- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
Megéri most laptopot venni a t-mobiletől? mert azt mondják, hogy pár hónap, és jönnek új laptopok, cserélik a kínálatot, firssítik!
-
ryori
senior tag
Nem tudom mi lehet a weboldallal de pl a főoldalról mire betöltötte a készülékek listáját, vagy mire belépett 2 perc volt! biztos jön a karácsony, sokan nézegetik, vagy nem tudom. pár napja is karbantartás volt
-
ryori
senior tag
Szerintetek ha T-mobilnál volt egy tartozásom, ami úgy elhúzódott hogy a behajtótól kaptam levelet, de persze minden egy centig ki lett fizetve, ennek egy hónapja, kapok e a telekomnál új előfizetésre, részletre telefont? esetleg más szolgáltatónál?
-
ryori
senior tag
Üdv, egyik ismerősöm kötött egy új szerződést. a megkötés után belépett és aktiválta az elektronikus számlát. küldenek e levelet a címre, vagy ez esetben nem fognak? (valami aktiválós levél, valami?) válaszokat előre köszönöm
Valamint esetleg valaki tudna segíteni telekom apn beállításban?
Még annyit hogy előre be kellett fizetni 3 hónap díjcsomag díjat (ecoxs 3x1950) akkor 3hónapig nem jön majd díjcsomag számla?
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
Üdv, telenor ajánlatokat néztem, iphone 5S 16-32-64GB, azt vettem észre hogy a különbség 16-32 GB modell közt 1000ft- majd a 32-64GB közt 300FT
Én Move M Aranytárskártyával veszem, így, számolás:
16GB:
3990+5990 FT = 9980 FT
+1000:
32GB:
3990+6990 FT = 10.980 FT
+300
64GB:
3990+7290 FT = 11.280 FTAzért ez nem semmi, szóval arra jutottam hogy ha most újonnan vesz az ember, ki az aki a 16GB-ot veszi, mivel Plusz 1300 forintért NÉGYszeres kapacítás
Mit gondoltok erről? mert valóban 1300forinton már nem múlik, és négyszeres tárolókapacitás.
És persze, én társkártyával veszem ami valóban jóval alacsonyabb árú mint a sima Move M, de viszont:
11.480FT - Move M (5490) + 5990ft (16GB)
12.480FT - Move M (5490) + 6990ft (32GB)
12.780FT - Move M (5490) + 7290ft (64GB)Nem sokkal drágább az összesítésben, és itt is, +1300ft-ért 4x kapacitás, 11.280 vs 12.780 ft.
Nos, ki mit gondol?
A fekete valóban festett és ezért kopik? úgy hallottam érdemes a fehéret, mert az nem festett, na mindegy ez nem fontos, ezért is off, -
ryori
senior tag
Új készülék vásárlásakor megengedik hogy az ember kipróbálja, letesztelje a mobilt? vagy nem nagyon szeretik ha ott időzik az ember?
-
ryori
senior tag
Ha van egy arany szintű előfizetésem, és kötök új atk next s-t, és az alap kártyát átíratom, akkor a társkártyás előfizuval mi lesz? Átrakják a sima Next S csomagba?
-
ryori
senior tag
Üdv, a T-elekom-os SIM chip-je sokkal nagyobb mint a Telenoros sim chipje?
itt 1 kép: [link]
Mert ugye van pár infó hogy vágható micro simből nanó, körül is vágom, de lelóg a simtrayról, hosszúságban hosszabb amúgy, szélességre jó.Szóval akkor bele kell vágni a chipbe hogy pont akkora legyen? de amúgy érdekes... a simtrayen az a kis elválasztó műanyag pont akkora, mint amennyivel kilóg a kártya, ez lenne a simtrayes sim lock?
Mert ugye a 930ak függetlenek, és gondoltam kivágom a kártyám -
ryori
senior tag
válasz lord.lakli #50544 üzenetére
3FF micro sim, még a sony Xperia z-be kaptam 2014.05.22-n
-
ryori
senior tag
Üdv, valaki nem tudja mi van ezzel az aranyszíntű eléréssel? már a 7. hónapot járom, azt mondták átvált aranyra, nem lett. bementem azt mondták 12.-n vált át, felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták hogy 10-15 közt ellenőrzik. De a weboldal szerint 1.-én ellenőrzik, szóval akkor következő hónapban lesz csak arany, vagy 12.-n?
-
ryori
senior tag
Galaxy Note 4 mikor lesz kapható?
-
ryori
senior tag
Üdv, hogy van ez az előszerződés a telekomnál? mármint ha még nem vagy arany szintű, de már annak kellene lenned, csak a számlák miatt csúszik, és mégis megkötik neked előre
-
ryori
senior tag
válasz dptrsk #51250 üzenetére
Hát hogy van egy előfizetés, eltellik 8 hónap és nem váltották át aranyszintűre mert lejárt tartozás volt, de, megkötötték nekem előre az előfizetést, amíg nem arany, addig a sima csomag, és ha jóváírják az aranyat, akkor az ATK-s csomagba visszateszik, szóval ilyen egyéni elbírálás alapján történt előszerződés
-
ryori
senior tag
Amúgy azt ki tudja hogy a hívás miért szakad meg 3óra múlva?
Hívok egy számot: 2:59:59 majd: megszakad 3:00:00-nál , ujrahívom, 3:00:00-nál megint bontja
Next M korlátlan csomi
Túl sokat beszélnék? Lehet de nem hiszem hogy 3óránként bontani kellene ><
Végülis nem zavaró, vagyis.. ritka az ilyen 6órás egyhuzamban telefonálás.. illetve mostanában már nem.[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
Jött egy SMS hogy a Turbo 1GB adatopció szolgáltatást aktiváltuk, de én meg sem rendeltem.
1x régebben. de azóta nem. és most megint elküldte, beléptem, megnéztem.
1GB adatom van még, számlához hozzáadódott az összeg. -
ryori
senior tag
vágott microsim és az új nanosim, mint kiderült nem elég a vágás, mivel maga a chip is kisebb.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Januárban startol a OnePlus 13
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest