- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Ez se rossz ha valakinek kimaradt volna:
[link] Far Cry® 6 Game of the Year Edition 6.798 Ft
Alapjáték
Lost Between Worlds
Season Pass- 3 DLC episodes-
Far Cry 3 Blood Dragon Classic Ed
.The Vice PackThe Croc Hunter Pack
The Jungle Expedition PackA DLC-k is is több órát jelentenek pluszban meg ugye az alapjáték sem rövid annyira.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Hát nem tudom mi történt, mintha sz*rakodott volna a vezeték nélküli kapcsolat.
Kikapcsoltam a gépet, 2 kontroller kábelen bedug majd úgy kapcsoltam vissza és megoldódott. (Mert előtte sima újraindítás nem hozott változást)Am ilyen It takes two szerű egyszerűbb kanapé co-op játék van még? Feleségem, mint kezdő játékos még ezzel is küzd néha, Split Fiction-t mutattam neki, de arra azt mondta az túl akciódús és sok minden történik egyszerre, nem tud figyelni...
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Az történt, hogy mindkét kontroller elkezdett furán viselkedni. Imput lag van, nem veszi a gombokat, furan fordul a kamera és pár perc tétlenség után ki is kapcsolt az egyik...
Ezt mi okozza? -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Áldott, békés, boldog, játékokban, illetve egészségben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Még néhány, kicsit jobban szűrve:
Tomb Raider I-III Remastered - 3387 ft
Blasphemous 2 - 3725 ft
Disco Elysium - 3747 ft
Control: Ultimate Edition - 2248 ft
Inscryption - 2621 ft
Achilles: Legends Untold - 2475 ft
LEGO Harry Potter Collection - 2898 ft
Bramble: The Mountain King - 2258 ft
Viewfinder - 2817 ft
Isonzo - 3725 ft
The Pathless - 3297 ft
Lost in Random - 1603 ftFantasztikus játékok mind fillérekért.
-
stilo18
addikt
Sziasztok,
Konzolvilág -ról kaptak a gyerkőcök 15 számjegyű token kódot.
Próbáltam aktiválni mind a kettőt a honlapjukon, de mindegyikre azt írja, hogy érvénytelen token.December első hetében lett vásárolva.
Volt valakinek hasonló tapasztalata? -
Bad Pritt
félisten
Bár nem akartam már idén vásárolni, de 6798-ért nem tudtam otthagyni a Star Wars Jedi bundle-t, de emellett is rohadt sok jó akció van most:
Divinity: Original Sin 2 - 5622 ft
Tales of Arise - 3747 ft
Call of The Sea - 2247 ft
Nobody Wants to Die - 2817 ft
Syberia - The World Before - 2248 ft
Warhammer 40,000: Mechanicus - 1499 ft
Conscript - 2805 ftEzek ilyen áron mind best buy, ha valaki szereti az adott zsánert.
-
válasz
szuk_jozsef
üzenetére
Biztos, hogy nem a 120 Hz miatt van, azt csak a támogatott játékokban tudja. Ha a videokimenet alatt minden auto értéken van (ez az alapértelmezett), akkor nem kellene, hogy gond legyen a képpel egy másik tévén.
Nézd meg úgy is, hogy Safe módban indítod a konzolt. Ha így sincs kép, akkor ott valami más gond lesz, pl. nem jó bemenetre van kapcsolva a tévé, vagy áramtalanítani kellene pár percre (ez gyakran segít ha valami anomália jelentkezik).
-
szuk_jozsef
tag
Sziasztok,egy philips oled tv-n konfiguráltam a konzolt és működik is szépen.Mikor átviszem a gyerek szobájba a konzolt kíirja a tv hogy nincs hdmi jel.A felbontás mind a 2 tvnek azonos.Esetleg az oled tv 120 hertze miatt nincs jel a második tvn ami egy sima 60 hertzes tv.Azt hittem hogy elég simán átdugnom a kábeleket és megy bármelyik tv-n mindenféle állítás nélkül.Valamit rosszul csinálok?
-
30z.Samu
titán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Köszi, USA store-ban néztem, Ennyiért be is húztam, bár nem vagyok a zsáner rajongója, adok neki egy esélyt.
-
-
válasz
krx21
üzenetére
Ezért vannak rajta a lyukak kétoldalt (alul pedig takarja a hűtőborda). A ventilátor irányából túlnyomás keletkezik, ami hátra fele küldi ki a meleget.
Ha nem rakod vissza a fedelet, attól még nem kap frissebb levegőt, mert az oldallap is teljesen takarja. Viszont nem olyan szorosan, hogy ez a túlnyomás ne tudna kiszivárogni ott, ami így rövidebb úton a kisebbik ellenállás fele megy. -
_drk
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
PS+van is volt már vagy extra már nem is tudom. Meg ha éppen nem akciós akkor köv 1-2 körben biztos az lesz.
-
GhostVector
junior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
3747 Ft már régóta.
[link] -
Szoke1982
senior tag
-
válasz
nrg.960
üzenetére
Ne rácsosat tegyél rá, hanem az eredeti fedelet. Az SSD hűtése úgy van kialakítva, hogy itt felülről zárt legyen. Ha nyitottan optimálisabb lenne, akkor gyárilag is így nézne ki.
A túlnyomás küldheti ki belülről a meleget, de ha nyitott, akkor ez nem működik. Ráadásul felül a levegőt sem ebből az irányból szívja, szóval nem lenne mi elszállítsa a keletkező hőt.
-
nrg.960
tag
Bekerült a PS5 Slim-be a Samsung 990 Pro. Eddig hibátlan. Érdeklődnék, hogy van értelme annak az SSD fedélnek, ami aftermarket és rácsos? Van valami haszna szellőzés szempontból?
Köszi
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Úgy lehet, ha az egyik az offline, tehát jelen esetben a PS5.
Vagy általánosságban még az is működhet, ha az egyik PS4-en megy, a másik pedig PS5-ös játék.
-
szarnyasdino
junior tag
Egy accounttal egyszerre lehet játszani két játékkal?
Amire gondolok: ps5-ön mondjuk assassins creedeznek amíg én ps portalon bármi mást tolok ugyanazzal a ps accounttal. -
Bad Pritt
félisten
válasz
penge111
üzenetére
Nem vagyok nagy JRPG-s, Final Fantasy és Dragon Quest szelektíven ott van azért a szemem előtt, de minden más nagyon kívül esik a radaromon, viszont ez a Tales of Arise baromira tetszett, utána ránéztem a Berseriára és Zestiriára, de azok nem tudtak igazán behúzni.
Illetve az Arise DLC-ről (Beyond the Dawn) sem olvastam túl jókat, úgyhogy az is kimaradt, de a következő részét a sorozatnak már figyelni fogom elejétől. -
ldave
félisten
válasz
penge111
üzenetére
Tales játékok nekem eddig kimaradtak, mindig elhatározom, hogy majd a következővel megnézem a sorozatot, de aztán sosem kerül sorra. De ugyanígy voltam a Yakuza vagy az Atelier játékokkal, aztán végül a Judgement és a Ryze megvolt még PS4-en, bár mindegyikből csak az első rész. Szóval a Tales is meglesz egyszer
Ahogy a Ys is a sorára vár
-
oriic
HÁZIGAZDA
Május 27-re halasztották a 007 - First Light megjelenését. [link]
-
penge111
addikt
Az első címem, amit közel 3 év kihagyas után végigvittem Ps5-ön a Tales of Arise volt. 54 óra volt a befejezés, és még maradt bőven benne tartalom. Nagyon rég játszottam ilyen jó Jrpg-vel. A látvány ebben a stílusban szerintem kiemelkedő, gyönyörű helyszíneket járhatunk be. A történet nagyon jó, van benne egy kis törés, de a végére zseniális lesz. Harcrendszer szintén, talán az egyik legjobb amivel találkoztam. Ezek is olyan látványosak, hogy az ember csak pislog. Zene fenomenális, órákig tudnám hallgatni.[link] Hat karakter lesz a csaparunkba, mindegyik mélyen kidolgozott, rengeteget meg tudunk róluk, van fejlődési irányuk a sztori során. Imádtam mindet. Van itt minden a történet során, ami zseniálisá teszi ezt a jrpget, barátság, árulás, szerelem, halál, bosszú stb. Rengeteg érzelmes jelenet van. Az átvezető videók között rengeteg epik pillanat van, talán a Xenoblade sorozatban láttam utoljára ilyen jókat. A főellenfelek is nagyon emlékezetesek. A végét picit sajnálom, nekem ott 2-3 órára megtört nagyon a játék, szerintem túlzasba vitték a párbeszédeket, videókat. Mert pár percbe is össze lehetett volna foglalni ott a dolgokat. Illetve a végén már a sima moboknak is már irgalmatlan sok hp-ja volt. De ezt leszámítva az egyik legjobb jrpg, amivel valaha játszottam
3700 forintert ajándék volt. -
ProEvoFan
nagyúr
Mióta streamingelem az FH5öt, azóta minden egyes alkalommal be kell jelentkeznem/összekapcsolnom az ps-ms fiókokat. Van rá megoldás, hogy ezt csak egyszer kelljen?
-
bmakszim
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, négy nehézségi szint van belőve, de manuálisan is tudod állítgatni a dolgokat, ha akarod.
-
nincsnév007
addikt
a baldurs gate 3-ban állítható a nehézségi szint ?
-
válasz
ldave
üzenetére
Én nem erőltetném. A sztori nagyon jó, de minden más iszonyatosan primitív. Idén nyomtam végig a Deus Ex: The Fallt, ami egy tizen éve mobilokra megjelent mellékszál volt, és ki merem jelenteni, hogy gameplayre komplexebb, mint ez. A klánok között nincs semmi különbség, teljesen mindegy, hogy mit indítasz, ugyanazokat a képességeket használják. Összesen három féle mellékküldetés van, minden dologra (pl. kivégzés) van egy, maximum kettő animáció, többre már nem futotta. Inventory nincs, egy-két gyűjtögethető papír fecni van szétszórva, ami építi a lore-t, vagy utal az első játékra, de amúgy teljesen felesleges megpróbálni felfedezni bármit is. Hiába szeretnél lopakodós gameplay-t csinálni, az ajtókon nem enged át, amíg minden ellenséget meg nem öltél a területen, szóval teljesen átgondolatlan az egész. De legalább a trófeák is bugosak, mert miért pont azokat sikerült volna rendesen leprogramozni.
A mostani update behozott néhány NG+-szal kapcsolatos újítást, de cserébe sok játékosnál, köztük nálam is, resetelte az NPC-kkel a progresst, így nem tudok mellékküldetést felvenni, mert a küldetéses prompt helyett csak a bemutatkozó szöveget kapom tőlük. Az igénytelenség felsőfoka pedig az, hogy hiába az új patch, egy ordító helyesírási hibát még nem sikerült kijavítaniuk.
Na jó, a harcrendszer nem teljesen rossz. Nem jó, nem komplex, de a játék többi részéhez képest még egész okés. De ennek a játéknak egy visual novelnek kellett volna lennie, a sztori megérdemelte volna azt, hogy egy adott kategórián belül rendesen prezentálják nekünk. -
Xaels
félisten
Igazából nincs olyan tipp ami általánosságban jó lenne. Úgy is menet közben jössz rá, hogy mi mire való. A legalapabbnak hitt "értéktelen" nyersanyag is értékessé tud válni. Az asztalokat húzd fel hamar, tudod track-elni a hozzájuk szükséges nyersanyagokat. A free loadoutban kapott alap "dobozt" a clinic tradernél be tudod váltani alap táskára aminek már van safe zsebe. A kis pajzshoz képest a közepes nem ad olyan sok előnyt, nem érdemes arra görcsölni. Fegyverek közül a Kettle az egyik legjobb kezdésnek, a Stitcher inkább PvP-ben erős, a Rattlert dob el/cseréld be. De majd rájössz mi az ami jobban fekszik. Nyiss ki mindent, találhatsz bárhol jó dolgokat nincs olyan ami mindig jó dolgokat ad.
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Rokon gyerekeknek akarok digitálisan játékot venni (nekem is és nekik is van accountunk). Tudok nekik "távolról venni" vagy úgy, hogy az accountjukon "térdem" kódot írok be (kártyaadatot nem akarok náluk megadni.) -
Xaels
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Mi is szeretjük, de akkor azért ökölbe szorul a lábujjam amikor megvárod a lifttel/metróval és mielőtt végig érne a csík hátbadob a gyújtógránáttal stb... De valamelyik nap proxin mondom a szerencsétlennek, hogy segítek neki mert láttam szenved a hornettel meg a wasppal. Amíg lőttem a waspot elkezdett engem lőni a nyomorultja. De vannak még patkányok, beagrozott a leaper és elkezdték rám dobálni a gránátot stb... Ha elkezdenek rád lőni nagyon gyorsan elfekszel, ha nem akkor is nagyon lassú a heal, 1 kicsit jobban nyomnak esélyed sincs.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Xaels
félisten
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Attól függ milyen multi érdekel. Az ARC-ban ami egy PvPvE kimenekítős lövölde teljesen más a hangsúly, ráadásul ez TPS és nem FPS. Ha PvP-zni akarsz akkor a BF6, szerintem az AR-ben a PvP nem túl kiegyensúlyozott. Vannak szórakoztató összecsapások, de ugyanakkor bosszantó is tud lenni, ritkán van esélyed viszonozni a tüzet érdemben ha valaki komolyan neked akar ugrani. Sokszor visszaélnek azzal, ha normális akarsz lenni, igazán megmutatják az emberek milyenek valójában. A BF az meg BF, nem igazán zsákbamacska.

-
-
ProEvoFan
nagyúr
10%os Eneba kupon kód.
xmasgift -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bencus88
üzenetére
Most hogy aludtál egyet, itt az ideje megvenni a Mandragorát.
Megjelenés heteiben játszottam végig, azóta csak fejlődött a játék. Pl beletették a választható nehézséget, ami az elején nem volt. Számolja a halált, inkább nem írom le nekem mennyi volt az első végigjátszásomnál.
Platina még hátravan, mert 2 trófe hiányzik.Mint a kettő kill számlálós. Egyedüli hibája, hogy a történet jól indul, de sajnos a végére ellaposodik. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
TBT
addikt
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kerlac
üzenetére
Ha nem így csináltátok, próbáljátok meg az útmutató alapján: [link] Program a firmware frissítő Accessories programon kívül (lásd útmutató), ha olyan játékkal játszana ami nem támogatja natívan a DualSense-t, akkor meg segít a DS4Windows.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Fiam PS5 kontrollert kért a PC-hez, de sehogy sem tudjuk összehozni őket, csatlakozik, majd fél percen belül ledobja- Kábelen keresztül nem is érzékeli. Valami programot találtam, de az PS5 regisztrációt kér, ami ugye nincs, mivel PS5 sincs...
van valakinek ötlete mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezt mi okozza?
Illetve az Arise DLC-ről (Beyond the Dawn) sem olvastam túl jókat, úgyhogy az is kimaradt, de a következő részét a sorozatnak már figyelni fogom elejétől.

RangerFox