-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfszabi
tag
válasz
csababarca #112915 üzenetére
Október/november óta használom stabilan iPhone 11-ben.
Semmi problémám nem volt vele, egyszer sem dobott el hálózatot, mindig stabil volt.
Engem is nagyon le akartak beszélni, majd mondtam a nőnek, hogy feleslegesen próbál, mert a fizikai részen már benne van a DIGI-s kártyám, így ha azt szeretnék h előfizetőjük legyek akkor tessék e-simet adni. -
válasz
5 hónapja használom, semmi gond.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
csababarca #112920 üzenetére
Most nem találok róla indot, de ha jól emlékszem évi 10 alkalommal ingyenes az esim igénylés vagy csere/hívószám.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
csababarca #112917 üzenetére
Tudtommal nincs hasznuk rajta, de az e-sim-et te is tudod otthon kérni.
Szerintem csak üzletben bonyolultabb a folyamatuk, s talán nem akartak vele foglalkozni -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Én közel megjelenés óta használom, már volt 2-3 telefoncserém, visszaváltás fizikai SIMre.
Semmi gond nincs vele, az egyetlen szívás, ha olyan telefonra váltasz, ami nem ESIM-es, akkor be kell menni üzletbe fizikai SIMért, én ezt úgy oldom meg most, hogy van egy multiSIM(alapesetben tabletben), amit ha kell be tudok tenni pót telefonba, amíg a fő telefon nem elérhető(pl új készüléket veszek, régit eladom).
-
válasz
csababarca #112348 üzenetére
Ha független a teló, akkor persze.
-
viera
őstag
válasz
csababarca #77672 üzenetére
A mobilnet csomagod adatkeretét megnégyszerezték.
Ha jól tudom 2 hónapig.Nekem is most 20GB van 5 helyett. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
csababarca #77555 üzenetére
Kikapcs-bekapcs lehet hogy kell az új beállítások érvényesítéséhez.
Én a korlátlan böngészés+e-mail opciót használom, így a többi adatkeret csak letöltéseknél/frissítéseknél fogy.
Ja, és mellé olyan adatcsomag kell (adatkeretet is tartalmazó tarifacsomag vagy netplusz adatkeret), amit a keret elfogyása után lassítanak. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
csababarca #77352 üzenetére
Bele.
-
St3ven
addikt
válasz
csababarca #62368 üzenetére
Kizárt. Jó esetben hetekkel, rosszabb esetben több mint egy hónappal kell számolni.
A legjobb talán az lenne, ha külföldön szervizeltetnéd.
-
Teko001
őstag
válasz
csababarca #58582 üzenetére
Nem valószínű, oda kellett volna behelyettesítenie a kódot
-
enginev3.0
félisten
válasz
csababarca #58573 üzenetére
Azt hittem már lejárt...
-
tomy86
addikt
válasz
csababarca #58571 üzenetére
Nekem megköszönték, hogy 18 éve náluk vagyok és ezt ajánlották (2000Ft kedvezmény, egy 5000 Ft-nál drágább kiegészítő vásárlásakor. Nehogy véletlenül ingyen elhozz bármit is.). Nem mondom, hogy megerőltették magukat (persze több, mint a semmi). Úgy látszik nem fogynak a kiegészítők
most látom, hogy megelőztek a hírrel
-
lacib
tag
válasz
Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy 18 éve megtiszteli cégünket bizalmával.
A 2000 Ft-os kuponnal sem erőltették meg magukat. -
enginev3.0
félisten
válasz
Menj be, mondd, hogy fel mondod a szerződésed, és egyből kapsz olyan ajánlatokat amit egyébként sose
-
válasz
csababarca #54594 üzenetére
pedig nem annyira ritka azért, nálam nem is lepődött meg anno az ügyintéző, amikor márciusban kitettem egyben az 5s 215 e ft-os listaárát.
-
btz
addikt
válasz
Micsoda? Jól olvasom? KP-ra vettél egy iPhone 6-ot?
-
válasz
Csoda, hogy nem kaptal "kiseretet" mikor vegeztel
-
válasz
csababarca #54585 üzenetére
Jezusom ez nem reszletre veszi, meg is hivom kavezni
-
ryori
senior tag
válasz
csababarca #54068 üzenetére
Pedig van számhordás
-
hurenzon
senior tag
válasz
csababarca #53935 üzenetére
Eléggé .
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
csababarca #53761 üzenetére
Ha az apple nem ad valami kedvezményt a Tnek akkor nem nagyon valoszinu...
BFen volt i5c, de miota van iPhone a Telekomnál ez az egyetlen akció amiről tudok. -
bozsozso
őstag
válasz
csababarca #53671 üzenetére
Hol lehet látni, hogy mely telefonokra vonatkozik? Én hiába lépek be akkor is a rendes árakat látom, vagy csak fizetéskor lejön belőle a 30%?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
csababarca #53671 üzenetére
Mert iPhoneoknál nem fix vételi ár van tudtommal, hanem a szerződésből kér részesedést az Apple...
Míg a többi gyártó eladja nagykeráron a Telekomnak s utána "nincs közük" egymáshoz.. -
Blue meth
senior tag
válasz
csababarca #52982 üzenetére
Tudom, látod itt is mindenki lebeszélne róla, és biztos nekik van igazuk, de az előző hsz-ben le is írtam miért ragaszkodom ennyire hozzá.
Viszont ha azt vesszük, amikor vettem az SIII-at, (március környékén) az is már 2 éves készülék volt, azóta lassan 3 lesz, de összességében nincs vele bajom, csak már unom. Szóval tény, hogy 3 éves készülékről van szó, de tudtommal a mai napig az egyik legjobban összerakott masina.
5s nekem is baromira bejön, még a 4 colos kijelző is korrekt, 6 viszont nem kéne, külsőre sem tetszik, és a kijelző mérete is sokszor zavar mostanában (4,8), párszor majdnem kiesett a kezemből ez miatt a telefon, 4s viszont tökéletesen bele passzol a kezembe.
-
troland26
őstag
válasz
csababarca #52820 üzenetére
jelen pillanatban nincs új telefon..tehát a legutolsó a mai Alcatel... vélhetően ma frissítenek , szereintem 3-4 napot fognak feltölteni , de ez nem biztos
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csababarca #52020 üzenetére
5S emagnál 110k elvileg.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
csababarca #51848 üzenetére
úgy értem, hogy esetleg valami jó csomagban el lehetne e hozni, valami normális(WP
) telefont
-
Varszegig
veterán
válasz
csababarca #50939 üzenetére
Hát ha elhagyta a simet, én nem trükköznék, mielőbb tiltsátok le, mielőtt a "becsületes megtaláló" esetleg telefonál valami közintézménybe, hogy bomba van, titeket meg a TEK ébreszt...
-
taip
senior tag
válasz
csababarca #50939 üzenetére
A feltöltőkártyás számnak is van előfizetője, valakinek a nevére meg kellett venni anno a SIM-et (esetleg telefonnal).
Valahogy igazolni kell a jogosultságot, furcsa lenne, ha bárki bemegy az üzletbe, mond egy telefonszámot és kap egy SIM-et hozzá...
-
glaci
őstag
válasz
csababarca #50937 üzenetére
Bemegy a hugod és kér cserét, mert nem megy bele a régi az új telefonba. (Személyit vigyen!)
Ha szerencsés kicserélik, a régit meg letiltják. (Volt már olyan fórumtárs, akitől nem kérték a régit.)
Ha kérik a régit, akkor közli, hogy nincs nála és távozik. Aztán akkor másnap töredelmesen bevall egy másik ügyintézőnek, hogy elveszett és kellene pótolni. (Személyit ekkor is vigyen! No meg pénzt!)Szerk.:
Hát ha dominó, akkor az már kérdéses.
Nagyon kell Neki a régi száma?
Nem lenne egyszerűbb venni egy új SIM -et? -
taip
senior tag
válasz
csababarca #50937 üzenetére
Az tuti, hogy csak az előfizető intézkedhet (vagy kell egy két tanús meghatalmazás).
ÁSZF szerint az elveszett SIM pótlása fizetős, amit akár "el is felejthetnek", de csodálkoznék, ha adnának ingyen egy SIM-et, ha meg sincs az eredeti.
-
TheMarci
addikt
válasz
csababarca #44153 üzenetére
Ez adatforgalomra volnatkozik, vagy hívás / sms-re is? Az lehet, hogy egy dominós sim kártya alapból használhatatlan külföldön?
-
zichie
senior tag
válasz
csababarca #44128 üzenetére
Én külföldön is tudtam aktiválni sms-ben. A "+SURFS" szót küldtem a 1430-ra és azonnal jött egy sms, hogy a Travel & Surf S roaming aktiválás folyamatban, majd ezt követően 2-3 perc múlva, hogy aktiválva.
-
Varszegig
veterán
válasz
csababarca #42586 üzenetére
Az uniónak nincs hatásköre az Egyesült Államokban
Várhatóan a szolgáltatók 10x-ére növelik a roamingdíjakat minden eu-n kívüli országban. Csak hogy kb. tudjátok, mire számítsatok. Aki a szerb határnál él, az még jobban figyelhet a manuális hálózatválasztásra
-
blueye
veterán
válasz
csababarca #42586 üzenetére
Na azt varhatod.
Nezd meg pl. a svajci roaming dijakat -
erdoke
titán
válasz
csababarca #42576 üzenetére
Én olyat láttam, hogy a 2008-as szintre ért most a gáz. Márpedig azóta (illetve főleg 2008. végén, amikor csődbe jutottunk) kb. 25 %-kal értékelődött le a forint: 250 vs. 310 az euróval szemben, hasonlóan a dollárral szemben. Tehát ennyi előnyt jelent a mostani helyzet, ugyanis a gáz nagy részét dollárban importáljuk.
A Magyar Telekom részben függetlenül, de mindenképpen a helyi viszonyokhoz igazítva működik. Az mar más kérdés, hogy ha hagyják kartellezni, akkor minél rövidebb idő alatt megpróbál minél több pénzt kiszivattyúzni az anyavállalatnak. A kapitalizmus már csak ilyen...
-
erdoke
titán
válasz
csababarca #42574 üzenetére
Én pl. jobban élek, mert nem szedik el a fizetésem 55 %-át. A többi variálás nálam kb. üti egymást (rezsi vs. "kisadók").
E-pack mellett nem lesz magasabb havidíjam, az asszony Mozaik S-ét pedig levihetem XS + mobilnet kiegészítőre, még jobban is fedi a valós igényt. Miközben a gázszámlám tovább fog csökkenni úgy havi 1200 forinttal. Mindez csak tényközlés, nem politikai indíttatásból írom. -
törölt tag
válasz
csababarca #42545 üzenetére
Most néztem meg a szerződést, a Mozaik XS-re van 2 év, (a telót 9 hónap alatt kifizettem) ergo ebből van még 9 hónap. Ha szeptemberben vennék telót akkor már csak durván 3 hónap maradna. Erre lennék kíváncsi, hogy vajon ki lehet-e előre fizetni amennyi még hátravan, hogy ezzel hamarabb teljen le a hűség, márha lehet ilyet.
-
törölt tag
válasz
csababarca #42537 üzenetére
Arra csak 1 év volt, mármint a készülékre. akár bevághatom a dunába is, a kártya a lényeg szerintem, ha az lejár akkor kapok új készülék vásárlási lehetőséget jelenleg meglévő előfizetés lejárta után. Ha kifizetem az egészet amennyi hónap még hátravan akkor nem mindegy nekik? De itt gondolom a 2 év díjcsomagra vállalton van a hangsúly ergo ígyis úgyis ki kell várni. Végülis ez lett volna a kérdés lényegi része.
-
glaci
őstag
válasz
csababarca #42450 üzenetére
Jól értelmezed! Most egy szintel lejjebb mehetsz, ha akarsz!
A hűségre nem kell aláírni és nem is indul újra!
(Ez amolyan "kárpótlás" féle akar lenni, de csak annak éri meg, aki nem használja ki a jelenlegi csomagját, amit eddig tarifahűség miatt nem tudott lejjebb váltani. Pl.: nagyobb csomagra írt alá, mert úgy olcsóbb volt a telefon, de egyébbként elég lenne neki a kisebb csomag is.) -
tomy86
addikt
válasz
csababarca #42319 üzenetére
A szerződésed elején kellene lennie egy olyan sornak, hogy "kötbér összege".
(#42318) lugosi: egy félnek jó (egynek már túlzás lenne
) Akkor sem látom a hozzászólásod többes számát igazolva, de ezen nem fogunk összeveszni
-
válasz
csababarca #42319 üzenetére
Benne van a szerződésedben, szerintem.
-
válasz
csababarca #42311 üzenetére
Az előbb épp azt írtátok hogy az új ügyfeleknek jobb. Akkor döntsétek már el
-
válasz
csababarca #42304 üzenetére
Szerencsére van számhordozás, így 2 évente lehet az ember Új ügyfél minden szolgáltatónál
-
tomy86
addikt
válasz
csababarca #42308 üzenetére
Persze pár készüléket érintő kedvezmények, akciók mindig vannak, úgyhogy érdemes időnként ránézni az oldalra. De már a korábbi fix 10%-os webshop kedvezmény is megszűnt.
-
tomy86
addikt
válasz
csababarca #42306 üzenetére
Igazán értékelhető és szélesebb választékot átfogó kedvezmények karácsony környékén szoktak lenni (vagy amikor az informatikusok hozzányúlnak a weboldalhoz
)
A Westeles korszakban még én is sorban hoztam el az ingyen vagy jóárasított telefonokat. Sőt még a T-mobile korszak elején is (2004 környéke). -
tomy86
addikt
válasz
csababarca #42304 üzenetére
Az nagyon régen volt. Már rég nem a hűségidő alapján adják a kedvezményt, hanem a választott díjcsomag havidíja alapján. Nagyjából 8000/hó felett kezdődnek az értékelhető kedvezmények. 2 év
17 év után is nagyjából annyiért kapok telefont, mint aki beesik az utcáról és jövő héten már nem is fizeti a havi díjat.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
csababarca #42302 üzenetére
Előbb kapsz kedvezményt az utcáról beesve...sajnos.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
csababarca #42300 üzenetére
Szerintük nem...
-
Soulfly842
addikt
válasz
csababarca #29145 üzenetére
3290-es (Eco Surf), 3350-es (Eco mix) és 1725-ös korlátos csomag(Fun - ill, ennek az újabb 2 in 1 verziója: Fun dupla) van csak. Olyan, hogy te azt mondod, h. X összegnél korlátozzon - nem létezik (hagyományos 'postpaid' esetén legalábbis... Mix típusú (feltöltő és havidíjas közötti 'átmenetnél' más a helyzet - lásd a fent felsorolt díjcsomagokat)). Külföldön, ha egy percet használod az alap havidíjadat már akkor is többet fogsz fizetni, mint 5400 Ft, mivel az összes havidíj belföldön leforgalmazható perceket tartalmaz. Az internet csomagot viszont egyébként is célszerű kikapcsolni, ha kiviszed magaddal a kártyát, mert egy EU-s országban is több mint 600 Ft egyetlen MB, USA-ban meg ettől magasabb is... jobban jársz, ha tényleg veszel egy külföldi kártyát és egy prepaid mobilinternetet is hozzá a kártyát meg itthon hagyod, hogy valaki leforgalmazza az alap havidíjat, hogy az összeg ne vesszen el.
-
ShadowX
őstag
válasz
csababarca #29145 üzenetére
T-pontban biztos lehet. Húgom is ugyanígy csinálta.
Amúgy érdemes lehet megnézned a kinti pre-paid simeket is, feltéve ha független a telefonod.
-
válasz
csababarca #28895 üzenetére
Akkor neked is:
A Magyar Telekom 2013. július 1-jétől - az akkor már Horvátországban is elérhető - Travel & Surf roaming adat-díjcsomagjaira további jelentős kedvezményt fog nyújtani, a melyről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
-
raziel01
veterán
válasz
csababarca #28893 üzenetére
És engem mint felhasználót hol érdekel az, hogy miért is adja?
-
válasz
csababarca #28852 üzenetére
-
C4mp3r
addikt
válasz
csababarca #28672 üzenetére
not so fast, a 45 usd-s plan csak belfoldre jo, mindenkepp 60 dollaros-at kell venned. illetve ilyenkor nem art elolvasni az aprobetus reszeket. Unlimited calling service is available to up to fifteen (15) unique international phone numbers per month. Service plan includes 400 minutes for calls to cellular phones in Mexico per month. az utolso mondat lehet csak mexicora vonatkozik, de azert en fentartassal kezelnem a dolgokat. nem telefonalj orrba-szajba es nem lesz gond
p.s: a neophone-ra erdemes meg ranezni ilyen szemepontbol [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged