Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ha webshopban vásárolok akkor ugyebár 14 napom van hogy esetleg elláljak a szerződéstől.
Viszont ha üzletben vásárolok akkor van ilyen lehetőség? Én valami 3 napra emlékszem de nem találok erről semmit.Köszi
-
ShadowX
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Érdekes, hogy a tehetôsebb országokban olcsóbb, a csóróbbakban pedig drágább. Szokták ezt magyarázni azzal, hogy ott nagyobb a fizetôképes kereslet az ilyen irányú szolgáltatásokra. Pedig szerintem itthon is majdnem mindenkinek van mobil elôfizetése (legalábbis az elôfizetések száma meghaladja a lakosság számát) és arányaiban nézve ugyanannyi embernek lenne igénye mobilnetre is. Fôleg, hogy mostmár gyakorlatilag csak okostelefonokat lehet kapni...
-
Ákinard
aktív tag
válasz
anadroid
üzenetére
Köszi, ez volt a megoldás!! Felhívtam 1 perc alatt megvolt. Utána kikapcs 5 perc után vissza hálózat van, és működik.
Mondjuk nálam is az a helyzet, hogy hó közepéig korlátos a netem, mégis dönget rendesen, már 1 gigánál járok a 200 mega helyett. Nem baj, csak nehogy visszaüssön a dolog valami elrejtett szabályban :-/
-
Lg52xMAX
tag
Nem tudja valaki hogy az alábbi tabletet mikortól lehet kapni? Na és mennyiért?
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 LTE
-
Samus
addikt
Pécsen hol tudok garanciális ügyet intézni? A Telekom app szerint sehol...
-
313313
addikt
válasz
üzenetére
Igen Szabadság tér, 0km kő környéke. Viszont Széchenyi téren Kishomok és zöldséges előtt néha térerő sincs. Mással is előfordult már, hogy ott nem tudott hívást fogadni. (Nokia C7, SonyEricsson Xperia Mini, Alcatel ot995 wcdma/gsm hálózat választás autómata)
Malomba se igazi a térerő, bár az beton dzsungel p1 szinten onli gps (ciki akkor van, ha telefonálgatsz, mert mikor ide-oda lépked a hálózaton megszakad a hívás)Szerk.: "Város szélén, reptértől kb 3km-re olyan a hálózatuk, hogy alig lehet érteni engem a telefonba, adott helyen folyamatos sárga csík a 3G térerő és nem panel lakásba..." --- ez meg Műkertváros Csokor utca Klebelsberg Kunó utca felőli vége, folyamatos szuszogó hang hallható hívás közben a másik félnél...
-
raziel01
veterán
válasz
üzenetére
Nálam is jó a főtéren meg úgy kb az egész városban. Viszont a merci fele a 2D vonalán Matkói út körül gyengül. Sokszor még net sincs. (Xperia SP)
Amúgy az új szlogen lehetne az, hogy a Jövő már itt van.

Marha jó volt 20 GB-ot elhasználni ingyen. Nagyon szimpatikus, hogy buszon is nézhetek videókat korlátlanul youtube-on, frissíthetek alkalmazásokat, stb...
Egyszer persze biztos végeszakad majd. -
-
raziel01
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Move Xs számlám úgy, hogy 20 GB-ot töltöttem vele:
Havi számla kelte: 2014.10.01.
Fizetési határidő: 2014.10.16.
Számlázott összeg: 1 990 Ft
Egyébként is mire fel számolnának fel bármit is? Nem adatforgalmat számolnak hanem az adott előfizetés díját. Joguk nincs rá, hogy ezért plusz pénzt kérjenek.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy tuti nem lehet gond abból, hogy az előfizum mellé kapott 30 megás netet használom jelenleg, de a 30 mega elfogyasztása után is ugyanolyan sebességgel megy? Jelenleg használom aktívan, elvégre a mobilnetem túlforgalmazási díjtól mentes, de nem szeretném, hogy ebből probléma legyen.
-
vtechun
veterán
telekom alkalmazásban, ha bementek az adatforgalom lekérdezéséhez, ott felajánlja nektek a bővítést? és, ha igen, akkor milyen árakon? köszi
-
dokee78
félisten
Hali.
Jelenleg Eco XS-em van,valami 500 MB-os GoNet csomaggal.
.Ha flottára váltok ahhoz is kérhetek GoNetet?
Ha mondjuk megszűnik a gyár vagy ott hagyom megmarad a flottás előfizum?
Ha új készüléket szeretnék,gondolom meg kell várni így is,hogy a jelen hűségem lejárjon?Flottával olcsóbb a a készülék?
-
válasz
313313
üzenetére
nem is csak a fórumról kellene megtudni, minden előfizető értesítést kap a számlán, sms...stb útján, hogy módosul az ászf, és legalább a saját előfizetésére vonatkozó részt illene mindenkinek elolvasni.
biztos oka van, hogy nem megy azonnal mindenkinek az lte azon díjcsomagoknál, ahol tegnaptól van engedélyezve, bár az okát csak találgatni tudnám, hiszen nem vagyok illetékes, de abban sem vagyok teljesen biztos, hogy csak a szolgáltatói oldalon van ilyen szempontból akadály. -
válasz
313313
üzenetére
a lehetőség adott, aki nem él vele, azzal mit kellene csinálni?
az is lehet, hogy új még a dolog, de idővel automatikusan aktiválódik majd.
abban sem vagyok biztos, hogy csak ügyintéző útján lehetséges, az önkiszolgáló sok dologra megoldás lehet akkor is, ha a my t-mobile nem ad rá lehetőséget. -
nyilván, és nem is fognak kifutni teljesen, ahogy korábbi technológiák is használatban vannak még jelenleg is, de attól akár már most is több érdeke fűződhet a szolgáltatónak a növekvő számú 4g/lte hálózatot használó előfizetőkhöz, mert gondolom nem véletlenül tették mostanság lte képessé azon díjcsomagokat is, amik régebben/alapban nem voltak azok.
szili.tamas1; én nem írtam, hogy szinte egy időben, hanem csak azt, hogy a t-mobile vezette be utoljára a korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel.
a jogi részébe nem megyek bele, mert bár nyilván vannak ok és okozati összefüggések a szolgáltatók kínálata között, de egyrészt a piac és az üzletpolitika megköveteli, másrészt csak van annyi eszük, hogy a vonatkozó jogszabályok betartásával teszik, nehogy rájuk lehessen verni bármit is. -
törölt tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Hát nekem már most sincs
(Net & Roll S ) 
-
szili.tamas1
senior tag
Nem kovetem a tobbit, ennel vagyok efi mar joideje, es nyilvan ami itt van az szurja a szememet. Nem hiszem el azt sem, hogy szinte egy idoben vezetnek be korlatlan csomagokat (allin,next,red), ahogy irod szinte egyidoben tiltjak be a voipot, es ez rohadtul nem tunik fel senkinek. Nem semmi azert a mediahatosag magyarorszagon.
-
313313
addikt
Ez a chat ablak is miért van kint a honlapon? Eddig kb egyszer nem tudtak segíteni(olyan 4-5* próbáltam valamit kérdezni), mindig a 1430-ra irányítanak....
-
válasz
szili.tamas1
üzenetére
az nem mostanság lesz, de miért pont (csak) ez a szolgáltató?
a t-mobile volt az utolsó, aki meglépte a voip korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel. -
törölt tag
-
válasz
313313
üzenetére
pedig kénytelenek lesznek megtudni, mivel már most van olyan hely, ahol 3g nem volt, vagy csak nagyon gyenge, és most korrekt 4g/lte háló van, és mivel a 4g/lte fejlesztés prioritást élvez, így ez az arány csak nőni fog.
akit meg nem érdekel a 4g/lte, meg úgy általában ez a témakör, az majd használja a lomha - esetlegesen 2g - mobilinternetet, mert nem 4g/lte képes telefonja, vagy nincs hozzá megfelelő előfizetése, pedig elérhető lenne számára a jó 4g/lte, amíg például a 3g nem az igazi ott.
szerencsére nem feltétel a 4g/lte kiépítéséhez a 3g megléte.
nyáron a balatonon is örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen van jó 4g/lte lefedettség, nem egy helyen jobb, vagy ahol nincs is 3g. -
Zeki
nagyúr
válasz
313313
üzenetére
Pedig épp a 800MHz-es 4G lesz a mobilnet lefedettségi tényező.
A szolgáltatók a nagy lefedettség elérésére alkalmas 800 MHz-es LTE/4G hálózat kiépítésére különböző tartalmú kötelezettségeket vállaltak a pályázat során. A Telekom, a Telenor és a Vodafone az 1000 fős lakosságszám alatti települések 38, 19,71 és 61,94 százalékát fogja lefedni egy éven belül, a 800 MHz-es sávban három év múlva a szolgáltatók vállalt lefedettsége az érintett településeket illetően 90,71, 67,57 és 81,64 százalékos lesz. A vállalásokból látható, hogy a Vodafone annak ellenére vállalt nagyobb lefedettségi arányt, hogy a cég által elnyert C blokkban a déli országrészen a szerb analóg tévéadók zavaró hatása miatt a szolgáltatás nyújtása egyes településeken nem valósítható meg.
-
törölt tag
Nektek is ezt dobja?:

-
313313
addikt
Értem én azt, de az emberek 80% azt se tudja, mi az az LTE, csak hogy merül a telefonja...
Másrészről Kecskemétről beszélünk, ahol úgy ámblokk a 3 szolgáltatónak úgy csapnivaló a hálózata, ahogy van...
Telenort mindenki szidja...
Vodafone központtól 3km-re még városon belül alig talál hálózatot a jó öreg 6300c.
Telekom konkrétan a főtéren vannak vak foltok, ahol 3G nincs, de néha térerő se. Mászkálsz a városba és kapod az sms-t, hogy x db nem fogadott hívásod volt. Város szélén, reptértől kb 3km-re olyan a hálózatuk, hogy alig lehet érteni engem a telefonba, adott helyen folyamatos sárga csík a 3G térerő és nem panel lakásba...
Jó dolog az a 4G, de túl van ez még misztifikálva, legyen rendes gsm/3g lefedettség és 2014-be ne szakadjon meg a telefon beszélgetésem, miközben a város főterén mászkálok..... -
válasz
313313
üzenetére
az meg minden más hálózati módra is igaz, ha gyenge a 3g és állandóan keres meg átkapcsolgat 2g módba a telefon, akkor is jobban szívja az akkumulátort, ráadásul a 3g alapban is többet eszik, mint a 4g/lte.
tudom, a jót könnyű megszokni, de én már nem szívesen mondanék le az lte eléréséről, csak ha nagyon muszáj. -
deminos
aktív tag
Üdv fórumtársak:
Lenne egy elég noob kérdésem, de biztosra szeretnék menni.
Move S díjcsomagban vagyok, ehhez tartozik 200MB net. Van hozzá egy Netplusz S csomag, ami szintén 200MB. Tehát, ha jól gondolom, akkor ez így összesen 400MB internetnek kellene lennie?
-
válasz
313313
üzenetére
legalább 1.5 éve használok a telefonjaimmal lte hálót, azóta sok gyártó készüléke megfordult nálam, például xperia z, galxy s4, iphone 5s, és mindegyikkel jelentősen jobb az akkumulátoros üzemidő lte hálón, mint 3g módozatokon, illetve problémát sem tapasztaltam soha, simán átkapcsoltak 3g módba, ha hívás vagy sms miatt arra szükség volt.
az első néhány hónapban volt olyan gond, hogy nem minden funkció működött lte hálón, például gps rásegítés és ilyesmik, de aztán megoldották azokat is, és azóta teljes értékűen megy minden.
amelyik telefon mostanság problémásan működik lte hálón, ott már a telefonnal van gond. -
anadroid
senior tag
válasz
Ákinard
üzenetére
Hívd fel a 1430-at! Először ugyan megpróbáltak rábeszélni - a lezárt csomagra hivatkozva - egy csomagváltásra, de a havidíjas díjszabás 2.5.1.11 varázsige hatására utánanézett a hölgy, és 5 percre rá jelentette, hogy kézzel bekapcsolta. És valóban, újraindítás után már ment is.
-
313313
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Samsung, LG, Sony telefonokkal találkoztam, amiket LTE módba használva igen harmatosan működtek, átállítva gsm/wcdma módba javult az üzemidejük. Megyeszékhelyen lakok pedig... Mondjuk főterünkön több pont van, ahol nincs 3G, telefon hívás közben megszakad.....
-
-
313313
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nyilván a GSM lenne a legjobb akkuidőben, de 3G-n is merül az F6-om 24 óra alatt, ha alig piszkálom akkor is.
LTE meg még jobban meríti (tapasztalat) meg vannak hibák, ha 4G-n lóg a készülék nem mindig vált le 3G-re híváskor és nem igazán vagy elérhető.... -
vasi89
őstag
Jah ez volt a gond, a csaj nem volt a toppon. Semmiféle variáció nem kell. Egyre több ismerősöm megy át hozzájuk így nekem is megéri. Tudom h ők a legkisebbek de a Telekommal nagyon sok a negatív már, úgyhogy váltunk. A vodával meg szintén rossz a tapasztalat, leginkább ügyintézés terén.
-
-
válasz
313313
üzenetére
Nincs köze hozzá, hogy van-e hűséged. ÁSZF 2.5.1.11 pontja.
A Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL díjcsomagokkal az LTE1800 hálózat igénybe vehető
De mint írtam, ez tegnap óta él, szóval lehet hogy kell neki egy kis idő, plusz ha még nem indítottad újra a telefonod tegnap óta, akkor az is lehet a gond. -
Rivaul
addikt
Üdv.
ha részletre veszek telefont akkor van lehetőségem előre beletörleszteni ha lenne egy kis "felesleges" anyagi plusszom? Vagy az éveket végig kell nyögni? -
-
vasi89
őstag
Üdv!
Esetleg azzal kapcsolatban tisztában van valaki, hogy működik a számhordozás? A telekomtól fogunk váltani Telenorhoz, náluk pedig csak úgy lehet céges előfizetést kötni h magánszemélyként visszük át és azt váltják át cégesre. Eléggé ökörség de így működik. Szóval a Telekomnál azért is kell fizetni, hogy átváltsunk cégesről, magán előfizetésre a hűségidő lejárta után? Eléggé maceráns lenne mind3 számot megváltoztatni de 2014ben elég nevetséges h ez így működik, viszont amit a Telekom megengedett magának az utóbbi fél évben az egyszerűen felháborító, nincs az az Isten amiért itt maradnánk. Ráadásul a készülékek árairól nem is beszélve...
-
válasz
üzenetére
amennyiben olyan díjcsomagod van, ami alapban nem tartalmaz benne foglalt adatkeretet, úgy valóban elég drága az adatcsomag, én konkrétan ezért ugrottam át olyanra, amiben van minimális adatmennyiség, mert így sokkal olcsóbb a bővítés, és összességében is sokkal olcsóbban jövök ki.
már az 1990 ft-os (e-pack) move xs is ad alapban minimális 30 megabyte adatkeret, ami kevés, de a lényeg az, hogy 1290 ft mellé az 1 gigabyte, 2290 ft a 3 gigabyte és 3090 ft az 5 gigabyte lte bővítő.Ákinard; díjcsomag, hozzáférési pont...stb függvénye is.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Pipikék
üzenetére
.Nálam továbbra sincsen LTE
Már kínomban beleszerkesztetem a telefonba a mobilnet sim kártyáját, mert még soha nem volt a galaxy LTE-n, és azzal a simmel azonnal fellépett az LTE-re:
Tehát a telefon tutira tudja az LTE-t...
Amint visszacserélem a SIM-et semmi... És az LTE kereső alkalmazás sem találja...
Mi nem jó...? -
törölt tag
erről a kettősségről tud valaki valamit?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netplusz_xl_hang_adat
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netplusz_xl
bementem, rendeltem, mert láttam az oldalukon, az első opció volt, ez alapján nézte az ügyfélszolgálatos is.
most beléptem a weben, ezt a 2. összeget adja meg az előfizetésemhez, rákeresve az összeg + díjcsomagnévvel kihozza a a 2. oldalt gúgli, de ha belépve kattintok a díjcsomagomra, ott meg az olcsóbb oldala jön ki.
nekem ez így drága lenne azért... -
Schizoka
aktív tag
más is megváltozott nem csak a net: telefonok árait is felemelték csak úgy pl f6,alcatel idol 2 mini s ezeknek tuti de szerintem nem csak ezt a kettőt! nem hogy lefelé vinnék

-
r3dsnake
nagyúr
-
vtechun
veterán
jónak tűnik ez a korlátlan böngészés és w-mail opció, vagy esetleg az éjszakai
-
djculture
félisten
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Igazság szerint akinek nincs más lehetősége otthoni letöltésre és van arra jó mobilos hálózat annak ez megváltás lesz.Én is kipengetném ha nem lenne vezetékes internet a környéken. telenornál van olcsó 100 gigás opció de az nem megoldás ilyen helykre mert manapság 100giga is már semmi.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Djculture - Köszönöm szépen!
(Bocsánat a hülye kérdésért, de nem hittem a szememnek, azt reméltem, hogy kb. 5e Ft-ért lesz mondjuk 8 GB + éjszakai 100 GB adatforgalom, de ez így finoman szólva (
pofátlan lehúzás) nem túlzottan ár-érték bajnok konstrukció. Van egy olyan gyanúm, hogy nem fognak tolongani érte... "Hamarosan jönnek a jó ajánlatok!" - Hát igen, megérte várni...
)Raziel01 - +1, én akár egy a fentebb vázolt megoldáshoz hasonlóval is megelégednék
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Jól értelmezem, hogy az 'LTE alap net", mint aktív díjcsomag azt takarja, hogy lemondásra került a kiegészítő csomag, és csak a díjcsomagban foglalt alap adatforgalom aktív? Tehát esetemben a MoveXS 30megája? Ha az előfizetésem része ilyen csomag, akkor gondolom semmiképp sem számlázhatnak utána adatforgalom alapon, mivel nincs túlforgalmazási díja a 30 megás csomagnak. (Csak lassítás, ami mondjuk jelenleg nem tűnik érvényesnek, mert hiába léptem túl, ugyanannyival megy.)
Mondjuk elég furcsa ez az 'LTE alap net' megnevezés, tekintve, hogy az előfizumnak nem is része az LTE
-
raziel01
veterán
válasz
Mahrenburg
üzenetére
5600 Ft-ért korlátlan net kéne egész napra, nem csak éjszakára. Vicc.
-
djculture
félisten
válasz
Mahrenburg
üzenetére
Jól.
Ezt se árt elolvasni:
számlázás a bekapcsolás hónapjában a bekapcsolás napjától a hó végéig történik, míg a kikapcsolás hónapjában teljes havi előfizetési díjat kell fizetni, akkor is, ha a szolgáltatás kikapcsolásra kerül a hónap közben.
-
Mahrenburg
őstag
Hello!
Ilyen havidíjas előfizetésem van. Jól értelmezem, hogy ha szeretnék Korlátlan éjszakai net opciót, akkor az hozzáadódik a havidíjhoz, azaz havonta 4300 + 5590 Ft-ot kell fizetni?
Előre is köszönöm!
-
A@ron
tag
Aki egész évben szán ennyit magáncélú kommunikációra, annak tényleg nem tud mit mondani a Telekom, mint ahogy más szolgáltatók sem, azon kívül, hogy legyen feltöltőkártyás. Én csak egy általános példát mondtam, konkrét adatok hiányában.
Példának annyit tudnék mondani: ha 100.000 forintod van autóvásárlásra, akkor sem fogod tudni megvenni a kívánt VW Passatot, mindegy, hogy melyik kereskedőhöz mész.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már kínomban beleszerkesztetem a telefonba a mobilnet sim kártyáját, mert még soha nem volt a galaxy LTE-n, és azzal a simmel azonnal fellépett az LTE-re:
dptrsk