- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz
Zoty4 #133695 üzenetére
Ezt csakis a Telekom felé történő bejelentéssel tudod vizsgáltatni..
-áramkimaradás, megáll az állomás,
-túlterhelés van valahol,
-kevés a térerő,
-véletlenül megnyomja valamelyik fél a hívás befejezése gombot (pl a fülével),
-cellát vált, de nem megy jól a váltás,
-4g hangról lemegy 2G-re,
-valami egyéb hiba a hálózatban.
Ilyenek is lehetnekválassz egyet.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Zoty4 #133585 üzenetére
Talán a banki applikációkban. OTP-nél van 2500 Ft-os feltöltési lehetőség.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/szamlazas-egyenleg-befizetes/egyenlegfeltoltes/egyeb
"2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap." -
Carline
őstag
Huawei Y6 gyors vélemény:
Ahhoz képest, hogy elég egyszerű SoC van benne használható a telefon. Nem kell tőle nagygrafikus és proci teljesítményt várni. Az Asphalt Nitro demójával el lehetett játszani.
Antutu v.6.2.6: 19841 (3D:1186, UX: 8638, CPU: 5961, RAM: 4056)
Geekbench 4: Single-core 397; Multi-core 1081
Ami meglepett, hogy még értesítési led is van a bal felső sarokban. Ezt a pár dolláros dolgot nagyon sok telefonból kihagyják.
A fényereje nagyon jó. Maximumra felhúzva retina gyilkos!Szerintem nyáron napsütésben is megállja a helyét. A kijelző HD felbontású IPS technológiájú. Betekintési szöge majd 180° és nem invertálódik. Nekem nagyon tetszik, mert elég minőségi darab.
Fényképezője belépő szintű, bár a beállításoknál elég sokfélét lehet állítgatni. Pár tesztfotó.
Kinti kép borult időben HDR off:
Kinti kép borult időben HDR ON:
Benti alacsony fény vaku off, HDR off:
Benti alacsony fény vaku off, HDR on:
Benti alacsony fény vaku on, HDR off: -
dptrsk
Topikgazda
Ha lejárt a hűség besétál üfszre.
Átváltja Domino 5re(esetleg beállíttatja a kedvezményes számokat azokra akikkel szokott beszélni/SMSezni), kér hozzá MOST opciót és NetPlus S 200MB csomagot.
Így havonta 1090 forintot fognak levonni a netre, cserébe, ha elfogy csak lassítós lesz.Ez 2700 forintba fog kerülni, ami a Domino SIM kezdő egyenlege lesz.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Állítólag jövő tavasszal indul a Digi mobil.
-
musicryder
tag
Hát én is igazából úgy voltam vele, hogy vásárlás előtt bemegyek érdeklődni ha már úgy is útba esik... de ha előre tudom, hogy ez lesz inkább nem is pazaroltam volna az időmet...
Most nem tudom, hogy itt ez a hölgyike azért érezte magát annyira szerencsésnek, mert egy Partner üzlet volt vagy csak szimplán elvárás náluk az idiotizmus...
De arra se lehet hivatkozni, hogy " mert partner volt ", mivel például itt Kaposba én valahol a Vodafone-s partnercég alkalmazottait felkészültebbnek találom, mint az egyes márkaképviseletben dolgozókat... -
-
nem működik a voip, elvileg tiltva van/nincs engedélyezve.
anderledani; ne muszáj, írtam korábban, hogy milyen meghatalmazással járhatsz el a nevében (természetes személy esetén közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett).
adsl; szia, a my telekom oldalon a számlás részlegben nézelődj, illetve maga a számla is tartalmazza mindig az aktuális egyenleget.
Ngtx; a telefonon bekapcsolva az lte? (van rá külön opció!)
4g/lte lefedett területen vagy?
a domino sim esetén megfelelő 4g/lte képes típusra cseréltek? mert hiába új, ha nem megfelelő, ezt a kódjából lehet megállapítani.4Grider; nem havi díjas sim lesz inkább az az 5 - 6 éves, amin megy a 4g/lte?
-
Sofian
őstag
Kérlek nézz utána a szólásszabadság fogalmának. A szólásszabadság azt jelenti hogy elmondhatja, közzéteheti véleményét.. anélkül hogy ezt megakadályoznák. De nem következmények nélkül.
-
Már egy ideje megtették, nem kell összemosni semmilyen közelmúltbeli történéssel. Van olyan minisztériumi szerv, ahol már hónapokkal ezelőtt. Csak most ügyesen rákommunikálnak.
A hírben elbújtatva látszik, hogy a mobilinternet szerződéseket mondják fel. Mondjuk mást már nem is nagyon tudnának, mert az előfizetéseket tudomásim szerint már az év folyamán átvitték egy másik szolgáltatóhoz. Ha érdekes, megkérdezem neked hogy pontosan mikor, de úgy emlékszem nyár vége vagy ősz volt."nem mondott semmi olyat, amiért így kellett volna bánni vele"
De szerintem igen.
"ha mondott volna, akkor is szólásszabadság van"
Abba nem fér bele minden.
-
szia,
megrendelés;
- külföldről is díjmentesen elérhető roaming adatdíjcsomag választó oldalon; link
- telefonon (1430)
- személyesen t-pontbankikapcsolás; nem kell külön lemondani, újraaktiválni is csak az érvényességi idő letelte után lehet. (a fel nem használt adatmennyiség és perc a lejáratkor elvész.)
iphone; az adatroaming opció kell, az eu passz, nem tudom, hogy a rendszer az eu 100 opciót minek titulálja, a gyakorlatban kiderül majd.
a 100 MB elérésekor;
Túlforgalmazási díj nincs, a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül.
forrás: link -
szia,
igen; link
Csabi1984; szia, legalább két telefonszámra kell aktiválni, és mind a kettő maximum havi 100 - 100 órát hívhatja a másikat, teát összesen 200 órát beszélhettek oda és vissza havonta, ezen belül már a ti döntésetek, hogy ki mennyit használ el belőle és melyik irányban.
amennyiben arra gondoltál, hogy csak az egyikre aktiválni és csak azon irányban telefonálni, olyan lehetőség nincs, mert csak az egy csoportban lévő telefonszámoknál működik az opció, tehát amelyik nincs bevonva, az nem szerepel a csoportban. -
Ákinard
aktív tag
Nem tudom ki hogyan van vele, én "valamiért" továbbra is a helyben vásárolt Prepay adat SIM kártyánál fogok maradni a tablethez.... Múlt héten Romániában ~1800 Ft volt 1 Giga net, 2500 körül lett volna a 3 Giga...
Legközelebb az UK-be megyek, 1 Giga 7,5 font, ~3000 Ft, vagy 2 giga 10 font, 4000 pénz. És 30 napig érvényes.
Hívásfogadás eddig sem volt emészthetetlen összeg, hívásindításra ott a net, vagy ha nagyon SOS pár perc kibírható úgy is.
És ezt lehet hasonlítani az 1300 ft-os 7 napig érvényes 100 megához....
-
Az eddigi csomagokhoz képest nem rossz, de a jótól is iszonyat messze van. Mint ahogy az EU Plusz is a maga nevetséges 300 MB-jával...
Halkan azért még mindig bízom benne, hogy a NetPlusz kiegészítő csomagokból NetPlusz EU csomagok lesznek (persze csak Next csomagokhoz), hamár ilyen szépen megemelték az árukat... -
Teko001
őstag
Amúgy legközelebb a vezetékes témába írd
-
az attól is függ, hogy milyen ügyintézőt fogsz ki, meg ahhoz képest a te hozzáállásodon is, majd kiderül.
a postán díjmentesen feladhatod, dobozt is biztosítanak és (jellemzően) soron kívül intézik.
az eszköz melyiksége látatlanban passz, befolyásolhatják bizonyos tényezők, rákérdezhetsz telefonon.cris78; nekem nem küldtek, hanem egyszer csak csöngetett a futár, hogy hozta a csomagot.
-
jól érted, tothferenc kiegészítésével, hogy a fordulónapig, ami nem feltétlenül változik a bővítő aktiválásával, illetve ha esetlegesen igen, akkor sem biztos, hogy az aktiválás napja lesz, hanem a rendszer által egy random kiválasztott nap.
raziel01; telefonálj megint az ügyfélszolgálatra, hogy azóta már biztos visszaérkezett, töröljék.
-
varsam
őstag
Next S ATK-ra nem vonatkozik.
Csak Next XL, Next XL ATK, Next M, Next M ATK, Next S, Music M és Music S csomagokra. Csak meglévő ügyfélként, hűséghosszabbítással.(#53672) pietrasko
Mit jelent az, hogy nem fix vételi ár, meg hogy szerződésből kér részt az Apple? Ezeket honnan veszed? -
-
Ausztriában is megvan azért az APR-eknek a forgalmuk, nyugi..
És érdekes módon ott nem csak Bécsben vannak APR-ek. Valahogy megéri több városban is fenntartani boltokat.
Nálunk nagyon sokan inkább megveszik a sufni boltból a szifont, sokszor bolti garival, tartozékok nélkül vagy utángyártott tartozékokkal, mintsem hivatalos APR-től, ha független, új készülékre vágynak... -
dptrsk
Topikgazda
19-én már szerintem válthatsz, mivel lejárt a hűség, s a tarifacsomag díjazása (Next S ATK havidíja dec20-31 lesz számlázva) 19-én még az ikon lesz, de váltás után pár perccel elvileg már a Next díjaival tudsz telefonálni.
Nekem szept. 10 járt le a mobilnet hűségem és 10-én már le tudtam mondani. -
footwear
csendes tag
Tavaly volt, de úgy emlékszem csak előfizetéses konstrukciókra. Mondjuk ha azt vesszük, hogy akkor vállalható telefonok is bekerültek közép és felső kategóriából is, és nem csak ez a vicc volt, mint amit idén csinálnak ünnepi kalendárium címszóval, akkor ez alapján sok jóra nem számítok.
-
Gedeon31
addikt
A weboldalon ezt írják
HOGYAN JUTOK hozzá az ajándékhoz?
A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.
Telekom Üzletben történő átvételnél a töltőt 1 héten belül szállítjuk a rendelést követően.
-
Igen, pont az ilyen sorban jelentkező történetek miatt kérdeztem (ez a topik, ill szifon topikok).
lesaux
Nekem egy személyes üfsz-es ember rontott el egy dolgot, szerencsére egy másik (nem kis munkával) kijavította.
Egy nagy kérdés motoszkál már bennem egy ideje, mióta járok kb rendszeresen az egyik t-pontba ügyet intézni. Hogy ez milyen gazdag cég, milyen jól megy neki, hogy arra külön ember van (megyeszékhelyen 2 üzletben is), hogy az érintőképernyőt megnyomja helyettem, hogy sorszámot kapjak. Tök komoly. Ott áll egy hölgyike, akinek az a dolga, hogy jó napot, miben segíthetek, mondom hogy mit akarok, és akkor megnyomja nekem az ügyfélirányító érintőképernyőn azt a gombot, amit én is el tudok olvasni, és meg tudok nyomni. Azért ez valahol szuper. Mondjuk ha van országosan 100 (?) ilyen alkalmazott, esetleg az ő helyükre nem lehetne érdemi munkát is végző embereket, pl telefonos ügyfélszolgálatosokat felvenni? Csak mert akkor nem 40 perc alatt lehetne kapcsolni valakit, hanem mondjuk csak 10.
Vagy ezek az emberek egyébként normál beosztásban, igazi munkát végző T-s dolgozók, csak valami rosszat csináltak és büntiből vannak letéve gombot nyomogatni? Mondjuk aki 5x késik az egy napig gombos? Vagy mi?
Tőlem arra költik a pénzüket amire akarják, csak vállalkozóként csodálkozok ilyen illogikus dolgokon, hogy hogy van keret ilyen felesleges dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest