Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Macrodroid
Hirdetés
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Ilyet sem láttam még... az éjjel feltöltöttem a lányom Dominós egyenlegét, megvettem rá az 500 megás mobilnetet, majd le is mondtam ahogy szoktam (hogy ne újuljon meg magától), erre nem mükszik. Nincs net. Átrakom a telómba a simet, ott sincs. Belépek az online felületre, szerinte van. Felhívom a 1230-at, szerintük is van. És nem érti a csaj, miért nincs. Szóval most mehetek majd valami t-mobile boltba, hogy csesszék meg. És csak remélem, hogy a viszonteladós boltban megtudják oldani, és nem kell a központi nagy t-mobile boltba menni, mert ott sokan vannak mindig.
-
Zeki
nagyúr
válasz Teko001 #47991 üzenetére
Nos, új simet is adtak már, azzal sem ment a mobilnet. Aztán a 1430-on a technikus valaki más segítségével megoldotta. Valami beakadt a rendszerbe, azért nem aktiválódott igazából a mobilnet.
Jártam már így egyenlegfeltöltéssel is, szintén éjfél után csináltam azt is, még jó hogy nem léptem el a weboldalról, így tudtam csinálni egy képernyőmentést, a tranzakció azonosítóval. Konkrétan délután sikerült elintéztetni, hogy az egyenlegen is megjelenjen, és nem csak kifizetve legyen.
-
Zeki
nagyúr
válasz szili.tamas1 #48057 üzenetére
Olvass utána a dolgoknak, nyitott wifin mindent letudnak követni, amit csinálsz, amit beírsz.. és úgy is, hogy a nyitott wifi tulaja sem tud róla.
-
Zeki
nagyúr
válasz szili.tamas1 #48054 üzenetére
Lehet felétek minden bokor mögött, és még használható is a sebessége, de errefele nem.
-
Zeki
nagyúr
válasz djculture #48420 üzenetére
Nem, addig nem lesz változás, amíg más szereplő meg nem jelenhet a piacon.
Ezek már úgy beálltak évek óta, mintha kartelleznének.
Mindegy hol vagy, rohadt mind.
Anno a kábeltv/műholdas tv piacnak is bebacott a Digi, pedig előtte mind jól megtudta indokolni, hogy ők nem drágák, ennyiért lehet nyújtani a szolgáltatást. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz norbitális #48655 üzenetére
Nem legális a dolog.
-
Zeki
nagyúr
válasz Rivaul #48735 üzenetére
Nekem 7 évvel a volt tartozás és kifizetése után sem akartak előleg nélkül előfizetést adni. NEM TELEFONT, CSAK SIMA ELŐFIZETÉST!
Vettünk az asszony nevére.
Igaz ennek is sok éve volt. Azóta már VOIP telefonálok, és körberöhögöm az összes 40-50Ft/percdíjas céget, mert 25fillér/2.7Ft/ perc alapon hívok vezetékest/mobilt. -
Zeki
nagyúr
válasz Sofian #48789 üzenetére
800Mhz-es LTE/4G -t is tudó telók kellenek akkor.
Nem tudom ezt most melyik tudja itthon.
Kínában most jön ki egy 8 magos Lenovo ilyen tudással. -
Zeki
nagyúr
Amúgy mi van akkor ha a Digi az elnyert frekit és sávszélt VOIP-ra használja?
Akkor több lehetősége lesz?
Mert mindenhol azt olvasom, az a 10Mhz nagyon kevés. De kevés-e akkor is, ha VOIP? -
Zeki
nagyúr
válasz 313313 #48957 üzenetére
Pedig épp a 800MHz-es 4G lesz a mobilnet lefedettségi tényező.
A szolgáltatók a nagy lefedettség elérésére alkalmas 800 MHz-es LTE/4G hálózat kiépítésére különböző tartalmú kötelezettségeket vállaltak a pályázat során. A Telekom, a Telenor és a Vodafone az 1000 fős lakosságszám alatti települések 38, 19,71 és 61,94 százalékát fogja lefedni egy éven belül, a 800 MHz-es sávban három év múlva a szolgáltatók vállalt lefedettsége az érintett településeket illetően 90,71, 67,57 és 81,64 százalékos lesz. A vállalásokból látható, hogy a Vodafone annak ellenére vállalt nagyobb lefedettségi arányt, hogy a cég által elnyert C blokkban a déli országrészen a szerb analóg tévéadók zavaró hatása miatt a szolgáltatás nyújtása egyes településeken nem valósítható meg.
-
Zeki
nagyúr
Kell két okostelefon...
aztán mehet a VOIP.
Skype, viber, mobilevoip, ephone, browsercalls, stb....Ja, és nem árt ha mindkét helyen van wifi router. Akkor kineveted a mobilszolgáltatód blokkolását, és nyomhatjátok akkumerülésig a dumát, ingyen is.
-
Zeki
nagyúr
válasz Pttypang #49097 üzenetére
Épp kicsit írták feletted:
(#49092) ShadowX válasza hungar (#49091) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-10-05 07:31:56
ShadowX
(senior tag)
1430 felhív és egy ügyintézô a megfelelô azonosítás után visszakapcsolja. Magától nem áll vissza. A rendszer nem tudja elkülöníteni az alapcsomag és az extra netcsomagokat, így ha az egyiket szûnteted meg, akkor sajna ugrik az egész.
[ Szerkesztve ] -
Zeki
nagyúr
válasz mcsontos #49111 üzenetére
VOIP telefonálás interneten keresztül.
browsercalls.com
voipyo.com
freevoipdeal.comde itt egy árösszehasonlító oldal:
http://backsla.sh/betamax
nem biztos hogy legfrissebb, de sok voip oldalt találsz. -
Zeki
nagyúr
válasz Varszegig #49118 üzenetére
Kell egy dominó sim kártya, hozzá mobilnet, hozzá valamelyik VOIP szolgáltató (nem skype meg viber), és bárkivel lehet dumálni tök olcsón, akár fillérekért, legyen az hazai vagy külföldi vezetékes vagy mobilszám.
Nálunk a családban ez megy.
Nem vagyok a megkeresett pénzem ellensége. Így nem 50Ft-os percdíjakra fogom elszórni. -
Zeki
nagyúr
válasz lord.lakli #49123 üzenetére
browsercalls.com
-
-
Zeki
nagyúr
válasz raziel01 #49222 üzenetére
Óóóóó... simán!
Az ebolt.hu egyszer megcsinálta velem, hogy megvettem valamit, ki is fizettem online kártyával, majd pár nap múlva közlik, hogy bocsi, a nagykertől többért kapják, vagy ráfizetek, vagy visszaadják a pénzt.
Nyilván pénz vissza volt, de azóta sem vásárlok tőlük, mert egy kutyaütő banda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
- Limitált, jubileum kiadást kap a PlayStation 5 konzolcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen