- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Drustvar volt az abszolút kedvencem abból a kiegből. Több ilyen rész kellene.
-
Plata
félisten
Pedig szerintem ha nem lesz új faj vagy új osztály,ami biztos nem lesz,akkor semmi érdekeset nem fog tudni mutatni,ez a három rész már csak ilyen lapos lesz,gondolom megint tele lesz olyasmikkel amiket már láttunk másik kiegben százszor,régi kiegekből lopott pályák megint visszaköszönnek.
-
Plata
félisten
LOTRO-ban nekem tetszet.
Bár a ház bérlése és a fentartási költségek érdekesek voltak.
ESO-ban nagyon jól meg van csinálva,de ott a berendezés inkább dísz.
Bár van amit lehet használni.
Sw ToR-ban meg durva,de sajnos nem igazán használhatóak a tárgyak,némelyik kivétel,mint szék,vagy spéci ketyerék,mint a nyerőgépek.
Őszintén szólva a következő kiegből csak ez érdekel. -
BMS
őstag
[link]
Player housing-ról egy kis infó. -
Plata
félisten
Ma pap karival azzal az idióta undermine explorer küldivel kerestem 18k aranyat.
Ha minden karival sikerülne simán meglenne egy hét alatt a havi előfizetésre az arany.
Egyébként mennyi arany lehet a heti küldetés ládájában? -
BMS
őstag
Nagyon hasít a launcher
15 perc kellett mire elindította a játékot
-
Plata
félisten
Igen,ma is használtam,igaz nem WoW-ban,de az üdülőbolygón a táncversenyen használtam.
Táncversenyen lehet sok tokent gyűjteni.
Én már nem is emlékszem mikor használtam WoW-ban emote-t.
Valamikor vanillában meg bc-ben a hordásokat emote-kkal hergeltük a fa tetejéről strangleton vale-ban.
Vagy a kalózhajó vitorlarúdjáról.
Bár az már nem világos hogy a francba jutottunk fel. -
TBT
addikt
-
Plata
félisten
Szerintetek tényleg meg fogom kapni duplán a jutalmat?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104257 üzenetére
Rendelkezned kell egy teljes set-el valamelyik karakterrel (olyan karakterrel, amely hasznalni is tudja), ergo az ocsinek meg kell lennie.
Majd ezutan meg kell olnod timewalkingban egy DH karakterrel Illidant, errol kapsz egy ujabb ocsit, es csak ezutan transmogolhatod, es ahogy a tobbiek is irtak, csak DH karakterrel hasznalhatod ezt a transzmogot.
-
-
Plata
félisten
Még mindig nem értem hogy az illidian kard miért nem kerül be a gyűjteményembe?
A többi legendary amit régen szereztem meg,mind ott van és szabadon használhatom.
Ez nem kerül bele,pedig még dupla kezes spec-re is váltottam.
Fel is tudtam venni,de akkor sem.
-
Plata
félisten
válasz
ripla #104255 üzenetére
Ebbe azért sok túlzás van,bár én nem játszom overwatch-ot,de tudomásom szerint az egyik legjobb a kategóriájában.Mint ahogy a WoW is a legjobbak közt van,nem egy olyan játék amit pár hónap után ingyen osztogatnak mert hiába van atom jó grafikája,ha egy nagy nulla az egész.
Az összes eddigi WoW gyilkos MMO vagy behalt vagy haldoklik.
Az biztos hogy a WoW már nem a régi,mostanában nem igazán tud lekötni az aktuális kontent,de a timewalking event király.
Diabló 4 nem tudom,a régi részekkel olyan sokat játszottam ami már beteges.Bár már a hárommal sem olyan túl sokat,de az ok egyszerű,megöregedtem és már nem megy.
Eltelt 20-25 év,már nem megy az hogy napi 10+ órát ugyanazt a bosst farmoljam.
Ugyanígy a WoW-ban sem tudok annyit játszani,vanillában még ok volt ha egy félnapot raideltünk.
Diablo 4-et meg sem vettem mert már tudom hogy úgysem menne.
De kifelejtetted a Heroes of the storm-ot,no meg a Starcraftot.
HotS most kap frissítést,talán újra figyelnek rá. -
ripla
addikt
Nem kár érte.
Viszont lassan guríthatnának valamit. A Hearthstone az egyetlen amit emlékeim szerint még rengetegen pörgetnek. Ez mellé van egy tucatlövöldés Overwatch, egy halál unalmas Diablo 4, meg egy halál unalmas World of Warcraft. Aztán ki is fújt.
Van náluk 4 játék, és még ezeket sem képesek úgy menedzselni, hogy frissnek és újnak hassanak. Ez azért már teljesítmény, meg kell hagyni... -
TBT
addikt
A Microsoft-os (XBOX) leépítéseknek "hála" a Blizzard elengedte a Warcraft Rumble mobiljátékot is. Hibajavítás és balance tekergetés még lesz, ténylegesen új tartalom viszont már nem. Gyakorlatilag lélegeztetőgépre küldték, ahogy a Diablo 3-at, a StarCraft 2-t és a Heroes of the Storm-ot.
-
BMS
őstag
Meglett az ezredik is
-
Skyhunter
őstag
Ez az új +% mount drop működik, klántársamnak ma 4 rare mount esett raidekből. Este mozgásba lendülök én is.
-
BMS
őstag
válasz
Obliterátor #104244 üzenetére
Köszi
-
BMS
őstag
Ha a Pandaria Pre patch-el akarok játszani akkor a PTR verzióját kell leszednem?
-
-
Plata
félisten
Kiesett a kard,de nem kaptam meg a gyűjteménybe. Ezt a szopást.
-
Plata
félisten
Érdekes bugok vannak,mage karival teleport satrah-ba,onnan griffel bt. Megérkezem a griffel a karim meg meghal.
Hogy mitől passz.
Vissza megyek és feléledek,erre meg egy pár talentem bekapcsolt,time warp is elindult meg summolt víz elementál és még vagy három buff ami harc közben szokott élesedni.
Viszont új kinézetek jönnek,de ilidian kard nix. -
Skyhunter
őstag
Panda Classicban "újra" meg lehet majd szerezni a gold challenge dungeon szetteket?
-
BMS
őstag
-
kenwood
veterán
[link]
Troll -
BMS
őstag
[link] Pár nap és jön a Greedy Emissary event.
Igazából ugyan az mint volt előzőleg csak annyi változott,hogy most a goblin dob egy currencyt amiből megveheted a T2 tier set recolorokat.
Illetve 6 fajta elixirt rádobhatsz a portálra és úgy több goblin fog spawnolni.
Az Undermine-ban megölt rare-ek után is spawnolni fog portál. -
BMS
őstag
-
BMS
őstag
[link] Júliusi trading post reward. Forsaken téma.
-
BMS
őstag
[link] Aki szeret mogot,mountot,legendaryt farmolni annak egy "kis" buff.
-
Plata
félisten
Hallottam hogy a jelenlegi timeaway event bugos és sok játékosnak első héten megadta az öcsit és a mountot.
Kaptam is rá tippet hogy csináljam meg én is,de nekem nem jött össze.
Ma felléptem egy kicsit,volt időm két instára.
Az elsőben kész lett öcsi és a mount is.
Az öcsi szerint öt héten keresztül letoltam a timewalking küldiket.
Kek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest