Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Anyum telefonálni szokott, de netezni egyáltalán nem.
dzf007: Az a baj, 240 km távolságra van az érintett telefon/SIM, de köszi azért.
-
DD most 500 MB net
Percre cserélem
-
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miért felejtenék el?
Az előfizetők egy része még annyit sem használ.
Sok írást, statisztikát találni a neten, hogy sokan feleslegesen használnak nagyobb csomagot, annak csak egy részét forgalmazzák le, akár annyit sem, ami egy kisebb csomagba is beleférne. -
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Szia!
Ha 4G-n van a készülék és nincs VoLTE, akkor csak 2G-n lehet hívást indítani és fogadni. Nem ismerem adott típusú készüléket, de nincs abban olyan, hogy 2G engedélyezése?
Minden szükséges frekvenciát tud a készülék, ami hazánkban használható?
4G-t tudja hazánkban? Eddig az IMS regisztrált volt? A Telekom lista nem teljesen mérvadó, értem úgy, hogy sok olyan készülék van, ami nem szerepel azon - mert például hivatalosan nem forgalmazzák hazánkban -, de attól függetlenül működik a VoLTE.
Az Alza sajnos sok készüléket forgalmaz, amit nem ide szántak eredetileg, ezért előfordulhatnak ilyen jellegű problémák.
Az Android frissítés is simán okozhatott ilyen problémát, eddig benne volt a szükséges adat a VoLTE kapcsolathoz, most nincs, ennek érdemes utána nézni. -
válasz
martongunar
üzenetére
Az már jó régen lehetett, én 1997 áprilisában (Westel900) hat számjegyűt kaptam és 6-os volt a kezdő, később jött elé a 9-es.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Itt megint a reggeli hibaüzenet...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy annyira jó is az új felület
-
Ismét frissült az alkalmazás, de most csak minimális méret, ezért külsőre biztos nem formálták át

Ja, de igen
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Telekom HU mérés
A Szlovákokkal nem lennék előrébb, nem túl acélos a hálózat egyik szolgáltatójuknál sem a határon, de még beljebb sem. -
Borsodi kiruccanás, a világ végén, városoktól távol, közel a határhoz, ahol korábban csak 4G volt és max 120 Mbps, most 4G+ és:
-
válasz
martongunar
üzenetére
Így igaz, a legtöbb gyártó szoftvere csak a pálcikákat/pöttyöket jelzi ki a térerőről, ha kikapcsolva a mobil adat, a 4G...stb. kiírás eltűnik.
-
válasz
zsida.kornel
üzenetére
A Telekomnál sok-sok éve független már minden készülék.
-
válasz
fabiant_05
üzenetére
A One hálózata minden paraméter ellenére úgy gyenge a legtöbb helyen, ahogy van, az után csak ne kullogjon a Telekom és példát sem vegyen arról, különben bajban leszünk...
Mondjuk a One-nak inkább muszáj emiatt fejlesztenie, és nem is főként a lakossági előfizetések miatt, a Telekom nincs ilyen satuban, még ha fejleszt is, mert nagyobb problémák nélkül is érdeke. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Anno ha nem a Te nevedre szóló előfizetéshez lett vásárolva a készülék, akkor nem egyszerű a helyzet, jogilag még úgy is necces csak az önmagában, ha a vezető engedélyezné.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, köszi, csak ne felejteném el mindig, hogy van ilyen lehetőség
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem kiírta az alkalmazás is, akkor legalábbis biztosam, amikor már közel volt a határidő.
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Mint régen a 32/32 kbps lassítás?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, elég furcsa lett a felület.
Szeretem a sötét módot, de ez más
-
Imáim meghallgattattak, a cégesünk jön vissza a Telekomhoz a One-tól
És nem csak én örülök ennek.
Már az új Telekomos SIM kártya is meg van, időablak a jövő héten valamikor. -
válasz
icecave
üzenetére
Szia!
Szerintem érdemes rákérdezni telefonon - ha napokon belül nem hívnak -, hogy mit látnak, mert lehet rendben, de olyat is írt már valaki, hogy ilyen esetben a csomagváltás...stb. megtörtént, de a rendelést ők sem látták a rendszerben, manuálisan javították utólag. -
válasz
ubyegon2
üzenetére
Sőt, akiknek nem megy online, azoknak is csak kis része fórumozik itt vagy máshol, ezért vélhetően csak a Telekomnak van pontos infója a kapcsolódó hibák, problémák arányáról.
Nálunk két Domino van a családban, a fiókomhoz rendelve, az egyikkel sosem volt gond, a másikkal viszont tavaly igen, be kellett sajnos menni üzletbe személyesen, azt a feleségem intézte. Én nem szeretek személyesen ügyintézni, mert bár nagyon türelmes vagyok, de az bosszant, amikor a kevésbé hozzáértő ügyintéző elkezd hülyeségeket beszélni... Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de nem ritka sajnos. -
válasz
Gabonetta
üzenetére
Így igaz, nagyok sok előfizetőnek nem opció a Domino.
Mind a két előfizetési módnak van előnye és hátránya is, attól függően, melyik tábor nézi, döntse el mindenki maga, melyik jobb neki.
Nekem például a telefonban van a céges, hang és adat tekintetében is korlátlan SIM is, de még így sem váltom a privátot Dominora, mert összességében nem ér annyit az egész. A kedvezményekkel (Magenta, e-Pack) egész jó áron van a havi díjas előfizetés, bőven ki is használom, család, ismerősi kör jellemzően Telekomos, mindenkivel arról beszélek - hálózaton belül az olcsóbb díjcsomag is korlátlan -, de nem is kell mindenkinek ismernie a céges számomat, nem keveredik a munka és a privát élet hívások kapcsán, meg így nem kell évente adategyeztetéssel foglalkozni, egyenleget nézegetni, feltöltögetni.
Van a családban több Domino is, ha az éri meg jobban, nyilván felesleges a havi díjat fizetni, azoknál nekifekszünk az azzal járo egyéb teendőknek. -
válasz
Cs1csó
üzenetére
A Telekom vezetékes (korlátlan) net kapcsán az ÁSZF melyik pontjában keressem az 1TB (vagy bármilyen számszerűsített) adatkorlátra vonatkozó szankciós részt?
Szép is lenne...
Vagy mire gondolsz?ÁSZF: [link]
Díjcsomagba foglalt adatforgalmi keret (le- és feltöltés irányban): korlátlan -
válasz
üzenetére
Szia!
Idén augusztus végén még működött online, akkor cseréltem telefont, illetve a feleségem is, mid a kettőhöz generáltam új eSIM-et a fiókban.
Telefonos ügyintézés során is fel tudják tölteni az új QR kódot tartalmazó doksit a fiókban a dokumentumokhoz, ha akarják, nem csak üzletben történő személyes ügyintézés során.RoyalAirForc: Vélhetően kevés olyan ország van, ahol annyi leleményes, extra kiskapukat is megtaláló előfizető, felhasználó van, mint kis hazánkban
-
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Mire érted a frissített számlát?
-
válasz
EmberXY
üzenetére
Most néztem csak fel ide, Telekom alkalmazás indít, írja, hogy biztonsági okból kiléptet, hát jó...
E-mail cím + jelszó megad, SMS-ben kódot küld (ilyen eddig nem volt), azzal beléptetett és minden ok.
Úgy tűnik, kötelező lett a 2FA.
Otthoniban is írják, de ott nem venném észre, mert eddig is be volt kapcsolva, csak alkalmazásban nem, mert ott a + ujjlenyomatot beállítottam az alkalmazásban. -
válasz
Narxis
üzenetére
Ha olyan esetről van szó, ahol hivatalból vagy feljelentés alapján el kell járnia a rendőrségnek, akkor nem lehet kapacitás kérdése.
Más kérdés, hogy ha nem valósul meg bűncselekmény, akkor nincs miért eljárniuk.
Ráadásul jogi és adatvédelmi szempontból is sokkal összetettebb az egész történet, itt viszont részben szét kell választani a kettőt. -
válasz
Csibix
üzenetére
Szia!
A csomagok hangzatos neveit felesleges nézni, sok esetben még azt is, hogy 5G vagy csak 4G.
Viszont ha sokat utazol az országban mindenfelé, lehet úgy fogsz járni, mint én:
Korábban Telekomos volt a céges, a nyáron "hivatalból" átkerültünk a Vodafone-hoz, na azóta sok helyen tapasztalom, hogy a térerő jó, de a sebesség a nullához közeli és ha használni akarom, át kell váltani a privát Telekomosra.
Akad persze fordított helyzet, de az nagyon ritka, sajnos 90% vagy még több arányban a Vodafone rossz, Telekom jó állapot adott.
Sokszor a telefonomat sem kell nyomkodnom, az autó navigációja jelzi, bár ahhoz a feleségem telefonja van csatlakoztatva, de neki is Vodafone a céges és olyankor át kell váltani azt is a privát Telekomosra. Ahol gyakran szembesülünk ezzel, Borsod, Balaton, de volt rá példa Rajka környékén, vagy most a hétvégén Szarvason és vonzáskörzetében. Budapesten lakunk, itt ritkább azért, hogy használhatatlanul lassú a Vodafone. -
válasz
csaszi75
üzenetére
Nem, sajnos a piócás ember sem segít

Nekem eSIM + fizikai SIM van, így a csere kicsit más - időközben telefont cseréltem, ott eszerint megtörtént a gyártó miatt. Viszont a kollégák tesztelgették két fizikai SIM cserével is, mert néhány egzotikus telefonnál valóban nem mindegy, de nem lett jobb a helyzet. -
válasz
TomPack
üzenetére
A cégesünk Vodafone-os, a privátunk Telekomos és visszasírom azt az időt, amikor a céges is Telekomos volt. Mondom ezt úgy, hogy Budapeten élek és dolgozom, de sokfelé megfordulok az országban.
Az érzés, amikor a céges korlátlan Vodásról a privát korlátos T-re kell átlépni, hogy e-mailben küldött képet le is tudjak tölteni, mert több MB, vagy az adatforgalom szempontjából húzósabb oldalak normálisan betöltődjenek... Sajnos sok helyen igaz ez, pont úgy megtapasztaltuk a Balatonon, mint Borsodban, vagy Rajka előtt, még bőven az országhatáron innen a GPS-t Telekommal kellett etetni, mert a Vodafone-ra offline állapotot írt (azonos telefon és beállítások). Sorolhatnám még...
Ja, a legszebb, hogy a cégnél (több száz fő) sokan panaszkodnak a Telekom -> Vodafone váltás óta a hívások kapcsán is a térerőre, közvetlen kolléganőmnek Budapesten (még csak nem is a peremén) nincs térerő a lakásban, a Vodafone ügyfélszolgálat közölte vele, hogy használjon akkor Wi-Fi hívást...
Vagy a vidéki Partnerekkel amikor beszélek telefonon, reflexből adnak a céges Vodafone-os telefonszám mellé másik szolgáltatós privátot, mondván, a Vodáson sok helyen nem érhetők el.
Van persze fordított helyzet is, de merem mondani, az a sokkal ritkább.
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a lakhelyen és az irodában a Vodafone is tűrhető, akkor indul a buli, ha másfelé indulok
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Csak fikció, de ha nem alvállalkozóknak lenne minden kiadva, rájuk bízva, hogy miből és mennyit rendelnek - mert ebből van haszon, abból meg nincs alapon -, vagy a szolgáltató azt mondaná egységesen, hogy na akkor itt van ez a promóció, mindenhol foglalkozni kell azzal...stb.
Igaz, olyan is van, hogy hiába adnak le rendelést, nem minódig jut egységesen mindenhová, vagy nem annyi, de ez inkább a jobban fogyó (fizetős) készülékekre lehet igaz. Összetett dolog lehet ez... -
-
Azt kell mondani Vandának, hogy számlapanasz, vagy nem szólsz hozzá kis ideig és kapcsol ügyintézőt.
Türelem, nyugalom, határozottság és megoldódik. Amíg nem tudni, miről van szó, nem érdemes feszengni rajta.
Nem volt esetleg bármi hűség? Meg amit írtak korábban is, nem tudnak mindent azonnal kiszámlázni a lemondáskor, ki kell deríteni, mit szeretnének. Utalni semmi esetre sem, amíg nem látni tételesen, mit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest