-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
Hát nagyon remélem hogy lesz valami és neked is sikerül a végére járni.
Nos nekem 127 napja vettem a telefont,szerviz kétszer,kaptam újat,aztán újból szerviz háromszor,már megint rossz, mai napig számolva 55 napot volt szervizbe a két telefon.
Nos ezt nekem ki fogja megfizetni,hogy én közben meg fizetem a részletet,meg a havidíjakat,net-et,stb,plusz az utánajárás,várakozás,addig kapok valami nagyon alap készüléket,ja és sok,sok levelezés aminek semmi értelme.
Vagyis ahogy írtad,legyünk élőfizetők,és fizess mint a katonatiszt,és ha elromlik,járj utána,de és ha megint újból elromlik ,újból és újból......
Tegnap írtam sehsupport@samsung.com cimére,hogy meddig kell várnom,tudnak valamit mondani??
A válaszuk:Tisztelt H Z Úr!
Értesítjük, hogy levelét megkaptuk, a válaszig szíves türelmét kérjük.
Tisztelettel:Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatLegszívesebben visszaírnék
MEDDIG VÁRJAK MÉGNAGYPAPA
-
Fr3eWar
őstag
Off:
a "net"-et egy T vel írjuk. Nem nagyon érdekel a helyesírás, de annyira fáj mikor olvasom a hozzászólásaid, mintha egy marék jeget nyomnának a vesémhez. nett -> net / nettet -> netet, ezek az internet szóból erednek, azt sem úgy írjuk hogy internett.On:
Készülékbiztosítást csak személyesen lehet lemondani?
Mikor kihoztam az új telefonokat 1 hónap elvileg díjmentes biztosítás van rajtuk. Igazából azt sem tudom meddig tart az 1 hónap, vásárlás dátumától indul, vagy hónap elejétől? -
dptrsk
Topikgazda
Ha a telekomhoz viszed szervizeltetni és írsz nekik panaszt(vagy telefonon teszel panaszt) hogy nem tudtad 100%osan használni a szolgáltatást akkor a tapasztalatok szerint elengednek egy bizonyos részt a havidíjból mivel nem tudtad használni. Ha nem panaszkodsz hogy valami nem oké a telekom nem fogja kitalálni hogy nem tudod használni rendeltetésszerűen.
Így utólag lehet hogy késő de egy telefont/mailt biztos megér, hogy mivel nem működött sokszor te a cseretelefonnal nem tudtad használni a netet arra amire kellett volna...
Ha a sonyhoz vitted szervizbe akkor a telekom nem hiszem hogy fog visszaadni pénzt...
-
dptrsk
Topikgazda
Nem a telekom húzza az időt hanem a gyártó...
Ha te foglalkoznál telefonokkal te is csak akkor cserélnéd ki ha a gyártó garantálja neked hogy nem a te károd, hanem garanciális hiba s megtéríti neked ma/holnap
Egyébként egyetértek veled 3 azonos hiba után cserélni KELLene, ha bizonyított hogy 3.alkalommal is ugyanaz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
A te telód amikor kifutó modell lett 144k volt az utolsó kisker listán ezért annyiért kérhetsz újat.
Ha pl a 09.30ai listán 144kért volt de a 10.31ein nem szerepel akkor ezt a telót amíg van rá garancia mindenkinek 144k csereértéken számítják innentől.(vagy ha az árát kéred vissza akkor azt adják vissza amennyit kifizettél érte)
Ez a kisker ár köszönő viszonyban sincs a valós értékkel, ebben az árban minden féle pluszköltség benne van. -
313313
addikt
Ennyi erővel azt is mondhatná a T-mobile. 47k-ért vetted, 47k-ért választhatsz a domonósok közül
A kiskereskedelmi árlista náluk a mérvadó, az jelzi a telefon "rendes" árát. Az hogy éppen előfizetésre/kártyásan milyen akció van, nem számít, kivéve, ha az árát akarod vissza.
Nem értem a problémádat egyébként. Kaptál cserejegyet, mutattak listát, nincs közte olyan, ami tetszik, akkor visszakéred az árát és megveheted máshol a készüléket....
T-mobile árazási stratégiája meg más kérdés... annyiba adják a terméket, amennyibe még megveszik...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
dptrsk
Topikgazda
Más a honlap és más az üzlet...
gondolom 47k volt az amit vásárláskor fizettél.
A kisker árlista a mérvadó, mivel az a hivatalos teljes ár.
Gondolom ha 90k-ért választhatnál a ws listaárból akkor az sem felelne meg... a ws ár kedvezményes a te 144k-d pedig semmi kedvezményt nem tartalmaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest