Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
-
-
-
Imilenni
addikt
válasz
nincsnév007 #195909 üzenetére
A gemini fordítások különösen jól sikerülnek, egyenlőre ezek a legjobbak.
Kevés félrefordítással találkoztam eddig a 33-ban. -
nincsnév007
addikt
válasz
allnickused #195896 üzenetére
+1
-
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan #195905 üzenetére
KÖszi!
Igazából semmim nincs. Kevés a Stamina(néztem vidit, annyit csapkodott és olyan gyorsan jött vissza csak néztem)
Sok sebzést is kapok.
Nincs fegyverem, legelején vettem fel egy kardot azzal van a legnagyobb sebzésem, de az is kevés már.
Nekromantát megöltem, de tovább menne már mobokba rengeteget kell csapkodnom.
Most átraktam varázslóra mert ahhoz van 3 fegyverem is de nem jó mert a palának 0 a hatalom atr.
Megnézem majd a druidot. De palának is vannak jó skilljei, csak azok így önmagukban kevesek.ui. Amúgy nagyjából így néz ki nekem is a talent 30-as szintig.
-
ProEvoFan
nagyúr
"ui. ha valaki meg is venné ezt, ne a palával kezdjen"
Aha.....akkor ez a baj. Keveset sebzel, mert a pala egymagában nem ér sokat.Majd lvl25nél a második kasztnak válaszd a druidot. Buzogány+druidnak való talizmán és aktív skillnek rakd be a két villám skillt (gömbvillam, cikázóvillám; ezeket amint tudod, fejleszd fel maxra, főleg a gömbvillámot). ...és minden oké lesz, mert ez a két kaszt egymással harmoniában van. A szellem talent pontokra kell pakolni.
Paladinnal kezdtem én is. Később rájöttem, hogy kevés a sebzés. Váltottam a druidra is, és így a tankból lett egy tankos varázsló. Minden feküdt, kiveve az utolsó fő boss. Az nagyon szemét lesz.
Gondolod a talent fát lefenyképezem, csak az a baj, hogy én már lvl102 vagyok, de hátha kiindulásnak jó lesz. [kép] [kép] -
TBT
addikt
-
plejik
addikt
Na neki estem a Horizonnak. Olyan mintha nem is vagy háromnegyed éve játszottam volna vele.
Zseni lett a port. Semmi hibát nem tapasztaltam. Kinézetre szerintem jobban is néz ki mint boxon. Rengetegen voltak online is tolják ezerrel. Aki esetleg félt a porttól nyugodtan megveheti mert patika lett. Szerintem a hat már alapból fog jönni PS re is van egy olyan érzésem .. 😅 viszont sajna mentésem tényleg nem jött át . De régi eredményeimet mutatja.
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan #195889 üzenetére
Nem csak eddig érdekes volt a sok felszopás. Annyi tény, hogy én nem játszok ilyen 2D-s játékokkal, de ez jelenleg egy nagyon elbaszott soulslike valami nekem.
Bossoktól elbaszott move-ok, egyszerűen gyenge vagyok, tele vagyok pénzzel és nincs mire költeni. A fejlesztések igazából nincsenek is. Vagy semmi nem ér vagy nem is lehet mert nem elég nagy szintű a kereskedő.
Még a hétvégén próbálkozok vele, de ez egyenlőre rohadtul nem állja meg a helyét semmilyen téren.
% levétel meg nem oldja meg a problémákat.ui. ha valaki meg is venné ezt, ne a palával kezdjen.
-
Frod
addikt
Blue Prince-t elkezdte valaki?
Épp most hallgatom a múlt heti Konnektort, és eléggé felkeltette az érdeklődésem amit mondtak róla + 89% Opencriticen, az elég jót jelent. -
Scholes9
nagyúr
válasz
allnickused #195896 üzenetére
-
s7evcsenko
addikt
válasz
KaitouP #195877 üzenetére
"Ahhoz nagyon sok képzelőerőt és magyar/angol nyelvismeretet hozzá kell tenned, hogy egy olyan "fordítással" teljesen élvezni és érteni tudd a játékot."
Ha jól látom leginkább erre reflektált, és ehhez semmilyen nyelvtudásra nincs szükség, hogy bárki, aki használt mostanában gépi fordítást, az megcáfolja ezt!
Legfrissebb példa erre az AC Shadows, ami tökéletesen érthető és játszható a gépi fordítással és mindössze 1 napot kellett rá várni, ha jól rémlik... de ugyan ez igaz volt a Valhallára, Odysseyre és Originsre is, amik szintén sok szöveget tartalmaztak.
Viszont ellenpélda is van, mert pl a Star Wars Outlaws első gépi fordítása kb élvezhetetlenné tette a játékot, olyan sok hibát tartalmazott, de a második nekifutás már ott is bőven játszhatóvá tette. -
Beegabor81
tag
válasz
markknight #195893 üzenetére
Nekem nem jönnek be a Persona-k sajna, pedig nagy jrpg fan vagyok, de ez a fajta nem Nem szertem a naptáras megoldást, a slice of life anime kliséket, a sztorik mindig el vannak nyújtva és 100x van a szádba rágva, hogy mi történik, túl sok filler párbeszéd, inkább egy visual novell-re hasonlít. A napi teendők rettenetesen unalmasak lesznek.
Baromi stílusosak az igaz, jók a zenék, de ennyi a hasonlóság vele . Szóval ezért írtam, hogy szerencsére ebből semmi nincs az E33-ban -
denko
senior tag
Srácok,
Tudtok ajánlani PS4 és 5 crossplatformos játékot?
-
markknight
veterán
válasz
Beegabor81 #195892 üzenetére
Úgy az egész vibe, az interakciók. De ezért is írtam, hogy Final Fantasy + Persona. Mert erre a kettőre hasonlít legjobban.
Am ezt a szerencsére megjegyzést nem tudom hová tenni, mert a valaha volt egyik, ha nem a legjobb JRPG-ről beszélünk pl a Persona 5 személyében.
-
Beegabor81
tag
válasz
markknight #195888 üzenetére
Ok, dettó ugyanilyet nem tudok, Metaphor
De hasonló pl a Yakuza 7-8.
Ezen a menün kívül mi még annyira Persona benne ? Szerencsére semmi -
markknight
veterán
válasz
Beegabor81 #195887 üzenetére
Akkor mutass pontosan ilyen layoutot
-
Beegabor81
tag
válasz
markknight #195885 üzenetére
flashy jrpg harcmenü, ezerféle ilyen van, nem csak Persona-ban
-
markknight
veterán
válasz
Beegabor81 #195884 üzenetére
Hát pedig izé.. nem kell messzire menni
-
Beegabor81
tag
válasz
markknight #195883 üzenetére
Én nem látok benne semmi Persona-t ( szerencsére)
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #195882 üzenetére
Expedition 33! Most ettől hangos minden, jogosan. Persona + Final Fantasy keverék. Ára is nagyon korrekt, gyönyörű grafika. Lehetne sorolni az érdemeit.
-
Elderath
addikt
Lesz ez még sokkal több is, mert a "word of mouth" iszonyat jó. Steamen is 94%on áll.Ennyire nem élveztem még turn based combatot sose, szerintem aki nem szereti, annak is tetszene ez
-
TBT
addikt
válasz
Wesder #195872 üzenetére
Fejlesztői interjúban mondták, hogy a Microsoft (XBOX részlege) magára vállalta a játék marketing dolgait és a forgalmazást... Lehet ezért került bele Gamepass-ba... De lehet ez csak a PC-s + XBOX-os részre vonatkozik. PS5-ön látom nem sok közük van hozzá, mert ott a Kepler adta ki a lemezes verziót. Ettől függetlenül a Microsoft + XBOX nem sokat közölt a játékról az utóbbi hetekben, de a streamereknél nagyot megy a dolog és ez vonzza a további érdeklődőket is.
-
ViktorHUN
csendes tag
-
ViktorHUN
csendes tag
Ez egyáltalán nem igaz,nem aztmondom ,hogy nincsenek benne hibák,de elég jók már a gépi fordítások is,többnyire MI segítségével készülnek kevés benne a hibás fordítás és összeségében teljesen jól használható!Pár éve még valóban igaz volt,hogy elég"magyartalan" a gépi fordítás,de mára teljesen használhatóak.Amúgymeg nem kötelező használni senkinek,ez csak egy opció annak aki szeretné.
"Az tanuljon meg angolul című" trollkodásokat inkább hagyjuk.Ezzel én lezártam,mindenki tegye azt amit szeretne,várjon esetleg éveket ha lesz egyáltalán kézi fordítás,játszon angolul,vagy tanuljonmeg angolul,vagy használja a gépit!Mindenki saját dolga,szerintem pont mindenki el tudja dönteni,hogy neki mi felel meg. -
TBT
addikt
Szépen fogy a játék is:
Így közel zéró marketinggel a Microsoftnak hála (tavaly ugyanilyen hozzáállással promózták a Hellblade 2-t is)... plusz a Gamepass mellett, ez egész szép eredmény ilyen gyorsan egy ilyen pici stúdiótól - és teljesen új címtől.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
koxkids #195863 üzenetére
Akkora a tartalom, hogy szerintem ráér később is.
Storeban nem látom, hogy külön megvásárolható a két dlc külön-külön. Gondolom ezt a megjelenés napján fogják betenni. Szóval így nem tudni, hogy most olcsóbb egyben, mint az alapjáték+később a két dlc.
Edge fentebb jól írja
A dlck a prémiumban vannak benne. -
TBT
addikt
válasz
ViktorHUN #195862 üzenetére
Ahhoz nagyon sok képzelőerőt és magyar/angol nyelvismeretet hozzá kell tenned, hogy egy olyan "fordítással" teljesen élvezni és érteni tudd a játékot. De persze, a semminél több. Csak ne emeljük már olümposzi magasságokba egy olyan 10 perc alatt összetákolt valamit.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
toxicjew
addikt
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést
-
madkiller
őstag
Obscur 33 psen is magyar feliratos?
-
Tomasonda
tag
válasz
toxicjew #195838 üzenetére
a FH5-ben semmi grindfest nincs, mikor végigjátszottam 3 éve X-en, kb 2-3 óra játék után kipörgettem baromi drága autókat, meg rahedli pénzt. Azt beszélik X-es körökben, hogy ez a legkönnyebb FH ilyen téren. Fizika-vezetési élmény pedig full arcade, de az élvezhető kategória nagyon. Én inkább sim/simcade vonalon mozgok (számomra a GT7 tökéletes), de nagyon jól elszórakozom a FH-al. Ha lesz rá akció akkor biztos beszerzem, teli áron nem éri meg, ha játszott már vele az ember X-en.
-
PTM
aktív tag
válasz
Wesder #195841 üzenetére
YT-n is, a részleteknél be van linkelve a szám alá a lista:
Clair Obscur: Expedition 33 (Original Soundtrack)Ez pedig egyben:
Clair Obscur: Expedition 33 (Original Soundtrack) Full OST -
Wesder
titán
válasz
markknight #195839 üzenetére
Streamingen fent van a 8 óràs teljes album.
-
markknight
veterán
Ennek az Expedition 33-nak néhol olyan soundtrackje van, hogy inkább csak hallgatom játék helyett.
Mondjuk az első pár pályás fullos battle theme-t még nem találtam meg és a shazam se ismeri fel. Ez ami hasonló, de nem teljesen ugyanaz: https://www.youtube.com/watch?v=bwLbxKPOixk
-
toxicjew
addikt
A Forza a GT7hez képest hol terül el a content/casual racing/grindfest skálán?
-
Frod
addikt
válasz
tothjozsi96 #195836 üzenetére
A válasz nem arra utalt, hogy bárki hülyének nézné a másikat, csak amikor upgrade esete áll fenn, elő szokott fordulni, hogy a kérdező azt hiszi, hogy mivel ő a PS5 verzióra fizet be, így a későbbiekben a PS4-es lemezre már nincs szüksége - de ezek a jóárasított upgrade-ek pont így működnek, hogy a gép mindig ellenőrzi a lemezt is, mert a kettőt egyben nézi.
De talán éppen elfogytak a remasterelhető PS4 címek, így a jövőben kevés kérdés lesz ezzel kapcsolatban.
-
l.skywalker
titán
OFF, de biztos lesz akit érdekel:
a GOG Preservation Program-nak hála, a mai naptól elérhető PC-re a Breath of Fire IV -
markknight
veterán
A Wanted Dead játékot eléggé leárazták, ennyi még sosem volt. Van egy megérzésem, hogy ez lesz a kövi PS Plus játék.
-
polonic
félisten
válasz
nincsnév007 #195829 üzenetére
Már megérkezett.
-
nincsnév007
addikt
az új ps5-s frissítés mikor jön? ez az új audió beállítás érdekelne.
-
Frod
addikt
válasz
tothjozsi96 #195826 üzenetére
Meg, viszont minden alkalommal bent kell lennie a lemeznek, amikor játszol.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Days Gone Remastered játékkal kapcsolatban olvasom hogy 10 dollárért elérhető a Remastered upgrade, ha valaki nem úgy húzta be PS Plus havi játékként. Az lenne a kérdésem, hogyha beteszem a PS4-es lemezt, akkor vajon 10 dollárért megtudom venni az upgrade lehetőséget hozzá?
Köszönöm.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #195815 üzenetére
Ez nem tűnt fel akkor, de most néztem pár képet és tényleg
-
denko
senior tag
Srácok,
mintha valaki emlitett volna hogy lemezes játékokat külföldön (lengyel-ből) rendel mert ott olcsobb. Mi is volt a neve a boltnak? -
ldave
félisten
-
markknight
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #195817 üzenetére
Kihaltak a 34 évesek és most 33-asakon a sor. Talán ennyi elég.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #195817 üzenetére
A Clair Obscur: Expedition 33 prológusa, gondolom.
-
PTM
aktív tag
Megjött a kickstarteres támogatóknak a Mandragora artbook és OST, külön letölthető pdf, mp3 illetve wav formátumokban. Mit mondjak, visszarántott 2010-be.
Nem értem, hogy miért nem a store-ban levő addonhoz adtak kulcsot, vagy eleve a deluxe verzióhoz, amiben ezek bennvannak. Azt hiszem, a Kickstarterrel is úgy leszek, mint a megjelenés hónapjában a játékvásárlásokkal. Meghagyom többnyire másoknak.
-
markknight
veterán
válasz
TrishtanAG #195809 üzenetére
Szerintem is, teljesen ugyanaz az a két arc. Hasonló mint a Guardians of The Galaxy játék, ahol meg Henry Cavill arcát tették Adam Warlockra, bár igazából senkit nem érdekelt ez akkor sem.
-
válasz
nincsnév007 #195807 üzenetére
En is hasonloan jartam, igaz PC-n. Elkezdtem, aztan az elso vagy masodik boss-nal jott is egy f@sza game breaking bug, igy ment is a levesbe. (pedig en tenyleg szeretni akartam)
-
Wesder
titán
Ami igazán meglepő az Exp. 33-mal kapcsolatban hogy a Soulslike elemek ide is beették magukat. Nem feltétlen baj, csak egy "JRPG"-től nem feltétlen vàrnà az ember.
-
Elderath
addikt
3 óra expedition után azt kell mondjam ez lehet űberelni fogja nálam KCD2őt is, de addig hosszú még az út. Már trailerek is nagyon tetszettek, reviewk után meg aztán főleg nagy volt az elvárásom, de felülmúlta még azt is
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight #195772 üzenetére
Én csak Pattinson és a Daredevil szerelemgyerekének hívom. Lesz még ebből szerintem per, mert a mimikáival együtt néha durván Pattinson-klón a feje
-
nincsnév007
addikt
én ezt a vampyr játéknál szívtam meg. normálon kezdtem de olyan volt mint ha soulslike játékkal játszanák, a boss harcokat egyszerűen képtelen voltam megcsinálni. nem tudom mit rontottam el, de újra kezdtem könnyű fokozaton ott szerencsére tényleg könnyű volt.
mondjuk monstanság már azt veszem észre magamon hogy legtöbb játékot könnyű fokozaton játszom mert egyszerűen már a játék storyn kívül már nem érdekelnek más felfedezni valók.
-
Frod
addikt
Már kezdtem volna beletörődni abba, hogy le kell tegyem a Prince-t mert képtelen vagyok egy bosson továbbmenni, amikor kiderült, hogy normál fokozaton voltam a legkisebb helyett
Nagy kő esett le...
-
Elderath
addikt
Most toltam le expedition prológot...wow. Ez az OST fenomenális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest