- Hivatalosnak tűnő képanyagon a Galaxy A26 és A36 is
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
vaníliás beef számomra undorító ízű, még fele itt áll ~fél éve, nem tudom magam rávenni, hogy betoljam
a növényi+iró kombójukból próbáltam még vaníliásat, az sem volt az igazi. kíváncsi vagyok neked bejön-e
(amúgy ízesített wpc80as fehérjéjük szvsz ár/értékben nem jó, mert "csak" 70g/100g és van benne maltodextrin is... ehhez képest meg elég drága... (emiatt sem szerepel a fentebb írt jó ár/érték listában) immortal vagy pf nutirtion messze jobb ár/érték arányú cuccok)szerk.: naturból az alapot, vagy a digezyme-st vetted? én utóbbit ismerem csak
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
tisn
addikt
na rendeltem ostrovit wpc80-at 2 natur, 1 vanilias, 1 csokis, meglatjuk milyen lesz. 2.8kg, 16k
-
KisZozó
junior tag
válasz
CriticalHit #194705 üzenetére
Olvass vissza.
[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194707 üzenetére
semelyikről, de nem is mondtam, hogy ilyenre szükség van.
arra céloztam szimplán, hogy (véleményem szerint) ez így nem feltétlenül több, mint szimpla marketing (amit más gyártó csili-vili weboldalakon tol), mert a hitelessége az állításainak kb ugyanaz a szint.(egyébként ostrovit független laborteszteket csináltat és oszt meg a termékeivel kapcsolatban folyamatosan
)
szerk.: és egyetértek: összetevők listája tetszik? kipróbálod. ízlik? megfelel oldódásra? megfelel az ára? stb. akkor használod és kész... úgyis bizalom/hit kérdése a többi
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #194706 üzenetére
Ez a téma eléggé túl van gondolva/parázva. "független, 3. fél által rendszeresen elvégzett, hiteles dokumentum"? Melyik kajáról olvasgatsz ilyesmit amit szoktál enni?
El kell olvasni az összetevők listáját és ha jó az összetétel + nem tartalmaz olyasmit amit nem akar az ember, akkor mit akarunk még?[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #194705 üzenetére
nem kötekedni vagy kétségbe vonni szeretném a linkelt wpc minőségét (mivel a visszajelzések ezt támasztják alá). de azért azt ne felejtsd el, hogy az a jegyzőkönyv, egy saját (gyártó által) előállított jegyzőkönyv, amely 2016ban készült (és legutóbb 2021ben módosítottak benne). nem mondom, h nem valós, amit tartalmaz, de azért sok éves adat, és picit olyan, mint egy statisztika, ahogy Churchill mondaná... tehát szép és jó, de nem egy független, 3. fél által rendszeresen elvégzett, hiteles dokumentum.
-
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #194673 üzenetére
Vagy akár a 7100ft/kg áron a bevizsgálási jegyzőkönyvvel rendelkező "összetétel: 100% Ulltraszürt WPC80 tejsavó fehérje koncentrátum" [link] , ami valóban teljesen adalékmentes.
KisZozó
"moslékkal"
Pontosan melyik összetevő teszi szerinted azzá, amivé minősíted?
Morris
"Kóstolnék a Biotech mellett mást is."
A minőség megítélésében számomra az íz számít legkevésbé. A mesterséges ízfokozók, mesterséges aromák, édesítő szerek csak lehúzzák a minőséget. A természetes tejszínes íz elegendő.[ Szerkesztve ]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194702 üzenetére
thx
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Morris #194698 üzenetére
ezt passzolom, sry (pf nutrition elég híg/vizes amúgy (állagra/ízintenzitásra/édességre, mint kb a gymbeam true whey, ha esetleg azt ismered, de azt sem nevezném 100%os frissítő, üdítőnek...) nekem az üdítőm a gymbeam hipotóniás szörpje
(akciósan ~3,3k szokott lenni)
@tisn: akitől én vettem az nagyot emelt most a 2kilóson, de vannak relatív jó árban még 700g-s kiszerelésűek (több eladó árulja): [link]
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194692 üzenetére
immortal melyik allegros arusnal van?
-
-
Morris
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194697 üzenetére
Beef nálam az íze miatta megy. Pár naponta iszok olyat is.
Clear esetében amolyan frissítőnek nevezett cuccra gondolok.
Mint például a Biotech-es. Csak ez baromi drága.[link][ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Morris #194696 üzenetére
mit értesz clear alatt? az első nem az?
ha iso-ra, akkor az immortal-nak van iso-ja, talán peaceliker (??) fogja előbb-utóbb kipróbálni
egyébként ha beef is érdekel, akkor szintén az ostrovit beef protein-je (csoki-kókusz) kiváló... (csak ugye nem annyira izomépítésre való)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Morris
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194692 üzenetére
Köszi. Válogatok.
Esetleg clear proteinből ajánlott? -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Morris #194691 üzenetére
mindenkinek más. nekem az eddig kipróbáltak közül:
ízesítetlen: Ostrovit wpc+digezyme
ízesített (és nem zavar a szukralóz):
édesebb ízvilág (van egy egyedi/jellegzetes íze az összesnek, eddig áfonya, sós karamell és banánt kóstoltam): Immortal Nutrition (ez WTC+WPI+WPH "hibrid", szukralóz+stevia)
"normál", nem túl édes ízvilág: PF Nutrition (fehércsokis-málnás ill sós karamell finom, pisztácia annyira nem jött be, többit nem kóstoltam)
vegánból: Ostrovit Vegan Blend - epres
említésre méltó még (habár összetevő lista nem a legjobb, de állagra a leg"durvább", szimpla vízzel kb mint egy ivó- és egy krémjoghurt keveréke... nagyon selymes cucc): Ostrovit WHEYlicious - őszibarackos
kb ebben a sorrendben, felülről lefelé (allegro kuponnal mind1ik kilója 6k alatt kihozható, vegán talán még 5k alatt is)
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194685 üzenetére
Akkor most melyik a legjobb ár/érték arányú protein?
Kóstolnék a Biotech mellett mást is. -
tisn
addikt
válasz
Dorian #194688 üzenetére
vicces modon megertem a kiscsajt. soxor futottam telen esoben, soxor leptem pocsolyaba, kb. 1-2 masodpercig fazik csak a labad. persze en rovideket futok, jellemzoen 5km (max 10), nyilvan egy fm-maratoni tavon ahol tobb orat futsz atfagyhatsz. (de olyat meg nem futottam.)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194687 üzenetére
olyan csak core edzésen volt egyszer ilyen... (farmerban akartam akkor is tolni, boxer volt rajtam, edzőcsaj mondta, h őt nem zavarja, mert kb mintha strandon lenne valaki... a többiek meg mind pasik voltak szerencsére azon az órán, szóval nekik sem volt para... csajok tuti érdekesen néztek volna rám...
)
-
Dorian
félisten
válasz
Ha alsógatyában toltad volna többen nèztek volna
-
tisn
addikt
válasz
és az öltözőben jöttem rá, h váltónacit nem pakoltam... így farmerben edzettem..
terem utan mentem kocogni egybol. a palyanal jottem ra, hogy nem hoztam futopulcsit, igy rovidgyatya + polo komboban toltam. rekord, eddig min 8 fokban futottam igy, most kett fok volt volt... -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
KisZozó #194683 üzenetére
értem. mondjuk én sem veszek többet, mert ezért az árért mérföldekkel jobbakat lehet kapni. ez a minőség ~5k/kg-ot ér (oldódás, íz). persze tény, h van full steviás verzió, de akkor inkább a fentebb említett 2 ízesítetlen és beízesítem magamnak, amilyenre akarom. de az is tény, h a szukralóz nekem nem kizáró ok, inkább a többi, felesleges adalékanyag ne kerüljön bele. de mindenkinek más a lényeg.
#194684 Dorian : gondolom hosszabbak az izomrostjaid, elvileg az kevésbé hajlamos az ilyenre. nekem jóga/core/gerinc mellett is sok csomóm volt. (akkoriban próbálta szétmasszírozni csaj, mióta terembe járok nem voltam, de érezhetően sokkal kötöttebb mindenem, el kellene lassan menni, de nem találok kimondottan gyógymasszőrt itt Pécsett
(csaj abbahagyta a masszőrködést, mert a sok év alatt eléggé megviselte a dolog az izületeit)
nekem ma lábnapom volt... és az öltözőben jöttem rá, h váltónacit nem pakoltam... így farmerben edzettem... lábgépekhez a legjobb... (az mellékes, h sokan elég furcsán néztek rám
)
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #194682 üzenetére
Szerencsére én elég laza vagyok, csak a lapockámnál szokott lenni ilyesmi: amikor nem sportoltam akkor rendszeresen, amikor küzdősportra jártam akkor semmi, most kondisportnál meg ritkán.
De ez most a ferdepados nyomásnál jött elő, valószínűleg valami rossz mozdulat miatt görcsölt össze. Lehet, h jobb, ha a holnapi hátnapon nem fogok csúcsdöntésekre menni.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
KisZozó
junior tag
válasz
K1LLMy53Lf #194682 üzenetére
Nem a számok miatt.Kóstoltam,és ez szó jutott hirtelen akkor az eszembe.Azóta nem fogyasztok gimbimest.
Nincs különösebb oka.
A pólójuk elég jó,abból van egy-két darab.[ Szerkesztve ]
"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
KisZozó #194676 üzenetére
csak kíváncsiságból: miért "moslék a gimbimes"? (elvileg) cfm szűrt, 74g/100g, a legtöbb íz alig tartalmaz valami extra anyagot.
#194679 Dorian : én tele vagyok ilyenekkel. rövid, kötött izomzat egyik átka
sok-sok nyújtás, (gyógy)masszázs, hengerezés... (nekem vannak olyan csomóim, amit ismerős gyógymasszőr csaj sem tudott 2*1 óra masszázs alatt szétmasszírozni, pedig nem ma kezdte
)
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Kiderült, h múltkor edzésen nem meghúztam a hátam, hanem valami csomók lettek a lapockámnál és azert feszült. Ma a kollémagnőm nekiesett könyökkel és szétttancsírozta őket, igaz majd összehugyoztam közben magam de megszűnt a feszülés.
Most már csak a trancsírozás miatt fáj de az csak olyan mintha belebokszoltak volna.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
KisZozó
junior tag
válasz
Dorian #194675 üzenetére
Én az MHN Supplements Whey Pro Performance 5-öscsomagot szoktam rendelni natúrban,de már egy ideje nincs.
Így 7200-ra jön ki kilója.
Azzal a "gimbimes" moslékkal amit CriticalHit kolléga linkelt, azért nem hasonlítanám össze."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Dorian
félisten
válasz
Keress még kb 30 mp-ig és találsz 7500-ért.
Ma rendeltem 6 kilót.
A csokis steviasban kakaó az ízesítés és ennyi.[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
ostrovit ill immortal naturja... én előbbire szavazok a kettő közül, mert 78g/100g és van benne digezyme is. utóbbi "csak" 75g/100g és nincs emésztőenzim. árban mindkettő ~4500-4700ft/700g (szóval ~6,5k/kg, kuponozva, jól belőve ~5,2-5,8k/kg)
ennél jobbat szvsz nem találsz[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
addikt
válasz
Dorian #194669 üzenetére
9000-ft /kg: [link]
Akkor inkább 8000-ft/kg-ért a True Whey ízesítetlen [link] , ami nem tartalmaz semmi bélflóra roncsoló karcinogén édesítőszert, kemikáliát. "Teljesen édesítőszer- és ízesítőanyag-mentes".
Sajnálatos, hogy a My Protein Impact Whey ára ennyire elszállt.
Feladat: Találjuk meg a legjobb tejsavó fehérjét, a legjobb ár/érték arányban, minden mentes változatban."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
KisZozó
junior tag
válasz
K1LLMy53Lf #194665 üzenetére
Mint ahogyan Én is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dazsar #194670 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy érdemes körülnézni, mert sok1000Ft-t is lehet spórolni (vagy a rászánt összegből magasabb minőségű is vásárolható). Ostrovit olyan, mint az mhn, folyamatosan oszt meg a termékeiről tisztasági labor eredményeket és ez számomra egy pozitív plusz. Gymbeam legjobb tudomásom szerint nem gyártó, de mégcsak nem is fejlesztő, szimplán saját márkanév alatt forgalmaz "oem" cuccokat. És sok terméknél a hszeken látszik, hogy vált/olcsósít. Persze ettől még nem lesznek rosszak a cuccai, csak néha érdemes felülvizsgálni a piacot.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #194668 üzenetére
Azt mondod érdemes volna leváltani a GymBeam-et, az OstroVit-re? Nézegettem az oldalt, pl Omega3 bol van olyan kapsz. Ami elég ütős DHA/EPA tartalma van. 1 kapsz. Míg ebből a Gymbeamnél kb 5-10kpsz amit "ennem" kell
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Dorian
félisten
MHN pl. közöl mikrobiológiai és nehézfém labor eredményeket a termékeiről.
A "professional" tejsavójának magas a fehérjetartalma, jó az aminosav profilja, 80% koncentátum+20% izolátum, és van steviásban, nem csak szukralózzal.
7500-ért meg lehet venni, én nem ismerek ilyent olcsóbban.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #194667 üzenetére
jók az ilyen független oldalak, csak kár, h az összes ilyen (legalábbis, amit én eddig találtam) USA. (én ezért mondom, h azokat a gyártókat szeretem, amelyek transzparensek, pl ostrovit... nem pedig full marketing a teljes webolduk és egy szimpla összetevőlistát is "kínszenvedés" kihámozni)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
KisZozó #194663 üzenetére
Reméltem, hogy a smiley azért egyértelműen mutatja, hogy viccből írtam. Egyébként igen, ilyen kérdésekre nagyon népszerűség/marketing alapú az egész válasz. Ettől függetlenül meglepő számomra, hogy nincs benne Scitec/Biotech. Amúgy, ha jól kérdezed, elég jó infókat lehet kiszedni belőle elég gyorsan. (De nagyon el is tud vinni "tévútra")
@noorbeertt: attól, hogy te a perplexity-t kérdezted, én még a chatgpt-vel dumáltam.
sajnos nem ismerek celebeket, azt hogy ki-mit reklámoz, főleg nem tudom, mert baromira nem érdekel egyik sem.
Nekem fehérjéből az ostrovit/pf nutrition/immortal gyártók váltak be.
Amúgy az összes (chatgpt által javasolt és az én preferált 3 márkám is Magyarországról elérhető.)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
noorbertt
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #194660 üzenetére
Nem chatgpt, hanem perplexity és az volt az elvárásom hogy itthon elérhető legyen és jó értékelésekkel. Nyilván itt is az lesz h megnézem az ajánlásokat és ár/ertek arányban.
Melyik márka az nehéz kérdés, neten mindenkinek megvan a kedvence épp melyik celeb mit hirdet -
KisZozó
junior tag
válasz
K1LLMy53Lf #194660 üzenetére
A "legjobb" típusú listák általában a legkeresettebb,és legtöbbet eladott-vásárolt fehérjékről szólnak.
A "minőséghez" nem sok közük van.
Ezt a robotot meg engedjük el."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
scdlsc
senior tag
Nekem ma rohadt jól ment az edzés. Vannak alkalmak amikor az embernek jó napja is van, meg a határán van a javulásnak. Döntött pados fekvenyomásnál már kóstolgattam a 8. ismétlést, de nem ment. Ma végre összejött. Kicsit tartottam tőle, hogy utána kézi súlyzósból nem fog menni ezek után a korábbi ismétlésszám, de az is összejött. Sőt, a tárogatásnál is sikerült a korábbi. Az utolsó ismétlés ott már csak 80%-os volt, de azt megadtam magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
noorbertt #194657 üzenetére
kíváncsiságból megkérdeztem chatgpt-t, hogy melyikek az európában elérhető, legjobb minőségű fehérjeporok. 5öt javasolt, nincs közte scitec... (se biotech)
MyProtein Impact Whey Protein
Ez a márka nagyon népszerű Európában, és a tejsavófehérje poruk a legjobb ár-érték arányú termékek közé tartozik. Az Impact Whey Protein szinte minden ismert online boltban elérhető, és különböző ízekben kapható.A fehérjetartalma 80%-os, és gyakran tesztelik a tisztaságot, hogy biztosítsák, hogy nincs benne szennyeződés.Optimum Nutrition Gold Standard Whey
Az Optimum Nutrition tejsavófehérje porai szintén az iparági vezetők közé tartoznak. A Gold Standard Whey nemcsak kiváló fehérjetartalommal rendelkezik (80% körüli), hanem tiszta, gyors felszívódású forrást kínál.Ezen kívül az ízválaszték is kiemelkedő, és a minőségellenőrzés szigorú.Dymatize Nutrition Elite Whey
A Dymatize Elite Whey szintén egy prémium termék, amely nagyon magas minőséget kínál. A fehérje gyorsan felszívódik és jól emészthető, ami különösen fontos az edzést követően.A termék szintén rendelkezik a szükséges tesztelésekkel, hogy biztosítva legyen a tisztasága és hatékonysága.Bulk Natural Pure Whey Isolate
Bár ez tejsavófehérje izolátum (WPI), ami még tisztább és koncentráltabb, mint a WPC, érdemes megemlíteni, mert az egyik legjobb minőségű és legtermészetesebb forrást kínálja. A Bulk termékek szintén nem tartalmaznak mesterséges adalékokat és ízesítőket, ami a természetes ízeket kedvelőknek kiváló választás lehet.Whey Protein - Raw & Unflavored (Könnyű Fehérje)
Egyes prémium márkák, mint a "Raw Whey" vagy a "Unflavored Whey" nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékot, ízesítőt vagy édesítőszert, csak a tiszta tejsavófehérjét. Ezek az olyan fogyasztóknak ideálisak, akik valamilyen érzékenységgel rendelkeznek, vagy csak egy tiszta, adalékanyagoktól mentes fehérjét keresnek.Fontos megemlíteni, hogy a legjobb választás a személyes preferenciáidtól függ, például:
Ha a legjobb ízt keresed, akkor az Optimum Nutrition vagy a Dymatize lehet a legjobb választás.Ha az ár-érték arányt preferálod, akkor a MyProtein is kiváló megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz
noorbertt #194654 üzenetére
Fehérje bevitel legyen 1.6g /test tömeg kg (cél tömeg). Legjobb kajával bevinni, szükség esetén fehérje por, sztem max 2 adat/nap. Fehérje minél egyenletesebben legyen elosztva a napokban, edzéshez nem kell kötni.
Kreatin monohidrat mehet 3-5g/nap bármelyikTöbbire nem feltétlen kell szerintem rámenni, max ha valamiből hiány van.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
nem értek hozzá, csak az ai-val játszottam,, ez mennyire helyes vagy bs inkább?
Térjünk vissza az eredeti ajánláshoz, és foglaljuk össze azt helyesen:
1. Scitec Nutrition Daily Vita-Min (90 tabletta)
• Mit: Komplex multivitamin és ásványi anyag formula
• Miért: Biztosítja a napi vitamin- és ásványianyag-szükségletet, támogatja az immunrendszert
• Mikor: Naponta 1 tabletta, étkezés közben, lehetőleg reggel vagy délelőtt
• Honnan: https://scitec.hu/altalanos-napi-vitaminok/scitec-nutrition-daily-vita-min-90-tab-p48032. Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional (2350 g)
• Mit: Magas minőségű fehérjepor
• Miért: Támogatja az izomépítést és regenerációt
• Mikor: Napi 1-2 adag (30-40 g), közvetlenül edzés után
• Honnan: https://www.bodyworld.eu/hu/hu/scitec-nutrition-100-whey-protein-professional-2350-g-163. BioTech USA 100% Creatine Monohydrate (300 g)
• Mit: Tiszta kreatin-monohidrát
• Miért: Növeli az izomerőt és teljesítményt
• Mikor: Napi 3-5 g, bármikor konzisztensen (pl. minden reggel)
• Honnan: https://www.bodyworld.eu/hu/hu/biotech-usa-100-creatine-monohydrate-300-g-7204. Scitec Nutrition Omega 3 (100 kapszula)
• Mit: Omega-3 zsírsavak (EPA és DHA)
• Miért: Támogatja a szív- és érrendszert, gyulladáscsökkentő hatású
• Mikor: Napi 1 kapszula, bármelyik főétkezéssel
• Honnan: https://scitec.hu/omega-3/scitec-nutrition-omega-3-100-g-k-p47985. BioTech USA Magnesium + Zinc (60 tabletta)
• Mit: Magnézium és cink kombinációja
• Miért: Támogatja az izomműködést, idegrendszert és az immunrendszert
• Mikor: Napi 1 tabletta, este, lefekvés előtt
• Honnan: https://shop.biotechusa.hu/products/magnesium-zinc-60-tablettaEzt javasolja heti 2 sulyzos edzés melle kezdőnek.
-
bubodoki77
csendes tag
válasz
Dorian #194635 üzenetére
Gymbeam-est tudom ajánlani, köröket ver a Decathlonos padokra, igaz drágább is.
https://gymbeam.hu/allithato-edzopad-gymbeam.htmlPs5 pro, Iphone 16 pro, Ipad M4 pro, Garmin Fenix 8 51mm Amoled Sapphire
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
OPiiPO #194651 üzenetére
ott van még az alkar és a váll is. legalábbis szvsz az is a karhoz sorolandó
(de ezt majd dorian megmondja, h mit fed pontosan)
amúgy a kérdés a sorrend és h melyik izomcsoportra hány szettről van szó."...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Dorian
félisten
Fú ezt a mai mell-kar napot nem teszem ki az ablakba... A 3. ferdepados nyomas utan le kellett tennem mert talan rosszul mozdultam vagy ilyesmi, és jól meghúztam a lapockám körül valamiket. És onnantól durva volt, de mindenben sokkal kevesebb ment. El se fáradtam.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194647 üzenetére
itt sajnos semmilyen modon nem lehet novelni, de a lassitas jo tipp. (lenne).
(csak minek, tobbi gepnel a terdem a gyenge pont, felesleges a comkozelito izmokat edzeni, ha mast nem birok melle.)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #194645 üzenetére
Nekem 30e ft os emagos van. Ha jól akasztom be a támasztó részét, akkor nem tud összeesni. Annyi hogy 60-70 kiló körüli fekvenyomásnál már van hangja amikor kezdő pozíciót veszem fel.
Ami nagyobb baj hogy 60 fok fölé nem állítható a támla.Amúgy olyat keresnék aminek ülő része is állítható szögben
"Oh my Goa'uld!"
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194645 üzenetére
Nálunk mindkét említett gépnél 100kg a max... Ezért is volt könnyű azonnal maxolni... És emiatt is vagyok gondban, hogy miképp növeljem a terhelést. Tárogató nem para, mert a belsőre van szabadsúllyal pakolható, külsőre nincs, de ott elég sztem a 100as lassú tempóban (legalábbis több, mint a semmi)
Vádlit meg 2/2/2/3 ütemmel csinálom, ott a repet fogom növeli később, nagyobb TUT-nak nem látom értelmét. De majd végigpróbálom a lábtolókat, hátha valamelyiken tudok normálisan vádlizni is (vagy megyek lépcsőzőgépre)
@tisn: szerintem én sem, mert alapból is fejlett a lábam a súlyom miatt, meg nem tetszik a túl izmos. (De azért holnap is lábnapom van
)
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194644 üzenetére
comb tárogató
hip abductor
valoszinuleg ment volna elso heten is*, csak nem mertem(*mert labra nem edzek erdemben, tehat ott nincs fejlodes.)
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #194644 üzenetére
Az ennél gagyibbakat is azzal hirdetik, hogy 200-250 kilós a terhelhetőségük.
Nem is ettől félek, hanem ha összevissza csúszkál az is kellemetlen.
Hát én vádlinál tegnap tartottam 175 kilónál, de fér még el rajta tárcsa.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194640 üzenetére
"...tehát óriási súlyok sem ráfektetve..."
Ebben a részben 100%ig biztos vagy?
@tisn: nekem az első héten 2 ilyen gép volt (vádli, comb tárogató)
De amúgy melyiket sikerült neked?[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz
Runemaster #194642 üzenetére
igen, 50db 200-asba kerult, de mindent kiettem belole
(de gonosz vagy) -
-
Dorian
félisten
válasz
scdlsc #194639 üzenetére
Igazából nem nekem lenne, én megyek terembe továbbra is. A feleségem most végzett edzőként és jelentkeznek olyanok, akik nem szeretnének terembe járni, úgyh otthon alakítunk ki egy szobát erre a célra (Igazából eddig is erre használta, csak egyedül ő). Női vendégek a célközönség, így nem is hipertófia a fő cél, tehát óriási súlyok sem ráfektetve sem emelgetve nem lesznek, de azért az kellemetlen ha összedől az ügyfél alatt.
[ Szerkesztve ]
-
scdlsc
senior tag
válasz
Dorian #194635 üzenetére
Nehéz kérdés, mert kipróbálás nélkül az embernek fogalma nincs, hogy melyik elég stabil. Körbenézve a neten és ezt venném. Akciós és még így sem olcsó, viszont szerintem tuti stabil és biztosan nem csuklik össze alattad.
https://www.shop.maniafitness.hu/impulse-if2011-allithato-pad-610szerk.: és van kereke, ami az esetleges mozgatás miatt nem utolsó szempont (nem tudom mennyi helyed van)
[ Szerkesztve ]
-
scdlsc
senior tag
-
Dorian
félisten
Nade tudtok linkelni pár olyan padot amit szerintetek érdemes megvenni?
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #194632 üzenetére
az eleg durva eset lehetett.
trx madzagoknal szoktam nezni, ha szetcsuszik/elszakad, kurva nagyot fogok esni hatra...
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194630 üzenetére
Nekem 1x pad szarul volt rögzítve (ilyen 3ft os pár) és amikor felvettem 2x20kg körül össze csuklott vagyis lement vagy - 30fokba...súlyzókat eldobtam, én hátra bukfenc... Súlyzók is megsérültek 😭
Az szép vt. Lehet ezért is fosokna meg ha úgy fordítom kezem alkarom mocskosul tud fájni. Az ugye most súlyzó nélkül is sajna
"Oh my Goa'uld!"
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Ha úgyis azert vennék főleg fehérje port mert zabot úgy szeretem elfogyasztani, akkor a puregold compact whey is elég? Ugyanis a zab kiegesziti ennek a compactnak a hiányait?
(Azt tudom hogy a gold jobb)
Persze sportolok de leginkabb bringa[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194628 üzenetére
nálunk is... meg a negatív pad is vagy -30°os... (mondjuk azt 2 srác szokta tolni...)
1x feküdtem rá, fel is keltem, annyira furcsa az egész... nem mernék súllyal nyomni azon (bármi gáz van a torkomon landol az egész... :/)#194629 Peaceliker : én mindig 3x ellenőrzöm, h eléggé a pad végén ülök-e és nem fog lelógni a fejem a padról, mert az baromi kényelmetlen úgy... igaz én csak skullcrusher-t tolok 2x17,5kg-mal... (de azt is gáz már felvenni)
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #194627 üzenetére
Legutóbb 2x32kg t felettem de azért már előtte volt az a magad elé meredős rákoncentrálós kis szeánsz
Úgy csinálom (videó volt már itt többször) hogy térdem közelébe teszem a combomon, ráhajolok és felhúzott lábbal hátra dőlök, közben kinyomom vagyis hát abba a pozícióba érkezek vele. Én fosok hogy hátradőlés közben leesek a padról"Oh my Goa'uld!"
-
Dorian
félisten
Döntöttpados nyomást kénytelen vagyok kézivel csinálni, mert a döntött padok nálunk fix 45 fokosak és az túl sok felsőmellre, 20-30 köti szögben csinalom, 30-as kézivel úgy pont jó
-
válasz
Peaceliker #194626 üzenetére
Én már a 30-at se tudtam a múltkor felvenni /a gépen épp majomkodott valaki laza 10 perces telefonozással 2 sorozat között/, marad 25kg-s kézivel a gyakorlat. Igaz simán benne van, hogy én vagyok a béna..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
roti86
őstag
válasz
KisZozó #194621 üzenetére
Igen, én is láttam már ezt a videót, de ha valakinek nincs más lehetősége, mint a rudas fekvenyomás akkor ne is edzen?
Én pl. otthon edzek, van egy állítható dőlésszögű padom és súlytartó állvány + rúd. Nyilván nincs akkora súlyú kézisúlyzó készletem, ami már kellene a rendes terheléshez, így marad a rudas nyomás.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
"bromelain+papain" ezeket laktozmentes tej melle problajam vagy vegyek sima tejet es ugy?
ezek proteáz enzimek (az ananász ill a papyaban található, nyövényi enzimek amúgy), tehát ezek a tejfehérje lebontásában segítenek, hogy kevésbé terheljék az emésztésed. a laktáz meg a tejcukrot segít lebontani. szóval laktózmentes tejjel próbáld
-
m3ss
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194618 üzenetére
a nem tartos tejek is UHT-k?
"bromelain+papain" ezeket laktozmentes tej melle problajam vagy vegyek sima tejet es ugy?
mert amugy laktozerzekeny vagyok az tuti.#194617 tisn
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
KisZozó #194621 üzenetére
és én még egyszer mondom: az, h a rúddal történő fekvenyomás nem ér semmit az nettó baromság szvsz
-
KisZozó
junior tag
válasz
Csak a kizárólag rúddal történő fekvenyomást említi.
-
westcoastog
veterán
válasz
Nem emlékszem hogy abban volt e már emésztőenzim, bő 3 éve volt hogy vettem utoljára..
Most kezdésnek szétnézek itt helyben, veszek valamit aztán következőnek vagy pg vagy ostrovit szerintem.#194619Flash Gordon
olvasom, köszi! -
Flash Gordon
senior tag
válasz
westcoastog #194609 üzenetére
Talán segít a választásban [link]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
a "kinyomhatatlan" pattanások lehetnek tejfehérje-intolerancia jelei is (de az uht-feldolgozás során használt anyagokra adott allergiás reakció is). egyik kolléganőm egész életében laktózérzékeny volt, de 40 felett kialakult nála tejfehérje-intolerancia is és hasonló tünetekkel jár, ha tejet fogyaszt. emiatt csak alkalmanként eszik tehéntejszármazékot (kajáldában tejes/tejszínes szószos cucc stb), akkor azonnal előjön nála, egyébként vegán cuccokat használ és totál tünetmentes olyankor.
szóval lehet nálad is ilyesmi van. ha valamit meg akarsz próbálni, akkor neked is a bromelain+papain enzimet javaslom. ha szerencséd van és nagyon enyhe az intolerancia, akkor nagyban javíthat a dolgokon.#194612 westcoastog : ha már használtad és minden oké volt vele, akkor az jó válaszás lehet. hozzáteszem az ostrovit-es natur árban jobb (allegro-n keresztül, 4k-s kuponnal, amit pár hetente osztogatnak, meg végképp). nekem a puregold-ban lévő extra glicin baxtatja a látásom (hogy ez egyéni dolog, vagy a cukorbetegségemmel függ össze, nem tudom. más nem tapasztalt ilyesmit itt), így én kerülöm. de asszony is pl azt szereti a legjobban az íze miatt.
#194616 KisZozó : az, h a fekvenyomás nem ér semmit... köszi, hogy szóltál, mindjárt szólok a mellemnek, hogy álljon már le a növekedéssel
de egyébként ez - szvsz - nettó baromság... az, hogy vannak elvileg effektívebb gyakorlatok, az megint teljesen más (én szeretem a fekvenyomást, toltam ma is, de ezen felül csigán tolok chest press ill fly gyakorlatokat... meg géppel is tárogatást... szóval azt semmiképp nem tudom megmondani, hogy melyiktől fejlődik jobban)szerintem próbáld ki melyik milyen, te hogy látod magadon és válaszd azt, amit legjobbnak tartasz ÉS (ez szvsz nagyon fontos) szeretsz csinálni
[ Szerkesztve ]
-
KisZozó
junior tag
Sziasztok.
Láttam egy videót a minap a magyar kalapácsostól,amiben kifejti,hogy van két gyakorlat amit semmiképpen ne végezzek,mert tulajdonképpen nem ér semmit.
Az egyik a fekvenyomás rúddal,a másik a vállból nyomás."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
westcoastog
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194610 üzenetére
Köszi! Igen, csak laktózérzékenység van.
Compact Whey Gold fehérjepor
Egész jó ára van, még akkor vettem utoljára mikor 6590 környéke volt a kilós ár, de akkor még nem tudtam hogy laktózos vagyok, meg talán nem a compact volt annyiért. De már nem rémlik pontosan.
Az ostrovites is egész jó áron van, igaz az csak 700g. -
m3ss
veterán
ha mar itt digezymeztek meg laktozoztok..nekem tovabbra se nagyon akarnak elmulni a tricepszemen a pattanasok, hatamon, vallamon is van par. eloszor azt hittem, hogy az ashwaganda vagy a tongkat, ezt mar honapokkal ezelott elhagytam, de azota se valtozott. aztan a masik amire gyanakodtam, hogy vmit elb*szhattak a wheyprotein.hu fele laktozmentes tejsavon, mert korabban semmi bajom nem volt vele, most mas kiszerelest vettem es kb azota volt problema..persze az is igaz, hogy elkezdtem kicsit tobbet fogyasztani belole par honapja, napi 3-at. most 1-2 honapja kb 3 naponta eszek csak belole es csak ostrovit vegan blendeket tolok, de azota se valtozik. most vagy tenyleg ennyire fos ez a wheyproteines adag es 3 naponta 30g is problemas (nem valoszinu) vagy ez a sok tej amit fogyasztok...kb napi 1-2 l 3.2%-os laktozmentes tejet iszok. feherjet, shakeket is ebbol csinalom. de ha ezt is le kell passzolnom el fogok fogyni, ez "konnyu" kb. 1000 kcal volt..
olvastam most ilyet, hogy a teheneknek adott novekedesi hormon miatt is lehetnek pattanasok a sok tejet fogyasztoknal..ugy is taplalkozasszakerto itt mindenki, szerintetekhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
westcoastog #194609 üzenetére
2hsz-szel előtted ott egy jó vegán. De ha tényleg csak laktóz érzékenység van, nem pedig tejfeherje, akkor valami olyan wpc, amibe van alapból digezyme (puregold classic, gymbeam just whey, ostrovit natur wpc stb.) vagy valami tisztább forma (wpi), vagy bármilyen wpc és mellé laktáz enzim vagy digezyme.
-
westcoastog
veterán
Sziasztok! Laktózérzékenység miatt, milyen alternatív fehérjét javasolnátok? Vegán? Tojás? Marha?
Márka? -
Peaceliker
addikt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #194604 üzenetére
Ostrovit vegan blend epres. Eddig 4/4 embernek bejött, aki kóstolta. Persze hacsak a bromelain+papain nem válik be
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #194602 üzenetére
Múltkor felkutattam a konyhaszekrényt van egy csomó rizsfehérje otthon. Feleségem megvette aztán nem ette meg "mert szar" Hát, gondolom, h nem a legjobb, de akkor már majd szépen én elkoptatom, legalább emelem vele a fehérjebevitelem.
-
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194601 üzenetére
120 most a fehérje. 150 az januárban volt csak ch t emeltem hátha rámszakad a világ összes izma
Majd körbe kell nézzek milyen fehérje források vannak, ami nem tejfehérje"Oh my Goa'uld!"
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker #194599 üzenetére
minimális gyors ch nem rossz amúgy (agy stb gyorsabban kap "üzemanyagot" ébredés után... bár alapvetően a szervezet is szabadít fel glükózt a legtöbb esetben), de tény, h kisebb mennyiségben.
ha napi 160g fehérjét viszel be, és láthatóan nincs tízórai, akkor szerintem is ideálisabb lenne reggelire is nagyobb fehérjeadag, h jobban eloszd (az ideális az lenne, ha lenne köztes étkezés, és úgy osztanád szét szvsz, de tudom, hogy ezt nem feltétlenül tudja megoldani az ember. én egy fehérjét tolok köztesként pl)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest