Hirdetés
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz lugosi #21417 üzenetére
Amelyik árjegyzék fenn van az az érvényes.
Ha valaminek jó ára van érdemes azonnal cselekedni, mert nem biztos, hogy a következő árlistában is olyan áron lesz.
persze fordítva is igaz.Előre nem lehet kitalálni, hogy a marketing éppen milyen szempontok alapján áraz.
"Aki ad,az nyer"
-
Varszegig
veterán
válasz lugosi #21534 üzenetére
+1. Már vagy 10 éve (vagy több?) nem vettem szolgáltatótól telefont, így ez érdekel legkevésbé. Azért sem veszek náluk, mert nem kötöm magam egyikhez sem. A telenyomornál jó is volt, mert amikor elegem lett, léphettem, nem kellett várnom. Egy szolgáltatót a díjcsomagjaiban, a szolgáltatás minőségében mérek.
-
Turbomann
tag
válasz lugosi #21720 üzenetére
Röviden:
Múlthéten bementem előadtam a panaszom több, mint 10 percig szorakoztak és mondták jövö héten csörögnek azt jöhetek. Jöttem is és megint hátra vitte az ipse a telefonomat. Vissza jöt és közölte a fekete levest. Indikátor elszineződött, ezért ír egy papírt. Kértem, hogy hol lehet független szervízt találni ahol ezt nekem bevizsgálják? Erre Ő mondta ilyen nem létezik, mert csak ŐK vizsgálhatják be. Mondom, akkor miért cserélik ki a készüléket, ha egyszerű hibát jelent az ember. Szóval elmérgesedet a helyzet panasz könyvben megemlítettem a 8 év múltat és ezt szeretném megosztani más fórumokkal ezt kértem tőlük engedélyt is, hogy vélemyényt kapjak erről a dologról. Helyesen járt el, annak ellenére, hogy nagyon nehezen lehet ezt észre venni. A múltheti figura nem panaszkodott, erre pont tegnapi esőre fogta. Igaz nem votl kint az esőben, mert nem vittem magammal. Hiába ezt a részt úgy se tudom bizonyítani. -
StLui
veterán
válasz lugosi #23527 üzenetére
Viszont az is tény, hogy olyan pici kamatról van szó egy ilyen kis összegnél, hogy nem feltétlen éri meg vele foglalkozni. 100eFt-nál szja levonása után 4-6eFt az éves kamat, de itt ugye ki kell venni ráadásul havonta a törlesztőt. Tehát havi 4-500Ft a kamat ami a tőke csökkenésével egyre csökken.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
1430
senior tag
válasz lugosi #24568 üzenetére
Igen, a meglévők is emelkednek, és elvileg januárban állt át a kereted, de ha nem, a február 1-ei fordulónapon már mindenkél az új keretnek kell megújulnia.
Beca1990
A GLS a szállítás napjáig azt sem tudja, hogy csomagot fognak kivinni neked, tehát még ne a GLS-t hívd, hanem a T-Mobile ügyfélszolgálatot. Ettől még hétfőn délután kiadják a csomagot a GLS-nek, de üzennek nekik, hogy csúsztassanak rajta (legfeljebb 5 munkanapot lehet). Ha kedden a GLS-sel beszéled meg, az is működhet.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz lugosi #27118 üzenetére
nem hiszem, korai lenne még a húzós terelés, az lte fejlesztésekre, hangolásrra...stb gondolok inkább, vannak még vele problémák...
meg területe is válogat(hat)ja, én lte módban lógok, de kíváncsiságból visszanyomtam h+ hálóra, és nincs vele probléma, nem lassult jelentősen a korábbiakhoz képes.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz lugosi #30135 üzenetére
MM díjcsomagra is vállalhatsz még tarifahűséget, de csak üzletben.
313313
Nem, lévén ahhoz előbb be kellene tenni ezt az ÁSZF-be.roberto02
A "probléma" ott kezdődik, hogy ha az ingyenesen hívható számokkal beszélsz, annak a nettó díja is bekerül az aktuális egyenlegbe (számlazáráskor írja jóvá a rendszer). Tehát minél többet hívod ezeket a "kedvenc számokat", annál megbízhatatlanabb lesz az aktuális egyenleged.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
313313
addikt
válasz lugosi #30230 üzenetére
Pedig szerintem evidens, hogy az előfizetést is bele kell számolni, mert sokan nincsenek tisztában vele, hogy az havi x ezer plusz pénz, mint ahogy az említett példa is mutatja.
Másrészről meg sokan vannak, akik meglévő előfizetéshez/kártyához vennék a telefont, de nincsenek tisztában vele, hogy a törlesztő részleten felül plusz x ezer forintot kell az új előfizetésre is lecsengetni.
Olyanok is vannak, akik az alap előfizetést se beszélik le, vagy kártyás csomagjuk van, amiről fél évente beszélik le a 3k-t, de beleugranak 5-10-15 ezres havidíjba, amit persze, hogy nem tudnak fizetni...
Ki van ez az x év hűség a szolgáltatóhoz, x év hűség az előfizetésre találva rendesen, páran nézték már el, ill nem fogták fel, hogy ennek milyen költség vonzatai is vannak.
Magyaráztam már el én is jópár embernek, hogy a 0 forintos készülékért 1 év alatt mennyit is fizet, ha 1 percet nem hív a készülékéről akkor is.
A te megközelítésed akkor lenne helytálló, ha valaki a meglévő 5-10-15 ezres előfizetése mellé venne készüléket, mert ő nyilván így is-úgy is fizetne annyit, de az ilyenekből nagyon kevés van...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
erdoke
titán
válasz lugosi #30291 üzenetére
Igen, valóban úgy tűnik, hogy az első kérdésnek inkább csak a végét olvastam el. "az üzletin nem találtam adatroaming megrendelést."
Az SMS-re szándékosan írtam az alkalmazást, mert az tuti nem kerül pénzbe. És ha már a WTF kérdéseknél tartunk: Mi értelme lenne, ha az adat roaming aktiváló alkalmazás csak adat roaming aktiválás után működne?
Végül pedig az SMS: Miért lenne különbség az üzleti és a mezei előfizetők között az aktiválás lehetőségeit tekintve? Ha mégis van, elküldöd az SMS-t, és kapsz valami választ, miszerint nem elérhető/nem működik abban a formában. Kemény 30 Ft kockázatot rejt a dolog...Havonta 6-8 T&S csomagot aktiválok már évek óta, tehát azért gondoltam, hogy válaszolok, mert elég sok tapasztalatom van a témában. Az utóbbi időben egyetlen f@sságot vezetett be a T ezzel kapcsolatban, mégpedig hogy ha elfogy a keret, az újbóli aktiválás nem engedi folytatni ott, ahol abbahagytad, hanem először le kell mondani (-SURFM). Korábban elég volt a 24 órán belül is elküldeni egy újabb +SURFM-et, és megint volt 50 MB-od.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz lugosi #30302 üzenetére
Ha más esetben ugyanúgy működik a 1430-ra küldött kód, akkor jó eséllyel T&S-nél is fog. 100 % közeli választ csak ügyfélszolgálatos fog tudni adni. Mióta rájuk vársz, simán felhívhattad volna a 1430-at.
Az appal kapcsolatban csak magamat tudom ismételni: Mi értelme lenne, ha az adat roaming aktiváló alkalmazás csak adat roaming aktiválás után működne? Ugyanígy az idevágó T-s honlap is megy külföldön roaming aktiválás nélkül.
-
erdoke
titán
válasz lugosi #30670 üzenetére
Van 3 gyerekem 14 éves kor alatt, iskolába nem lenne praktikus i5-tel küldeni őket. Az elmúlt tanévben "csak" egy Wave tűnt el, de inkább maradunk a budget telefonoknál. Talán 8. magasságában egy 4S... Egy évig jó lesz ez a 620-as Lumia, főleg ha rájövök, mi merre hány méter, és miért gondolkodik ennyit a rendszer, miközben a gyengébb vassal szerelt i4S az asszonynál fél év újraindítás nélkül simán fut.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen