Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Elvileg megoldható a dolog, de szerintem csak az eredeti előfizető tudja a hálózati korlátozás feloldását kérvényezni, érdemes lenne 1430-at felhívni ez ügyben, talán meghatalmazással is működik.
Egyébként az ÁSZF díjszabása elég ködösen fogalmaz és drága is:
"Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.): 15000 Ft/alkalom/készülék"Itt azt nem tudom mit értenek az akció során igénybevett kedvezmény alatt
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Lehet rosszul tudom, de valami olyasmit hallottam, hogy ha be is jönnek az LTE képes díjcsomagok, az I5 csak szoftverfrissítés után lesz rá alkalmas, ami jövő év elején várható... De ne legyen igazam!
Vangelis és Beca1990
Új MOP elófizetéshez csak az alap Samsung van, meglévő MOP-hoz (ha a készülékváltás feltétele adott) viszont mehet bármi az árlistából.pana0017
Akkor ez rád is vonatkozik, mert ha a híváskérő tiltást állítottad be, akkor kikapcsolt állapot után sem kapsz SMS-eket (bár ha ezt nem igényled, akkor így is jó).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Nagyjából a hónap 4. napján indulnak meg a számlák, és mire mindenki megkapja, az eltarthat akár egy hétig is. Nekem 5 T-Mobile-os számla jön, és van, amit már megkaptam a héten.
Befizetni ott fizetheted be, ahol kényelmesebb. Esetleg ha elhúzod a fizetést, a My T-Mobile azért praktikusabb, mert azonnal lekönyvelődik a befizetés.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
LTE feltételek:
- megfelelő készülék (ez nálad elvileg pipa)
- megfelelő adatcsomag (van valami plusz opciód, vagy csak az alapcsomag?)
- megfelelő APN (internet.telekom)
- megfelelő lefedettség (LTE lefedettségi területen kell lenni)Möhe
A BusinessNet XL, XXL és XXXL-es csomagok az LTE képesek. Mozaikokból se mind LTE képes.TheMarci
Ha nem Ikonnal vetted az iPhone-t, de vállaltál tarifahűséget, akkor később is válthatsz Ikonra.Dusee
Ahhoz nem. Válts Mozaik L-re, és akkor menni fog az LTE.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Soulfly842
addikt
A régi szabályrendszer szerint lehet bevinni díjcsomag váltással Integrált társkártya Next S-es díjcsomagot.
Kiemeltségi szint nélkül:
Díjcsomagváltással: 0 Db (hiszen az csak egy darab funra volt jogosult); új előfizetéssel akár három integrált társkártya nextes díjcsomag is lehet.Arany kiemeltségi szinttel:
1 Db lehetett, 10 új efi mehet (Ergó, ha aranykártyás az otthoni csomagod, összeregisztrálják Magyar telekom szinten, akkor csak egy egyszerű díjcsomag váltás; ha nem aranykártyás, akkor az már egy bonyolultabb futam )
Ha előrehozott készülékcserével vállalod meg, akkor a Move M ATK-s, vagy Move M-es tarifakategóriára vonatkozó árakra vállalj csak hűséget, s ha lejárt a hűségidőd csak akkor tudsz váltani integrált Next S Aranytárskártyára.Platina
2 Db díjcs. váltás, 20 új efi mehet.
Legalábbis ha jól értelmeztem az új szabályzásokat, de holnap ránézek bővebben.
Ehhez kapcsolódóan egy-két dolog:
Korábban többször, többen, több helyen írtátok pl. Like díjcsomagnál a havidíjas-dominós-havidíjas körforgást. Viszont most már nem lesz ilyen egyszerű. 30 napig kötelező a dominós díjcsomagban maradni, ha valaki ismételten vissza akar váltani havidíjasra dominóra váltást követően.
Természetesen vannak azért 'biztonsági szintek', hitelképességi vizsgálat, hogy mennyi időnként lehet plusz előfizetést és milyen metódus szerint. Egzakt szabályok erre vonatkozóan összetettebbek viszont, s itt nem kifejthetőek. Erre vonatkozóan konkretizáltan itt leírható szisztéma nincs.
Ergó: Nem alanyi jogon jár 10 v. 20 darab előfizetés mert van otthoni csomag, de akár annyi is lehet
(#50724) ryori
Ilyen nem létezik.
Ez olyan, mint egy flottában való részvétel.
Ha adott X, akinek a munkáltatója biztosít egy kedvezményes flottát pl., munkáltatói igazolás ellenében, akkor ha a kedvezményes flottás díjcsomagt átíratja Y-nak:
a, Választania kell egy publikus díjcsomagot
b, Neki is kell vinnie egy Igazolást/munkáltatóit/stb.-t ahhoz, ami az adott kedvezményes díjcsomaghoz szükséges.Like díjcsomagnál ugyanez a helyzet. Ha átíratja, akkor nem maradhat ugyanabban a formában, a régi diákig. számmal az adott előfizetés.
Dedike,
Azt hiszem ez némiképpen válaszol a te kérdésedre is
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Ha eltörlik a roamingot, akkor HU-HU számot EUban belföldi számként hív/fogad, azonban ha te kint Németországban s veszel egy Német SIMet hazajössz és megadod mindenkinek itthon, s felhív egy magyar ismerős, a HU-DE irány marad nemzetközi hívás, ugyhogy arra nem érvényesek az olcsóbb díjak.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
nem kifejezetten a váltásra írtuk, hanem a 24 hónapos hűség lejárta előtt, 21 letelt hónap után is lehet már újabb 24 hónap hűséget aláírni és úgy készüléket vásárolni, ha arany/platina kiemeltségű adott előfizetés, ellenkező esetben csak legkorábban 30 nappal a a hűség lejárta előtt.
a díjcsomagok közötti váltás más téma, ha hűség van aláírva egy meghatározott díjcsomagra, akkor csak megfelelő ársávban lehetséges - itt írt róla az illetékes; link -, és/vagy kivárandó a hűség lejárta.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
nem logikátlan, hanem konstrukció függvénye, amennyiben a díjcsomagra aláírt hűség lejárta előtt átlépsz másik, meghatározott ársávnál olcsóbb díjcsomagra, a rendszer már dobja is a kötbért, amely konstrukciót pedig te szeretnél, ott a díjcsomagra is alá kell írni hűséget, nem csak az előfizetésre, a 3 hónapos előrehozott pedig csak az előfizetéses hűségre vonatkozik, a díjcsomagosra nem.
van lehetőség persze megoldani a kettőt egyben - visszaolvasva találsz is olyat, akinek megoldották -, de nem ebben a formában.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Mivel nagymamának, anyósnak/apósnak/....kiskutyának ilyen telefon csomagja van, bármikor feltud hívni és tudunk csacsogni mobilon ingyen...
Én ilyen szemszögből is mérlegelek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
glaci
őstag
Átnéztem az üzletszabályzatot.
Nekem a NET fontos, meg az alacsony havidíj. A hang nem is tudom, hogy kell-e.
Ha nem, akkor az ATK N&R XS 2500 Ft.
Ha kell, akkor:
Move XS + N+ L 2000 + 1300
Fun S ATK + N+ L 2000 + 1300
Eco XS + N+ L 2200 + 1300
Ha jól nézem ezeket választhatom.
Vagy van más is?
Szerintetek melyikkel éri meg jobban?Nem akarok hűséget válalni egy dijcsomagra sem, csak az előfizetésre.
A hang és az adat előfizetések között van átjárás? (Arra az esetre, ha később rájönnék, hogy rosszúl választottam.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
313313
addikt
Van másik előfizetésed is Telekomnál, ami mellé tudnál társkártyát kötni? Mert ha nincs, kár is várnia hűség végét..
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
Ez csak akkor fog menni (talán) ha legalább honlapra kikerül, hogy kalendáriumi akció.
Tavaly is szakaszokban 3-4 napra lehetett előre látni dolgokat, ha html kód nézetben rálestél a kalendáriumi fülre.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen