- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak tényleg csak az első karakternél eshet a mount a Crown Chemical Co.-ba? Hiába ütöm több karakterrel , azoknál már nem eshet a mount?
Köszi előre is
-
BMS
őstag
válasz
lakisoft #103796 üzenetére
Nem hiszem
Csak végre elkezdtek egy kicsit figyelni a játékosokra. Senki sem akar szuper rare recolor mountot limited time eventből. Van aki a mount megjelenése óta farmolja az X-45-öt és még mindig semmi. Ennél meg ugye meg sem adják azt a lehetőséget,hogy napi 50 karakterrel farmold.
De ha minden nappal nő az esélye annak,hogy megkapod ezt a mountot,én inkább beraktam volna a vendorhoz párszáz tokenért és kész."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
válasz
ripla #103795 üzenetére
Baromi szép mount,rengeteg hétbe telt mire meglett mind a kettő ebből a raid-ből. De a wowhead-es drop %-ok messze eltérnek a valóstól btw.
Arra nem emlékszem,hogy ez personal lootként esett-e Nekem."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
válasz
J o e #103793 üzenetére
Nem hiszem,hogy annyi.
[link]
New drops, such as the Love Witch’s Sweeper, can only drop on your first attempt of the day (WoW account-wide), and will see an increasing chance to drop with each new day that a first attempt is completed.
Elég nagy szarháziság lenne még a Blizzardtól is,hogy berak még egy olyan low drop %-os mountot mint az X-45,egy limited time eventre ahol még csak nem is használhatod az altokat.[ Szerkesztve ]
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
Ma nem is foglalkoztam az eventtel,csak most este gondoltam a napi küldit letolom huntival.
Nagyon jó kis feralasi beach party volt.
Nem volt kedvem már timewalkingozni így csak elmentem a napi event instára.
Erre ki esett a mount.
-
Plata
félisten
Tegnap a fövárosban is volt wq,lehet most is van,ha már ott volt megcsináltam.
Viszont eddig észre sem vettem hogy a fővárosban egy rakás birka a levegőben császkál.Ezel a birkák a fűtől repülnek,vagy valami spéci okból mászkálnak a levegőben?
Mellesleg a küldetésben birkákat kelett meglocsolni hogy el ne hervadjanak.[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
válasz
Plata #103784 üzenetére
Love Witch's Sweeper. Elvileg ezt csak napi egyszer próbálhatod és azon nagyobb esély van de fórumon megoszlanak a vélemények,hogy eshet napi több próbából is.
Az X-45-re meg szintén a napi első loot-nál van "nagyobb" drop esély. Wowhead-en van aki mind a kettőt megkapta egy lootból.
De ja,alapból marhakicsi a drop rá(X-45) pedig szerintem egy rémundorító mount és ráadásul timelimited event..tipik blizzard."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
Nem tudom.
Be vallom elfelejtettem megnézni.
De ez nem valentin napi eventes.
Úgy el voltam tw instázással hogy el is felejtettem.
Majd ha fel jutok játékba megnézem és elmondom.
Csak annyit láttam hogy frissült reggel curseforge,játékban meg feljött egy ablak és kiírta hogy ezzel vagy azzal a karival voltam-e instában és hogy nemesett mount.
Hogy mire is gondol,azt megakartam nézni,csak szokás szerint elfelejtettem. -
Plata
félisten
A hordás ijesztgetésed miatt most jutott eszembe hogy én ma nem csináltam meg az eventes instákat.
Pedig az addon szerint valami spéci ló is esik ott.
Meg is akartam csinálni csak annyit timewalkingoztam hoyg elfelejtettem.
Egyébként fogalmam sincs milyen ló.
Csak ma frissített a curseforge addonokat és előjött egy új ablak azzal hogy még nem esett ló eventen. -
Plata
félisten
válasz
ripla #103775 üzenetére
Számít, timewalkingozás jó, eventes küldik jók.
De szirén sziget szánalmasan szár.
Az új kieg instáit nem is láttam. Talán kettőt.
Timewalkingot megyek egy nap húsznál is többet, meg normálisabb zónában wq-kat, de a pókos zónába nem megyek. Maga a kieg sztorija lapos és unalmas, de az eventek miatt jó játszani vele.
Légió óta nem játszottam ilyen sokat.
Láttam a debil goblin zóna videóit!, de nem érdekel nagyon. Max ott is timewalking fog érdekelni. -
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #103772 üzenetére
Nem tudom hogy tavaly voltak-e ilyen idióta napi küldik mint ami most van az eventen,de szerintem nagyon szórakoztatóak.
Ma például fényképezni kellett nagrandban meg SW-ben randalírozni és rendetlenkedni.Lehet hogy régen is voltak ilyen elmeroggyant küldetések a love is in the air eventen,de nekem kimaradt.
Szerintem gyere fel és nézd meg,tiszta hülye küldik vannak. -
Plata
félisten
válasz
Viktor77 #103772 üzenetére
De nekem ezzel a warlockal már ez a sokadik mail vagy leather.
Sima bound is jött ami nem BoE és timewarped.
Az a baj hogy sajnos mindjárt 80 lesz.
Jah a plate-t kifelejtettem,esett neki egy szép plate chest ami még nem volt meg.
Meg van még egy furcsaság,az addonom a lvl 11 twink karimat nem tartja számon. Nem vesz róla tudomást.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Azt hiszem a warlock karim egy kicsit fura lootot kap timewalkingban.
Már megint mail jön neki bossból.
-
Plata
félisten
Eventes instában ma olyat láttam hogy a három fafej leverése után azok egyből respawnoltak.
Már vagy hatodik karival voltam,de én még eddig nem vettem észre.
Sőt lehetett velük újra beszélni hogy induljon a balhé.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #103765 üzenetére
Ne nekem mond,több gamer bulvár oldal is lehozta.
Plunderstorm-ot nem ismerem,csak twitchen láttam,elég is volt.
Nekem nem jött be még egy battle royale játék sem,vagy ilyen játékmód.
Jó a borg battle royale-t kifelejtettem,az tetszett.
De az nem pvp,pusztán túl kell élni a csapatnak.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Láttátok azt a hírt hogy lehet hogy jön a WoW xboxra és game pass-ba?
Állítőlag a Microsoft kiküldött egy reklámanyagot amiben véletlen benne volt a WoW game pass-os változatának a reklámja,konzol és pc logóval.
Azt írják hogy egyből le vették és azt írták hogy hiba történt,de már is azt pletykálják hogy talán idő előtt küldték ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
BMS
őstag
[link] Leárazás van a Trading Post vendoroknál
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Telda
addikt
válasz
Viktor77 #103748 üzenetére
Utána olvastam és elvileg nincs. Össze lehet állítani csapatot vegyesen és úgy be tudtok menni. De a group finder vagy az lfr nem fog vegyesen összerakni csapatot.
Ami számomra jó hír, hogy állítólag dolgoznak rajta.
Másik kérdés, hogy a 20. születésnapi felújított T2 armorokat gondolom már nem lehet megszerezni ugye? -
Plata
félisten
Timewalking instában kiskarival cloth helyett leather loot jött.
-
ripla
addikt
válasz
Telda #103740 üzenetére
Bárhonnan tudsz csatlakozni bárhová. Illetve van ez a Warband rendszer a karaktereidnél, ezen keresztül minden karaktered elér mindent, csak be kell tenned a Warband bankba a cuccokat. Sőt, még hordás karakternek is küldhetsz cuccokat az alliance oldalról és vica versa.
Szóval tökmindegy milyen karaktered van, melyik frakcióban és melyik szerveren, csak az számít hogy a karakterek 1 accounton belül legyenek, és ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Nagyobb kihagyás után tértem vissza és úgy látom történt némi változás a játékban.
Keresek valami szuper casual guildet és guild finderben találtam is jó párat. Viszont azok más realmeken vannak, pl. Ragnaros. Én az Arathoron vagyok.
Tudok ezekbe csatlakozni attól hogy más realmeken vannak? -
Plata
félisten
Tegnap amíg vártam karival timewalkingra hogy behívjon gondoltam elmegyek wq-t csinálni.
Gyorsabban telik az idő.
Nagyon meglepődtem,a WQ-k viccesek és szórakoztatók,nem is olyan elcseszett vackok mint az előző kiegben,az egyik karival el is felejtettem jelentkezni timewalkingra.
Tizenöt timewalkingot így is le toltam este,plusz még három karival egy rakás wq-t is csináltam. -
fauv
őstag
Érdekes dolgot írt az egyik kolléga a másik topikba. Kérdezősködtem videókártyákkal kapcsolatosan, hogy melyikkel járnék a legjobban, mire azt írta, hogy a wow-ban semmit nem ér a vga , mert teljes mértékben a processzor dolgozik.
Nektek erről mi a véleményetek?
Én néztem a saját gépemen, 4K-ban 99 %-on pörög a vga és 10-15 % on a proci. Valahogy ez nekem mást mutat.
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok meg tudjátok nekem mondani hogy mitől lehet az hogy ha loototlok valamit akkor miért mondja be a játék hogy mit lootoltam? Addonokat kikapcsoltam teljesen és újra indítás után is csinálja mitől van ez ? Nagyon idegesítő......
-
ripla
addikt
Nem használok ilyeneket már nagyon régóta, úgyhogy nem tudom. Szerintem felesleges. Ez a kártya egy vaporizer szerű újfajta megoldást kapott, ami "elporlasztja a felszabaduló hőmolekulákat". Akárhogy nyúzták a kártyát, maximális terhelés mellett sem lehet 64 fok fölé vinni. Ez mondjuk az XTX változat, de a hűtési rendszere ugyanaz mint az enyémnél. Itt beszélnek róla 01:33-tól.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Nekem egy Radeon RX 7900 XT kártyám van. Amiket én tapasztaltam, hogy a kártya szoftvere néha akadásokat okozott a World of Warcraftben, ami abban nyilvánult meg, hogy másodpercekre megállt a kép, és ez néha többször is egymás után. Ezt úgy orvosoltam, hogy minimál installt kapott a meghajtó program, utána már nem csinálta. Szóval gyaníthatóan minden amit pluszban feltelepített a grafikus felülettel, azzal van problémája. Így most nincs grafikus felület, ahol nézhetem a hőmérsékletet meg a többi infót (mondjuk annyira nem is érdekel), cserébe működik.
Illetve egy olyat tapasztaltam még, pl. a Kingdom Come Deliverance első részében, hogyha átraktam a felbontást 2K-ba, akkor kikapcsolta a tévét és teljesen tönkre vágta a beállításokat, de úgy hogy a meghajtó programot is újra kellett telepítenem, mert 800*600-ban indult el a gép. Erre a részére nem tudok magyarázatot adni, én sem értem. 4K-ban kell hagyni, aztán kész.
-
fauv
őstag
Üdv !
Anno adtatok tanácsot, hogy inkább Nvidia kártyát vegyek, mert az AMD-vel vannak gondok. Vettem is 4060 Ti-t, megy is szépen, de most gondoltam veszek erősebbet.
Még mindig az AMD lenne a gazdaságosabb, ezért most arra lennék kíváncsi, hogy aki 7800Xt vel játszik és esetleg történik a lefagyás, az egy folyamatos probléma, vagy csak néha néha történik, illetve az, hogy mit jelent az, hogy az illesztő program lefagy, ilyenkor mindent űjra kell telepíteni, vagy elég egy restart, vagy ez mennyire gázos dolog?
Ugye nincs DLLS az Nvidiának, viszont az AMD részére van, legalábbis láttam egy videót, ahol 70 FPS-ről 120 FPS-re ugrott ahogy az Adrenailnba bekapcsolta.Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ez a probléma csak hébe hóba, vagy gyakorlatilag játszhatatlanná teszi a dolgot, illetve az, hogy D12-ről D11-re váltanak a probléma megoldására, gyakorlatban az mit jelent?
Ha lenne valakinek gyakorlati tapasztalata, legyenszíves megopsztani velem.
Előre is köszönöm
Tudom, hogy az Nvidia 4070 super a jó, de az 285-300 ezer, míg a 7800Xt csak 200-220
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
ChPessimist #103725 üzenetére
Meg van az első küldetés,sőt jó pár,de ezek tök szárok.
Pár küldi után már dögunalom.
Druidával eljutottam valameddig a sztoriban,csak épp nem nevezhetném sztorinak,inkább baromságnak.
Még pár karival megcsináltam azt az idióta küldit amiben le kell csapni egy rakáss boss-t,de mással nem foglalkoztam,meg lett a 4500 gezemice és elhúztam. -
ChPessimist
tag
válasz
Plata #103724 üzenetére
Aha...
Nem te vagy a hibás. Ez a patch sajnos most ilyen lett, mindenkivel ki akartak b@szni és így adták ki... Sajnos több éves egyetemi képzést kell elvégezni ahhoz, hogy az első küldetést megtaláld. :|Ez most ilyen. Majd a legközelebbi talán neked is - új játékosoknak is kedvezni fog...
-
Plata
félisten
Nekem ez a szirénázó sziget nagyon kínai,azt sem tudom melyik küdetést kellene csinálni.
Látom mások repülni is tudnak,elvileg valami küdi sor kellene,de nincs sok kedvem hozzá hogy toljam,ez a sziget nagyon béna,egyedül a fürdőruha szett kellett.
Röhej,de pont 4500 tokent sikerült kifarmolni.Elegem lett az öldösésből megnéztem mennyi van és pont 4500.
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz
Pferi #103711 üzenetére
Valasz felet mar BMS kollega leirta. A DF kieg meg nincs a legacy loot rendszerbe csatlakoztatva.
A valasz masik fele az, hogy DF-tol kezdve ha adott set tokenhez kepest neked magasabb ilvl-u cuccod van, akkor mar nem vagyok jogosult a kieso set tokenre. Legjobb pelda erre, hogy egy lvl 80-as raid barmely DF raidben nem fogsz set tokent, mert mindenki magasabb ilvl-ben van.Viszont van egy csodalotos dolog mar tobb kieg ota, aminek neve: Calalyst.
Tehat ha esik egy megfelelo ilvl-u chest itemed (ami nem set ugye), berakod a catalyst varazslatos kezelofeluletebe -> kész a megfelelő szintű SET chest item. Ez a transformacio a nem set itemekre is mukodik, azaz ha a sethez illo cipo sose esik, ki, akkor kell egy megfelelo ilvl-u cipo, es atfordithato olyan cipore, hogy a skinje illeskedjen a setedhez.
A loot rendszerrol mar irtam jo parszor, megprobalom roviden.
Party: minden jatekos 20%-al emeli a eselyet, hogy essen barmi az adott bossbol. 5 jatekos az 100% esely, ergo valaki kapni fog 1 itemet.
Raid: az alap ugyanaz, igy 13 jatekos eseten 13*0.2=2.6, ami azt jelenti, hogy 2 item fixen esni fog, es 60% esely van, hogy essen egy 3.Tehat ha te soloban takaritod az adott instat, akkor minden bossnal 20% eselyed van, hogy essen barmi is.
-
BMS
őstag
-
Plata
félisten
Hát druidával megint olyan bugra futottam amitől elment a jókedvem.
Felvettem dornogalban a heti küldetést,elmentem timewalkingra,lement az első kaptam külditárgyat és ugyanazzal a csapattal mentem második majhd harmadik instát.De ekkor feloszlott a csapat,kijöttem instából és a 3/5 Tw instából lett 0/5.
Én relogoltam már kétszer is,de nem változott.
Az ilyen hülyeségek miatt nagyon elmegy a kedvem a további instáktól. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
És ha kezd egy kiskarit majd befagyasztja az xp-t és df random dungeonra jár?
Mindenki ott húzza a kiskariját szerintem.#103711Pferi
BfA kiegben nem csak az insták adtak szettet.
Warfront szettek nagyon szépek.
island expedíción is jött szett.
A Darkshore warfront adott nagyon szép tünde szettet.
Hordás oldalon fogalmam sincs mi volt,allis oldalon minden szettet kiszedtem.
[link][ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Kb. 12 év kihagyás után tértem vissza a WoW-hoz.Megvettem az új kieget is stb.
Most azzal szórakozom hogy a régebbi dungeonokból és raid-ekből szedem ki a ruhaszetteket, fegyverkülsőket stb.
Viszont belefutottam abba hogy a Dragonflight kiegben lévő dungeon és raid bossok nem dobnak egyszerűen semmit. Az összes többi kiegben kapom sorban a lila cuccokat, de a DF-ekben 0. Már egy rakás szettet összeszedtem máshol, de most nem tudom mit kezdjek ezzel a problémával. Normal, heroic, mythic, tökmindegy, instareset nem segít. Valami tipp?
Néhány héttel ezelőtt még a DF-ben is kaptam a cuccokat ha jól emlékszem, most meg semmitGigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Plata
félisten
Timewalking instában két itemet kaptam utolsó bossból,az egyik mític volt.
-
Plata
félisten
Felvettem rugóval a légió kampányt,mert jó poén.
Elmentem a class hallba és felvettem a zsebtolvaj küldiket is,itt történt valami fura.
A küldi tárgy használattól a karakterem bekékült és nem múlik el.Azóta sem múlik el.
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
válasz
Plata #103706 üzenetére
2 hetes poszt:
The Great Vault may not immediately update as content is completed. Our developers are working to make these updates happen faster.
In the meantime, if your Great Vault does not update, you can try relogging to see if that refreshes your Great Vault. If that doesn't work, you'll simply need to wait until the update occurs naturally.
Keep in mind that the Great Vault may display seemingly outdated options that do not correspond with your actions last week - this occurs when you don't open the Great Vault during a full week. The options will remain the same until you choose a reward, at which point re-opening will offer you the next set of options for the week after."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Plata
félisten
Hát én most mentem öt instát,nem négyet és nem is hármat.
Meg kaptam a jutalmamat.
Na és ezt mutatja a great vault,alul láthatjátok a cset ablakban hogy kész a heti küldi.
-
Csapoati
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GAMER PC R7 7700X 32GBDDR5 1TBSSD 850W vízhűtés ASUS ROG konfig hazsnált
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Ryzen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest