- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kresz2
aktív tag
válasz
pzstm
üzenetére
Köszönöm,örülök,ez jó hír.
Tegnap a resident evil requiem végére értem,most a death stranding 2 megy,de utána akkor telepítem is vissza a laptopra.
Amúgy ez a ps5 pro-gamer laptop páros eléggé bejön nekem.
És kedden érkezik egy Xbox series s,hogy teljes legyen a kollekció.
. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
használ valaki ehhez hasonló fotelt játszásra? [link]szeretek fekve játszani, van jó irodai székem is, de azt inkább ülve hasznos. Lesz egy kis gammer szobám kanapé nem fog beférni, talán egy kisebb, de az nem biztos annyira kényelmes lenne mint egy ilyen fotel esetleg egy babzsákkal. Köszi a tapasztalatokat
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Muszáj lenne egyértelműen jobb ár/teljesítmény arányt mutatni az új gépnek, különben nincs generáció váltás, csak egy újabb opció, hogy több pénzért több teljesítményt kapjál, egy PS5 Pro 2.
De ha a PC-s alkatrészeket nézzük, mondjuk a 40-es és az 50-es sorozatú Geforce kártyákat, akkor még ez is megeshet. Igazából nem lehet drágább a PS6 mint a PS5 Pro, különben nem szólítanának meg annyi embert vele, mint a sima PS5-tel és nekik az előfizetések is fontosak, amin bejön a hardver ára. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
A régebbi generációkat annyira nem ismerem, de gondoltam hogy ott még nagyobb lehetett a különbség. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy egyre kevesebb változás történik évről évre. Max a 2 millió forint körüli pc-k mutatnak valamit..
A Gta 6-nál kiderül majd, hogy várható e itt még extrém változás. -
Raga
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Miért is ne kapna?
Sony BELSŐS stúdió a Housemarque. A hangsúly a belsős stúdión van.
Minden ismétlem minden Sony belsős stúdió alkotása kap magyar feliratot.
A magyar képviselet 05.01-én szűnik meg ha ezzel akarsz jönni a játék pedig előtte fog megjelenni.
De eddig senki nem mondta azt, hogy a magyar képviselet megszűnése a magyar felirat hiányát fogja eredményezni.
Szóval amíg ezt nem kommentálják hivatalosan úgy kell venni, hogy minden jövőbeli belsős játék kap magyar feliratot ahogy eddig is kapott. -
Szoke1982
senior tag
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pont, hogy a Ps1-2-3-4 na ott mindig volt elég nagy ugrás minden téren, és ps4-ps5 nos ott pont, hogy nem igazán, sokan ezért hőzöngtek is anno meg, hogy bőven elég a ps4pro, mert a Ps5 nem annyira hozott számukra nagy változást...és amúgy a mai napig van aki még mindig nem váltott, mert bőven elegendő sokaknak a ps4pro tudása ( az már más kérdés, hogy sok játék már nem jelenik meg rá)! Amúgy pedig igen, az SSD gyorsaságát és felbontást érintő változásban, annyira sok újdonságot valóban nem hozott a Ps5 ha jobban belegondolunk, mert az fps még mindig csak kivételes esetekben éri el a 60-at, és azt is megkötésekkel, tehát a Ps6 ha megjelenik nagy csodákat nem kell várni ott sem szerintem, nem véletlen erőlteti a Sony sem a Ps5Prot, elfog nyúlni nagyon a mostani generáció váltás nem kicsit, szerintem...
-
-
Peat76
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azért az tegyük hozzá hogy Ray-Tracing-ben 3x erősebb, nyilván Tflops-ban ez meg sem közelíti..hisz csak, "The PS5 Pro GPU has 16.7 TFLOPs compared to the standard PS5's 10.28 TFLOPs"
Ray-Tracing TFLOPS PlayStation 5 Pro, 33.5!!! -
kresz2
aktív tag
Már szinte senki nem beszél a crimson desert-ről,ami az elmúlt hetek után nagyon furcsa számomra.
Pedig a steam értékelés jelenleg többnyire pozitív.
Még teszteket is alig találni róla,ami szintén furcsa.
Játszotok vele,őszintén változott a véleményetek? -
F-ECT$
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
A Pro gépet a Sony valami exkluzív csodaként akarja tálalni, ezzel magyarázza a magas árat. Ennek fényben a PS6 lehet, hogy olcsóbb lesz nála.
Persze amíg pl 32 GB ram 4x annyiba kerül, mint fél évvel ezelőtt, addig bármi megtörténhet, de egyébként pont a ramok ára pl már esik az év végi csúcs óta.
A PS 5 drágábban nyitott, mint amennyibe a 4 Pro került akkor, de akkor kisebb volt az árrés a 4 és a 4 Pro között, mint most az 5 és az 5 Pro között.
Hogy 2027-ben (vagy 2028-ban?) mi lesz a piaci helyzet, azt meg még senki sem tudja.
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nyugodtan számolhattok legalább ennyivel az új genre, mert az áremelés után a Ps5 Pro már 350 (fölött) lesz, úgyhogy good luck az álmodozásokhoz!

-
Peat76
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hát ne legyen 400 alatt, mert akkor pont akkora hulladék lesz mint a PlayStation 4,5 megjelenéskor...! Ahol az ár szabta meg a teljesítményt, sajnos
! De hát ugye van Pro és lesz is..😉 -
Elderath
addikt
Poénból letöltöttem Hunt showdownt hogy meglessem pssr2őt... hát állam leesett ahogy kinéz pedig én PC DLSS4 max grafhoz vagyok már szokva. Időközben HDRt is raktak alá, eszméletlen. Szedhetem le PCre megint

-
Mezcal
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Aki az AC Shadows game design-ért felelt, az tuti életében nem fogott még katanát a kezében...
Steven Seagal volt.
-
Farkassacred
őstag
-
TBT
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Legalább az árak mellett az (idén idáig megjelent) exkluzívok minőségét is sikerült emelni. Ott volt az a pixelszökevény God of War, meg egy Code Violet is. Azért ezek nemsemmi címek.
De azért remélem, hogy a folytatás jobb lesz. -
Farkassacred
őstag
Most utánanézve se a Des Remake-nél, se a Nioh 3-nál nincs érdemi különbség a sima és a pro gép között. Bőven elleszek egy base ps5-el évekig majd.
Kiábrándító, hogy a disc drive-ért és a talpért is rohangálni kell külön, bóhozat kicsit. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Aki az AC Shadows game design-ért felelt, az tuti életében nem fogott még katanát a kezében...
-
válasz
sajtos75
üzenetére
Ez teljes mértékben egyéni preferencia kérdése. Ha preferálod az elérhető legjobb grafikai minőséget, az elérhető legjobb futási teljesítménnyel, akkor van értelme a Pro-nak. Viszont ha ez kevésbé számít, és inkább a jó játékmenetet tartod a fontosabbnak, akkor nincs értelme.
-
sajtos75
tag
Sziasztok!
Van értelme alap PS5 gépet lecserélni és PS5 PROt venni? Érezhető akkora nagyságrendbeli változás az alapgéphez képest? A TV 4k 120hz .maximálisan kihasználná. Videókat nézek (tudom YT és tömörített a vidi) akkora különbség nem fedezhető fel. És hat qualitysként ha már úgy kell nyomozni a "hibát" jelen esetben a KÜLÖNBSÉGET akkor az igazából nincs is. Szerintetek?
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Akkor még nem volt belsős stúdió a Housemarque, utána vették meg, és egy jóideje a sony belsős címei kaptak magyar feliratot, úgyhogy én is arra számítottam, hogy a Saros is fog kapni, kicsit csalódás ez így...

TBT: De amúgy ez az infó honnan van, én nem találok semmi hivatalosat erről?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ribizly
üzenetére
Space Marine 2ben a PvE multi a lényeg.
Ezért sikeres a játék. Már javában készül a harmadik része.
Necromunda Hired Gunt anno végigjátszottam.Igen, jó kis játék lett az is. Technikailag nem a legjobb az sem, de bőven vállalható. A trófea rendszere akkor kissé bugos volt, azóta lehet javították. -
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Minden játéknál kb le se tojom én se ezeket, de a soulslike-oknál úgy éreztem jól jött. De lehet csak téveszme.

Az a baj, hogy a régebbi souls címeket nem tudom levinni 30-ra, hogy megnézzem úgy milyen.
Még a ds3 is 60 volt, mondjuk a bloodborne meg pont nem és azt is imádtam pedig.
Lehet megszokás kérdése az egész. -
szarnyasdino
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
+ fps-ért 5000ft-ot nem adnék nem hogy 140 ezret... De kinek milyen fétise van
-
Farkassacred
őstag
130k lemezesen (ps5), vagy 250-270k plusz lemezmeghajtó (20k talán).
Mondjuk az utóbbihoz van plusz tárhely meg gari is, és kicsit erősebb is azért teljesítményben. Nagy dillema a konzol nélkülieknek.
Már csak a nyavalyás Des remake-nél néztem, hogy meglenne a 60 fps. -
Tisztában vagyok vele, hogy mennyire felhígult már a HA is sajnos, rengeteg a fals agyatlan, de nem is kell ezekkel foglalkozni, 130K alatt semmiképpen se add oda senkinek! Elfog kelni hidd el, mert van aki tudja, hogy sokkal megbízhatóbb és minőségibb cuccok kerültek bele, mint a Slimekbe, és jóval olcsóbban meglehet venni, türelem mindenre megvan a vevő

-
Ramoskaa
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Teljesen reális ár érte a 130 főleg. Legszebb is ,lemezes is. Én se váltottam fat-ről.
-
válasz
markknight
üzenetére
Naaa, azért egy lemezes FAT 130-140K környékén simán elmegy, ha szép állapotban van...
Ami árakat írtál azok a digitális FAT gépek árai maximum 👍 -
james001
veterán
válasz
ribizly
üzenetére
Sejtettem hogy a multis része inkább ami jobb,de az nem igazán hoz lázba,pont ezért mert nálam is haverok közül senki nem nyomja

Necromunda wishlisten van,egyszer behúzom majd azt is,szeretem a "boomer shootereket"
Boltgun tetszett,de mondjuk az se volt olyan nagy húha... -
mufflika
tag
Sziasztok.
Nagy keservesen elküldte az sms kódot, betudtam lépni. Leírná valaki lépésről lépésre, hogy kapcsoljam ki sms kódos belépést?
-
ribizly
veterán
válasz
james001
üzenetére
Az első része jobb volt story szempontjából szerintem.
Amúgy meg tényleg felejthető sajnos. A multit nem próbáltam ki, mert haveroknak nincs meg, de az lehet tényleg frankó, mert kb. csak ahhoz jönnek a tartalmak.WH világából nekem sokkal jobban bejött a Necromunda: Hired Gun!
Ha már a Doom meg a Metal Eden szóba jött, szerintem a Necromunda sokkal jobb lett, mint arra számítani lehetett és sokkal többet ad a lore-ból, mint a SM. Azt nem tudom, hogy controller-el mennyire érdemes nekifutni, mert nekem még PC-n is sok fejfájást okozott 1-1 helyen. -
james001
veterán
Most hogy a Metal Eden megszivatott elkezdtem a másik "nagyobb" plus-os játékot,a Space Marine 2-t. Nem ismerem a Warhammer világát,sztoriját,az első résszel se játszottam PS3on,eddig csak a Boltgun volt meg. Nem rossz agyatlan gyilkolós játék,a sztorija eddig nem egy nagy szám,de gondolom nem is az a fő része igazából
Tipikusan olyan ez a játék,hogy egyszer végigviszem,aztán szerintem el is felejtem 2 hét múlva,jobb is hogy nem dobtam ki rá több tízezret... -
Imre9211
aktív tag
No én kiszálltam a konzol iparból úgy döntöttem. Eladó a slim-em is.
Talán majd veszek ps6-ot de nem tudom. Ha annyit játszok amennyit mostanában akkor felesleges az is.
-
Xaels
félisten
-
EmThor
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nem lesz exkluzív game pc-n ha elmennek a nintendo útján.
1 hónappal ezelőttig úgy volt, hogy elég egy pc játszani, ha nagyon akarsz nintendózni akkor meg egy switch.
Most a sony változtatott, így ps + switch kombóval fedezve vagy. Kivéve ha heroes-ozni akarsz.
Á sehogy se jó.
-
TBT
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Tudtam én is, csak nem sejtettem.
De megmondtam, hogy ez lesz. Akkor voltak "kollégák", akik kioktattak, hogy tévedek és hogy ezzel mi milyen jól járunk. Hát tényleg. Mindegy, Saros az első fecske, Wolverine szeptemberben felkészül.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Igen, meglepő. Én vártam, jobban mint az esztelen gép áremelést...ok, látom mi a helyzet a memória árakkal, meg azt is, hogy egy pro árával azonos PCvel 4-5 évig fullHDn a legújabb játékokkal is lehet játszani közepes grafikai beállításokkal, hobbi magyar felirattal, a sokkal olcsóbb játék árakról nem is beszélve.
Ha ennyi most egy pro, mennyi lesz a PS6. 400K?
Nem erték hozzá, nem tudom mennyibe fog kerülni, de az áremelésből kiindulva sok jóra nem számítok. -
TBT
addikt
Lottóznom kellene.. Mintha megmondtam volna előre (januárban a PS Magyarország megszűnése kapcsán):
"A Saros nem kap magyar feliratot." -
Årpi
őstag
válasz
Renok
üzenetére
Német Amazon volt. 800-810€ körül ment, felajánlott egy 40€-s kupont / kedvezményt az Amazon a termékoldalán, de valamiért nem annyit vont le, hanem 709€-ra vitte le az árát
Német áfával ugye 749€ lett volna, így gondolom nem a 40€ volt rákódolva a kuponra, hanem, hogy vigye le 709€-ig, ami így nekem még jobb volt.... -
Szoke1982
senior tag
Volt már?
Baszki ingyenes az új DLC!! Az igen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Crimson Desert
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez is egy lehetőség, majd kiderül hogy melyik verzió valósul meg.
! De hát ugye van Pro és lesz is..😉
!
.)

Ezért sikeres a játék. Már javában készül a harmadik része.

Baszki ingyenes az új DLC!! Az igen!
Kendek
RangerFox