- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacsmi_74 #145014 üzenetére
Mint régen a 32/32 kbps lassítás?
-
válasz
Intruder2k5 #144541 üzenetére
Igen, elég furcsa lett a felület.
Szeretem a sötét módot, de ez más -
Imáim meghallgattattak, a cégesünk jön vissza a Telekomhoz a One-tól
És nem csak én örülök ennek.
Már az új Telekomos SIM kártya is meg van, időablak a jövő héten valamikor. -
válasz
icecave #143753 üzenetére
Szia!
Szerintem érdemes rákérdezni telefonon - ha napokon belül nem hívnak -, hogy mit látnak, mert lehet rendben, de olyat is írt már valaki, hogy ilyen esetben a csomagváltás...stb. megtörtént, de a rendelést ők sem látták a rendszerben, manuálisan javították utólag. -
válasz
ubyegon2 #143108 üzenetére
Sőt, akiknek nem megy online, azoknak is csak kis része fórumozik itt vagy máshol, ezért vélhetően csak a Telekomnak van pontos infója a kapcsolódó hibák, problémák arányáról.
Nálunk két Domino van a családban, a fiókomhoz rendelve, az egyikkel sosem volt gond, a másikkal viszont tavaly igen, be kellett sajnos menni üzletbe személyesen, azt a feleségem intézte. Én nem szeretek személyesen ügyintézni, mert bár nagyon türelmes vagyok, de az bosszant, amikor a kevésbé hozzáértő ügyintéző elkezd hülyeségeket beszélni... Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de nem ritka sajnos. -
válasz
Gabonetta #143100 üzenetére
Így igaz, nagyok sok előfizetőnek nem opció a Domino.
Mind a két előfizetési módnak van előnye és hátránya is, attól függően, melyik tábor nézi, döntse el mindenki maga, melyik jobb neki.
Nekem például a telefonban van a céges, hang és adat tekintetében is korlátlan SIM is, de még így sem váltom a privátot Dominora, mert összességében nem ér annyit az egész. A kedvezményekkel (Magenta, e-Pack) egész jó áron van a havi díjas előfizetés, bőven ki is használom, család, ismerősi kör jellemzően Telekomos, mindenkivel arról beszélek - hálózaton belül az olcsóbb díjcsomag is korlátlan -, de nem is kell mindenkinek ismernie a céges számomat, nem keveredik a munka és a privát élet hívások kapcsán, meg így nem kell évente adategyeztetéssel foglalkozni, egyenleget nézegetni, feltöltögetni.
Van a családban több Domino is, ha az éri meg jobban, nyilván felesleges a havi díjat fizetni, azoknál nekifekszünk az azzal járo egyéb teendőknek. -
válasz
Cs1csó #142861 üzenetére
A Telekom vezetékes (korlátlan) net kapcsán az ÁSZF melyik pontjában keressem az 1TB (vagy bármilyen számszerűsített) adatkorlátra vonatkozó szankciós részt?
Szép is lenne...
Vagy mire gondolsz?ÁSZF: [link]
Díjcsomagba foglalt adatforgalmi keret (le- és feltöltés irányban): korlátlan -
válasz
#20238798 #142686 üzenetére
Szia!
Idén augusztus végén még működött online, akkor cseréltem telefont, illetve a feleségem is, mid a kettőhöz generáltam új eSIM-et a fiókban.
Telefonos ügyintézés során is fel tudják tölteni az új QR kódot tartalmazó doksit a fiókban a dokumentumokhoz, ha akarják, nem csak üzletben történő személyes ügyintézés során.RoyalAirForc: Vélhetően kevés olyan ország van, ahol annyi leleményes, extra kiskapukat is megtaláló előfizető, felhasználó van, mint kis hazánkban
-
válasz
Franky2Ster #142678 üzenetére
Mire érted a frissített számlát?
-
válasz
EmberXY #142667 üzenetére
Most néztem csak fel ide, Telekom alkalmazás indít, írja, hogy biztonsági okból kiléptet, hát jó...
E-mail cím + jelszó megad, SMS-ben kódot küld (ilyen eddig nem volt), azzal beléptetett és minden ok.
Úgy tűnik, kötelező lett a 2FA.
Otthoniban is írják, de ott nem venném észre, mert eddig is be volt kapcsolva, csak alkalmazásban nem, mert ott a + ujjlenyomatot beállítottam az alkalmazásban. -
válasz
Narxis #142505 üzenetére
Ha olyan esetről van szó, ahol hivatalból vagy feljelentés alapján el kell járnia a rendőrségnek, akkor nem lehet kapacitás kérdése.
Más kérdés, hogy ha nem valósul meg bűncselekmény, akkor nincs miért eljárniuk.
Ráadásul jogi és adatvédelmi szempontból is sokkal összetettebb az egész történet, itt viszont részben szét kell választani a kettőt. -
válasz
Csibix #142455 üzenetére
Szia!
A csomagok hangzatos neveit felesleges nézni, sok esetben még azt is, hogy 5G vagy csak 4G.
Viszont ha sokat utazol az országban mindenfelé, lehet úgy fogsz járni, mint én:
Korábban Telekomos volt a céges, a nyáron "hivatalból" átkerültünk a Vodafone-hoz, na azóta sok helyen tapasztalom, hogy a térerő jó, de a sebesség a nullához közeli és ha használni akarom, át kell váltani a privát Telekomosra.
Akad persze fordított helyzet, de az nagyon ritka, sajnos 90% vagy még több arányban a Vodafone rossz, Telekom jó állapot adott.
Sokszor a telefonomat sem kell nyomkodnom, az autó navigációja jelzi, bár ahhoz a feleségem telefonja van csatlakoztatva, de neki is Vodafone a céges és olyankor át kell váltani azt is a privát Telekomosra. Ahol gyakran szembesülünk ezzel, Borsod, Balaton, de volt rá példa Rajka környékén, vagy most a hétvégén Szarvason és vonzáskörzetében. Budapesten lakunk, itt ritkább azért, hogy használhatatlanul lassú a Vodafone. -
válasz
csaszi75 #142170 üzenetére
Nem, sajnos a piócás ember sem segít
Nekem eSIM + fizikai SIM van, így a csere kicsit más - időközben telefont cseréltem, ott eszerint megtörtént a gyártó miatt. Viszont a kollégák tesztelgették két fizikai SIM cserével is, mert néhány egzotikus telefonnál valóban nem mindegy, de nem lett jobb a helyzet. -
válasz
TomPack #142138 üzenetére
A cégesünk Vodafone-os, a privátunk Telekomos és visszasírom azt az időt, amikor a céges is Telekomos volt. Mondom ezt úgy, hogy Budapeten élek és dolgozom, de sokfelé megfordulok az országban.
Az érzés, amikor a céges korlátlan Vodásról a privát korlátos T-re kell átlépni, hogy e-mailben küldött képet le is tudjak tölteni, mert több MB, vagy az adatforgalom szempontjából húzósabb oldalak normálisan betöltődjenek... Sajnos sok helyen igaz ez, pont úgy megtapasztaltuk a Balatonon, mint Borsodban, vagy Rajka előtt, még bőven az országhatáron innen a GPS-t Telekommal kellett etetni, mert a Vodafone-ra offline állapotot írt (azonos telefon és beállítások). Sorolhatnám még...
Ja, a legszebb, hogy a cégnél (több száz fő) sokan panaszkodnak a Telekom -> Vodafone váltás óta a hívások kapcsán is a térerőre, közvetlen kolléganőmnek Budapesten (még csak nem is a peremén) nincs térerő a lakásban, a Vodafone ügyfélszolgálat közölte vele, hogy használjon akkor Wi-Fi hívást...
Vagy a vidéki Partnerekkel amikor beszélek telefonon, reflexből adnak a céges Vodafone-os telefonszám mellé másik szolgáltatós privátot, mondván, a Vodáson sok helyen nem érhetők el.
Van persze fordított helyzet is, de merem mondani, az a sokkal ritkább.
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a lakhelyen és az irodában a Vodafone is tűrhető, akkor indul a buli, ha másfelé indulok -
válasz
Cs1csó #142103 üzenetére
Csak fikció, de ha nem alvállalkozóknak lenne minden kiadva, rájuk bízva, hogy miből és mennyit rendelnek - mert ebből van haszon, abból meg nincs alapon -, vagy a szolgáltató azt mondaná egységesen, hogy na akkor itt van ez a promóció, mindenhol foglalkozni kell azzal...stb.
Igaz, olyan is van, hogy hiába adnak le rendelést, nem minódig jut egységesen mindenhová, vagy nem annyi, de ez inkább a jobban fogyó (fizetős) készülékekre lehet igaz. Összetett dolog lehet ez... -
-
Azt kell mondani Vandának, hogy számlapanasz, vagy nem szólsz hozzá kis ideig és kapcsol ügyintézőt.
Türelem, nyugalom, határozottság és megoldódik. Amíg nem tudni, miről van szó, nem érdemes feszengni rajta.
Nem volt esetleg bármi hűség? Meg amit írtak korábban is, nem tudnak mindent azonnal kiszámlázni a lemondáskor, ki kell deríteni, mit szeretnének. Utalni semmi esetre sem, amíg nem látni tételesen, mit kell. -
-
válasz
donmackó #141133 üzenetére
Az alkalmazásban és a webfiókban is ellenőrizhető:
[kép] [kép]
Mondjuk nálunk a céges korlátlanok mellett pont nem sokat vannak használva a privát Telekomos előfizetések, de azt is látom, ha havonta érintetlenül megy vissza a mobilnetes keret.
Bár mióta a céges Vodafone-os lett, azért néha át kell majd kapcsolni Telekomra... -
válasz
szabonagyur #141023 üzenetére
Az ügyfélszolgálat segít, legenerálja SMS nélkül is.
-
válasz
rothfb #141012 üzenetére
Szia!
A jelenlegi SIM kártyád típusától is függ, de lehet jobb kicsivel az akkumulátoros üzemidő az eSIM használatával.
A térerő nem térhet el elvileg, a stabilabb működés meg akkor lenne releváns, ha például a fizikai SIM kártya nem minden esetben érintkezne jól, mert elkoszolódott, vagy sok ki- és behelyezéstől annyira megkopott az érintkező, vagy esetleg más meghibásodása van. -
válasz
jani071 #140033 üzenetére
Már nagyon várom, mostantól minden nap át fogom kapcsolni a céges korlátlanról egy ellenőrzés idejére, mert a tudat, hogy a 2 + 2 GB, amit szinte sosem használok, 5G-n is menne, megfizethetetlen
Akkor lesz jelentősége, ha az újabb kört esetleg nem a Telekom viszi és mondjuk Vodafone-os lesz a cégesünk. (Amit én nem annyira szeretnék...). -
válasz
kovacsmi_74 #140031 üzenetére
Az is lehet.
Megnéztem közben én is, a privátomon nem megy az 5G, amin papíron nem is kell. -
-
-
válasz
enginev3.0 #139480 üzenetére
Nem biztos, hogy sokakat váltásra ingerelnek az új díjcsomagok...
-
válasz
vence #139185 üzenetére
Itt is volt ilyen, anno elírták a Sony Xperia Z árát és a Telekom szépen odaadta a rendelőknek fillérekért, itt a fórumon adott telefon topikjában találsz erről infót.
Megjegyzem, azóta változott a szabályozás és a hozzáállás is, de nem csak hazánkban, ezért a régebbi példákat hiába nézzük... -
válasz
T0mBd1gg3R #138996 üzenetére
Több okból akár, de igen, mondhatni "normális" is lehet.
- nézik, hogy mi és mennyire fogy, aztán az alapján rendelnek, vagy sem
- rendelnek, de nem minden esetben kapnak
- meg van, hogy mit kell favorizálniuk (jellemzően az újabb típusokat)
- milyen írott (és íratlan) megállapodás van a forgalmazó és a beszállító/gyártó közöttLehet még más is a fentieken túl, nekem hirtelen ezek jutottak eszembe.
Illetve nem láttam kapcsolódó statisztikát, de látatlanban azt gondolom, minden típusból a legkisebb tárhellyel rendelkezőből fogy több. -
válasz
simpley #138934 üzenetére
Azonos weboldal betöltése gyorsabb lehet, de több adatforgalmat nem jelenthet elvileg. (Hacsak nem annyira szélsőségesen lassabb más esetben a kapcsolat, hogy bizonyos tartalmak nem mennek át...)
Az iMessage telefonszámra vagy e-mail címre van aktiválva?
Nekem két előfizetés telefonszáma (Telekomos mind a kettő) is aktiválva van és sosem dobta még el. -
válasz
pourri #138176 üzenetére
Pedig mind a kettő jó a maga módján, Androidnál persze a megfelelő gyártót és típust választva, meg az Apple esetén sem mindegy a típus.
A Telekom is biztos szereti mind a kettőt, bár elvétve volt már rá példa, hogy csak iOS-en vagy épp Androidon volt jó vagy rossz valami, de ez minden más területen is igaz, ha külön kell fejleszteni eltérő rendszerekre. -
válasz
vence #138171 üzenetére
Igazad van, ha valakinek mindennel csak a baja van (ráadásul több reggel), butaságokat is ír, a segítő információkat pedig jobbára figyelmen kívül hagyja, csak a kritikát nyomja, ahhoz egy idő után nehéz építőleg hozzászólni... Szóval el is engedem a dolgot
Ja, amire megtévesztést és hasonlókat írsz, azért előtte el kellene olvasnod a tájékoztatókat, használati feltételeket az alkalmazás...stb. kapcsán. -
válasz
Curtain #137912 üzenetére
Készülék gyártója?
Mert sok esetben jobban jársz, ha direktben a gyártói/szerződött szervizben intézed. Ha a Telekom küldi szervizbe és Ő kapja vissza, azzal csak hosszabb lesz az ügyintézési idő.
A jótállási jegy jó, ha kéznél van, bár ez is gyártó függvénye is, valahol szükséges, máshol meg nem. -
Borsod sötét bugyraiban is 5G van már
Nem tudom, hogy mióta, néhány havonta járunk erre.
-
válasz
erdoke #137538 üzenetére
Nálunk annyiban egyszerű a helyzet, hogy régebbi díjcsomagok vannak, azok még jobban megérik, hűség már régóta nincs.
A család, rokonság, ismerősök jelentős hányada Telekomos, ezért hálózaton belül ki van használva a díjmentesség, minden másra meg adott a céges, netre is korlátlan.
Ügyintézés a Yettelnél nem tudom milyen, de a Vodafone gáz, Telekomnál meg már tudom, mit és hogyan kell intézni, hogy az első szinten ne mondjanak fals infókat, butaságokat. (Mert előfordul sajnos, pláne üzletben.)
Mondjuk ha a minőséggel gond lenne a Telekomnál, hamar elgondolkodnék a váltáson, mert azzal gyorsan kiveri nálam bármi a biztosítékot. -
válasz
akaszajanos #137372 üzenetére
Jelezheted a szolgáltatónak, de ahogy előttem is írták, bármilyen számot meg tudnak sajnos jeleníteni, sokat nem lehet tenni ellene jelenleg.
Mindenkinek figyelni kell a figyelmeztető jelekre, kapcsolódó kérdéseket feltenni - ahogy Te is tetted -, aztán kiszűrni a csalást. -
-
válasz
PedroPascal #137003 üzenetére
4G+ van azért gyorsabb is, mint 300-as, 450-esről én is tettem be ide régebben forgalmas helyről is 300 Mbps feletti mérési eredményt csúcsidőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest