Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz Jake88 #13839 üzenetére
2000-es akksival nekem majdnem tudja amit a wave. értsd: ha nem nyúlok hozzá, simán kihúz 2 napot (persze a szinkronizálások mennek akkor is, csak nem jön annyi levél). Ha használom is, akkor ez nem igaz, de mivel droidon sok jó app van, nem úgy mint badán, ezért az ember elkezdi használni. De nem nagy para, minden este töltőre teszed, gondolom megoldható, csak nem sátrazol ilyen hidegben (Különben a szaktopikban erre bárki válaszol neked SII ügyben )
-
Varszegig
veterán
válasz Jake88 #13842 üzenetére
én úgy tudom nincs semmi belehekkelés, csak a böngésző ikonja, és neve lesz origó, de ez nem a t-s sw miatt, ugyanis nekem a független SII-n is ez lett, amikor T-s lettem. Meg persze a product kódja TMH, és nem XEH, mint a függetleneknek. Ennyi. Nincsenek olyan gondok, mint a wave-nél, hogy soha nem kapsz frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz blueye #14058 üzenetére
miért is? Külföldön, ha valaki kártyás fizetéses felületet üzemeltet, akkro szépen megcsinálja magának, lecsekkoltatja a kártyatársaságokkal, és go. Csak nálunk van az, hogy minden kis szaros weboldal az otp kártyás oldalára irányít. Mert az instant megoldás, x ft-ba belekerül, és nem kell vele szarakodni.
Nem kell bank, a fizetési felülethez. -
Varszegig
veterán
évek óta nagyon sok helyen vásárolok, és soha nem volt gondom. A ppo nagyon rossz példa, ugyanis ott a lehúzásban épp az otp rendszere segédkezett. (Hogy tudatosan vagy sem, azt hagyjuk...) A ppo-nál is az otp rendszere működött, és egy abban tátongó ordas rés tette lehetővé a lehúzást.
Ellenben ahol eddig vásároltam külföldi oldalak, soha nem húztak le, mindig csak annyit fizettem, amennyit kell. A paypal meg a legjobb dolog, ugyanis az lehetetlenné teszi, hogy a kreskedő a kártyaszámodhoz jusson. -
Varszegig
veterán
Arra nincs remény, hogy DuoNet Sim-et lehessen kérni Mediamania S, M vagy Mozaik S, M mellé, feltéve, ha kötődik hozzá Net&Roll?
Nekem csak ezért nem érné meg feljebb váltani, viszont a net&roll-lal együtt ugye már havi 1,5 GB-om van, ami a tablettel együtt is elég lenne. Költenék még havi 500-at, de a T nem engedi[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz tjb007 #14691 üzenetére
persze a mozaik xs percdíjai (hálózaton belül), és sms díjai magasabbak mint a mediamania xs-é. A mozaik S-nél meg minden irányba magasabb a percdíj, és az sms díj. Az hogy nincs mobiltv az bocsánatos, meg a flexibilitása se rossz, de azért hamarabb elfogy az 5000 ft a magasabb díjakkal. (Mondjuk, ha nem 30 sms lenne hozzá kérhető legalább, hanem 50...)
Gyúrhatnának ezen még a marketingesek-szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz tjb007 #14700 üzenetére
így van. épp ezért szerintem vigyázni kell az olyan kérdésekre adott válaszokkal, hogy "megéri-e váltani rá", mert kinek igen, kinek nem
(Mellesleg a kérdezők helyében én azt csinálnám, amit szoktam, ha új csomagon gondolkodom, hogy szépen kigyűjtöm az elmúlt 6 hónap számláiból a hívást, smst, nethasználatot stb-t, kihagyom a roaming, parkolás, autópálya stb.-t, és egy excelben egymás mellé rakom a régi csomagot, meg az újat. Aztán 6 hónap eredményei megmutatják, melyik érné meg jobban. Ezzel többre lehet menni, mint mástól várni a választ, aki nem ismeri, mik az én preferenciáim(Az eszmefuttatásom nem ellened irányult, remélem nem fogalmaztam félreérthetően.)
-
Varszegig
veterán
válasz ForRedGlory #14948 üzenetére
szerintem nem. 1430 írta korábban, csak 1x kell aktiválni. Most épp nem tudom megnézni, nekem aktiválva van-e még (múlt hónapban kapcsoltam be), mivel nem tudok belépni a my t-be.
-
Varszegig
veterán
válasz bozsozso #15534 üzenetére
igen, a postán. azt leszámítva viszont a világ összes pontján (boltok, online felületek stb.) ha kártyával fizetsz, az a kereskedőt terheli. viszont most a távszámláról beszélünk, és azt hogyan fizetnéd a postán???
nord_: van bank, amelyik felszámol költséget a csoportos beszedési megbízásért. na vajon, melyik?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz kenny123 #15549 üzenetére
tényleg nem bántásként: találsz olyan balekot, aki ebbe belemegy??? a papír mindent elbír, de ha tiltásra kerül az imei, akkor kb. annyit ér, mint amit a wc-n használunk, csak ez egyrétegű. Tisztességesebb lenne átíratni a nevére.
Az már csak a bónusz kérdés, hogy ki az aki még ezt távolból is intézi. Nem tételezem fel, hog yát akarod verni a vevőt, de ha én érdeklődnék, és ilyen feltételek lennének, hagynám a francba... -
Varszegig
veterán
válasz kenny123 #15552 üzenetére
és mi lesz, ha meggondolod magad? (Pláne 800 km távolságban, ami ha jól számolom, már épp egy másik országot jelent.) Mert akkor marad a bírósági út a károsultnak, amiben majd 5 év múlva kimondják, hogy fizetned kell, fellebbezel, újabb 2 év, majd azt mondod, nincs pénzed. És itt véget is ér a történet. A telefon meg 5 év múlva hol lesz már?
(Mondom nem feltételezem rólad, csak bizony épp az elmúlt hónapban szerintem 5nél több ilyen esetet olvastam...) -
Varszegig
veterán
válasz bozsozso #15631 üzenetére
komolyan nem értem a problémádat. Évek óta fizetem a dijnet.hu-n keresztül a upc-t, a az elmű-t, a főgáz-t (ez utóbbit nem kis harcok árán sikerült megoldani, mert mint kiderült minket, mint tigáztól átvett előfizetőket kb. leszartak, de némi balhézás, és energiahivatali panasz megoldotta). A legnagyobb örömöm volt, amikor a Telenortól átjőve tapasztaltam, hogy a t-nél ha nem is a dijnethez, de a vele teljesen azonos szolgáltatásokat nyújtó távszámlába kérhetem a számlákat. Ha tehetném az összes csekkemet ezekbe a "digitális archivumokba" kérném.
1. Nincs papír, nem a szekrényben fogja a helyet, hanem valakinek a tárhelyén, ha kell megnyitom, megnézem.
2. Nem kell postára menni, kártyával kifizetem és kész.Nincsenek illúzióim, pl. kisvárosunk vízműve sose lesz képes szerintem ilyen digitális megoldásra, de amit csak lehet szeretnék így fizetni.
Ráadásul a T próbált először kedves eszközökkel terelni mindenkit: 1500 ft kedvezmény, most épp 500 ft kedvezmény, akinek nem használ, az kapja a sallertMellesleg, 1430: múlt hónapban maestroval fizettem a számlámat a távszámlán, de a köv. havin nem volt 500 ft jóóváírás, mennyi az átfutása?
-
Varszegig
veterán
válasz balazsbence #15700 üzenetére
mediamániánál van túlforg díj, ahogy írták. de ha kérsz egy net&roll forgalom, és sebességbővítő opciót (1000 Ft/hó), akkor kapsz 1 GB extrát, és nincs túlforg. díj. Szerintem megéri, pláne, ha a mostani számládat nézzük.
-
Varszegig
veterán
válasz manchester85 #15956 üzenetére
Lehet el kéne slattyogni a rendőrségre, és csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni, és vallomást tenni. Persze jó lenne ha lenne egyéb tanú is.
-
Varszegig
veterán
válasz Nietzsche_ #16356 üzenetére
A telenor nem számláz időarányosan, hanem minden megkezdett hónapot ki kell fizetni. Lelépéskor erre figyelni kell, mert ha csak egy nappal belecsúszik a processz a köv. hónapba, akkor kiszámlázzák.
-
Varszegig
veterán
válasz Nietzsche_ #16368 üzenetére
Mikor elhoztam tőlük a számom, megraklamáltam, és egyből tettem felügyeleti panaszt. Mivel törthóra nem tudnak számlázni, inkább visszaadták az utolsó havidíjam. Pedigkb. 2/3-a járt volna nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Nietzsche_ #16372 üzenetére
Egyértelműen időhúzás megy a telenornál. Amikor bejelentettem, hogy ok, itt vagyok, vinném a számomat, kifizettem az utolsó számlát, hűségem nem volt már vagy 6 éve, közölték minden rendben szuper, de a papírt nem kapom meg, hanem kipostázzák. Kérdezem, miért? itt vagyok, adják szépen a kezembe. Azt nem lehet, a gépben minden ok, de csak a "háttérosztály" küldheti. Aztán derült ki, hogy persze ha belcsúszunk egy nappal is a köv. hónapba, akkor az egész hónapot kiszámlázzák. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy akkor már értem, miért is kell kipostázni, kézbeadás helyett, erre persze nem mondott semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz #42308056 #16571 üzenetére
Szia!
Én Telenortól jöttem át 12 év után a T-hez. Miért? Mert a tököm tele lett az idióta díjcsomagjaikkal, és amikor kivezették a médiakvartett-et, ahelyett, hogy mediamania szintre fejlesztették volna, és bevezették az okostarifákat (az elképesztően idióta szabályaival), akkor elegem lett. Gondold át, hogy esetleg a mediamania is jó lehet neked.
Az átjövetelt nem bántam meg, a díjcsomagok sokkal jobbak, jobb a választék. A Net&Roll opció is nagyon jó találmány, ilyenje nincs a norvégoknak. Aztán nem utolsósorban, nem szakad meg a vonal állandóan, mint a telenornál (feleségem telenoros, van összehasonlítás). A mobilnet stabilitása is sokkal jobb hipernyet nélkül.
A számhordozásnál vigyázz, hogy a telenor nem számláz időarányosan!! -
Varszegig
veterán
válasz #42308056 #16582 üzenetére
a mediamania nem csak a mobiltv miatt éri meg (nekem) jobban, mert azt én se nagyon használom. Ellenben a benne foglalt sms-ek jobban illeszkednek a szokásaimhoz. De mind1 is, lényeg, hogy van választék, mindenki megtalálja a neki valót
De az volt az avatarom, de nem volt elég egyedi, ezért csináltattam egy újat. Véletlenül épp a Galaxy S3 első reklámfilmjének a napján állították be, aki látta, tudja mire gondolok
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Sziasztok!
Vettem egy domino web simet usb stickel, hogy áthidalja az esetleges kieséseket a routeremen az alap szolgáltatónál. Bedugtam a routerbe, működik, tökéletes minden. Egyetlen gondom, hogy időnként elvileg fogok rá sms-t kapni, pl. egyenlegről stb. Sajnos a routert ez nem igazán hozza izgalomba. Van arra mód, hogy beállítsak egy másik számot, amire ezek az sms-ek jöjjenek?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen