Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Ingyenes az Epic Store-ban a TOEM és a The Last Stand: Aftermath
gp A jövő hét folyamán a The Spirit and the Mouse lesz az ajándék.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz szabogabor10 #8373 üzenetére
Sehol. A díjcsomagnak nincs túlforgalmazási díja, így tökre felesleges -a szolgáltató oldaláról mindenképpen- ezzel is terhelnie a rendszereit. Te meg majd észreveszed a lassítás után, hogy elérted az 500MB-ot...
Ellenben eléggé nagy pénzéhségre vall -szintén a szolgáltató részéről-, hogy az ilyen adatcsomagokban nem tiltja az egyenleg-lekérdezés szolgáltatást! Hagy fizessen a......a Kedves Előfizető!
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #8378 üzenetére
Igen, minden hónap 10-én van a vizsgálat, de csak a következő hónaptól lép érvényre az eredménye.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz szabogabor10 #8639 üzenetére
Júniusban biztosan nem lesznek kaphatóak.
Stay tuned for more information. -
addikt
válasz szabogabor10 #8716 üzenetére
Mondjuk én használnám a fordulónapig, az előtt váltanék MM S-re!
Jó szerencsét!
-
addikt
-
mokus1
addikt
válasz szabogabor10 #8869 üzenetére
60MB volt. Méltányosság? Ez miben jön ki? Igen le van.De 1430on azt mondták náluk él a szolgáltatás a telefonhoz semmi közük.
-
mokus1
addikt
válasz szabogabor10 #8874 üzenetére
Erről a méltányosságról tudsz vmit mondani?
-
tomp
félisten
válasz szabogabor10 #8898 üzenetére
Tudom, hogy hogyan megy. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit eszik a hálózatból.
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #8990 üzenetére
Nem a felhasználható időt kapod vissza, hanem a felhasználtat...
-
addikt
válasz szabogabor10 #9108 üzenetére
Nem fogod megtudni sosem, mivel:
Mobil Tv szolgáltatás esetében, amennyiben az előfizető a Mobil TV szolgáltatást 5 órán keresztül folyamatosan, megszakítás nélkül veszi igénybe, a szolgáltató a hálózat biztonsága és a szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében jogosult az adott előfizető esetében a Mobil TV szolgáltatás igénybevételét megszakítani. Díjszabás, 21. o. 4.4.1.Jó szerencsét!
-
addikt
válasz szabogabor10 #9110 üzenetére
Jah! Hogy a szolgáltatást és nem magát az adást...
Szerintem azt is törthavi módon számolják, tehát ha jól értem, akkor 4 napot fogsz fizetni... szerintem...
Jó szerencsét!
-
ForRedGlory
félisten
válasz szabogabor10 #9110 üzenetére
Igy van, ahogy mondod, feltorthavi. Barmikor mondod le, a lemondas honapjaban a teljes havidij ki fog menni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz szabogabor10 #9118 üzenetére
Nem, a teljes honapra megy ki ebben az esetben is.
A reszaranyos szamlazas csak igazsagos lehet, igazsagtalan nem -
ForRedGlory
félisten
válasz szabogabor10 #9120 üzenetére
Ez nem is részarányos számlázás, amit írsz. Egyrészt nem a teljes havidíjat fizeted ki, ha hónap közben megrendeled, majd lemondod pár nap múlva, hanem időarányosan a megrendeléstől a hónap végéig. Gondolom az sem tetszene, ha időarányosan túlhasználnád véletlen és kimenne 10k-s számla. Többek közt ezért (is) van kitalálva a féltörthavi számlázás.
Mix csomag mellett meg, alapból minden ilyen számlázási módra vált, legyen az internet, vagy bármilyen kiegészítő csomag.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz szabogabor10 #9404 üzenetére
Annak hiszel akinek akarsz
Mint leírtam fenntartásokkal kell kezelni. -
tjb007
nagyúr
válasz szabogabor10 #9840 üzenetére
Augusztus 1 és október 31 között bármikor, ár 0-100.000 forint között.
Bővebb infót ne várj, ha lesz valami akkor az majd úgyis le lesz írva. -
szabogabor10
veterán
válasz szabogabor10 #13524 üzenetére
Javították. A Dorcel TV a rejtélyes harmadik.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
anonymus89
addikt
válasz szabogabor10 #13535 üzenetére
Akkor meg is lett megnyugodhatsz
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
addikt
válasz szabogabor10 #13735 üzenetére
Úgyvan! Csak a díjcsomagod lesz MM S (ha most nem az.)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz szabogabor10 #13749 üzenetére
Akkor is MM díjcsomagod volt? Mert most ezt olvastam itt:
A Limitértesítő SMS szolgáltatás (a csomagban foglalt órák 80 és 100%-ának felhasználásakor értesítő SMS-t küldünk) a MobilTV Napi csomag, illetve MédiaMánia díjcsomagok esetén nem vehető igénybe.
Viszont akkor jó tudni, hogy mégis!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #13752 üzenetére
Attól függ, mit rendelsz. Ha új havidíjas hívószámot (készülékkel vagy a nélkül), akkor eleve 3 munkanapon belül veszik fel veled a kapcsolatot és akkor lesz konkretizálva a szállítás napja is. Más esetben - ha nincs akadálya -, akár 2 munkanapon belül megérkezhet a csomag a PPP-ba.
-
legenda
válasz szabogabor10 #14053 üzenetére
nálam pörög rendesen, semmi probléma!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
válasz szabogabor10 #14055 üzenetére
No para, nálam sem megy, se a T-home, se a T-mobile bejelentkezés. Végülis csak azt nem tudom megnézni, amit akarok, minden más megy
-
Gigi01
őstag
válasz szabogabor10 #14147 üzenetére
-
addikt
válasz szabogabor10 #15884 üzenetére
Szia!
Mivel törthavi számlázású nagyot nem buksz akkor sem, ha elsején mondod le, én ezen nem aggódnék. Belépési díj természetesen nincs.
Most átgondoltam, amit írtál. Gondolom akkor mondod le, mikor már nem kell (31-én), ha meg fent vagy sokáig, akkor ráérsz éjfél előtt pár perccel lemondani... Vagy valahol tévedek?
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz szabogabor10 #15888 üzenetére
Törthavi számlázás: a havi díj hóközi aktiválás, díjcsomagváltás és deaktiválás esetén időarányosan számlázódik. Ugyanez vonatkozik a felhasználható kedvezmény mértékére is.
Féltörthavi számlázás: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő.krystman:
Igen és igen!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
blueye
veterán
válasz szabogabor10 #15994 üzenetére
Miért állítod csak 3G módba a telefonod (az enyémet nem is lehet)?
-
nord_
veterán
30-40ezres városban is akadnak olyan helyek, ahol híre-hamva sincs 3G-nek...
-
club1
veterán
Ne felejtsd el, a bejelentés marketing húzás volt. Természetesen a Vodafone új 3G hálózata nem fedi le az autópályákat teljes egészében, de 80%-osan sem.
A GSM mód pedig minden telefonon kevesebbet fogyaszt, mint a 3G mód. -
Nietzsche_
tag
Ekkora kamu marketing dumát... És úgy tűnik, hogy meg is van a hatása.
-
Dudi08
tag
válasz szabogabor10 #16306 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
szabogabor10
veterán
válasz szabogabor10 #16449 üzenetére
Megoldódott. Kiderült, hogy ilyenkor egyszerűen a Net Startot kell aktiválni. Mostmár jó.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
blueye
veterán
válasz szabogabor10 #16450 üzenetére
Ezt pont tjb007 és 1430 számtalanszor leírta már itt...
-
slice14
veterán
válasz szabogabor10 #16635 üzenetére
Elküldtem a +ALAPNET szót a 1430-ra, vissza is jött hogy aktiválták. Viszont adatforgalom semmi nincs. Arra gondolok hogy mivel elhasználtam a 200 MB-t ebbe a hónapba, de nem hiszem, Lehet csak 1.-től lesz netem? Vagy másnak ezzel a kóddal sikerült aktiválni a tarifacsomagjában foglalt netet? Vagy a NETSTART-ott kel aktiválni? A beállítások jók, mert működöt a hónapban, és a net&roll is működött.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz szabogabor10 #16655 üzenetére
Korrában rákértem a Net&Roll opció-t, de lemondtam mert nem szeretnék a következő számában 1000 Ft +-t fizetni. Csak nem aktiválja vissza az alapnettet ami a csomagban van.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #16659 üzenetére
No csak nem hagyott nyugodni... A Mozaikokhoz nem is lehet már Net Startot aktiválni:
"A Mozaik díjcsomagokhoz nem vehető igénybe: GPRS WAP, GPRS WAP Plusz, Go!NapiNet, Go!NapiNet Forgalombővítő, NetStart, Net Start 10000 Ft felett, GPRS Net, GPRS Net+, Net 30, Net 50, Net 80, Net 40MB, Net 100MB, Net 500MB, Net&Roll M, Net&Roll L, RelaxNet XL Aranytárskárya, RelaxNet XL, RelaxNet M Aranytárskárya, RelaxNet L Aranytárskárya"''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Prof01
veterán
válasz szabogabor10 #16741 üzenetére
Azt hiszem inkább majd szerdán bemegyek hozzájuk személyesen...
Köszönöm azért a válaszokat!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz szabogabor10 #16781 üzenetére
Ja akkor az jó! Én holnap tervezem személyesen, mert a honlapon valamiért 1000ft belépési díjat ír nekem, így itt nem merem. [link]
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
St3ven
addikt
válasz szabogabor10 #16781 üzenetére
Igen, az ügyintéző is azt mondta, hogy megvárja az éjfélt, és csak utána váltja át az M-re.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
blueye
veterán
válasz szabogabor10 #18527 üzenetére
Miert lenne tilos? Hogy vennek eszre???
-
addikt
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #18610 üzenetére
Ha ez némi vígaszt jelent, a forgalmi díj mentes adatcsomagoknál real-time adatot kapsz.
okos67
Go!NapiNet-et elég egyszer aktiválni, de ha nincs 15 Ft az egyenlegen, elveszi a rendszer az adathálózati hozzáférést, így az ingyenes oldal sem fog működni.
Az üzenet küldés is díjmentes, de ha elhagyja a gyermek a fz oldalt (pl. egy kép linkjére kattint) vagy a telefon egyéb alkalmazásai adatforgalmat generálnak és van legalább 195 Ft a Domino szám egyenlegén, a rendszer le fogja kapni és ad cserébe aznap éjfélig 10 MB keretet. Szerintem kezdetben praktikusabb lehet 90 Ft-ért Go!Net M-et aktiválni, ami - elegendő egyenleg esetén - 30 nap múlva megint 90 Ft-ba kerül, és ha nem mondjátok le, akkor a harmadik ciklustól már 1000 Ft.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz szabogabor10 #18734 üzenetére
..ööö..izé...nem okoskodni szeretnék, de jelenleg a T-nél nincs túlforgalmazási díjas internetcsomag a választhatók között, így nagy meglepetés nem érhet a fizetendő díjakat illetően. A lassításról pedig kapsz értesítést, így el tudod dönteni aktuálisan, hogy van-e szükséged valamilyen kiegészítő opcióra.
(A lefedettség meg adott, azzal úgysem tudunk mit csinálni. Nekem annyiból van ezzel szerencsém, hogy ahol a laptopot használom, ott nagyon jó a térerő. Bár nem hinném, hogy ez téged vigasztal.)
Jó szerencsét!
-
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #18745 üzenetére
Ja ezt csak alátámasztani tudom itt újszászon is csak a T-nek van gprs mindkettő másiknak 3g van. Nemtudom miért alakult ez így de, jó volt mikor valaki vette a mobil internetes csomagokat hazahozva meg meglepődött hogy hálózat az kb a csiga tempója alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabogabor10 #18745 üzenetére
Igen, a MM ebből a szempontból nem a legjobb. Én mondjuk le is cseréltem egy Mozaik XS+ Net&Roll 1GB kombóra, s ez így pont elég egy hónapra, együtt 4 ezerért.
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #18748 üzenetére
Másfél év alatt várhatóan lesz változás.
"...célunk, hogy 2013-ra az ország közel 100% -án 21 Mbites sebességű HSPA+ szolgáltatást tegyünk elérhetővé..."''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #18754 üzenetére
Itt tudod elolvasni (oldal alján: tájékoztató a hálózati munkálatokról), melyik hónapban az országban merre folynak fejlesztések.
Hétfőn érdemes lesz ellátogatni ide a Budapesten élőknek, mert felkerülnek az augusztusi helyszínek, és itt a fórumban is többen hiányoltak egy régi elmaradást, amire úgy tűnik, augusztusban sor kerül.DS39
Ezek szerint Domino hívószámról van szó?
Mert akkor csak a megújítást mondod le, vagyis a 30. nap végéig élni fog a net csomag és a 31. napon hajnalban megszűnik. Ha esetleg Domino 5 díjcsomagod van, akkor a 31. napon automatikusan aktiválódik helyette a Go!NapiNet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen