenne), és ha kijön, hogy nem frankó, akkor törlik.
Szóval ha rám halgatsz, úgy csinálsz, ahogy akarsz, de én inkább így tennék. (Ill. tettem is, és nem volt gond.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen