- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Szeretnék díjcsomagot váltani a mostani Mozaik XS helyett lenne a cégem flottája (szintén T-s). A mostani csomagom mellé igényeltem a +1GB net opciót havi 1000 Ft-ért, amivel nagyon megvagyok elégedve. Igaz az átlag forgalmam nem éri el az 500 MB-ot, de ennyiért még mindig ez volt a legjobb ajánlat. A céges flottában nincs mobilnet akciósan, így csak lakossági csomagokat lehet igénybe venni.
Komolyan nincs más, csak ez a 100 meg 500 mega ami még megfizethető? A 100 mega kevés lenne, az 500 mega árát meg túl drágának tartom 2000 Ft-ért...semmi más opció nincs? -
ShadowX
őstag
Sziasztok!
Elsősorban 1430-hoz szólna a kérdésem. Megjelent a fizetendő számláim között a szokásos 4200 Ft-os számlám (Mozaik XS + Net bővítő). Ugyanakkor látom, hogy a havi egyenlegem 2225 Ft nettó. Ezt azért furcsállom, mert februárból még csak 2 nap telt el és kb. 10 percet telefonálhattam, semmi sms.
Felhívtam a 1430-at, ahol azt mondta az ügyintéző, hogy hónap elején előfordulhat, hogy nincs letisztulva az aktuális egyenleg, és hogy az csak 7-e után ad valós képet. (Azonban volt egy hívásom a héten szám nélkül, amit felvettem - mivel a munkám része, hogy szám nélkül is hívnak - de rögtön le is raktam, mert valami telemarketing maszlagnak hangzott (valami zene kezdett el szólni). Szóval tartok tőle, hogy ez valami átverés lehetett, ami rögtön számláz valami összeget. Lehetséges ilyen?Mellesleg hol lehet letiltani, hogy az ilyen marketinges idióták ne hívogathassanak?
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Ha Net & Roll 1 GB bővítőről az LTE verzióra váltok, akkor is 1000 Ft aktiválási díjat kell fizetni?
-
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz csababarca #29145 üzenetére
T-pontban biztos lehet. Húgom is ugyanígy csinálta.
Amúgy érdemes lehet megnézned a kinti pre-paid simeket is, feltéve ha független a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz szőröscica #29432 üzenetére
Majd kb. 40 év múlva gondolom van ennél most nagyobb gondja is a szolgáltatónak.
-
ShadowX
őstag
válasz Plasticbomb #29560 üzenetére
Roamingnak hívják, az van. Remélem jövőre eltörlik a fenébe. Nem is értem eddig hogy nem törölték el.
-
ShadowX
őstag
Engem alaposan meglepett ez a hd hang. Mikor elôször hallottam, azt hitten ki van hangosítva. De a másik fél se tudta mi van, azt hitte rossz számot hívott.
-
ShadowX
őstag
Usánkában is egyre csak szigorítanak a szolgáltatók...
http://www.androidpolice.com/2013/10/14/us-cellular-rolls-out-shared-data-plans-puts-an-end-to-unlimited-data-plans-for-new-customers/
-
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
Valahogy neked tudok igazat adni, a nagy felháborodás ellenére is. Ez az egész dolog olyan tipikus magyaros...nem biztos, hogy egy német, amerikai, kanadai is felhasználta volna a kódot olyasmire, amire a fórumozók többsége tette (mondom ezt úgy, hogy a múltkori kóddal vettem egy pendrive-ot én is).
-
ShadowX
őstag
válasz Gerasz #36122 üzenetére
Nem mondanám magam hipokratának, csak a munkámból és a kalandvágyamból kifolyólag sok nemzet embereivel találkoztam, és próbáltam a jó szokásaikat átvenni (és nem így járnának el az általam említettek...a rosszabbakhoz meg mi értelme viszonyítani magunkat). De nem is próbálok meggyôzni senkit az igazamról, vagy nem igazamról, mert így is-úgy is támadásnak veszi valaki és nem a jó oldalát fogja látni a mondanivalómnak.
-
ShadowX
őstag
Ha nem kaptam 5000 Ft-os kupont az előfizetés meghosszabbításom mellé akkor érdemes kiverni a a balhét? Kellene a telefonba SD kártya és jól jönne...
-
ShadowX
őstag
válasz Something_ #36543 üzenetére
Nyilván ki fogják a mozaik csomagokat is vezetni. Ezért nyomják annyira a next-eket.
-
ShadowX
őstag
válasz Something_ #36543 üzenetére
Én most vállaltam egy év hűséget, de kizárólag az előfizetésre. Előtte két évig nem volt semmilyen hűségem, és örültem is annak hogy lejárt. Ezzel a hosszabbítással viszont 20%-al olcsóbban kaptam telefont. Díjcsomagra viszont egy perc hűséget sem írnék alá. Ezek a mozaik díjcsomagok sem voltak olyan hosszú életűek, változik itt már lassan minden napról napra.
Amikor ajánlottak készüléket a jelenlegi díjcsomagom megtartásával és az előfizetésre vállalt két éves hűséggel, és ezt elutasítottam, az ügyintéző le tudott volna köpni. (gúnyosan meg is kérdezte, hogy ugyan miért nem vállalok? - ezekkel a szavakkal, na itt sarkon is fordultam). A mostani előfizumat sem hosszabbítottam volna meg, ha nem lett volna 1 éves konstrukció, ugyanis ennél többet nem merek bevállalni. -
-
ShadowX
őstag
Utólag lehet biztosítást kötni a T-nél? Nem csak új előfizetésre, a szerződés megkötésekor?
-
ShadowX
őstag
válasz Vangelis #36818 üzenetére
Süsd meg koma, beparáztattál... kötöttem biztosítást a készülékre én is. Soha nem volt még gond, mindig vigyáztam a telefonjaimra (siccc!!!!), de ilyen drága telefonom sem volt még soha. Ráadásul az ügyintéző akihez kerültem épp mesélte, hogy 2 hete ejtette pofára a telefont és pókháló effektes lett. Még jó hogy volt biztosítása, mondta...
-
ShadowX
őstag
válasz cris78 #36845 üzenetére
A biztosításhoz kapcsolódott egy másik összeg, amit önrésznek neveznek. Ha ezt az összeget befizeted kapsz egy vacsiúj ugyanolyan készüléket mint a mostani. Ha nincs olyan készülék már, akkor a biztosítás megkötésekor érvényes és aktuális vételár értékében választhatsz egy másik telefont.
Egyébként meg cserélik a betört kijelzőt.
-
ShadowX
őstag
válasz Vangelis #36847 üzenetére
Ez viszont érdekes, mert beázásra szól az összes biztosítás, beleértve az alapot is, a párásodásra viszont már magasabb összeget kérnek. Összességében nem értem, hogy miért fizetné ki valaki a magasabb összeget, ha egyszer baja van, fogod földhöz vágod és önrész ellenében kicsrélik...persze ez a jó magyar gondolkodás.
-
ShadowX
őstag
Most meg miért csinálja megint azt a webshop, hogy ha kupon kódot írok be T-pontos átvétellel, akkor amint rányomok a rendelésre, nem csinál semmit, csak visszaugrik az oldal tetejére????
-
-
ShadowX
őstag
válasz lugosi #37696 üzenetére
És ez az abszolút pofátlanság...500 megáért 2000 ft. Ha valaki flottában van, mint pl most én akkor az újonnan bevezetett kapcsolási díj mellett még ez is pofátlanul drága. 1 hónapja vagyok flottás, de komolyan gondolkodóba estem,hogy visszatérek mozaikra. Egy elônye van a mostani csomagomnak, a mp alapú számlázás.
-
ShadowX
őstag
válasz lord.lakli #37871 üzenetére
Igen, ez így van, csak az ügyintézôk egy része is egyértelmûen állítja ennek az ellenkezôjét. és nem mindenki kapja ügyintézôként 1430-at.
-
ShadowX
őstag
válasz korcsillio #37939 üzenetére
Tudom, hogy ezeknek ez a munkája, de én felveszem és lerakom az asztalra a telefont. Kb. 15-20 mp alatt megunják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest