- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
Vowifiről semmi hír? Várom, mert a beltéri lefedettségünk elég gyenge, a Volte is hiába, ha kimarad a hang...
-
radio100jozs
őstag
válasz
szalai112 #106091 üzenetére
Miért akarsz S8-ról S9-re váltani, hisz csak egy facelift az egész, semmi nincs benne, én biztos nem adnák egy forintot sem erre. Akkor már S10 inkább, az S9 szerintem felejtős.
Az meg más kérdés, hogy szolgáltatónál nem éri meg venni már, mert drágább, főleg ha a telefon díjcsomag havidíját is rászámolod. Ha van otthonid, amit meg amúgy is megtartasz még 2 évig, akkor tényleg érdemes azt is megnézni, csak hosszabbítasz, és ugyan úgy ad részletet a Telekom. -
válasz
bernel #106090 üzenetére
Ha ennyire zavar a marketing hívás és az, ha közkézen foroghat az adott szám (átadják stb.), akkor ez a megoldás valóban.
Esetleg voip alapon egy nomadikus szám (06-21), és egy voip kliens amivel tudsz bejövő hívást is fogadni az adott számon. Az kvázi ilyen eldobható is lehet, ingyen lehet 21-es számot igényelni.
-
psajti
aktív tag
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy interneten keresztül meghosszabbítottam mobil előfizetésemet, és emellé rendeltem is valamit a szokásos kedvezménnyel. Azonban a rendelt terméknek (sajnos már csak utólag) utána olvasva picit elment tőle a kedvem a gyakran előforduló minőségbeli hibák miatt. Holnap érkezne meg egyébként a csomag az üzletbe, mert ottani átvétellel kértem. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy holnap én még meg tudom tenni azt hogy mégsem veszem át az árut és hagyjuk a hűségidő hosszabbítást?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Lejárt a hűsségem, semi kedvezményt nem adnak.
Hiába váltok nagy csomgra hang és net kombora ha ki szorzom, de és nem használom ki az egy halom pénz.
Pedig gondolkozom hogy S8-ról S9-re váltcsak e?A havidíjat ki szorzom 24-el + a telfon ára s9=24hó x 317520Ft+390120Ft
alapdíj és telefon =24hó x 51912+181500=233412Fta különbözet 156708FT
-
bernel
tag
válasz
dptrsk #106089 üzenetére
Pl. webshopnál használnám, ahol rendelésnél kérnek számot megadni, legutóbb is azon hívtak vissza, hogy véglegesítsék a rendelést. Ennél bőven elég lenne, ha 1-2 napig él a szám, amíg végigmegy a rendelés, utána nem kell, hogy meglegyen náluk a privát számom.
De ha nincs eldobható,akkor tényleg marad a Domino Fix, és akkor minden potenciális spam forrásnál ezt a második számot kell megadni, és csak addig betenni a telefonba, amíg végig nem megy a folyamat, és utána kivenni, kikapcsolni az átirányítást, és a polcra tenni a következő alkalomig, aztán ott hívhatják.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
bernel #106087 üzenetére
Ha belegondolsz, te olyan helyeken akarod megadni, ahol ezzel "azonosítanak", közben pedig nem is a tied, mert más miatt visszaadtad.
Tudom, zavaró a sok marketing lista, de nincs rá ilyen megoldás...
Ha lenne is, a sem lenne ingyen.szerintem az egyszeri 990, majd évi 2500 forintot megér, ha ilyenre vágysz.
-
-
bernel
tag
válasz
#81524480 #106086 üzenetére
Úgy láttam külföldi szolgáltatók vannak, pl. a VirtualPhone, ami pl. ingyen hívható számokat ad havidíj nélkül, csak az nem biztos, hogy jól jön le, ha külföldi számot adok meg elérhetőségnek, ezért kerestem Telekomos megoldást.
(illetve pénzért persze magyar számot is ad a VirtualPhone, de az már 7 dollár.)
-
-
bernel
tag
válasz
#81524480 #106082 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy vegyek egy másik számot, aminek nincs havidíja, és azt adjam meg, ha kérik?
Ez is egy lehetőség, de ilyenkor ugye végig kell játszani az aktiválási dolgot az új számnál, másrészt nem is lehet csak úgy eldobni, mert akkor új szám kell a következő alkalomra, minden új számnál újra aktiválni kell, és 10-nél több nem is lehet egy ember nevén, szóval ezt így nem teljesen lehet úgy használni, hogy pl. minden helyen új eldobható számot adok meg, ahol telefonszámot kérnek.
-
scope2007
addikt
halihó!
MÁV flotta telefonlistát tud valaki?
egy ajánlott jó kamerás telefon kellene a listárólköszi
-
bernel
tag
A Telekomnál létezik olyasmi, hogy eldobható telefonszám? Ilyen néven nem találtam. Ha pl. valahol meg kell adni számot, és nem akarom kiadni a privát számomat, akkor generálnék egy ilyen eldobható számot, ami át lenne irányítva a valódi számomra, ha hívják, és ha visszaélnek vele, pl. bekerül valami marketing adatbázisba, akkor egyszerűen törölni lehetne. Létezik ilyesmi?
-
Soulfly842
addikt
válasz
brekes #106078 üzenetére
Szia!
Ha egyéni vállalkozóként akarsz szerződést kötni akkor is történik hitelképességi vizsgálat rád, mint magánszemélyre. Tehát, nem.
Ha régebbi a tartozás, akkor más szolgáltatónál sem oldható meg a szerződéskötés, mivel a szolgáltatóknak van nyilvántartott adós listája.
radio100jozs,
Jogi értelemben más, de hitelképességi vizsgálat abban az is indul az aláíróra/vizsgálják.
-
brekes
tag
Sziasztok! Egyéni vállalkozó vagyok, de mint magánszemély van egy kis saram a telekomnal. Idővel természetesen rendezem. De olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek vállalkozásra tudnék mobil előfizetést igénybe venni?
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #106069 üzenetére
Online tudakozó szerint ez valami Fiber Technology Kft. telefonszáma.
Az érdekes amúgy, hogy tele van 3-as számmal. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
zsoltzsolt #106071 üzenetére
Jelen pillanatban mindenki ezen röhög, hogy milyen képeket kapok. Ráadásul egy olyan számra, amit kb 3an tudnak.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Jól rémlik az a dolog, hogy ha egy részletre vásárolt telefont nem fizetnek tovább, akkor a Telekom le tudja tiltani az IMEI-t, és nem lesz többet használható a telefon? Használt telefon vásárlásánál erre figyelni kell-e, ezért kérdezem.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
kakuk.tamas #106069 üzenetére
Asszonynak ne mutasd 😁
-
Top cat
addikt
válasz
gyáliSanyi #106058 üzenetére
Az én számom a hónap végén lesz nagykorú. De a SIM-et muszáj volt cseréltetni mert ugye a modern telókba nem jó a mini. Az enyém végig kék nem fehér az alja.
-
törölt tag
válasz
viktorhu #106061 üzenetére
Persze, ez a kivétel, ami erősíti a szabályt. Egyszeri alkalom, akció keretében. Ez tiszta.
Zsolt topiktárs kérdése viszont a jelenlegi bevett gyakorlatra irányult. Fizikailag nyilván képes lenne elvégezni, de ez nem szokás - nincs a választható szolgáltatások között ilyen.
A hatályos EU (és hazai) jogszabály is arról rendelkezik, hogy adott szolgáltató a saját maga által elhelyezett SL feloldását végezze el.
-
törölt tag
válasz
Lackooo84: nekem már nincs meg.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ez még nekem is megvan, eltettem emlékbe mikor kértem új 4G simet helyette.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
zsoltzsolt #106052 üzenetére
Tutti nem probáltam.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #106052 üzenetére
A Telekom (és a többi szolgáltató is) csak az általa értékesített eszközökre ad kódot. Gondolj bele: a SIM lock (SL) egy adott szolgáltató hálózatához köti az eszközt. Ezt miért/hogyan oldaná fel egy másik szolgáltató?
-
zsoltzsolt
addikt
Csak kíváncsiságból kérdezem 🙂nem a Telekomnál vásárolt készüléket is lehet függetleníteni? Beírom az imei számot és küldenek kódot? 🙂
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #106048 üzenetére
Van még talán, mert én pár hete beszéltem velük.. itt a topiban volt valahol.
De az is lehet, hogy a sima ügyfélszolgálatra kapcsol tovább... -
Soulfly842
addikt
válasz
herdsman12 #106047 üzenetére
Szerintem még ez se a realitás.
A csomagok 99%-a gyorsan megoldódik, csak rohadt sok a csomag, egy-egy ilyen előfordul minden nagyobb forgalmú online shopnál.
-
myckie2
őstag
válasz
fornettisuti #106034 üzenetére
Kaptam mint utólag kiderült, de ahogy mondtam mobilnettel kapcsolatban semmilyen tájékoztatás nem történt és az a honlapon sem erélhető tudomásom szerint.
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni az ügyemben, ha valaki tud. Domino kártyával rendelkezem és benéztem a rendelkezésre állási időt, ezért letiltották a kártyámat. Rá egy napra feltöltöttem. A probléma, hogy a kártyámon rendelkeztem még 3GB 3 hónapig felhasználható adatmennyiséggel és ez újra aktiválás után eltűnt. Elsőnek utána néztem, hogy Telekom honlapja erről mit ír és esetleg az ÁSZF-ben található-e erre valami, de semmi infot nem találtam arra vonatkozóan, hogy a megmaradt mobilinternet egyenleggel mi az eljárás rendelkezési idő lejárása és újra aktiválása után. Bementem a telekomhoz és ott azt mondták, hogy nem fogom visszakapni, de szerintetek helyes ez így? Alsó hangon is az a 3GB kb 3000Ft-ot jelent ráadásul az újra aktiválás díja is 300Ft volt.
-
Pxs
aktív tag
Ha szeretnék egy viszonylag visszafogott csomagot (Mobil S + korlátlan net) venni 2 év hűséggel új előfizetőként, a webshopos rendelést követően kb. hány nap múlva számíthatok az átvételére?
Ha jól tudom, mobilelőleg és belépési díj ilyenkor nincs.Előre is köszönöm!
-
TomPack
őstag
A mai domino day 1Gb net ma éjfélig, vagy az aktiválástól számított 24 óráig él?
Az app éjfélt ír, az sms pedig az utóbbit!
Vajon melyik az igaz? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #106017 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.
Elég szomorú, gondolom nem egy nagyitelefon lett véve a nevére.
Sok sikert neki, minél hamarabb rendeződjön az ügye. -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #106017 üzenetére
... Tudatosan biztos nem hibázott ekkorát senki, hiszen tisztában van mindennek a jogi felelősségével.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ateszpapa #106010 üzenetére
Sok minden lehet. Nem csak erről szólhat a történet...
Lopott iratok, hasonló fazon.
Hamisított ügyvéd által készített és ellenjegyzett, vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazás (azzal más is eljárhat bármiben)
Céges vásárlás, hamisított meghatalmazás
Online vásárlás, ez alapján átadott készülék (ez esetben a GLS felelőssége is, mert nekik is kötelező szerződéskötéssel együtt járó eszközkiszállításnál okmányokat ellenőrizni!)
-
válasz
Karcub #106012 üzenetére
Szia,
Ha nem volt probléma az előfizetéssel - komolyabb elmaradás például a számlák tekintetélben -, akkor nem jellemző a mobil előleg bekérése, pláne ha az arany/platina kiemeltség adott, az aranyhoz nem is kell nagy "fogyasztás" havonta.
Ja, és ha van arany/platina kiemeltség, akkor a 24 hónapos hűségből elég 21-nek letelnie és már lehet is hosszabbítani hűséget, azzal pedig új készüléket vásárolni. -
Karcub
senior tag
Sziasztok! A mai nap jár le a 2 év hűség (mobil), és szeretnék új készüléket kihozni. Amúgy már 6 éve folyamatosan előfizetéses vagyok, mindig volt hosszabbitva. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor is kell az adott készülék valahány %-át előre kifizetni? Egy iPhone 7-ről lenne szó egyébként.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #106004 üzenetére
Hogy lehetséges ez, hisz kell a személyi, meg egyéb papírok a vásárláshoz.
Ügyintéző nem is nézte meg ki van az igazolványon? -
kmarci25
veterán
Sziasztok! Tegnap számhordozással a vodától átkerült egy szám a Telekomhoz. A kártya látszólag aktiválódott, térerőt jelez a készülék, a mobilnet működik, hívást indítani lehet róla, de hívást fogadni nem lehet. Ha hívni próbálom az adott számot, akkor vonalasról foglaltat jelez, mobilról pedig egyszerűen bármilyen jelzés nélkül befejezi a hívást. Azt hittem csak átmeneti, de tegnap este volt a számhordozás és ma reggel sem működik. Újraindítások megvoltak, de nem segít. Átirányítás, ilyesmi nincs beállítva.
Gondoltam hívom az ügyfélszolgálatot, de reménykedem hátha van valami egyszerűbb megoldás is. -
Bferibörs
addikt
Valaki olvasta az új ÁSZF-t, Dominó fix-re vonatkozóan?
Szolgáltatót váltanék,érdekelnének az új "buktatók". -
Soulfly842
addikt
válasz
cris78 #105992 üzenetére
Akkor nem is kérdés
(#105987) Oposzumtoszó
Szia!
A fontos az, hogy elsőnek legyen meg a feljelentés, majd a feljelentésről dokumentumaival menj be egy Telekom üzletbe és mutasd ezt be.
Egy dolog a lényeg, hogy erről ne 30 napos reklamációt, hanem Hamis vásárlás kérelmet vegyenek fel.
Ha ez elindult, akkor részedről rendben van egyelőre és mindkét szükséges helyen megtetted a megfelelő bejelentést, amit vizsgálni/kezelni fognak.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A telekom oldalán a domino egyenleg feltöltésnél mióta szünt meg a 2500ft után járó bónusz?
Már nem lehet kiválasztani mint eddig, és már csak 3500ft a legkisebb összeg amiért ad bónuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest