- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
31337
csendes tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni.
T-mobilenál Xperia Z-t szeretnék venni részletre.
2 év hűség előfizetésre és Nincs hűség díjcsomagra "opcióban" szeretném megvenni, Eco XS tarifával.Új előfizetőnek számítanék, sacc/kb. mekkora depora számíthatok?
-
Vangelis
félisten
válasz
polonic #28096 üzenetére
My-ra gondolok.
És igen az otp oldalán meg kell adni a kártya adatait. De mivel nekem el van mentve így nem kell vele bajlódni.
Csak a háromjegyű kódot kell beírni és ki is van fizetve a számla. Nekem kb 10ft ba kerül mert takarékosról fizetem.Nekem még nem volt gond, hogy megadtam a kártya adatait.. pedig azzal fizetek mindenhol.
Nem használok külön netes kártyát... elég a számlához tartozó. -
polonic
félisten
válasz
Vangelis #28095 üzenetére
Én a főkártyám adatait sehova sem adom meg, ezért van külön a netszámla és hozzá a netkártya, oda meg át kell vezetni az összeget.
My t-mobileban én nem látom ezt a lehetőséget, otp-s oldalra irányít és tölteni kell az adatokat. Meg egyébként is be kell lépni a t-mobile oldalára.
Nem a távszámlára gondolsz? Mert ott nekem is meg van adva a netkártya és egy kattintás a fizetés. De oda is be kell lépni, meg előtte ekkor is át kell vezetni az összeget. -
meg lehet nézni my T-Mobile-on kívül valahol, hogy az adott előfizetéshez milyen mobilnetcsomag van rendelve?
flottás telefon, szóval nincs hozzáférésem semmi ilyen adatlapjához, de elméletileg BusinessNet M van előfizetve, ennek ellenére reggel pár percnyi netezés után jött az SMS, hogy a Start Net-ből leforgalmaztam 9MB-t, javasolják, hogy váltsak valami jobb díjcsomagra.
-
polonic
félisten
Cib online számla. De munkáltatói juttatási csomagom van. Tehát a történethez ez is hozzátartozik, hogy nekem így ingyenes a számlavezetés. Bankkártya és pénzfelvétel kerül pénzbe. Igaz, mondjuk én nem igazán használok kp-t.
Egyébként a számlavezetés valami párszáz Ft, ha teljesülnek a feltételek. A honlapon megtalálsz mindent. -
djculture
félisten
válasz
sarkanyolo2 #28090 üzenetére
Többet nem is nagyon ér, 40ezerért lehet venni függetlenül ezer meg egy boltban 1 hete. Még újdonság lesz 30k is függetlenül nyár végén.
-
sarkanyolo2
őstag
Lehet, hogy elbasztak valamit, de 20%-os akció van a dominós Huawei Ascend Y300-on, szóval elég jó vétel.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #28085 üzenetére
Lópikulát kell...
Én is írtam már át amikor számot cseréltem... 3x biztos.
egyszer sem volt semmi jóváhagyás.Bankszámla számnál kell betelefonálni.. de ott se kérnek semmit, csak az adataidat.
telefonszám módosítható.
-
-
polonic
félisten
Csoportos beszedéssel mennyi idő alatt íródik jóvá a számla összege?
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne,még pedig,hogy a szervizből(Cordon electronics) hány nap alatt ér le a T-s szervizbe a hány nap mire leér a kicserélt új telefonom.
Mert nekem azt mondták,hogy futárral küldik a telefont és ma meg kell kapnom,hát lóf@szt kaptam nem telefont..... -
Lajos11107
tag
holnap megyek be a t-mobilba fel hívtam őket és azt mondták hogy le tudják tiltani hála jó istennek
-
Vangelis
félisten
A Szerencsejáték Zrt. felhívja játékosai figyelmét arra a csalásra, amellyel az elmúlt időben több gyanútlan mobilelőfizetőt is megkárosítottak.
A csaló az interneten keresi meg áldozatait és egy bónuszprogramban való részvételre buzdítja őket. Az ígéret szerint egy SMS-t kell csak küldeni, ezzel az érintett személy részt vesz a T-Mobile bónuszprogramjában és 20 000 Ft-ot jóváírnak a mobil egyenlegén. Ehhez a „FELTOLT MC 20000” üzenetet kell elküldeni a 1756-os számra. Ez a szám a Szerencsejáték Zrt. egyenlegfeltöltésre szolgáló telefonszáma, vagyis nem hogy jóváírás nem történik a mobilegyenlegre, de a csaló 20 000 Ft-tal károsítja meg áldozatát, és ennyivel növeli saját egyenlegét a Szerencsejáték Zrt. online fogadási oldalán. Azt a regisztrációt, amire a panaszok szerinti feltöltések történtek, töröltük, az esettel kapcsolatban pedig büntetőeljárás van folyamatban. Az esetleges további csalásokat csak az érintett által tett panasz bejelentését követően tudjuk vizsgálni.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Társaságunk a hivatalos akcióiról, esetleges bónuszprogramokról kizárólag saját honlapján, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook oldalán, óriásplakátokon és országos napilapokban tesz közzé felhívást.
-
Lajos11107
tag
válasz
Lajos11107 #28069 üzenetére
akkor el megyek Kaposvárra a T-pontba és ott meg nézetem mert ha ott le tudom tíltattni akkor le is fogom tiltattni,de neten is letiltottam ilyeneket de meg sem azt tiltottam le amit le kellet volna szerintem
-
törölt tag
válasz
djculture #28062 üzenetére
Eszembe sincs lemondani, csak kell egy t-s ugyanilyen telefon.
kali: köszi, érhető így már
KZP: nem hiszem hogy előkerül sajnos. Másik előfizetést nem akarok, így is van négy. Akkor iPhone 5 van dominóban? mobilról írok és így sehol nem látok ilyen opciót, sem listaáras lehetőséget a webshopon.
Vangelis: oké köszi. nem volt kedvem bemenni, meg időm se, de ez van. Nehogy már más használja örömmel.
-
-
-
djculture
félisten
válasz
Lajos11107 #28060 üzenetére
Lemondani nem mondhatod le csak akkor ha nincs hűség rajta mert kapsz egy brutális kötbért a nyakadba. Ezt nemárt ha letisztázod.
Aydan :A kötbér-megállapodás megszegésének minősül, ha a vállalt időszak alatt az előfizetés a nyilatkozatot aláíró ügyfél oldaláról – rendezetlen számlatartozás, vagy lopás, illetve elvesztés miatt – felfüggesztésre kerül. Ha a tartozás kiegyenlítése vagy a SIM kártya pótlása a megadott határidőn belül történik, a szolgáltatás – eredeti feltételek mellett – visszakapcsolható. Akkor, ha keletkezett hátralékát a felszólítások ellenére sem rendezi, valamint lopás, illetve elvesztés esetén SIM kártyáját – a bejelentéstől számított – 14 napon belül nem pótolja, a kötbérben rögzített kedvezményt egy összegben kiszámlázzuk, melynek fizetési kötelezettségétől eltekinteni nem tudunk.
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek! Szerencsére SIM nem volt benne !!! Így letiltani talán nem kell. Mondjuk be kéne jelenteni valahol, de tényleg nem tudom hogy én hagytam el, vagy ellopták. Így meg feljelentést tenni .... nem akarok. Esetleg a szolgáltatónál bejelentem mindjárt.
Kötbér? Mert? Kifizettem a telefont végülis, fizetem az Ikon 400 csomagot továbbra is. Az oké hogy nem fognak a fejemhez vágni egy akciós árlistás telefont, de ha veszek listaáron egy másikat akkor miért fizetnék? Biztos ez?
-
djculture
félisten
válasz
Lajos11107 #28057 üzenetére
Jó istenem telefonon is lehet ezt kérvényezni, de személyesen jobb. De gondolom hogy inkább megvárod míg 270 ezer lesz a hóközi számlád
kali : Láttam hogy ezzel foglalkoztál de én meg nem egy ilyen ügyet látok. Kerékpár is már a rokonságból 20db tűnt el a fele a hatóságnál van azóta is raktárban. Egy öreg haverom is(akit injekciós tűvel megszurkált és kirabolt egy gy nevezetű személy, hírek tele voltak vele) gyalog kénytelen járni 3 hónapja mert tudja hogy itt van a kerékpárja de nem adhatják oda szöveg van. Innentől nincs miről beszélni hogy a jogos tulajdonost szívatják... -
válasz
djculture #28054 üzenetére
te átestél egy(?) ilyen ügyön, az alapján általánosítottál, én meg ezt csináltam bő 15 évig - szóval köszönöm, van rálátásom a működésre -, és azt mondom, hogy nem mindig így történik, ügye válogatja, nem szabad általánosítani, pláne a médiás hírek és társai alapján nem!
-
KZP
őstag
válasz
Lajos11107 #28051 üzenetére
Menj be egy T-Pontba és kérj az adott időszakról egy részletes híváslistát. Ott kiderül minden.
És aktiváltasd az emelt díjas sms fogadásának a tiltását! (Ezt a My T-Mobile-ban is meg tudod tenni.) -
Lajos11107
tag
válasz
djculture #28053 üzenetére
nem tudom azt mondták hogy valami emelt díjas szám de én sem tudom mi lehet az,ez még a múlt hónapi számlám volt,de most megint van egy 4340ft-tos pluszba,a számlán rajta van egy emelt díjas sms és csenhőhang 400ft szerintem ebből van olyan sok mert múltkor is 27db bot küldtem és az volt 27 ezer forint,és nem tudom hogyan kéne letiltattnom vagy veszek másik sim kártyát
-
djculture
félisten
Mondom én ezen már átestem sajnos láttam hogy működik, ráül a hatóság a cuccra sokszor a tárgyalás végén adják vissza. Ami ilyen kisértésű ügyeknél 2-3 év. Amúgy meg akinek nincs priusza mondom elég ha azt nyilatkozza találta és kap egy szóbeli vagy írásbeli dorgálást a bíróságtól, ennyi történet. Maximum az kap letöltendőd akinek ezer vaj van a füle mögött vagy videot csinálnak róla hogy kitépi a nő kezéből a metrón a telefont mint legutóbb.. Megnézel pár tolvajkergetők részt és rájössz hogy működik ez az egész...
-
djculture
félisten
válasz
Lajos11107 #28051 üzenetére
De mi az hogy hóközi hivás 27 ezerért.. Ennyi pénzért Amerikát kellene hívnod csúcsidőben fél nap, vagy valami 0690 sex emelt díjast
-
válasz
djculture #28049 üzenetére
bemérés? ááá...
ügye válogatja, nem feltétlenül kellenek évek, hogy visszakapja, sőt!
bárhogy is hivatkozik rá valaki, hogy találta, amennyiben 8 napon belül nem adta le, úgy elkövette a jogtalan elsajátítás vétségét, ami pont úgy bűncselekmény, mint a lopás.
mobiltelefon esetében még arra sem feltétlenül tud hivatkozni, hogy nincs még nála 8 napja, mert ha sim kártya alapján találták meg, akkor gyorsan kibukik, ha hazudik. -
-
djculture
félisten
válasz
Lajos11107 #28048 üzenetére
Egyszerű kérsz némi pénzért cserébe(nem követem hogy most épp pénzért van az első vagy ingyen), lehet hogy ingyen van a mostani hírközlési törvény szerint ) egy pontos híváslistát és megtudod mi kerül 27 ezerbe.
Bár lehet a 27 ezer az hogy neteztél és nincs normális internetes csomagod, ilyenkor a forgalmi díjas halál drága net van érvényben. Legtöbben ezzel szívják még mindig meg.
-
djculture
félisten
válasz
#11527168 #28046 üzenetére
Mérlegelheted hogy kell a készülék vagy nem de az biztos hogy 1-2 év mire nálad lesz még ha be is tudják mérni, lefoglalják bizonyítéknak. Aki meg ellopta arra hivatkozik hogy találta így kap egy dorgálást. Letiltatni ha szolgáltatói nem független akkor mindenképpen le kell mert ha teszed nagy kárt tudnak csinálni. A kontódra több tízezret letudnak telefonálni vagy forgalmazni és azt rajtad fogják behajtani ha nem szólsz hogy ellopták. Már késésben vagy egyből amint észrevetted hogy eltűnt intézkedni kellett volna!
-
Lajos11107
tag
Sziasztok!!
lehet hogy nem ide tartozik,de most kaptam meg a számlámat az nem is sok 4340ft-lett,de neten néztem megint van egy tartozásom az is ugyan ennyibe kerül mint amit telefonáltam,az hogyan létezik,amikor nem csináltam rajta semmit sem? meg még olyant kérdeznék ha vennék bele egy másik simkártyát akkor ezt le kéne mondanom,előre is köszönöm a válaszokatés nem tudom mi lehet ez mert múltkor is egy hőközi hívást csináltam 27 ezret de nem tudom az hogyan jött össze,nem tudnátok ebbe segíteni?
-
válasz
#11527168 #28046 üzenetére
szia,
lopás esetén érdemes lenne rendőrségi feljelentést tenni, egyrészt körözés kiadása a készülékre, másrészt a szolgáltató irányába is hasznos a jegyzőkönyv, a készülék letiltáshoz is kell, illetve ha nem tiltatod le, csak figyelési lista játszik, akkor jelezni tudják, ha használatra kerül idegen sim kártyával a készülék, van min elindulni a hatóságnak - nem mondom, hogy biztos a siker, de volt már példa, ha gyenge is az arány...
a hőséges előfizetéses sim kártya pótlásához, a letiltástól számítva 14 nap áll rendelkezésre, marad a telefonszám, ketyeg tovább a hűség, utána viszont ugrik a kedvezmény, jön a kötbér...stb.
elvesztés esetén nem lehet feljelentést tenni, bejelentést viszont igen, de ilyenkor nem adnak ki körözést a telefonra, és nem rendelnek el nyomozást, csak lesz egy jegyzőkönyved, hogy elveszett a készülék és a sim kártya.
dimonio csomagban vehetsz új telefont, kivétel csak akkor van, ha a meghatározott intervallumban már éltél a maximális számú lehetőséggel - bizonyos esetben még itt is tehetnek kivételt -, de akkor sincs gond, hiszen az iphone 5 esetében a listaár azonos a domino csomagos árral, listaáron pedig bármikor vehetsz. -
törölt tag
Sziasztok! Tegnap este ellopták (vagy elveszett!) a Szifon 5-öm. Rendőrségi feljelentést nem tettem, lehet hogy én hagytam elöl az öltözőben. Lehet hogy mégis kéne? Na mindegy. A lényeg hogy esetleg tudtok arról valamit, hogy ilyenkor hogyan kaphatok új telefont ha még érvényes a hűségnyilatkozat? Bemegyek és dominós áron tudok venni (ha egyáltalán lehet), vagy más lehetőség?
-
func93
senior tag
Hali!
Most rendeltem egy dominos simet. 2790-be érkezik ide. Akkor annyit is beszélhetek le róla?
-
Lajos11107
tag
Sziasztok!!
lehet hogy nem ide tartozik,de most kaptam meg a számlámat az nem is sok 4340ft-lett,de neten néztem megint van egy tartozásom az is ugyan ennyibe kerül mint amit telefonáltam,az hogyan létezik,amikor nem csináltam rajta semmit sem? meg még olyant kérdeznék ha vennék bele egy másik simkártyát akkor ezt le kéne mondanom,előre is köszönöm a válaszokat
-
qamu74
őstag
Köszi a válaszokat!
A Cordon Electronics/Sony szerviz/ azt mondta,hogy ma küldik vissza a telefont.
Kérdésem az lenne,hogy egyből az általam leadott T-mobilos szervizbe küldik a telefont?
Igazatok van abban,hogy fődarab cserére azt mondják,hogy új telefont adnak.
Cordonnál azt mondták,hogy kicserélték a telefont és újat küldenek vissza!
Felhívtam a T-s szervizet/Gyöngyös/ ahova leadtam a készüléket/Én Hatvanban Lakom/ és ott a szervizes a Jegyzőkönyv száma alapján megnézte a rendszerben,és ő azt mondta,hogy fődarab csere volt/gondolom ez alaplap cserét jelent/ -
qamu74
őstag
Hali!
Telefon cserénél,a telefont cserélik csak,vagy egy komplett egészet,tartozékokkal? -
club1
veterán
A notebookban lévő wwan eszközhöz biztos hogy van szoftver a notebookon, vagy - ha nem előtelepített oprendszerrel lett véve - a notebook gyártójának támogatás oldalain.
Ebben a szoftverben tudod beállítani az apn nevét (ez meg a betárcsázási szám: *99# a lényeg). A betárcsázási számot pedig vagy ebben a szoftverben, vagy külön egy betárcsázós kapcsolatot létrehozva tudod beállítani. -
Nowi
tag
Sziasztok!
felteszem a kerdest hatha vki itt tud segiteni.
a lenyeg hogy van egy tmobiles mobile netem amit eddig USB stickkel hasznaltam.
most masik notival hasznalnam amiben viszont fuggetlen belso 3g modem van,
es itt kezdodik a problema. hogyan tudom elerni ,beallitani illetve mit kell beallitanom ahhoz
hogy ezen is tudjam hasznalni a mobilnetet a belso eszkozzel??mar probaltam egy par dolgot de eddig nagyon nem sikerult kapcsolodnom.
az USB stick szoftvere ahhoz az adott egy eszkozhoz van dedikalva , azaz avval nem tudom hasznalni.vkinek otlet?? nem hiszem el hogy ez igy ebben a formaban nem mukodne vhogy.
elore is koszi
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok! Készülék biztosítást vissza lehet mondani? Havidíjas előfizetés mellé alap plusz csomag.
-
qamu74
őstag
Na megoldódott a szerviz problémám!!!!
Felhívtam a Sony Xperia Magyarországot és Ők a szervizet!!
A rossz telomat kicserélik egy zsír újra!!!!!
Hála a Sony Magyarország ügyfélszolgálatának!!!!!!! -
KZP
őstag
válasz
Soulfly842 #28022 üzenetére
De készülékváltás esetén sem?
Á, a mostani számot a párom használja, kell neki. Engem nem zavarna, ha nekem lenne új számom.
Meg fontos a részletfizetési lehetőség, nem beszélve a 10% kedvezményről. -
313313
addikt
válasz
D@ve89 #28019 üzenetére
Konkrétan a munkahelyemen és odhaza vacakol csak a térerő
Volt hivatalos bejelentés is pár hónapja, 2-3 naponta... Utána hívott a technikus és mondta, hogy sajnos ez ilyen, rossz/kevés a lefedettség....
Gondolom egyre többen használják a mobil netet, érettségi szünet miatt leterheltebb a hálózat....
Csak mikor viberen majd 2 perc alatt ér át hiper neten a 3 szavas kommunikációm, akkor agyf...-t kapok...
Másrészről ha 3g/gsm is engedélyezve van, folyamatosan gsm részen marad, ha át állítom csak 3g sáv kezelésre, akkor is alig talál térerőt....Szerk: bejelntéssel még az a bajom, hogy 9-től 8-ig dolgozok, 9 után meg már nem tudnak érdemben foglalkozni a problémával...
-
qamu74
őstag
Ezt a Cordont egyszerűen nem lehet elérni!!
-
visszaolvasva a t-s illetékesek (1430, Soulfly842 és jogelődje
) vonatkozó hozzászólásait is, akkor szerintem nem fog menni, adott szekcióban lefelé (mozaik s -> mozaik xs) csak a tarifahűség lejártával lehet ugrani, különben kötbéres lehet a dolog.
rendeld meg a készüléket csak az előfizetésre aláírt további hűséggel, és amint lejár a mozaik s díjcsomagra is aláírt időintervallum, átváltod az olcsóbb mozaik xs díjcsomagra.
amennyiben nem sürgős a vásárlás, úgy kivárod a hűség lejártát, és akkor tudsz úgy rendelni, hogy az előfizetésre és a jelenleginél olcsóbb díjcsomagra is írsz alá hűséget. -
313313
addikt
válasz
D@ve89 #28013 üzenetére
Készülék állandóan térerő után kapálózik, 2g-n is...
Mobilnet kb 2 napja akadozik mint 3g-n mint 2g-n
Ujjabban megint nem igen tudok hívást indítani...
Akku statba a térerő csík szürke, sárga, helyenként piros...
Miért egyből a telefon a szar, mikor az utóbbi 6 hónapba 3 új simem volt, mindig hasonló hibák jöttek elő...
Másrészről még novemberben elismerte egy technikus, hogy igen ahol használnám (megyeszékhely belváros, vagy külváros) igencsak gondok vannak az átjátszókkal, régiek és kevés és messze van...
Ha több telefon is ugyan ezt csinálja, akkor is a telefonommal van a baj igaz?
Ha állandóan térerőt keres a telefonom, egyik napról a másikra drasztikusan csökken (5 hónapos készülék) üzem ideje, úgy hogy nem nyúlok hozzá az is az én hibám..... -
smooh
csendes tag
Sziasztok
Ha majd lejár a hűségem és meg szeretném hosszabítani készülékváltással, akkor a webshopban részletre is megtudom majd venni amit akarok? A gép fel fogja ajánlani?
-
KZP
őstag
Szia,
szerintem igen.
Most Mozaik S van, viszont elég lenne az XS is... Ha készülékváltásnál az XS-t választom majd, akkor kicsivel drágább lesz majd természetes az adott készülék, csak nem tudom, mi a helyzet ilyenkor, ha kisebb díjcsomagra vállalnék 1 vagy 2 év hűséget, mert régebben mindig maradtam az adott ársávú előfizetésnél. -
törölt tag
Sziasztok!
T-Mobile webshopban lehet esetleg más színt is rendelni, mint ami választható? Lumia 620-ról lenne szó és csak feketét, fehéret ad ki a kereső.
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Ha 21 hónap elteltével készüléket szeretnék váltani, viszont eggyel kisebb díjcsomagba, akkor ezt meg lehet tenni kötbérmentesen, vagy csak a 24 hónap hűség lejárata után?
-
válasz
sarkanyolo2 #28003 üzenetére
akár a moddolt firmware miatt is lehet - néha egy eltérő tárcsázó is elég, és már nem úgy működnek a kódok -, nekem xperia z és gyári (szolgáltatós) 4.1.2 alatt a leírás szerint megy, de a lényeg, hogy nálad is elfogadta, ha más módon is.
sokan panaszkodnak például, hogy moddolt firmware, vagy módosított tárcsázó alatt nem működik például a teljes nullázás kódja. (*2767*3855# - samsung) -
n00n
őstag
válasz
sarkanyolo2 #28003 üzenetére
Ez milyen oprendszer? Windows Phone 7 v. 8?
-
qamu74
őstag
Csá!
A Cordon Electronicsot nehezebb elérni, mint a Nemzetbiztonsági Hivatalt!
Már vagy 20* hívtam őket,üdvözlő beszédig el is jutok, utána bont a vonal.
Akár mobilról,akár vezetékesről hívom Őket! -
St3ven
addikt
A csoportos beszedésiket mikor szokta a T terhelni?
Most állnék át erre a fizetési módra, a netbankomban a megbízás aktív, a múlt havi számlán pedig - új elemként - írják is, hogy x Ft terhelés nyújtanak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OLED monitor topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest