Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
Hali. Lenne egy kérdésem, hátha valaki itt tud rá válaszolni. Mert bár beszéltem egy-két t-s ügyintézővel, de egyáltalán nem voltak képben.
Szóval...
Vettem egy telót náluk. Gyárilag független, csak egyedül blumobile-os karival nem megy. Imei alapján letiltották a blue-s hálózatról. Kérdésem a következő, hogy vajon nem lehetséges-e ezt külön díjért feloldani, mint a hálózati függőséget[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
-
joelke HU
senior tag
válasz Soulfly842 #50817 üzenetére
Én már sokszor az áraikon sem igazodom el. Pl. Next S ATK 5490 Ft. Ha beteszem kosárba, akkor már 6090 Ft. Akár készülékkel, akár anélkül. Nem tudom miért nem lehet normálisan feltüntetni az árakat. Minek ez a trükközés? És az összes csomagjuknál ez van. Minimum egy ötszázassal több.
-
joelke HU
senior tag
Nekem most move xs csomagom van. A havidíja 1990 Ft-ért van feltüntve e-pack cuccal. Be van kapcsolva, sőt már évek óta azt használom, mégis nekem 2290 a havidíj. Az 1990 csak az új ügyfeleknek érhető el?
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Nekem is az van. Mármint move xs. És az alap 30 MB net is felhasználható 4 G-n elméletileg. Tesztelni nem tudom, mert a telóm nem az, de a honlapon azt írták a myt-ben.
-
joelke HU
senior tag
válasz GLOCK34 #52995 üzenetére
Az hagyján, hogy külsőre más, de az áraik is egészen elképesztőek lettek. A kamatmentes részletfizetésük immáron kamatos, nem is kicsit.
Példa:
iPhone 5s 16GB Next S díjcsomaggal
Egy összegben: 111 760 Ft
"Kamatmentes" 24 havi törlesztővel: 0 Ft kezdő + 24x8446 Ft, azaz a végére 202 692 Ft
Nesze neked karácsonyi akcióPedig épp ma akartam besétálni a T-be, mert hosszas vívódás után rászántam magam az előfizum meghosszabbítására és egy szifon beszerzésére, na de így biztos nem.
-
joelke HU
senior tag
válasz #78121280 #53000 üzenetére
Elirások? Biztosan nem, az összes telefonnál, aminél néztem ez van. Ennyi elírás nem lehet. Az 5c is egyben fizetve 59 760 Ft, részletre meg 75 895 Ft.
De néztem Lumiát is, annál is van kamat bőven.
Szerk.:
Végül is itt a Karácsony ilyenkor az emberek jóhiszeműségét jobban ki lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Még egy ínyencség a mai napra. Gondoltam nézelődöm tovább. Hát mit látok? Samsung S4 LTE-re kattintva nem hoz fel árakat, illetve előfizetés nélkül rendelhető 44 990 Ft-ért (!!!) Na mondom, akkor ez jó is lesz nekem. Be a kosárba, rendelés, kiválasztás hol veszem át, stb. Küldik az sms-t, hogy majd hív a kolléga a véglegesítés miatt, erre nézem, akkor mutatja az oldal, hogy a készülék használt! Előtte sehol! Eszem megáll. Na csak hívjon a kolléga, lesz hozzá pár szavam.
-
joelke HU
senior tag
válasz joelke HU #53019 üzenetére
Gyorsabban lerendezték a dolgot, mint hittem. Az érvénytelenítették a rendelésem. Az ügyfélszolgálaton a hölgy ezt nem azzal indokolta, hogy nem megfelelő árat tüntettek fel, hanem, hogy nincs készleten a termék, majd ha újra lesz akkor indítsak egy új megrendelést.
-
joelke HU
senior tag
-
joelke HU
senior tag
válasz vwpolopg #53250 üzenetére
Na az enyém is átváltott "Szállításra vár"-ra. Ez azért talán jó jel. Mert, ha nem lenne nekik akkor valszeg törölték volna a rendelést. Viszont néztem ma már nem rendelhető státuszba került a az oldalon a telefon, szóval sikeresen leraboltuk a készletet.
-
-
joelke HU
senior tag
-
joelke HU
senior tag
válasz Vangelis #53509 üzenetére
Én hivatalos nagy T-pontba kértem, de mivel keddnél előbb nem érek oda így nem is baj, hogy addig nem vételezik be. Amúgy ismerősöm, aki ott dolgozik mondta is, hogy nem szeretik a webshopos történeteket, mert nekik abból semmi hasznuk, nem kapnak utána jutalékot, csak papírmunka van vele. Tavaly ilyenkor éppen ezért megkaptam tőlük a helyszínen a webshop-pal egyenértékű kedvezményt csakhogy náluk vegyem meg, ne úgy rendeljem neten.
funk648
Én úgy tudom akkor cserélik ingyen, ha igazoltan t-függő a telefon, azaz tőlük vásárolt vagy, ha régi havidíjas előfizető vagy. De szerintem, ha felhívod a 1430-at ott is megmondják. Illetve van még egy mód, hogy biztosan ingyen juss hozzá, ha bemész a boltba és azzal indítasz, hogy elvesztetted a kártyád, kérsz egy új microsimet. Elvesztés esetén kötelesek újat adni és ingyen, legalábbis régebben így volt, most nem esküszöm meg rá.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Arról van valakinek infója, hogyha rendelek egy tartozékot online t-üzletbe kérem és ott van raktáron, akkor azt kiadják nekem? Vagy a központi raktárból futár viszi ki oda is napok múlva? Mert a múltkor láttam olyan menüpontot az új oldalon, ami nem ment aztán, hogy helyben átvehető azonnal lefoglalható. Újdonságként hirdették a funkciót. Nem tudom, hogy most az él-e vagy sem.
-
joelke HU
senior tag
Na gyerekek ma átvettem a huawei y300-at én is. Totálisan új, bontatlan volt. És a legeslegjobb, hogy nincs rajta tiltva a blue mobile hálozata :-)
-
joelke HU
senior tag
válasz ShadowX #53856 üzenetére
Szerintem mint a bankoknál úgy itt is szépen belekalkulálják a tisztességesen fizetők számláiba. Nem véletlen vannak horror áraik. Nézd meg a dominó díjszabásukat. 49 ft perc. És a szomszédomat hiába próbálom lebeszélni, hogy akkor legalább váltson blue mobile-ra. Ott csak 33 lenne. Azért sem, ragaszkodik a t-hez. De közben meg nem érti mitől megy el neki egy-két nap után a 3000 ft-s feltöltése. És ilyen nagyon sok van. Ismerek még olyat, aki ahelyett, hogy venne egy 9990 ft-s korlátlan csomagot inkább annyit fizet, amennyit beszél, ebben hónapban 46 ezer ft-os számlája volt. No comment. Szóval vannak olyan birkák, akik kitermeljék a bedölt "hiteleket".
Egyébként t-s ismerős mondta, hogy van azért szűrés náluk. Nem véletlen, hogy rákérdeznek az iskolai végzettségre. Ha középfok alatt van máris más feltételekhez kötik az előfizut. Ingyen nem hozhatja el a telefont, de legalábbis több tízezres előleget kell fizetnie, mondván később leveszik a kiszámlázott összegből.
WMatteo: én is bűnbe estem, rendeltem egyet. Remélem meg is kapom. 20-ért nagyon jó, azt néztem emagon újan, függetlenül 55 még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy tavaly egyik ismerősöm vett egy alap társkártyát, ez a havi 2 ezer körüli díjú. Vajon át lehetne váltani next s atk-ra?
-
joelke HU
senior tag
válasz ForRedGlory #54214 üzenetére
Azért nem írtam, mi a csomag neve, mert nem tudom, de mivel 2 ezer a havidíja nyílván nem lehet next m... de azért köszi a segítséget.
-
joelke HU
senior tag
Hali. Most váltottam át az előfizetésem dominóra. Az normális, hogy most már nem tud felmenni a telefon LTE hálózatra? dominósoknak még nem elérhető csak havidíjasoknak?
Más:
Az ügyintéző nőszemély mondjuk nem is firtatta, hogy miért váltok, lebeszélni sem akart, bombasztikusan jó ajánlatokkal visszatartani meg főképp nem, csak pikk-pakk átváltott. Viszont mikor lépni készültem, akkor elkezdte vehemensen ajánlgatni a SatTV szolgáltatásukat, lévén más nem érhető el ott, ahol lakom. Égbe-földbe dicsérte, hogy milyen szuper a képminősége, az árakat majd nézzem meg az oldalukon. Hát megnéztem... volna, ha a rendszerük is lett volna olyan kegyes, hogy engedi. A szolgáltatás díjánál ez állt: Nincs adat/Ft.[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz dptrsk #76045 üzenetére
Hát nem tudom mennyit ér ez a biztosítás dolog. Van egy kollegina, aki leejtette a sony z3 telóját, betört a kijelző és annak ellenére, hogy volt biztosítva több mint 30 ezer forintot legomboltak róla a javításért... Pedig nem kis pofával reklomált valahogy mégis kidumálták belőle magukat.
-
joelke HU
senior tag
Ja nekem sincs bent az alkalmazásban. Csak a domino s még domino m kapcsolható be. Két számmal is bejelentkeztem, de mind a kettőnél csak ezek ja meg az új net csomagok vannak ott.
Maist
Hát szerintem megnézik hányan ugranak rá, aztán majd döntenek, hogy megéri-e havidíjat kérni érte. De velem nem tolnak ki. Januárig használom aztán dobom el a kártyát, ha pofátlanra váltanak és marad a voip meg a voda tuti.
Lassan megint ott tartok, hogy minden szolgáltatótól van kártyám 😆[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Soulfly842 #76212 üzenetére
És arról még nincs infód, hogy január 31 után mit terveznek? Akarnak havidíjat rá és ha igen kb. mennyit?
Más: egyébként mindenki annyira ráesetett erre a kielencezésre. Ma a lidl újság is hirdette féloldalasan a saját 9 Ft-os megoldását. 😁
Kíváncsi vagyok, hogy hova fut ki ez az egész.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
válasz St3ven #76435 üzenetére
Igen azt gondoltam. Csak meddig tesztelgetik vajon? Egy hónap? Kettő? Vagy csak pár hét?
Díja tuti lesz. Ha mondjuk havi 1-2 ezerért adnák akkor biztos megrendelném már ha nem előfizetéshez kötnék, hanem mondjuk dominóban is igénybe lehetne venni. De sajna gyanítom a Delmont alá nem fognak menni, sőt. Na de majd kiderül. Addig is élvezem. Most zavartam le róla Wi-Fi-n keresztül egy 1 órás hívást. Mobilnetről kíváncsian várom hogyan megy majd. Elég jó a hangminőség. Még nem leterhelt.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest