-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapasz
tag
válasz
Fr3eWar #108530 üzenetére
Én mostanában intéztem egy ilyet. Telekomnál kell kezdeni, Dominóba kivinni a számokat, majd másnap a weben egy adategyeztetést végrehajtani, akkor adod meg a magánszemély adatait, így lesz cégesből magán.
Ezután a Dominót 30 napig meg kell tartani (ezt már nem biztos, hogy kell, de praktikus is, mert ezalatt le lehet beszélni a kezdőcsomaggal járó 80 percet és elhasználni a szintén rajta lévő 1 GB-ot.)
Ezután a Vodához átfáradni, és ott kérni a magánszemély nevén lévő Dominó áthordozását.
Az egész 2 ezer Ft-ba kerül, ami a Dominó kezdő csomag ára. De lehet kérni 1000 Ft-ért 40 perc + 500 MB-os SIM-et is.
-
törölt tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Fr3eWar #108530 üzenetére
Igen lehetséges.
T-Pontban tudod intézni, azt pontosan nem tudom megmondani mi kell hozzá, de szerintem mindenféle céges papír(aláírási címpéldány, stb..., 1414/online chaten szerintem segítenek, hogy mik is kellenek).
A céges díjcsomagot nem tarthatod meg, nem kötelező hűséget vállalni, ha el akarod hordozni a legjobb választás egy Domino csomag szerintem. -
válasz
Fr3eWar #102357 üzenetére
Jól gondolod, a kettő nem lehet párhuzamosan aktív.
A kapcsolódó oldalon az olvasható, hogy 10 alkalommal cserélhető díjmentesen SIM (nem eSIM-et írnak), de még így is kérdés persze, hogy ezt milyen irányú módosításra értik.fahrii: Akkor a telefonnal még nem teljesen kerek a dolog.
Korábban olvastam olyat a két Pixel 2 kapcsán (a NapiDoid oldalon), hogy azokban csak korlátozottan működik az eSIM funkció, de az már régebben volt, nem tudom, hogy azóta mennyit változott adott telefonoknál a helyzet. -
tamasas0913
tag
válasz
Fr3eWar #102217 üzenetére
Partnerkártya.
Nekem is így van két számom. -
válasz
Fr3eWar #102103 üzenetére
Van rá esély szerintem, hogy személyesen vagy telefonon megadják továbbra is az extra kedvezményt, pláne ha akkor intézed, amikor már lejárt a hűség - bár esetedben az már elég közel van -, mert ugye nem muszáj minden áron maradnod, csak ezt finoman és megfelelő hangnemben érdemes szükség esetén közölni.
-
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Fr3eWar #75051 üzenetére
1. igen, kell egy NEM ATK csomag. (Ez akár Telekomos vezetékes telefon/TV/net is lehet)
2. nem, akár Move XS is lehet az alapcsomag, s emellé az összes Next M ATK akár(esetedben Move M ATK)
3. igen él.
4. nem, esetleg üzletben tudsz kihozni telefont, úgy, hogy tarifacsomagra nem vállalsz hűséget, így ha a Next hűség lejár mehet a másik kiszemelt csomagba. -
d@minator
addikt
válasz
Fr3eWar #68719 üzenetére
Nekem Vodám is van. Le akartam mondani erre megfelezték a havi díjamat. Cserébe a készülékek jó drágák és tök mindegy milyen drága előfizud van.Telekom
Telekom kábeltévénél volt olyan, hogy csökkentették a havidíjamat amikor másik szolgáltatóhoz akartam menni. A múltkor lemondtam a kettőből egy telefon előfizetést náluk, szó nélkül megtették. -
JamesFinn
senior tag
-
válasz
Fr3eWar #68719 üzenetére
szia,
esete, előfizetője, de néha még ügyintézője is válogatja, így csak a gyakorlatban derül majd ki konkrétum.
amikről tudni, illetve olvasni lehet bizonyos esetekben itt is; 500 - 1000 ft/előfizetés jóváirás havonta, hűség és egyéb tényezők függvényében 1 vagy 2 évig, már akinek adnak, mert nem mindenkit és/vagy mindenáron akarnak megtartani. -
zsolesz06
tag
válasz
Fr3eWar #67098 üzenetére
Még az e-mailt sem kaptam hogy mehetek érte szóval már csak jövő héten lenne meg. Ha akkor lemondom akkor megint várhatok majd mire megjön a 64-es. Kitudja mire lesz
Egyébként tudja valaki hogy ha most átváltottam a dominós kártyám előfizetésre akkor meddig számít új előfizetésnek? Mert a teló vásárlás miatt váltottam. Csak nehogy kicsússzak az időből.! -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Fr3eWar #66899 üzenetére
"..., mert nem tudjuk mikor és miből érkezik szállítmány a rajt után."
"-Egyébként az hogy miből mennyit kaptok előre meg van hatarozva vagy tok random?
-Előre leosztják országokra."Tehát, hiába rendelt a Telekom 1000 darabot, ha csak 100at kapott... Mint írtam a Telekom legkisebb részben hibás...
S azt sem tudhatja, mennyit, s mit kap a szállítmányokkal...Miért írnál az Apple-nek?
Szerintem a fenti 3 sor mindent elmond arról, hogy ki tehet a mérges vevőkről, s a készlethiányokról...idézetek:handras.hu
-
válasz
Fr3eWar #66899 üzenetére
nem akarok nagyon belemenni, de nem a szolgáltató szokta alábecsülni a rendelést, hiszen már az előrendelésekből is látható az érdeklődés szintje, de ha nem kap kellő darabszámot, akkor nem...
hétfő éjszaka rendeltem egy 6s plus-t a telekomtól, szerdán délben át is vettem, tehát 2 napot sem kellett várnom rá.
bizonyos színű és GB verziós 6s és 6s plus nem csak a szolgáltató(k)nál, hanem az apr üzletekben sincs azonnal, hanem minimum 1 - 2 hét szállítást írnak. -
C4mp3r
addikt
válasz
Fr3eWar #66888 üzenetére
jott ma keszletertesitos email hajnalban, hogy elerheto ujra 16/64GB rose gold. persze mire felkeltem 8kor mar 64GB sehol
engem az idegesit a legjobban, hogy rohadtul senki nem tud semmit, mindent a gyartora fognak, hogy csak toluk fugg mikor lesz megint. 4-5 eve aruljak a telefont es meg mindig nem tudnak eleget rendelni launchra... a 16 gigas meg kell a kutyanak.
64GB-os plusra egyebkent senki nem szamitson, mert irtak, hogy direkt nem tervezik a forgalmazasat, csak 16 meg 128. nesze neked
-
C4mp3r
addikt
válasz
Fr3eWar #66885 üzenetére
99%, hogy a szar rendszeruk miatt sikerult megrendelned, en is epp most anyazok, mert vegigtoltam a megrendelest egy rose gold eseteben, de nekem azt irta ki a vegen, hogy kivettek a kosarambol keszlethiany miatt. 2. probalkozas utan az egesz sima 6s resz 404 lett, aztan visszajott, hogy nincs keszleten semmi. nagyon felkurtam az agyam szegeny chates ugyfelszolgat kuldtem el a halalba, mert ez mar nem az elso alkalom
-
válasz
Fr3eWar #51565 üzenetére
Kérlek, ne haragudj meg, de az, hogy egy adott ember mit szeretne, neki mi lenne a jó, az nem jelent semmit. Minden szervezet szabályok (saját vagy rákényszerített) szerint működik. Itt ez a szabály. Ha jól tudom, erre van egy szép magyar közmondás. S a következményeket álltátok is vastagon.
-
1430
senior tag
válasz
Fr3eWar #50932 üzenetére
Telefonon is lemondható a készülékbiztosítás.
313313 & taip
"Sima" két tanús meghatalmazást csak jogi személytől fogad el a Telekom.ryori
A havi vizsgálat mindig a hónap 10. napja körül van, és ha az eredmény az lesz, hogy arany szintre léphetsz (legkorábban a 7. havi vizsgálatkor), akkor a következő hónap 1-én áll át a kedvezményjogosultsági szint (8. hónapba lépéskor).Példa: január 2-án veszed a hívószámot (aktiválódik is)
előfizetés 1. hónapja, január 10. >> nincs mit vizsgálni (nincs előző havi adat)
[ha január 11-én vennéd az előfizetést, akkor is január az első hónap, csak még vizsgálat sem lesz]
előfizetés 2. hónapja, február 10. >> január vizsgálata > pontszámítás > ha volt is olyan extrém forgalmad, hogy összehoztad a szükséges "hathavi" pontszámot, az időkorlátozás miatt akkor is alap szinten maradsz
előfizetés 3. hónapja, március 10. >> február vizsgálata > pontszámítás > 2 hónap összege > ha a szükséges pontszám adott, akkor is időkorlátozás miatt maradsz alap szinten
előfizetés 4. hónapja, április 10. >> március vizsgálata > pontszámítás > 3 hónap összege > ha a szükséges pontszám adott, akkor is időkorlátozás miatt maradsz alap szinten
előfizetés 5 hónapja, május 10. >> április vizsgálata > pontszámítás > 4 hónap összege > ha a szükséges pontszám adott, akkor is időkorlátozás miatt maradsz alap szinten
előfizetés 6. hónapja, június 10. >> május vizsgálata > pontszámítás > 5 hónap összege > ha a szükséges pontszám adott, akkor is időkorlátozás miatt maradsz alap szinten
előfizetés 7. hónapja, július 10. >> június vizsgálata > pontszámítás > 6 hónap összege > ha a szükséges pontszám adott és nincs lejárt számlád, akkor a következő hónap elsején arany szintre léphetsz
előfizetés 8. hónapja, augusztus 1. napja >> arany szintre lépsz, ha a 7. havi vizsgálat pozitív lett.Cseréld ki január 2-át (vagy 11-ét) a példában a saját konkrét dátumodra, és számold ki, mikor léphetsz legkorábban arany szintre. (egyszerűsítve: 1. havi vásárláskor 8. hónapban (1+7=8), tehát ha például 5. hónapban (májusban) vetted, akkor 5+7=12. hónapban (decemberben) léphetsz arany szintre)
raskolnikoff
Most nem egyértelmű, hogy te vagy a társkártya díjcsomagos vagy sem, de a lényeg, hogy ha egy fő- és egy társkártyás díjcsomagos hívószám szétvélasztásra kerül (ráadásul az előfizetés személye is változik), akkor a főkártya díjcsomagja változatlan feltételekkel használható tovább, de a társkártyás díjcsomagos hívószámot át kell tenni valamilyen "főkártyás" díjcsomagba. A kedvezményjogosultsági szintje mindenkinek megmarad.punky10
Eddig minden esetben, mikor valaki erre panaszkodott, az volt a magyarázat, hogy elírja a jelszavát, de az oldal annyira agilis, hogy nem is az újrapróbálkozást ajánlja, hanem hogy hozzon létre új jelszót az ügyfél. Ilyenkor az esetek 99,9%-ában az illető "új" jelszónak a régit fogja megadni. Ennek következtében "korlátozott" jelszóként is ugyaz fog szerepelni, mint az érvényes jelszó (belépést követően látható az oldal felső részében, hogy korlátozottan van belépve az illető). Ekkor két eset lehetséges:
1. Rövid időn belül újra belép a "korlátozottésegyszerreérvényes" jelszóval az ügyfél. Ekkor már nincs figyelmeztetés, hogy korlátozottan van belépve, sőt a "korlátozott" jelszót azonnal törli a rendszer és ha még nincs késő, leáll az aktiválókódos levélküldési folyamat is.
2. Másik lehetőség, hogy az ügyfél nem lép be idejében újra az oldalon, ezért létrejön a levél az "aktiváló kóddal" és ezt kiküldik postán. Az ügyfél megkapja, és az utasításnak megfelelően belép a "korlátozott" jelszóval. Ugyanakkor mivel ez az eredeti jelszava is, a rendszer ismét töröl minden korábbi "mesterkedést". Ennek következtében az ügyfél nem találja az oldal tetején lévő korlátozott jelszóval való belépésről szóló figyelmeztetést, amire kattintva megadhatja az aktiváló kódot. Ekkor persze betelefonál, hogy most mi van...Summázva: Ha legközelebb a belépés helyett új jelszó létrehozására kér az oldal, akkor elrontottad a jelszavadat, ezért töltsd be újra a belépési oldalt, és igyekezz nem elírni a jelszót.
-
1430
senior tag
válasz
Fr3eWar #50248 üzenetére
Ha több hívószámról kapsz egy számlát, akkor folyószámla szintű jelszó kell (6 számjegyű). Ha még nincs ilyened vagy elfelejtetted, a webes felületen vagy ügyintéző által létrehozható/módosítnató, de ehhez minden, a számlában szereplő hívószámot és a jelszavaikat ismerned kell.
-
dptrsk
Topikgazda
-
válasz
Fr3eWar #48040 üzenetére
szia,
a hűség lejárta előtt, tehát előrehozottan előfordul bizonyos készülékeknél, hogy a le nem járt néhány hónap hűséget hozzácsapják a készülék árához, de az jellemzően csak úgy 1000 ft havonta, de ez nem minden telefonra igaz, típus függvénye is.
a részletfizetés adott típusú készülék és konstrukció függvénye, hogy adott készüléket adják megfelelő díjcsomagban részletre, vagy sem.somasz; szia, nincs egy cég, minden országban más és más a szolgáltató hálózati kódja, 21630 a magyar telekom, más országokban ez a kód eltér telekom esetén is, és így van ez más szolgáltatóknál is, nem lehet azonos hálózati kódja egy szolgáltatónak két eltérő országban.
a hivatalos, szolgáltató általi függetlenítés a megoldás. -
válasz
Fr3eWar #22807 üzenetére
Most miattad ránézek én is, de tuti megint a falat fogom fejelni, ahogy a fekete pénteknél már megtettem..
Konkrétan a L610es áráért, amiért vettem, most gy L800at kapnék..
A t-mobile akcióinak böngészése veszélyt jelent önre, és környezetére.. ezt lehagyták az apróbetűs részből -
Mókus12
csendes tag
válasz
Fr3eWar #22023 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azt mondták a szervizben, hogy ez csak technika kérdése: törésnél tud a T készüléket küldeni az Apple-nek, amit felújít saját költségen és újra tud értékesíteni, így a t-mobile csak minimális összeget kell fizessen. Más esetben a T-mobilenak is meg kell vennie az Apple-től az újat, így ad dobozos új verziót.
Megnéztem a szerződést, abban az szerepel, hogyha olyan T-pontba megyek, ahol nincs a készülékből, akkor választhatok, hogy elmegyek olyan boltba, ahol van még i4 16gb (refurb), vagy adott boltban választok a kiskereskedelmi lista utolsó megadott értéke alapján újat. Ehhez képest ezt a t-mobile nem fogadja el, ezért kérdeztem, hogy ha valami le van írva a szerződésben, akkor mi másra tudok hivatkozni, esetleg csak melléfogtam a szervízessel, rossz napja volt, stb.
Gondolom azért nem akarnak erre hajlani, mivel a T 1,5 éve kivonta a 16gb-s i4-et, így az utolsó ára relatíve magas, így valaszthatnék akár i4s verziót is.Félreértés ne essék, örülök én bármilyen azonnali készülékcserének, csak úgy gondoltam ha magas havi díjjal és 2 éve fizetett biztosítással térek be, akkor nem lovagolnak ezen, pláne, ha a biztosítóval kötött szerződés értelmében választhatok.
-
aero.
veterán
válasz
Fr3eWar #21993 üzenetére
Pont fordítva szerintem. Mert ha neten rendeled akár az ország másik végéből is érkezhet.
Ami amúgy nincs raktáron az vagy egy nagyon kelendő teló (ami ritka, de most talán a ZTE Intel az), vagy már nem is lesz többé a szolgáltatónál. Sokáig nézegettem a telókat és így volt általában.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Fr3eWar #21945 üzenetére
Belépve más telefonnál (i5 nél is és másnál is) van részlet opció..
Nem értem. Akkor tuti van személyesen is. Gondolom másnak is előfordult hogy két telefon ment részletre. (nálam egyik csak egy hónapig fog még menni, vagy ha kell kifizetem helyben az utolsó részletet.) -
Malachi
veterán
válasz
Fr3eWar #21911 üzenetére
én bejelentettem, mert ez valami hiba elvileg, nálam és barátnőmnél is ez van és nem csak iPhone-oknál. két napot kértek és most be sem tudok lépni a webshopba karbantartás miatt. de ma úgyis megyek T-be, azért rákérdezek majd ott is, meg úgyis kiderül mindenképp, mert laptopot akarok venni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest