- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miami
tag
válasz
undercover
üzenetére
Biztos, hogy nem igaz. Januárban fizettem újra éves essential-t. 3 hete(?) amikor megjelent itt ez a lehetőség lemondtam és kaptam kedvezményt. Pénz az volt a walleten.
-
ribizly
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Épp ettől félek. De akkor inkább várok egy komolyabb akciót vele. Nem sürgős.
-
undercover
őstag
Playstation Plus infók...
Ugye mondtam, hogy előfizettem a Premiumra hónap végéig. Most, hogy leakartam mondani adott kedvezményt, hogy fizessek elő valami 45 ezerért a Prémiumra.
Szóval az én tippjeim. Persze lehet tévedek
Az első feltétel, hogy legyen elég pénz a fiókodban. Szerintem számít, hogy van-e elég pénz az éves díjra. Azt nem látja mennyi pénz van a kártyádon.
A második feltétel, hogy mondjuk abban a hónapban legyél amikor lejár.
A harmadik feltétel minnél drágább csomagban vagy annál nagyobb kedvezményt kaphatsz.Szóval még várok.
-
válasz
.kissnorbi.
üzenetére
Akkor várj egy kicsit, és úgy próbáld újra, egyszer majd csak megérkezik az SMS.
A másik lehetőség az ügyfélszolgálat, ők fogják tudni deaktiválni neked, sikeres beazonosítás után. -
válasz
.kissnorbi.
üzenetére
Az a baj, hogy nem, vagy csak túl későn kapod meg az SMS-t, ami egy szokásos hiba. Helyette érdemesebb inkább a hitelesítő app-os megoldást választani, azzal nincs ilyen gond.
Az átállításhoz fel tudod használni az egyszer használatos kódokat. Először is deaktiválni kell a ketlépcsős hitelesítést, utána újra lehet aktiválni hitelesítő app-osra. -
.kissnorbi.
tag
válasz
MrHurricane9
üzenetére
Iphoneos vagyok, már megnéztem a spam mappába is, letiltott kontaktoknál is de nem látszik semmi.
-
MrHurricane9
csendes tag
válasz
.kissnorbi.
üzenetére
Nézd meg, hogy a telefonodban van-e SMS spamszűrő. A Samsungokon szokott lenni olyan, hogy az ilyen Steam Guard, PS App és hasonlók hitelesítő kódjait spambe teszi a telefon, ezt Samsungoknál pl az Üzenetek app menüjében találod.
-
.kissnorbi.
tag
Sziasztok!
Vettem egy ps5 öt és nem tudok bejelentkezni. Kétlépcsős hitelesítés van, de valamiért nem kapok SMS-t. A telefonszám jól van beállítva, legutóbb még működött. Ráadásul a ps appbol is ki léptetett. Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj? -
Imre9211
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem tetszett ez is. Már ameddig elvittem a hajdani gamer laptopomon. Pont meglett a szimbióta ruha azt hiszem ott maradt abba.
Lehet megveszem most ennyiért nem tudom. Hó végére azért jó lenne maradna félretennivaló.Az Arkham szériát mindet kipörgettem. Imádtam.
A Gotham Knights viszont kimaradt. Színezhetik nekem ahogy akarják de Batman nélkül nekem nem kell. -
Xaels
félisten
válasz
james001
üzenetére
Most jön a Romeo Is A Dead Man
-
james001
veterán
Kijött mostanában olyan hack n slash játék ami nem souls-like,hanem pörgősebb mint pl a Nier Automata,régi GoW részek,Devil May Cry stb?
-
mahoni
tag
Mért vagytok meglepődve h megszűnik a PS Magyarország és nem jönnek magyar feliratos játékok mikor most akartam eladni egy ps 4 -t és mindenkit csak a szoftver verzió érdekelte , hogy működjön a törött játék... omg ...
-
markknight
nagyúr
válasz
ribizly
üzenetére
Ha szenyó akarnék lenni akkor rávágnám, hogy nem. De tekintve a mai árakat, simán jó vétel. Nekem ez a második rész már marhára unalmas volt gameplay szempontból az első és a morales után.. Csóró controller csoda, hogy bírta. Bullshit küzdelmek minden küldetésben.
És sajnos a Rozsomaki pontosan ugyanez lesz :/ Érdekes, ez a Sony-s Pókember lényegében az Arkham széria másolata, de ott valahogy nem tudtam megunni a harcot.
-
Imre9211
aktív tag
30 helyett most 15 pénz a Marvel's Spider-man 2 akit érdekel.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Létezik hogy az essential elofizetesbe újra felbukkanak az olyan játékok amiket már adtak egyszer?
Eléggé sajnálom ha nem mert nagyon jó kis játékokat adtak korábban. -
hombre[EU]
nagyúr
ez az Ultros...jobb nézni,mint játszani vele
-
Farkassacred
őstag
A Lords of the Fallen játéknál, ha kikapcsolunk a performance beállítás alatt pár dolgot, pl. film grain , motion blur stb akkor simább lesz sokkal a játék.
Amondó vagyok sajnos a fejlesztők ott egyáltalán nem értenek a konzolokhoz.
A Wuchang-ban pl. alapértelmezetten ki volt kapcsolva a hdr és ezért akadozott jobban a játék.. -
Bad Pritt
félisten
-
-
undercover
őstag
Nah ez a Wukong nem olyan rossz cucc. Kicsit God of War feelingem van tőle.
Bár hiába van Pro gépen még ezt is megizzasztja
Próbáltam én a Balance módot is, de mozgalmasabb helyzetekben nagyon érződik, hogy nincs elég fps. Szóval legalábbis nálam csak performance módban olyan mint aminek kb lennie kéne.
-
LÁZ
addikt
nekem pl megérte azt a 2-3 ezret a maradék 3 hónapra a prémiumért, volt 2-3 játék ami csak ott van meg (monkey island, lego indiana), ami érdekelt, február végén lejár, utána úgy is extra lesz majd..
ps. de csak igy van sztem is értelme, ha pár hónapra akciósan befizet az emberfia
-
undercover
őstag
Hogyne nyernék vele. Kipróbálhatok játékokat. Vagy vegyem meg 20 ezerért a Wukongot és akkor jöjjek rá, hogy ez nekem nagyon nem tetszik?

Ez most csak február 24-ig szól nem örökre. Kivéve ha akkor valamiért olcsóbb lesz a premium, de nem hiszem...
Nioh 3 demo is jól jött mert kiderült, hogy nem fekszik nekem a játék. Értem, hogy vannak benne jó ötletek, de egyszerűen nem fekszik a harcrendszer. És ne menjünk el amellett sem, hogy a játék pontosan úgy nézz ki mint az első rész. Ami szerintem 2026-ban elég kevés.
-
penge111
addikt
Kb 40 óra után végére értem a Lords of Fallen játéknak. Piszkosul élveztem, simán újra fogom majd még játszani. Nem írok róla többet, mert már ömlengtem róla eleget. Méltatlanul alulértékelt játék, lehet megjelenéskor voltak gondok vele, de mára ezt nagyon rendbe tették
Az egyik legjobb soulslike élményem, pedig van pár ilyen játék a hátam mögött... -
dunc
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Szerintem nem nyersz vele.
-
Delirious
tag
válasz
penge111
üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok HP fan, gyerekeim azok voltak csak azért ismerősek a filmek/játékok valamennyire. Fantasy viszont nekem bejön. Epic (PC) ingyen adta a HL játékot, gondoltam annyi pénzért megéri kipróbálnom. Azóta is játszom vele (PS5 kontrollerrel), nekem nagyon tetszik. Már a vége felé járok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
undercover
üzenetére
Fent van a PS Plus oldalán próbaverziók néven.
-
undercover
őstag
Hali! Mivel február végén lejár a PS Plus Extrám....
Gondoltam megcsavarom a dolgokat.
Felboostolom az előfizetésemet Premiumra most erre a hónapra.Szeretnék kipróbálni dolgokat
Szóval kéne nekem egy lista, hogy PS Premiumal milyen trial lehetőségek vannak. Igy belekuttanhatok játékokba és eldönthettem érdekel-e. -
Ramoskaa
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Kapcsold be majd utána ki. Vesztenivalód nincsen. Nekem november végén járt le, azóta nem dobott akciót
Reméljük novemberbe lesz valami. Ha nem akkor max 1 hónapot veszek majd a split fiction miatt. Ujjlenyomatos ellenőrzés mennyire megbízható a ps appnál? Így most kikapcsolta a két faktoros azonosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az eredeti 2-vel mondjuk keveset nyomtam,inkább a Sigma 2 ment sokat még PS3-on. De majd ránézek akkor 

Amondó vagyok sajnos a fejlesztők ott egyáltalán nem értenek a konzolokhoz.
RangerFox