Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
[link]
3:20-tól lehet látni az "új" mountokat(3400 rio) amiből szezononként egyet választhatsz(per warband). Vagy a régebbi keystone mountok közül is választhatsz ami nincs meg.Nagyon sokat agyalhattak azon,hogy milyen színre fessék át a régi modellt meg,hogy milyen nevet adjanak neki...
-
Micsurin
nagyúr
Ezzel a boomstickkel nem akarnak valamit kezdeni? Kegyetlen...
Zandalari és Elf hunteren is annyira életidegen... BM marha unalmas, Survival meg annyira eh ezzel a Boomstickkel. -
Plata
félisten
válasz
OgreImre
üzenetére
Hardcore nem szórakoztató,meghalsz és kampec,az olyan őrültek mint én aki félóránként meghal valami örültségbe,hegymászás vagy tetőn ugrálás miatt az nem járható.
Egyszer játszottam hardcore MMO-val,ahol elvesztettem mindenemet mert figyelmetlen voltam,azóta nem is játszom vele,bár hiányzik.
Több hónapnyi melóval meg lett amire vágytam,boldogan kiakartam próbálni és meg is haltam.
-
Viktor77
titán
válasz
Plata
üzenetére
Igen, valszeg kövi Blizzconon bejelentik a Classic+-t. Van rá igény, nem is kicsi. Kis eszük lenne, felvennék pl. a Turtle "fejlesztőit". Nagyon jó dolgokat valósítottak meg.
Sajnos (most igen rendesen utánaolvastam) a mostani classic és SoD nagyon toxic.
Így nem tudom mi lesz. WoW-oznék de nincs hol. -
Plata
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
De a teknős szerver az nem eredeti volt hanem tört,nem?
Egyébként lehet valami nem retail szervert én is kipróbálnék,a midnight-hoz zéró kedvem van.
De én inkább valami löncs királyos szervert keresnék,ha lenne,de gondolom az nincs.
Classic sem lenne rossz,de őszintén nincs kedvem ott szerencsétlenkedni,túl nehéz egyedül.
Mostanában egy csomó régi wow-os videót néztem,valahogy hiányzik a játék,de ez a csillámpónis meg languszta fesztiválos kieg nem jön be. -
Viktor77
titán
Skacok, mivel a Turtle-t lelövik 1 hónap múlva, mik most a lehetőségek?
Van olyan szerver (eredeti), ahol csak vanilla van (TBC sem)?
-
lakisoft
veterán
Ahogy nezem 16-os kulcsok kellenek idore.
es akkor megvan a 3400
https://mythicplanner.com/ -
BMS
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Nálam is volt már,hogy az első pull után ment a /abandon
Mit lehet tenni,ilyen a pug.
A 3400 io még talán nekem is reális lehet,de csak szép lassan.
Én kb +1 kulcsonként haladok.a heti célom már megvan(+13 mindenből),talán rámegyek néhány +14-re.
De még hiányzik 4 mount rare-ből meg jövőhéten új patch. Annyira hiányzott ez az új acsi...
-
lakisoft
veterán
Mondjuk azért 7-es kulcson a bossokat egyedül lehozni se könnyű, mert mindenki meghal körülötted. No tacs
. Ezért nem a Blizz a hibás.
Úgy mentünk végig egy 7es kulcson hogy egy mage vagy offline volt vagy halott, utána a bossokon mindenki más meghalt csak a már halott lovag nem. A blood DK-t annyira eltalálták, hogy imádok vele játszani.
-
BMS
őstag
[link]
Na ha esetleg anno lemaradtál volna valamelyik Keystone mountról,akkor a közelgő patch-ben 3400 ratingnél kapsz egy itemet amiért vehetsz egyet.
A top 1% is kapni fog egy acsit és egy exklúzív mountot. -
tPedro_
őstag

Arcantina quest Voldun-ban, megláttam a térképen a rare jelet, már majdnem halott volt. -
-
BMS
őstag
[link] Shadowlands Remix Incoming?

Csak spekuláció. -
BMS
őstag
A Tier ?? Nemesis boss is meglett 4 try-ból
-
BMS
őstag
Season 1 cél elérve
-
BMS
őstag
[link]
Ha esetleg valakinél előjön random ez a kontraszt hiba. Általában egy karakternél jelentkezik ez a sötét kép.
Nyírja ki a karakterét és megjavul
-
ripla
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem néha olyanokat csinált, hogy megállt a játék, magától kikapcsolta a monitor beállított HDR-jét, majd teljesen fekete lett a képernyő. Viszont a játék futott tovább, mert ha megnyomtam a billentyűzeten a Windows gombot, ami lerakta úgy hogy a háttérben ablakban fusson a játék, akkor volt kép, de amint ráklikkeltem hogy használjam, megint teljesen sötét lett. Újra kellett indítani, illetve kikapcsoltam a Win10 beállításoknál a HDR-t, egyelőre megoldotta, de a múltkori eset is teljesen random jött elő, több hétnyi játék után. Egyszer csak gondol egyet és utána ez van.
És ezt már a Dragonflight-ban is csinálta. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Healbacsi
üzenetére
Ha ennek a duplájáról esik le ultrawide 180hz-es képernyőn? De igen, az közel diavetítés élmény akkora váltás. Védheted de ennek tudod mi az egyetlen oka? Hogy hulladék a motor?
Beszedtek nem kevés pénzt az évek alatt, mégis a játék technikai oldala marhára nem fejlődik. A hangok is megérnének egy misét open world, hogy miért kell a mai napig néha megközölni NPC-ket a dialógus hallgatásához… miért cone-ban terjed a hangjuk…

-
Micsurin
nagyúr
-
BMS
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Palit. Még 2020-ban vettem 198k-ért amikor volt a VGA hiány. Alzán csaptam le rá
Idén lesz decemberben 6 éves a konfig de ahogy a ram árakat nézem,meg fogja élni(remélem xD) a 7. évét is
Már vagy egy éve hotspot-os volt. Mindig akkor pörgött fel a venti amikor dragonridingoltam és gyorsan mentem. De az újrapasztázás megoldotta
-
lakisoft
veterán
Az enchant kraftolással is egészen jól lehet keresni, még most is.
Nekem a herba + mining dudum termel rendesen, de receptekre el ment már kb 1,5 millió gold.Nagyon pozitívan csalódtam ebben a kiegben.
Nagyon gyorsan lehet gearelődni, jók a dungik, m+ egyáltalán nem nehéz, simán hozhatóak a 10-es kulcsok, bármilyen klasszal.Szerk: Ami nagy negatívum egyedül, az a pet battle, teljesen vakvágány lett ebben a kiegben.
-
BMS
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Farmolom a zónák rare-jeit a mountokért(8/2) kb 1300kill ovr,2782 rio-ba vagyok 269 ilvl-el, Silvermoon meg a Voidstormos frakció max repus a másik kettő renown 18-as.
A Slayers Duellum is exalted. Prey level 6,delve level 4.
Early access óta 13nap játékidő van a kariban
-
BMS
őstag
Hogy én mennyire utálom a pecát

Fish and other things caught: 21741
-
ripla
addikt
Megvettem a Midnightot, befizettem 1 hónapot ami 1 hét múlva lejár, aztán valószínű jövő nyárig megint nem nyúlok hozzá.
Jobb lett mint a dögunalmas War Within, de már nincs kedvem farmolni a sok kacatot, amit a következő szezonnál úgyis ki kell dobni. Egy értelmetlen grindelés az egész játék. Ezt is csak a sztori miatt akartam megnézni, nem is érdekelt más, csak hogy a sztori lemenjen meg az átvezető videók, aztán szevasz. Semmi más nem tud már érdekelni belőle.
Sajnos maga a játék felépítése is olyan, hogy nem lehet benne modern mechanikákat kiépíteni, mert hiába toldozzák-foldozzák, akkor is egy 20 éves alapra építkezik. Meg persze már unom is, a 2005-ös megjelenés második napján lett aktiválva az accountom, eddig bírtam.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
ripla
addikt
Teljesen egyetértek. Pont hogy arról kéne szólnia egy fantasy videójátéknak, hogy a valós világ problémái és történései ELŐL menekül oda az ember. Erre ott is azok jönnek szembe? Rendkívül lehangoló. Adjanak ki egy nyilatkozatot, hogy mit gondolnak róla, a játék meg maradjon meg annak, aminek ki lett találva.
-
Plata
félisten
Egyszer baromira felhúztam magam egy MMO-ban, elmentem a kedvenc üdülőbolygómra kicsit lazítani.
Erre valami ronda szivárványos díszítések lógtak a szálloda mellett a hegyoldalon.
Ízléstelen volt és ronda.
Kissé morcosan Cseten megkérdezem hogy mi a bánatos isten némi szervéért van ez a sok szösz.
Na nem ilyen szép szavakkal.
Erre valaki írta hogy ugye most van a p betűs izé.
Rossz kedvem volt és igen durván válaszoltam. Majd kiderül vannak Cseten ilyen egyének.
Úgy kiakasztottam őket hogy vagy hét napig jó kedvem volt.
Nem írtam csúnya szót.
Sőt semmi csűnyát. Csak őszinte voltam. De fullra kikészültek.
Mondjuk amennyit én trollkodtam velük semleges zónában csoda hogy nem bannoltak soha.
-
TBT
addikt
válasz
Plata
üzenetére
Eddig is volt nem? Meg az Overwatch-ban is és a Diablo 4-ben is van ilyen. Mondjuk azt nem értem, hogy a valós világ problémáit és sokszínűségét, és az emberek szexuális hovatartozását mi a francért kell egy (fantasy) videojátékban megjelenteni, de én már csak ilyen maradi vagyok.
-
Plata
félisten
Neten láttam hogy jön hivatalos pride event a játékban.
Totál elmebetegek lettek?
Vagy tényleg ennyi ilyen féle van a fejlesztő közt?
Mondjuk megmagyarázna sok mindent, akkor nem véletlen hogy ennyire pocsék a sztori. -
ripla
addikt
Ránéztem a játékra... hát halljátok, ez az új transmog rendszer nekem teljesen érthetetlen. Elmenteni nem tudom az összeállított szetteket, a bal oldali menü semmit nem csinál, és összességében fullosan nem értek belőle semmit.

A save outfitet használtam egyszer, aztán nem is nyúlok hozzá többet. -
ldave
félisten
A BC Classic-hoz valami speckó előfizetés kell? A Midnight-ba be tudok lépni, meg a sima WoW Classic-ba is (nem a MoP), de a BC ezt dobja fel

-
malacka87
őstag
Kemények ezek a 3 napos mytic kontentek meg 31 pullos raid end boss!

-
válasz
Plata
üzenetére
Az már inkább BURger King.

Healbacsi: kiérzek némi rosszallást a hozzászólásaidból. sztivo leírta a megoldást.
Ui: engem meg az zavar, ha valaki komolynak szánt témában eltúloz valamit, illetve más nevében beszél, ezzel próbálva felnagyítani a saját véleményének a súlyát. A finom kis passzív-agresszív lezárás meg már csak extra fűszer.
De hát az ultimate megoldást én is alkalmazom.
-
-
mm779
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszi, közben megoldódott a probléma. Nem vagyok biztos benne, hogy mi oldotta meg, mert több mindent is kipróbáltam, de szerintem ezek közül valamelyik:
1. https://www.wowhead.com/forums/topic/help-with-some-problems-on-linux-with-wow-380474 --> "Nevermind my previous post. Go to input method seting, at the top of the window change input method framework to XIM then restart. Enjoy !"
2. Lutris-ba is betallóztam a játékot és futtattam a játékot ezzel a beállítással: "LANG=hu_HU.UTF-8 %command%" (de ezt utána kiszedtem és utána is működött a bindelés, szóval szerintem inkább az 1. oldotta meg).Ezek után még annyi kellett, hogy játékon belül újra bebindelni az "í'-re a spell-t (kicserélte kicsi "í"-ről nagy "Í"-re bindelés után).
Remélem ennél nagyobb problémába nem fogok belefutni játék során.
Bár majd az még kiderül, mert nem sokat játszottam vele eddig. -
-
mm779
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszi a tippet, beírtam neki! Amiket ajánlott abból az "Input Remapper" program használata működne szerintem, de az elég csúnya megoldás. Nem szeretnék egy másik billentyűt beáldozni, csak azért, hogy működjön az "í" WoW alatt. Viszont sajna a többi dolog amit ajánlott az nem működött.
-
sztivo
őstag
válasz
mm779
üzenetére
Szia!
És winfos alatt pedig működött az ékezetes karakterekre bindelés? Valahol nézz szét a faungus vagy a winetricks beállításai között, hogy a billentyűzet bevitel milyen nyelveket támogat, és ha auto vagy system default beállításon van, tedd át manuálisan magyarra.
Persze ez csak elméleti gondolatfuttatás, de hirtelen ez jutott eszembe, feltéve ha eddig meg működött minden. -
mm779
tag
Sziasztok!
Bocsi ha rossz helyen kérdezek, de abban reménykedek, hogy valaki játszik WoW-al Linux alól és esetleg tud segíteni.

Linux alól próbálom használni a WoW-ot (Linux Mint Cinnamon) és alapvetően szépen fut a játék viszont van egy apró probléma amit nem sikerül megoldanom: a hosszú "í" karakterre és egyéb magyar specifikus karakterekre (á.é.ő, stb.) nem tudok bind-elni spell-eket valamiért. Chat-be tudok írni magyar karaktereket, csak bind-elni nem tudok rájuk valamiért. Faungus Laucher alól installáltam fel a Battle.net app-ot és így futtatom a játékot. A Linux Mint magyar nyelven fut és a billenytűkiosztás is magyar.
Esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával? Próbáltam pár megoldást amit találtam a neten de sajna egyik sem oldja meg a problémát.
Szerkesztés: Steam-es játékok esetében is jelentkezik ez a probléma.

-
Hashvrad
tag
válasz
ldave
üzenetére
Saját tapasztalatom szerint inkább S2-től éri meg az ilyen WQ-kra vadászni (DFben és TWWben), és igen kellett hozzá egy bizonyos iLVL, hogy ne geart adjon, hanem aranyat. TWWben annyi váriálás volt, hogy ha túl nagy volt az iLVL akkor is volt változás. (arany helyett key shard pl.)
-
ldave
félisten
A TWW alatt voltak ilyen 800-900 aranyat adó world quest-ek, ilyet most még nem láttam. Lemaradtam ezekről a héten vagy ezt (is) kivezették a Midnight-tal?
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Istenem.
A terulet, amit lattal azon 55 haz epulhet (ez a maximum). Ergo maximalisan 55 jatekos jarkalhat ott. Ujabb 55 jatekos masik teruleten jarkal, ami ugyanugy nez ki, de altalad elerhetetlen, mert nem vagy tagja annak a guildnek/kommunity-nek.
Total mindegy, hogy meddig figyeled azt a teruletet, maximum55 jatekosnak van ott dolga, nem tobbnek. Szoval ott voltal egy ploton, 1.5 hettel a kieg startja utan, majd mivel epp nem volt "senki sem otthon" a fentebb emlitett 55 jatekosbol, igy maris vege van a WoW-nak mint a Twin Peaksnek.Az igen.....
Azert ha valaki a Retail WoW-rol szeretne barmit is allitani, akkor ne egy 55 fos mintabol induljon ki. Maximalisan 55 fo alapjan (Lehet, hogy azon a ploton alig van 4-5 haz) nem lehet megitelni tobb millio jatekost.
Aruld mar el, hogy miert van az mindig, hogy olvasol egy mondatot, vagy latsz egy kepet, es abbol maris megfejted az univerzum torvenyeit. Jo lenne ilyen latnoknak lenni, de mivel nem vagyok, igy en szemely szerint utana szoktam olvasni a dolgoknak. Amint elegendo informacio all rendelkezesre, na majd akkor alkotok velemenyt, nem elotte.
Ajanlom neked is, hogy informalodj (ha szukseges, akkor tobbet) mielott marhasagokat irkalsz. -
Healbacsi
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Hat ezt baromira rosszul latod, illetve nem tudom mi alapjan latod igy. A guildunkben a tagok kozul mindossze 3 jatekos nem vette meg az epic edition-t (mindenki mas igen). A start elott majdnem mindenki a hazaban toltotte a jatekidejet, es epitkezett kivul-belul.
Jelenleg boven van mas elfoglaltsag.
Majd amikor nem lesz season felkeszules, se season, szakmazas, karakter szintezes, es meg sorolhatnam, akkor mindenki vissza fog terni a hazaba.
Jelenleg a public order megrendelesek 90%-a decor item. -
ripla
addikt
Azt jól gondolom, hogy ez a Housing rendszer még enyhén szólva sem lett egy átütő siker? Pontosabban, alig érdekel valakit?
-
ldave
félisten
Jó hosszú beszélgetés, interjú Jeff Kaplannal:
Jeff Kaplan: World of Warcraft, Overwatch, Blizzard, and Future of Gaming | Lex Fridman Podcast #493Jeff Kaplan is a legendary Blizzard game designer of World of Warcraft and Overwatch, now preparing to launch a new game, The Legend of California, from his new studio Kintsugiyama - available to wishlist on Steam today, with alpha later in March.
-
ldave
félisten
Kis érdekesség: még a Pandaria timerunner időszakból van egy DK karakterem, akit most a Midnight pre event alatt húztam fel 80-ra. Ezzel a karakterrel a timerunner időszak óta nem játszottam, szóval a "fő" játékból nincs meg neki semmi. Na, ennek a DK-nak a Death Gate még a régi-régi Ebon Hold-ba nyit kaput, nem pedig a Legion-ösbe (class order hall).
-
ldave
félisten
A rare mobok által dobott warband equip gear (adventurer ilvl 220+), ezek karakterenként egyszer szerezhetőek meg?
-
Healbacsi
őstag
válasz
ldave
üzenetére
Csak szintezo karakterek mennek normal instakat. Amint egy karakter feler 90-re, megcsinalja a WQ-eket (esetleg leol nehany rare-t), megcsinalja a renownos championos itemeket, nehany heti elfoglaltsagot, es maris tulgearelt meg a HC instakhoz is, igy nincs ertelme normalba mennie senkinek sem.
-
ldave
félisten
Egy kis furcsaság, a Midnight első napjaiban többször is volt ilyen Call to Arms a normal dungeon LFG-re, pár ilyen korábban beszélt szatyót be is szereztem és el is tudtam passzolni a rúnákat, jött szép kis gold mennyiség (nekem).
Most viszont már napok óta nem látok Call to Arms-t normal nehézségre, hc-ra pedig még nem tudok menni. Persze simán lehet, hogy a fő karakterek már hc-ben járnak, altokkal meg nem mennem sima dungeon-t az emberek, hanem rusholnak max szintre más módon.
-
BMS
őstag
[link] Datamining Hints at Troll-Themed Raid/Zone in Patch 11.2 of Midnight
Lehetséges új zóna. -
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
Hashvrad
tag
88on lett kész a kapány, és kinyitotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egy kis off belefér néha, kontextus nélkül is.